Serie A - souhrn 28. kola

15.03.2019, 22:31, aktualizováno 17.03.2019, 22:33
Komentáře a souhrny
Milánské derby vyhrál tentokrát Inter. V zápase padlo pět gólů a jedna odvolaná červená karta. Juventus nečekaně podlehl Janovu a utrpěl první porážku v letošní sezóně. Stále má ale náskok 15 bodů před Neapolí, která přehrála Udine. AS Řím nepomohla ani změna trenéra, když nečekaně podlehl SPALu. Naopak uspěl městský rival Lazio, které poměrem 4:1 rozstřílelo Parmu. Atalanta Bergamo se rozešla smírně s Chievem a Sampdoria ovládla přestřelku nad Sassuolem...

AC Milán - Inter Milán 2:3

17.03.2019 20:30

Góly: 57. Tiemoué Bakayoko, 71. Mateo Musacchio - 3. Matías Vecino, 51. Stefan de Vrij, 67. Lautaro Martínez (pen.)

Město módy je znovu modročerné. Inter dokázal i ve druhém utkání porazit městského rivala AC Milán a vrátil se na průběžnou třetí příčku. Nerazzurri na vyprodaném San Siru pokaždé vedli a nakonec i zaslouženě zvítězili 3:2. Luciano Spalletti se přitom musel znovu obejít bez Maura Icardiho, kterého na hrotu útoku nahradil krajan Lautaro Martínez. Argentinský útočník nakonec z penalty celé derby rozhodl.

San Siro bylo zcela vyprodané a tržby z prodeje lístků stanovily nový italský rekord. AC Milán vstupoval do utkání coby domácí tým a také se těšil lepší formě, na druhou stranu Inter potvrdil nepsané pravidlo, že derby zpravidla nemá favorita.

Inter totiž vstoupil do zápasu parádně a hned ve třetí minutě rozjásal modročerné publikum. Centr na vzdálenější tyči sklepl pro Matíase Vecína útočník Lautaro Martínez a prvně jmenovaný měl před prázdnou brankou snadnou úlohu. Nerazzurri byli i v další fázi zápasu o něco lepší, i když i Milán přispěchal s troškou do mlýna a střelu Calhanoglua, potažmo Paquety musel Handanovič tlumit, respektive vyrážet. Po půlhodině hry měla obrana Rossoneri plné ruce práce s Vecínem, který v dobré pozici mohl přidat druhý gól, jenomže branku Gigiho Donnarummy trestuhodně přestřelil.

Milán se v prvním poločase dost trápil a Gennaro Gattuso měl o přestávce co dělat, aby dal tým do pořádku. Jeho protějšek Luciano Spalletti byl o poznání spokojenější, Inter byl při chuti a rovněž na začátku druhého poločase měl dobrou příležitost zdvojnásobit vedení, ale Gagliardiniho technický obstřel vyrazil Donnarumma.

Lepší Inter nakonec druhou branku skutečně vsítil, v 51. minutě trknul do Politanova centru stoper De Vrij a Donnarumma plachtil vzduchem zbytečně - 2:0. AC dokázalo rychle odpovědět a po šesti minutách předvedlo totožnou akci jako Inter. Do centru Calhanoglua ťukl hlavičkou Bakayoko a i Handanović byl krátký. Nerazzurri byli po inkasované brance mírně pasivní, AC toho však využít nedokázalo a v 66. minutě si zadělalo na další problémy. Castillejo na hranici vápna fauloval Politana a sudí Guida odpískal pokutový kop. Lautaro Martínez zvolil razantní střelu k tyči a i když Donnarumma vystihl směr, balón chytit nedokázal.

Rossoneri to ani tentokrát nezabalili a znovu velice rychle vstřelili kontaktní gól. Rohový kop nadělal obraně Interu obrovské problémy, Handanovič musel reflexivně zasahovat po hlavičce jednoho ze spoluhráčů a Matteo Musacchio nekompromisní dorážkou snížil na 2:3.

AC se hnalo dopředu, chtělo derby alespoň zremizovat, ale Inter se dobře bránil. Po ostrém skluzu Contiho na Lautara vytasil sudí Guida rovnou červenou kartu, ovšem svůj verdikt posléze přehodnotil na mírnější žlutou barvu. Gennaro Gattuso hecoval své svěřenci k závěrečnému tlaku a ten se skutečně konal, Castillejo z dobré pozice donutil k zákroku Handanoviće a vůbec největší příležitost na vyrovnání přišla v páté minutě nastaveného času. Po rohovém kopu propadl balón na zadní tyč ke Cutronemu, jenž skoro zakončoval do prázdné branky, ovšem Inter zachránil výtečným obranným zákrokem Danilo D'Ambrosio. Příznivci Nerazzurri si mohli zhluboka oddychnout, Milán vyrovnat nedokázal a se svým rivalem opět prohrál. Inter se díky výhře 3:2 vrátil na třetí pozici, AC Milán je čtvrtý.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Udinese Calcio 4:2

17.03.2019 18:00

Góly: 17. Amin Younes, 26. José Callejón, 57. Arkadiusz Milik, 69. Dries Mertens - 30. Kevin Lasagna, 36. Seko Fofana

Druhé místo si v souboji s Udinese pojistila Neapol. Parthenopei zvítězili na stadionu San Paolo po přestřelce 4:2, čímž zároveň potvrdili roli jasného favorita. Udine se drželo především v prvním poločase, kdy rychle smazalo dvoubrankovou ztrátu, ovšem ve druhém poločase na podobný průběh už nezareagovalo.

Neapol měla v úvodu utkání převahu a tu dokázala zužitkovat po sedmnácti minutách, Amin Younes obdržel balón na hranici vápna a technickým obstřelem překonal brankáře Mussa. Rychlá branka příznivce Neapole hodně nabudila a ti hnali svůj tým do dalšího tlaku, který vyústil ve 26. minutě druhou brankou. Krásnou přímočarou akci zakončil trochu šťastně před brankou pohotový José Callejón. Neapol vedla brzy 2:0 a zdálo se, že jí nic nemůže zastavit.

Udinese se ale dostalo kontaktní brankou zpátky do zápasu. Po Fofanově přihrávce zakončil akci pomalou přízemní střelou k tyči Kevin Lasagna a domácí se museli mít ještě na pozoru. Tím spíš, když o šest minut později bylo vyrovnáno. Hosté si před vápnem šikovně posouvali balón, až Seko Fofana přízemní střelou překonal Davida Ospinu. Neapol stihla těsně před koncem prvního poločasu ještě jedna špatná zpráva. David Ospina utrpěl zranění a Carlo Ancelotti musel sáhnout ke střídání a mezi tři tyče postavit náhradníka Mereta.

Zatímco v prvním poločase se Udine ještě drželo, ve druhém už to byla hlavně záležitost domácího týmu. Neapol si vzala vedení zpátky v 58. minutě, kdy si na rohový kop naskočil Arkadiusz Milik a přesnou hlavičkou dal na 3:2. Neapolské publikum si mohlo definitivně oddychnout až dvacet minut před koncem, kde se parádně trefil ke vzdálenější tyči Dries Mertens.

Utkání ještě nabídlo několik zajímavých momentů, ale Udinese další zdramatizování zápasu už nebylo přáno. Neapol splnila roli favorita a po výhře 4:2 si upevnila druhé místo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:1

17.03.2019 15:00

Góly: 55. Josip Iličić - 32. Riccardo Meggiorini

Atalanta hodně chtěla využít zaváhání AS Řím a dostat se blíž pátému místu, ale nakonec to nedokázala. Chievo totiž na její půdě překvapilo a z Bergama odjíždí s bodem na kontě. Iličić totiž ve druhé půli už musel odpovídat na trefu Meggioriniho.

Tempo hry bylo poměrně živé a diváci se nenudili. Hostující veterán Giaccherini vypálil po chvíli kombinace zpoza vápna, jenže jeho střela byla zablokována. Právě zkušený záložník Emanuele Giaccherini se mohl stát hrdinou hostí už v jednadvacáté minutě, když pálil velmi dobře. Hosté už slavili, jenže sudí Irrati gól neuznal. Míč se totiž nedostal za brankovou čáru plným objemem.

O pouhé dvě minuty později se na opačné straně málem prosadil Alejandro Gómez, který skvělou ránu otřel o tyč! Gól opravdu visel ve vzduchu a málem se z něj mohl radovat obávaný střelec Duván Zapata. Ten stál na konci rychlé akce Atalanty a zakončoval na zadní tyč, kterou jen těsně minul!

A pak udělala obrana Atalanty velkou chybu, kterou utkání sama zdramatizovala. Zkušený útočník Riccardo Meggiorini přebíral za obranou domácích dlouhý pas, stihl si ho zpracovat do běhu a překonat brankáře Golliniho. Toho obešel dost kostrbatě, ale přeci jen dokázal z otočky poslat míč do sítě - 1:0 pro outsidera z Verony.

Zbytek utkání se logicky nesl ve znamení tlaku Atalanty, které tento výsledek samozřejmě nevyhovoval. Chvíli ale trvalo, než La Dea přišli na to, jak obranu soupeře odemknout. Povedlo se to v 56. minutě, když domácí rozebrali obranu Chieva a Duván Zapata vyslal do šance Josipa Iličiće. Ten mu poděkoval a prostřelil brankáře Sorrentina.

Další branku chtěl přidat Gómez, který ale narazil na pevnou skálu v podobě obránce Cesara. Dvacet minut před koncem za míčem spěchal Zapata, jenže nakonec ho na hrací ploše ve slibné šanci neudržel. Rozhodnout mohl Duván Zapata, který se osm minut před koncem utkání zjevil před brankářem Sorrentinem. Ten mu ale vyběhl vstříc a padl mu pod nohy, čímž ho naprosto rozhodil.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Frosinone Calcio 2:1

17.03.2019 15:00

Góly: 20. Francesco Caputo (pen.), 38. Marko Pajač - 70. Luca Valzania

Návrat Aurelia Andreazzoliho na lavičku Empoli byl při obnovené premiéře úspěšný. Azzurri porazili v přímém záchranářském souboji těsně Frosinone a před osmnáctou Boloňou si dál drží hubený náskok jednoho bodu. Domácí vstřelili obě branky už v prvním poločase, když se prosadili Caputo a Pajać. Kanárci utkání ještě zdramatizovali kontaktní brankou Valzanii, ale více už stihnout nedokázali.

Stadio Carlo Castellani hostilo velmi důležitý duel, který možná na první pohled nebyl tolik atraktivní, ale divákům toho nabídl hodně. Po čtvrthodině hry se Empoli dožadovalo odpískání pokutového kopu, zprvu se zdálo, že marně, ale po chvilce váhání dal sudí díky technologii VAR domácím za pravdu. Penaltu pak střelou doprostřed proměnil Franceso Caputo a Empoli vedlo 1:0.

Hrdina penaltového okamžiku Caputo měl ve 26. minutě další velkou příležitost, ale Sportiello tentokrát dokázal zasáhnout a balón schovat v rukavicích. Aktivita Azzurri nepolevovala a nakonec přinesla zasloužené ovoce. Marko Pajač zakončil pohlednou kombinaci razantní střelou do šibenice, takže Empoli vedlo 2:0. V prvním poločase nemuselo zůstat jen o dvou branek, o střelu nůžkami se pokoušel Cassata a na druhé straně musel před třetí brankou zachraňovat výtečným zákrokem Sportiello.

Třetí branka by utkání definitivně rozhodla a Azzurri se o ní po změně stran vydatně snažili. V 57. minutě zachránilo Frosinone po rychlém kontru břevno. Kanárci se dostali ke slovu až dvacet minut před koncem a rázem dokázali utkání pořádně zdramatizovat. Daniel Ciofani sice dělovkou Dragowskiho nepřekonal, ale s rychlou dorážkou přispěchal Luca Valzania. Celou situaci poměrně dlouho přezkoumával VAR, ale žádný prohřešek proti pravidlům nebyl nalezen.

Frosinone mělo dvacet minut na vyrovnání, ale během nich už se do žádné větší šance nedostalo. Empoli klíčový záchranářský duel zvládlo a i po tomto kole bude na nesestupových pozicích s náskokem jednoho bodu.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Parma Calcio 4:1

17.03.2019 15:00

Góly: 22. Adam Marušić, 26. Luis Alberto (pen.), 38. Luis Alberto, 44. Senad Lulić - 77. Mattia Sprocati

Fotbalisté římského Lazia ukázali proti Parmě svojí sílu a soupeře vymazali už po prvním poločase čtyřmi brankami. Kouč Simone Inzaghi se tak přesvědčil, že to jde i bez jeho nejlepšího střelce Cira Immobileho, který v tomto utkání vinou karet absentoval. První hvězdou zápasu se stal Luis Alberto, autor dvou branek a jedné asistence. Parma dokázala v závěru utkání už jen mírnit porážku na konečných 1:4.

Lazio potřebovalo Parmu nutně porazit, aby se udrželo ve hře o Ligu mistrů a už v prvním poločase předvedlo dost možná svůj nejlepší výkon sezony. Samotný začátek byl poněkud opatrný, Lazio se dostávalo do tempa pozvolna a dokonce to byli hosté, kdo se dožadoval odpískání pokutového kopu za údajný faul na Roberta Ingleseho. Sudí prosby Ducali nevyslyšel a pak už začali úřadovat výhradně Biancocelesti.

Ve 24. minutě se dostal do zakončení z úhlu Adam Marušić a balón na přední tyči skulinkou prošel za Sepeho záda. Brankář Parmy měl jednoznačně celou šanci kontrolovat. O chvíli později zahrál ve vápně rukou Iacoponi a Lazio během chvilky zvýšilo z pokutového na 2:0, suverénní penaltou se o to postaral Luis Alberto. Lazio bylo hodně při chuti, dvě slepené branky mu ještě zvýšily sebevědomí a pět minut před koncem prvního poločasu zvýšil už na 3:0 ranou z dvaceti metrů opět Luis Alberto. Utrpění Parmy tím zdaleka nekončilo, už v nastavení prvního poločasu předvedli během rohového kopu nacvičený signál Luis Alberto a skórující Senad Lulić - 4:0.

Druhý poločas byl pochopitelně tím prvním zásadně ovlivněn. Biancocelesti se tolik do útoku nehnali a víceméně už se jen soustředili na údržbu výsledku. Parma chtěla konečný výsledek alespoň zmírnit a to se jí podařilo deset minut před koncem. Patric předvedl při rozehrávce nepochopitelnou chybu a tu okamžitě ztrestal Mattia Sprocati. Šlo už jen o kosmetickou úpravu, Lazio nakonec stejně zvítězilo s konečným výsledkem 4:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 2:0

17.03.2019 12:30

Góly: 72. Stefano Sturaro, 81. Goran Pandev

Janov dokonale šokoval, protože si s bezbranným Juventusem poradil a stal se prvním týmem, který jej v rámci Serie A v sezoně porazil. Juventus potkalo hodně tvrdé vystřízlivění z nadšení po pohárovém obratu s Atléticem.

Tohle čekal opravdu jen málokdo. Juventus sice nastoupil v Janově bez Cristiana Ronalda, který si užíval zasloužený odpočinek, ale zdá se, že odpočinek prožívali i hráči na trávníku. Stará dáma totiž poprvé v sezoně prohrála a dokonce nevstřelila vůbec poprvé ani jeden gól. Naopak úřadovali domácí a především první branka střídajícího Sturara byla pro fanoušky jeho mateřského klubu hodně hořká.

V prvních momentech se nehrál příliš atraktivní duel a domácím chvíli trvalo, než ze sebe setřásli obvyklý pocit respektu vůči slavnému soupeři. Hráli ale aktivně a už v 16. minutě musel brankář Mattia Perin (mimochodem někdejší hráč právě Janova) zasahovat. Rychlonohý Kouamé si obhodil protihráče, jeho střela se odrazila k Sanabriovi. Mladý útočník tvrdě vypálil a jen sledoval, jak Perin vyráží!

Po třiceti minutách hry se Janov dožadoval odpískání pokutového kopu ve svůj prospěch. Sudí celou situaci musel posoudit na videu a až po jeho nápovědě osvobodil Juventus, když penaltu nepískal. Krátce před koncem první půle se do obrovské šance hnal Lerager, který měl před sebou v podstatě jen odkrytou bránu Juve, ale dokázal ji trestuhodně přestřelit!

Zejména z hlediska herního byl výkon Bianconeri velkým zklamáním a Janov nevedl jen proto, že pálil šanci za šancí. Potrestat jej za to mohl Paulo Dybala, který se prohnal do šance deset minut po změně stran. Po jednoduché akci zakončoval do sítě přesně, ale jeho radost netrvala moc dlouho. Sudí totiž gól anuloval pro ofsajd.

Juventus potřeboval víc a proto trenér Massimiliano Allegri vyslal do hry Federica Bernardeschiho. Domácí změnou byl Goran Pandev. Ten se představil vzápětí a brankář Mattia Perin měl hodně co dělat, aby jeho pokus vyrazil. O chvíli později ho zase musel zastavovat v rozhodující chvíli Emre Can.

V 70. minutě se na hřiště dostal záložník Stefano Sturaro, který do Janova přicházel právě z Juventusu. Sturaro si po zimním příchodu dokonce dnes odbyl svůj debut. A tohle střídání vyšlo Prandellimu fantasticky, protože po pouhých dvou minutách dostal Sturaro nabito na hraně vápna a umístil svůj projektil přesně k tyči, kam Perin nestihl doletět - 1:0.

To byl pro Starou dámu šok, jenže nebyl jediný. Osm minut před koncem utkání se totiž s míčem rozeběhl do rozevřené obrany rychlík Cristian Kouamé, který ještě nahrál do uličky sprintujícímu Pandevovi. Zkušený Makedonec ve vápně zamířil na vzdálenější tyč a uzavřel skóre utkání na 2:0 pro Janov.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 2:3

16.03.2019 20:30

Góly: 6. Erick Pulgar (vl.), 89. Armando Izzo - 29. Andrea Poli, 34. Erick Pulgar (pen.), 64. Riccardo Orsolini

O záchranu bojující Boloňa se v Turíně postarala o poměrně velké překvapení, když tam vyhrála 3:2. Vynikající utkání odehrál Rodrigo Palacio, který se sice mezi střelce nezapsal, avšak pro kolegy zařídil dva góly. Turín podal nevýrazný výkon a Boloňa si za ten svůj tři body zasloužila.

Utkání v Turíně nakonec přineslo divákům pět branek a velice zajímavou podívanou se šťastným koncem pro Rossoblu. Ti začali utkání velice dobře, ale branka Lyanca ve třetí minutě nemohla být pro porušení pravidel uznána. Z první branky se nakonec radovali domácí, kteří v 6. minutě předvedli při rohovém kopu nacvičený signál a Ansaldiho střelu zpoza vápna smolně tečoval do vlastní sítě Erick Pulgar. Turín byl od této chvíle o něco aktivnější, jenomže další branku nepřidal a po půlhodině hry bylo vyrovnáno. Po Palaciově průniku a lehkém obloučku skrze malým vápnem zakončoval přesně hlavou Andrea Poli.

Ani výsledek 1:1 dlouho netrval. O pár minut později hosté reklamovali hraní rukou v pokutovém území, což si následně sudí prohlédl u videa a dal hráčům Boloni za pravdu. Erick Pulgar pak mohl odčinit vlastňák a tuto pobídku si nenechal ujít, penaltu proměnil a strhl vedení na stranu Rossoblu.

Vedoucí branka dodala do řad hostů patřičný klid a Mihajlovičovi svěřenci byli v utkání lepším týmem. Granata se ani po začátku druhého poločasu nemohla dostat do tempa a naopak v 53. minutě inkasovala třetí gól. Palacio vymyslel ostrý centr na zadní tyč, kde ho hlavou uklidil do sítě Nicola Sansone. Sudí ale znovu zašel k videu a po chvilce rozmýšlení gól neuznal. Boloňa se skutečně dočkala až o sedm minut později, kdy další akci potáhl Palacio a po rozdělení do strany přesně zakončil Riccardo Orsolini.

Boloňa ve zbytku zápasu hájila proti Býkům dvoubrankové vedení a nutno říci, že úspěšně, přestože se v závěru musela obejít bez vyloučeného Lyanca. Turín se nemohl dostat do tlaku, ale utkání nakonec zdramatizovat dokázal. V poslední minutě přilétl do vápna hostů centr a Armando Izzo hlavičkou procpal balon k tyči. Jakékoliv naděje na vyrovnání však vzaly za své, když byl o chvíli později vyloučen Aina. Oslabený Turín už vyrovnat nedokázal a doma překvapivě ztratil všechny body.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - AS Řím 2:1

16.03.2019 18:00

Góly: 22. Mohamed Fares, 59. Andrea Petagna (pen.) - 53. Diego Perotti (pen.)

Domácí SPAL překvapil a poradil si s římským AS. Stačily mu k tomu branky Farese a Petagny, na které dokázali Vlci reagovat jen trefou Perottiho z penalty. Ta ale na body nestačila a překvapivou výhru slavil outsider SPAL.

O favoritovi tohoto utkání nemohlo být sporu, byli jím Římané. Ti nastoupili ve Ferraře s trochu nezvyklým rozestavením 4-4-2, které v Itálii prosazují trenéři přicházející z anglické Premier League. V dresu hostí jsme našli Kluiverta, Džeka, Schicka, Cristanteho nebo Fazia s Jesusem a Karsdorpem.

Domácí SPAL nastoupil hodně motivovaný a dobře věděl, že mu jde o záchranu. Dres si od prvních momentů navlékli hráči jako Bonifazi, Kurtić, Fares, Petagna, Antenucci nebo Viviano. Zkušený brankář čekal hodně atraktivní utkání s množstvím práce a hosté z Věčného města se snažili ho nezklamat. Po nákopu hostí musel míč uklízet Vicari a dokázal to jen za žlutou kartu po faulu na Schicka.

Ani domácí ale nezůstali pozadu a brankáře Robina Olsena vyzkoušel tvrdou ranou Cionek. Následně se doprostřed brány trefil také Fares, který zakončoval standardní situaci domácích. SPAL držel míč mnohem častěji než hosté z Věčného města, jenže mu chyběla větší produktivita.

To se mu povedlo až ve 22. minutě. Thiago Cionek dostal na pravé straně hřiště hodně prostoru a využil ho k parádnímu centru. Ten si v pokutovém území našel naprosto neobsazený Mohamed Fares, který nasměroval svoji hlavičku přesně pod břevno ke vzdálenější tyči a brankář Olsen opět nebyl u tyče včas - 1:0.

Na opačné straně promarnil obrovskou šanci Patrik Schick, který se vyšrouboval do vzduchu a hlavičkoval po skvělém centru příliš nad bránu! Útočníci AS se zdáli hodně odříznutí od zbytku týmu, což bylo zapříčiněno perfektní obrannou prací domácího SPALu. Vlci naopak působili hodně bezbranným dojmem, což nezlepšila ani rána El Shaarawyho z konce první půle.

Do té druhé vstoupilo římské AS mnohem lépe. Z velké části za to mohli střídající hráči Zaniolo s Perottim, kteří vnesli do hry oživení. Obránce Thiago Cionek fauloval v 52. minutě pronikajícího Edina Džeka a střídající Argentinec Diego Perotti nařízenou penaltu bezpečně proměnil - 1:1.

Penalty se ale dočkali i domácí a to hned vzápětí. Pronikající Andrea Petagna upadl ve vápně po miniaturním souboji s Jesusem a sudí Rocchi pískal pokutový kop. K ní se postavil Andrea Petagna a z Olsena opět udělal stojící figurínu - 2:1 pro domácí.

Thiago Cionek byl kousek od vstřelené uklidňující branky, neboť se dostal k hlavičce v pravou chvíli. Jenže z dobré situace nastřelil jen břevno Olsenovy brány! I to ale SPALu stačilo na nečekané body proti Římu, který fatálně selhal. Hosté nedokázali využít ani nastavení šesti minut.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - UC Sampdoria 3:5

16.03.2019 15:00

Góly: 38. Jérémie Boga, 63. Alfred Duncan, 90+2. Khouma Babacar - 15. Gregoire Defrel, 36. Fabio Quagliarella, 39. Karol Linetty, 46. Dennis Praet, 72. Manolo Gabbiadini

Sampdoria si v pohodě pohrála se Sassuolem a jeho hřiště vyloupila po osmigólovém thrilleru! Hosté z Janova se mohli radovat ze tří bodů díky perfektní ofenzivě a hned pět jejích hráčů se zapsalo mezi úspěšné střelce.

Obrana Sassuola si musela dát velký pozor na Quagliarellu, kterého podporovali Gabbiadini nebo Defrel. A tohle trio dělalo domácím od začátku velké potíže. První vážnější akci ale měli na svědomí domácí, když se do míče opřel Di Francesco a napálil brankáře Audera. Ten byl ostatně ve velké permanenci a v prvních minutách na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl.

Góly ale sázela Sampdoria. V patnácté minutě se po krásném pasu od Fabia Quagliarelly prosadil Grégoire Defrel, který si zpracoval míč na prsa a poté překonal bezmocného brankáře Consigliho. Defrel mohl jen o minutu později vstřelit další důležitou branku, jenže tentokrát ztroskotal na brankáři Consiglim.

Ten kapituloval znovu až ve 36. minutě, když se do míče z pětadvaceti metrů opřel hostující střelec Fabio Quagliarella a jeho důrazná dělovka zapadla přesně k tyči! Sassuolo dokázalo alespoň zdramatizovat utkání o tři minuty později, když Lirolovi vyšla krásná nahrávka do vápna na Jeremierho Bogu, který se prosadil.

Sampdoria ale kontrolovala vývoj utkání a ještě ve 40. minutě znovu tvrdě potrestala chybu domácí obrany. Po akci na pravém křídle přihrál Defrel pod sebe přímo proti kopačce Poláka Karola Linettyho a jeho skákající pokus zaplul za záda brankáře Consigliho - 3:1.

Hodně bláznivý první poločas pokračoval hned zkraje druhé půle. Na levém křídle se uvolnil Murru a poslal centr k zadní tyč. Tam se ocitl Dennis Praet, který svou šanci dokonale využil a ve skluzu rozvlnil síť!

Vypadalo to na debakl, ale s tím se domácí nesmířili. Po hodině hry se prosadil Alfred Duncan krásnou ranou a dal domácím naději. Tu jim v turbulentním závěru zase sebrala branka Manola Gabbiadiniho, který se po nahrávce Linettyho nemýlil. Poslední slovo ale měli domácí, kteří se v nastaveném čase dočkali korigující branky po ráně Khoumy Babacara, jenž snížil na konečných 5:3.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 2:1

15.03.2019 20:30

Góly: 52. João Pedro, 66. Luca Ceppitelli - 88. Federico Chiesa

Cagliari slaví velký úspěch, neboť si v páteční předehrávce dokázalo poradit s favorizovanou Fiorentinou. O góly v dresu domácích se postarali Pedro s Ceppitellim.

Fiorentina byla jasným favoritem utkání s Cagliari a hodlala potvrdit, že se mu na půdě sardinského celku daří. K dispozici měla hvězdy jako Chiesa, Muriel, Benassi nebo Pezzela s Milenkovićem, zatímco Cagliari vsadilo na Barellu, Pedra, Pavolettiho nebo Cragna s Cigarinim.

První branky se diváci v Cagliari dočkali už ve třetí minutě a padla do sítě hostí. Brankář Terracciano podklouzl během malé domů a daroval míč Pedrovi, který ihned poslal míč do sítě. Jenže sudí dobře postřehl předchozí faul Cagliari a branku tudíž uznat nemohl. Domácího brankáře Alessia Cragna zase vyzkoušel tvrdou ranou z větší vzdálenosti mladý talent Chiesa.

První větší šance jsme byli svědky až ve 26. minutě. Do míče se zpoza vápna opřel parádní ranou domácí obránce Fabrizio Cacciatore a brankář Terracciano musel rychle skákat k pravé tyči. Fialky otestovaly brankáře Cragna velmi zajímavou kombinací a centrovaný míč Biraghiho tečoval před Cragnem skákající Mirallas. Jeho teč ale Cragna nevyplašila.

První poločas zase tak moc fotbalové krásy nenabídl, ale druhá půle už byla o poznání lepší. Opět ji začal brankář Pietro Terracciano, který pět minut po změně stran udělal obrovskou chybu při malé domů. Tu omylem poslal přímo na nohu nejlepšího střelce Cagliari Leonarda Pavolettiho, který však pálil trestuhodně mimo bránu!

O pouhou minutu později už se ale lépe hrající domácí tým konečně prosadil. Krásný pas Cacciatoreho našel na zadní tyči dobíhajícího Joãa Pedra. Zkušený útočník stihl balon usměrnit za záda pozdě zasahujícího brankáře Terracciana a Cagliari vedlo!

O dvě minuty později zahrávali domácí nepřímý kop a Cigarini se od půlky trefil až do sítě, ale sudí famózní trefu pro nedodržení regulí neuznal. Cagliari se přesto dočkalo další branky. Po faulu rozehrál standardní situaci nádherným centrem Lykogiannis a našel hlavu přesně zakončujícího Lucy Ceppitelliho - 2:0.

Patnáct minut před koncem mohl stav utkání na 3:0 uzavřít Pedro, jenže z dorážky po perfektní Barellově ráně napálil jen břevno! Mnohem přesnější byl Federico Chiesa, který po dlouhém nákopu Terracciana sprintoval s míčem až do vápna s pomocí tyče poslal míč do sítě - 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC28243159:1975
2.SSC Neapol28186452:2360
3.Inter Milán28165743:2453
4.AC Milán28149543:2651
5.AS Řím28138752:3947
6.Atalanta Bergamo28136957:3945
7.SS Lazio27136841:2945
8.Turín FC281111637:2644
9.UC Sampdoria281261049:3842
10.ACF Fiorentina28813743:3537
11.Janov CFC28891134:4233
12.Parma Calcio28961330:4433
13.US Sassuolo287111039:4732
14.Cagliari Calcio28791225:4030
15.SPAL 201328681425:4226
16.Udinese Calcio27671424:4025
17.Empoli FC28671536:5425
18.Bologna FC28591425:4224
19.Frosinone Calcio28381721:5317
20.Chievo Verona281111621:5411
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (106)

Přidat komentář
h8_sfatto

snad Fabio urve titul krále střelců, ne že bych to nepřál Polákovi nebo Kristýnce, ale tento ligový pracant si to zaslouží za Udine, Juve a hlavně za podprůměrnou Dorii,kde to dokázal nyní

Reagovat
smazaný uživatel

doria neni podprumer.

Reagovat
h8_sfatto

tím jsem ji nechtěl snížit, naopak je to výkon rovný Tonimu,který to dokázal s Hellasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Fabiovi to prajem aj ja, odviedol u nás fantastickú prácu a vždy bol stopercentným profesionálom.

Reagovat
stuff

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella nejgolovejsi sezona v kariere v 36 letech, to je neuveritelny

Reagovat
h8_sfatto

vyčekal si to prosadit se taky přes Del Piera,Trezegueta,Toniho,Amauriho,Iaquintu nebylo snadné

Reagovat
Neutron

Toniho si mal spomenut ako posledneho.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hlavne pres Amauriho....

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky to mel zalozeny na technice, kterou proste neztraci. Ne rychlosti/sile. Samozrejme me to taky prekvapilo, ale dava to smysl a preju mu to.

Reagovat
M11

Dnes to bylo az nedustojne.. bohuzel se zaver sezony da ocekavat v podobnem duchu.. gratulace domacim

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Panděvova ofina

Goriš

Reagovat
BaggioRoberto

Daje Roma daje, páté místo hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá séria raz skončí.

Janov>Atletico

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

Poprvé v této sezóně jsem vsadil na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju a mozna to uz nedelej :D :D :D

Reagovat
Kruth

S tím Juventusem bych to nedramatizoval. Prostě si dali pauzu :-) jistě, jejich fandy to naštve, ty co si vsadili ještě více ...ale po tom Atleticu a pohodovým náskokem..je třeba nabrat síly a neriskovat karty či zranění. A janovští fanoušci si to museli neskutečně užít :)

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Byla videt dravost pouze na strane domacich. A ze je potopi Sturaro technickou strelou ve spolupraci s Pandevem¨, pro kteryho to byl letos jedinej gol a dost mozna posledni v kariere :D

Prohra je vzdycky spatne, ale v teto situaci to proste tolik nevadi.

Sturaro Pandev

Reagovat
Furia Ceca

Tak po takovým výkonu proti Athleticu před zraky celý Evropy je pak těžký se namotivovat na Janov v lize, kde máme 18 bodů náskok, no.

Reagovat
Zark

*Atléticu

Reagovat
Kixi Syhimour

Opravdu těžké porazit Athletic

Reagovat
DelPiero137

V podstate ma dve 11-ky ktore mozu a maju hrat o titul v lige. Dokazem to pochopit pri niekolkych jedincoch. Ale cele muzstvo? Zapas som nevidel, vazne ani strela na branku? Max to staval opat na oblubencoch ktori su z LM vystaveny ci co sa tam dialo? Co si mam o tom mysliet? Chapem ze nemozeme vyhrat kazdy zapas ale vsade citam ze to bol totalny vybuch.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ten Alberto dělá Laziu takový velký rozdíl když je nebo není na hřišti??

Reagovat
Pipo123

Už dlhodobo, on dokáže meniť tempo, hraje rozumne

Reagovat
formic81

dneska jsem byl poprve na italskym fotbale a zrovna to Laziu vyslo naprosto skvele.. skvela atmosfera, hezkej fotbal a pekny pocasi ta atmoska mi prisla hodne fajn, ptam se jestli jsou v Italii jeste lepsi kulisy.. dekuju

Reagovat
El Matador

Do Říma se na fotbal chystám už delší dobu. Minulou sezonu sem byl na Inter x Lazio a čekal sem popravdě bouřlivější atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

AC-INTER - otrasny pristup k zapasu od vacsiny hracov a zle postavena taktika AC. Romagnoliho by som vyjebal prec ked takto brani v tak dolezitom zapase, nech pali do pice! Inter klobuk dole! zdali sa mi viac nebezpecni ako s Icardim. Takto sa hraje v priamej konfrontacii o 3 miesto. Od nich by si mali hraci AC brat priklad, totalne vyhoreli. Suso uz nech tahne prec do riti Najtrapnejsi vykon od neho, obrana uplne bez komunikacie a derava Tak mi pokazili naladu chuji sprosti, si nezasluzia byt treti po takom vykone

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobré derby ešte s lepším koncom pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v derby vždy potěší!!! FORZA INTER!

Reagovat
Yanek

Inter zaslouženě. Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dominoval do 55-60 minuty, uplne zasluzene vitazstvo pre nich ;( Neviem preco to vidim iba ja ale Suso nam posledne zapasy kazi hru a je trapny

Reagovat
Mrvinho

A jsme tam kde jsme byli. Vykon taky na grcani. Gratulace Interu. A ja jdu spat. Cau ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

FORZA INTER

Reagovat
LesyJePan

Gratulacia Interu, na hráčoch nebola absolutne vidieť nejaká “kríza”. Stoperska dvojica super a prekvapil ma D’ambrosio. Penalta podla mna prísna ale inak krásny zápas. FORZA MILAN !!!

Reagovat
CubONE

Penalta podla sucasnych pravidiel spravna, ale treba nieco zmenit.

Reagovat
LesyJePan

v pohode moj nazor len že prísna.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone budu zmeny, v to pevne verim

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim, ze prisna bola

Reagovat
Deki

D'Ambrosio

Reagovat
Nuno čomes

Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

V 96' zachránil 3 body.. a celkově pěkný výkon.

Reagovat
Deki
Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
LesyJePan

Zachranil na konci gol. A inac cely zapas velmi dobry od neho.

Reagovat
Nuno čomes

Tomu se mi snad ani nechce věřit

Reagovat
Nuno čomes

Super tři body dnes.

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Pipo123

Inter, Lazio do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Doma vas dáme

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Ragazzo d'oro

Rodriguez je absolutně k ničemu, už prosím výhodné toho klauna někam do Kataru. Cely tým hrál otřesně, cest výjimkám (zejména Baka). Náskok na ostatní pořad máme, teď se hlavně neposrat.

FORZA Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Špall teda minimálne do konca sezóny... Ale možno je to aj dobre lebo Inter čaká asi najviac ťažkých zápasov ešte a Špall ich niekedy vie pohaluziť, určite lepšie než Cambiasso. Hlavná je LM. Forza

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak Cuchuho by som nepodceňoval

Reagovat
Kaka14

uvod AC zaspalo a potom sme sa nevedeli dostat do hry .... podla mna nas uspali tie reci ako sme vo forme a pritom posledne dva zapasy sme vyhrali trochu aj zo stastim .... Inter nam ukazal, ze taketo nasadenie ako sme predviedli nam v LM nebude stacit ani na najslabsie timy, tam je stale o krok vpredu.... na druhu stranu ocenujem, ze Gattuso sa pokusal nieco zmenit a druhy polcas to uz bolo lepsie... v poslednej minute sme mohli aj vyrovnat, keby to nezachranil obranca na brankovej ciare

Reagovat
smazaný uživatel

Ad derby: Od Curvy úžasné choreo, atmosféra před zápasem už cestou byla cítit. Horší to už bylo na hřišti, když první gól určil ráz celého utkání. Chválená obrana na její poměry naprosto vyhořela, Rodrigueze bych zabalil a poslal zpátky do Wolfsburgu (na jeho obranu, Gattuso udájně po něm nechce ať hraje ofenzivně, takže je úplně k ničemu), Calabria si vybral taky dost špatný zápas a co si budem, stopeři taky žádná sláva. Každá standardka smrděla a Inter to takticky zvládl líp, Spaletti to umí.

Bohužel, buď se musí vymyslet co s Hakanem, protože buď mu dá pozici číslo 10 a nebo lavičku. Na krajích jsme hrozně špatní, Politano nás tam trhal jak hajzl papír. Třešničkou na dort bylo to, že jsme si to pěkně vyslechli od Curvy Nord a jejich Piatkových pokřiků Nic, jedeme dál, derby hrát neumíme a prodloužení Gattusa bych si rozmyslel, protože i když uděla LM, tak nejsem přesvědčený, že by to takticky zvládal.

Reagovat
GEGE

zas ale ty strídání druhý poločas zvládl perfektně a nechybělo moc a nakonec jsme to zremizovali...ale fakt si nedokážu vysvětlit ten chaos prvních 45 min...možna je to zblázněným Paquetou,který je často pozičně totálně mimo(stejně jako byl Baka ze začátku sezony) a Kessiem,který hraje špatně dlouhodobě...Navíc včera capitano asi nejhorší zápas sezony a zrovna ten nejdůležitější...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, souhlasím. Ty střídáni beru, ale Sami má hrát základ, protože ty křídla jsou úpně mimo, Conti potřebuje herní praxi, šlo vidět, že to nechce zadrbat, přitom má skvělé centry.

Ad Lucas: Je furt mladý, takové zápasy zatím moc nehrál, ale on potřebuje volnější pozici a já bych si furt radši představoval střed Baga - Biglia a před nima Paqueta. Když to nejde po stranách musí to jít středem.

Jak píšeš, Roma včera dost slabý, ty standardky mě stály tak 10 let života.

Reagovat
smazaný uživatel

A co este predviedol Kessie s Bigliou to bola hanba jak sa patri. Capitano by po tomto zapase uz u mna capitano nebol. Center z 1 golu nemal vobec prejst cez Rodrigueze a to ako sa capitano pozeral s Kessiem na hraca co si prisiel doklepnut bolo na tretiu ligu. Stali tam jak chuji akoby necakali, ze sa vobec moze lopta vratit kde stali oni A capitano a jeho branenie - vobec nesiel do tela ako sa patri ....tam mi chyba Paolo Maldini

Reagovat
smazaný uživatel

Turek prec, Rodriguez prec, Suso prec, trener tiez a uz iba pomiesat zostavu a bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
rossoneri89

Gratulujem Interu, zaslúžene 3 body, Spaletti ich výborne pripravil a namotivoval.... A naši hráči sa môžu hanbit... Hrali ako po chlastacke... Príprava a motivácia na bode mrazu... Suso, Hakan, Paqueta nula bodov... Hráči ktorí nás mali potiahnuť... Kessie a Rodriguez ešte horší.... Absolútne trapny a hanebny výkon....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Koubinhor

Milán je modročerný, tak jak má být

Jsem zvědav, jak to dopadne s Icardim - ten je v celkem svízelné situaci, protože mám pocit, že fans ho nazpět nepřijmou jen tak.

Pokud se vrátit chtít bude, tak bude muset udělat nějaký ústupek ze své strany, nejlépe si najít nového agenta a to si doma nevrzne

Nebo ukázat, kdo doma nosí gatě a to si zas nevrzne

Každopádně když nehraje, tak na tom tratí, jak on bo mu padá cena, tak i klub, který ho pak prodá za míně.

Dal bych mu zlatou mašličku kolem krku a ať táhne, tam kam slunce nesvítí

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Včera se ukázalo že to jde i bez něj.

Reagovat
Deki

byl tam ten mr. poddajný vůbec včera? jestli jo, tak se mu omlouvám, ale já ho nezahlédl. jako nepřijít na derby s AC... asi se Mauro bojí vypískání, nebo mu to stará coby zkušená agentka nedoporučila (zakázala).

jinak na hru bez něj jsem si už zvykl, ale občas ve vápně chybí, to ano

Reagovat
Yanek

Milán včera totálně selhal. Je zjevné, že některým hráčům zkrátka chybí charakter - konkrétně se jedná o Rodrigueze, Kessieho, Paquetu, Susa a Hakana (ten ale včera ve staženější pozici zahrál dobře, což není zrovna překvapení).

Od první minuty bylo vidět, že Inter ví co má hrát a ve středu pole měli dálnice prostoru. Presovali až od půlky. Naproti tomu Milán hrál chaoticky, Paqueta běhal úplně v prdeli, tyhle věci jdou jednoznačně za Gattusem. Pochvalu si zaslouží za střídání, ale znovu bylo pozdě a jeho pozápasové vyjádření, že je spokojený s výkonem nás vrací do doby temna.

Já spokojený určitě nejsem. Včera se naplno ukázaly limity jak u trenéra, tak u konkrétních hráčů a už se ani nedá spočítat o kolikáté zklamání se jedná. Není možné, aby Milán prohrával každé ligové derby x let vkuse. Doufám ve změny a věřím stávajícímu vedení. Gattusa mám rád a udělal kus práce, ale musí přidat.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
rossoneri89

Robil zo seba kkta aj po zápase s Frankfurtom?

Reagovat
Inter Eterno Amore

si pozri

Reagovat
KillSwitch

Report: River pursue Pastore

kiež by to nebol iba sen

Reagovat
danko10

River nema sancu ho zaplatit. Tam moze byt v hre max nejaka hostovacka. Vzhladom na to, kolko chlapec stal, mozeme dufat tak akurat v nejaky cinsky zazrak.

Reagovat
Gimme

Reagovat
maras93

OT: Džeko v Interu by byl fajn.

Reagovat
Panděvova ofina

Věřím, že by nějaký ten gol vstřelil, ale náhradu za Icardiho bych si představoval jinak. A když už, t ak bych se za peníze z Icardiho pokusil získat Chiesu, protože na Perišiče se už prostě dívat nedá.

Reagovat
Deki

pro fans AC určitě ano... pokud Icardi odejde, potřebujeme víc než 33letýho útočníka a paliče, který navíc bude ubírat minuty Lautarovi. bohužel ta jména, co se s námi do útoku spojují, jsou prašť jako uhoď - Zapata, Lukaku - ne, díky. se divím, že se nepíše i o Fabiovi, když má taky nejgólovější sezku

je to zatím daleko, tak snad neuděláme další blbost...

Reagovat
cresposuper

Najlepsie by bolo kupit nejaky lacnejsi backup za Lautara a viac investovat do zalohy a kridel.

Reagovat
Deki

nojo, ale žádné jméno mě v tuhle chvíli moc nenapadá. a to ať už půjde o ten back up, nebo o čistou náhradu za Maura na pozici jedničky...

Reagovat
Koubinhor

můžeme stáhnout Gabigola a dát mu znova šanci...Horší než candrevak či perišič to nebude

Reagovat
sinter

Reagovat
Deki

z Perišiče se tu dělá zbytečně až moc velký lempl. ano, šel kvalitativně hodně dolů a měl se prodat, ale rozhodně mě nesere nejvíc z týmu. v zimě mu nevyšel přestup do Anglie, přičemž takový Spal se s ním už rozloučil, on ale zůstal a ihned se začlenil do týmu a dokázal hrát. to si u takovýho Maurita neumím představit. to by Wanda rozjela Twitter War...

nový křídlo je v létě povinnost, ale žíly mi netrhá, že tam Ivan bude do konce sezony hrát.

Reagovat
cresposuper

Perisic siel hodne dole, ale stale je to na rozdiel od Gabigola futbalista, podari sa mu aspon par tazkych zapasov za sezonu a vie branit. Candreva ma tak na Seriu B, oproti tomu je kazdy dobry.

Reagovat
maras93

Samozřejmě jsem myslel z pohledu AC. Pro vás to nepřipadá v úvahu - to by byla hodně špatná investice. Podle mě dostane prostor Lautaro a přivedete někoho jako De Paul nebo tak. Jak píšou ostatní Interisti, vy tu investici potřebujete jinde.

Reagovat
Nuno čomes

Určitě ne.

Reagovat
The Krupy

Higuain, Chelsea ho aj tak nechce

Reagovat
stuff

otazka, ci by ho vobec mohli kupit

Reagovat
Francesco Totti AS

Jak hraje Gerson ve Viole?

Reagovat
smazaný uživatel

Pry se snažíme o Petracchiho, to by potvrzovalo italskou cestu.

Nechápu ale, proč Palotta znovu najal Lippieho, který nás s těmi jeho stupidnimi metodami z repre srazu už jednou dojebal.

Osobně bych se nebránil Sabovi, když s sebou vezme Giampaolo, nevěřím, že můžeme udělat Sarriho a hlavně vůbec nezapadá do současné koncepce.

Gasp.. nevim. Hlavně se spekuluje, že s ním přijde i Ilicic, nejvíc frustrující hráč v lize, i když své čísla si všude udělal, ale co má za smysl ho brát k nám v 31 letech. Mancini ok, když to bude hostovacka ALA Bryan, kvůli FFP. Ale nahrazuje Manolase, nebudou hrat spolu. Druhého Stopera s dobrou rozehrou budeme těžko hledat, ale jestli ho má někdo najít, je to Walter.

Giampaolo hraje podle dostupných hráčů, umí s mladými.

Pro mě za mě až skončíme 5. Jeden z dvojice Under Manolas pokryje ztráty za LM - plus Nzonzi, případně Flaco doplní něco na nákupy.

Po dvou zápasech zase spadla Euforka milanistu a narostl hřebínek interistum, zas do dalšího kola. Věřím, že pauza nám prospěje, vrátí se hraci a Claudio má čas na vylazeni obranné hry, snad pak začneme hrát trochu méně priposrane, i když chápu, čeho tím chtěl docílit. Bohužel, je to těžké, když hráči jsou fakt mimo.

Daje!!

Reagovat
Francesco Totti AS

Proč myslíš že Mancini přijde místo Manola? Potřebujeme stopera k němu. Takhle by to nedávalo žádný smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Typově jsou si podobní, pravostranný fyzický stoper, který vedle sebe potřebuje někoho jako byl Leo Castan nebo Fazio ve formě, kdo je silnější na míči a chytřejší pozičně. Samozřejmě, že naše nákupy nedávají smysl, takže je vysoce pravděpodobné, že skončí vedle sebe.

Pokud neuděláme LM, dost dobře může Kostas odejít za výstupku.

Reagovat
KillSwitch

podľa mňa odíde Under. A ak nebude LM, tak budú musieť predať ešte niekoho. Byť to na mne, tak odíde: Fazio, Jesus, Oslen, Nzonzi, Pastore, Shick. Až na Shicka, by som predal všetkých pod cenu. Jedna vec je stratiť na prestupe, ale ďašia je strácať na ich platoch niekoľko sezón.

Ale vidím to na Undera s Manolasom. Keby predali Zaniola, tak by si pohnevali všetkých fanúšikov.

Reagovat
KillSwitch

ešte som zabudol na Florenziho...nemôžeme trpieť jeho chabé výkony len pre to, že je to ríman na krídle hrať nevie, a do obrany tiež nie

Reagovat
KillSwitch

a ako kapitán tiež stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Páska ho vyloženě svazuje, přitom býval kapitán Primaverry. Fans mu to neulehčují na stadioně, ale letos je hodně mimo.

On má každoročně v půlce sezony období, kdy je mimo, ale letos je to nějak delší a nevypadá, že by to zlomil. Jen si ho nedovedu představit kdekoliv jinde.

Reagovat
Francesco Totti AS

Jesus, Olsen, NZonzi, Pastore, Defrel, Gonalons...není třeba prodávat dalsi. Kolem mladých se to musí postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi by měl taky přinést aspoň 20 mega.

Reagovat
KillSwitch

kto je Flaco?

Reagovat
smazaný uživatel

EL Flaco - Javier Pastore

https://slovnik.seznam.cz/es/?q=flaco

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zpráva dne - pokud je pravdivá, že klub je domluvený se Stephanem na 5-leté smlouvě za 3 ročně, podpis je odložen po sezoně.

A expresky o amerických klubech - budoucí Sampa s amíkama a americká Marseille že by koupial Nzonziho? Made my day

Ad Sampa - pokud by to znamenalo přestavbu, přivítal bych Sabu i s Giampaolem, který se k nám podle mě hodí mnohem víc než Sarri i Gasperini, aspoň v této fázi, kdy si bez vyšších příjmů nemůžeme moc vyskakovat. Z mladých vytříská maximum, s nikým se nesere a jeho fotbal dává smysl, s vyšší kvalitou by to na 4ku mohlo stačit, na víc stejně nemáme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele