26. kolo
06.03.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Spezie po vyrovnání (© AFP)

Spezia remizovala s Beneventem 1:1

Spezia měla převahu, ale když Benevento jako první otevřelo střelecký účet, konkrétně Adolfo Gaich, muselo dotahovat. Domácí se dočkali gólu na 1:1 až dvacet minut před koncem, kdy po závaru před brankou napálil balón do sítě Daniele Verde.

Na pobídku Improty nedosáhl po čtvrthodině hry Caprari. Za dalších devět minut už to Beneventu vyšlo. Adolfo Gaich si seběhl pro přihrávku Violy, Ricciho se zbavil zasekávačkou a pak i překonal gólmana Zoeta. Trenér Filippo Inzaghi mohl být s úvodní půlhodinou naprosto spokojen.

Nicméně v závěru prvního poločasu už "Čarodějky" tak aktivní nebyly a v nastavení mohly o vedení přijít. Po rohovém kopu zakončoval zblízka nepřesně Nzola a tím odmítl vyrovnání.

Do šaten šli spokojenější hosté, ale snaha Spezie o vyrovnání se dala pochopitelně čekat. Kouč Italiano také udělal změny a na hrací plochu poslal Erliće a Marchizzu. V 57. minutě mělo Benevento velké štěstí, když po dalším centru orazítkoval břevno Gyasi. Spezia byla po přestávce lepší a svojí převahu využila v 71. minutě. Obrovský závar před brankou ukončil střelou uvnitř šestnáctky Daniele Verde a na stadionu Alberta Picca se začínalo od začátku.

Remíza v tomto případě nic zásadního neřešila. Pouhých pět minut po vstřelené brance mohla Spezia otočit výsledek, ale Marchizza po druhé v zápase rozezvonil horní tyč. Převaha domácích byla v konečném součtu výrazná, ale skóre zůstalo až do závěrečného hvizdu nerozhodné.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele