Serie A - souhrn 37. kola: Neapol vyhrála ve Florencii, boj o LM pokračuje

15.05.2021, 16:59, aktualizováno 17.05.2021, 22:40
Komentáře a souhrny
Piotr Zielinski (© AFP)
Juventus v neskutečném dramatu i o deseti vydřel vítězství nad mistrovským Interem a zůstává ve hře o čtvrté místo a postup do Ligy mistrů. Atalanta Bergamo zvládla přestřelku na hřišti Janova CFC, čímž si upevnila druhou příčku a už má třetí účast v milionářské soutěži za sebou jistou. Neapol vyhrála ve Florencii, kdežto AC Milán remizoval s Cagliari. AS Řím vyhrál římské derby nad Laziem. Sassuolo zůstává ve hře o poháry. Spezia si zajistila záchranu, naopak Benevento míří do druhé ligy...

Hellas Verona - Bologna FC 2:2

17.05.2021 20:45

Góly: 2. Davide Faraoni, 53. Nikola Kalinić - 32. Lorenzo De Silvestri, 82. Rodrigo Palacio

Hellas zase sahal po všech třech bodech, ale opět mu to nevyšlo. V závěru dal totiž moc prostoru Rodrigu Palaciovi, což se prostě nevyplácí. Vyznavač vlasového minimalismu a pokračovatel Roberta Baggia srovnal na konečných 2:2.

Začátek se přitom vyvíjel mnohem lépe pro domácí Hellas. Bologna nezachytila už druhou minutu a neodehrála rohová kop. Koray Günter získal míč a nahrál prudkým pasem do vápna, kde balon do protipohybu brankáře Ravaglii napálil Marco Davide Faraoni - 1:0.

V 16. minutě se zkušený Ravaglia dopustil menší chyby, když malou domů chytil do ruky. Nepřímý volný kop z úrovně penalty ale Zaccagni napálil jen do zdi. První půli ovládli krajní obránci, protože v dresu Bologně se s gólem vytasil Lorenzo De Silvestri. Někdejší opora Lazia si naběhla na zadní tyč, kam obrana Hellasu nechala projít nahrávku od Roberta Soriana - 1:1.

Hellas ale dál udával tempo a ještě do konce první půle mu vedení mohl vrátit Nikola Kalinić. Hlavičkoval po pasu od Lazoviće dobře, jenže narazil jen na spojnici! Kalinić ale svou gólovou oslavu jen odložil. Deset minut po změně stran totiž další Lazovićovu nahrávku využil, když předskočil svého strážce Tomiyasua a špičkou kopačky překonal Ravagliu!

Lazović prožil smolný zápas, protože se zapojil do gólové akce také na druhé straně. Psala se 82. minuta a pěkný lob za obranu na zadní tyč tečoval Lazović tak, že jej Rodrigo Palacio ve skluzu dokázal dostat za Pandurova záda - 2:2.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 0:0

16.05.2021 20:45

Góly: -

Triumfy z Turína jsou zapomenuty a návrat Milána do Ligy mistrů utrpěl vážné trhliny. Rossoneri byli doma opět bezzubí a s Cagliari vyšli střelecky naprázdno. Aby se AC kvalifikovalo do milionářské soutěže, bude muset s největší pravděpodobností vyhrát na hřišti silné Atalanty.

Milánští fanoušci už se možná opájeli návratem do prestižní klubové soutěže, ale nyní vypadá všechno zase jinak. Přitom stačilo "málo" - porazit už zachráněné Cagliari. Hosté byli jistotou setrvání v nejvyšší soutěži nabuzeni a z města módy chtěli přivézt body.

AC Milán byl od začátku hodně nervózní a v prvním poločase se omezil jen na nevýrazné střely Rebiće a Saelemaekerse. Proti Belgičanovi musel zasahovat Cragno. Neujala se ani dělovka Rebiće z 31. minuty a to bylo v podání Rossoneri všechno. Cagliari šanci nemělo, ale působilo mnohem jistějším dojmem.

Sardiňané vycenily zuby až po přestávce a jen díky skvělým zákrokům Donnarummy nevedli. V 54. minutě hlavičkoval po centru Pedra Pavoletti a milánský brankář předvedl na brankové čáře pohotový zákrok. Ze vzduchu hrozilo domácím velké nebezpečí, Godín takto nejprve hlavičkoval vedle a v 64. minutě mu sebral jistý gól reflexivní zákrok Donnarummy.

Milán byl jako ve většině zápasů na San Siru totálně bezzubý. Do koncovek se jakžtakž tlačil střídající Castillejo, ale ani on Rossoneri z průšvihu nevytáhl. Remíza 0:0 je velkým hazardem, který se už v příštím kole nemusí vůbec vyplatit. AC Milán totiž bude muset s největší pravděpodobností vyhrát na hřišti silné Atalanty Bergamo.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - US Sassuolo 1:3

16.05.2021 18:00

Góly: 32. Bruno Alves - 25. Manuel Locatelli (pen.), 62. Gregoire Defrel, 69. Jérémie Boga

Ani v posledním domácím zápase se Parmě nepodařilo získat tři body a už jistý sestupující jen prohloubil svojí výsledkovou krizi. Štěstí přitom nepřinesly ani speciální dresy podporující hnutí Black lives matters. Sassuolo se prosadilo třikrát prostřednictvím Locatelliho, Defrela a Bogy.

Sassuolo tak výhrou 3:1 udrželo naději na Evropskou konferenční ligu a o tom kdo si jí nakonec zahraje rozhodne až úplně poslední kolo. Za týden se také rozhodne, jestli Parma skončí na posledním místě nebo ne.

Parma začala aktivně, přeci jenom chtěla na vlastním stadionu zažít pozitivní loučení, ale hned první šanci v 5. minutě poslala jen těsně vedle tyče. Do vedení šli hosté a to po poměrně zajímavé situaci. Šanci Berardiho skvěle vychytal Sepe, ale pak chtěl odkopnout balón Busi a dost nešikovně přitom fauloval. Následovala penalta, kterou Manuel Locatelli uklidil k tyči.

Domácím se podařilo poměrně rychle vyrovnat. Hernani rozehrál dlouhý balón do vápna, kde rovnou z první zakončil veterán Bruno Alvés - 1:1.

Další góly padaly až po změně stran a už pouze do sítě Parmy. V 62. minutě se natáhl špičkou kopačky na Berardiho centr Grégoire Defrel a Sassuolo po druhé v zápase vedlo. Za dalších sedm minut pak využil pasu za obranu Jeremie Boga a přesnou ranou zvýšil.

Hra Parmy se prakticky rozpadla a Neroverdi měli i další příležitosti definitivně rozhodnout. Na druhé straně měl Consigli jen jednu práci, v té obstál a po uplynutí devadesáti minut se mohl společně s týmem začít radovat. Sassuolo zůstává ve hře o Evropskou konferenční ligu, zatímco Parma je kolo před koncem o dva body poslední.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - FC Crotone 1:1

16.05.2021 15:00

Góly: 13. Gianluca Lapadula - 90+3. Simy

Velmi nepříjemný den dnes zažilo Benevento. Před utkáním s Crotone ještě hýčkalo reálnou naději na záchranu, a navíc nad Crotone dlouho vedlo. Jenže v nastavení jej šokoval Simy, který srovnal. Výsledný bod téměř jistě znamená pro domácí pád.

Benevento dnes potřebovalo nutně vyhrát, aby vyvinulo tlak na Turín. A začalo poměrně dobře. Nejprve přečkalo velkou šanci Adama Ounase, který individuálně protančil s míčem až do vápna a v něm dobrou střelou jen těsně minul tyč.

O pouhou minutu později ale domácí Giallorossi dokázali vybojovat první branku. Hetemaj totiž ve vápně sklepl míč pro nabíhajícího Gianlucu Lapadulu a ten krásnou ranou poslal míč mimo dosah zastupujícího brankáře Marca Festy! A ještě lépe se situace z pohledu "Čarodějek" vyvíjela ve 24. minutě, kdy se v roli posledního hráče nechal hloupě vyloučit Golemić.

S následnými šancemi neuspěli Insigne ani Schiattarella, přičemž branku Lapaduly po změně stran nemohli sudí uznat pro ofsajd. Další trefu si Lapadula mohl připsat v 73. minutě, jenže pálil pár centimetrů vedle. A pak přišel šok. Psala se poslední minuta nastavení, když rychlý brejk poslal míč na Pereiru. Ten nahrál v obležení lépe postavenému Simymu, který se procpal k míči a popravil šanci Beneventa.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 0:1

16.05.2021 15:00

Góly: 88. Fabio Quagliarella (pen.)

Ještě dvě minuty před koncem zápasu to vypadalo na bezbrankovou nudu, ale pak sudí Gariglio odpískal pokutový kop pro hosty a veterán Fabio Quagliarella rozhodl. Fakticky už v zápase o nic zásadního nešlo.

Udinese i Sampdoria už sezonu dohrávají, mohou si sice v tabulce polepšit, ale ne nijak výrazně. Boj o záchranu ani o pohárovou Evropu se jich dávno netýká.

Do první šance se propracovali domácí a rána Pereyry šla nad. Jinak to ale nebyla žádná paráda, oba celky hrály bez chuti a vlastně si nevytvořily žádnou další příležitost. Bohužel změnu nepřinesla ani druhá půle, byť nakonec padla rozhodující branka.

V 64. minutě pálil ve vůbec první šanci hostů Gabbiadini a hned vzápětí přišel na hrací plochu i český záložník Jakub Jankto. To nejpodstatnější se odehrálo čtyři minuty před koncem. Bonifazi zahrál v pokutovém území rukou a sudí Gariglio nařídil pokutový kop. Obrovskou možnost utkání rozhodnout si nenechal ujít Fabio Quagliarella a přízemní ranou poslal Mussa k druhé tyčce.

Sampdoria mohla v nastavení ještě zvýšit, ale Quagliarellu tentokrát vychytal nohou Musso. "Námořníci" si z Dacia Arény odvezli tři body a je jisté, že skončí na devátém místě.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 0:2

16.05.2021 12:30

Góly: 56. Lorenzo Insigne, 67. Piotr Zieliński

Neapol zvládla svou úlohu skvěle a dokázala vyhrát ve Florencii. Proti Fialkám musela vyhrát, aby se dostala zase na třetí místo a tím pádem do Ligy mistrů. Po gólech Insigneho se Zielińskim tak má kvalifikaci stále ve svých rukou.

Partenopei hráli o hodně. A trenér Gattuso vlastně taky, protože podle vícero zdrojů se brzy stane novým trenérem právě toskánského celku, takže se chtěl majitelům ukázat v tom nejlepším světle. A povedlo se mu to skvěle. Neapol potřebovala odpovědět na včerejší výhru Juventusu a povedlo se jí to díky lepšímu druhému poločasu.

V první půli to žádná hitparáda rozhodně nebyla. Už ve 14. minutě se Fialky dostaly do vedení, když míč do vápna skončil na hlavě bombera Dušana Vlahoviće a jeho hlavička dostala míč do sítě. Jenže dle sudího Abissa z ofsajdu, takže gól platit nemohl. To byl pro Neapol důležitý impuls. Už poněkolikáté zahrávala Neapol standardní situaci a Lorenzo Insigne svou ránu opřel jen do břevna!

Po sprintu Di Lorenza se do míče za vápnem opřel Fabian Ruíz, jenže napálil prvního protihráče. Zlom v utkání nastal v 55. minutě. To se totiž Milenković nedokázal včas odpoutat od Di Lorenza a ve vápně jej stáhl k zemi. Sudí nejprve nereagoval, ale po poradě od videa pískal penaltu. Nejprve ji sice kapitán Insigne napálil do náhradního brankáře Teracciana, jenže z dorážky už se nemýlil - 1:0.

Insigne táhl Neapol za potřebnými body a málem si po deseti minutách připsal další trefu. Tentokrát ho ale zradila přesnost a jeho rána skončila jen na tyči! Partenopei žádné překvapení nedovolili, Fialky se zcela vytratily z utkání a dvacet minut před koncem se hosté prosadili ještě jednou. Po Insigneho nahrávce do druhé vlny se trefil Piotr Zieliński, kterému hodně pomohla teč Pezzelly.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 2:0

15.05.2021 20:45

Góly: 42. Henrich Mchitarjan, 78. Pedro

Lazio klíčové derby vůbec nezvládlo a trenér Fonseca si naopak aspoň trochu napravil chuť po mnoha nezdarech s velkými týmy calcia. O dvě branky AS se rovným dílem podělili Mchitarjan a Pedro.

Římské derby je obecně velmi očekávané, elektrizující až napínavé utkání dvou znesvářených stran. Tentokrát ale veškerý jeho náboj a půvab byl ztracen. Bez diváků, s končícím trenérem Fonsecou na straně Vlků a s Laziem, které mělo zajištěný start minimálně v Evropské lize. Zápas, který jeden z moderátorů Radio Radio Pomeriggio, Roberto Maida, nazval "nezbytečnějším derby v historii."

A v prvních minutách to k jindy dramatickému utkání plnému důrazných soubojů či šancí na obou stranách mělo opravdu hodně daleko. Zajímavou šanci si Lazio vytvořilo ve 27. minutě díky muži se železnou maskou. Pod ní se skrýval Sergej Milinković-Savić, jenž byl teprve v neděli na operaci s nosem. Na hraně vápna a na hraně faulu odstavil Rogera Ibañeze a servíroval míč na Luise Alberta, který ale pálil jen do skvěle zasahujícího Fuzata.

Brazilský stoper se o chvíli později přidal do dlouhé řady marodů, kteří tráví víc času v péči lékařů než na hřišti a s dalším svalovým problémem odkulhal za postranní čáru. Jen chvíli poté se ale Vlci ujali vedení. Edin Džeko nevzdal souboj o míč s Acerbim, jenže viditelně nestíhal, a předložil míč do druhé vlny na Henrika Mchitarjana. Ten už pálil vlastně do prázdné branky - 1:0.

Do druhé půle nastoupilo v podstatě jen AS. Laziu se kombinace vůbec nedařily a Vlci kontrolovali hru. Do zajímavé šance se dostal domácí záložník s kanadskými kořeny Bryan Cristante, jenže pálil příliš vysoko. Jinak si záložní řada Giallorossi dělala s konkurenty z Lazia, co se jí zachtělo. A lví podíl na tom měl mladík, který se do Itálie před pár lety dostal na uprchlické lodi. Ebrima Darboe s ročním platem 50 tisíc eur si mazal soupeře na chleba.

Pomyslný hřebíček do rakve nadějí Lazia na Ligu mistrů obstaral střídající Pedro. Ten si převzal míč kousek od půlky a po individuálním postupu napálil míč mimo dosah spoluobčana Reiny. V závěru ještě pálil těsně mimo Edin Džeko, který zřejmě na Olimpicu nastoupil naposledy.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 3:2

15.05.2021 18:00

Góly: 24. Cristiano Ronaldo, 45+3. Juan Cuadrado, 88. Juan Cuadrado (pen.) - 35. Romelu Lukaku (pen.), 83. Giorgio Chiellini (vl.)

Naděje na Ligu mistrů stále žije, byť měl Juventus namále. V prestižním Derby d'Italia ještě dvě minuty před koncem remizoval a navíc hrál v početní nevýhodě. Juan Cuadrado ale z pokutového kopu rozhodl o vítězství nad Interem 3:2. Stará dáma se posunula na průběžné čtvrté místo a v neděli bude držet palce Fiorentině v zápase s Neapolí.

Derby d'Italia je jedno z největších utkání na Apeninském poloostrově a tentokrát mělo o to větší náboj, že se Inter stal po dlouholeté vládě Juventusu novým mistrem a navíc pod vedením Antonia Conteho. Ten neponechal nic náhodě a i když mají Nerazzurri titul v kapse, nasadil nejsilnější možnou sestavu. Juventus potřeboval zvítězit za každou cenu, jinak by se mohl definitivně rozloučit s nadějí na Ligu mistrů.

Do první velké šance se dostali domácí. Juventus měl od začátku územní převahu a v 11. minutě jí mohl po Chiesově sklepnutí využít Kulusevski, ovšem z malého vápna trefil jen slovenského obránce Škriniara. Stará dáma dál zůstávala u balónu a ve 24. minutě se už ujala vedení. Závar před brankou při rohovém kopu sudí přerušil a a po faulu na Chielliniho nařídil pokutový kop. Cristiano Ronaldo bývá zpravidla neomylný, ale tentokrát mu Handanović penaltu chytil a Portugalec mohl slavit až po bezprostřední dorážce.

Juventus vedl zaslouženě, ale o vedení rychle přišel, protože se pískala penalta i na druhé straně. De Ligt nešťastně přišlápl patu Lautara Martíneze a sudí Calverese měl po shlédnutí záznamu jasno. Romelu Lukaku si počínal o dost suverénněji, než před ním Ronaldo a s klidem srovnal na 1:1. To nebyl výsledek, který by v Turíně brali a ještě do konce prvního poločasu se skóre měnilo. Ve třetí minutě nastavení se z hranice šestnáctky opřel do balonu Juan Cuadrado a lehce tečovaná střela skončila za Handanovićem.

Stará dáma vedla po prvním poločase 2:1, ale její fanoušci klid neměli. V 55. minutě uviděl druhou žlutou kartu záložník Bentancur a Juventus musel do početní nevýhody. To byla pro domácí obrovská komplikace, která mohla definitivně zmařit naděje na zisk čtvrtého místa.

Inter přeci jenom získal územní převahu, ale celkově tempo hry opadlo a Szczesny delší dobu nemusel řešit žádnou nebezpečnou situaci před svojí brankou. Síly ale Juventusu docházely a Inter toho nakonec využil. V 83. minutě si srazil Barellův centr do vlastní sítě Chiellini a i když Calverese zpočátku branku neuznal, po opakovaném záběru dal hostům za pravdu. Liga mistrů se ještě více vzdálila a Pirlo neprožíval na lavičce příjemné chvíle. Remíza 2:2 ale neměla dlouhého trvání, protože za dalších pět minut šel Juventus zase do vedení. Perišić fauloval Cuadrada a sám postižený penaltu proměnil.

Juve bylo blízko, potřebovalo však přečkat závěrečný nápor Interu během čtyřminutového nastavení. Nerazzurri se snažili o další vyrovnání, dobře totiž věděli, že remíza Juventus téměř jistě připraví o Ligu mistrů. Nebezpečně zakončoval před Szczesného brankou Škriniar, jenomže to bylo ze strany Interu všechno. Po faulu na Cuadrada uviděl druhou žlutou kartu i Marcelo Brožović a počet sil se těsně před koncem vyrovnal. Nejdůležitější je ale výsledek, Juventus udržel vítězství 3:2, posunul se na čtvrté místo a bude čekat na zaváhání Neapole.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Atalanta Bergamo 3:4

15.05.2021 15:00

Góly: 48. Eldor Šomurodov, 67. Goran Pandev (pen.), 85. Eldor Šomurodov - 9. Duván Zapata, 26. Ruslan Malinovskyj, 44. Robin Gosens, 51. Mario Pašalić

O tom, že když se proti sobě postaví Janov s Atalantou, tak se bude na co dívat, nikdo nepochyboval. Že padne sedm branek, to by se taky dalo pochopit. Ale že si favorit nechá dát tři branky za jediný poločas a bude nakonec výhru z posledních sil hlídat, to čekal málokdo.

Přitom se celý duel pro Atalantu od prvních minut skvěle vyvíjel. Hosté naskočili do utkání v plné polní a zakousli se do svého soka, který chvílemi nevěděl, koho bránit dřív. Náhradní brankář Marchetti udržel čisté konto jen pouhých devět minut. Pak totiž Duván Zapata rozjel rychlou akci nahrávkou do křídla, Ruslan Malinovskyj mu pozornost vrátil na penaltu a Zapata nekompromisně zakončil.

Zaskočený domácí celek nesebral žádné síly na protiúder, snad s výjimkou hlavičky útočníka Destra. Naopak inkasoval znovu, a to už ve 27. minutě. Tentokrát v opačném gardu než u první branky. Duván Zapata udržel míč na hraně hrací plochy a po souboji s obráncem jej předložil nabíhajícímu Ruslanu Malinovskému.

Na další branku jsme čekali až na konec první půle a na svědomí ji měla opět Atalanta. Ta předvedla další jednoduchou akci po křídle, balon na zadní tyči vrátil do vápna Hans Hateboer a všudypřítomný obránce Robin Gosens opět gólem potvrdil, že v této sezoně má fazonu jako žádný jiný bek v lize - 3:0.

Zdálo se být hotovo a dost možná si to říkali i hráči Atalanty. V šatně Janova ale asi panovala úplně jiná nálada, protože druhý poločas patřil výhradně domácímu týmu! Trenér Ballardini poslal do hry několik nových tváří a začaly se dít věci. Jen čtyři minuty po změně stran totiž Janov snížil. Hosté chybovali při zpětné nahrávce k vlastnímu gólmanovi, balonu se zmocnil Eldor Šomurodov a krásnou ranou překazil brankáři Gollinimu čisté konto.

Atalanta se ale nehodlala vzdát výhry bez boje a pro jistotu přidala téměř okamžitě další trefu. Krásnou individuální akci totiž předvedl záložník Mario Pašalić a na jeho přesnou trefu byl brankář Marchetti krátký. A nakonec to byla trefa rozhodující.

Delší dobu se sice nic moc nedělo, ale v 67. minutě janovské CFC zaťalo do obrany Atalanty další dráp. Robin Gosens totiž po centrovaném míči do vlastní šestnáctky trefil míč rukou a po nápovědě od videa sudí pískal penaltu. K ní se postavil velezkušený Goran Panděv a přesnou ranou dal druhou branku svého týmu.

Atalanta totiž dnes v obraně neměla svůj den a ukazovala mnoho nepřesností. Další z nich potrestal Janov v 84. minutě. Střídající Portanova obral o míč Pessinu dost blízko vápna, nahrál Panděvovi a ten si všiml volného Eldora Šomurodova. Domácí kanonýr se nemýlil a krásným obstřelem zdramatizoval utkání. Víc už ale janovský celek nestačil.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Turín FC 4:1

15.05.2021 15:00

Góly: 19. Riccardo Saponara, 42. M'Bala Nzola (pen.), 74. M'Bala Nzola, 84. Martin Erlić - 55. Andrea Belotti (pen.)

Tak tenhle zápas si trenér Nicola za rámeček určitě nedá. Jeho Turín totiž na půdě Spezie i z pozice favorita absolutně selhal a nechal si od domácích dát rovnou čtyři branky! Ty mají pro domácí cenu zlata, protože se díky dnešní výhře zachránili v Serii A!

Rozhodující byl při tom návrat útočníka Mbaly Nzoly, který se prosadil hned dvakrát. Domácí o sobě poprvé dali výrazněji vědět už v 18. minutě, kdy si za obranu Turína zaběhl někdejší talent Riccardo Saponara a dokonce obešel brankáře Sirigua jenže pak trefil jen tyč! Sirigu však přeci jen inkasoval, o pouhou minutu později. To si Saponara vedl mnohem lépe, obešel dva obránce a zpoza dalšího zakroutil míč k tyči.

Turín odpověď nenašel a celou první půli prakticky nezasáhl prostor tří tyčí, který střežil brankář Jeroen Zoet. A s hosty bylo krátce před koncem poločasu ještě hůř. Obránce Vojvoda totiž fauloval ve vápně Pobegu a sudí Daniele Orsato nemohl tenhle nešetrný šlapák posoudit jinak než jako faul. K míči se postavil sebevědomý Mbala Nzola a nemýlil se - 2:0.

Deset minut po změně stran bylo na penalty srovnáno. Faulu ve vápně se totiž dopustil domácí Salva Ferrer a Andrea Belotti si v takových situacích zpravidla ví rady, což potvrdil i dnes.

Jenže to byl jen chabý záblesk naděje. Jinak Turín v útoku působil bezzubě. Po faulu na Saponaru kopal Marchizza krásný přímý kop, do něhož se z voleje opřel nehlídaný Nzola a navýšil vedení Spezie! Turín se hledal i v obraně a působil dost zmateně, čehož ještě jednou využil Diego Farías. Ten v 84. minutě načechral krásný pas do vápna, kam si naběhl obránce Martin Erlić a jeho hlavičku už Sirigu nelapil. Turín tak ještě nemá vyhráno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán37277384:3488
2.Atalanta Bergamo37239590:4578
3.SSC Neapol37244985:4076
4.AC Milán37237772:4176
5.Juventus FC37229673:3775
6.SS Lazio362141161:5367
7.AS Řím371871266:5661
8.US Sassuolo3716111062:5659
9.UC Sampdoria371471649:5449
10.Hellas Verona3711111545:4744
11.Bologna FC3710111650:6141
12.Udinese Calcio3710101741:5340
13.ACF Fiorentina379121647:5939
14.Janov CFC379121646:5839
15.Spezia Calcio379111750:7038
16.Cagliari Calcio379101843:5837
17.Turín FC367141549:6835
18.Benevento Calcio377111939:7432
19.FC Crotone37642745:9222
20.Parma Calcio373112339:8020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (328)

Přidat komentář
Milan.B

Bergamo zasluzene v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
snuff24

Nejsympatičtější tým v Itálii

Reagovat
10

nejlepší tým v Itálii

Reagovat
Jajinek

Víc trapně už to být nemůže

Reagovat
10

mistr? to už snad ne, no

Reagovat
svkmd

Reagovat
Jajinek

Vždycky jsem tě měl za inteligentního člověka co se dokáže povznést. Jenže i prohrávat se musí umět a to ti vážně nejde

Reagovat
el Principito

je to hroznej blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

Reagovat
10

Ono i vyhrávat, protože já jsem si jen dovolil říct názor, že je Bergamo nejlepší tým v Itálii. S třetinovým rozpočtem na platy hráčů oproti Interu a čtvrtinovým oproti Juventusu hrajou fotbal, o kterým se těm dvěma ani nezdá. Scudetto vám nikdo nebere.

Reagovat
Jajinek

Těžko může být nejlepším týmem v Itálii mančaft, který ztrácí 10 bodů na čelo. Rozpočet s holou tezi kdo je nejlepší nemá absolutně nic společného. V poměru cena výkon rozhodně nejlepší jsou. Ale nejlepší nejsou. Mě nikdy nevadilo přiznat že byly tituly Juve zasloužene...byly....co ty tady jedeš od prvního derby je podle mého nedůstojné tebe jako fanouška

Reagovat
10

Myslíš to, že hrajete provinční fotbal s 9 lidma za míčem a nákopama na Lukakua jak někde na dědině? To nepíšu od derby, ale celou sezonu.

Oni taky mimochodem dokázali postoupit ze skupiny LM a dostat se do finále poháru.

A moc na mě nemrkej.

Reagovat
lnterista

Ty ale Inter hodně nenávidíš že?

Reagovat
10

fakt se mě na tohle po těch cca 10 letech musíš ptát?

Reagovat
lnterista

Já jsem to chtěl jen slyšet.

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

Ale proč vlastně...pohárů máte 2x tolik ve většině zápasu s námi stejně vyjebete...vlastně jako s každým v serii. Vždyť máte pohodu.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Zrovna u tebe vím, že to vnímáš docela dlouho, tak 20-30 let? Pak ten dotaz pochopit moc nedokážu. Úplně by stačilo jen to calciopoli jako největší levá v historii calcia.

Reagovat
lnterista

Poprvé jsem viděl Inter ve finále s Laziem(3:0).Úplně by stačilo...? Co teda ještě? Ta nenávist vede třeba až k zrušení klubu?

Reagovat
10

To ne. Zaprvé bych si tímhle přáním karmu nezasíral, navíc by mi ta rivalita asi chyběla. Ale spadnout do Serie B byste mohli.

Jinak já to nevnímám nijak osobně, zvlášť ne vůči vám tady na fóru, to by asi trošku na hlavu bylo.

Reagovat
lnterista

To beru...to vidím stejně

Reagovat
DelPiero137

na EF je vela dobrych Interistov s ktorymi sa da pokecat, ktorym prajem titul a pod. Ale ked pride na CP tak to je tazsie

Reagovat
Nuno čomes

To je v pořádku a správně. Pro mě je taky Juventus žumpa.

Reagovat
Jajinek

Přesně to myslím...

Neviděl jsem tady od tebe jedinou gratulaci, jediný příspěvek, že jsme vyhráli titul zaslouženě...

Jedině věty "máte Scudetto, ale...Strasnej fotbal, vypadli jste z LM, žádná koncepce...bla bla bla ... Každou větou se snažíš (možná sám v sobě) ten titul zlehčovat.

Obecně mě nejde o uznání klubu kterému fandím. Ať si každý myslí co chce. Ale u některých lidí, jejich názor mě dlouhodobě zajímá, bych si vážil, že to Juventusactvi v sobě na vteřinu potlačí a budou objektivní.

Reagovat
lnterista

Reagovat
el Principito

Reagovat
10

To je ale úplně stejný vnímání, jako když ty nedokážeš pochopit, že bych pak právě objektivní nebyl

Reagovat
Nuno čomes

Ti největší Juve fans jak tady vystupují, tak nevyjádřil gratulaci ani jeden. A já jsem vlastně i rad, ukazuji ten jejich pravý charakter

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Jajinek

To není pravda !!!

Reagovat
Nuno čomes

Ok možná Bianco co tak vzpomínám. Ale to je jedno jako. Jen by to scudetto nemuseli pořad shazovat.

Reagovat
10

si přišel nasranej z noční, tak tady zase rozjíždíš svoje tradiční noční sračky?

Reagovat
Nuno čomes

Nee já naštěstí noční nedělám. Ty ať si každý píše co chce, jen tak pozoruju, že většinou s čím nesouhlasíš ty, tak označuješ za sračky...

Reagovat
10

a ty sem vždycky naběhneš v 1 ráno a posereš tady všechny příspěvky nesmyslama...

Reagovat
Nuno čomes

A na to mas nějaké tabulky podle kterých to posuzuješ, když někdo odpoví v 1, v 7 rano nebo ve 3 odpoledne?

Reagovat
10

Mám. V čase kolem 1 ráno píšeš pravidelně ještě větší sračky než normálně.

Reagovat
Zark

ujel mu autobus po odpolední.. to je jasné

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
I*M

Reagovat
Nuno čomes

Traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
GEGE

Reagovat
Zark

je to tak

Reagovat
lnterista

Reagovat
Müllered

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal hrajou skvělý, ale bodově je prostě nejlepší někdo jiný.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
M11

Nejlepsi hrac sezony nas drzi pri zivote

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl. Koukám dvě penalty. Obě byly?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

No podle reakci spíš zářez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto sráče jsem měl z Juventusu nejméně rád hned po Chiellinim. Po včerejšku vede

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nerozumím tomu, že to rozhodčí u videa pustil.

Reagovat
Milan.B

Cista fraska zo strany rozhodcu, inter jak po flame a juve nemohucne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodca Juventus celkom slušne potlačil Samozrejme, že najradšej by som bral výhru z tohto zápasu, ale ani prehra by mi extra nevadila, ale nie takýmto spôsobom. Normálna prehra by nám možno trochu pomohla vytriezvieť z tých výhier a znova nás trochu zraziť k zemi, aby sme do novej sezóny išli s tým najlepším kádrom, najlepšie pripravení a koncentrovaní.

Reagovat
Brandon Walsh

Stačilo vyjádření jedné z jejich skutečných legend Del Piera. To už samo o sobě řekne více, jak spousta jiných naštvaných reakcí směrem k nim.

"Upřímně? Perišič vůbec nic neudělal, Cuadrado ho spíš zasáhl svou nohou. Rád bych si poslechl vysvětlení rozhodčího. Pocházím z dob fotbalu, kde by se nepískla ani jedna z dnešních tří penalt."

Reagovat
Müllered

Jednou za rok omylem zapnu tuhle ligu a hned tlačenka korupčníků. Jak tomu může někdo fandit.

Reagovat
montaigne33

GRATULACE ATALANTĚ V LM už dokázali, že tam patří!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic než ubohost, rozhodčí totálně mimo. Obě penalty Juve minimálně sporn, obzvlášť ta druhá směšná. VAR u druhé penalty nic. Čistá komedie.

Reagovat
10

ta druhá žlutá pro Bentancura, díky který jste skoro celej poločas hráli proti deseti, se ti vytratila čistou náhodou, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem zmiňoval předtím, že byla přísná. Ale ta druhá penalta mě fakt naštvala a psal jsem to v emocích. Rozhodčí byl tragickej.

Reagovat
Brandon Walsh

Stačí reakce Del Piera a myslím si, že je jasné, jak je současný klub vnímaný.

Teď jen doufat, že duo AC a Neapol zvládnou své zápasy a tak neumožní těm nesympaťákům se vrátit na příčky zajišťující LM na příští ročník.

Reagovat
10

"Stačí reakce Del Piera a myslím si, že je jasné, jak je současný klub vnímaný."?

Ta reakce Del Piera, kterou si tady už zmínil asi 5x, je dost vytržená z kontextu.

Díky VARu se samozřejmě píská mnohem víc penalt než tomu bylo bez něj, to je dost logický a úplně nerozumím tomu, co ti na tom přijde tak šokujícího. Rozhodčí vidí i věci jako včerejší šlapák na Lautara, nebo držení Chiellniho a prostě je odpíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Držení Chielliniho.

Reagovat
10

Ok, když rozhodčí u VAR zavolá hlavního k posouzení týhle situace. Myslíš, že se to dá neodpískat? Míč šel do prostoru Chielliniho a Darmian to neudělal moc chytře.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl na něm položený ruce, lehce ho přidržel.. Ale žádný výrazný zatažení tam nebylo, navíc Chiellini šel příliš ochotně k zemi. Takovou penaltu bych prostě nepískal, ale rozhodně to v mých očích je "větší" penalta než ta druhá na Cuadrada, tam to bylo úplně mimo.

Reagovat
Brandon Walsh

Přesně tak, žádný faul to nebyl a oprávněná žlutá za simulování Chiellniho. Upřímně jsem ale už počítal s tím, že branku neuzná a dopadne to naopak. Vůbec by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
Realita

Nejsem až tak velký fanda nikoho konkrétního z ITA, ale prostě... Neapol a AC Milan do toho, ať konečně ten JuvenTrus vypadne z LM...

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
LokoLFC

Juventus to dal klasicky "na Pribram"... nebo Pribram "na Juventus"?

Reagovat
Zark

vše lepší než "na Liverpool"

Reagovat
LokoLFC

Liverpool nikdy nebyl usvedceny z korupce ne?

Reagovat
10

právě

Reagovat
The Krupy

kiež by sme takto vyhrávali každý zápas, tie komentáre sú top

Reagovat
Inter Eterno Amore

lenže v LM to takto nepôjde

Reagovat
Furia Ceca

Však tam zítra ve 3 odpol asi ani nebudeme

Reagovat
Lubinterista

Takhle jste už vyhráli plno zápasu, takže v klidu. Ale užívej, na víc nemáš

Reagovat
The Krupy

Na ihrisku. Vy zase máte prax vo vyhrávaní spoza stolu, keď pracujú v telekomunikačnej spoločnosti kamaráti prezidenta

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
10

ty seš nad věcí skoro jako já

Reagovat
Lubinterista

Jste zmr*i a Juventus je žumpa, nikdy bych vám k titulu negratuloval, ode mě pokarani necekej

Reagovat
Zark

aspoň někdo

Reagovat
10

a já už se bál, že tady každýmu vyměknul mozek

Reagovat
lnterista

To ja si taky myslím ale pogratulovat bych tady místním ať si to užijí. Přece jen se známe a jsme tu za těch x let nějaká komunita. Nebo aspoň těm co jsou v poho. Spíš to berete moc osobně a s vymeknutim to nemá nic společného.

Reagovat
Lubinterista

Jako proč ne, ale já to tak proste necitim a nepokládám to za nutný na nějakým foru. Kdo chce, tak pogratuluje, kdo ne tak ne, víc bych za tím nehledal. Navíc Juventusu proste ne.

Osobně to fakt neberu, zas tak často sem nechodim

Reagovat
lnterista

Já to chápu a rozhodně to nebere za nutný...je mi jedno kdo popřeje to je každého věc a jeho svět. Spíš mne zajímalo jak to kdo bere atd.

Reagovat
10

Já těm gratulacím nikdy moc váhu nedával, protože nevěřím tomu, že by mohly být upřímný. Napsat "gratuluju Interu ke Scudettu" je jedna věc, nebýt při tom pokrytec je věc druhá.

Reagovat
Lubinterista

Taky bych to tak videl.

A aspoň víme, ze te to sere, což je vlastne pocitove lepsi, než gratulace zarytá do prdele

Reagovat
10

Samozřejmě, ale čekal jsem to teda mnohem horší, tahle sezona je v tomhle celá divná. Víc mě bude srát, až budete fakt válec.

Reagovat
DelPiero137

Najhorsie natom je ze Inter asi bude valec a to ma bude srat najviac

Ale na druhu stranu, tuto sezonu sme boli trapny a Inter dokazal to co majster ma dokazat. Vyhraval (aj ked defenzivnou taktikou) a to je podstatne. Atalante som fandil ale chyba im kusok aby boli najlepsi. Serie mat ale neda sa s tym nic robit, Inter bol najlepsi tuto sezonu.

Reagovat
10

Inter nebude válec

Reagovat
sinter

trošku nechápem niektorých, že si tu žiadajú takéto theátro, a zrovna inter-ol bol vždy ten, ktorý dokázal trefne zhodnotiť situáciu v interi, neobalaoval to do nejakých romantických žvástov ako to ukázal nedávno.

Reagovat
10

ono to není jen tady, Juventus teď v Itálii kritizují, že neudělal Interu oslavnej koridor jako Sampdoria

Reagovat
Jajinek

Romantika do fandění patří ...

Reagovat
sinter

...netreba to preháňať

Reagovat
Jajinek

Po těch letech a v současné době mi to nepřijde přehnane...ale ok, beru nazor

Reagovat
sinter

tak som to zas nemyslel, len tá situácia/budúcnosť nevypadá ružovo. táto sezóna len zakryla tie nedostatky čo má ten tím. navyše tie info o finančnej situácií nepridávajú k optimizmu.

Reagovat
Jajinek

Jasne, těch problémů je mraky a opravdu neočekávám žádnou dominanci. Dokud se nevyřeší vlastnická struktura tak jediný co nám zbývá je relativně dobrá kabina čekající na potopení Titanicu. Na druhou stranu teď si ten květen hodlám užít a pak se budu trápit tím jak jsme v hajzlu.

Reagovat
10

Reagovat
sinter

Reagovat
Pinturicchio

Jedinou chybu to melo, ze ten zapas nerozhodl o titulu pro Juve pred Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bol iny fail, ak by o titule rozhodol kupeny rozhodca. To by uz tu ligu mohli rovno zrusit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
To som ja

Nemala byť penalta,takisto ako Bentancur nemal dostať červenú kartu.

Reagovat
danko10

Moggimu sa určite tak trochu postavil.

Reagovat
10

to by v 83 letech byl lepší výkon než tohle Scudetto Interu

Reagovat
lnterista

Ale tohle je docela velká pochvala

Reagovat
10

právě, tak vidíš

Reagovat
lnterista

Pokud teda nečituje

Reagovat
10

Moggi? Ten nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

perišič neni homo

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hrozný, obzvlášť když tam je to posraný video.. Takhle se ten fotbal fakt nikam nepohne.

Reagovat
twelwer

Podla mna to po takto presranych zapasoch prestane bavit ludi a pojdu nakoniec za niecim inym. Vsak uz aj basketball bude tvrdsi sport

Reagovat
Dody10

Reagovat
YNWA__MSN

Juventus

Reagovat
Stana95

Daje Roma! město je naše, z toho mám radost, chtěli jsme víc, Darboe a Ricky výborní ... na druhou stranu si nemůžu pomoct, ale byl to prostě zápas, kde o nic nešlo (nebo to tak minimálně vypadalo). Přesně ten typ zápasu, kde byla absence fanoušků šíleně poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi, jak Fonseca prezentuje tým Mourkovi. A rozhodně rozlučka s Džekem by si bývala kulisu zasloužila.

Reagovat
Largo

Reagovat
Komat

"Upřímně? Perišič vůbec nic neudělal, Cuadrado o něj zavadil svou nohou. Rád bych si poslechl vysvětlení rozhodčího. Pocházím z dob fotbalu, kde by se nepískla ani jedna z dnešních tří penalt."

- Alessandro Del Piero

Tak asi tak nějak. Nechápu, jak může rozhodčí podat tak špatný výkon, jako dnes. Ta třetí penalta byl výsměch, naopak když měl nechat situaci dohrát, tak Lautarovi vzali regulérní gól...a jakej. A nakonec... Existuje míň sympatický hráč v Serii A, než je Chiellini? Jak může být obránce takový simulant? Cuadrado je prostě takovej větroň padající vždycky. U Chielliniho, který se jen mává rukama, padá, nebo se věší na protihráče, aby pak brečel jak dítě mi to moc v pořádku nepřijde.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Jenže Alex taky pochází z doby, kdy nebyl VAR. Ten tohle celý úplně posunul na jinou úroveň, protože si rozhodčí vždycky můžou něco vybrat. A alibisticky to pak radši písknou, protože se to dá většinou nějak obhájit. Ty první dvě penalty by bez VARu nebyly. I tu kartu pro Bentancura musel dostat od někoho do sluchátka, protože jí nejdřív vůbec netahal.

Reagovat
Komat

Jasně, jde spíš o to, že je nekonzistentní. První dvě pískne a podívá se na video, třetí ani nezkontroluje? Ta golova situace Lautara neplatila, protože nenechal situaci dohrát. Proč? Tam Chiellini faulován nebyl. Těch situací, kdy s VARrem pracoval podivně bylo asi 5 - 6. Tak proto ty reakce.

Trochu bych doufal, že tady už u Juve fanda sklopí uši. Jako Alex Del Piero.

Reagovat
10

já ti rozumím, jen píšu, jak tohle ten VAR kurví, protože tahle nekonzistence i jednoho rozhodčího během zápasu se děje naprosto pravidelně...nemluvě o tom, že to jinak používá i každej rozhodčí

Reagovat
I*M

Chiellini je strašný ubožák. Ten by měl už skončit a nedělat si tam ostudu simulováním...

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Elliasson

Nééé, to je škoda. Přál jsem si vidět takový nabušený tým jako Juventus v Evropské Lize. Teď si myslím, že Juventus to 4.místo přeci jen ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Juvenus nemoze, rozhodca pomoze... Najskorumpovanejsia liga z top 5 lig... A Merda tomu tiez dost pomohla. Velke keci o tom, ze idu vyhrat a potom dostanu gol od 10tich Juventusakov, ktori dostali v 11tich 3jku od AC bez formy... Tie penatly boli strasne smiesne, by som dal cely zapas opakovat a tim retardom co piskali a boli za var zrusit licencie...

Reagovat
smazaný uživatel

*tym

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

Překlad?

Reagovat
10

o 2 příspěvky výš to dal komat

Reagovat
Komat

A 10 pod ním moc sebereflexe neukázal

Reagovat
Pinturicchio

Sebereflexe se hrozně precenuje.

Reagovat
10

co to zkoušíš? já se k tomu v preview vyjádřil, nahoře reaguju jen na fungování VAR obecně, co chceš ještě slyšet?

Reagovat
Inter Eterno Amore

nečítal som nemal som zapnuté EF len som to hneď šiel sem hodiť

Reagovat
Nuno čomes

Juventus klasicky potlačil rozhodčí, ale hádám, že jim to stejně stačit nebude což je o to lepší.

Reagovat
ttopi

S tím Juvenrusem to je těžké no. Ikdyž se mu teď v SA nedaří, furt je to tým, kterej může Italský fotbal v LM slušně reprezentovat. A proto nikdo nechce, aby LM nehrál. Tak to prostě chodí

Reagovat
Furia Ceca

Přesně tak. Taky nepiju kohoutkovou vodu a 20 let jsem se na nic neočkoval. Jsem rád, že nejsem sám, kdo prozřel a vidí za oponu

Reagovat
10

větší kravinu jsem dlouho nečetl, zvlášť v době, kdy je Juventus s ligou ve válce kvůli SL

Reagovat
ttopi

Jak myslíš no. Ta včerejší penalta na 3:2 se s VARem podle mě nedá písknout. Leda že rozhodčí chce.

Reagovat
10

to je pravda, ale moc do toho celýho příspěvku nesedí fakt, že hrál Juventus skoro celej poločas v deseti za podobně štědrou červenou...rozhodčí byl špatnej, Juventus z toho v konečným součtu určitě profitoval víc, ale tohle vytváření nějakýho tlačenky zrovna tuhle sezonu odmítám

Reagovat
ttopi

Však já to taky nemyslel úplně vážně. To by se Juventus do takové pozice ani nedostal kdyby někdo nechtěl. Ale zrovna o Juve se ví, že se jim obecně na ty špatný rozhodnutí spíš daří.

Reagovat
10

Ano, ten pocit se buduje roky, ty viditelný zápasy jako ten včera tomu samozřejmě přispívají. Pak ale nikdo neřeší zářezy v zápasech s Beneventem, Fiorentinou, Veronou atd. Zrovna tuhle sezonu jich proti Juve bylo dost.

Reagovat
1907

Malinovskyi v posledních 10 zápasech 6 gólů a 9 asistencí. Předtím za 25 zápasů 2 góly a 3 asistence. Aneb co dokáže psychika a jak může jedno povedené utkání všechno úplně otočit...

Reagovat
10

teď fakt vypadá jak Nedvěd v nejlepších letech

Reagovat
cresposuper

Paradny hrac, nechapem, ako moze mat podla talianskych medii Milinkovic-Savic cenu okolo 70M a o nic horsi Malinovski tak 25M. Ak by sme na to mali nahodou zdroje, tak by som sa vysral na De Paulov a podobnych a bral jeho.

Reagovat
mastakillah

S ním hrají líp, jak s Gomézem

Reagovat
Brandon Walsh

Na tohle nemůžou být žádní fanoušci Juventusu hrdí. Sám jsem si říkal, že by bylo dobré, kdyby přeci jenom i přes veškerou rivalitu šel Juventus do LM, aby tam uhrál body do koeficientu Serie A. Takhle potupně a ostudně však vyhrát po celkem bídném výkonu oproti klidně hrajícímu Interu, kterému už o nic nešlo? Co tam chtějí ty přeceňované hvězdičky dělat? Házet úsměvy do kamer? Uf, to je přesně ten případ, proč je Juventus tolik nenáviděný klub v Itálii. Že je Kolumbijec Cuadrado sice dobrý hráč, ale příšerný simulant a nesympatický hráč asi nikoho za ty roky sledující příznivce nepřekvapí kromě včerejšího rozhodčího Calvarese, který se ze záhadných důvodu nešel podívat ani na video . Ale jakoby to nestačilo přišla pro ně docela velká ostuda a rána, když po včerejším zápase prohlásí i jejich jedna z největších jejich legend Del Piero toto:

""Upřímně? Perišič vůbec nic neudělal, Cuadrado ho spíš zasáhl svou nohou. Rád bych si poslechl vysvětlení rozhodčího. Pocházím z dob fotbalu, kde by se nepískla ani jedna z dnešních tří penalt."

Bravo, doufám, že za tu ostudu to stojí. Moc si přeju, aby jim ta LM nevyšla a dneska Neapol vyhrála a pak si to ACčko pohlídalo s Atalantou, která má už jistotu a Neapol nezaváhala.

Reagovat
Brandon Walsh

Snažil jsem se být objektivní, ale fakt na ten současný klub s jejich kádrem moc chvály vymyslet nedá. Kde jsou doby, kdy tam hráli alespoň nějaké skutečné legendy, které jsem i já jako Interista uznával a měl k nic úctu. Tyhle kopota jsou jen pro smích Itálii a světu a hází to na ligu černý stín.

Reagovat
Brandon Walsh

Omlouvám se za chyby v textu, ale myslím si, že obsah je jasný. Psal jsem to v návalu emocí.

Reagovat
10

ještě že je tady Inter, kterej tu ligu aspoň trochu ve světě zachraňuje

Reagovat
10

"vyhrát po celkem bídném výkonu oproti klidně hrajícímu Interu"?

Inter za první poločas neměl střelu na bránu, kdyby nepřišla ta penalta na Lautara, která by se bez VARu taky nikdy nepískla, tak Inter neměl vůbec nic. Pak přišlo nesmyslný vyloučení Bentancura a proti 10 si Inter nějakej mega tlak taky nevytvořil. Jedna věc je svést všechno na rozhodčí, druhá věc je vytvářet tady podobnou virtuální realitu

Reagovat
M11

Standart.. neresit

Reagovat
Brandon Walsh

Není argument proti. Proto neřešit co? Hlavní je, že jste neprávem zvítězili a budete na to pyšní, což je spíše úsměvné. Já se rozepsal proč to tak vnímám. Tyhle tvoje prázdná slova jsou o ničem.

Reagovat
M11

Moje dve slova jsou stejne o nicem jak tady ta tvoje "objektivni" kupa sracek

Reagovat
Brandon Walsh

IQ tykve, nic jiného. Bez vulgarit to nejde viď? Jak se říká, pro pravdu se každý zlobí a tady to je jasným důkazem. M11 to alespoň slušně napsal.

Tak jdi oslavovat. Vlastně ještě není co oslavovat, viď?

Reagovat
Brandon Walsh

*10

*M11

Reagovat
10

"IQ tykve, nic jiného. Bez vulgarit to nejde viď?"

ty ses povedl tyvoe

Reagovat
Brandon Walsh

Navíc se vždycky snažím být objektivní ke všem týmům z Itálie a nepíšu jen nenávistné žvásty jako oblíbenec jednoho nebo druhého klubu. Mám rád celou ligu, ale tohle mě dokáže vždycky hodně naštvat.

Reagovat
smazaný uživatel

odporucat neriesit s debilmi, oni to aj tak nepochopia...

Reagovat
Brandon Walsh

Ano, právě proto, že ten výkon od Interu nebyl skoro žádný díky jistému tituly, tak měl Juventus v o život hrajícím duela jasně dominovat a pohlídat si to. Červená pro Bentacura rozhodně nebyla neoprávněná. Dostal ji jako druhou žlutou a je jen jeho blbost, že tam jde do souboje s Lukakuem když ví, že už jednu žlutou má. V druhém poločase dokonce Inter začal zatápět a chtěl vyrovnat, což se povedlo, ale ta komedie ze strany Cuadrada na konci je opravdu pro nestraného fanouška ostudná. Kdyby takhle upadl třeba Martinéz, tak bych byl taky naštvaný a řekl bych, že je to naše ostuda. Jenže když si vezmeš to, že se ani rozhodčí Calvares nešel podívat na hodně sporný moment na dostupné video, tak co si o tom všem myslet? Tohle fairplay rozhodně není a těch podivných rozhodnutí je v zápasech Juventusu vždycky hodně a většinou v jejich prospěch. Šlo o klíčový moment a ublížil tím hlavně Neapoli a ACčku. Kdyby se hrálo o titul, tak by to bylo doslova skandální a hodně by se to řešilo. Navíc to s tím Del Pierem je další ujištění v tom, jak je Juventus vnímaný. Fakt si nic jiného než EL ligu nezasloužíte a doufám, že to tak dopadne po tom divadélku včera.

Reagovat
10

k tomu "Navíc to s tím Del Pierem je další ujištění v tom, jak je Juventus vnímaný" :

https://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-souhrn-37-kola-juventus-zdolal-inter-a-drzi-nadeji-na-lm-501536/#post12494922

zbytek nemá cenu komentovat

Reagovat
Brandon Walsh

Už jsem k tomu taky něco napsal. A pak se podívej na nestranné fanoušky, co si o tom myslí. Ať už tady výše v komentářích nebo různě na YT a internetu. V 99% případů to vidí přesně tak, že na vině je Juventus. Další věc pro potvrzení toho, co jsem psal. Jestli to bereš jako férové, tak si to "vítězství" uží a oslavuj. Ale vyhráno ještě nemáte.

Reagovat
10

panebože, snad ti je <12 let...

Reagovat
Brandon Walsh

... nemá cenu ztrácet čas. Aneb když argumenty dojdou, obrátím to v osobní útok. Jak dětinské

Reagovat
Brandon Walsh

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“

Dodržím a jdu fandit Neapoli.

Reagovat
DelPiero137

Tvl uzivajte si titul a nerieste tu take somariny.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera veliká bída od nás, domácí vyhráli zaslouženě. Horší než my byl na hřišti pouze rozhodčí. Gratulace k výhře v derby, moc jsem si přál poslat Juventus ve vzájemném zápase do EL, škoda.

Kolumbijská sračka se opět ukázala. Ve fotbale už snad není více nesympatický hráč.

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem koukal na Icardiho a bejt veenim interu, tak necham zorganizovat nejakou oslavu toho, ze odesel. Letos pulku sezony promarodil s nekolika ruznymi zranenimi. Je mu 28. Pochybuju, ze se z tho jeste muze vyhrabat. Prodali ho za 50M a kdyz si vezmu, ze kdyby nezacal sam vhtit prestoupit, tak ho Inter mozna ani neproda, tak mi z toho vychazi nejleps prizniva souhra okolnosti pro Inter za dloihou dobu.

Reagovat
10

ještě lepší příznivá souhra okolností je ta údajná opce, že ho PSG nesmí prodat do Juve protože to je přesně deal, co by Paratici udělal okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se odted bude uz jen potacet mezi zranenimi, tak by bylo vtipny videt, jak Juve vyhodi z okna dalsi desitky milionu eur.

Reagovat
Furia Ceca

Ten už tam snad po dnešku dlouho nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla ultimátní tragikomedie - Ronaldo s Icardim vedle sebe a pod nimi Calhanoglu. Nové dno na světě. To bych asi jel Nedvědovi nasrat na rohožku před barák.

Reagovat
10

to už bych si asi fakt po těch 25+ letech dal pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Nez jsem dodatloval tenhle prispevek, tak se v expressce objevila zprava, ze uz se ho PSG chce zbavit.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem docela rád, že jsme to podělali... Nekvalifikace do LM je obr průser, to snad už toxičtí lidi nejen ve vedení klubu nemůžou ustát.

Reagovat
Largo

Tak schválně...

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite doufali i v AC a Interu predtim nez upadli do ty nekolikalety krize. Ja na neuspechu nevidim vubec nic poziivniho. AC Milan, Inter, Arsenal. Taky se u techto klubu cekalo zlepseni po zmenach a ono to bylo naopak a trvalo dlouhe roky nez se vratily na vyslunni.

Reagovat
Pipo123

Tak AC, Inter aj Arsenal upadli kvôli financiám, myslím že Juve je na tom finančne dobre a bude aktívne na prestupovom trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neodejdou Ramsey, Rabiot, Ronaldo, tak dost těžko. Tihle tři sedí na velkém balíku peněz a bez jejich odchodu jsou ve hře jen low cost sračky jako Calhanoglu a podobná sorta dementů.

Reagovat
smazaný uživatel

"low cost sračky jako Calhanoglu a podobná sorta dementů"

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč bez zájmu a podpory týmu, nebaví ho hrát, když nemá den, jako se stává velmi často, tak je nepoužitelnej a sotva do počtu, včera byl zase trapnej, zahraje dobře 1 z 5 zápasů. Low cost sračka a dement navrch. Nehledě na to, že je to další zahraniční parazit.

Reagovat
zurix_new

Zahraniční parazit už je trošku moc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Interu zvyklý na mezinárodní složení týmu, pro mě je to zlý sen, noční můra. Kdybych chtěl koukat na multikulturní ansámbl, koukám na Premier League. Pro mě je jednou z priorit, aby Juventus byl z velké části italský, protože na tom vždy stál úspěch klubu, ta mentalita z toho vychází. Z aktuálního složení je mi na blití. Kultura pro mě konkrétně ve fotbale hraje zásadní roli. V jiných sportech s tím problém nemám. A hráči jako Ramsey, Rabiot, Alex Sandro, Arthur, McKennie jsou pro mě zahraniční parazité, protože stejnou muziku ti zahrají italští hráči za polovinu až třetinu peněz.

Reagovat
zurix_new

Jo, tomuhle pohledu rozumím

Akorát mě tam teda překvapil Alex Sandro na tom seznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Sandro je poslední tři roky špatný. První dva roky super, třetí rok hořel dozadu, ale vynahradil to dopředu. Ony napovídají i počty žlutých karet od sezóny 17/18, tam zkrátka bylo zjevný, že hořel. Poslední tři roky to není vůbec dobrý. Ale opticky v tom týmu poslední rok vypadá dobře, s ohledem na výkony ostatních je to vlastně dobrý, což je ve výsledku smutný. Za mě se měl po třetí sezóně prodat, protože z něho mohly kápnout ještě slušný peníze a měl se zabudovat Spinazzola. Namísto toho Paratici udělal jeden ze svých nejhorších dealů. Ale to je pořád dokola.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
sokar

Rozumiem postoju, ale ono aj repre talianska padla kvalitativne dole, cize angazovanie zahranicnej kvality je nutnost (samotny vyber cudzincov je uz ina kapitola, ked sa angazuju rovnaky priemeraci.,ale to uz je chyba vedenia)

Reagovat
smazaný uživatel

Italská reprezentace je jedním ze 3-5 favoritů na zisk evropského titulu, patří mezi TOP 10 světě, aktuálně je podle žebříčku FIFA sedmá. Naopak tu kvalitu poslední dva roky nabírá. Nastupující generace, která se dostala ke kormidlu, je velice kvalitní.

Cizinci mají být v klubu doplněním a ne, aby na nich tým stál, resp. z nich byl v převážné míře složený. Ať cizinci přijdou, ale pokud nejsou výrazně lepší než domácí hráči, tak v lize nemají co dělat. Pokud cizinec není hráčem pro základní sestavu, zbavil bych se ho, zabírá místo.

Ale to je moje filosofie. Cizinec pro mě nutně neznamená zvýšení konkurence a kvality.

Reagovat
stuff

Reagovat
sokar

aktuálne sa tvorí nádejná generácia, ale nezvládli ten generačný prerod od víťazstva na MS2006. A to je presne ta jedna generácia hráčov, ktorú museli doplniť zo zahraničia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kořeny jsou několik let před zlatým triumfem, kdy se liga hřála na výsluní, to je ta éra 2002-2006, kdy do Itálie proudilo množství světových hráčů do AC nebo Juventusu. Donadoni nehrál zlý fotbal, ale skončil ve čtvrtfinále ME na budoucích mistrech Evropy Španělech. Lippi si pak držel prapor statečně, ale na MS vybouchl. Prandelli tým zkonsolidoval, ale už jel na výpary. Conte s reprezentací předvedl svoji nejlepší práci, kdy z řady mnohdy průměrných hráčů vystavěl fungující mašinu, to by skutečně tým, který neměl individuality, ale sílu ducha kolektivu. Ventura to pak odsral v plné palbě, protože musel pracovat s mladými, což nezvládl. Mancini přišel už do o další dva roky zkušenějšího týmu a měl konečně zase na čem stavět. Ale ve své podstatě je to jednoduché. Pokud se velké movité týmy jako Juve, AC, Inter nebudou podílet na financování mladých italských hráčů, nedají jim prostor vyhrát se na mezinárodní scéně, namísto toho si přivedou zadarmo "levnou pracovní sílu" ze zahraniční, tak se to směrem kupředu nepohne. Celkově ta výchova je v italském fotbale na nevalné úrovni. Je to stejné jako v českém hokeji. Jen v poměru na počet registrovaných hráčů má italský fotbal pořád slušnou šanci vytáhnout nějaké dobré hráče, což třeba český hokej nemá.

Reagovat
Largo

Reagovat
sokar

čo rozhoduje pri rovnosti bodov? Skóre, alebo vzájomné zápasy?

Reagovat
Milan.B

Smajdova manka

Reagovat
Elmas

vzájemné zápasy

Reagovat
sokar

tie má s AC aj Neapolom horšie však? čiže musí dúfať, že Neapol v poslednom kole nevyhrá resp. AC zaváha v oboch zápasoch

Reagovat
j.r.ewing

juventusu som fandil 25 rokov.

zacalo to v dobe ked tam hrali velikani ako roberto baggio, ravanelli, vialli, del piero, atd, ale prestal som v momente ked podpisali najvacsieho simulanta na svete - ronalda.

vtedy som uz vedel, ze ten podpis spravi z juve jednu velku simulantsku zumpu, za ktory sa evidentne uz hanbi podla svojich vyhlaseni aj alex a ja som za to na neho hrdy.

takemu klubu proste fanusik, ktory si cti fair play nemoze fandit.

dufam, ze ac s napoli ligu majstrov uz nepustia a poslu tych tragedov hrat el.

i ked ja by som bol najradsej aby nehrali ani el.

skoda takeho niekedy sympatickeho klubu, ale co je vela to je vela.

Reagovat
noustres

Juve tedy odsoudíš kvůli tomu, že tam mají Ronalda? Ten beztak zdrhne, jakmile nebude u staré dámy zaručena LM. SImulanten banden je v celé evropě, není to problém pouhého juventusu.

Reagovat
stuff

Zacal som pozdejsie, ale zhnusenie plne zdielam. Presne do toho zapada aj ta superliga, uz aj higuain, nove logo. Kaslu na historiu, taliansku kostru, na charakter timu.

Posledni dvaja hraci, ku ktorym som mal vztah odchadzaju v lete.

Ale zas ked ten gadzo odide, ja sa ku nim vraciam. Cim skor, tym lepsie!

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini a Buffon ukončují jednu velkou éru, Buffon teda superéru, ale Chiellini zase nezdrhnul, takže je u mně výš

Reagovat
10

Pravděpodobně i Dybala...pak už tam fakt moc hráčů nezbývá

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

registrovať sa kvôli takejto kokotine

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale nick zabil

Reagovat
Shevchenko

Benevento to neuvěřitelně projelo Cagliari zachráněno

Reagovat
Stana95

hráli to teda jak kokoti ale doufám, že Turín prohraje na Laziu a pak si to s Beneventem rozdají spolu o záchranu, ten zápas vyhlížím už tak týden a těším se na něj

Reagovat
10

jo vlastně, oni ještě mají vzájemnej zápas a první zápas 2:2...to by mohla být prdel

Reagovat
Stana95

Reagovat
Zark

Reagovat
fenixLFC

tvl a a uz tu idem pisat komentar ze crtone je uplne k hovnu a snad cagliari ten jeden bod uhra uz dnes proti AC nech to nie je drama do poslednej sekundy

Reagovat
10

škoda, přál jsem to Torinu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
AjaxFans

Parma poslední To mají za ty dresy?

Reagovat
Hyrax

Proboha ja ted koukam, ze oni utratili 90 mega co tam delali?

Reagovat
10

utratili 95 mega za 150 hráčů a očividně si to moc nesedlo

Reagovat
Zark

Disneyland

Reagovat
smazaný uživatel

To su tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel s tímto fotbalem to bude v Evropě ostuda.. Juventus nezvládá nevyhrávat ale fandit se musí dát

Reagovat
Morgue

Jak je to s tím Donarumou? Zaregistroval jsem nějaké zvěsti, že mu dávalo vedení do 15.5. aby se rozhodl ohledně prodloužení smlouvy. Klaplo to a nebo ne?

Reagovat
mayday

Juve tu LM stejně už neudělá ne? AC stačí dnes nebo příště vyhrát a Neapol je v laufu, doma poslední kolo vyhraje.

Reagovat
stuff

Tak ale ac ma posledne kolo v Bergame

Reagovat
mayday

Aha, tak to včera slušně posrali.

Reagovat
Morgue

Si dnes připadám, jak bych sledoval finale Ligy mistrů. Jen místo s Barcelony vidím Cagliari...

Reagovat
Salfovic

Njn, AC se vystřílelo v Turíně.

Reagovat
10

Nechápu tu domácí bilanci AC, navíc v kontextu toho, jak se jim daří venku...za posledních 10 zápasů mají doma 12 bodů, skóre 11:12

Reagovat
smazaný uživatel

Když nekopou penalty jsou v prdeli. Včera 2 střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ako Juve ze im vymyslai 2 neexistujuce penalty za zapas? tato pesnicka je uz ohrana synu...

Reagovat
Furia Ceca

LOL... My tu LM za minutu 12 ještě dáme.

Nevěřím, že současný AC porazí současnou Atalantu, která bude hrát o historický 2. místo.

Co na to Pirlo? Dá to v Bologni, nebo to zase posere ve prospěch svýho AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna jasná výhra.

Reagovat
Beči

Ten komentář o Pirlovi dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sázím, že Atalanta nebude chtět prohrát kvůli druhýmu místu! Při očekávaný výhře Neapole, by v případě prohry propadla až na 4.

Reagovat
Furia Ceca

A co na to ta znásilňující pizza? Zajímal by mě jeho názor...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Fairplay

Tak teď se teprve ukáže, jestli je Pirlo opravdová legenda AC

Reagovat
maras93

Trapas. Proti Atalante nám nevěřím. Neudělat LM po tom začátku bude ostuda.

Reagovat
Furia Ceca

Nedat LM po 9 titulech v řadě je ještě větší ostuda.

Reagovat
maras93

Upřímně řečeno, Vám by to prospělo víc než když tu LM dáte. Zbavíte se Ronalda a těch dalších žebraku. Začnete hrát zase týmově a za rok to zas urvete. Teda..kdybyste nedali LM. Ale podle mě jí dáte, pac my Atalantu nedáme.

Reagovat
Furia Ceca

Já si teda taky myslím, že by nám EL víc prospěla... Přesně z těch důvodů, cos vypsal.

Reagovat
tr1p

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, a proti tam budem!

Reagovat
10

Atalanta může šetřit po finále poháru teď ve středu...navíc Juventus je pak úplně v pohodě schopnej nevyhrát v Bologni.

Každopádně je to strašnej trapas, jakým způsobem a v jaký fázi po tom všem AC i Juventus honí LM.

Reagovat
maras93

Je otázkou, jestli se budou šetřit, když to pro ně bude poslední zápas sezóny. Podle mě půjdou v plných. Trochu naděje mi dodává venkovní bilance AC, ikdyž proti Atalantě nám prostě nevěřím.

Trochu doufám, že by mohla zaváhat Neapol. Verona umí zahrát dobře. Ale bohužel pro vás i pro nás si myslím, že to urvete a my max. remizujeme.

Každopádně ostudné to opravdu je od obou. Ono celé jaro v podání obou týmů je opravdu paralympiáda.

Reagovat
10

V případě Juve je to paralympiáda celou sezonu, tam se nedá najít období, kdy by hráli fakt dobře. Vždycky přišel jeden povedenej zápas a pak se to vrátilo do reality s nějakým Beneventem nebo Crotone, s kterýma mimochodem Juve ztratilo 7 bodů.

Verona je na dovolený od února, tam to moc nevidím.

Reagovat
Kaka14

Na výhru proti Caliari nam nestaci že Donarumma vychyta neskutočne a Castillejo je nás najlepši útočník

zase sme to museli zdramatizovať, ale stále keď horelo, tak sme vyhrali, tak hádam aj teraz to zvládneme, aj keď je to Atalanta

Reagovat
Shevchenko

Nejdůležitější zápas za posledních 8 let a my si nevytvoříme jedinou šanci? Proti soupeři, který je nejlehčí v historii AC Milan. Jediný, kdo byl dneska trochu schopný v ofenzivě, byl Castillejo, to hovoří za vše. Jestli příští týden nevyhrajeme v Bergamu, tak nadobro končím s fotbalem.

Reagovat
Beči

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
snuff24

Bohužel černýho Petra bude mít AC a Juventus půjde do LM.Co už prosrali si to sami

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak vychází

Na druhou stranu, Juventus do tý LM patří, to není nějaká AS nebo Everton

Reagovat
smazaný uživatel

do LM by měly patřit hlavně týmy co si jí vybojují a že si Juventus jednou nezajistí LM by neměl být důvod k panice kohokoliv

Reagovat
zurix_new

Kde je Jose?

Jinak to si teda AC dobře dosrali, zase bych se ale asi moc nedivil, kdyby pro změnu v Bergamu venku vyhráli

Reagovat
Furia Ceca

Ten sem chodi jenom kdyz se dari

Reagovat
drussbarb

Nechápu, co Juve dělá pod milionu titulech v řadě … Ale zase může je hřát počet branek CR7, po proměněné penaltě je opět spasitel, to je panečku player

Reagovat
smazaný uživatel

akorát, že tu penaltu nedal, to za prvý a za druhý, po těch 9 titulech v řadě, když hrajou celou sezonu bez trenéra, tak si myslím, že těch 75 bodů je dost úspěch

Reagovat
Furia Ceca

Počet branek je nám u prdele, když z toho není titul a v LM jsme se pakovali v osmifinále s Portem...

Reagovat
drussbarb

Právě to mám na mysli

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

AC remizuje, Juventus prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

No po pravdě, z toho mám docela strach, protože u netrenéra Pirla člověk nikdy neví

Reagovat
Pinturicchio

Bylo by to přesně v kolejích letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

takový "Benevento a Hellas style"

Reagovat
Largo

Já tušil, že to AC pokazí Škoda, radši bych v LM viděl AC než Juve. Tomu by to docela i prospělo.

Reagovat
maras93

Jinak absolutně nechápu, proč Pioli nedává do hry víc Haugeho. Myslím, že by nebyl o nic marnější než ostatní střídající hráči. Včera by se mi tam hodil.

Reagovat
Shevchenko

Vtipné, že pořád máme ve svých rukou druhé místo.

Reagovat
Kaka14

stale je to na nas aj ked je to tazky zapas ... ale stale je to lepsie ako by sme sa mali spoliehat na ine vysledky ....

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne, fandit AC za poslednych 8 rokov je dost masochizmus. Cakal som, ze to poseru kedze sa jedna o AC kde je mozne vsetko... Inak remiza by nam kludne stacila nebyt skorumpovanych rozhodcov, ktori tlacia Juve do LM cez vymyslene penalty...

Reagovat
10

18 penalt v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

len jedna bola taka, ake ste mali az 2 len v zapase s Interom a nespocetne krat v inych zapasoch tak moc by som sa nesmial tragede

Reagovat
svkmd

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

ja sa "nevymlouvam" ty tele, poukazujem na korupciu z radov rozhodcov. Ved ty si uz vymyslas vlastne pribehy tak si trapny, len tolko k mentalnej poruche, od teba to uplne sedi ty saso trapny

Reagovat
The Krupy

olis, ty si zmenil obľúbený klub?

Reagovat
10

chudák olis

Reagovat
stuff

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Beči

Reagovat
Zark

tak pro tebe to musí být dobrý sešup, když už ses tady nad kakždým povyšoval, tehdy když jste byli krátce na prvním fleku a už sis myslel, že jsi vládce světa a ono howno co

Reagovat
smazaný uživatel

musim updatnut wikipediu, ze 22 kol je "kratce". Vdaka za tip sasku

Reagovat
Zark

tak, když ti to stačí ke štěstí být 22. kolový mistr, jak píšeš, užívej

Reagovat
Largo

Zkus AS...

Reagovat
rossoneri89

Vcera to bol tragicky vykon .... namiesto toho aby sme pokracovali ako v Turine tak sme boli strasne opatrni ... ako keby sme sa skor bali ze inkasujeme nez to ze musime dat gol ... bali sme sa nieco vymysliet len sme si nezmyselne nahravali v strede pola po sirke ihriska ... cely utok 0 bodov ... naopak Gigi nas 2x zachranil .... takto sa nehra o Ligu Majstrov ... ale toto je cele AC ... ked nemame pritlaceny noz na krku tak ich to absolutne nezaujima, snaha a motivacia 0 bodov ... z Atalanty pojdeme domov s trojkou a budeme este radi ... pride mi ze osud nam tu LM chce dat ale my ju nechceme a berieme to na lahku vahu .... mimochodom Casti je aky hrac? co vlastne ma na ihrisku robit? ... lebo by mal byt ofenzivny zaloznik ale nepotiahne ani jednu loptu ... stale ju zasekne a prihra dozadu ... o zakonceni ani nehovorim ... ako ziak v pripravke ...

Reagovat
smazaný uživatel

na castileja to co opisujes vcera neplatilo

Reagovat
rossoneri89

Mne príde ze Leao sa skôr snažil ako Casti

Reagovat
10

Castillejo tam včera jedinej něco zkusil a nebál se vzít to na sebe, vždyť v tom závěru šlo jediný nebezpečí AC od něj, stačí si pustit sestřih - https://youtu.be/oq1nrW693QM?t=146. Hlavně ta zblokovaná střela byla gólová.

Reagovat
Morgue

Já si sestříh pouštět nemusím. Já viděl celý zápas a dle mého Casti nic nepředvedl. Měl tam tutovku co nedal, pak mu jednu střelu zblokovali a pak na jednu nedošáhl... Nevidím nic za co bych ho po zápase glosoval... Dle mého prostě cagliari zahrálo v obraně výborně a je smutné, že si takovou betonárku nechali na náš důležitý zápas. Viděl jsem i z naší strany snahu rozhodnout zápas hned na začátku. Byly tam velmi rychlé přechody a kombinace na jeden dotek. Žel nějak se nepodařilo ten blok prolomit a zaslouženě jsme nevyhráli. Já tam snahu viděl.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
CubONE

Klasika. s Bergamom nam teda vobec neverim, ale mozno ta forma vonku bude zazracne pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Přál bych si konečný pořadí Inter, Atalanta, AC, Neapol. Ale je mi jasný, že to vzhledem k formě Atalanty a AC dopadne pro Milán špatně.

Reagovat
maras93

Jediná naděje je naše venkovní forma. To je ale spíš nějaké stéblo, kterého se člověk snaží chytit, aby vůbec udržoval naději, že se o LM poperou. Jinak jsem taky pesimista.

Reagovat
lnterista

To je taková statistika kterou když nejvíc potřebuješ tak většinou nefunguje

Reagovat
maras93

Pohoda. Už jsem zvyklej, že u AC toho zas tak moc nefunguje.

Reagovat
lnterista

To znám

Reagovat
10

Atalanta doma taky nemá špatnou formu...8 výher v řadě se skóre 26:7

Reagovat
maras93

Nech mi aspoň trochu naděje

Reagovat
10

Juventus musí vyhrát v Bologni, co víc bys ještě chtěl?

Reagovat
maras93

Reagovat
cresposuper

On nie je hrac Sassuola?

Reagovat
10

je, v zimě se psalo o zájmu AS

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Stana95

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to bylo za zápas, aby Ciro nekopal penaltu

Reagovat
Zark

už je ani nepromněnuje, to bude sešup

Reagovat
10

by mě zajímalo, co po zápase volal Pippo mladšímu bráchovi, když je poslal do Serie B

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to o týden urychlil

Reagovat
Pipo123

Rozhodca ich tam poslal

Reagovat
10

co se dělo? já to neviděl...

Reagovat
Pipo123

No vyzeralo to asi takto, hráči Torina 90 minút odkopávali lopty, po každom súboji padali na zem a zdržovali, proste nehrali futbal, len beton a milión simulácii.

Neuznal gól v prvom polčase, kedy odpískal faul Immobilemu, ale za mňa strašne prísne a potom v závere v 95 min Bremer dal lakeť do hlavy Muriqimu, ale proste rozhodca sa to bál odpískať. Na druhú stranu odpískal penaltu ktorá byť nemala, takže v konečnom dôsledku, dve situácie ktoré mal odpískať neodpískal a situáciu ktorú nemal pískať odpískal.

Reagovat
Zark

z toho může být docela drama v rodině... ještě, když ho takto pochopí trenérsky úspěšnější brácha

Reagovat
smazaný uživatel

Will Zhang convince Conte to stay?

The report claims Conte must be guaranteed to keep Romelu Lukaku, Nicoló Barella and Lautaro Martinez to continue his work at Pinetina.

Súhlasím, títo traja hráči sú veľmi dôležití, avšak keď sa predá napr. Hakimi, tak ofenzíva bude taktiež trpieť. Alebo keď predáme Bastoniho, či Škriniara, tak bude zase trpieť obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Hakimi pro současný systém hůře nahraditelný než Lautaro.

Prodej Bastoniho či Barelly by vzhledem k jejich kvalitě a věku byla velká chyba. Bohužel finančně si vyskakovat nemůžeme. Snad to teď 'nějak přežijeme' a do budoucna to bude jen a jen lepší.

Reagovat
Panděvova ofina

Lautaro je nahraditelný, minimálně ve formě, jakou má teď.

Hakimi, Lukaku, Barella a Bastoni by měli být nedotknutelní.

Nejlépe prodat Lautara, Gagliu, Perišiče, Eriksena ,Vecina + neprodejné Kolarovy, Youngy apod.

Načež chytře posílit.

Reagovat
Eldarion

Bologna host Juventus at the Stadio Dall'Ara in the last game of the season on Sunday with the Bianconeri in the race for a top four finish.

“I am sure they will appoint a proper referee given that this season we’ve had a few debutants that made some mistakes,” the coach said.

“They will appoint Valeri, or Giacomelli, I am sure about it, I can bet anything you want. Then we’ll have to play the game. On paper, we have no chances, but we’ll try.

Siniša je veštec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele