23. kolo
17.02.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Janov - Sampdoria Janov 0:1

Z městského derby na Stadio Ferraris vyšla vítězně hostující Sampdoria, která porazila rivala Janov 1:0. Jedinou branku zápasu zařídil těsně před koncem Maggio.

Ve dvacáté sedmé minutě se Sampdoria dostala do první větší šance. Antonio Cassano zmátl dva obránce domácího týmu a chytrou přihrávkou vyslal na brankáře Maggia. Záložníkovi ovšem nevyšel první dotek s balonem a míč se tak od jeho kopaček odrazil k brankářovi Janova Rubinhovi. O chvíli později přišla největší šance domácího týmu. Danilo nacentroval na přední tyč, kde stál Marco Di Vaio, jeho pokus však brankář Luca Castellazzi zneškodnil.

O velký rozruch ve druhé půli se postaral domácí hráč Danilo, kterého rozhodčí poslal předčasně do sprch. Janov tak hrál poslední půl hodinu o deseti mužích. Poté Antonio Cassano našel svým centrem na hranici pokutového území opět Maggia, jeho střela ale postrádala razanci a domácí brankář si s ní hravě poradil. Na druhé straně hřiště neuspěl při hlavičkovém pokusu Alessandro Lucarelli. Utkání se pomalu chýlilo ke konci, když se Maggio ocitl ve své třetí šanci. Tentokrát hostující hráč už gólmana Janova překonal, ale na brankové čáře zastavil ránu Maggia Lucarelli. Tři minuty před koncem se jedna ze sítí přece jenom rozvlnila. Cassano přešel přes tři hráče a vybídl k zakončení Maggia. Ten prvním pokusem domácího brankáře sice nepřekonal, ale z dorážky už byl úspěšný.

I přes výhru zůstala Sampdoria na sedmé příčce italské Serie A. Janov se propadl z devátého na desáté místo.

Autor: Petr Páral / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A máme tu derby !!! Jsme vedeni jako domácí a doufám, že budeme mít tradičně převahu hledišti !!! Snad se to podaří i na hřišti !!! Tip 2:1. FC GENOA !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to zamrzí ! Dostat rozhodující branku až na konci utkání. Doufám, že budeme mít příště více štěstí ! FC JANOV !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele