Serie A - preview 23. kola

06.02.2010, 09:53, aktualizováno 07.02.2010, 09:09
Previews
Inter Milán doma hostí Cagliari a bude si chtít minimálně uchovat náskok před svými konkurenty. AC Milán se představí na hřišti Boloni, AS Řím cestuje do Florencie. Neapol bude chtít v Udinese ukořistit další body potřebné pro Ligu mistrů...
Atalanta BC - AS Bari  (neděle 15:00)
Výsledková krize Atalanty se začíná prohlubovat a každá další prohra bude jen upevňovat pozici mezi sestupujícími. Už nyní ztrácí Bergamo na nesestupovou pozici čtyři body. Navíc nyní hostí Bari, které si rozhodně nejede pro porážku.

V Bergamu si přáli, aby se situace konečně zlepšila po výměně trenéra, která proběhla 11. ledna. Antonia Conteho tehdy nahradil Bortolo Mutti, ale zatím zásadnější úspěch nepřinesl. První zápas ve funkci sice vyhrál, porazil Lazio, ale poté přišla již jen remíza s Bolognou a dvě porážky v Janově.

Atalanta si tak nyní hodně slibuje od zkušeného útočníka Nicoly Amorusa, jenž za svou kariéru prošel neuvěřitelných 14 mužstev. 35letý forvard by se měl v sestavě objevit jako osamocený útočník, kterého bude doplňovat Cristiano Doni.

Bari se ničeho podobného obávat nemusí. Premiérová sezona mezi elitou vychází úžasně, klidné deváté místo hovoří za vše. V posledním kole si navíc Galletti připsali vynikající skalp Palerma, které porazili 4:2. A to vše i přesto, že se kouč Giampiero Ventura potýká s několik zraněními. Andrea Rannocchia si již letos nekopne, ideálně na tom není Souleymane Diamoutene a to stejné by se dalo říci i Alessandrem Gazzim a Sergiem Almironem.

Zatímco podzimní část sezony se odvíjela především od skvělé obrany, kterou držela stoperská dvojice Bonucci - Ranocchia, ve druhé půlce sezony to vypadá, že Bari sází hlavně na útok. Paulo Barreto má na kontě už 11 branek.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Padoin, Caserta, Valdes - Doni - Amoruso
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Diamoutene, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Gazzi, Donati, Allegretti - Meggiorini, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Cagliari jede do Milána s nejlepší trenérem loňského roku ve svém středu. Svěřenci kouče Massimiliana Allegriho budou čelit mistrovskému Interu, který vede jiný veleúspěšný trenér, José Mourinho.

V anketě o nejlepšího trenéra roku rozhodují trenéři ze Serie A a Serie B a letos došli k překvapivému závěru. Nejlepším trenérem za loňský rok byl totiž vyhlášen Massimiliano Allegri, což zástupce Interu poněkud překvapilo, protože očekávalo, že trofej získá José Mourinho. Shodou okolností se nyní oba kluby potkávají a oba trenéři mají skvělou příležitost ukázat, kdo je lepší.

Nerazzurri se ale od vítězného derby s AC zdají nezastavitelní a pomalu kráčí za dalším Scudettem. V týdnu navíc porazili v prvním semifinálovém duelu Fiorentinu a jsou blízko finále v Coppa Italia.

Přitom Inter nemá zdaleka kompletní kádr, chybět bude nadále Dejan Stankovič a spekuluje se také o zdravotním stavu Samuela Eto'a. Zranění do zápasu nepustí ani Christiana Chivua. A když bude chybět i Wesley Sneijder, ofenzivnější roli v záloze pravděpodobně převezme Thiago Motta.

Zranění sužují i Cagliari, a to ve větším měřítku než Inter. Zásadním problémem je absence prvních dvou gólmanů, Federica Marchettiho a Cristiana Lupatelliho. Do branky tak musí nová posila z Triestiny Michael Agazzi. Dále nebudou na San Siru účinkovat kapitán Diego Lopez a Francesco Pisano, těm to nepovolí zranění. Andreu Cossua pro změnu zastaví karty.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Santon - Zanetti, Cambiasso, Muntari - Eto'o, Milito, Panděv
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Marzoratti, Canini, Astori, Agostini - Lazzari, Conti, Biondini - Jeda - Matri, Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.35 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Velmi důležitý zápas čeká zachraňující se celky Lazio Řím a Catanii, které proti sobě stanou na Olympijském stadionu v hlavním městě Itálie. Biancocelesti jsou na patnáctém místě a od osmnácté Catanie je dělí dva body.

Před touto sezónou asi málokdo čekal, že se bude Lazio topit v tak velké výsledkové krizi. Už minulá ligová sezona byla nepovedená, ale tato je ještě mnohem horší. Vždyť stále ještě aktuální vítěz Italského poháru a italského Superpoháru může v klidu spadnout do nižší soutěže, jeho náskok je totiž jen dvoubodový, navíc se s Catanií střetne tváří v tvář a v případě dalšího neúspěchu může spadnout ještě níž. Nicméně navzdory situaci v klubu mohou být s posledním výkonem proti Juventusu spokojeni. Lazio v Turíně nedominovalo, ba dokonce mělo málo šancí, přesto nakonec dokázalo vybojovat velmi cennou remízu 1:1. Ačkoliv se může zdát, že remíza nic neřeší, není to tak úplně pravda, Stará dáma vyměnila trenéra a byla odhodlána udělat pro zisk tří bodů maximum, to se ale díky Laziu nepodařilo.

Remízu mají za sebou i v Catanii, sicilský celek dokázal bodovat doma proti Udinese. Zatímco bod z Turína měl pro Lazio velkou cenu, tak bodový zisk Catanie s Udinese byl pro Sicilany spíše ztrátou, neboť Udinese také bojuje o záchranu. Navzdory tomuto výsledku může být Catania s posledními výstupy spokojena, z šesti ligových duelů prohrála pouze jeden jediný.

Davide Ballardini má jistě o čem přemýšlet, jeho pozice totiž není příliš pevná. Radost mu nedělá ani zdravotní stav hráčů, proti Catanii nenastoupí Foggia, Matuzalem, Brocchi, Bizzarri, Del Nero, Andre Dias a Meghni. Mihajlovič to také nemá jednoduché, chybět mu budou Marchese, Sciacca, Ledesma, Plasmati a Martinez.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Diakite, Biava, Radu, Kolarov - Firmani, Baronio, Hitzlsperger - Mauri - Floccari, Zarate
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni - Mascara, Izco, Biagianti, Llama - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Janov začal sezonu úžasně, ale v posledních měsících doplácí na nevyrovnanost výkonů. Ta se skvěle ukazuje na faktu, že Grifové už dlouhé týdny nedokázali vyhrát dvakrát v řadě. Kouč Gian Piero Gasperini tak má co dělat, aby tým vrátil zpět do bojů o pohárovou Evropu.

Problémy má Janov zejména na hřištích soupeřů, z domácího stadionu Luigi Ferraris totiž vytvořil takřka nedobytnou tvrz. Vyhrát tu dokázal pouze mistrovský Inter Milán a navázat na něj bude hodně těžké.

Chievo se sice pohybuje v tabulce na dostřel Janovu, ale poslední zápasy nebyly zrovna vyvedené. V posledních šesti vystoupeních totiž Flying Donkeys vyhráli jen jedinkrát, největší problém jim dělá útočná fáze. Ve zmiňované šestici zápasů totiž Chievo skórovalo pouze třikrát. Celkově dokázalo jen jednou vstřelit v jednom zápase více než dvě branky.

Chievo by rádo navázalo na podzimní duel, kde doma Janov přehrálo 3:1. Tehdy góly stříleli Marcolini, Bogdani a Pellissier, za Janov se trefoval Sergio Floccari, který je nyní v Laziu. Duel z minulé sezony pak naopak skončil po tvrdém boji remízou 2:2.

Domácí budou mít k dispozici prakticky kompletní kádr, kouč Gasperini nemůže počítat jedině se zraněným záložníkem Houssinem Kharjou. Naopak do sestavy se již vrací Raffaele Palladino. Nastoupit by měli i lednové posily Dario Dainelli a David Suazo, Robert Acquafresca začne na lavičce.

Chievo nechalo doma Fabia Mora a Lucu Rigoniho, kteří doléčují zranění. V sestavě hostů by se ale mohla objevit nová posila Tommaso Bianchi.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Papasthatopoulos, Dainelli, Bocchetti - Rossi, Milanetto, Jurič, Moretti - Palladino, Suazo, Sculli
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Iori, Marcolini - Pinzi - Abbruscato, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - AC Milán  (neděle 15:00)
Bolognu čeká ve 23. kole atraktivní utkání proti AC Milán. Aktuálně patří Bologni čtrnácté místo a každý bod v boji o záchranu se hodí, Milán ale rozdával v minulém kole, nyní chce vyhrát a pojistit si druhou pozici před dotírajícím Římem.

Fotbalisté Bologni ukazují přesně to, jak se má hrát o záchranu. Tým trenéra Colomba v posledních zápasech zabral a výsledkem byla nečekaná výhra nad Fiorentinou, remíza s Atalantou, výhra nad Bari a opět remíza, tentokráte s Chievem. Bolognu však teprve těžké zápasy čekají, v tomto kole totiž zavítá na stadion Renato Dall'Ara AC Milán.

Milánští v minulém kole ztratili a osmibodová ztráta na vedoucí Inter už je přeci jenom dost velká. Rossoneri se tedy budou chtít plně soustředit na zisk druhého místa, které nemají jisté, AS Řím už má dokonce stejný počet bodů, ovšem Milán má zápas k dobru. Osudným se Milánu stalo jednak prohrané derby a také domácí remíza 1:1 s Livornem. Rossoneri měli v zápase převahu, tu využili ve 44. minutě zásluhou branky kapitána Ambrosiniho, jenomže Livorno srovnalo a Milán už branku nevstřelil. Na Leonardovi svěřence teď čeká podobný tým jako Livorno - Bologna.

Domácím budou scházet Mutarelli, Viviano a Mingazzini. Dobrou zprávou pro Rossoneri je uzdravení Alessandra Nesty, jenž měl problémy se zády, a také uzdravení brankářské jedničky Didy. Nicméně Leonardo nemůže počítat s brazilským technikem Patem, obráncem Oddem a Onyewem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Colombo - Raggi, Portanova, Moras, Lanna - Buscè, Mudingayi, Guana, Modesto - Gimenez - Di Vaio
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini - Pirlo, Ambrosini - Beckham, Seedorf, Ronaldinho - Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.30 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Udinese v době obrovské krize potkává hodně silného soupeře, na Stadio Friuli přijede Neapol, která bojuje o Ligu mistrů. Bianconeri naopak nepříjemně překvapují a jsou jediný bodík nad sestupem!

Vlastník Udinese Giampaolo Pozzo musí mít v těchto chvílích výčitky svědomí, že v prosinci vyhodil trenéra Pasquala Marina a nahradil ho Giannim De Biasim. Odvolání Marina bylo poměrně překvapivým tahem, jelikož 47letý kouč je považován za jednoho z nejnadanějších taktiků v Itálii. Navíc již loni nezažíval s Udinese zrovna vydařenou sezonu, ale nakonec dokázal vše napravit a skončil sedmí. Proto bylo překvapením, když byl letos v podobné situaci odvolán.

Změna navíc vůbec nepomohla, protože Bianconeri pod De Biasim ještě nevyhráli a propadli se až na sedmnáctou příčku, kde je to nebezpečně blízko sestupu.

Přitom při pohledu na soupisku by mělo Udinese bojovat minimálně v první polovině tabulky, ne-li o evropské poháry. Vždyť jména jako Di Natale, Sanchez nebo D'Agostino v Itálii něco znamenají.

Jedním z důvodů, proč se Zebrette nachází v takové krizi, by mohl být letní odchod Pietra Leonardiho, specialistu přes přestupový trh, který odešel do Parmy.

V kontrastující pozici přijíždí do Udinese Neapol, které změna na manažerském postu neuvěřitelně prospěla. Kouč Walter Mazzarri z týmu udělal mašinu na vítězství a nyní mu chybí pouhé tři body na druhé místo. Mazzarri si navíc drží úžasnou bilanci, Partenopei totiž pod ním ještě neprohráli, šňůra neporazitelnosti tak trvá už čtyři měsíce.

Co se týče absencí, domácí postrádají důležité členy základní sestavy, Cristiana Zapatu a Sancheze, kteří pykají za karty. Zranění jsou Maurizio Domizzi a Damiano Ferronetti. Neapol se bude muset obejít bez Ezequila Lavezziho a Erwina Hoffera.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Isla, Coda, Lukovič, Pasquale - Asamoah, D'Agostino, Inler - Pepe, Floro Flores, Di Natale
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Grava - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Quagliarella, Hamšík - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.38 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemio Franchi se utkají celky z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí Siena bojuje o přežití v nejvyšší soutěži, cíle Sampdorie jsou poněkud jiné. Janovský celek okupuje sedmou příčku a pomýšlí na evropské poháry.

Sieně se pomalu vzdaluje možnost startovat v Serii A i v příští sezoně. Bianconeri doposud nasbírali pouho pouhých třináct bodů, a to je opravdu hrůzostrašná bilance. Siena ztrácí na sedmnácté Udinese osm bodů, navíc Udine má zápas k dobru. Malesaniho hoši jsou tak ve velmi vážné situaci a pokud nezačnou doma sbírat body, jenom stěží dosáhnou svého cíle, tedy záchrany. V minulém kole Siena dlouho držela nadějný remízový stav v Římě proti AS, ovšem v samotném závěru inkasovala a znovu odjela s prázdnou. Siena teď přivítá Sampdorii Janov a další, domácí bodovou ztrátu si nesmí dovolit.

Ztratit však nesmí ani Sampdoria, ta se po sérii nepříznivých výsledcích zvedla a z posledních dvou kol dokázala vytěžit maximum. Zisk šesti bodů jí tak znovu katapultoval do bojů o Evropskou ligu, Blucerchiati dělí pouze bod od šestého Palerma, ztráta na milionářskou Ligu mistrů je pak pětibodová. Jak už bylo napsáno, Doria vyhrála dvě klání po sobě. Proti Udinese 3:2 a proti Atalantě 2:0.

Trenér Malesani se musí v zápase se Sampdorií obejít bez Parraviciniho, Larronda, Brandaa, Rossettiniho a suspendovaného Rosiho. Hosté jsou na tom o trošku lépe, chybět budou Cassano, brankář Castellazzi a vykartovaný Padalino.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Malagò, Cribari, Pratali, Del Grosso - Codrea - Reginaldo, Vergassola, Tziolis, Ghezzal - Maccarone
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Tissone, Mannini - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.58 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (neděle 20:45)
AS Řím míří do Florencie v úžasné formě a nejraději by si ze Stadio Artemio Franchi odvezl tři body. Jenže jednoznačně proti bude Fiorentina, která musí vyhrát. Aktuální jedenáctá pozice jí totiž určitě nesluší.

Vlci nepoznali hořkost porážky na všech frontách už více než tři měsíce. Přitom úvod sezony byl hodně špatný, vše se zlomilo až s příchodem Claudia Ranieriho, který nad týmem jakoby mávl kouzelnou hůlkou a vše v dobré proměnil. Po 22 kolech se AS Řím dokázal vyšplhat na třetí pozici a má stejně bodů jako druhý AC Milán.

Proti tomu je Fiorentina, která se dlouho pohupovala na vlně kolísavých výsledků, až nakonec upadla do výsledkové mizérie. Bod z posledních třech zápasů mluví za vše a Viola se musí hodně rychle vzpamatovat, pokud ještě chce pomýšlet na Ligu mistrů a její příští ročník. V tom letošním má paradoxně z italských celků možná největší šanci projít do další fáze, ačkoliv to vůbec nebude snadné.

Aktuální jedenácté místo je skutečně velice špatné. Na čtvrté místo už Fiorentina ztrácí sedm bodů a pokud rychle nezačne pracovat, může bojovat jen o Evropskou ligu. Fialky navíc nemohou nasadit Adriana Mutua, který byl kvůli pozitivnímu drogovému testu suspendován. Chybět bude v neděli i stoper Felipe a záložník Cristiano Zanetti.

Ani Římané ale nemohou vytasit jeden svůj útočný trumf, celý měsíc pravděpodobně ještě promarodí Luca Toni. Ze zápasu je kvůli karetnímu trestu vyřazen také Nicola Burdisso.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Donadel - Marchionni, Jovetič, Vargas - Gilardino
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - De Rossi, Pizarro - Taddei, Perrotta, Vučinič - Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - Parma FC  (sobota 18:00)
Palermo chce zapomenout na poslední neúspěch a znovu začít novou úspěšnou sérii a bude k tomu mít dobrou příležitost, neboť hostí Parmu. Hostům se v novém roce 2010 vůbec nedaří, Guidolinovi hoši totiž ještě nevyhráli.

Sicilské Palermo přišlo v minulém kole o sedmi zápasovou neporazitelnost, když odjelo s prázdnou ze stadionu San Nicola, kde je domácím celkem Bari. Letošní nováček porazil Palermo 4:2 a potvrdil, že jeho stadion je nedobytnou tvrzí. Zpět však k Palermu, porážka je rozhodně ztrátou v boji o Ligu mistrů, na kterou nyní ztrácejí čtyři body, ovšem sicilský celek nadále okupuje pozici zaručující Evropskou ligu. Pokud by se podařilo onu šestou příčku udržet, rozhodně by to byl úspěch. Palermo teď čeká klíčový zápas, domácí utkání s Parmou by měli svěřenci trenéra Rossiho zvládnout, neboť v dalším kole je čeká v dobré pohodě hrající AS Řím.

Minulé odehrané kolo se nepovedlo rovněž Parmě, které se celkově přestalo dařit. Zatímco první polovina sezony byla fantastická a celek dlouho držel příčky evropských pohárů, tak ta druhá už je o mnoho slabší. Vždyť v novém roce se ještě Parmě nepodařilo zvítězit a výsledkem byl pád až na třinácté místo. Trenér Guidolin si je moc dobře vědom, že pokud to takto půjde dále, může se jeho celek ještě strachovat o bytí či nebytí v Serii A. Momentálně však mají náskok devíti bodů a odložený zápas s Interem Milán k dobru.

Domácí budou postrádat Mchedlidzeho a vykartované Liveraniho a Bova. Kompletní nebude ani Parma, která se musí obejít bez nové posily Crespa a Zenoniho. Palermo má svému soupeři co vracet, Sicilané prohráli první střetnutí v Parmě 1:0 a celkově se jim proti tomuto týmu nedaří.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Gojan, Balzaretti - Migliaccio, Nocerino, Bresciano - Pastore - Miccoli, Cavani
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Lucarelli, Panucci, Paci - Zaccardo, Dzemaili, Morrone, Galloppa, Castellini - Jimenez, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Juventus FC  (sobota 20:45)
Livorno přivítá na stadionu Armanda Picchio Juventus Turín, který hodlá poprvé pod novým trenérem Zaccheronim zvítězit. Livorno si ale porážku nemůže dovolit, neboť mu hrozí sestup do Serie B, jistě by se však spokojilo s bodovým ziskem.

Po milánském AC čeká na svěřence trenéra Cosmiho další adept na Ligu mistrů - Juventus. Livorno získalo na San Siru velice cenný bod, i když nutno podotknout s velkým štěstím. Rossoneri po celý zápas dominovali, před koncem prvního poločasu dokonce vstřelili úvodní branku, ale po změně stran zařídil konečnou remízu 1:1 Lucarelli, byť to byla prakticky jediná šance Livorna. Bod má pochopitelně pro Cosmiho svěřence velkou cenu, neboť bojují o přežití v Serii A. Bodový zisk by byl úspěchem i v následujícím utkání, Livorno totiž hostí Juventus, který prahne po lepších výsledcích.

Albertu Zaccheronimu se premiéra na lavičce Juventusu příliš nepovedla, remíza 1:1 se zachraňujícím se Laziem je další ztrátou v boji o Ligu mistrů. Milionářská soutěž je totiž hlavní cíl Juventusu po nástupu nového trenéra. Trenér Zaccheroni hned po utkání prohlásil, že hlavním hnacím motorem by měla být záloha, která nefungovala, tak jak by si představoval. Stará dáma tedy znovu ztratila, ale nezbývá jí nic jiného než se plně koncentrovat na další zápas - s Livornem.

Stav kádru je na straně Livorna zcela opačný, než na straně Turína. Cosmi bude postrádat pouze Miglionica a Rivase, kdežto jeho protějšek Alberto Zaccheroni Iaquintu, Camoranesiho, Trezegueta, Poulsena, Marchisia, Salihamidžiče a vykartované Grygeru se Sissokem.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Perticone, Knezevic, Diniz - Raimondi, Moro, Mozart, Filippini, Pieri - Bellucci, Lucarelli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Candreva, Felipe Melo, De Ceglie - Diego - Amauri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán21154245:1949
2.AC Milán21125436:2241
3.AS Řím22125537:2641
4.SSC Neapol22108431:2438
5.Juventus FC22104834:2934
6.Città di Palermo2297629:2534
7.UC Sampdoria2296728:3033
8.Cagliari Calcio2195734:2632
9.AS Bari2288630:2432
10.Janov CFC2295835:3632
11.ACF Fiorentina2194828:2431
12.Chievo Verona2285923:2329
13.Parma FC2185824:2929
14.Bologna FC22661024:3124
15.SS Lazio22410817:2322
16.AS Livorno22641214:3022
17.Udinese Calcio21561023:2821
18.Calcio Catania22481022:3020
19.Atalanta BC22451320:3417
20.AC Siena22341523:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (501)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele