23. kolo
16.02.2008 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Parma - AC Milán 0:0

Rossoneri se sice posunuli na čtvrtou příčku, přesto si výsledek utkání s Parmou představovali jinak. AC Milán podruhé v řadě pouze remizoval a vidina útoku na medailové pozice se mu tak opět vzdaluje.

V pvodu zahrával rohový kop Pisanu a Falcone hlavičkoval nad. Na druhé straně odpověděl Inzaghi a po něm i Seedorf. Ve 24. minutě se do míče opřel Pisanu a Kalač musel na zem. Hodně rozzlobený byl Lucarelli, jenž se marně dožadoval červené karty pro Kaladzeho po jejich vzájemném souboji. Ve 34. minutě Kalač vytěsnil nad zakončení Reginalda, při šanci Castelliniho mu následně hodně pomohl dobře postavený Nesta. Těsně před odchodem do kabin spálil obrovskou šanci Pisanu, když ve vzdálenosti sedmi metrů od brány vůbec netrefil míč.

Carlo Ancelotti se na hru svých svěřenců již nemohl dívat a do druhé půle poslal na hřiště Gilardina a Pirla. A byl to právě italský záložník, proti jehož trestném kopu ze 48. minuty musel Bucci vytáhnout vynikající zákrok. Činil se i Kalač, na něhož si nepřišel Budan. V 68. minutě se znovu vyznamenal Bucci, právě jemu mohli Parmští děkovat, že v síti neskončila rána Kaká.

V 70. minutě se dostalo i na jedno velké jubileum, Marek Jankulovski uvolnil místo na hřišti Paolu Maldinimu a ten si tak na své konto připsal tisící start v soutěžním zápase v kariéře. Oslavy mohl ještě přiživit Pirlo, ale z trestného kopu mířil těsně mimo. Do rozmezí několika sekund následně hosté vměstnali hned tři šance. Inzaghiho první střela byla zblokována, s jeho druhým pokusem si poradil Bucci a Gilardino pro změnu pálil nad.

Diváci v Parmě čekali na branku dlouho a nakonec i marně. Změnu skóre nepřinesly ani šance ze samého závěru. Gilardino hlavičkoval nad, Marigův volej vytlačil mimo Kalač, příliš vysoko mířil Emerson a pokus Budana vytěsnil znovu Kalač.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když podá Parma koncentrovaný, disciplinovaný výkon, může pomýšlet na body. A že by se jim v jejich nelichotivé situaci hodily !!! AC má bohužel venku lepší bilanci než doma na San Siro. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod ! Parma se musí zachránit !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele