Serie A souhrn - 23. kolo

16.02.2008, 18:07, aktualizováno 17.02.2008, 17:16
Komentáře a souhrny
Fiorentina nezaváhala doma s Catanií a vrátila se na čtvrtou příčko, ze které ji včerejší remízou v Parmě sesadilo AC Milán. Janovské derby vyhrála Sampdoria, Lazio bez potíží zdolalo Bergamo, Udinese uspělo v Reggině, Neapol doma nečekaně podlehla Sieně. Již včera Inter porazil Livorno a v čele má už náskok jedenácti bodů, druhé AS Řím totiž odjelo s prázdnou ze hřiště Juventusu...

Inter Milán - AS Livorno 2:0

16.02.2008 16:00

Góly: 14. David Suazo, 18. David Suazo

Nerazzurri nedovolili žádné překvapení a prodloužili svou sérii neporazitelnosti již na 23 zápasů v řadě. Výhru Internu zajistil dvěma trefami honduraský forvard David Suazo. Do sestavy Interu se navrátili Luis Figo a Douglas Maicon. Livorno si zůstává na své 15. příčce.

Do zápasu nemohlo naskočit hned sedm hráčů základních sestav obou týmů. Patrick Vieira má stopku, zatímco Francesco Tavano, Diego Tristan, Olivier Dacourt, Walter Samuel, Martin Bergvold a Giuliano Giannichedda byli zraněni. Jak Roberto Mancini, tak Giancarlo Camolese museli tedy se sestavou improvizovat. Při šířce kádru Interu měl tedy Roberto Mancini výběr o trošku snadnější.

Již po čtrnácti minutách se diváci na San Siru dočkali prvního gólu. Ochozy rozjásal honduraský střelec David Suazo. Cristian Chivu našel ze standardní situace volného Suaza, který se hlavou trefil rovnou mezi nohy Marka Amelii. Chaos v defenzívě hostí umožnil honduraskému útočníkovi vstřelit další gól hned po čtyřech minutách. Maxwellův centr sklepl Diamanti hrudí nešťastně přímo před Suaza, který z voleje propálil, co se dalo – 2:0.

Zhruba po půlhodině hry vystrčili růžky také hosté, ale Julio Cesar neměl se střelou Joseho Luise Vidigala problémy. Ještě před přestávkou měli domácí další tutovku. Hernán Crespo obelstil ofsajdovou past Amaranto a následně se snažil namazat Suazovi, který byl v lepší pozici. Suazo však netrefil ideálně.

Do druhé půle šel Inter poněkud opatrněji, jelikož si hráči spíše šetřili síly na souboj s Liverpoolem. Fabio Galante skvěle načasovaným obranným zákrokem zastavil Suaza, načež Burdisso odhlavičkoval míč do bezpečí. Livorno mohlo po hodině hry vsítit kontaktní gól. Diamanti se postavil k přímému kopu a orazítkoval tyč. O chvíli později se Cesar vyznamenal parádním zákrokem proti Vidigalově hlavičce. Inter se v zápětí dostal do protiútoku. Suazo vracel balón na Cambiassa, jehož velmi dobře vychytal Amelia. Ke konci zápasu se se na hřiště po třech měsících vrátil Luis Figo a i on tak měl svůj podíl na dalším tříbodovém zisku Interu.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 0:0

16.02.2008 18:00

Góly: -

Rossoneri se sice posunuli na čtvrtou příčku, přesto si výsledek utkání s Parmou představovali jinak. AC Milán podruhé v řadě pouze remizoval a vidina útoku na medailové pozice se mu tak opět vzdaluje.

V pvodu zahrával rohový kop Pisanu a Falcone hlavičkoval nad. Na druhé straně odpověděl Inzaghi a po něm i Seedorf. Ve 24. minutě se do míče opřel Pisanu a Kalač musel na zem. Hodně rozzlobený byl Lucarelli, jenž se marně dožadoval červené karty pro Kaladzeho po jejich vzájemném souboji. Ve 34. minutě Kalač vytěsnil nad zakončení Reginalda, při šanci Castelliniho mu následně hodně pomohl dobře postavený Nesta. Těsně před odchodem do kabin spálil obrovskou šanci Pisanu, když ve vzdálenosti sedmi metrů od brány vůbec netrefil míč.

Carlo Ancelotti se na hru svých svěřenců již nemohl dívat a do druhé půle poslal na hřiště Gilardina a Pirla. A byl to právě italský záložník, proti jehož trestném kopu ze 48. minuty musel Bucci vytáhnout vynikající zákrok. Činil se i Kalač, na něhož si nepřišel Budan. V 68. minutě se znovu vyznamenal Bucci, právě jemu mohli Parmští děkovat, že v síti neskončila rána Kaká.

V 70. minutě se dostalo i na jedno velké jubileum, Marek Jankulovski uvolnil místo na hřišti Paolu Maldinimu a ten si tak na své konto připsal tisící start v soutěžním zápase v kariéře. Oslavy mohl ještě přiživit Pirlo, ale z trestného kopu mířil těsně mimo. Do rozmezí několika sekund následně hosté vměstnali hned tři šance. Inzaghiho první střela byla zblokována, s jeho druhým pokusem si poradil Bucci a Gilardino pro změnu pálil nad.

Diváci v Parmě čekali na branku dlouho a nakonec i marně. Změnu skóre nepřinesly ani šance ze samého závěru. Gilardino hlavičkoval nad, Marigův volej vytlačil mimo Kalač, příliš vysoko mířil Emerson a pokus Budana vytěsnil znovu Kalač.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 1:0

16.02.2008 20:30

Góly: 45. Alessandro Del Piero

Římské AS prohrálo důležitý souboj na hřišti Juventusu a nejenom že se vzdálilo zisku mistrovského titulu, ale zkomplikovalo si i boj o druhou příčku zajišťující přímý start v příštím ročníku Ligy mistrů. Jedinou branku utkání v Turíně dal v závěru první půle Del Piero.

Vstup do utkání zvládli lépe hosté a Buffon se zapotil při ráně Tonetta. Hosté šli málem kuriózně do vedení, když se střela Manciniho odrazila od Tottiho a za již překonaného Buffona zachraňoval Chiellini. Za domácí odpověděl Del Piero, který po centru Iaquinty hlavičkoval jenom do Doniho. Ve 38. minutě zakombinovali Mancini s Tottim a Perrotta jejich akci zakončil střelou nad. Ve 40. minutě přišla obrovská šance Juventusu, to se do přihrávky Trezegueta opřel Iaquinta a Doni ze svého arzenalu vytáhl parádní zákrok.

V samém závěru první půle zastavil Mexes pronikajícího Nedvěda a mohl být rád, že nedostal druhou žlutou kartu. Trest pro hosty ovšem nakonec přišel. K trestnému kopu se totiž postavil Del Piero a přesnou střelou otevřel skóre - 1:0.

Řím mohl ještě do přestávky vyrovnat a Juventus v té chvíli zachránila branková konstrukce, jež do sítě nepustila Legrottagliem sražený pokus Perrotty.

V kabině domácích o přestávce zůstal Camoranesi, jehož ze hry vyřadilo svalové zranění. Giallorossi se rozhodně nedala upřít snaha a branku Juventusu postupně ohrozili Ferrari, Pizarro a Mexes. Nejblíže byl poté De Rossi, rána italského záložníka prosvištěla těsně mimo. Juventus nakonec nemusela mrzet ani nepřesná střela Del Piera po přihrávce Iaquinty, jednobrankový náskok totiž dokázal uhájit a opět ukázal, že ani po ročním pobytu v Serii B na své síle příliš neztratil.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Empoli FC 1:3

17.02.2008 15:00

Góly: 37. Daniele Mannini - 21. Nicola Pozzi, 65. Nicola Pozzi, 80. Alessandro Budel

Empoli si odváží veledůležité tři body ze Stadio San Paolo po výhře 3:1 nad SSC Neapol. Hosté se díky výhře vymanili ze sestupového pásma a nyní jsou šestnáctí. Neapol zůstala na své jedenácté příčce.

Empoli se poslední dobou daří. Minulý týden přehrálo Lazio Řím 1:0 a nyní smetlo i Neapol. Zato domácí utrpěli druhou porážku v řadě a po slibné první polovině sezóny pomalu upadají do šedi průměru.

Hned zkraje utkání byli hosté aktivnější. Nicola Pozzi se po nevýrazném kontaktu s Paolem Cannavarem dožadoval pokutového kopu, avšak sudí Mazzoleni zachoval klidnou hlavu a dal pokračovat ve hře. Reprezentant Itálie do 21 let však zaúřadoval o chvíli později. Sebastian Giovinco našel Pozziho ve vápně a ten s přehledem překonal Gianella. Poté měl slibnou příležitost Marek Hamšík, ale mezi tři tyče se jeho pokus nevešel.

Sebastian Giovinco poté velmi slibně zahrál přímý kop, ale Matteo Gianello jej vychytal. Hned z protiútoku však udeřili domácí. Ezequiel Lavezzi našel přesným centrem Daniele Manniniho, který měl lehkou úlohu. Byla to první branka bývalého hráče Brescie v dresu Naples. Když se odcházelo do kabin, tak se mezi sebou chytli Marcelo Zalayeta a Felice Piccolo. Oba "bojovníci" od sebe byli odtrženi a rozhodčí je vyloučil.



V 65. minutě se Empoli opět ujalo vedení. Gólu předcházel monumentální zkrat v obraně domácích. Pozzi zachytil přihrávku od Paola Cannavara adresovanou Antoniovi Buscèmu a jako správný zabiják překonal Gianella. Bohužel pro tým hostí si během tohoto útoku poranil Nicola Pozzi koleno a musel být střídán. Neapol navíc oslabil Maurizio Domizzi, který doslova sestřelil Giovinka, jenž mířil sám na bránu. Empoli se přeci jenom dočkalo další branky. Postaral se o ni v 80. minutě záložník Alessandro Budel. Antonio Buscè vystřelil, brankář jeho střelu dokázal vyrazit ovšem jen k Budelovi, který míč dopravil do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 0:1

17.02.2008 15:00

Góly: 87. Christian Maggio

Z městského derby na Stadio Ferraris vyšla vítězně hostující Sampdoria, která porazila rivala Janov 1:0. Jedinou branku zápasu zařídil těsně před koncem Maggio.

Ve dvacáté sedmé minutě se Sampdoria dostala do první větší šance. Antonio Cassano zmátl dva obránce domácího týmu a chytrou přihrávkou vyslal na brankáře Maggia. Záložníkovi ovšem nevyšel první dotek s balonem a míč se tak od jeho kopaček odrazil k brankářovi Janova Rubinhovi. O chvíli později přišla největší šance domácího týmu. Danilo nacentroval na přední tyč, kde stál Marco Di Vaio, jeho pokus však brankář Luca Castellazzi zneškodnil.

O velký rozruch ve druhé půli se postaral domácí hráč Danilo, kterého rozhodčí poslal předčasně do sprch. Janov tak hrál poslední půl hodinu o deseti mužích. Poté Antonio Cassano našel svým centrem na hranici pokutového území opět Maggia, jeho střela ale postrádala razanci a domácí brankář si s ní hravě poradil. Na druhé straně hřiště neuspěl při hlavičkovém pokusu Alessandro Lucarelli. Utkání se pomalu chýlilo ke konci, když se Maggio ocitl ve své třetí šanci. Tentokrát hostující hráč už gólmana Janova překonal, ale na brankové čáře zastavil ránu Maggia Lucarelli. Tři minuty před koncem se jedna ze sítí přece jenom rozvlnila. Cassano přešel přes tři hráče a vybídl k zakončení Maggia. Ten prvním pokusem domácího brankáře sice nepřekonal, ale z dorážky už byl úspěšný.

I přes výhru zůstala Sampdoria na sedmé příčce italské Serie A. Janov se propadl z devátého na desáté místo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 3:0

17.02.2008 15:00

Góly: 26. Tommaso Rocchi (pen.), 56. Goran Pandev, 88. Tommaso Rocchi (pen.)

Lazio doma získalo důležité tři body po výhře rozdílem třídy nad Atalantou Bergamo. O dvě branky se postaral Tommaso Rocchi z pokutových kopů, třetí pak vstřelil jeho kolega z útoku Goran Panděv. Lazio si polepšilo o jednu příčku a nyní je dvanácté. Atalanta klesla na devátou pozici.

Bergamaschi naposledy dobyli Stadio Olimpico v roce 1997, ale Laziu v té době chyběli Mourad Meghni, Massimo Mutarelli, Fabio Firmani, Luciano Zauri, Lorenzo De Silvestri a suspendovaný Aleksandar Kolarov.

Lazio bylo již od samého začátku aktivnější. Goran Panděv nůžkami našel Tommasa Rocchiho, který se ocitl rovnou před Coppolou. V koncovce však italský útočník selhal a napálil míč do brankáře hostí. V 25. minutě vyslal Panděv na zteč Christiana Manfrediniho, kterého zastavil Coppola pouze za cenu penaltového zákroku. Pro Biancocelesti to znamenalo první pokutový kop v této sezóně! Exekuce se ujal ostrostřelec Tommaso Rocchi a nekompromisně poslal míč do protipohybu brankáře. Těsně před přestávkou se Marco Ballotta, brankář Lazia, pořádně zapotil. Nejprve precizně vyrazil přímý kop Cristiana Doniho, poté nejstarší hráč Serie A výborně načasovaným vyběhnutím zastavil pronikajícího Floccariho.

Po změně stran prověřil Coppolovu pozornost Christian Ledesma dobrou střelou z 25 metrů. Několik minut nato domácí opět rozjásali ochozy na Stadio Olimpico. Goran Panděv předvedl krásnou individuální akci. Coppola dělal, co bylo v jeho silách, avšak ani za pomoci obránců nedokázal Panděva zastavit. Makedonec pak zamířil přesně k tyči – 2:0. Několik minut poté opět předvedl výborný zákrok Marco Ballotta na zlikvidování Doniho pokusu. V 88. minutě byl Rolando Bianchi ve vápně sestřelen Pellegrinem a sudí Girardi nařídil druhou penaltu. Ujal se jí opět zdatný exekutor Tommaso Rocchi, ani tentokráte se nemýlil a stanovil tak na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

AC Siena - Turín FC 0:0

17.02.2008 15:00

Góly: -

Remízový specialista FC Turín si na své konto připsal další bod, tentokrát jej vyválčil na hřišti Sieny, dalšího týmu bojujícího o záchranu. Vyrovnané utkání skončilo bez branek.

Turínští se museli obejít bez trenéra Novellina, jenž byl v trestu, ale i tak byli v úvodu zápasu lepším týmem. Do první šance se dostal Stellone, s jeho hlavičkou si ale poradil domácí gólman Manninger. Na druhé straně po centru Lukáše Jarolíma gólmana Sereniho otestoval Maccarone, Locatelli minul, poté znovu neuspěl Maccarone ani zdálky Codrea. Minutu před přestávkou mohli jít do vedení hosté, Baronemu však v zakončení obranným zákrokem zabránil Bertotto.

Po přestávce to střelci na obou stranách zkoušeli z přímých kopů, neuspěl ale ani domácí Portanova, ani Recoba na druhé straně. Zřejmě největší příležitost druhé půle měl domácí Locatelli, s jeho parádní ranou si ale ještě lepším zákrokem poradil dnes výborný Sereni a oba týmy se tak musely spokojit s bodem. Siena se drží těsně nad sestupovým pásmem, o skóre před Parmou, Turín je třináctý.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Cagliari Calcio 2:1

17.02.2008 15:00

Góly: 23. Edinson Cavani, 45. Boško Janković - 51. Edinson Cavani (vl.)

Palermo získalo potřebné tři body na cestě za evropskými poháry, na domácím hřišti porazilo Cagliari dvěma brankami v první půli. Hostům se jen podařilo snížit díky vlastní brance Cavaniho.

Na domácí tým nečekal lehký soupeř, Cagliari třikrát v řadě neprohrálo, na druhou stranu Palermo získalo z posledních šesti zápasů pouhé čtyři body.

První šanci zápasu měli na kopačkách hosté, Foggieho šanci ale zneškodnil brankář Fontana. Obrana Cagliari dlouho odolávala útočným výpadům domácích, Palermo se poprvé prosadilo ve 23. minutě, kdy Jankovičův centr usměrnil do sítě Cavani.

Druhou branku přidal těsně před poločasovým hvizdem Jankovič, který lehkým dotykem tečoval Tedescovu střelu. Hosty do zápasu vrátil domácí Cavani, který si do vlastní sítě nešťastně srazil míč z rohového kopu.

Do konce zápasu ještě měly oba týmy dobrou příležitost skórovat, ale brankáři byli proti. Stav 2:1 tak vydržel až do konce utkání.

Domácí jsou po dnešním zápase na osmém místě se ziskem 31 bodů, Cagliari patří poslední, dvacátá příčka.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Udinese Calcio 1:3

17.02.2008 15:00

Góly: 76. Francesco Modesto - 8. Simone Pepe, 63. Antonio Di Natale, 90. Antonio Di Natale

Udinese konečně zabralo a na Stadio Oreste Granillo přestřílelo Regginu 3:1. Friuliani tak ztrácejí na pátý AC Milán již pouhé dva body, Rossoneri totiž klopýtli na půdě Parmy. Reggina se stále topí hluboko v sestupových vodách.

Svěřenci Pasquala Marina se ujali vedení hned po své první větší šanci. V osmé minutě nasměroval Gaetano D’Agostino svůj přímý kop na vzdálenou tyč, kde nehlídaný Simone Pepe z voleje pohodlně zakončil. O chvíli později Luka Vigiani nešetrně zfauloval Pepeho a z nařízeného přímého kopu Di Natale pořádně protáhl Andreu Campagnola. Brankář Regginy zneškodnil další nebezpečnou standardní situaci hostí, když stihl ještě zareagovat na teč Floro Florese.

Fotbalisté Udinese doslova dominovali a Andrea Campagnolo zažíval jeden perný moment za druhým. Nejprve skvěle zareagoval na nešťastný odkop svého spoluhráče Salvatoreho Aroniky, který skončil málem vlastním gólem, a poté mu pořádně vyprášil rukavice Gökhan Inler dělovkou z dálky. Reggina se krátce před přestávkou dostala do své první větší šance zásluhou defenzivní chyby hostí. Samir Handanovič však výborně vyběhl a zastavil Nicolu Amorusa.

V druhém poločase se hra vyrovnala a i Amaranto se dostávali více do útoku. Zhruba v 50. minutě dobře vychytal Handanovič Luku Vigianiho. Nicméně Friuliani navýšili své vedení. Gökhan Inler obešel Barretta a skvěle vyslal Antonia Di Nataleho, ten si z pravačky přehodil na levou a nedal gólmanovi hostí šanci. Za několik málo minut vsítila Reggina kontaktní gól. Francesco Modesto výborně obelstil svého strážce, nerozpakoval se a vymetl levou šibenici Handanovičovy svatyně. Reggině však branka nepomohla. V nastaveném čase totiž opět udeřil Di Natale. Všichni domácí fotbalisté byli nastěhováni před brankou Udinese, kapitán hostí tak šel jeden na jednoho a zkušeně zakončil.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Calcio Catania 2:1

17.02.2008 15:00

Góly: 40. Zdravko Kuzmanović, 70. Adrian Mutu - 60. Juan Vargas

Fiorentina po 23. kole utekla milánskému AC v boji o čtvrtou příčku na rozdíl třech bodů. Fialky doma porazily zásluhou Kuzmanoviče a Mutua fotbalisty Catanie 2:1. Sicilané, kteří čekají již sedm utkání na vítězství zůstávají na 14. pozici. O jedinou branku hostujících, se postaral v 60. minutě Juan Manuel Vargas.

Klub z Florencie šel do utkání hned s několika pozitivy. Během týdne si odvezl vítězství z Norska v Poháru UEFA a také mu hrál do karet sobotní výsledek Rossoneri s Parmou. Fialky se musely obejít bez vykartovaného Tomáše Ujfalušiho. Sicilský klub se trápí a v dnešním utkání rozhodně nebyl favoritem. Svěřenci trenéra Silvia Baldiniho nastoupili bez Gionatha Spinesiho, Takayuki Morimota, Rocco Sabata a suspendovaného Christiana Terlizziho.

Fiorentina si v průběhu prvního poločasu vytvořila několik šancí. Ovšem pokusy Mutua a Pazziniho zůstaly nevyužity. Catania se ocitala pod stále větším tlakem, nicméně na první branku si diváci museli počkat do 40. minuty, kdy se trefil Kuzmanovič. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Ve druhém poločase promluvili i hosté. Nejprve se v 55.minutě zranil domácí brankář Frey a do branky musel přijít jeho náhradník Vlada Avramov, který na svůj nástup nebude vzpomínat v dobrém. Za pět minut šokoval stadion Artemio Franchi obránce Juan Vargas, který po odraženém rohovém kopu poslal míč rovnou do brány. Fiorentina se rázem ocitla pod tlakem a Catania pomýšlela na bodový zisk.

Svěřenci trenéra Baldiniho udrželi nadějný výsledek pouze 11 minut. V 71. minutě se dočkal vítězné branky nejlepší hráč Fialek, Rumun Mutu, který si nádherným způsobem zpracoval míč a poslal jej do šibenice branky hostí. Catania se už na nic nezmohla a tři body zůstaly ve Florencii.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán23185048:1359
2.AS Řím23146340:2348
3.Juventus Turín23138243:1947
4.ACF Fiorentina23118436:2241
5.AC Milán23108534:1738
6.Udinese Calcio23106728:2836
7.Sampdoria Janov23104930:2634
8.Citta di Palermo2387831:3831
9.Atalanta Bergamo2379734:3530
10.FC Janov2378823:3029
11.Neapol SSC23761034:3727
12.Lazio Řím2368927:3126
13.FC Turín23413623:2625
14.Calcio Catania23581020:2823
15.AS Livorno23581025:3623
16.Empoli FC23571119:3022
17.AC Siena23491025:3221
18.FC Parma23491025:3321
19.Reggina Calcio23391119:3718
20.Cagliari Calcio23361418:4115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečnně nemusím poslouchat, že jsme vyhráli díky rozhodčímu/penaltě..Suazo 2 góly,skvěle.Figo po zranění na trávníku a 3 body zůstavají na San Siru.Liverpool prohrál,takže se už těším na úterý.

Reagovat
Antijuve

Od Livorna jsem čekal více, ale Inter konečně zase zahrál dobře a zaslouženě vyhrál.V úterý ty beetlsáky rozdrtíme.

Reagovat
-PeCa_08-

tj

Reagovat
Slejdy

ja sem taky cekal ze livorno tam bod ukope...ten lpool ostuda dnes...snad se vzpamatujou do utery

Reagovat
M11

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Intééééér stejně je to hnus jak jen pořád čekáte až Inter s někým klopýtne

Reagovat
Slejdy

reknem si dalsi sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

co si řeknem?

Reagovat
Slejdy

v pristi sezone uz to nebude takova suverenita...

Reagovat
M11

diky sudim by to nebylo ani ted

Reagovat
Slejdy

sak o tom mluvim

Reagovat
smazaný uživatel

jste jen zaujatí oproti interu bych řekl...

Reagovat
M11

je to mozne kdyz mame duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevi mnapište dopis do Itálie rozhodčím ale nerozčilujte se snad na Inter

Reagovat
M11

nevim kdo se rozciluje.. ja to rozhodne nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám že bude

Reagovat
Slejdy

tak to je jina ....

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo přece nemůže vědět jak to bude příští sezonu

Reagovat
Slejdy

to je pravda ale urcite tam nebude takovy naskok interu,pokud opet nebudou uradovat rozhodci...

Reagovat
M11

jestli vubec bude nejaky

Reagovat
Slejdy

jono taky pravda

Reagovat
M11

hnus ?? vzdyt je to normalni tak se zbrchej

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný.nebude přát svýmu soupeři...ale ta zoufalost už mi připadá hodně velká

Reagovat
M11

no tak nepis blbosti... zoufalost ?? mas pravdu z rozhodcich jsem zoufaly

Reagovat
smazaný uživatel

nepíšu blbosti.i když sem nemocný a mám teplotu 38.8 ale tomu bych moc váhu nepřikládal.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

ja vim bylo omylem...nic padim pryc .. uzdrav se cao .. a at stoji dalsi sezona za to

Reagovat
smazaný uživatel

jo diky taky se měj

Reagovat
M11

a sakra.. tak to utekej do postele pokud teda nemas notebook.. at se uzdravis brzy

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel. jasný já už jsem na odchodu. díky k tomu uzdravení měj se

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AC 2008 = Pato. S ním góly a výhry, bez něho tradiční trápení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pata jsem si v minulosti hodně přál do Barcy, je opravdu skvělý... Zaujal mě na mistrovství světa klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

AC se trapi, protoze se trapi i kaka, na nem hra milanu stoji a taky pada..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Parmy s AC se mi líbil.Velké nasazení, tempo, šance.. Nevíte kolik byla návštěva?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve vede 1:0 45´Alex,doufám že to udrží,těžké to bude.Ranieri dneska překvapil trojzápřahem v utoku Alex,Iaquinta,Treza.

Reagovat
smazaný uživatel

Del piero tam lítá jak za mlada:)

Reagovat
smazaný uživatel

del pero je vyhecovanej...toho jsem si vsiml i kdyz hral proti interu...chybeli mu zapasy takoveho typu

Reagovat
smazaný uživatel

Suprr je to tam sem šťastnej,nikdo ze silných jako AC,Inter,AS,Fiorentina nás nedokázal v lize ještě porazit.Juventus byl vždy vítězné mužstvo,mentalita,soudržnost,kolektivní pojetí,tak se mě to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

taky fandím juve , ale stou mentalitou nevim nevim- ještě v pátek tu Ranieri kecal jak je juve už letos odepsanej a že už vzdavá boj o titul a taky se sklání před právě AS -pasoval AS na druhý místo =typický alibismus a to k takovému mužstvu nepatří

Reagovat
M11

ale prosimte media sou media

Reagovat
smazaný uživatel

ranieri stavel AS do role favoritu, to byl jen psychickej efekt, stejne to dela bruckner..

Reagovat
smazaný uživatel

..psychologickej..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je každýmu jasný, že AS bude druhý, i Raniery to ví...

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Delpiero a Nedved Paja je proste stale bourak... muze hrat jeste aspon 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

parada, nasi kluci nam davaji odvahu pomyslet si na druhy misto!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne po dlooooouhe dobe jsem zase videl zapas na ktery se dalo koukat (Juve-AS)...Skoda ze takovych zapasu neni v It. lize vic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Del piero by si mel ty primaky nechat patentovat,Nedved byl opet vyborny jen tak dal bianconeri.

Reagovat
smazaný uživatel

já se zaše ožral radostí ....

Reagovat
M11

ale proste musi tam dnes zase strkat na Sport 1 debilni FA cup... jeste k tomu tak trapne zapasy...

Reagovat
Slejdy

Sheffield Utd - M´brough mohl byt nahodou dobry zapas ...

Reagovat
M11

jn ty ses dival vlastne

Reagovat
Slejdy

rikam mohl byt

Reagovat
M11

0-0 uz se divam na zaznam

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nastvali me, taky mohli davat marseille s psg, to budou zase upoutavky na zaznam nekdy v utery..

Reagovat
M11

jn serou

Reagovat
M11

stejne verim ze as doma proste nedostane gol a postoupi... nevim co vseci posrani z realu...

Reagovat
Slejdy

presne moje slova tesim se na to jak cip .. verim v postup AS

Reagovat
M11

Totti zasune... doufam ze lpool da inter at jim spadne trosku hrebinek.. ale pri forme lpoolu to bude tezke

Reagovat
Slejdy

2:0 Totti,Mancini .... jn lpool ted nic moc ale na LM to snad hecnou ... Torres bude fit

Reagovat
M11

jn... zasune urco.. ale zalezi jak ubrani oni zlatana.. Mancini jak to vcera motal jednou zase typicky z leva do stredu a uz sem ho tam videl nastesti zblokovali sme to... on toto umi...

Reagovat
Slejdy

jj je to player jak chces....jn zlatan sakra snad nebude tlakovat...verim ale ze lpool doma neprohraje

Reagovat
M11

tak doma nesmi prohrat tam by to tezko otaceli... sak je.. chtel sem ho kdysi do Juve ale on uz je riman proste u me...

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou souhlasim, vetsim favoritem je pro me as, dokazou vyuzit mnoha chyb, kterych se real pravidelne dopousti..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele