37. kolo
16.05.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Fabio Quagliarella (© AFP)

Sampdoria veze z Dacia Arény tři body, rozhodl Quagliarella

Ještě dvě minuty před koncem zápasu to vypadalo na bezbrankovou nudu, ale pak sudí Gariglio odpískal pokutový kop pro hosty a veterán Fabio Quagliarella rozhodl. Fakticky už v zápase o nic zásadního nešlo.

Udinese i Sampdoria už sezonu dohrávají, mohou si sice v tabulce polepšit, ale ne nijak výrazně. Boj o záchranu ani o pohárovou Evropu se jich dávno netýká.

Do první šance se propracovali domácí a rána Pereyry šla nad. Jinak to ale nebyla žádná paráda, oba celky hrály bez chuti a vlastně si nevytvořily žádnou další příležitost. Bohužel změnu nepřinesla ani druhá půle, byť nakonec padla rozhodující branka.

V 64. minutě pálil ve vůbec první šanci hostů Gabbiadini a hned vzápětí přišel na hrací plochu i český záložník Jakub Jankto. To nejpodstatnější se odehrálo čtyři minuty před koncem. Bonifazi zahrál v pokutovém území rukou a sudí Gariglio nařídil pokutový kop. Obrovskou možnost utkání rozhodnout si nenechal ujít Fabio Quagliarella a přízemní ranou poslal Mussa k druhé tyčce.

Sampdoria mohla v nastavení ještě zvýšit, ale Quagliarellu tentokrát vychytal nohou Musso. "Námořníci" si z Dacia Arény odvezli tři body a je jisté, že skončí na devátém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele