Serie A - preview 28. kola

15.03.2019, 08:45, aktualizováno 17.03.2019, 08:37
Previews
Jen otázkou času zůstává to, kdy Juventus stvrdí další obhajobu titulu, ke Scudetto se může opět přiblížit v Janově. Neapol je favoritem souboje s Udinese, Lazio zase potřebuje porazit Parmu. Svátek je připraven na večer, v klasickém derby se proti sobě postaví AC Milán a Inter...
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 12:30)
Janovu se opět přestalo dařit a v minulém kole utrpěl porážku. Aby toho nebylo málo, do přístavního centra zavítá v neděli po poledni tým, kterému se pravidelně daří vozit z Janova body. Nejnovější přemožitel Atlética Madrid, Juventus.

Před Janovem stojí obrovská překážka. Právě Grifové jsou totiž prvním týmem, který se bude muset postavit Juventusu hned po jeho slavném vítězství v Lize mistrů. A to navíc v době, kdy se janovskému týmu naopak moc nedaří. Tým trenéra Cesareho Prandelliho sice zlepšil své výsledky v obraně a nedostává tolik branek jako pod Ivanem Jurićem.

Jenže janovský celek se zase nepyšní službami jistého polského kanonýra, který ho tahal dost daleko od pásma sestupu. Místo něj sice dorazil mladý a potenciálně podobně kvalitní útočník Sanabria, ale po počátečním nadšením přestal dávat branky tak pravidelně. Už ve třech duelech se Sanabria netrefil a stejně dopadl také celý tým, takže Janov má určitě na čem pracovat. V posledních deseti duelech se mu povedlo dát víc než dvě branky jen jednou.

V minulém kole Janov nedal branku ani jednu a nemohl se tak moc divit, když si všechny tři body odnesla Parma, která se gólem Juraje Kucky prosadit dokázala. Další porážka uvrhla Janov až na současné 13. místo se třiceti body na kontě. Historické statistiky Janov proti Juventusu také moc netěší, protože za posledních třináct let dokázali Grifové nad favoritem vyhrát na domácí půdě jen třikrát.

Zkušený obránce Ervin Zukanović ale nehází flintu do žita. "Asi je jasné, kdo je tady favoritem. Ale to neznamená, že nebudeme bojovat. Právě na domácí půdě se nám docela daří a věříme, že můžeme dosáhnout na dobrý výsledek. Bude to ale chtít pořád se soustředit a nedělat chyby. A kromě toho musíme využívat jakékoli šance, které se nám nabídnou. Od každého to bude vyžadovat perfektní výkon."

Trenér Prandelli se může usmívat alespoň díky tomu, že má téměř kompletní kádr. K dispozici nebude mít akorát Hiljemarka. Juventus je na tom v tomto ohledu mnohem hůř, protože trenéru Allegrimu schází například Cuadrado, De Sciglio, Barzagli, Douglas Costa nebo Khedira.

Na druhou stranu dostala Stará dáma obrovský impuls v podobě výjimečně dobrého výsledku v Lize mistrů. Jakkoli se její vysněný postup přes Atlético Madrid zdál po prvním utkání nemožný, stal se skutečností.

Juventus dokázal umazat dvoubrankové manko Atlética a nasázel mu tři díky hattricku hrdiny Cristiana Ronalda. V Serii A se mu daří podobně a naposledy roztrhal Udinese čtyřmi góly. To mu spolu se zaváháním Neapole zajistilo více než pohodlný náskok osmnácti bodů na duhou Neapol a zdá se, že tato obhajoba Scudetta bude mnohem snazší než ta minulá.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Bessa - Lazovic, Sanabria, Kouamé
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Can, Pjanić, Matuidi - Bernardeschi, Ronaldo, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.23 - 3.79 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Chievo svádí zoufalý souboj s časem a zatím se zdá, že neúspěšně. Další pokus mu ligový kalendář nastavil na neděli ve tři hodiny, ale Chievo moc radosti nemá. Jede totiž na půdu Atalanty, které se v poslední době daří výborně.

Atalanta se dostala opět na šestou příčku, která by jí zaručovala Evropskou ligu pro příští sezonu. A vzhledem k nedostatku vyzyvatelů schopných udržet tempo s Juventusem není daleko ani Liga mistrů, což by pro Atalantu byl sen. Od něj ji aktuálně dělí jen šest bodů, takže pro Atalantu není nic ztraceno. Teď navíc domácím los přirkl skvělého soupeře - poslední Chievo bojující o život.

Chievo Verona je stále až na posledním místě a ještě tam nějakou dobu zůstane. Po odečtu tří bodů jich má na kontě stále jen deset a propast mezi ním a záchranou se prakticky každým dalším kolem zvětšuje. Chievo dostalo tři branky od Turína a v minulém kole také zrovna nezářilo. S AC Milán sice chvíli hrálo vyrovnanou partii, leč na body to nestačilo. Rozhodující byla branka Krzysztofa Piąteka, na kterou domácí hledali odpověď jen marně.

Celkově v deseti posledních duelech vyhráli jen jednou, když si poradili s Frosinone. Jejich statistiky taky nejsou důvodem k optimismu, protože Chievo dostalo už 53 branek (společně s Empoli nejhorší obrana ligy). V útoku to také není moc slavné, protože Mussi Volanti zaznamenali jen dvacet branek a to je pro změnu nejhorší produktivita v první lize. Zdá se proto, že Chievo bude velmi brzy následovat svého městského rivala do Serie B.

Hosté přijedou bez čtyř absencí, kterými jsou zkušení borci Tomović, Seculin, Pellissier a také Schelotto, pro něhož sezona už skončila. Domácí se musí obejít pouze bez obránce Rafaela Tolóie, který bude fit až koncem měsíce. Menší potíže pak měl obránce Robin Gosens, který by ale měl usednout minimálně na lavičku náhradníků.

Chievo vyhrálo v Bergamu naposledy před více než devíti lety a jinak se samozřejmě daří mnohem víc Atalantě. Orobici vyhráli už pět z posledních sedmi vzájemných duelů. Atalanta by teď navíc ráda pracovala na vylepšení svých domácích statistik. Ze třinácti odehraných utkání na Stadio Atleti Azzurri d'Italia totiž vyhrála jen šestkrát. I to jí ale stačí k současné šesté příčce.

Atalanta hodlá prohánět nejen AS Řím, ale také milánské velkokluby. Postupně se jí totiž daří vyhrávat nad bezprostředními konkurenty v boji o poháry, což potvrdila například proti Fiorentině. V minulém kole to dokázala proti Sampdorii zopakovat a díky brankám Zapaty a Gosense byla schopná uhrát tři body, které by pro ni mohly mít cenu zlata. Atalanta se stále pyšní druhým nejlepším útokem ligy s 56 přesnými zásahy.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Dijmsiti, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, de Roon, Gosens - Gómez - Iličić, Zapata
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Barba, Jaroszyński - Leris, Rigoni, Hetemaj - Giaccherini - Meggiorini, Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.71 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský souboj bude k vidění na stadionu Carla Castellaniho v Empoli. Domácí tým se pokusí pod staronovým koučem Andreazzollim zavelet k záchraně, před sestupovými pozicemi má náskok jednoho bodu. V horší situaci je předposlední Frosinone, to ztrácí na svého vyzyvatele pět bodů.

Po sérii špatných výsledků se vedení Empoli rozhodlo pro trenérskou rošádu a Giuseppe Iachiniho nahradilo předchozím trenérem Aureliem Andreazzollim. Pětašedesátiletý rodák z Massy dovedl Empoli do nejvyšší soutěže, ale díky špatnému startu byl v průběhu letošního ročníku Serie A odvolán. Nyní je zpátky a hlavním cílem zůstává záchrana.

Empoli dokázalo od nového roku vyhrát jen jedno utkání doma se Sassuolem, jinak výsledkově i herně strádá. Před týdnem sice byli Azzurri blízko senzaci, ale favorizovanému AS Řím nakonec stejně podlehli 1:2, když vítěznou branku zaznamenal Patrick Schick.

Situace Frosinone je nadále špatná, avšak stále existuje šance na záchranu. Kanárky dělí od jejich soupeře pět bodů, takže pokud na stadionu Carla Castellaniho zvítězí, stáhnou manko na dva body.

Frosinone minulý týden doma podlehlo Turínu 1:2 a jako jediný tým z celé Serie A ještě nevyhrálo na domácí půdě.

Staronový trenér Aurelio Andreazzolli se bude muset vypořádat s absentujícími Polvanim, Antonellim, Mčedlidzem a La Guminou. Podobně je na tom i kouč Baroni, jemuž bude scházet trojice hráčů Ghiglione, Viviani a Sammarco. Český stoper Stefan Simić figuruje v nominaci na utkání, avšak jeho start od úvodní minuty není pravděpodobný.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Silvestre, Dell'Orco - Di Lorenzo, Krunić, Acquah, Bennacer, Pasqual - Farías, Caputo
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Paganini, Chibsah, Maiello, Cassata, Molinaro - Ciano, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.67 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Parma Calcio  (neděle 15:00)
Lazio čeká na Stadio Olimpico nevyzpytatelný, avšak oblíbený soupeř FC Parma. Domácí za posledních deset let podlehli Ducali jen dvakrát, zatímco v osmi případech slavili vítězství. Tři body potřebuje Inzaghiho družina i tentokrát, aby se udržela v kontaktu se čtvrtým místem. Scházet bude kanonýr Ciro Immobile.

Biancocelesti se po vítězství 3:0 nad městským rivalem AS Řím vrátili do bojů o Ligu mistrů, nicméně před týdnem pouze plichtili 1:1 ve Florencii, takže manko na čtvrté místo vzrostlo už na osm bodů! Lazio má ale o jedno odehrané utkání méně. Souboj s Parmou je pro Inzaghiho družinu velmi důležitý, jestli se chce římský celek udržet ve hře o milionářskou soutěž, nesmí zaváhat. V Parmě má Lazio sice nebezpečného, leč oblíbeného soupeře, kterého v prvním zápase porazilo 2:0 pozdními brankami Immobileho a Correy.

Parma vstoupila do nové sezony jako nováček a vedla si skvěle, ovšem postupně ztrácela dech a až minulou sobotu zaznamenala tři body po takřka dvou měsících, když zápas s Janovem rozhodl jedinou brankou Juraj Kucka.

Ducali se teď chtějí vrátit na vítěznou vlnu, ale v Římě je čeká ambiciózní celek, který hraje o Ligu mistrů. "Chceme získat dobrý výsledek. Musíme si uvědomit, že budeme hrát proti týmu, který je silný v každé řadě a který má dobré individuální hráče. Jsme si vědomi jejich kvality, ale každý z nás chce ukázat, že nejsme horší," prohlásil před utkáním trenér Roberto D'Aversa.

Lazio se bude muset obejít bez svého nejlepšího střelce Cira Immobileho, který si odpykává karetní trest. To je pochopitelně pro Inzaghiho citelná ztráta a navíc není jediná, protože hrát nebudou ani Wallace, Lukaku a brankář Beriša. Co do počtu absentérů je na tom Parma stejně a na trávník Olympijského stadionu nevyběhnou Grassi, Stulać, Sierralta a potrestaný Scozzarella.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Patric, Acerbi, Radu - Marušić, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Caicedo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alvés, Bastoni, Dimarco - Kucka, Rigoni, Machín - Gervinho, Inglese, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.66 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (neděle 18:00)
Fotbalisté Neapole se po postupu do čtvrtfinále Evropské ligy přes silný Salzburg musí opět koncentrovat na Serii A, kde budou hájit druhé místo. Parthenopei přivítají na San Paolo Udinese Calcio a cokoliv jiného, než jejich vítězství, bude považováno za velké překvapení. Neapol první zápas na půdě Zeber hladce zvládla a zvítězila 3:0.

Neapol ve čtvrtek nastoupila k těžké odvetě na hřišti rakouského Salzburgu a mohla si dovolit prohrát 1:3, neboť měla nahráno z prvního zápasu. Porážka Carla Ancelottiho sice mrzela, nicméně obecně převládala radost z postupu do čtvrtfinále. Parthenopei se v něm utkají s londýnským Arsenalem. Italský celek teď znovu čeká Serie A a zápas s Udinese Calcio.

"Okamžitě se teď chceme soustředit na ligu, protože by bylo dobré si pojistit druhé místo. Pokud nemůžeme skončit první, je dobré uhrát druhé místo. Proti Sassuolu (1:1) jsme nebyli úspěšní, takže se musíme vrátit zpátky na trať," naznačil Ancelotti, že druhé místo už není tak jisté, jak se ještě před pár týdny zdálo. Neapol dělí od třetího Milána "jen" šest bodů.

Udinese nebude mít na San Paolo co ztratit, spíše naopak. Zebry po dvou domácích výhrách nad Chievem a Boloňou podlehly favorizovanému Juventusu vysoko 1:4 a v tabulce zůstávají v sestupovém ohrožení, ovšem se čtyřbodovým náskokem.

Severoitalský celek má v této sezoně velké problémy se zápasy na hřištích soupeřů. Dosud Nicolův tým vyhrál venku jediné utkání a čtyři dokázal dovést do nerozhodného konce. I tuto bilanci by pod Vesuvem rád změnil.

Carlo Ancelotti nemůže počítat s Albiolem, Insignem, Chirichesem i Diawarou. Jeho protějšek Nicola má ještě o něco více starostí, jeho marodka čítá sedm jmen (Barák, Badu, Behrami, Samir, D'Alessandro, Teodorczyk, Nuytinck) a k dispozici nebude ani vykartovaný Opoku.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Ounas, Allan, Fabian Ruiz, Zielinski - Milik, Mertens
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, De Maio, Troost-Ekong - Ter Avest, Mandragora, Fofana, De Paul, Zeegelaar - Pussetto, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.79 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 20:30)
Zcela vyprodané San Siro se může těšit na dlouho očekávané derby milánských velkoklubů zvané Derby della Madonnina. Milánu patří o bod třetí místo právě před Interem. Oba celky už nefigurují v evropských pohárech a mohou se koncentrovat na domácí soutěž, kde spolu bojují o účast v příštím ročníku Ligy mistrů. První derby této sezony rozhodl ve prospěch Nerazzurri Mauro Icardi, který však tentokrát bude chybět.

Utkání mezi Milánem a Interem stanovilo nový tržní rekord Serie A. Na vstupenkách vydělalo 5,7 milionu eur, zatímco dosud drželo prvenství střetnutí Interu a Juventusu z dubna 2018 (5,29 milionu eur). Jinými slovy San Siro je beznadějně vyprodané a Derby della Madonnina bude doprovázet elektrizující atmosféra.

AC Milán bude veden jako domácí tým a i když derby nemá favorita, přeci jenom půjde do zápasu v lepší formě. Rossoneri vyhráli už pět zápasů v řadě a v tabulce se díky tomu posunuli na třetí místo právě před Inter. Nerazzurri se naopak potýkají s herní i výsledkovou krizí, v lize sice naposledy porazili SPAL 2:0, ovšem v Evropské lize doma nestačili na Eintracht Frankfurt a se soutěží se rozloučili. "Inter ještě není pohřben, není mrtvý. Současná forma v derby neexistuje. Každé derby má svůj vlastní příběh," varuje před soupeřem kouč AC Gennaro Gattuso, jenž vzápětí pokračuje: "Potřebujeme naše soupeře respektovat, používat hlavu, ukázat srdce, inteligenci a odhodlání." Zaplněné San Siro musí být našim dvanáctým hráčem.

Milán si může v případě vítězství pojistit třetí místo a zejména se přiblížit vysněné Lize mistrů. "V sázce je hodně, ale nakonec to jsou přeci jenom tři body. Spíš mám obavy, co by případný neúspěch udělal s psychikou hráčů. Výhra by nám dodala duševní síly, ale kdybychom prohráli, museli bychom na chlapcích zapracovat," zamýšlel se Gattuso.

Méně radosti prožívá modročerná část Milána fandící Interu. Po vyřazení z Evropské ligy od Eintrachtu Frankfurt znovu zesílila kritika kouče Luciana Spallettiho a výrazná část fanoušků se dožaduje návratu Josého Mourinha, který s Interem v roce 2010 vyhrál Ligu mistrů. "Jsme zklamaní z toho, co se stalo, ale existují důvody, proč jsme hráli pod našimi schopnostmi. Lidé musejí být ve svých analýzách spravedliví, měli jsme hodně zraněných a někteří hráči nebyli úplně fit. V prvním zápase jsme ukázali, že máme to, co je potřeba, abychom šli dále," mírnil kritiku kouč Luciano Spalletti.

Nejlepší odpovědí pro Inter by bylo vítězství v derby. "Milán je silný tým a hrají dobrý fotbal. Našim cílem je skončit v první čtyřce, pokud to bude možné, tak na druhém nebo třetím místě, ale zásadní je dostat se do Ligy mistrů. Mezi námi a Milánem nejsou velké rozdíly a toto utkání nemusí být rozhodující. Derby všechny předpovědi ruší, je těžké odhadnout výsledek," rozpovídal se Spalletti.

Milánské derby, to je v Itálii vždycky velký svátek. Na vyprodaném San Siru se utkají dva celky, které chtějí hrát Ligu mistrů a na každé straně přijdou přímo na stadion podpořit své týmy bývalé opory a legendy.

AC Milán bude pouze bez Giacoma Bonaventury, který se stále nezotavil z dlouhého zranění. Zbytek kádru je k dispozici a Gattuso má z čeho vybírat. Příjemné starosti mu přitom dělá záloha a je otázkou, zdali nastoupí ve složení Kessié, Bakayoko, Paquetá, nebo dostane prostor Lucas Bíglia. Inter sice také žádná rozsáhlejší marodka netrápí, přesto budou chybět zcela klíčoví hráči v čele s Maurem Icardim. Argentinský střelec dokázal v minulosti několikrát derby rozhodnout ve prospěch svého týmu a i proto bude citelně chybět. Dalšími absentéry jsou Vršaljko a bojovník Nainggolan.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Suso, Calhanoglu, Piatek
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Vecino, Brožović - Politano, Joao Mario, Perišić - Lautaro Martínez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.12 - 3.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Sampdoria v minulém kole selhala a nestačila na Atalantu, což bude chtít napravit. Čeká ji výjezd na půdu hodně nevyzpytatelného soupeře. Sassuolo se sice pohybuje až ve druhé části tabulky, ale už dokázalo překvapit i větší týmy.

Námořníci prožívají nepříliš povedené týdny. Jejich tempo se zpomalilo a výsledky už nejsou tak dobré, jak by si fanoušci bezesporu přáli. Blucerchiati vyhráli v posledních deseti soutěžních duelech jen třikrát a jejich sen o Evropě se zase o něco vzdálil. Pomohlo k tomu i minulé kolo, ve kterém narazili na přímého konkurenta v boji o poháry. Atalanta Bergamo totiž byla nad jejich síly a Blucerchiati nepomohla ani branka Fabia Quagliarelly.

A právě zkušený veterán před duelem se Sassuolem poznamenal: "Měli jsme v minulém kole na víc, ale zbytečně jsme byli nervózní, což se projevilo v zakončení. Teď potřebujeme nutně tři body, protože stále věříme, že naše účast v pohárech je možná. A budeme v to věřit až do samotného konce. Musíme ale vyhrávat pravidelně a znovu potvrzovat naše cíle. Proti Sassuolu nás čeká pořádný kus práce," uvědomuje si veterán Dorie.

Ta se proti Sassuolu postavila už mnohokrát, ale že by se jí v Sassuolu nějak zvlášť dařilo, to se rozhodně říct nedá. Tři body si z jeho půdy odvážela jen jednou za posledních osm let. Dobrou zprávou pro trenéra Marca Giampaola je alespoň to, že jediným zraněným hráčem je Ricky Saponara. Nejspíš se ale bude muset obejít také bez Grégoireho Defrela, který vzal pitný režim za volantem za špatný konec a čeká ho pokuta.

Sassuolo rovněž nebude kompletní, neb mu schází hráči jako Bourabia, Brignola a Marlon. V tabulce je na tom ještě hůř než Sampdoria a v této chvíli mu patří až dvanáctá příčka. V ročníku dostalo Sassuolo už 42 branek a v tomto ohledu se řadí k těm horším týmům tabulky. Ačkoli velmi často prohrává, umí i překvapit. Jako třeba v minulém kole, když dokázalo remizovat se silnou Neapolí. O body obralo i Inter nebo Janov, takže není dobré ho podcenit.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Demiral, Peluso, Rogerio - Duncan, Sensi, Locatelli - Berardi, Djuričić, Boga
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Andersen, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramírez - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.37 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - AS Řím  (sobota 18:00)
V sobotu večer se do odvážného a nesnadného boje pustí SPAL. Ve Ferraře budou domácí bojovat o záchranu, která se pro ně stává stále reálnější možností. Pro body se k němu domů přijede favorit z Věčného města pod vedením zkušeného mazáka Ranieriho.

Římané se stále upínají především ke čtvrtému místu a s ním spojené vstupence do Ligy mistrů. Teď cítí velkou šanci, neboť o víkendu je v plánu milánské derby, tedy utkání mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky. Alespoň jeden z nich musí ztratit body, čehož by AS rádo využilo. Po dlouhotrvající agónii pod vedením trenéra Eusebia Di Francesca se týmu ujal spasitel Claudio Ranieri a zatím se zdá, že jeho kůra by mohla fungovat.

Římané sehráli minulé kolo s Empoli a na rozdíl od výkonů pod Di Francescem jsme mohli hovořit o fotbalu. Herně to stále nebylo ono, ale na tom mají svůj podíl také absence. Vlky trápí především svalové potíže, kterých už lékaři museli v této sezoně řešit 39! Přes hodně osekanou kostru týmu AS zvládlo duel i s pomocí technologie videorozhodčího a nad Empoli zvítězilo 2:1. Lví podíl na tom mělo duo El Shaarawy - Schick, které se podělilo o obě branky AS.

Trenér Ranieri nyní má pár dalších dní na to, aby do hráčů dostal své nápady a pomohl mužstvu připravit se na nadcházející duely. V utkání se SPALem bude mít trochu víc důvodů k úsměvu, protože karetní tresty Kolarova s Džekem a Faziem jsou pryč, takže všechny tři opory se mohou směle vrátit do hry. To se ale stále nedá říct o Manolasovi, Ünderovi, Pastorem nebo o Pellegrinim. Vykartoval se naopak Florenzi.

Římané sehráli se SPALem tři duely a dva z nich vyhráli. Naposledy se ale radoval tým z Ferrary, který ukázal, že umí překvapit a má co nabídnout. Římanům stále patří solidní pátá příčka se ztrátou tří bodů na 4. Inter. SPAL nemůže počítat pouze s Valotim, který nasbíral příliš mnoho karet. Do hry by se mělo vrátit duo Cionek a Lazzarri.

A v poslední době hodně kritizovaný trenér Fabio Semplici nutně potřebuje opravdové bojovníky, protože hraje v podstatě o svou budoucnost. Po velmi povedeném začátku se totiž forma SPALu vytratila a aktuálně mu patří až 16. příčka! SPAL potřebuje zlepšit útok, který dal dohromady jen 23 branek.

SPAL má v tuto chvíli náskok pouhých dvou bodů na Bolognu, které patří osmnácté místo. V posledních deseti kolech se SPALu povedlo vyhrát jen jednou a jinak sbírá neúspěch za neúspěchem. V minulém kole sice ještě po poločase dokázal hrát s Interem bez branek, ale nakonec svému soupeři podlehl po trefách Politana s Gagliardinim.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Cionek, Bonifazi, Felipe - Lazzari, Murgia, Missiroli, Kurtić, Fares - Paloschi, Petagna
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Karsdorp, Fazio, Marcano, Jesus - Kluivert, Cristante, Nzonzi, El Shaarawy - Schick, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.81 - 3.38 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Bologna FC  (sobota 20:30)
Už sedm zápasů neporažený FC Turín se na domácí půdě střetne s Boloňou a v případě vítězství se může posunout na pozice zaručující evropské poháry. Granata je i ve hře o Ligu mistrů, ze všech uchazečů je však největším outsiderem. Boloňa v minulém kole vyhrála a uspět hodlá i na půdě Býků, což by jí mohlo katapultovat mimo sestupové pozice.

Boj o evropské poháry slibuje na Apeninském poloostrově dramatickou podívanou a vedle tradičních klubů se do něj zapojí i FC Turín. Granata měla slabší první polovinu sezony, ale pod Walterem Mazzarrim postupně rostla a aktuálně se přiblížila pátému AS Řím už na rozdíl pouhých tří bodů. Na čtvrté místo a tedy přímý postup do Ligy mistrů ztrácí domácí tým šest bodů.

Aktuální forma Býků je více než dobrá, naposledy se 19. ledna poklonili římskému AS a od té doby neprohráli. Minulý víkend si Mazzarriho svěřenci poradili s Frosinone 2:1 a zaznamenali už třetí výhru v řadě a celkově pátou za posledních sedm kol. S takovou vizitkou se na vlastním stadionu utkají s týmem, který bojuje o přežití - Boloňou.

Rossoblu v průběhu sezony vyměnili trenéra a zcela neúspěšného Filippa Inzaghiho nahradili Sinišou Mihajlovičem. Příchod srbského trenéra Boloni prospěl a i když měla v únoru herní výpadek, naposledy porazila Cagliari 2:0 a nesestupové příčky má na dosah. Boloňu dělí od sedmnáctého Empoli jen jeden bod.

I když spolu budou hrát sedmý tým soutěže proti osmnáctému, očekává se vyrovnaná partie. Granata to s Boloňou nikdy neměla jednoduché, ale většinou si na domácí půdě dokázala poradit. První letošní utkání na stadionu Renato Dall'Ara skončilo nerozhodným výsledkem 2:2.

Walter Mazzarri má všechny své opory základní jedenáctky k dispozici, Turínu budou scházet jen Millico a Ferigra. Ani Boloňu netrápí početná marodka, přesto Siniša Mihajlovič jednu citelnou ztrátu hlásí, v útoku se totiž neobjeví střelec Santander.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Moretti, De Silvestri - Baselli, Rincon, Lukić, Ansaldi - Zaza, Belotti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Lyanco, Dijks - Pulgar, Džemaili - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.19 - 4.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (pátek 20:30)
Fiorentina v poslední době jezdí na Sardinii moc ráda, neboť se stále častěji vrací se třemi body. Tomu bude chtít domácí Cagliari učinit přítrž už v pátek večer v rámci předehrávky 28. kola. Problém je v tom, že ani Cagliari se moc nedaří.

Cagliari mělo dlouhodobě pověst týmu, který vyniká na vlastní půdě a jen těžko odevzdává body návštěvníkům. V poslední době to ale moc neplatí a týmem, který tam jezdí moc rád, je právě Fiorentina. Toskánský celek vyhrál nad Cagliari při třech posledních návštěvách a také nyní se pyšní mnohem lepší formou než domácí.

Prakticky to znamená současné desáté místo, které Fialky zaujímají. Fiorentina v posledních deseti soutěžních duelech vyhrála jen třikrát a i když zaujala debaklem AS Řím, od té doby se její forma rozhodně neustálila, spíš naopak. Fialky chtěly bojovat o evropské poháry, ale zdá se, že ani tento rok jich nemusí dosáhnout. Po porážce s přímým konkurentem z Bergama si v minulém kole napravily chuť alespoň částečně, když remizovaly s římským Laziem.

Velkým problémem pro trenéra Stefana Pioliho by mohla být absence vykartovaného záložníka Jordana Veretouta a mimo něj na tom zdravotně není nejlépe ani brankářská jednička Alban Lafont. Cagliari má absencí ještě víc, neb mimo hru jsou Castro, Klavan, Bradarić a Cerri. Menší zdravotní potíže měl ještě nedávno obránce Luca Pellegrini.

Cagliari zatím rozhodně nemůže být se svou situací spokojené. Usadilo se až na průběžném čtrnáctém místě a na jeho kontě je jen 27 bodů. Doposud se mu povedlo vyhrát jen šest duelů, z toho však už pětkrát vyhrálo na domácí půdě. Právě o atmosféru na Sardegna Arena di Cagliari se domácí budou opírat nejvíc.

Hrozbou Rossoblù číslo jedna, na kterou si Fiorentina musí dávat pozor, je útočník Leonardo Pavoletti. Ten nasázel už deset branek za 22 zápasů a například reprezentační trenér Roberto Mancini o něm uvažuje do reprezentace. Cagliari se chce omluvit svým fanouškům, kteří jej v minulém kole viděli padnout s lépe hrající Bolognou po brankách Pulgara se Sorianem.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Padoin, Cigarini, Ionita - Barella - João Pedro, Pavoletti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Norgaard, Edimilson Fernandes - Chiesa, Muriel, Gerson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 3.36 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC27243059:1775
2.SSC Neapol27176448:2157
3.AC Milán27149441:2351
4.Inter Milán27155740:2250
5.AS Řím27138651:3747
6.Atalanta Bergamo27135956:3844
7.Turín FC271111535:2344
8.SS Lazio26126837:2842
9.UC Sampdoria271161044:3539
10.ACF Fiorentina27813642:3337
11.Parma Calcio27961229:4033
12.US Sassuolo27711936:4232
13.Janov CFC27791132:4230
14.Cagliari Calcio27691223:3927
15.Udinese Calcio26671322:3625
16.SPAL 201327581423:4123
17.Empoli FC27571534:5322
18.Bologna FC27491422:4021
19.Frosinone Calcio27381620:5117
20.Chievo Verona271101620:5310
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
KillSwitch

1. pre výhru AS 11x v rade a prehru Juve 11x v rade

Reagovat
Lech

Coz by vyslo nejlip stejne asi Neapol

Reagovat
KillSwitch

Neapol je tragický, veď vyhrali len 1 z 5 zápasov...pri tých 11tich výhrach by sme ich určite predbehli

Reagovat
smazaný uživatel

Claudiovi specialitka :)

Všechny o gól, pro mě za mě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Juventus seru, Neapoli skončila setrvačnost :)

Reagovat
rossoneri89

Fanúšikovia Interu ako vidíte derby? Icardi bude hrať?

Reagovat
Panděvova ofina

Derby vyhraje AC, protože my jsme momentálně v nehorázných sračkách. Co se týče Icardiho, tak derby hrát nebude a doufám, že si u nás už nekopne, protože je to lidská troska a nechá si dobrovolně ničit karieru svojí manželkou. A i kdyby k tomu došlo, tak ho fanoušci vypískají.

Reagovat
rossoneri89

neriesil som situaciu okolo Icardiho ale to je na tom fakt tak zle? .... takze po sezone pravdepodobne odchod .... P.S. aj prvy zapas malo AC lepsiu formu a prehrali sme co sa ale dufam teraz nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Derby jsou všechny remizove. Což bychom uvítali :)

Reagovat
celestial-

Icardi je najväčší hnoj v súčasnom Interi, v polovici sezóny, kapitán, pod platnou zmluvou, aby začal štrajkovať až tak, že prestane hrať je nonsens. Keď FIFA vymýšľa pravidlá a hovadiny typu fair play pre kluby, mohli by vymyslieť aj niečo pre hráčov. By som mu dal pokutu vo výške ročného platu a zákaz hrať po dobu ďalšieho roka. To isté ďalším takýmto múdrym. Hneď by si rozmysleli, čo budú robiť. Každú sezónu žobre o novú mzdu, si to mohol nechať aspoň po sezóne toto fiasko. Snáď sa konečne tento a ďalší taký smrad z Interu vyženie, aspoň je konečne vidieť kde je v tom klube najväčší problém..

Reagovat
lnterista

Pokud nebude hrat v derby kdy tym je v riti a bojujem o LM je zrada. Tady musi jit osobni problemy mimo a bojovat za klub. Ted ma posledni sanci se vratit...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
lnterista

Co mas za problem?

Reagovat
Mrvinho

Jen nechapu jak si nejakej fanousek Interu jeste muze prat aby se vratil. A je mi jedno jestli jde zrovna o derby nebo ne. Inter rad nemam, sance byste s nim asi vetsi meli, ale pro me osobne to radsi to ubojovat bez nej nez s takovym zkurvenym pacientem co rok rok jen mrci o vic penez a navic mu vsechno diktuje ta jeho kráva vypatlana. Mate ho prodat prvni nabidce a budete mít klid a aspon se u vas vycisti vzduch.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
lnterista

Ono to nebude v te kabine tak cernobile...to chce vyhazet i balkance. Samozrejme s tebou souhlasim. To ja tvrdim uz davno ze ho nechci videt zpet. Tim jsem jen chtel rict ze po derby ho snad nemuzou chtit zpet ani ti jeho nejvernejsi.

Reagovat
Mrvinho

Tak tim jsem samozrejme nemyslel jen jeho, tech lidi na vyhazov je tam vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter musí za 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme pro druhý korálek, 1:2, Schick, Florko!!

Reagovat
KillSwitch

dneska to bude o hubu s tolkátimi zranenými

Reagovat
KillSwitch

Real Madrid €60m for Zaniolo?

takže Zaniolo po sezóne preč..Pallotta už mydlí ruky...ak ho predajú, tak už nie som viacej fanúšik AS

Reagovat
Yzemi

Doufám, že půjde, ale do Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Co by u nás dělal?

Reagovat
Yzemi

Co to je za otázku?

Reagovat
Furia Ceca

Tak upřímně: naši zálohu může posunout jedině TOP záložník v nejlepších letech typu Kroose nebo Pogby. Ne ani ne dvacetiletý kluk, co se potřebuje teprve vyhrát.

Reagovat
Melchior

Kroos byl letos dobře mimo. Ale z nereálnejch posil by se mi nejvíc líbil Eriksen.

Reagovat
Panděvova ofina

Já si myslím, že vaše záloha toho momentálně s prichodem Ramseyho moc nepotrebuje. Hledám bych spíše náhradu za stárnoucího Chiella a osvěžení na hrot. Když už jsme u toho hrotu, tak co by jsi říkal o výměně Icardi-Dybala? Za mě je docela nereálné, na druhou stranu by to byla jistá výhra pro oba týmy.

Reagovat
Yzemi

Icardiho do týmu nemůže chtít nikdo normální. A vidět paulita u vás to bych nedal. Pokud má odejít přál bych mu Barcu/Real a za pořádnou raketu, ne za IWandu!

Reagovat
Furia Ceca

Ramsey snad posadí na lavičce Matuidiho. Ramsey je taky běhavej, ale na rozdíl od Matuidiho mu nepřekáží míč.

Ta tebou navržená výměna mě pobavila i nasrala zároveň. Jako že vám pošleme tak perfektního hráče za skvělýho hroťáka, kterej je vypatlanej a ještě pod pantoflem ty svý zlatokopky? Nehledě na to, že Dybala je cennější, protože on je ten typ italskýho útočníka-všeuměla, kterých se dneska moc nerodí a tudíž jsou naprosto nedostatkoví.

A hlavně: naše osvěžení na hrot je Moise Kean!

Reagovat
Gazdo

Inak je nejaka pravdepodobnost ze by Kean odisiel niekedy? Je to cisty odchovanec a dycha pre juve ci len je to decko co sa v urcitom veku dostal do Juve? Lebo vyzera celkom zaujimavo ale moc nasledovaneho ho nemam iba zostrihy a dva zapasy. Ake su jeho silne a slabe stranky a ma na to aby bol raz svetove cislo jedna na hrot?

Reagovat
Fridgiee

Prošel si aji juniorkou FC Turín, tak kdo ví. Táta ale dostal od Juve traktory, tak snad ještě vydrží

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ED91

Do zálohy by som prijal ešte niekoho kreatívneho a za Chiella Škriniara

A pokial ostane Mandžukic v tíme tak ďalší hroťák bude zbytočný luxus a bral by minúty Keanovi.

Reagovat
Yzemi

Proč by se nemohl vyhrát u nás? Kvalitu na to má a pokud nepřijde Pogba, což moc reálné není, ať radši koupi mladého Itala, navíc když je od malá Juventino!

Reagovat
Furia Ceca

Teď si to trefil... "Mladýho Itala". Ta italská nastupující generace je tak v hajzlu, že se šílí z každý italský komety. Kde je psáno, že Zaniolo bude tak dobrý, jak se tady z něj v diskuzi dělá? Já právě o jeho kvalitě JEŠTĚ (dám to radši do Caps Locku, ať mě tady místní komunita nesežere...) tak přesvědčený nejsem – a i kdyby ano, tak radši stejně vychovám Bentancura, kterej už ten svůj potenciál delší dobu potvrzuje a je skutečně náš. Jako dítě se v dresu Juve vyfotila spousta hráčů – třeba Verratti.

Reagovat
KillSwitch

práve o to ide..musí ostať u nás aby ešte rástol...ak pôjde do Juve, tak je dosť možné, že ho to zničí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

To si imho nemuze dovolit, takovy hrac kdyz se nezasekne muze jit do 5 let za 200+

Reagovat
smazaný uživatel

Inter pred týždňom oslavoval 111. výročie svojho vzniku. A mám v spojitosti so súčasnými udalosťami okolo Icardiho nasledovnú otázku: Mal Inter za tých 111 rokov sprostejšieho kapitána ako Icardi?

Reagovat
Deki

trochu blbá otázka, když tu většina z nás zažila jen Zanettiho a Ranocchiu. jo a ještě na pár zápasů snad i Yuta... sakra on ten Icardi nebyl tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto :love: Good old days...

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno alebo dvojzápasových kapitánov nerátam. Ranocchia je síce na ihrisku drevený ako Pinokio, avšak to neznamená, že hlavu má dutú delo.

Reagovat
Deki

to je samozřejmě pravda, ale byl strašnej nekopa, takže taky solidní úlet. nám všem sedí funkce, kterou má teď. Icardimu se před lety ta páska neměla vůbec dávat. bohužel se tak stalo, dali mu jí možná i z důvodu, aby ho udrželi, aby se stal ikonou a symbolem nového Interu, což se vlastně mohlo stát... už se k tomu vyjadřovalo víc lidí, naposledy snad De Boer, který řekl, že Mauro je skvělý fotbalista, ale není to člověk pro kapitánskou pásku.

Reagovat
KillSwitch

Ked vidim tu obranu AS, tak sa mi chce plakat

Reagovat
Largo

Reagovat
Kixi Syhimour

Pojď Patriku

Reagovat
smazaný uživatel

jasně...prohrajte se SPALEM, který vyhrál dva z posledních 20 zápasů

Reagovat
Largo

Reagovat
Inzaghi

Na druhou stranu, jeden z nich byl právě s AS.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Zombica - Cristante v strede pola je nieco uzasne

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Znova Jesus. The Savior...

Reagovat
Lech

Normalni telo

Reagovat
Largo

Jo. Nepískal bych. Jen na Jesuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Hipster>Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Brzdi kemo

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE5NDc1NTQ1MDAwMDp7HlSNvhOqHhqTeoI%3D&kind=MAIN

Už na vás nikdy nevsadím, budu sázet jenom proti, stejně jako to dělám s Interem a vyplácí se mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý nápady a zazdíš to takovou sračkou jako je AS

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím...a to jsem měl na paškále 10 na Bilbao, 10 na Slovácko nebo 2 na Utrecht a nakonec vyberu AS. Podlehl jsem kombinaci bídného Spalu a nového trenéra AS.

Reagovat
smazaný uživatel

, nova metla nevymietla.

Takmer ziadne komenty? Ak by bol trenerom aj nadalej Di Francesco, tak by sa to tu nimi len hemzilo. Hlavne od jedneho mega dusevneho mrzaka

Reagovat
KillSwitch

podľa mňa nikto nič iné nečakal ja keď som videl tú zostavu, tak som musel podať 1X...už len Dortmund a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Normalny nie, ale niektori hej. Takze spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

No, uklidit bordel po tom kokotovi co nás trénoval do teď bude trvat asi dýl, než tejden...

Reagovat
smazaný uživatel

kokot kokotov sa ozval

Reagovat
smazaný uživatel

ano, poprvý už v 19:37 a od tý doby si sem pár komentářů napsal, kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi kokot jsi tady ty na EF

Reagovat
KillSwitch

tam ani nejde tak o trénera ako o Monchiho...s tým čo priviedol sa nedá pracovať

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka tau ctu ze propusteni spallettiho se interu nevyplati protoze ma platnou smlouvu do 2021 a stalo by to 25 mega euro no to bude jeste zajimavy a co za vola mu to prodlouzilo?Ausilio tahni do as.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čítal, že ak sa nevyhrá derby Špall poletí a príde Cambiasso lebo priorita pre Marottu je LM a nový impulz môže byť cesta. Inak ak nezačne robiť kúzla mal by letieť po sezóne a zatiaľ som čítal o návrate Josého, Conte alebo by Beppe mal skúsiť kontaktovať Diega ale tomu moc šance nedávam Najreálnejší je asi comeback Joseho (ak bude LM), ak nebude LM tak naozaj netuším čo bude Beppe robiť. Treba dúfať, že sa porazí merda a AS sa už nevspamätá. Forza Inter!

Reagovat
Mrvinho

Na dnešek zapomeň

Reagovat
BaggioRoberto

Promiň, ale je to hrozně vtipný, když fanoušek interu o nějakém klubu píše jako o merdě. Takhle se přece mluví o vás a to nejen my, ale všeobecně. Slyšel jsem asi milionkrát merda inter a nikdy merda AC.

Reagovat
ED91

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cresposuper

Lebo kazdy Talian hovori "AC"

Reagovat
Zark

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Furia Ceca

Správně!

Reagovat
Nuno čomes

Italové totiž říkají merda Milan, proto jsi to ani nikdy nemohl slyšet.

Reagovat
Melchior

Pěknej lineup

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dnes vyhraje! AC jsou šašci.

Reagovat
Mrvinho

Interisti jsou sejři

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Inter!!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kean a Spinazzola uklizeni klasicky..Proc si Mandzukic nemuze sednout i kdyz 3 mesice nedal gol, i kdyz je posledni dobou nejhorsi hrac, i kdyz mame bodovej naskok.Spinazzola taky hral proti Atleticu jen ze nemohl nastoupit Sandro a De Sicilio.Tohle jsou takove kanky v te sezone.Allegri ma i to stesticko ze nemohl nasadit De Sicilia v LM.Jinak by tam neco De S.vymyslel nejakou hrubici.Jeste ze Allegriho osud zachranil a musel hrat Spina.

Reagovat
Furia Ceca

Do zápasu, kdy musíme dohánět 3 góly, by Allegri určitě De Sciglia nedal.

Reagovat
M11

PERIN famozne

Reagovat
svkmd

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
svkmd

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

strašnej fotbal

Reagovat
Makiii

To Juve je fakt tak podprumernej mancaft bez toho Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že vy jste extra třída

Reagovat
Furia Ceca

Že na takovej lacinej tolling vůbec reaguješ

Reagovat
Makiii

Jak kdybych to nepsal

Reagovat
M11

Sandro je fakt spatny

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
M11

Tak nic

Reagovat
Furia Ceca

Janov je pro nás suverénně nejhorší venkovní hřiště. Pokaždý je to příšernej fotbal a ta úporná obrana Janova... No ještě že je to jenom jednou za rok.

Reagovat
M11

Sturaro

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Marusic, MIlinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Correa - Caicedo

Reagovat
LesyJePan

Ciro?

Reagovat
Pipo123

Karty

Reagovat
rossoneri89

Goraaan Pandeeev

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Furia Ceca

Noooo... pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

No jednou to přijít muselo ale hra opět stojí za prd klasicky

Reagovat
KillSwitch

Juve si vsadilo

Reagovat
Zark

aj prohravat se musi umet

Reagovat
KillSwitch

Juve prehra len ak chce

Reagovat
Zark

Reagovat
BaggioRoberto

Dneska vyhrát kluci, prodloužit vítěznou sérii a ukázat kdo je v Miláně pánem! FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Tak to je válec

Reagovat
Yanek

Atalantě se to slušně rozpadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to exoti! A přitom měli na LM

Reagovat
Pipo123

Posledné zápasy hrajeme dobre, konečne Inzaghi prestal šaškovať a odstavil na lavičku Parola. Correa, Alberto aj SMS musia hrať spolu a snad ich Inzaghi znova nerozdelí, hlavne Correa a Alberto si idú pekné kombinácie a bavia sa futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousim jestli mam jeste ban, hlavne nevim za co.Chci se rozepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, takze uz to muzu zhrnout.Co k tomu rict, porad to stejne co me zatim kali sezonu.Mario Mandzukic je uz 3 mesice uplne mimo.Od 22.12.2018 nezasunul ani jednou.To dela serii uz 16 zapasu v rade.A ptam se.!Proc nenastoupil Kean, kdyz ted podava i za to malo co hraje lepsi vykony a je pro hru platnejsi?Proc kdyz je liga rozhodnuta tak ten Kean dostane cuchnout az na konec zapasu.Mario nam momentalne nedava vubec nic a je urcite nejvic impotentni utocnik ze vsech velkych klubu v Evrope.Ze dela cernou praci ? jakou ? Ja ji nevidim.Dalsi vec, proc zas Spinazzola sedi, unava?neverim, dyt v sezone odehral tri zapasy.Stve me to, Allegri ma zatim nad sebou auru stesti, ze to proste tak vyslo a na Atletico nemohl nasadit Sandra nebo Sicilia.Ti ze svoji neformou by mohli byt taky dost nam nebezpecni.Ale dobre, to jeste zkousnu.Ale ten Mandzukic nam ve finalni fazy v LM muze zlomit vaz, on zacina byt uplne na place zbytecny.Dnes sem prohru ocekaval jelikoz dnes za nas nastoupili v utoku fakt hraci kteri jsou v utoku letos spatni.Dybala, nemuze hrat momentalne za nas ty klicove zapasy.Uvidime co bude dal, ale prodluzovat smlouvu hlavne Mariovi je krok spatnym smerem.

Reagovat
sankakofi

Mario je úplne tragický, žiadna snaha, minimum vyhratých súbojov, neskutočne pomalá hra, žiadny moment prekvapenia a to že na množstvo súbojov sa vykašlal už vopred bolo do očí bijúce...tiež nerozumiem prečo nehral Moise od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu prodlouží smlouvu a Allegri zůstane, tak nastane problém.On Maria sedět nenechá, on bude hrát i když rok nedá gól.Takže Juventus bude mít nejvíc impotentního útočníka z top klubů Evropy. Fanoušci se smějí Giroudovi, Moratovi atd. Ale Mario je úplně kategorie sama pro sebe.Dynamika žádná, náběhy za obranu žádné.To je naše brzda..A já nemám sil na to, to sledovat třeba další 2 roky.Jasně můžeme vyhrát LM a Allegri bude za boha, ale v dalších sezónách může nastat problém.Kdyby odešel Allegri, buď by začal Dybala zase něco hrát, nebo by odešel a to samé s Mandzukičem. Pochybuju, že další trenér by Maria stavěl a z Dybaly by se pod novým koučem možná dalo něco vymáčknout. Allegri už z něj nedostane nic.Moje přání je jasné, letní odchody všech 3.Mario,Paulo,Max, popřípadě bych snesl setrvání Dybalu, kterému bych pod novým trenérem dal ještě šanci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neapol

Reagovat
Deki

FORZA INTER!!! Pojďme

Sestava nakonec ok, vzhledem k možnostem no...

Reagovat
Dejwa

výhra by byla zlatá, s tím jak skoro všichni ztratili

Reagovat
Yanek

Milan: G Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Paqueta; Suso, Piatek, Calhanoglu

Milan bench: Reina, A Donnarumma, Castillejo, Borini, Conti, Bertolacci, Zapata, Abate, Biglia, Caldara, Cutrone, Laxalt

Inter: Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah; Vecino, Brozovic, Gagliardini; Politano, Lautaro Martinez, Perisic

Inter bench: Padelli, Keita, Ranocchia, Borja Valero, Cedric, Dalbert, Candreva

FORZA MILAN

Reagovat
Eldarion

Reagovat
LesyJePan

Forza milan !!!

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA RAGAZZI !!!!

Reagovat
Deki

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
panca

hmmm to jsem to jednou pustil

Reagovat
panca

hmmm to jsem to jednou pustil

Reagovat
Mihal

Zeby jeden z Vecinovych zazracnych golov? Nehneval by som sa.

Reagovat
Mrvinho

My je zase nastartujeme a oni o nás i tak budou psát jako o merda AC

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nejaky hd stream? 247 mi nejak blbne, diky

Reagovat
didosh

Taky potřebuju

Reagovat
lajka30
Reagovat
Yanek

Spaletti si maže Gattusa. Inter o parník jinde.

Reagovat
Deki

zatím paráda! jen do nich!!!

Reagovat
rossoneri89

Kua co tam zmätkujeme... Nastúpili sme my vôbec do zápasu?

Reagovat
Deki

zatím velmi dobrý fotbal. až se divím, jestli jsem fakt zapnul správný zápas

Reagovat
Panděvova ofina

Tahle šance nás bude bolet...

Reagovat
Mihal

Reagovat
didosh

Stream prosiiim

Reagovat
LesyJePan

Boze Rodrguez ty pacient

Reagovat
smazaný uživatel

AC hrá pomaly, bojazlivo hlavne smerom dopredu, žiadna lopta na Piateka dúfam že po polčase sa zobudia.

Reagovat
Mihal

Lopty nanho idu ale skriniar a de vrij mu davaju celkom sodu

Reagovat
Panděvova ofina

Další ohromná šance. Tohle se nevyplácí

Reagovat
rossoneri89

Neuveriteľný hnoj a odpad... Takto pripravil Gattuso hráčov na Derby?? Až ma hlava rozbolela

Reagovat
lajka30

Gattuso je trenér asi jako Franta Straka

Reagovat
rossoneri89

On by mal práve každému jedného vtlct do hlavy o co ide... Ako keby sa na to hráči vysrali

Reagovat
Yanek

Nedůstojná ostuda

Reagovat
rossoneri89

Žiaľ, hrozný výkon

Reagovat
Deki

Vecino tvle... už nezakončuj... gol sis vybral zase za 10 zápasů

Reagovat
Panděvova ofina

Smutný, že to má vždy na střelu ten největší "nestřelec"

Reagovat
Deki

tak on to tam hlavně měl vyřešit uplně jinak a vůbec nestřílet, stejně to měl přes obránce...

Reagovat
cresposuper

Lautaro neprecital dobre tu situaciu

Reagovat
DelPiero137

Podla poslednej formy sa presne tento priebeh dal cakat. Mal som podat

Reagovat
LesyJePan

Chvalabohu koniec prveho polcasu a chvalabohu “len” 1:0. Druhé polčasy sú z našej strany lepšie. Tak snáď aj dnes

Reagovat
Deki

z naší strany velmi dobrý poločas, to snad ani nepamatuji, kdy jsme byli naposledy takhle odhodlaní a fotbaloví, a to i takový Gagliardini... škoda že se nepřidal druhý, možnosti byly, ale musíme eliminovat ty střely AC, jsou nebezpečné.

FORZA INTER

Reagovat
Panděvova ofina

Dvě 100% šance, mohlo to být o tři. To nás bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ako prestaň lebo dostávam flashbacky na ten gól AC z 97 minúty. Neprivolávaj to!!!

Reagovat
Panděvova ofina

Já jen, že by jsme byli všichni klidnější, kdyby to bylo aspoň o dva

Reagovat
Deki

je prostě rozdíl ve vápně Icardiho mít a nemít

Reagovat
Inter Eterno Amore

po tom vyradení z EL musíme takto hrať stále bude menej zápasov tak snáď aj menej rotácie a ustálenie výkonov

Reagovat
CubONE

Toto je presne zapas pre Bigliu. Kessie-Bakayoko absolutne nevie rozohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

My vyděláme na vstupném 5,7 mega a odměnou fanouškům je taková holomajzna. Před zápasem jsem doufal, že to konečně zlomíme a vyhrajeme, ale čekal jsem, že to Inter zase klasicky uhaluzí. tak snad aspoň vyrovnáme

Forza Milan !

Reagovat
Pipo123

Ono AC hraje takú svoju klasiku, ale Inter dosť prekvapil

Reagovat
Kruth

to, co AC předvedlo v prvním poločase je neskutečná ostuda

Reagovat
Dejwa

Konečně se zase dá bavit hrou.. chtělo to přidat ještě jeden, šance byly, Vecino super, je všude, jen škoda řešení finální fáze (nejen on).. FORZA INTER!!

Reagovat
GEGE

nekdy mam fakt pocit,ze se Gattuso trenersky zlepsuje a nekam to posouva...pak ale zas prijde derby a je k videni tenhle totalni chaos...zaloznci daleko od sebe,nesoumerny presink,ktery nas akorat vystavuje...Interisti lepsi uplne ve vsem...tragedie

Reagovat
Yanek

Výborně. Paqueta byl katastrofální.

Reagovat
Inter Eterno Amore

D` Ambro si to dnes dáva, čakám kedy príde chyba

Reagovat
panca

bakayoko je tragickej

Reagovat
Yanek

To viselo ve vzduchu. Inter lepší. Díky za další blamáž.....

Reagovat
Deki

STEFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Oleee ole ole ole Inter Inter!!!

Reagovat
Antijuve

Válec!

Reagovat
Panděvova ofina

BANG !

Reagovat
rossoneri89

Kto by to čakal ze Inter si v nedeľu išiel len zatrénovať

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

Milán

Reagovat
Kixi Syhimour

Comeback

Reagovat
Deki

z ničeho...

Reagovat
rossoneri89

BAKAAAAAA

Reagovat
rossoneri89

Výborne... Rodriguez dole mal byť už v 20 minúte

Reagovat
M11

Krasne hlavicky

Reagovat
Deki

rozhodčí dobrej rozštěp

Reagovat
smazaný uživatel

Siiiii!

Reagovat
rossoneri89

Rozhodca si mal roztrhnúť gule pri tom páde.... Kkt žltý

Reagovat
Yanek

Rozhodčí vše pro Inter od první minuty...

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně tak, máme je všechny podplacené

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, vždyť i VAR s tím souhlasil, navíc od první minuty hrajete naprosté kulové. Pokud budete dnes bez bodu, bude to díky vám, ne rozhodčímu ...

Reagovat
Deki

Reagovat
DelPiero137

Toto su strasne p*ca penalty, ja by som to nepiskal. To chce upravu pravidiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro!!!!!!!!!

Reagovat
Deki

uff...

Reagovat
LesyJePan

Skurvysyn penalta

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly? Neveriiiiim Nalozte im este

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bobis21

skok pěkný, dal bych tak 8,5 bodu

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je?

Reagovat
Deki

Reagovat
Losinho

Výbornej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd?

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda tej nezmyselnej 11ky dpc

Reagovat
sinter

vs. Fiorentina deja vú

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Dva góly z hovna.

Reagovat
Panděvova ofina

To my vlastně taky. Žádná pořádná akce tomu taky nepředcházela.

Reagovat
cresposuper

Jasny ofsajd

Reagovat
Losinho

Rozhodčí teda dneska těžce pro Inter

Reagovat
LesyJePan

Skurvysyn dnes vsetko piska tym mrdkam.

Reagovat
cresposuper

Jj hlavne vas gol z ofsajdu

Reagovat
LesyJePan

Tebe tazko jebe

Reagovat
LesyJePan

Ked trollujes tak sorry

Reagovat
cresposuper

Skvely argument

Reagovat
LesyJePan

Na to argument neni treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Deki

prosim ne Candreva ne...

Reagovat
Panděvova ofina

Taky prosím

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Antijuve

Candreva.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená!

Reagovat
Yanek

Reagovat
Deki

čemu se směješ jako? dyt to bylo o jasnou zlomeninu, Conti dmnt

Reagovat
Deki

má štěstí

Reagovat
LesyJePan

Tu mas ty dmnt. Uplne jasna

Reagovat
Yanek

Jsme horší ale tlačí vás celý zápas dost okatě

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Dielo sudiho dokonane. Proti 12 tazkp hrat. Merda inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to dobře nezvládáš

Reagovat
Panděvova ofina

Vždyť do něj zajel, jak kanál, tak na co se zase odvoláváš?

Reagovat
Deki

Reagovat
cresposuper

Conti prasak

Reagovat
Nuno čomes

Zmrd

Reagovat
DelPiero137

Spravne posudenie VAR, herecky vykon pekny

Reagovat
bobis21

herecký výkon bych neřekl, faul to byl. Ale červená určitě ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oranžová spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic bůh!!!!

Reagovat
Deki

dambroooooooo

ale tvle koledujeme si

Reagovat
sinter

asamoah uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

D'ambrosio

Reagovat
DelPiero137

Kto z AC kopal ten posledny roh?

Reagovat
Deki

je to tam!!!

FORZA INTER

Reagovat
LesyJePan

Inter vacsinu zapasu lepsi ale treba povedat ze rozhodca pomahl cely zapas a pomohol aj penaltou

Reagovat
Panděvova ofina

meruňka

Reagovat
Panděvova ofina

Pěkné derby se štastným koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela ludi nam sance nedavalo a bol som medzi nimi aj ja. Krasne zakoncenie vikendu

Reagovat
Inter Eterno Amore

ono to tak býva, že práve vtedy keď sa Inter najviac odpisuje tak prekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Conti jasne vedel, že máme v súčasnosti pri absencii Icardiho len jedného hrotového útočníka (Martinéza) a zároveň vedel, že v tabuľke sme susedia, takže jednoznačný úmysel zraniť hráča na konci zápasu

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
cizinec

Po delsi dobe koukatelny fotbal od nas. Sice se stestim ale rekl bych, ze zaslouzene. LM musime dat. Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC už posledné zápasy vydrelo, momentálne im to v predu nejde hlavne Suso,Paqeta,Kessie ale klasické derby ,Inter tiež kolíše ale dnes hlavne prvý polčas bol lepší.

Reagovat
Deki

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele