26. kolo
06.03.2021 18:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Fernando Llorente (© AFP)

Udinese obralo o všechny body Sassuolo, trefili se Llorente s Pereyrou

Udinese potvrdilo dobrou formu i proti Sassuolu, kterému bez větších potíží vstřelilo dvě branky. Na konci obou poločasů se prosadili Llorente s Pereyrou.

Udinese prožívá poměrně dobré období a dnes to doma chtělo dokázat i proti relativně sehranému Sassuolu. Byli to ale hosté, kdo si vypracovali víc šancí, minimálně v úvodu utkání. Brankář Juan Musso musel do akce už po patnácti minutách, kdy vytáhl důležitý zákrok proti zakončujícímu Kyriakopoulosovi.

Posledně trápící se Jen Stryger Larsen zase vyzkoušel dělovkou překvapit Consigliho, což se mu nepovedlo. A zkušený veterán v bráně Neroverdi se zaskvěl i o pár minut později proti dorážce Fernanda Llorenteho, kdy míč jednoruč vyrážel mimo bránu! S jeho další ranou si už ale neporadil.

Tři minuty před koncem první půle se totiž "Zebry" ujaly vedení. A právě zásluhou dlouhána Llorenteho. Ten si naběhl do vápna na perfektní centr od Moliny a špičkou kopačky jej i přes dvojici obránců poslal za Consigliho záda!

Hosté museli nějak reagovat a trenér De Zerbi zvolil tah s Caputem a Djuričićem. Jenže tempo hry i nadále určovali domácí. Po hodině hry navíc odražený míč zkoušel do sítě dostat De Paul, jehož tvrdou ránu zpoza vápna odrazilo břevno! Sedm minut před koncem mohli domácí pojistit své vedení, když Locatelli trefil rukou míč po ráně De Paula. Sudí však nařízenou penaltu odvolal, protože De Paulově zakončení předcházel Molinův ofsajd.

Nakonec se však domácí přeci jen dočkali ještě jedné trefy. Ve druhé nastavené minutě Walace utekl do vápna, předložil míč De Paulovi a ten chytře posunul na ještě lépe postaveného Roberta Pereyru!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele