Serie A - souhrn 26. kola

06.03.2021, 17:16, aktualizováno 08.03.2021, 22:41
Komentáře a souhrny
Milan Škriniar (© AFP)
Inter Milán zdolal Atalantu a potvrdil pozici na čele. Juventus porazil Lazio a posunul se o bod za druhý AC Milán, ten si následně poradil s Hellasem. AS Řím díky jediné brance Manciniho porazil Janov a je čtvrtý. Další tři body získalo Udinese a upevnilo si pozici ve středu tabulky. Spezia se v úvodním utkání 26. kola rozešla smírně s Beneventem...

Inter Milán - Atalanta Bergamo 1:0

08.03.2021 20:45

Góly: 54. Milan Škriniar

Klíčovou bitvu zvládl lépe milánský Inter, který udržel střelce Atalanty na uzdě a v dohrávce 26. kola si připsal cenné tři body. Zasloužil se o ně mimo jiné střelec jediné branky, Milan Škriniar.

Tohle bylo utkání, které mohlo hodně napovědět o tom, jak je na tom milánský Inter se silami i ambicemi. Atalanta je totiž tvrdý oříšek pro kohokoli a pokud někdo mohl v dohledné době potěšit fanoušky AC Milán či Juventusu, byli to právě Orobici. V prvních chvílích se nezdálo, že by měl hostující brankář Sportiello nějak moc práce - veseleji bylo před Handanovičem.

Stoperská trojka De Vrij - Škriniar - Bastoni si ale plnila své povinnosti velmi dobře. Zápas byl na obou stranách dost nervózní, oba týmy dobře věděly, co by případné vítězství o jejich formě prozradilo. Pouze divák musel trochu trpět. Když se v souboji dvou tak kvalitních týmů nedokáže ani jeden z hráčů za celých 30 minut urvat a aspoň vystřelit na bránu, je to vážně škoda.

Oba soupeři byli jasně svázáni taktikou, která jim velela hlavně opatrnosti. Dobře známý pokyn "Calma calma" se z laviček ozýval velmi často. Až pět minut před koncem první půle se do šance po ráně Malinovského dostal Duván Zapata, jehož ránu musel skvělým reflexem likvidovat Handanovič.

Právě Malinovskyj zůstal po přestávce v šatně a jeho místo na hřišti zaujal Josip Iličić. Jeho nasazení ale mělo opačný efekt, než v jaký asi Gasperini doufal. Deset minut po změně stran se totiž prosadil Inter. Po rohovém kopu došlo k několika osobním soubojům uvnitř vápna a po dalším pádu se Inter dožadoval penalty. Sudí Mariani ale nechal citlivě hru plynout, čehož využil Milan Škriniar. Slovenský stoper napálil nehlídaný míč se štěstím k tyči a poslal Inter do vedení!

S dalšími problémy se na Sportiellovu bránu hrnul Lukaku, jenže brilantním zákrokem mu vystavil stopku Romero. Atalanta chtěla odpovědět po rychlé narážečce Pessiny se Zapatou, jenže kolumbijský tank pálil mimo. A když se v samém závěru po pasu od Tolóie neprosadil ani Pašalić, bylo o vítězi rozhodnuto.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 3:1

07.03.2021 20:45

Góly: 8. Lorenzo Insigne, 65. Victor Osimhen, 76. Lorenzo Insigne - 73. Roberto Soriano

Fotbalisté Neapole zvládli důležitý souboj s Boloňou na jedničku a po výhře 3:1 si upevnili páté místo s přijatelnou ztrátou na Ligu mistrů. Šancí bylo v utkání hodně, včetně kontroverzního okamžiku před Ospinovo brankou.

Neapol vstoupila do utkání aktivně a netrvalo to dlouho a ujala se vedení. Už po pěti minutách měl zakončovat z dobré pozice Fabian Ruiz, nicméně přihrávkou ještě hledal spoluhráče, když v tom stihl zasáhnout Mbaye. Za další tři minuty už se Neapol radovala z vedoucí branky. Zieliński šikovně z jedničky přihrál Lorenzu Insignemu, jehož přesná rána zapadla k tyči - 1:0 pro Neapol. Také Boloňa si vytvořila šanci, ale ve 20. minutě ji poslal do tyče Skov Olsen.

Šance začala střídat šanci a jak Skorupski, tak i Ospina se museli činit. Prvně jmenovaný vytáhl ránu Insigneho na rohový kop a druhý vyrazil Palaciovu téměř gólovou hlavičku. První poločas si možná zasloužil více branek, ovšem ujala se jen jedna šance.

Hned na začátku druhého poločasu došlo k hodně sporné situaci. Ospina ve snaze rozehrát trefil Palacia a ten pak poslal balón do prázdné branky. Sudí však branku neuznal kvůli bránění ve hře, které však nebylo úplně prokazatelné. Boloňa se na sudího Chiffiho zlobila a o to bolestivější to byl pro hosty moment, když v 65. minutě zvýšil na 2:0 Victor Osimhen. Ten ve sprinterském souboji zvládl postup na Skorupskiho a balón poslal za jeho záda.

Neapol pak měla šance i na třetí gól, ale místo toho přišlo snížení. Skov Olsen sklepl balón pro Roberta Soriana a jeho rána skončila za zády Davida Ospiny. Na drama bylo zaděláno jen chvíli, protože za pár minut Neapol znovu odskočila na rozdíl dvou branek. Insigneho táhlá střela k tyči zapadla do sítě, přestože se Skorupski natahoval, jak mohl.

V závěrečné čtvrthodině mohli Parthenopei výsledek ještě pojistit, ovšem Politanovu ránu zpacifikoval Skorupski a nic dalšího už se na hrací ploše nestalo. Neapol udržela kontakt se čtvrtým místem, zatímco Boloňa zůstává ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 2:2

07.03.2021 18:00

Góly: 78. Bartosz Bereszyński, 81. Manolo Gabbiadini - 11. João Pedro, 90+6. Radja Nainggolan

Nový trenér Cagliari Leonardo Semplici získal i ve třetím zápase v řadě body, v tomto případě tedy jeden za remízu 2:2 se Sampdorií. Ten se nakonec neurodil lehce a až v šesté minutě nastavení o něm rozhodl vyrovnávací brankou Radja Nainggolan.

Každopádně bod je pro hosty úspěchem a takovým potvrzením, že by to přece jenom mohlo jít. Na Luigi Ferraris to byl celkově vyrovnaný zápas, takže dělba bodů je na obě strany spravedlivá.

Sardiňané vstoupili do zápasu hodně aktivně a na branku Audera se zprvu valil jeden útok za druhým. V 9. minutě pelášil sám na branku João Pedro a gólman domácích dobře zasáhl. Za další dvě minuty si zákrok proti Pedrovi zopakoval, ale protože útočník Cagliari ještě mohl dorážet, byl z toho úvodní gól.

Sampdoria chtěla co nejrychleji odpovědět a velmi vehementně se dožadovala pokutového kopu po zákroku na Keitu Baldého. Sudí sice pokutový kop nařídil, ale následně po konzultaci s videem svůj verdikt odvolal. Námořníci toho v prvním poločase moc nepředvedli, až v závěru poločasu zkusil střelecké štěstí Jankto a branku netrefil.

Pokud chtěla Sampdoria pomýšlet na body, musela výrazně přidat. Jenomže ani po změně stran se jí proti Cagliari nedařilo. Gastón Ramírez pálil přímo do náruče Cragna a podobně skončil i pokus Thorsbyho. Každopádně Sampdoria přitlačila a v 78. minutě se dočkala vyrovnání. Bartosz Bereszynski si naběhl na krásný pas Jankta a tvrdou ranou dal na 1:1.

Domácí byli jak politi živou vodou a za další dvě minuty dokonali obrat. Manolo Gabbiadini s balónem u nohy před pokutovým územím vystřelil a Cragno byl bez šance. Sampdoria otočila vývoj a najednou byla třem bodům blíže. Cagliari si v závěru vytvořilo tlak a v šesté minutě nastavení srovnalo na konečných 2:2. Radja Nainggolan si ve své oblíbené pozici počkal na odražený balón a tvrdou ranou ho uklidil k tyči.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AC Milán 0:2

07.03.2021 15:00

Góly: 27. Rade Krunić, 50. Diogo Dalot

Velmi důležitou výhru 2:0 veze z Verony AC Milán. Rossoneri i přes početnou marodku a změny v sestavě podali dobrý výkon a potvrdili, že se jim na hřištích soupeřů daří nejlépe ze všech týmů Serie A. Gólmana Silvestriho postupně překonali Rade Krunić a Diogo Dalot.

AC Milán nastoupil ve Veroně v okleštěné sestavě a navíc situaci zkomplikovaly i zdravotní potíže u Tonaliho a Thea Hernándeze, kteří na poslední chvíli vypadli ze sestavy. Stefano Pioli tak musel skládat jedenáctku převážně z náhradníků. Milánští ale vstoupili do zápasu dobře, snažili se kontrolovat hru a především bojovali. Hellas neměl v prvním poločase žádnou větší šanci, zatímco AC si je postupně vytvářelo, až všechno vygradovalo gólem ve 27. minutě.

Po faulu Magnaniho na Kruniće si sám bosenský fotbalista trochu překvapivě vzal balón a parádní ranou z přímáku poslal AC Milán do důležitého vedení. Hellas se na nic nezmohl a o přestávce měl Ivan Jurić svým svěřencům co sdělovat.

I do druhého poločasu vstoupil lépe Milán a v 50. minutě z toho bylo vedení 2:0. Saelemaekers přihrál na vápno Dalotovi, který si dobře našel prostor pro střelu a povedenou ranou do šibenice nedal Silvestrimu žádnou šanci. Brankář Hellasu zůstal jen nehybně stát. Šance na zisk tří bodů se hostům prudce zvedly a ze strany Verony to bylo nadále hodně mdlé.

Hellas začal utahovat šrouby až v závěru a to zároveň znamenalo prostor pro milánské brejky. Domácí i přes některé dobré příležitosti gól nedali. Nejblíže byli v závěru po rohovém kopu, kdy u tyčky na brankové čáře zabránil jistému gólu hrdina zápasu Krunić. Bosňan mohl ještě okořenit svůj výkon další brankou, kdyby se po jeho střele k tyči nenatáhl Silvestri.

AC Milán podal navzdory všem zásahům v sestavě dobrý výkon a minimálně do večera stáhl manko na vedoucí Inter na tři body. Hellas zůstává v první polovině tabulky.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Parma Calcio 3:3

07.03.2021 15:00

Góly: 28. Lucas Martínez, 42. Nikola Milenković, 90+4. Simone Iacoponi (vl.) - 32. Juraj Kucka (pen.), 72. Jasmin Kurtić, 90. Valentin Mihăilă

Fiorentina sehrála s Parmou naprosto úchvatné utkání, v němž se oba soupeři každou chvíli přetahovali o tři body. Zápas nabídl množství akcí, šest branek a celkově udělil každému ze soupeřů bod.

První minuty nijak zvlášť nenaznačovaly, že by nás měla čekat taková mela, jaké jsme se nakonec dočkali. Parma se klasicky spoléhala především na rychlost a dynamiku dvojice Gervinho - Karamoh, Fiorentina spíš bezradně kombinovala poblíž vápna. Gól padl ve 28. minutě z vlastně první vážnější akce. Rohový kop vypustil obránce Pezzella, kterého na zadní tyči zaskočil dokonale nehlídaný Lucas Martínez Quarta a slavil první branku.

Jenže o pouhé dvě minuty později zahrál ve vlastním vápně dost smolně rukou záložník Pulgar a sudí okamžitě pískal penaltu. K ní se postavil Juraj Kucka a s ledovým klidem proměnil. A to nemuselo být vše, protože o pouhou minutu později pelášil s míčem na bránu Gervinho a Dragowski jen se štěstím jeho ránu vyrazil.

Gól padl naopak na druhé straně. Tři minuty před koncem poločasu totiž vyrobil hrubku brankář Sepe, který snadný míč ze strany vyrazil jen hned před sebe, kde pohotový obránce Milenković doklepl míč do sítě.

Parma tušila, že dnes by mohla bodovat, protože obrana Fiorentiny rozhodně nepůsobila solidním dojmem. Chvíli jí ale trvalo, než našla tu správnou odpověď. Vlastně až dvacet minut před koncem se začalo něco dít. A bylo to jako strhující bouře po delším období klidu.

Na dlouhý pas ze strany si do vápna naběhl Jasmin Kurtić, jehož pohyb nechal obránce Malcuita zcela netečného. Zkušený Slovinec jen nastavil nohu a ťukl balon do sítě - 2:2.

Oba trenéři se rozhodli pro několik střídání, ale obecně to vypadalo, že se už smířili s bodem. Šťastnější ruku při výběru hráčů měl jednoznačně hostující trenér D’Aversa. Poslal na hřiště útočníka Dennise Mana a ten v 88. minutě nejprve hlavičkoval jen těsně vedle brány. Vzápětí na opačné straně pálil Lucas Martínez jen do břevna. Pak už úřadoval Man. V rychlém protiútoku našel Ingleseho, který přihrál do vápna Valentinu Mihăilovi a mladý útočník se prosadil! Dal svou první ligovou branku.

Ani to ale nebylo všechno, byť se psala už 90. minuta. Ve čtvrté minutě nastavení si totiž Parma všechno pokazila sama. Neodvrátila totiž míč, ten si ve vápně našel Germán Pezzella a naslepo jej nastřelil před bránu. Tam ve snaze odvrátit balon nemotorně zasáhl Simone Iacoponi a srazil si míč do vlastní brány!

Více informací k zápasu

FC Crotone - Turín FC 4:2

07.03.2021 15:00

Góly: 27. Simy (pen.), 54. Simy, 80. Arkadiusz Reca, 90+4. Adam Ounas - 45. Rolando Mandragora, 84. Tonny Sanabria

Tři pořádně důležité body do boje o záchranu získalo na své konto FC Crotone v souboji s Turínem. Především pro domácí to byl klíčový duel, protože kdyby ho nezvládli, jejich šance na záchranu by výrazně klesly. V zápase na Ezio Scida nakonec padlo šest branek, z toho čtyři do hostující sítě.

Turín byl přeci jenom mírnějším favoritem, ale z domácích čišila odhodlanost a větší touha vyhrát a to nakonec sehrálo důležitou roli.

Crotone si vytvořilo první gólovku po dvaceti minutách, kdy Messias protáhl tvrdou ranou Sirigua. Domácí ještě zahrávali rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Až o tři minuty později zahrál ve vápně rukou Ansaldi a sudí odpískal Crotone pokutový kop. Simy pak projevil pevné nervy a suverénně poslal domácí do vedení.

To nemuselo mít dlouhého trvání, jenomže Izzo zblízka trestuhodně minul bránu. Šance se pak střídaly na obou stranách. Ounasovi střela z vápna nevyšla a krátce na to Ansaldiho přímák až ke Cordazovi neproletěl. Granata se dočkala vyrovnání těsně před přestávkou. Vojvodův přetažený centr dolétl k Ansaldimu a jeho volej usměrnil do sítě Rolando Mandragora.

Zajímavé tempo pokračovalo i po přestávce a v 54. minutě šlo Crotone znovu do vedení. Petriccioneho dalekonosná rána skončila na tyči a Messias z dorážky neuspěl, ale v akci pokračoval Simy a od něho už balón skončil v síti.

Utkání se hodně otevřelo a Magallán po rohovém kopu hlavičkoval do tyče. Domácí se zatím dvoubrankového náskoku nedočkali, ovšem v 80. minutě už 3:1 vedli. Arkadiusz Reca se důrazem dostal ke střele z hranice šestnáctky a tvrdou ranou překonal Sirigua. S Crotone už to vypadalo dobře, ale Turín ještě rychle snížil. Antonio Sanabria předvedl fantastický kop z asi 30 metrů a Cordaz se jenom ohlédl.

Závěr zápasu byl jedním slovem strhující. Po Gojakově dalekonosné ráně do břevna byl Turín blízko vyrovnání a nedočkal se ani po pádu Sanabrii v pokutovém území, po kterém se Granata dožadovala penalty. Turín nakonec závěr nezvládl. Nejprve v nastavení uviděl druhou žlutou kartu Tomás Rincón a následně Crotone vstřelilo definitivní pojistku v podobě čtvrtého gólu. Adam Ounas si ve vápně navedl balón na levačku a střelou k tyči dal výsledku konečnou podobu 4:2.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 1:0

07.03.2021 12:30

Góly: 24. Gianluca Mancini

Jediná trefa stačila domácímu AS Řím ke třem bodům v utkání s CFC Janov. Grify popravil Gianluca Mancini, který přesnou hlavičku po rohovém kopu stanovil konečný výsledek a poslal hosty domů bez bodů.

Proti AS nastoupilo několik jeho bývalých hráčů, kteří chtěli ukázat svou kvalitu a možná mysleli i na malou osobní vendetu. Římané však soupeři míč příliš často nepůjčovali. Nejvíc se ale musel obávat divák, protože tempo rozhodně odpovídalo polední siestě, v níž nikdo neudělá víc kroků, než musí. AS si vlastně jen stereotypně přihrávalo dost daleko Marchettiho brány.

Přesto se domácí dočkali poměrně brzy gólu. Vlastně z první zajímavější situace se Vlci prosadili a děkovat za to mohou především často skórujícímu stoperovi Mancinimu. Ten si naskočil na rohový kop od Pellegriniho a v podstatě nikým nehlídán měl dostatek prostoru, aby přesně zamířil - 1:0.

Krátce poté se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti Pedro, který však brankáře Marchettiho nepokořil. Další zajímavou šanci si připravili hosté a vlastně už ve druhém poločase. Někdejší bomber AS Mattia Destro totiž vypustil z kopaček nebezpečnou ránu, kterou López musel likvidovat s vypětím sil.

Střídající Gonzalo Villar jen pár minut po svém příchodu na trávník zamířil a zpoza vápna trefil tyč! Málem se prosadil i Borja Mayoral, jenže tomu zkazil radost ofsajd Pedra. Zbylých deset minut už hráči giallorossi dohrávali asi jako kdyby vedli o jednu branku nad Realem Madrid ve finále Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 3:1

06.03.2021 20:45

Góly: 39. Adrien Rabiot, 57. Álvaro Morata, 60. Álvaro Morata (pen.) - 14. Joaquín Correa

Římanům se sice v prvních chvílích podařilo překvapit domácí Juventus a na jeho hřišti vedli, ale dlouho jim to nevydrželo. "Stará dáma" otočila skóre ve svůj prospěch a děkovat za to může především dvěma zásahům Álvara Moraty.

Lazio čekala hodně těžká prověrka jeho schopností. Římskému klubu se v poslední době nedaří podle představ a dnes by mu tři body proti favoritovi mohly hodně pomoct. Domácí celek se do utkání vrhl s větší odvahou. Přesto inkasoval jako první. A to už po čtrnácti minutách.

Dejan Kulusevski, který dnes dostal přednost před Cristianem Ronaldem, totiž vymyslel fatální malou domů, kterou poslal do akce Joaquína Correu. Ten využil svých technických schopností, dostal se do vápna přes Meriha Demirala a poslal míč podél polského brankáře Szczęsného - 1:0 pro římské Lazio.

Hostující Biancocelesti však zůstali trochu opařeni náhlým vedením. Nechali Juventus hrát a domácí tahali většinu útoku přes Juana Cuadrada, pro Pirla nepostradatelného muže. Zajímavou ránu vypustil z kopačky Federico Chiesa, který se začíná v Turíně těšit stále větší oblibě. Mířil ale nad břevno.

O chvíli později se do zakončení procpal Álvaro Morata, ale hlavou poslal centr od Bernardeschiho těsně vedle tyče! Mnohem lépe si počínal Adrien Rabiot. Hráč známý až nezdravým vztahem s matkou si naběhl do vápna na nahrávku od Moraty a přesně umístěnou ranou pod břevno nedal brankáři Pepemu Reinovi žádnou šanci zasáhnout - 1:1.

Lazio nastoupilo lépe do druhé půle. Stejně jako v počátku zápasu málem strhlo vedení na svou stranu, když v 53. minutě centrovaný míč potkal hlavu záložníka Sergeje Milinkoviće-Saviće a 26letý středopolař nastřelil jen břevno!

Následně se do hry podíval Escalante a to nebylo zrovna šťastné střídání. Po pouhých dvou minutách si právě s Escalantem pohrál Chiesa, předložil míč Álvaru Moratovi a španělský zabiják si poradil skvěle. Brankář Reina se k tyči natahoval marně a Juventus otočil skóre ve svůj prospěch!

Lazio vlastně ani nemělo čas se vzpamatovat. Po pouhých dvou minutách se totiž k zemi sesul Ramsey po kontaktu s Milinkovićem-Savićem a sudí pískal jasnou penaltu. K ní se postavil Álvaro Morata a bez problémů proměnil.

Na hráčích Lazia byla postupem času vidět jistá nervozita hraničící až s frustrací, ale gólově to Biancocelesti vyjádřit nedokázali. Juventus naopak naplno kontroloval hru a užíval si dvougólové vedení. Federico Chiesa, jeden z nejaktivnějších hráčů na trávníku, neuspěl se svou střelou, což na druhé straně napodobil stejným způsobem Ciro Immobile. Trenér Simone Inzaghi ještě do konce hry udělal několik zoufalých pokusů o změnu skóre, ale ani nasazení dvou hrotů jeho týmu k bodům nepomohlo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Sassuolo 2:0

06.03.2021 18:00

Góly: 42. Fernando Llorente, 90+2. Roberto Pereyra

Udinese potvrdilo dobrou formu i proti Sassuolu, kterému bez větších potíží vstřelilo dvě branky. Na konci obou poločasů se prosadili Llorente s Pereyrou.

Udinese prožívá poměrně dobré období a dnes to doma chtělo dokázat i proti relativně sehranému Sassuolu. Byli to ale hosté, kdo si vypracovali víc šancí, minimálně v úvodu utkání. Brankář Juan Musso musel do akce už po patnácti minutách, kdy vytáhl důležitý zákrok proti zakončujícímu Kyriakopoulosovi.

Posledně trápící se Jen Stryger Larsen zase vyzkoušel dělovkou překvapit Consigliho, což se mu nepovedlo. A zkušený veterán v bráně Neroverdi se zaskvěl i o pár minut později proti dorážce Fernanda Llorenteho, kdy míč jednoruč vyrážel mimo bránu! S jeho další ranou si už ale neporadil.

Tři minuty před koncem první půle se totiž "Zebry" ujaly vedení. A právě zásluhou dlouhána Llorenteho. Ten si naběhl do vápna na perfektní centr od Moliny a špičkou kopačky jej i přes dvojici obránců poslal za Consigliho záda!

Hosté museli nějak reagovat a trenér De Zerbi zvolil tah s Caputem a Djuričićem. Jenže tempo hry i nadále určovali domácí. Po hodině hry navíc odražený míč zkoušel do sítě dostat De Paul, jehož tvrdou ránu zpoza vápna odrazilo břevno! Sedm minut před koncem mohli domácí pojistit své vedení, když Locatelli trefil rukou míč po ráně De Paula. Sudí však nařízenou penaltu odvolal, protože De Paulově zakončení předcházel Molinův ofsajd.

Nakonec se však domácí přeci jen dočkali ještě jedné trefy. Ve druhé nastavené minutě Walace utekl do vápna, předložil míč De Paulovi a ten chytře posunul na ještě lépe postaveného Roberta Pereyru!

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Benevento Calcio 1:1

06.03.2021 15:00

Góly: 71. Daniele Verde - 24. Adolfo Gaich

Spezia měla převahu, ale když Benevento jako první otevřelo střelecký účet, konkrétně Adolfo Gaich, muselo dotahovat. Domácí se dočkali gólu na 1:1 až dvacet minut před koncem, kdy po závaru před brankou napálil balón do sítě Daniele Verde.

Na pobídku Improty nedosáhl po čtvrthodině hry Caprari. Za dalších devět minut už to Beneventu vyšlo. Adolfo Gaich si seběhl pro přihrávku Violy, Ricciho se zbavil zasekávačkou a pak i překonal gólmana Zoeta. Trenér Filippo Inzaghi mohl být s úvodní půlhodinou naprosto spokojen.

Nicméně v závěru prvního poločasu už "Čarodějky" tak aktivní nebyly a v nastavení mohly o vedení přijít. Po rohovém kopu zakončoval zblízka nepřesně Nzola a tím odmítl vyrovnání.

Do šaten šli spokojenější hosté, ale snaha Spezie o vyrovnání se dala pochopitelně čekat. Kouč Italiano také udělal změny a na hrací plochu poslal Erliće a Marchizzu. V 57. minutě mělo Benevento velké štěstí, když po dalším centru orazítkoval břevno Gyasi. Spezia byla po přestávce lepší a svojí převahu využila v 71. minutě. Obrovský závar před brankou ukončil střelou uvnitř šestnáctky Daniele Verde a na stadionu Alberta Picca se začínalo od začátku.

Remíza v tomto případě nic zásadního neřešila. Pouhých pět minut po vstřelené brance mohla Spezia otočit výsledek, ale Marchizza po druhé v zápase rozezvonil horní tyč. Převaha domácích byla v konečném součtu výrazná, ale skóre zůstalo až do závěrečného hvizdu nerozhodné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán26195263:2562
2.AC Milán26175450:3056
3.Juventus FC25157351:2152
4.AS Řím26155651:3850
5.Atalanta Bergamo26147560:3349
6.SSC Neapol25152855:2947
7.SS Lazio25134839:3543
8.Hellas Verona26108834:2938
9.US Sassuolo2599740:3936
10.UC Sampdoria26951236:3932
11.Udinese Calcio26881029:3432
12.Bologna FC26771233:4128
13.Janov CFC26691127:3827
14.ACF Fiorentina26681229:4126
15.Spezia Calcio26681233:4726
16.Benevento Calcio26681226:4826
17.Cagliari Calcio26571429:4322
18.Turín FC243111035:4520
19.Parma Calcio262101423:5216
20.FC Crotone26431928:6415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (168)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Inter Eterno Amore

ban

Reagovat
el Principito

proč? když si chtějí diskutovat o tej sračce, tak ať si jdou někam do hajzlu

Reagovat
Inter Eterno Amore

áno tam nech idú

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

Jiná zas padla mezi trní; trní vzrostlo a udusilo je...

Reagovat
lajka30

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
ED91

Poďme si pre titul!!! FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

To bol jeden z najmenej atraktívnych zápasov za hodne dlhú dobu. Nikdy by som nepovedal, že bude Fonseca schopný tak drastického pragmatizmu. V tejto situácii je to jediné východisko, ak má Rím zostať v hre o CL. Palec hore. Žijeme.

Inak teda, tá individuálna nekvalita, najmä na bekoch a deviatke, je do očí bijúca. Čo by som dal za Cassettaa s Maxom...

Reagovat
Maritazzi

Když si vezmu Bruna a dneska celou útočnou trojku (ze který lze omluvit akorát Stephana), tak se divím, že jsme to odehráli takhle v pohodě. Stopeři dneska dominantně zvládnutej zápas. Mancini snad u nás vydrží dlouho, protože i ty jeho vyjádření po zápase ukazujou, jak moc za ten rok a půl vyrostl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Pedro tak úplne špatný nebol, nie? Naopak Borjita je každým zápasom horší. Je fajn, že dáva góly v EL a z lavice, ale na tom chalanovi nemôžeme stavať ako na niekom na hrane základe.

Diawara inak za mňa výborný, snaď sa dokáže nezraniť a udržať formu do konca sezóny.

Reagovat
Maritazzi

Já nevím, jak moc právě za to může Mayoral, ale Pedro mi přišel hlavně v prvnim poločase naprosto tragickej ve výběru prostorů, kazil spoustu jednoduchých míčů. On je všude, ale zároveň nikde a často krade spoustu prostoru dalším hráčům.

Diawara je výbornej a tý hře hrozně prospívá, i Pellegrini vedle něj odehrál dobrej poločas.

Reagovat
Largo

Dneska mi to u Pedra prislo enormni. Nestale chodi do hloubi pole pro mice a snazi se to rozjizdet, jenze pak zbyde vepredu jen Borja. Pohybuje se tam hrozne chaoticky, velmi casto uplne mimo svy “uzemi”.

Jinak dneska Mancini-Smalling perfektni.

Reagovat
El-Pistolero-68

Celkem se začínám bát, že ukopete 4. místo a AC bude opět bez Ligy mistrů...

Reagovat
Stana95

hodně úsporný výkon, ale důležitý jsou body

Reagovat
The Krupy

Tak už pravidelne, Parma

Reagovat
Eldarion

Dobrý presvedčivý výkon, či už aktivitou alebo pressing-om. Krunic a Dalot budú asi súperiť o gól kola, ale MOTM Kessie, dnes znásilnil celú zálohu Verony celkom sám. Forza Milan

Reagovat
GEGE

Kessie letos neuvěřitelný...tak dominantní centrocampo jsme roky neměli...jestli nedopuje tak klobouk dolů před kondicí.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvetlil to tym, ze v afrike bezne kazdy den behas niekolko kilometrov po vodu

Reagovat
Eldarion

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

AC 5. výhra bez penalt. Respekt!

Reagovat
smazaný uživatel

od 17:00 mate v tom ustave pristup na internet? Ok pisem si...

Reagovat
Morgue

Reagovat
Fridgiee

Chceš si u vás na vedení stěžovat, že vy až od 18:00?

Reagovat
smazaný uživatel

trapne... nevadi, skusil si...

Reagovat
Fridgiee

Ty nemáš koho co poučovat, frajere

Reagovat
10

co se týče trapnosti, mohl by to naopak vyučovat na univerzitě

Reagovat
svkmd

rovnako ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

cobole tahni

Reagovat
smazaný uživatel

oh cobol karta, to tu dlho nebolo sedlaku

Reagovat
smazaný uživatel

sedlaku? trapne, nevadi, zkusil si

Reagovat
Fortex

Ty si ještě trapnější, když si začal.

Reagovat
maras93

Dneska jsem zápas neviděl, ale nestačim se divit. 0:2 na Veroně jsem fakt nečekal. Super!

Reagovat
FORZAMILAN

Výhru nás asi nečekalo víc, hlavně to bylo ale po dobrém a bojovném výkonu

Reagovat
maras93

Jojo, projel jsem si preview a mrknul na souhrn. Příjemný překvapení. Škoda, že jsem to nestihl. Snad bude bojovnej výkon i za týden proti Napoli.

Reagovat
Savi

Nejsem si tím dobrým výkonem jist. Nepřišlo mi to tak. Bojovný ano. Verona byla dnes hodně slabá a v útoku nulová a AC to hodně usnadnila.

Reagovat
Savi

Hlavně to byl otřesný fotbal :-D skoro jako včera Zlín s Bohemkou :-D

Reagovat
AngryPrd

Tiez som necakal jasnu vyhru a nevidel som zapas. Z highlightov vyzera, ze Krunic mal svoj den. Velmi dolezite vitazstvo. Bude mat cenu zlata. Forza MILAN!

Reagovat
Tomanatura

To Cagliari toho Di Francesca solidne odstrelili

Reagovat
Stana95

mě by právě strašně zajímalo to zákulisí tam, když mu cca 10 dní před vyhazovem prodloužili tu smlouvu

Reagovat
Tomanatura

Treba v te nove byla dolozka o vyhatovu zdarma a on ji byl donucen podepsat... nikdy nevis

Reagovat
Stana95

je to možný, proto by mě to zajímalo co v tom bylo

Reagovat
smazaný uživatel

"Kessie everywhere... In the midfield in the flanks in the attack in the defense.

He also did well as a member of the medical staff, pouring water right there in Leao following a volley." kratky popis dnesneho vykonu u Kessieho

Reagovat
AngryPrd

Otvoris skrinu v spalni a tam Kessie ! to by bola zabava

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, popadám se za břicho

Reagovat
10

chlapci, dávejte před ty vtipy aspoň nějaký varování, ať se ostatní můžou připravit a nepraskne jim bránice...

Reagovat
snuff24

Reagovat
Zark

Reagovat
pistacik11

Ak si tak niekoho našiel v skryni, keď si došiel zo služobky, chápem, že černoch v skryni ti nepríde veľmi smiešny

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne v skrini s ypsilonom? to snáď ani nejde

Reagovat
pistacik11

ci boha, toto sa mi ako podarilo to je tak, keď sa zobudíš v noci a prvé čo robíš, je, že píšeš koment do diskusie

Reagovat
Savi

co se divíš, ve skříni byl černoch s tvrdym

Reagovat
Kovi81

"včetně kontroverzního okamžiku před Ospinovo brankou" mohli byste aspon v tech reportech normalne sklonovat.

Reagovat
Jajinek

Nejsou důležité dnešní tři body....důležité je, o kolik by dnes Atalantu porazilo béčko AC Milán

Reagovat
Panděvova ofina

Počkej 10 minut, až ho starší bratr pustí k počítači a uvidíš jak se tu vyvenčí pod každým příspěvkem

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Jajinek

Teď vážně.

Na tom týmu obdivuju to, jak si věří. Vlastně mu stačí jakkoli se dostat do vedení. Klidně vlastňákem a nebo nějakým odrazem jako dnes. Jako za Mourinha. A pak prostě víme, že to nějak doklepem. Atalanta dnes neměla skoro nic. Nějaké hlavičky v prvním poločase. A to držela míč tak v 75 procentech a my hráli fotbal tak v 5 procentech. A přesto to stačilo vlastně s prstem v nose. To, jak Conte naučil systematicky pracovat Perišiče a Eriksena na úplně jiných pozicích a hodně pro tým, je zázrak. Jako často se na to nedá koukat, hrajeme jeden a tentýž plán. Ale paradoxně nám začínám věřit, protože to s námi soupeři prostě nemají lehké. A jednou se vždycky nějak utrhneme. Lautaro se ukopne, Lukaku trefí a nebo dáme gól ze standardky. A pak můžeme hrát na brejky a to je to co umíme a vždycky jsme uměli. To, že mi ten fotbal připomíná Mourinha už nemusí být náhoda ale symbolismus.

Jinak Lukaku dnes strašný. Šel dvakrát sám na bránu, jednou to skončilo rohem, podruhé rovnou odkopem. Ale to je dobře. Vyhrát, i když hráč, na kterým jsme závislí, hraje stejně jak Chorý křížený s Giroudem bez formy.

Takhle dobře rozehrátý to začíná vypadat že by byla snad už i škoda to posrat!

Reagovat
El Cid z City

Stejně mám pocit,že budete potřebovat velkou pomoc Juve, bez jejich ztrát to prostě nemůže stačit.

Reagovat
cresposuper

Nechcem nas nejak precenovat, ale prave sme v ramci ligy vyhrali 7. zapas v rade a 4. tazky zapas v rade (Juve, Lazio, Milan, Bergamo).

Reagovat
Jajinek

Reagovat
snuff24

Reagovat
El Cid z City

Problém vidím v tom,že po tak úchvatné sérii to může být v podstatě pouze o 7

bodů, což je pro tým jako Juve dost hratelný. Každopádně 3b s Bergamem zatraceně důležité.

Reagovat
cresposuper

Je to o 10 bodov a mimochodom prvy zapas s Napoli Juventus prehral Ale ano, ten rozdiel nie je ani nahodou nedohnatelny, len momentalne sme konsolidovani a v lepsej forme nez Juve a Milan, mame pred sebou 4 papierovo jednoduchsie zapasy atd.

Reagovat
10

"tým jako Juve" má bohužel svých starostí dost a neukazuje bohužel ani náznakem, že by mohl udělat nějakou sérii třeba 10 výher v řadě jako minulý sezony...už jen to, že v zápasech s Veronou (2x), Crotone a Beneventem dokáže poztrácet 8 bodů bohužel svědčí o tom, že už to fakt není o něm

Reagovat
DelPiero137

bohuzial, nie je dvovod ani dufat v nejaku vitaznu seriu. Skoda ze zapas s Interom mame az v predposlednom kole. Ak by sme hrali skorej a nebodaj vyhrali, mohlo by to nakusnut sebavedomie Interu, takze by mohli postracat nejake body.

Za nas sa musi uzdravit Arthur, stabilizovat obrana (paradoxne bez Lea a Chiella, akonahle budu zdravi, Prilo ich narve do zakladu) a Dybala...

Je tam tolko mohlo a musi ze nam vobec neverim...

Reagovat
Jajinek

tak o tom žádná...už teď pomohli dost... a pokud ještě neporazí Neapol, už by to mohlo být zajímavé

Reagovat
El Cid z City

Lazio,Neapol-se ztráta čekala a oni bez Ronalda předvedli daleko lepší výkon, naopak vaše závislost na Lukakovi je ohromná. Pokud dají Neapol, je to velkej signál,že to mohou otočit. Taky potřebujete,aby šli v LM dál.

Reagovat
Shevchenko

Tu auru kolem letošního Juventusu už fakt nechápu. Tohle už dávno není o nich. Samozřejmě se ještě může stát, že chytnou formu a zabojují o titul, ale spíš bych to viděl tak, že ještě budou dlouho bojovat aby si zajistili LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

ale nějaký drastický boj o top 4 pro Juventus zase nečekám

Reagovat
10

Jakou auru?

Reagovat
Shevchenko

Tady na EF, samozřejmě kromě vás vy to vidíte realisticky

Reagovat
Mihal

Dnes, viac ako inokedy, vynikla obrovska bojovnost toho muzstva. Na konci som si hovoril, ze aj ked by vyrovnali tak ta bojovnost je uzasna a pozitivna do dalsich bojov.

Reagovat
spider_8

Tak tenhle styl hry tak trochu k Interu patří ne? Neviděl bych to vyloženě jako negativum, v Realu nebo Barceloně by to samozřejmě nešlo, ale u Interu to beru jako součást identity (pohled zvenčí). Mám to podobně u Chelsea, kde je tahle DNA od Mourinhovým dob taky pořád zakódovaná a občas ještě vyskočí.

Reagovat
Jajinek

já to rozhodně neberu jako negativum

Reagovat
10

Ne že by vaše obrana nějak hořela, ale že Atalanta neměla skoro nic? Zapatova hlava po rohu, pak střela těsně vedle v dobrý pozici za vápnem, Pasalićova šance z malýho vápna...z toho by Inter dal 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Za minulý zápas bol ohodnotený ako najhorší hráč, dnes jeden z najlepších - Il Bisonte alias bizón Milanko Škriniar V obrane rýchly, obratný, mocný, pozične si vie veľmi dobre pokryť loptu, takticky zdatný a dnes to ešte okorenil gólom, paráda

Reagovat
cubazi

celkovo je tým Interu neskutočne vyvažený kvalitou na všetkych postoch

Reagovat
PP

už druhý zápas co jsem viděl, že zahrál Škriniar parádně. Z předchozích snad 10 zápasů úplné hovno, ale teď je dost dobrý.

Reagovat
AngryPrd

Ten Milanko by mohol takto zahrat niekedy aj v repre. Aspon raz.

Reagovat
sinter

"hamsik syndrom"

Reagovat
ED91

To by musel mat aj takých spoluhráčov v repre...

Reagovat
AngryPrd

Ale no, ved on nie je utocnik, ktory striela goly ako na pase. On je tam aby zastavil utok. A v repre ma nepresvedcil. Ved hral aj v slabsich timoch, z ktorych sa dostal az do Milana. Chces mi povedat, ze vdaka spoluhracom sa stale dostal dalej? Isiel dalej preto, lebo medzi nimi vynikal. Jasne, ze vdaka spoluhracom sa zlepsujes tiez, ale ked raz dosiahnes na level top timu v Serie A, musis to potvrdzovat vsade. Hamsik podaval kvalitne vykony v lige a v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas a vybojované nesmírně cenné 3 body. Lautaro dnes hrozný, to samé Vidal, ale tam je to standard. Stejně tak klasicky Hakimi špatný při rozehrávce. Naopak ta obranná trojka je letos skvělá, stejně tak Big Rom ve hře zády k soupeřově kase. Barellu musí žrát každý fanda Interu, budoucí kapitán. A Handa nestárne, i když občas trnu, jak si to tam s klukama vzadu ťukají.

Forza Inter!

Reagovat
snuff24

Přesně to ťukání vzadu mě vytáčí zvlášť když víme že oni to dokážou posrat

Reagovat
GEGE

Zní to sice nechutně ale ten včerejší výsledek mordoru je pro nás výhodnější směrem ke 4 fleku...Po té blamáži v LM se dalo čekat,že to letos urvou,když mají ostatní týmy tak vražedný program.No aspoň,že si to teda "užijou" na prázdném San Siru.MERDA INTER!

Reagovat
Mihal

este nie je zdaleka o titule rozhodnute, ale mozes si byt isty, ze ak tu ligu dotiahneme do uspesneho konca, stadion sice prazdny bude, ale ulice budu plne ciernomodrej farby

Reagovat
FuckT

Dnes vam Milan pomohol na ceste k Scudettu az neuveritelne, aj Conte si to uvedomuje. Atalanta je jeden z najhorsich timov proti ktorym teraz clovek moze hrat. Vyhra nad nimi so 7 bodovym naskokom je extremne cenna.

Reagovat
AngryPrd

Mozno budu, ale ty tam urcite nebudes. Maximalne si pozries videa na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Což ve výsledku celé scudetto a zaplněné ulice zcela devalvuje

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
10

Reagovat
Mihal

Radsej by som smutil, ze nemozem byt tam, ako smutit, ze mestsky konkurent slavi uspech na nas ukor

Reagovat
AngryPrd

Aj ked Inter vyhra 7 x za sebou titul, urcite nebudem smutit. Mam ine priority. Ak si ho zasluzia svojimi vykonmi, patri im.

Reagovat
smazaný uživatel

PCR Test a vybavené.

Reagovat
Nuno čomes

To bylo celkem slušný. Příště bys měl přitvrdit.

Reagovat
el Principito

blbečku

Reagovat
cresposuper

Urazka supera, vyhovorka na nabity program, blamaz v LM (ako sa vam dari v Europe, ehm?). Skvely koment, gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Z příkladů odjinud jde vidět, že si to fanoušci klubů, které urvaly titul, absolutně neužili. Například Liverpool nebo Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zpátky do kanálu, Milanista pezzo di Merda!!!

Reagovat
Jajinek

Já teda Juventus nesnáším a s z AC mám srandu...ale že bych přál těm lidem, fanouškům, kteří celý život žijí fotbalem, jako já, a kterým rozumím, aby nemohli slavit titul se svým týmem, to bych tedy nikdy neudělal. To, že někdo fandí Juventusu nebo AC z něj nedělá horšího člověka. Přivedla ho k tomu náhoda, rodina, cokoliv. Nemám jediný důvod přát si něco takového, tedy pokud nejsem pokřivenej zakomplexovanej idiot. A že ho nejdu zrovna v Tobě, to bych nečekal.

Já třeba pevně věřím, že budu v květnu slavit přímo na stadionu (pokud samozřejmě bude co slavit, zatím je vše hodně předčasné).

Reagovat
Elliasson

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lubinterista

Pláč a vejblitek v jednom na úrovni ďábla pepy

Reagovat
raduinho

ty jsi ale chudáček

Reagovat
smazaný uživatel

Merďáci mají docela v pohodě los, už je čeká jen Neapol venku a Juventus. Vypadá to, že už moc ztrácet nebudou, jestli se neposerou

Reagovat
10

Jim spíš vyhovujou silnější týmy, kde hrajou na brejky s tím jejich držení míče 35%, naopak s ousiderama se často trápili, takže tohle podle mě hrát moc roli nebude. U nich platí "paradox", že čím víc jsou na míči, tím víc se trápí.

Reagovat
cresposuper

To je pravda, lenze prave odkedy sa nam zacalo v lige darit, sme na drzanie lopty a nejaky vyssi presing rezignovali aj proti slabsim timom, vid zapasy proti Sassuolu (39%), Bologni (48%), Spezii (42%), Crotone (48%) alebo Parme (47%). Aj proti Janovu, kedy sme celkom jasne dominovali (23-3 na strely), sme mali drzanie lopty 54%.

Reagovat
10

ano, to jsem měl rozepsaný, viz dole

Reagovat
10

Prvních 7 kol měl Inter průměrný držení míče 61% s průměrem 1.7 bodů na zápas, 11 obdržených gólů a jen jednou udrženou nulou. Pak Conte odepsal podhrotovýho záložníka a začal hrát to jeho klasický 5-3-2, rezignoval na nějakou iniciativu a začali sbírat body (od tý doby průměr 2.63), dokud teda nemuseli mít větší držení míče (prohra s Dorii s držením míče 63%. remíza v Udine s držením míče 57%, jediný Benevento dokázali porazit nějak přesvědčivě s dominantnějším držení míče).

Od toho 7. kola mají průměrný držení míče pod 50%, porazí třeba Crotone 6:2 s menším držení míče. Proti ofenzivním týmům (Lazio, Neapol, Sassuolo, AC) mají pravidelně pod 40%. Docela to připomíná Mourinhův Inter.

Reagovat
Kaka14

mne to viacej pripomina Hector Cuperov Inter, kedy hral Inter dost defenzivne aj ked mal kopu hviezd ako Recoba, Crespo, Vieri a dokonaca a aj Batistutu .... nebola to ziadna krasa, ale bolo to dost efektivne

Reagovat
lnterista

Sam Conte rikal ze experimentoval a chtel hrat ofenzivneji...viz. vysledek s Fiorentinou. Pak se vratil ke klasice

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to jedno, když vy budete ztrácet.

Reagovat
maras93

Koukám, že tu je docela sranda. Inter má pěkně našlápnuto, ale furt do konce zbývá 12 kol, takže ve hře je bodů dost. Furt čekám, kdy si vyberou svoje každoroční slabší období a ono furt nic.

Reagovat
maras93

Se divim, že jsem to "furt" nenapsal ještě víckrát.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Už bolo na začiatku sezony

Reagovat
maras93

To mi ani nepřišlo. Když už, tak většinou remízy a pouze jedna prohra s AC v rámci ligy. Dříve vám to šlo "lépe".

Reagovat
smazaný uživatel

Celé naše vystoupení v LM třeba?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pharrell

Reagovat
maras93

Mířil jsem spíš na vystoupení v rámci ligy, protože tam jste pro nás konkurence. V rámci LM jste mi nevadili, ale je pravda, že tam se vám to dost nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku se nám herně nedařilo, to bylo asi to horší období, o kterém mluvíš. Spíš jsem čekal, kdy Vám konečně dojde pára. Někdy v listopadu jsem tipoval, že po novém roce půjdete dolů z formou a to se naštěstí vyplnilo.

Reagovat
maras93

Pamatuji, že každé jaro jste byli docela z formy a prohráli jste i více zápasů za sebou. To se letos neděje.

Jo, u nás jsem o tom moc nepochyboval ani já. Pro mě je celou dobu hlavní resp. reálnej cíl návrat do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Nemáte někdo nějakej článek ohledně situace vlastníků Interu, jak to tam teď je atp. ? Četl jsem nedávno něco s fin. problémy, ale teď mi přijde, že je zas ticho. Ideálně nějaký trochu ověřený zdroj. Dík.

Reagovat
Eldarion

Dobrý postreh, Inter ešte stále môže skrachovať do konca sezóny

Reagovat
10

To by bylo celkem epický, vypadnout ze všech soutěží, skončit 2. v lize a pak ještě zbankrotovat

Reagovat
Eldarion

Znie to pekne

Reagovat
maras93

Reagovat
noustres

Nebylo to info jen skrze covid? Každá společnost světového formátu bude vždy brečet. Ale ve skutečnosti chtěli jen více peněz a kanálem jim něco uteklo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa mi paci, ako sa tu furt riesi Juve vs Inter a sance Juve na zisk titulu pritom realne tu sancu nemali celu sezonu... A ako sa tu ignoruje AC ako adept na majstra pritom 20 kol ste sa na AC pozerali pekne z dola a nebyt 46 zraneni (Inter 31) tak je AC prve s 5 bodovym naskokom na Inter...

Reagovat
lnterista

ja te zeru...ne ze to tady zabalis a to myslim uprimne

Reagovat
smazaný uživatel

46:31 znamená, že 15 kol (z 26) jste měli o jednoho zraněného hráče víc než my. Podle tvých příspěvků o B týmu ACM, vašem ohromném lazaretu a faktu, že se Interu naprosto zranění vyhýbají bych čekal poměr tak 150:5 ...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje matematicke schopnosti ma fascinuju...

Reagovat
Mihal

Rozmyslam len, aku hlboku jamu si dokaze pod sebou vykopat

Reagovat
smazaný uživatel

ok, zjavne som precenil vase schopnosti, kedze ste taki jednoduchsi a skusim vam to lepsie vysvetlit.

Zapasy AC Milan, v ktorych stracali body vinou zraneni:

AC - Udinese, chybali Benacer, Hakan, Ibra, Mandzu

AC - Inter, chybali Benacer, Mandzu, vela hracov prislo po zraneni cize nezohrati

AC - Atalanta, chybali benacer, Hakan, Romagnoli, Saelemaekers

AC - Juve, chybali Benacer, Ibra, Rebic, Saelemakers, Tonali

AC - AS, chybali Gigio, Rebic

toto vsetko su hraci zo zakladu, nespomenul som mnoho lavickovych ako Gabbia, Diaz, Krunic atd. cize tvrdenie 15 kol o jedneho zraneneho viac je uplne nepodstatny fakt, kedze nam chybali prevazne hraci zakladu a nie nejaky nosici vody ako v Interi...

Reagovat
Mihal

My sme jednoduchsi a ty napises, ze Mandzukic je hrac zakladnej zostavy, pritom v zaklade u vas nastupil pred zranenim len raz, aj to v EL Je dobre, ze sa mate na co vyhovarat. Prajem vam buducu sezonu top formu a pevne zdravie.

Reagovat
smazaný uživatel

len toto ta trapi? Potom si uplne "pochopil" co som myslel a ak takto rozmyslas aj v skutocnom zivote, potom budes mat dost svojich problemov a nebudem ta dalej trapit synak...

Reagovat
Mihal

Reagovat
snuff24

Ale proč máš neustále potřebu ten váš neúspěch svalovat na zranění.Asi neumíte v AC správně pracovat s hráči, trénovat nebo cokoliv, ale opět je to jen a jen problém AC nemůže za to Juventus a dokonce za to nemůže ani Inter.Kdyby ses vymlouval aspoň právem na rozhodčí, že vám třeba křivdí tak to bych chápal proč máš potřebu se vymlouvat na zranění vašich hráčů ve vašem klubu?

Reagovat
10

"a ak takto rozmyslas aj v skutocnom zivote, potom budes mat dost svojich problemov"...říká objektivně nejhloupější uživatel této diskuse, co nedělá nic jiného, než v každým příspěvku brečí nad zraněníma a schovává za ně neúspěch svýho týmu, len tak dalej synak

Reagovat
Mihal

Ja som sa pozastavil v tom prispevku pri spojeni "v skutocnom zivote". Neviem aky iny zivot zije tu dotycny jedinec, ale ja zijem len ten skutocny do ktoreho patri aj obcasne vyjadrenie mojich nazorov, pocitov do diskusie. Ak on rozdeluje zivot na internetovy a skutocny, tak by som ho teda chcel raz stretnut v tom skutocnom (len na malu chvilu). Ci by ma potom oslovil titulom "synak"

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Ale to, že Interu chybí celou sezónu Sensi, nejlepší záložník týmu, s kterým by Inter měl aktuálně o 16 bodů více, to už nenapíšeš

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sam neveris

Reagovat
Jajinek

a ty věříš těm píčovinám, co tu bliješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Diavolo nerob tu zo seba chu*a furt tu len fnukas

Reagovat
LesyJePan

Milanisti ide vám web acmilan cz? Dufam ze nedostanem banana

Reagovat
Kaka14

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

But the youngsters brought in at the Allianz Stadium are sure to stay at the club, as the report claims Arthur Melo, Rodrigo Bentancur, Weston McKennie, Dejan Kulusevski, Federico Chiesa, and Adrien Rabiot should be guaranteed another chance next term.

Juan Cuadrado, Danilo, Leonardo Bonucci and Wojciech Szczesny are also essential for the project going forward, according to Tuttosport.

Reagovat
10
Reagovat
Panděvova ofina

Už jsem četl tři podobné články a všude jsou ty jména jiná

Reagovat
smazaný uživatel

jj Bonucci je essential AF

Reagovat
10

pokud Chiellini ukončí po sezoně kariéru, jakože to je dost pravděpodobná varianta, tak by obrana měla průměrnej věk 21 let...z toho pohledu se Bonucciho zkušenosti dají brát jako essential

Reagovat
DelPiero137

To by som tym radsej poveril Danila, vykon aj sympatie su ovela vacsie

Reagovat
DelPiero137

Uz nas netrapte prosim ja viem ze nase vedie je mimo a aj tak si necha tu squadru plnu tychto borcov ale citat to z dvoveryhodnych zdrojov boli

Reagovat
Yanek

https://twitter.com/MilanEye/status/1369992835341160455?s=20

Uzasne interview s Maldinim o tom, jak je pro dnesni kluby dulezita stabilita. Paolo je velka osobnost s nesmirnou inteligenci.

Reagovat
Eldarion

Ten chlap by pre AC možno aj vykrvácal. Nakoniec sa ukazuje, že je z neho aj schopný director.

https://www.youtube.com/watch?v=BH7kadBEE6s&ab_channel=HassanZayer

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kaka14

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele