37. kolo
17.05.2021 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Lorenzo De Silvestri (© AFP)

Palacio opět spasil Bolognu, z Verony veze bod

Hellas zase sahal po všech třech bodech, ale opět mu to nevyšlo. V závěru dal totiž moc prostoru Rodrigu Palaciovi, což se prostě nevyplácí. Vyznavač vlasového minimalismu a pokračovatel Roberta Baggia srovnal na konečných 2:2.

Začátek se přitom vyvíjel mnohem lépe pro domácí Hellas. Bologna nezachytila už druhou minutu a neodehrála rohová kop. Koray Günter získal míč a nahrál prudkým pasem do vápna, kde balon do protipohybu brankáře Ravaglii napálil Marco Davide Faraoni - 1:0.

V 16. minutě se zkušený Ravaglia dopustil menší chyby, když malou domů chytil do ruky. Nepřímý volný kop z úrovně penalty ale Zaccagni napálil jen do zdi. První půli ovládli krajní obránci, protože v dresu Bologně se s gólem vytasil Lorenzo De Silvestri. Někdejší opora Lazia si naběhla na zadní tyč, kam obrana Hellasu nechala projít nahrávku od Roberta Soriana - 1:1.

Hellas ale dál udával tempo a ještě do konce první půle mu vedení mohl vrátit Nikola Kalinić. Hlavičkoval po pasu od Lazoviće dobře, jenže narazil jen na spojnici! Kalinić ale svou gólovou oslavu jen odložil. Deset minut po změně stran totiž další Lazovićovu nahrávku využil, když předskočil svého strážce Tomiyasua a špičkou kopačky překonal Ravagliu!

Lazović prožil smolný zápas, protože se zapojil do gólové akce také na druhé straně. Psala se 82. minuta a pěkný lob za obranu na zadní tyč tečoval Lazović tak, že jej Rodrigo Palacio ve skluzu dokázal dostat za Pandurova záda - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele