Serie A - souhrn 21. kola

24.01.2020, 22:39, aktualizováno 26.01.2020, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus odjel bez bodu z Neapole, přesto zůstává o tři body před druhým Interem Milán, jenž tentokrát remizoval s Cagliari. Lazio se rozešlo smírně s AS Řím, zatímco Atalanta si s chutí zastřílela na půdě Turína FC. Další výhry zaznamenaly Parma nebo AC Milán...

SSC Neapol - Juventus FC 2:1

26.01.2020 20:45

Góly: 63. Piotr Zieliński, 86. Lorenzo Insigne - 90. Cristiano Ronaldo

Situace na čele Serie A se dramatizuje, protože Juventus nestačil ve večerním šlágru na Neapol, které podlehl 1:2, zatímco Lazio získalo v římském derby alespoň bod. Duel na San Paolo viděl branky až po změně stran a k velké radosti domácích se jako první prosadil Piotr Zieliński. Čtyři minuty před koncem na něho navázal i Lorenzo Insigne a Juventus už stačil jen korigovat zásluhou dalšího gólu Cristiana Ronalda.

Neapoli před utkáním chyběla celá řada hráčů a Gennaro Gattuso musel všelijak lepit sestavu, naproti tomu "Stará dáma" nastoupila v obvyklé sestavě, i když i na její straně bychom našli některé absence, například dlouhodobě je mimo hru kapitán Giorgio Chiellini.

První poločas určitě nebyl synonymem pěkného fotbalu, oba celky totiž hodně kazily a k vidění vlastně nebyla žádná větší příležitost. Juventus vstoupil do utkání nervózně a Neapol se i přes výbornou atmosféru na stadionu San Paolo nikam nehnala a snažila se vyčkávat. Takticky svázaný první poločas žádný gól nepřinesl, nicméně po změně stran už to bylo zajímavější. V 53. minutě předvedla "Stará dáma" zajímavou akci, při které Dybala pálil do tyče a Ronaldo dokonce rozvlnil síť, ovšem celou radost pokazil předchozí Higuaínův ofsajd. Higuaín byl ústřední postavou i dalšího momentu, po přihrávce Ronalda střílel jen do připraveného Mereta. Juventus svojí šanci nevyužil a vzápětí inkasoval. Z následné akce tvrdě vypálil Insigne, přičemž Szczęsny jeho projektil vyrazil a dorážející Piotr Zieliński rozradostnil stadion San Paolo.

Domácí příznivci se dostali do varu a Juventus to měl od inkasovaného gólu hodně složité. Partenopei byli směrem dozadu poměrně pečliví a Juventusu toho zas tolik nedovolovali. V 86. minutě výrazně přiblížil tři body Lorenzo Insigne, když zůstal ve vápně nikým nehlídaný a počkal si na centr Callejóna, který rovnou z první napálil do sítě.

Závěr zápasu byl ale ještě hodně dramatický, protože Juventus na prahu nastavení dokázal snížit. Dlouhý pas za obranu usměrnil před Meretem do branky Cristiano Ronaldo a domácí Tifosi se ještě museli strachovat. Sudí Maurizio Mariani přidal čtyři minuty nastavení a Juve se tlačilo do koncovky, víc než nedůrazné nůžky Higuaína ale nepředvedlo a nakonec prohrálo.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 1:1

26.01.2020 18:00

Góly: 26. Edin Džeko - 34. Francesco Acerbi

Giallorossi se sice snažili a svého soupeře naprosto přehráli, ale na tři body to nestačilo. Římské derby totiž i přes pasivitu Lazia končí remízou, asi nejočekávanějším výsledkem.

Lazio dostalo od Cagliari opožděný vánoční dárek, protože sardinský celek obral o dva body Inter Milán. Lazio se tedy mohlo dostat na druhou příčku a to dokonce na delší dobu. Stále má totiž k dispozici ještě jedno neodehrané utkání. V současné chvíli se ale chtělo zaměřovat na pikantní událost týdne, římské derby. To je tradičně hodně vypjatý duel s množstvím karet a už dlouho se nestalo, že by oba římské kluby byly tak vysoko v tabulce. I kvůli tomu se dalo očekávat opět utkání, ve kterém si oba celky nic nedarují.

Lazio bylo favoritem, protože se už jedenáct zápasů hledá tým, který by s ním bodoval. Trenér Inzaghi se navíc mohl spolehnout na Correu s Luisem Albertem, jejichž start byl ještě nedávno ve hvězdách. Samozřejmě mohl počítat s nejlepším kanonýrem ligy, Cirem Immobilem. Vlci z druhé části města na tom byli mnohem hůř. Přesto udělal trenér Fonseca odvážný krok a po pohárové blamáži s Juventusem posadil Kolarova s Florenzim.

Už jen úvodní choreo jasně ukázalo, jaké nadšení ze sezony prožívají oba tábory. Od hráčů se zřejmě čekala spíš opatrnost, kterou ale bezezbytku naplňovali jen "hosté". Lazio spíš čekalo, s čím se AS vytasí. Přeci jen, když máte na hrotu Immobileho s Correou a v jejich týle Alberta coby nejlepšího nahrávače Serie A, můžete si hru na brejky bezpochyby dovolit. Vlci si tvořili soustavnou převahu a kontrolovali celou pasáž hry až do nějaké 35. minuty. Ale k tomu později.

Lazio se urputně bránilo a ačkoli to opticky vypadalo na jasnou převahu AS, na stavu se tento jev nijak neprojevoval. Jak Ramos, tak Acerbi byli tvrdými skálami před brankářem Strakoshou. Několikrát se blýskl centrem Cengiz Ünder, jehož na opačné straně zdatně doplňoval Leonardo Spinazzola. Po ráně Cristanteho zastavoval míč v chumlu hráčů Luiz Felipe.

První branka visela ve vzduchu a 60 tisíc diváků na Olimpicu se jí dočkalo ve 26. minutě. Krásný pas od Cristanteho do vápna brankář Thomas Strakosha neodhadl ideálně a v hloučku hráčů před ním se hlavou prosadil Edin Džeko. Od tyče poslal míč do sítě a AS zaslouženě vedlo.

Kanonýr Džeko další dvě šance neproměnil. Pokaždé ho zastavil brankář Strakosha, který se snažil o vykoupení. A ve 34. minutě předvedl minelu také španělský brankář Pau López. Dnes prakticky nerozehřátý gólman chtěl nepovedený centr na zadní tyč udržet ve hře a vyrazil jej nad bránu. Míč se ale stočil k brankové čáře, López se srazil se stoperem Smallingem a komickou situaci zakončil pozorný stoper Francesco Acerbi. Mnoha fanouškům asi vytanulo na mysl jméno Toho-jehož-jméno-nesmíme-vyslovovat. Goicoechea.

Vrátit radost na stranu Síly mohl Lorenzo Pellegrini, který ve 44. minutě pálil z otočky velmi nebezpečně. Jeho rána ale skončila na tyči!

Padesátá minuta bude asi hodně diskutovaným tématem nejen v táboře rozezlených fandů AS. Justin Kluivert odlétl od střídajícího Patrica ve vápně Lazia a sudí Calvarese nařídil penaltu. Tu ale po poradě s videem odvolal, ke zlosti fanoušků Giallorossi.

Poté se Římané sice tlačili před bránu Lazia, kterému evidentně docházel dech, ale nic zásadního nevymysleli. Brankář Strakosha v 69. minutě vyboxoval snadný míč před sebe a následně musel řešit dotíravé pokusy Edina Džeka. Lazio dnes působilo jen stínem mužstva, který prohání větší týmy. Bojácné, bez chuti i sil, bez nápadu.

Na bod to ale stačilo a hlavním hrdinou se stal Thomas Strakosha. Likvidujíc jednu šanci AS za druhou, poradil si i s dorážkou ex-teplického kanonýra Džeka. Highlightem dnešního střetnutí může být jednoduchá statistika. 16:2 na střely ve prospěch AS...

Více informací k zápasu

Hellas Verona - US Lecce 3:0

26.01.2020 15:00

Góly: 19. Pawel Dawidowicz, 34. Matteo Pessina, 87. Giampaolo Pazzini (pen.)

Lecce nezvládlo duel s Hellasem a ten zejména v první půli rozhodl o své výhře. Za úvodní dějství se prosadilo domácí duo Dawidowicz - Pessina a v závěru utkání ještě z penalty přidal přesnou trefu veterán Pazzini.

Hellas byl na domácí půdě stadionu Bentegodi jasným favoritem a na souboj s nováčkem z Lecce se těšil. Hostům se naopak moc věcí nedaří a jejich hra zatím rozhodně není pro fanoušky příslibem záchrany. Přesto to byli právě hosté, kteří se dostali do první větší šance utkání. Po chybě domácí obrany se totiž do vápna prohnal Gianluca Lapadula, který dokonce obešel i brankáře Silvestriho. Zakončení ale podcenil a trefil jen perfektně postaveného Amira Rrahmaniho!

Lecce vůbec nehrálo špatně, ale bylo až zoufale nepřesné. Ve finální fázi i ve střelbě. A tak mu v 19. minutě Hellas poprvé ukázal, co to znamená slovo efektivita. Druhý rohový kop přilétl na hlavu Pawła Dawidowicze a ten se nemýlil. Opět ho nikdo z hostí nebránil.

Brankář Gabriel měl plné ruce práce a jen díky jeho umění se stav o tři minuty později neměnil. Po ráně Darka Lazoviće totiž Gabriel vytasil parádní zákrok a míč vyrazil. Z následné dorážky neuspěl ani Valerio Verre, proti němuž se opět blýskl brankář Gabriel. Pro něj to dnes ale nebylo šťastné utkání, protože musel o pár minut později střídat. A jeho náhradníkovi trvalo jen šest minut, než inkasoval.

Nerozehřátý a nerozcvičený Mauro Vigorito inkasoval deset minut před koncem první půle poté, co Darko Lazović poslal obloučkem míč před bránu. Jeho parádní pas zužitkoval nabíhající Matteo Pessina, s nímž se opět nikdo z hostujících obránců nevracel. Přesnou hlavou rozvlnil síť a Hellas vedl o dvě branky.

Stejný duel se opakoval také pět minut po změně stran, když si Pessina naběhl do vápna a po rychlé kombinaci pálil po zemi. Vigorito byl ale včas u tyče a jeho ránu skvěle vyrazil. Jakékoli šance Lecce zmrazil po hodině hry Dell’Orco, který dostal za surový zákrok druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

Poslední slovo ale měli domácí a jejich fanoušci křičeli na oslavu gólu ještě jednou. V 86. minutě totiž Sofian Amrabat dělal kličku brankáři Vigoritovi a byl jím faulován. A protože pokutový kop suverénně proměnil veterán Giampaolo Pazzini, Hellas může slavit jasnou výhru.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Sassuolo 0:0

26.01.2020 15:00

Góly: -

Sampdoria sice dostala Sassuolo pod tlak, z velké části díky tomu, že hrála dlouhou přesilovku po vyloučení Pelusa. Ke gólu jí ale ani to nepomohlo, takže Sassuolo veze z Janova vydřenou remízu.

Sampdoria stále není od sestupu tak daleko, jak by si přála. Skvělé výkony, jako pětigólovou kanonádu, střídají mnohem horší výkony. Jako třeba další pětigólová kanonáda, tentokrát však do vlastní sítě. Dnes se Doria postavila proti Sassuolu, jehož sezona se také nedá označit za pozitivní. Navíc se Námořníci mohli opírat o skvělou kulisu nadšených domácích příznivců. A od začátku utkání to bylo znát.

Sassuolo se sice snažilo držet míč na kopačkách, ale byli to domácí, kterým se dařilo víc zaměstnávat soupeřova brankáře. V páté minutě proskákal míč k veteránovi Fabiu Quagliarellovi, který však ve velké šanci mířil jen doprostřed brány, kde si Consigli poradil. Poté se šance obou týmů vyrovnaly a Sassuolo několikrát nebezpečně centrovalo do prostoru před Auderem.

Po pětadvaceti minutách ale čáru přes rozpočet Sassuola udělal zkušený obránce Federico Peluso. Ten totiž marně stíhal Manola Gabbiadiniho, který sprintoval za dlouhým míčem. Peluso jej musel faulovat, protože jinak by Gabbiadini šel sám na brankáře Consigliho. A právě z tohoto důvodu mu sudí ukázal rovnou červenou kartu! Doria se těšila na dlouhou přesilovku, jenže do konce první půle ji využít nedokázala.

Zajímavou ránu naopak ze své díly vyprodukoval Domenico Berardi a Audero musel být připraven. Druhý poločas už měl větší grády. V 53. minutě se oslabené Sassuolo dostalo do protiútoku a u vápna se balon dostal k Jeremiemu Bogovi. Mladý křídelník obešel jednoho soupeře a pak napálil míč do tyče za Auderovými zády!

Po hodině hry šla Doria málem do vedení. Fabio Quagliarella si zpracoval na středu vápna centr z levé strany na prsou a poté vypálil z voleje levačkou. Tyč však minul o několik centimetrů. O chvíli a několik nepovedených centrů později se o slovo přihlásil Karol Linetty, jehož hlavičku z úhlu musel Consigli krotit nadvakrát. V samém závěru, to už Doria hrála spíš v agónii, ještě musela hostující obrana zdvíhat dělovku Gabbiadiniho nad břevno.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Udinese Calcio 2:0

26.01.2020 15:00

Góly: 19. Riccardo Gagliolo, 34. Dejan Kulusevski

První poločas na Stadio Ennio Tardini nakonec rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma. Parma se v průběhu dějství prosadila dvakrát, čímž v podstatě z minima vytěžila maximum. Herně Udine nebylo horší, ale zkrátka nebylo tolik efektivní.

Utkání bylo od začátku dost opatrné, přesto to netrvalo zas tak dlouho a Parma šla po dvaceti minutách do vedení. Obrana Udine si počínala nedůrazně a špatný odkop zapříčinil střelecký pokus Kulusevskiho, tečovaná rána pak dopadla v blízkosti branky na kopačku Riccarda Gagliola a ten z malého vápna překonal brankáře Mussa. Udinese zvýšilo aktivitu a snažilo se vyrovnat, ovšem místo toho inkasovalo druhý gól. Pokus Corneliuse ještě dokázal Musso vyrazit na rohový kop, ale při střele Dejana Kulusevskiho zaváhal a střelu, kterou určitě měl chytit propustil za svá záda. Udinese se tak dostalo do nepříjemného dvoubrankového manka a mělo co dělat. Do poločasu mohlo být veseleji, kdyby Kevin Lasagna po souhře s Fofanou neorazítkoval břevno!

Jak už bylo řečeno, herně to ze strany Zeber nebylo zas tak špatné, chyběly ale góly. V 63. minutě zpacifikoval nebezpečný pokus Mandragory Sepe a brankář Parmy si poradil i s volným přímým kopem.

Šance hostí přibývaly a bylo až neuvěřitelné, co všechno dokázali hráči Udine spálit. Sám Mandragora měl ve druhém poločase dvě velké tutovky, ale ani jednu neproměnil a to stálo Zebry body. Podobně na tom byl i Lasagna, který podruhé v zápase orazítkoval brankovou konstrukci. Parmě ve druhém poločase dobře zachytal i Sepe, takže nakonec z toho díky dvěma zásahům byly tři body.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 1:1

26.01.2020 12:30

Góly: 29. Lautaro Martínez - 78. Radja Nainggolan

Inter Milán si připsal další ztrátu a první místo se mu vzdaluje. Nerazzurri doma nedokázali porazit Cagliari, které sice prodloužilo sérii bez ligové výhry na sedm zápasů, ale bod z Interu má přeci jen svojí váhu. Vyrovnávací brankou se o něho čtvrthodinu před koncem postaral Radja Nainggolan.

Není to tak dávno, co se Cagliari představilo na San Siru v rámci Coppa Italia a byla z toho vysoká porážka 1:4. I tentokrát to vypadalo na porážku, ale v závěru se Cagliari podařilo vyrovnat a tím připravit favorita o důležité dva body.

Antonio Conte poprvé vsadil na novou posilu Ashleyho Younga, který zaujal místo na kraji záložní řady. Bohužel pro Inter se už po čtvrthodině hry zranil stoper Milan Škriniar, kterého nahradil velezkušený Diego Godín. První šanci zápasu měl Inter, ale Barella, který i s pomocí břevna rozvlnil síť stál v ofsajdu. O několik minut později pelášil na brankáře Cragna Borja Valero, ovšem opora Sardiňanů situaci zvládla. Inter měl přeci jenom navrch a v prvním poločase šel do zaslouženého vedení. Na Youngův centr si naskočil nehlídaný Lautaro Martínez a hlavou rozjásal San Siro. Argentinský útočník měl v prvním poločase ještě jednu dobrou příležitost, když mířil na přední tyč a Cragno výborně zasáhl. Cagliari se dostalo ke slovu jen jednou, v nastavení hlavičkoval Faragó a do akce musel Handanović.

Inter si v poločase hýčkal jednobrankový náskok, což chtělo Cagliari změnit. Domácím se nedařilo dostat hosty pod soustavný tlak a naopak po ráně Nainggolana a teči Simeoneho si Nerazzurri oddechli. Na druhé straně zase střílel těsně vedle Sensi. Conteho svěřenci druhý gól nepřidali a zle za to zaplatili. V 78. minutě se opřel do balónu jak je jeho dobrým zvykem Radja Nainggolan a balón od tyče skončil v síti! Cagliari dokonce cítilo šanci výsledek otočit, ale Handanović pokaždé dobře zasáhl. V nastaveném čase neudržel nervy na uzdě Lautaro Martínez a zcela zbytečným vyloučením nadělal Contemu další vrásky. Inter ztratil důležité dva body, vedle toho také o zraněného Škriniara a vyloučeného Lautara.

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 0:7

25.01.2020 20:45

Góly: 17. Josip Iličić, 29. Robin Gosens, 45. Duván Zapata (pen.), 53. Josip Iličić, 54. Josip Iličić, 86. Luis Muriel (pen.), 88. Luis Muriel

Nejen Milán nebo Parma, ze snu budí Atalanta Bergamo už i Turín, který doma předvedl jeden z nejhorších výkonů v historii, ne-li vůbec ten nejhorší. Granata inkasovala od skvěle hrajících Bergamaschi neuvěřitelných sedm kousků! Bídný výkon ještě podtrhla dvěma vyloučenými hráči. Hvězdou večera byl třígólový Josip Iličić, jemuž dvěma góly sekundoval Luis Muriel. Prosadili se také Robin Gosens a Duván Zapata.

Atalanta šokovala fotbalový svět, když těsně před Vánocemi deklasovala AC Milán 5:0. Po sváteční přestávce pak stejným výsledkem přehrála i Parmu a že v žádném případě nešlo o náhodu ukázala i v Turíně, kde se rozhodně očekával vyrovnanější průběh utkání.

Vyrovnaná hra byla k vidění tak do 17. minuty, tedy do prvního gólu hostů, kdy Palomino u lajny vybojoval balón a přihrávkou před branku vyzval k první brance Josipa Iličiće. Atalantu vedoucí gól nakopl a Nerazzurri bylo plné hřiště. O několik minut později předvedl proti Freulerovi skvělý zákrok u tyče Sirigu, ale hned o minutu později už to stejně bylo 2:0. Volej Robina Gosense zaplula přesně k tyči, kam domácí brankář nedosáhl. Turín byl úplně paralyzovaný a Atalanta si na hřišti dál dělala co chtěla. Na sklonku prvního poločasu byl navíc Lukićem faulován Iličić a sudí odpískal ve prospěch hostí pokutový kop. Duván Zapata poslal Sirigua na opačnou stranu a stanovil poločasový výsledek 3:0 pro Atalantu.

Pokud měl Walter Mazzarri o přestávce ohnivější projev, pak si z něj jeho svěřenci nevzali vůbec nic. Místo snahy o kontaktní branku a rychlému návratu zpět do utkání si Atalanta dál dělala co chtěla a do 60. minuty vstřelila čtvrtý respektive pátý gól. V 53. minutě si Iličić na polovině hřiště všiml vyběhnutého Sirigua a rozhodl se pro dlouhý nákop na branku, což slavilo kýžený úspěch. Chvíli na to Gómez přihrál Slovinci do vápna a ten završil hattrick.

Hra se domácím zbortila jako domeček z karet a to ještě nebyl konec. Čtvrthodinu před koncem uviděl druhou žlutou kartu Armando Izzo a Turín šel do oslabení. V 87. minutě proměnil další penaltu tentokrát Luis Muriel a o minutu později vstřelil i svůj druhý gól křižnou ranou k tyči. Následně neudržel nervy na uzdě Saša Lukić a po faulu na Gómeze uviděl i on červenou kartu. Atalanta další gól nepřidala, ale z Turína si veze i tak neuvěřitelně vysoké vítězství.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

25.01.2020 18:00

Góly: -

Fialky se po dvou vítězstvích v řadě musí spokojit jen s bodem. A proti Janovu mohlo být ještě hůř, protože hosté kopali penaltu. Zkušený bek Criscito ale na brankáře Dragowského smolně nevyzrál.

Fiorentina se v poslední době dere nahoru tabulkou a daří se jí i po herní stránce. Dnes to chtěla potvrdit proti poslednímu týmu tabulky, který má navíc velké potíže s obranou. Hostující brankář Mattia Perin mohl očekávat příval práce, zejména od hráčů jako Castrovilli, Chiesa a samozřejmě i novic Cutrone. A Perin se měl co ohánět. Nejprve likvidoval šanci Chiesy a následně děkoval svému břevnu, které v 11. minutě nastřelil důraznou hlavičkou obránce Milenković.

Možná i pro dosavadní vývoj zápasu byla patnáctá minuta šokem. Aspoň pro domácí. Zničehonic se na dlouhý pas do vápna protlačil Andrea Favilli, který postupoval z úhlu do vápna. Následně však byl faulován, což pozornosti sudího neuniklo. Nařídil proto penaltu, ke které se postavil zkušený bek Domenico Criscito. Hrdinou okamžiku se ale nestal, protože domácí brankář Bartłomiej Drągowski, který dokázal míč vykopnout!

Do konce první půle se ještě několikrát pokoušel pálit Favilli a po něm i Marco Benassi, ale ani jeden z brankářů už neinkasoval. Ve stejném složení se obě jedenáctky představily také po změně stran.

Druhou půli začali lépe hosté. Po rohu se do zakončení dostával zkušený útočník Goran Pandev, ale neměl správně seřízená mířidla. Dnes Fiorentina neměla svůj den a především její útok postrádal obvyklou dravost. Ze hry proto musel Cutrone, jehož nahradil Vlahović. Ani s ním na trávníku se ale Fialky nedokázaly dostat do větší šance. Ze standardní situace to na opačné straně vyzkoušel Lasse Schöne, jenže pálil nad.

Posledních dvacet minut utkání se s šancemi roztrhl pytel. Nejprve z hranice velkého vápna napřáhl Valentin Eysseric a byla to hodně povedená rána. Perin však vytáhl bravurní zákrok, který si to zopakoval také po tečované ráně v 82. minutě. A když brankář Drągowski v závěru vytáhl ránu Pinamontiho nad břevno, bylo rozhodnuto o dělbě bodů. Což nepomáhá ani jednomu týmu.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Bologna FC 1:3

25.01.2020 15:00

Góly: 23. Andrea Petagna (pen.) - 24. Francesco Vicari (vl.), 59. Musa Barrow, 63. Andrea Poli

Domácí SPAL sice dnes odpoledne velmi rychle vedl, když se trefil střelec Andrea Petagna, ale hostující Bologna se nevzdala. Výsledkem zvýšené aktivity byly hned tři zásahy a svou premiérovou trefu si v jejich rámci připsal i mladík Musa Barrow.

SPAL by se hrozně rád konečně vymanil z pásma sestupu a dnes k tomu měl velmi dobré podmínky. Jeho ofenzivní hráči jsou ve velmi dobré formě a měl navíc výhodu domácího prostředí. Za nepříliš přívětivého počasí se utkání odehrávalo jen loudavým krokem, jako by se ani jednomu týmu do útočení moc nechtělo. Možná i proto byl trochu překvapující vysoký počet karet, které sudí rozdával prakticky od začátku za příliš drsné zákroky.

A to na obou stranách. První zajímavější akci předvedli hostující Felsinei. V 17. minutě Roberto Soriano na pravé straně šestnáctky vystřelil z úhlu a jeho přízemní střela mířila k přední tyči, kde byl ale připravený Etrit Berisha. O pět minut později už se skóre utkání měnilo. Sudí nejprve sledoval zákrok ve vápně na videu a nakonec se rozhodl nařídit pokutový kop. K němu se postavil Andrea Petagna a přesnou ranou prostřelil brankáře Skorupského.

Radost domácímu týmu ale vydržela jen minutu. Po dalších šedesáti vteřinách totiž Roberto Soriano naběhl do vápna na chytrou nahrávku a mířil přízemním centrem na zadní tyč. Brankář Berisha by asi jeho pokus měl, kdyby mu do dráhy letu nestrčil nohu stoper Francesco Vicari. Ten vlastním gólem srovnal na 1:1.

Ke konci první půle se málem prosadil Arkadiusz Reca, jehož přízemní rána nakonec těsně minula tyč. Dění na stadionu už neunesl osudem již tak zkoušený trenér Mihajlović a po několika peprných slovech směrem k sudímu byl vyloučen na tribunu. A jeho hráči po změně stran zabrali. Roberto Soriano vystihl špatnou rozehrávku a upaloval na bránu Berishy. Tomu chtěl udělat kličku, jenže fantastický Berisha mu míč vyrazil od nohou!

Ani jeho umění ale SPALu nestačilo. V 58. minutě totiž vešel na hřiště mladý střelec Musa Barrow a stačilo mu jen necelých 60 vteřin na skórování. Obrana domácích odvrátila míč jen k němu a Barrow z první umístil míč do sítě. Skóre zápasu jen o tři minuty později uzavřel Andrea Poli, který na zadní tyči doklouzal včas na centr dnes fantastického Soriana - 3:1.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - AC Milán 0:1

24.01.2020 20:45

Góly: 71. Ante Rebić

Další tři body získal AC Milán a v Brescii se na ně pořádně nadřel. Domácí výběr trenéra Eugenia Coriniho rozhodně nebyl horším týmem, ale především na začátku druhého poločasu spálil velké množství příležitostí. Zápas, kterému by možná slušela více remíza, rozhodl po svém příchodu Ante Rebić.

Chorvatský útočník se stal hrdinou Rossoneri už podruhé během relativně krátké doby. Před týdnem to byl on, kdo rozhodl v samém závěru utkání s Udinese, přesto nedostal od Stefana Pioliho šanci v základní sestavě. V té se naopak objevil kritizovaný Hakan Calhanoglu.

Na stadionu Maria Rigamontiho panovala velmi dobrá atmosféra. Milán se od začátku snažil hýřit aktivitou, ale Brescia dobře bránila a zejména Ibrahimović byl na hrotu útoku dobře střežen. Vidět tak byl středopolař Ismail Bennacer, v 17. minutě rozvlnil boční síť a o tři minuty později hlavičku Ibrahimoviće s problémy vytěsnil Joronen. Aktivita Milána postupně opadala, o slovo se čím dál více hlásila Brescia a po půlhodině hry už musel Donnarumma u tyče likvidovat hlavičku Torregrossy. Největší šanci prvního poločasu vůbec měl nakonec AC Milán, jmenovitě Ibrahimović. Ten po přihrávce Hernándeze zblízka trestuhodně netrefil branku, což se mu zas tak často nestává.

Milán vstoupil o něco lépe do prvního poločasu, ale začátek toho druhého vůbec nezachytil a Brescia dobrou čtvrthodinu hosty mačkala. Gólových šancí si vytvořila nespočet, ale ani jedna z nich neskončila gólem i díky skvělým zákrokům Gigiho Donnarummy. Nejprve tedy Torregrossa v akrobatické pozici těsně minul a obrana Rossoneri si mohla ulevit a poté stejný hráč vstřelil gól, ale ten nebyl kvůli ofsajdu správně uznán. Těsně minul branku po šikovném obstřelu i Tonali a pak zase Donnarumma svým zákrokem udržel čistý štít. Milán úplně vypadl z tempa a Stefano Pioli se rozhodl pro střídání, načež do hry poslal Anteho Rebiće. A byl to právě Chorvat, který v 71. minutě zařídil jedinou branku utkání. Po Ibrahimovićově zpětné přihrávce se nedostal ke střele Castillejo, nicméně následný závar před brankou ukončil pohotovou dorážkou Rebić.

Brescia se s tím nehodlala smířit, ale jiného střídajícího hráče Ndoje vychytal výborný Donnarumma. I Milán nakonec vstřelil gól, který nebyl Castillejovi pro Ibrahimovićův ofsajd uznán. Domácí si sice vytvořili tlak, ale zakončit už nedokázali. Další branku nepřidali ani hosté, i když Theo Hernández byl po individuálním průniku blízko, avšak Brescii v tomto momentu zachránilo břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC21163240:2151
2.Inter Milán21146142:1848
3.SS Lazio20144247:1946
4.AS Řím21116438:2339
5.Atalanta Bergamo21115557:2838
6.Cagliari Calcio2187636:3231
7.Parma Calcio2194829:2731
8.AC Milán2194822:2631
9.Hellas Verona2085725:2229
10.SSC Neapol2176830:2927
11.Bologna FC2176832:3327
12.Turín FC21831026:3527
13.ACF Fiorentina2167825:2925
14.Udinese Calcio21731119:3324
15.US Sassuolo21651032:3523
16.UC Sampdoria21551120:3320
17.US Lecce21371123:4216
18.SPAL 201321431415:3315
19.Janov CFC21361221:4115
20.Brescia Calcio21431419:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (288)

Přidat komentář
Andis

Bohužel naprosto nezasloužená výhra AC. Do nějaké 70 minuty Brescie absolutně lepší, jen ty šance

Reagovat
Benzema

Futbal sa hra na góly, AC dalo gól , Brescia nie , čiže zaslúžená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Savi

S tím absolutně bych se krotil. Remíza by byla spravedlnější, to ano.

Reagovat
Eldarion

Prvý polčas úplne vyrovnané. Druhý bola Brescia lepšia a mohla kľudne vyhrať ale našťastie Donnarumma chytá pre AC a nie im.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první poločas a Brescia nebyla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...ACM forever.

Mozna nehrali jako minule, ale 3 body jsou porad 3 body....

Takze super.

Reagovat
Savi

No, snad se blýská na lepší časy. Dřív AC hrálo blbě a prohrávalo, dnes hrálo blbě a vyhrálo

TOP týmy tam prostě nějaký ten gól vždy dají a dotlačí zápas k vítězství i když mají horší den. Kéž by se do nich zase AC dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sance byly. Jak Ibra v prvnim polocasu, tak Theo v druhem (tyc)....

Nemuselo to skoncit jen takto.

Nicmene opet poklona Donarumovi

Reagovat
smazaný uživatel

U Rebiča sa divím že mu ACM nedalo viac príležitostí už v skoršej fáze sezóny.

Reagovat
8lampard8

Rebic tezky zadostiucineni

Reagovat
Recoba Inter

Ano, začíná se ukazovat, že Rebić je opravdu největší posila AC Milan z minulého léta...možná po Hernandezovi...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Všetci sú perfektná posila. Krunic je v podstate backup, Hernandez to je delo, tomu som ani ja neveril, myslel som si že to bude drevák a ono to je asi 1. krídlo po X rokoch, ktoré vie, kde je súperová 16 a nebojí sa do nej ísť a podporiť útok. Ale mňa najviac teší Benancer, to je neuveriteľné delo, takého hráča sme v zálohe nemali dobrých 10 rokov. Ako si to on dáva je neskutočné. Keď zlepší trochu koncentráciu a zbaví sa niekedy laxnosti, tak to bude svetová trieda.

Reagovat
Recoba Inter

Jo, chce se to zbavit plevele, stejně tak jako u nás... Kessie, Hakan... teď je odpadlík i ze Susa... hodně mě překvapil Castillejo, toho jsem osobně odepisoval, no od příchodu Zlatana šel hodně nahoru.

Reagovat
Recoba Inter

jestli příjde v létě Tonali ale tak co s Benancerem?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

V Tonaliho neverím že by prišiel, i keď by podľa mňa mohli hrať spolu, nakoľko sú to tipologický odlišný hráči. Niečo ako Pirlo a Gattuso :) I keď má Tonali len 19, včera ma opäť udivoval, že ako môže taký zasran hrať s takým kľudom a prehľadom.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
adoxx

Ale když jsem tady o Bennacerovi psal po přestupu, že bude skvělej a že je to skvělej kup od AC, tak jsem dostal vysmáto, že to je noname hráč

Reagovat
rossoneri89

Dúfam že Pioli konečne pre Krista pochopil ze turek Hakan nemá čo robiť v základe.... Zase bol vyhodnotený ako najhorší hráč... A rovnako Kessie tam je zbytočný... Chudák Bennacer tam beha aj za neho....

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Eldarion

Priznám sa, že som AC tento rok moc nepozeral ako po minulé roky ale posledne zápasy sledujem a priznám sa, že neviem čo robí Bennacer v AC momentálne. To je o dve triedy náš najlepší záložník od Montolivovej legendárnej sezóny (hej aj Montolivo bol kedysi stroj ) sme lepšieho nemali. Ešte k nemu takého Bakayoka z minulej sezóny v AC Kessie je mu tam úplne zbytočný.

Reagovat
Benzema

Ibra ešte dotiahne AC tuto sezónu do LM, skvely hráč a tréner

Reagovat
Recoba Inter

Operativní trenér...přímo u zdroje

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Včera výkon AC nič moc ale 3 body berú, skutočne či sa zlepšujú preverí až Inter, obrana AC dosť horí....

Reagovat
Eldarion

Jj 10 zápasov a 7-krát čisté konto... Problémy máme inde.

Reagovat
mojmira

To sice ano, ale při každém útoku trnu co se stane a nechápu, že některé ty nuly padly. Spoustu toho zachránil Rumák.

Reagovat
didosh

Reagovat
El-Pistolero-68

Ve skutecnosti v te obrane hraje jakz takz solidne jenom Romagnoli a taky to neni zadna hitparada. Musacchio marny, Kjaer mozna o fous lepsi, ale taky vcelku slabota. Na RB Conti s Calabriou uplne nepouzitelni a Theo je sice super smerem dopredu, ale casto se zapomina vracet a ta leva strana pak taky hori...

Reagovat
El-Pistolero-68

Takze za nuly casto vdecime hlavne Donnarummovi.

Reagovat
Kaka14

Presne tak, zase je v neskutočnej forme

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatanova aura dělá divy

Reagovat
Pharrell

největší švédský fotbalista všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pred dny sem se jako obvykle prisel zeptat na Rebice, jestli Ante hraje. Prej je to drevak a tak podobne. No drevak to rozhodne neni, uz v lete sem psal pri prestupech Jovice a Hallera, ze ve Frankfurtu zustava i tak nejlepsi utocnik a on Ante prestoupil nakonec taky. Jemu bude vyhovovat spoluprace se Zlatanem a umi si vytvorit sanci i uplne sam. Jen je ho skoda pouzivat jako zolika, umi kridlo i hrot a navic je to zarputilej bojovnik.

Reagovat
maras93

Nebyl bych proti, kdyby příští zápas začal místo Hakana na křídle. Ten je bídnej už jakou dobu a furt se drží v základu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono celá ta trojice je super, ale jde hodně o to, kde ten hráč hraje. Jak Jovice tak Hallera bych si uměl v AC představit taky i když Haller by se tam při Ibrovi ted už nehodil

Reagovat
El-Pistolero-68

Rebic naprosto nepochopitelne prehlizeny Giampaolem i Piolim. Snad konecne posadi toho lempla Calhanoglua.

Reagovat
didosh

Jj taky sem říkal...viděl jsem,oba jugyny hrát v hodně zápasech...o chlup Rebic lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta valcuje!

Reagovat
DieryVonry

Bergamo luxury as Ferragamo! No tak po dnešku je z nejméně jasného osmifinále Atalanta- Valencie je očekávatelný zápas a duelem, kdo z koho bude Barcelona- Neapol

Reagovat
Pinturicchio

Na pána jsem to na začátku druhého poločasu vypnul.

Reagovat
LeonardoUžoa

Máš čich na góly.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rudnevs

Atalanta

Reagovat
Elliasson

Josip Ilićič je prostě velmi nedoceněný hráč. Už jenom za tu nemoc a produktivitu si zaslouží tyhle chvíle. Snad Atalanta porazí Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

muj velkej oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

57 gólů/38 bodů bude asi celkem unikát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 2020 naprosto v lese. Juve titul vlozen do rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zbytečná ztráta. Večer držet pěsti Neapoli. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ztráta plus ČK pro Lautara. Titul v pohodě Juve. Inter by mohlo přeskočit i Lazio

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce zbývá 17 kol ...

Reagovat
Salfovic

tak i Atalanta.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Reagovat
naheCZ

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Lautaro za to co předvedl tak 4 zápasy STOP

Reagovat
Pinturicchio

Cagliariiiiii a jako třešnička na dortu gól od Nainggolana

Reagovat
Mihal

Skor Bastoni, posledne 2 zapasy, 3 goly... Z toho 2 vlastne...

Reagovat
Zark

Zapas jsem nevidel, ale zeby stary dobry Maran z chieva(vysrat se na utok)?

Reagovat
RealC.F.

Juve - izi titul jako kazdej rok a na konci sezony uz 5 let za sebou izi money

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sme hrali počas týždňa (utorok/streda) vonku proti Barcelone a hlavne Dortmundu (kde sme počas druhého polčasu inkasovali 3 góly), tak sa Conte sťažoval na náročný program, úzky káder, únavu hráčov a tým pádom nižšiu koncentráciu v druhých polčasoch (v tom čase sme hrali nejakých 7 zápasov počas 24 dní). Ale na čo sa bude sťažovať teraz? Stratené zápasy proti Atalante, Lecce, Cagliari Alebo sme boli unavení aj proti Atalante, Lecce a Cagliari? A bude znova unavení teraz v Coppe proti Fiorentine, potom proti Udinese atď.?

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu ten kádr má na soupeření s Juve, BVB nebo Barcou až nebývale úzký, vždyť do ideální základní jedenáctky nemá snad jediné smysluplné střídání, všechno buď vyhořelé lemry jako Sanchez nebo prostě hráči kvalit Udinese...

Reagovat
Bayern +

presne tak. A ešte aj do základu tie wingbacky, na ktoré on dosť vsádza, nemá úplne ideálne podľa svojich predstav.

Reagovat
lnterista

Nevím jestli zaslouženě ale dobře nam tak.

Lautaro

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Bayern +

je to frajer

Reagovat
RadekVonCZE

Never give up! Forza Inter

Reagovat
lajka30

Proč má Inter jmenovky v Čínštině?

Reagovat
LesyJePan

Lebo je to zapredaná Merdaaa!!!

Reagovat
RadekVonCZE

Korupčníci

Reagovat
Mihal

Cinsky majitel a v cine sa oslavuje lunarny novy rok tak preto.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
FuckT

Este by som tomu Interu aj tak trochu veril keby sa nemuseli spoliehat prave na nas. My by sme ale mohli zalozit nejaku futbalovu cenu za rezpravanie, aka velke reci. Mozno aj za ten kontrast medzi tymi recami a realitou. "SSC Neapol ziskava cenu za ty nejhloupjejsi reci v historii fotbalu, za jejich neuveritelny nedostatek citu pro realitu."

A ked si zoberieme to, ze jeden z najslavnejsich trenerov historie to cele inicioval, tak sa clovek naozaj musi zamysliet nad tym, ze v com vlastne spociva praca trenera, alebo teda vlastne nakolko je kvalita trenera dolezita pre uspechy timu.

Reagovat
Recoba Inter

No tak snad alespoň ta Wiererová dneska zaválí...

Reagovat
Salfovic

Když se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Radja

Reagovat
insane

Na ty maly fotce mi Ilicic prisel jako spolecny dite Galaska a Vydry

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zrejme prišiel o možnosť získať titul.

Reagovat
wiggum

Snad někdo nevěřil, že by ho mohli získat?

Reagovat
FORZAMILAN

No, místní interisti asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Kurva to bolo zas čo

Reagovat
cresposuper

Dnes to nebol vobec zly vykon, ale s touto efektivitou sa fakt neda vyhravat. Sensi, Lautaro a Lukaku zahodili, co sa dalo a potom da Cagliari z nicoho gol. Godin je v poslednej dobe hrozny, Pedro siel sice slapakom, ale to musi dohrat a kludne ho aj faulovat, ked je to 1-0. Lautaro to na konci posral, takto nech sa rozculuje v krcme, ale nie na rozhodcu, ked navyse nemame zanho adekvatnu nahradu a nevieme davat goly. Manganiello hrozny, ale posrali sme to my - Handa to povedal spravne.

Reagovat
Bayern +

Dnes som vás sledoval podrobne, nebolo to síce úplne špatne, ale od dobrého výkonu to malo ďaleko. Možno som len namlsany ofenzívou BL, ale s číslami akými disponuje Lukaku či Lautaro proste musíte vstrelit dva-tri góly len taký fukot a zápas v klude dohrať. čo z toho, že "nehrate až tak zle", keď koniec koncov viac dôležitých zákrokov musel vytiahnuť Handa než ten golman Cagliari... a vy úplne zbytočne stratíte body, už nie raz...

Reagovat
cresposuper

Ano, hovorim, ze ta efektivita v zakonceni je hrozna, v tom sa zhodneme. Ale v inych cinnostiach to bol slusny vykon, Cagliari sme nechali loptu a moc sanci si teda nevytvorili, my sme z tych brejkov boli hodne nebezpecni.

Reagovat
DieryVonry

Máš pravdu, zase na druhou stranu Cagliari není letos basic team ze středu tabulky, ale jeden z nejbojovnějších týmů, a ani nevím jestli v serii je týmověji hrající celek. Posledních 6 týdnů sice extrémní bída hlavně produktivitou, ale Inter si myslel, že to bude utkání jak v Cope z půle ledna, kdy Cagliari přejeli. Což se divím, že někdo jako Conte dopustil trochu zápas podcenit. Jasně byli lepší, ale s nosánkem nahoře zakončuješ i o trochu laxněji a z toho ta produktivita. Jako říkal Lukaku v týdnu, že jsou tým co dře víc než kdokoliv, ale byl v jiných kabinách?

Reagovat
Nazgúl

Viděl jsem to od 30. minuty, ale napsat, že jsme nehráli špatně, když nás posraný Cagliari ždímalo jak houbu, bych si nedovolil. Bylo to prakticky jen na naší bránu a my jsme se zmohli jen na pár, byť uznávám, že nebezpečných brejků. Jako mohli jsme rozhodnout, ale stejně tak mohlo Cagliari vyhrát a nikdo by nemohl říct, že by to bylo nezasloužené. Lítal nám tam jeden míč do vápna za druhým a i když to obrana dlouho zvládala odvracet, tak byla jen otázka času, kdy jim nějaká akce vyjde a vyrovnaj. Napsat, že jsme jim přenechali míč a chodili do brejků a být s tím spokojen, bych asi chápal třeba proti té Barce nebo Dortmundu, ale nedokážu to pochopit v domácím prostředí proti výrazně slabšímu Cagliari, tam očekávám, že naopak budeme držet míč 80% času na kopačkách my a budeme kontrolovat zápas a ne zběsile odkopávat z vápna náhodně na jejich půlku. Ty brejky byly dost často i jen proto, že Lautaro a lukaku jsou tak dobří útočníci, že i tyhle někdy fakt dost zoufalé odkopy dokázali posbírat, udržet míč a nebo i jen ve dvou zaútočit rychle. Těch nepřesností atd., pro mě jeden z nejslabších výkonů letos a zasloužená remíza.

Reagovat
cresposuper

Zasluzena remiza? Vsak Cagliari iba drzalo loptu a nevedelo si nic vypracoval. No to teda nebola otazka casu, kedy im nejaka akcia vyjde a daju gol; vsak v druhom polcase nemali poriadnu sancu, ani ten gol nepramenil z nijakeho tlaku. A ano, u Conteho je bohuzial bezne, ze proti Cagliari ma jeho tim 40% lopty, mne sa to nepaci, ale nie je to znamka zleho vykonu, ale proste jeho taktiky.

Reagovat
Nazgúl

Podle toho, jak při každém záběru na něj Conte nadával a kroutil nevěřícně hlavou mi nepřišlo, že by tak chtěl hrát i tento zápas. Oba týmy daly gól a měli ještě jednu vážnější šanci, kdy musel zasáhnout brankář soupeře, zbytek byly jen závary a střely z nadějných pozic mimo branku, vyloženě tutovku jsme neměli ani my. Nám to tam lítalo blíže kolem tyčí, ale oni tam měli taky několik závarů, kdy to obrana na poslední chvíli odkopla nebo zablokovala. Prostě za mě je chyba přenechat takto iniciativu slabšímu soupeři. Po jejich vyrovnání se obraz hry moc nezměnil, k žádnému tlaku, natož šanci, nás za těch posledních s nastavením 15 minut nepustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ani hráči Interu nemluvili s médii

Trenér Interu Milán Antonio Conte, ani jeho svěřenci nehovořili po zápase s Cagliari se zástupci médií. Po remíze 1:1 nebyl Conte ani jeho realizační tým evidentně spokojen s výkonem rozhodčího. Ten vyloučil v závěru argentinského útočníka Lautara Martíneze za divoké protesty. Pro Inter šlo o třetí remízu v řadě a další ztrátu v boji o mistrovský titul. (football-italia.net)

Už chytá ty merďácký manýry, v Juve nikdy nebrečel

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se když to bylo vďycky podmázlý?Vždyť teď hraje i proti rozhodčím, beztak je to zase od juve podmázlý. Xindlýci se nikdy nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys měl být detektiv

Reagovat
DieryVonry

Ještěže to to podmazal i Inter v Neapoli.

Reagovat
Pipo123

Čo to kurva bolo? Fonsesca si Inzaghiho povodil asi tak ako Under Luliča. Nechápem tú našu hru, ok hrali sme hovno, ale kde bolo to agresívne Lazio? Veď v týchto zápasoch to vedia prášiť, ako napr v dvojzápase proti Juve, dnes žiadna snaha o pressing, jediný sa tam snažil Immobile

AS si zaslúžilo vyhrať a to jednoznačne, boli úplne niekde inde, hrali skvele a my sme vyzerali ako nejaký Spal dopiči

Reagovat
HugoBoss27

Respect

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

No a ještě máte bod.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pablos

Koukám, pokud dobře vidím (i když jsem už docela z práce unaven) , že Jankto nehrál, Barák už vůbec né, Krejčí taky né, Zmrhal né ...jedinej Matějů, parádní víkend pro naše hráče koukám.

Reagovat
dave30

Krejčí je zraněný, Zmrhal nehrává pravidelně stejně jako Barák (u něho mi bylo vysvětleno, že to tam má těžké, protože záloha jim funguje - nevím co funguje týmu, který byl celý podzim až do Vánoc na sestupových příčkách...). Matějů hrává, ale v poslední době se často podílí na obdržených brankách). Největší záhadou je Jankto. Před 2 koly údajně super výkon (měl bilanci 1+2, ale to o výkonu nic neříká...), minule šel v půlce dolů a nyní jen lavička. To podává tak nevyrovnané výkony, nebo tam tak moc rotují sestavu?

Reagovat
Houfi

Dlouho nepamatuji tak jednostranné derby. Nevyhrát takový zápas by už žádný tým na světě kromě AS nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi vykon AS v derby za vyse poslednych 10 rokov co Rimu fandim...favorizovane Lazio sme doslova valcovali cely zapas,az som neveril vlastnym ociam,neskutocne nasadenie a Super fantasticky vykon....skoda ze mame iba bod,dnes by zatliaskal aj keby prehrame...,vykon bravurny ....GRAZIE ROMA

Reagovat
EXoRcIsT

Lazio si ani neprdlo toto malo byt vitazstvo skoda ale AS hraje pekne a Fonseca odvadza dobru pracu aj napriek zraneniam

Reagovat
Pipo123

Ku koncu zápasu som závidel AS čo tam ich tréner posiela za hráčov, im chýba zopár klúčových hráčov a aj tak tam poslali Pastoreho, Perrotiho či Kolarova všetko hráčov s obrovskou kvalitu, to my tam pošleme Parolo aby vystužil obranu

Tare cez polčas mal rozhovor a vravel že káder je komplet a netreba do neho zasahovať

Reagovat
Stana95

tak po takovým výkonu je ten bod ztráta ... škoda teda že si Pau vybral slabou chvilku zrovna teď každopádně nasazení a bojovnost úplně jinde, až se mi nechce věřit, že tohle je to Lazio, co nedávno mlelo všechno co se mu postavilo do cesty.

každopádně za mě nejlepší hráči Spina s Underem, co ti dva tam předváděli celej zápas klobouk dolů a dneska dokonce i ten Santon zahrál a dalo se na něj koukat

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechápem, čo tu väčšina máte s tým Santonom. Náš s prehľadom najlepší pravý bek, čo vravím rok a pol. Väčšinu zápasov odohral úplne v pohode, dobre defenzívne, na rozdiel od Florenziho len neposiela bezvýznamné centre jeden za druhým, ale vpohode vie vyviesť loptu smerom do stredu, zapájať sa kombinačne s inými hráčmi a nie to len nezmyslene ťahať po lajne a centrovať. Trošku slabšie podporuje útok, ale futbalovo je nad Florenzim o parník.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Já som dnes čakal že Correa bude motať Santona a on ho za celý zápas len raz prehral, Santon hral fakt výborne, možno ten hate na neho je založený na základe výkonov ešte keď hral za Inter

Reagovat
Maritazzi

U něj je blbý, že občas udělá jeden obrovskej kiks. Jinak jako náhradník na beka úplně v pohodě. Což nás furt přivádí k tomu, že Flore by měl asi jít.

Reagovat
Alberto Aquilani

Trebars v Parme hral zle, ale napríklad v Gladbachu bol zas podľa mňa najlepší na place. Ja ho mám rád od začiatku a bol som spokojný keď prišiel... a súhlasím, Florenziho by som pustil s kľudným srdcom.

Reagovat
Stana95

já nevím, ale už ho mám zaškatulkovanýho jako hráče, kterej dopředu skoro nic a dozadu na můj vkus až moc často udělá nějakej obří kiks. Možná jsem ale jenom vychytal blbý zápasy.

každopádně dneska byl milý překvapení

Reagovat
Largo

Reagovat
Stana95

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Takzvaně na Pickforda

Reagovat
Largo

Goicoechea

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol - Juve ??????? Uroven serie B

Reagovat
DieryVonry

Na Barcelonu ten výkon Azzurri stačit bude

Reagovat
dextroza_m

Vsadíme se?

Reagovat
DieryVonry

sranda, nebo snaha o vyvolani laciné potyčky. Jasně, že by to měla mít Barca ve svých rukou. Zase na druhou stranu v CL umí hrát Neapol na 200% proti výkonům v serii A. Hrají úplně s jiným nasatením, ale Barca pochopitelně favorit, ale itálie ji někdy umí dost potrápit. Ale rozhodně se nesázím o tohle

Reagovat
dextroza_m

Já bych se asi nevsadil, jen jsem to zkusil... Stačil mi AS Řím

Reagovat
M11

Gratulace Napoli

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Hoši, takhle se o titul / navýšení náskoku nehraje. Neuvěřitelně mi leze krkem to, co už tady bylo za Allegriho - tuky, tuky, a zapneme až nám teče do bot.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
ED91

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem si říkal, že po delším čase se podívám na Juve a fakt jsem to neměl dělat.

Trávník šílenej, ta střední záloha divná... Lobotka tam vypadal zajímavě, klidná hra, přesné přihrávky. Přesně tohle Napoli potřebovala.

Reagovat
nani92

Ronaldo opäť ukázal,že je tímový hráč a namiesto oslavovania gólu šiel vzorne k stredovemu kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ta SerieA sa naozaj nedá pozerať. Po dlhšej dobe celý zápas a hrôza. Juve je strašne slabý nedivím sa ze v LM sa nikdy nedostane vyššie ta záloha je podpriemerna...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ještě horsi než tenhle tvůj stupidní komentář, kdy soudis ligu podle jednoho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by me jen zajímalo, jak hodnotis tottenham, tym, kterej byl vzdy totálně marnej a po 1 dobré sezóně, je opet naprosto marnej. Jinak výborně neapol.

Reagovat
Fortex

Takže podle tvého příspěvků jsou očividně všechny ligy slabé. Hm super

Reagovat
DelPiero137

Gennarovi tu vyhru prajem, Neapol bola dnes lepsia.

U nas skoda reci, jak na exibicnom zapase. Impotencia v plnom prude.

Opat, naviac to sralo CR7. Skoda ze nedokaze strhnut aj zbytok

Reagovat
ED91

Dole mal ísť Higuain a nie Dybala a namiesto Matuidiho, hneď od začiatku Rabiot. A verím, že by to inak vyzeralo. A dúfam, že Matuidi presedí zostatok sezóny na lavičke, každá nahrávka na neho je strata lopty...

Reagovat
Jajinek

Dneska je úplně jedno kdo vyhrál nebo kdo prohrál.... Kobe...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pharrell

RIP Kobe

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol win, takže příští kolo inter červená, dva neuznaný goly a penalta proti

Reagovat
cink

Easy

Reagovat
The Krupy

‪SKY: “Sarri are you more annoyed for losing in Napoli?”‬

‪Sarri: “Honestly no, I'm happy for the guys I have a connection with forever (the Napoli players) so if I have to lose then I’m happy for them because I owe them a lot”‬

Dokedy bude tento nesympatický fanúšik Neapolu na lavičke? Gianni Agnelli sa v hrobe obracia

Reagovat
Whitemedia

To mi připomnělo, když s námi vyhrál EL a trofej věnoval Neapoli..

Reagovat
Trand

Reagovat
garruklol

Reagovat
mesyas

střelec

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil...

Reagovat
10

ne že by se tohle od něj nečekalo, ale stejně to dost vyděsí...spolu s jeho taktickou nevariabilitou a neschopností ten tým nějak namotivovat

Reagovat
Pinturicchio

Nechápu Agnelliho, však v něm se musí vařit krev, po takovýchto kecech.

Reagovat
Malresi

Kolko casu a priestoru podla vas dostane? Alebo, co sa musi stat, aby ste ho poslali kade lahsie? Poche je imho trener po ktorom musite ist aj vy, aj united aj barca, vo vyhode bude logicky ten klub, ktory po nom pojde skor.

Ak sa podla mna pod Sarrim nieco zmenilo, tak to, ze z vas uz nejde strach. Dokonca aj vlani pod Maxom som sa v LM bál, aby LFC nedostalo Juve, teraz ked vas vidim si hovorim "sem s nimi".

Reagovat
10

Nemyslím si, že by to mělo být nějak rychlý, oni to svoje rozhodnutí neshodí jen tak, na to mají až moc velký ega. Myslím, že by ho nechali do konce sezony i v případě vypadnutí s Lyonem a dalších prohrách.

Jinak máš pravdu, tou posedlostí hrát lepší fotbal a primárně se soustředit na ofenzivu (což se ale stejně hrubě nedaří) se z Juve stal tuctovej tým, ty hlavní dlouholetý charakteristiky Juve jsou pryč, ale to už začalo před Sarrim. On přes to všechno největší problém Juve není.

Reagovat
Malresi

Dík obom. Ten prvý odstavec asi súvisí s tou poslednou vetou, ak tomu správne rozumiem. Nevyznám sa v tejto oblasti, lebo nie som váš vrchný fanúšik, no keď už sa o tom bavíme, zaujíma ma to. Keď poviem, že si narážal na vedenie, mýlim sa? Ostatne, čo sa vlastne stalo, že z imo dlhé roky najlepšie vedeného klubu na svete ste teraz v situácii v ktorej ste. Ono, povedzme si aj to B, že v takej situácii by chcel byť s výnimkou možno 3-4 klubov, každý klub na svete

Reagovat
10

Ano, narážím na duo Paratici-Nedvěd, nad nimi Agnelli, kterýmu by nejdříve musela dojít trpělivost s těma dvěma, což nemusí dlouho trvat. Myslím, že Paratici (a Nedvěd) nezvládají odchod Marotty, snaží se až moc na sílu všem ukázat, ale unikají jim ty důležitý aspekty a cit pro skladbu toho týmu. Třeba ta záloha je totální paskvil, beci jsou totální paskvil.

Reagovat
Malresi

Dík za vysvetlenie

Reagovat
Salfovic

Tak sezonu určitě dotrénuje, a pokud se Juve nedohodne s nějakým top trenérem, tak tam bude i v další sezoně.

Reagovat
Pinturicchio

#SARRIOUT, #POCEIN

Reagovat
Yanek

on je na tyhle vyjádření expert.

Reagovat
Deki

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

myslim ze nastal spravny cas sudit Sarriho pracu. Absolutne nikam sme sa neposunuli, tak som zvedavy na LM. Tu Max posledne 2 sezony ako tak zvladal.

Reagovat
M11

Tohle je tak na vypoved na hodinu

Reagovat
Zark

To neřekl moc dobře teda, ačkoliv dá se chápat, že je velký fanda neapole, když se tam narodil a vedle je.. stejně.

Sarriho jsem nechtěl, narozdíl od hodně lidí mi Max nevadil, ale když už tu Sarri je, tak mu budu fandit, taky to nemá nejlehčí přecejenom, s tou naší zálohou hrát joga bonito nelze. Uvidíme, jak zvládne sezonu a podle toho bych potom dál postupoval.

Reagovat
FuckT

Akože nechcem nič hovoriť, ale vynechal si veľmi dôležitú a poslednú časť toho odstavca, t. j. Sarriho želanie aby Neapol začal vyhrávať až po zápase s Juve. Nerobme s komára somara, pretože je úplne na mieste, že Sarri cíti vďaku klubu, vďaka ktorému je teraz v Juve, keďže nie je hlúpy a pozná svet, t. j. keby ho DL nezoberie možno by nikdy nedostal šancu trénovať top kluby. Noc iné to neznamená a rozhodne by to malo aj fans Juve skôr tešiť, keďže ich tréner je aspoň ako tak chlap na mieste, aj keď pre človeka ako som ja je taky ten pravý srdciar to najlepšie.

Co sa týka tých argumentov ohľadom hry a taktiky tam dole od 10, to už je iná vec, a to je ten faktor, ktorý by vás mal primárne zaujímať.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Lech

Reagovat
Bayern +

Perfektne Neapol

Reagovat
el Principito

Reagovat
10

Já věděl, proč někdy v 50. minutě usnout. Co to zase bylo za výkon a přístup k tomu zápasu? Sarriho si takticky povodí úplně každej trenér, Neapoli stačilo zahustit střed hřiště, stáhnout beky blíž ke stoperům a Juventus neměl šanci, pokolikáté v sezoně už tohle stačilo? To je tak, když nemá jinou herní variantu, podobně jako teď Conte v Interu. V tomhle je Allegri o 100 let před nima.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já tam pořád vidím velkou paralelu s Barcou - relativní lehkost soupeřů se na tento styl hry připravit, častou nesoustředěnost, nedostatek nasazení, prakticky jediný nebezpečný faktor Messi/Dybala. Nějak si nedokážu představit, že by jeden z těchto týmů měl jít v play-off LM daleko, ačkoliv je pravda, že kromě Liverpoolu se trápí asi všechny velkokluby.

Reagovat
10

To máš pravdu. Těch podobností tam vidím taky dost, přežraný líný týmy s arogantním přístupem a trenérama, který je nedokážou z letargie probudit. Zároveň je pravda, že se to týká snad většiny velkoklubů, je to divná doba, nějak mě to ani nebaví sledovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Juve si nejsem jistý, ale Barcu by nedokázal pod současným vedením probudit žádný trenér. Dokud budou třicátníci dostávat za zásluhy dlouhodobý megakontrakty, nikdo s nima nedokáže pohnout. A už vůbec pod Valverdem, kde měli snad víc volna než nějací poloprofesionálové. Od doby, co se všechno řídí marketingově, už je podle mě mnohem těžší složit charakterově tým, co vždycky měl třeba Juve. A je to zároveň doba, od který cítím určitý druh odcizení od fotbalu/sportu, zvlášť ve chvíli, kdy jim po odchozeným zápase jejich PR experti hází wtf statusy na sociální sítě.

Reagovat
10

amen

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Většina klubů už ztratila tvář. Je to podle mě věc změny celého fotbalového průmyslu a je přirozené, že lidem, kteří to sledují dlouho se to nelíbí. Stejně tak jsem si jistý, že nová generace to tak vůbec nevnímá. Definitivní konec fotbalu tak, jak ho známe, přijde až skončí s trénováním legendy té předchozí éry (Zidane, Simeone, Guardiola...)

Řešení vidím jedno a to je věnovat se jiným věcem. Svět není jen o fotbale, i když mám stále občas problém se s tím srovnat.

Reagovat
10

jinak v Juve jsou schopný od vás tyhle třicátníky ještě kupovat a pak si je držet dalších x let, to myslím hovoří za vše

Reagovat
PP

už několik let píšu, že fotbal je mnohem více byznys než sport. PR a sociální sítě tomu nasadili korunu.

Jinak hezká paralela Juve a Barcy, kde oba velmi podobně vybouchli tento víkend. Zcela se vytratilo zásadní slovo - hrdost. Hrdost hrát v nějakém klubu nebo reprezentovat svoji zemi. Připomíná mi to běžné zaměstnání ve stylu dnes se mi nechce, tak budu dělat hovno.. prachy přijdou a když se to nebude někomu líbit, začnu trucovat a půjdu k jinému "zaměstnavateli".. Hnus.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono třeba v Barce existuje spoustu důvodů, proč zpohodlnět, pokud k tomu má člověk nějaký sklony. Je to maximum, čeho můžeš jako fotbalista dosáhnout (jasně, společně s pár dalšími kluby, mezi kterými už se příliš nepřestupuje), krásný město, ideální počasí, nenároční trenéři (poslední maximalista byl Pep), spousta volnýho času, možnost věnovat se osobním marketingovým věcem, což v klubu trpí každýmu, nebo v případě Piquého i byznysu. A pokud přijde trenér, který bude chtít být náročný, tak si za pár měsíců sbalí kufry, protože takovou válku nikdy nevyhraje bez podpory vedení. A v Barce je navíc ještě tak specifická situace, kde se vedení klubu volí mezi členy klubu, tudíž všem tak nějak vyhovuje plácat to podobným stylem, pokud z toho kápnou nějaký tituly a daří se jimi utěšovat fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal byl vždy byznys( teda myslím tím ten profesionální) , jen stárneš a začínáš to vnímat. Vždy šlo primárně o prachy, dnes se to jen prohloubilo dostupností sledování, internet. sociální sítě atd.

Reagovat
PP

jo, to nepopírám.. Ostatně, jako ve všech oblastech života a dění kolem nás. Je to takové vystřízlivění z romantiky dřívějších časů. Co je rozdíl, tak mi chybí tady morální osobnosti a leadři v týmech, jako byli Puyol, Totti, Ferdinand, Vieira, apod.. Současné hvězdy (snad až na Messiho, který je ale spíš introvert) mi přijdou spíš takoví frackové. Vyfotí se pod nápisem Fair Play, aby za pár minut simulovali jak malé holky. Všechna čest současnému Liverpoolu..

Reagovat
DelPiero137

Ale toto sa deje aj v kazdodennom zivote. Od filmov, cez zabavu, hry atd. Vsetko je povrchne, plytke a jednotvarne. Vo vsetkom mas jednu blbu sablonu ktora ma generovat peniaze. Nic nie je originalne, odlisne, kazdy musi zapadat do nalinajkovaneho streamu.

Ako pis ty aj 10, uz ma to nebavi sledovat. A nie je len futbal ale aj filmy/serialy/dokumentarne filmy (ktore su vlasne tupe reality show) ani nove hry ma uz nebavia. Smeruje to do sraciek

Reagovat
Yanek

trochu negativní, ale souhlas. Poslední opravdu zajímavá hra byla RDR2.

Reagovat
lnterista

DS

Reagovat
Pinturicchio

Přesně, plný souhlas, hlavně s hudbou a filmama. Lidi ti řeknou, že je to nostalgií, ale ta s tím podle mě nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě v dospělosti přestávají bavit hry celkem chápu, ale u filmů (i když například v top20 na csfd je z filmů natočených za poslední dekádu jediný) a především seriálů bych to tak černě neviděl.

Reagovat
Pinturicchio

Současné seriály mi přijdou určitě kvalitnější než současné filmy, kde mi přijde, že se můžu spolehnout jenom na moje staré, oblíbené pardály - Fincher, Coeni, Scorsese, Gilliam, atd.

Dřívější mainstream mi přišel nesrovnatelně kvalitnější, ty filmy byly dělané s láskou, měly duši.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, hlavně filmy z devadesátek (Forrest, Vykoupení, Pulp Fiction, Sedm, Zelená míle, ... ) jsou naprosté klasiky, kterým se za poslední roky máloco vyrovná (čest výjimkám, za mě například ještě Quentin nebo Nolan), ale zrovna seriály jsou v posledních letech dost kvalitní. Hry jsem nikdy moc nehrál, tam těžko říct. A u fotbalu to takhle má asi každý, že máš nejraději tu generaci, na níž jsi vyrůstal, a ty další ti už nepřijdou tak dobré a atraktivní, i když nejspíš sledujeme dva nejlepší fotbalisty, jací tady kdy byli.

Reagovat
Pinturicchio

Hry taky moc nehraju, ale taky mi přijdou plytší než bývaly, už prostě není příběh na prvním místě a tvůrci se honí za co možná nejlepší formou a ptákovinama typu kdo realističtěj zobrazí vlasy, apod.

Reagovat
Maritazzi

Tohle mi přijde, že se změnilo, ta honba za grafikou často ustoupí obsahu. Je spousta her, který vsaděj na grafiku z devadesátek nebo herních automatů a dokáže to člověka zaujmout. Spíš těch nezávislých her je tuna na to, aby si člověk vybral. Ty velký projekty jsou podle mě podobně ambiciózní jako dřív a hry jako Last of Us, Death Stranding nebo zmíněné RDR2 ukazujou, že herní průmysl se posouvá pořád (akorát my spíš stárnem a člověk rád věnuje čas i jiným věcem).

Reagovat
Pinturicchio

Jasný, jak říkám, hry zas tak moc nehraju ... ale kolikrát si radši zahraju třeba nějakou hru na emulátoru z PS1 / PS2 než nějakou novinku.

Reagovat
DelPiero137

Toto je presne co mam namysli "honba za grafikou často ustoupí obsahu". Nemam extremny prehlad o hrach ale napriklad moj oblubeny heroes of might and magic. Taky HOMAM 3 je z dnesneho pohladu grafiky trapny. Ale kazdy hrad so svojou prepracovanou a svojskou grafikou navodzuje a dokonale vystihuje autenticky pocit daneho mesta. K tomu perfektna hudba podrthujuca dany "narod". Ucelnost, skalovitost hry (vlastnosti, kuzla, artefakty) je presne to co od hry ocakavam. HOMAM 5 je pre mna pravy opak, a ako pises grafika na ukor obsahu.

Ked tak obcas surfujem, vidno ze dnesne hry maju co ponuknut.

Moja srdcovka je Return to the castle of Wolfenstein taku atmosferu ako ta hra vyzaruje som uz nezazil.

Reagovat
Pipo123

Toto si nemyslím, niekedy moc príbehových hier nebolo, teraz ich je viac než dosť, ale v dobe multiplayeru je to zložité, já sám rád hrajem hry a rád by som si zahral nejakú príbehovku, no nakoniec skončím u 5 hodinového hrania CSGO

Reagovat
Pipo123

Nolan je super, on by dokázal natočiť scénu ako Pintuticchio splachuje hovno v hajzli, malo by to 2 hodiny a do toho by hrala hudba od Zimmera a malo by to 90% hodnotenie na CSFD a nomináciu na Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by takový snímek byl svým způsobem převratný a revoluční. Alespoň já jsem dosud nic podobného neviděl ...

Reagovat
Pipo123

Otázne je kto by hral to hovno

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším ... La Vecchia Signora?

Reagovat
DelPiero137

Presne ako pises, 90-tky boli tak nadupane, ze mam(e) asi latku velmi vysoko. Plus ako pise Pintu, starsie mainstreami boli nesporne kvalitnejsie. Urcite sa nechytam na vas filmovy prehlad.

Kedysi sa reziseri zemariavali na hlbku filmu a dokazali velmi jednoducho a efektivne vtiahnut divaka do deja. Reziser nacrtol scenu a divakova fantazia to dokoncila. Nepotrevali efekty, nekonence dialogy fraz a prazdnych kecov. Nepotrebovali az nadpozemsky dokonale postavy. Stacilo par hercov so skutocnou charizmou.

Teraz ma napriklad napada Lost Highway. Prvych 20min a taky pocit strachu, aky ma ovladol naposledy pri premiere Kruhu ked sme to pozerali v DTS na domacom kine.

Dalsi priklad upadku filmov je Predator. Chapem ze to nie je asi TOP film pre znalcov ale mne sa paci (mozno aj preto lebo som hral hru). Jednotka a dvojka su perfektne a mozem ich pozerat kedykolvek. Vsetky AvP co prisli potom su frasky. Plytvanie potencialom daneho pribehu.

A dalsia vec ktora ma sklamala je DeNiro a tie jeho akoze komedialne hovadiny ktore zacal natacat. Od psycho typka z Taxi Driver a Mys Hruzy, cez dokonale gangsterky az po trapne komedia Fotr je lotr a Frejeri v Las Vegas. Uvidime co Irishman, este som to nevidel.

Reagovat
Pipo123

Vy na to pozeráte moc kriticky, priemysel sa vyvíja a je to normálne, tak ako leteli westerny, potom zase gansterské filmy, potom bolo obdobie akčných filmov, potom bola docela dobrá doba scifi filmov a teraz sú komiksy, ale tie časom tiež skončia, to sú len chvíľkové obdobia, časom sa toho ľudia nabažia viac než dosť. Dobré filmy sa stále točia, je kopec zaujímavých režisérov

Reagovat
DelPiero137

Ani jeden zaner mi nevadi ale nech je kvalitne spracovany. Mozno mas pravdu, len skoda ze za tou kvalitou musis chodit "tak daleko".

Reagovat
10

třeba Irishman tě bavil? nebo Joker?

Reagovat
Pinturicchio

Na oboje se teprve chystám.

Reagovat
10

Já se dlouho chystal a teď jsem to dal o víkendu. Joker totální zklamání, to mi přišlo strašně smutný sledovat s vědomím, že někdo něco tak plytkého hodnotí tak vysoko. Irishman to pro mě udržel jen díky tý nostalgii/hercům, očekávání v podobě nových Goodfellas se rozplynuly docela rychle. Takže se mi to buď netrefilo do nálady, nebo to mám jako DelPiero a další nahoře.

Reagovat
Pinturicchio

Od Jokera (radši) nic nečekám, protože vím jak to s touhle mojí škatulkou (líbí se všem) filmů dopadá. Irishman bude (snad) fungovat alespoň díky té nostalgii, jak píšeš.

Celkově mi přijde, že už jsem toho slyšel / viděl tolik, že mě ti tvůrci vlastně nemají čím překvapit, většina věcí mi přijde generická a nějaká originalita se mi hledá čím dál hůř.

Reagovat
10

já primárně nemám ambice nechávat se překvapit a hledat nějakou originalitu, u Scorseseho jsem se naopak na ten jeho rukopis a styl těšil, potenciál měl k dispozici maximální

Reagovat
Pinturicchio

Ono je to lepší, aspoň pak člověk není zbytečně zklamaný.

Reagovat
Pipo123

Irishman je super, trošku mi vadilo že som sa strácal prvú hodinu, ale to bolo skôr mojou neznalosťou o osobách, vlastne som o tom príbehu nevedel nič. Ale aj tak to bolo skvelé, obrovská nostalgia, môj oblúbenec Pacino ale kurva stále skvelý Pesci, ten keď vravel niečo tak som nedýchal

Reagovat
Reggie

Reagovat
10

neříkám, že to bylo špatný, ale měl jsem prostě očekávání mnohem výš, šlo z toho s tímhle materiálem vymačkat víc...a velkou část zklamání způsobilo to CGI, to mi dost kazilo dojem

Reagovat
Pipo123

Strašne zle sa natáča takýto film potom čo človek videl Gansterov či Casino, toto je taký kludnejší film kde sa dlho budoval ten príbeh, mne občas vadilo skákanie v čase, nakoľko som občas nevedel či v ktorom období sa práve nachádzam. CGI bolo občas vidieť, moc nechápem zmenu očí De Nira a hlavne keď bil toho predavača, tam to bolo poznať najviac

Reagovat
10

To bylo strašný, jak děda po mrtvici, přitom mu tam mělo být 40 ...a ty oči a výraz mi vadily nejvíc, zvlášť u herce, kterýho jsem viděl snad ve všem, zrovna jeho postava byla za mě hluboko pod potenciálem

Reagovat
Pipo123

Já zase neviem na to pozerať objektívne, áno to CGI uškodilo De Nira, ale zase já mám strašné rád Ala a ten hral výborne, aj vo filme Heat (čo je moja srdcovka) som žral viac Ala než De Nira.

Na druhej strane Pesci vyzeral v pohode aj pri použití CGI, jeho som v tom filme žral

Reagovat
snuff24

Letošní rok respektive rok 2019 mně přišel zrovna jako dost silný ročník co se filmů týče.Ať už zmíním Jokera,Le mans, Tenkrát v Hollywoodu, Irishmana, 1917 nebo Parazita.

Reagovat
Pinturicchio

To jsou každoroční výjimky ... a jak píšu, Tenkrát je Tarantino (starý pardál), Irishman Scorsese, asijskou kinematografii tam nepočítám, ta je originální i v dnešní době.

Le Mans jsem neviděl, ale i bez toho to mám zařazené mezi filmy "budou se líbit všem", stejně jako například Nedotknutelní, Bohemian Rapsody nebo třeba Rush, kdy z toho stříkají lidi, kteří jdou do kina jednou za rok. Člověka, který má nasledováno a viděl desítky, stovky filmů takové filmy nemůžou ničím překvapit.

Reagovat
Reggie

Troufnu si říct, že jsem viděl desítky, spíš možná i nějakou stovku filmů (rozhodně se nepovažuju za filmovýho experta nebo tak něco, to ani náhodou). Ale chci se zeptat, čím by tě měl film po takovým počtu filmů ještě překvapit? Ptám se seriózně, protože ty filmy, který vypsal z loňska snuff24, byly za mě super. Tenkrát - trochu jinej Quentin, Joker - za mě naprostá pecka s úžasným Phoenixem, Le Mans - bylo ok, ale třeba na Jokera se za mě určitě nechytá, Irishman - klasika s tradičním hereckým ansámblem kolem Scorseseho. No a na závěr pro mě asi největší překvapení. A po Jokerovi nejlepší film loňskýho roku (možná stejná úroveň) - Parazit. Samozřejmě je to jenom můj pohled na věc. A každopádně souhlasím se zmínkou výš, že seriály jsou čím dál lepší, tam je to bez debaty podle mě.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, právě, že asi ničím, stejně je to s tou originalitou, ať už u hudby nebo filmu, to je nevýhoda toho, když toho člověk slyšel a viděl tolik. Zaplať Satan aspoň za ty asijské filmy.

Reagovat
Reggie

Jak říkáš. Asi se víc zaměřím na ty asijský, u kterých jsem teda byl asi zaujatej. Ale ten Parazit byl fakt super.

Reagovat
Pinturicchio

Za zkoušku nic nedáš:). Jestli můžu doporučit, zkus Oldboy, Jsem Cyborg, ale to nevadí, Pohraniční pásmo - všechno od Chan-Woo Parka, ... Jaro, léto, podzim, zima a jaro od Ki-duk Kima, v podstatě všechno od Yimou Zhanga a Johna Woo.

Reagovat
Reggie

Super, díky za tipy. Určitě zkusím

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Stacilo by sa drzat scenara aky mali predchadzajuci reziseri. Nemusi ma nic sokovat ani prekvapit, staci dodat kvalitu.

Reagovat
Reggie

S tím scénářem to myslíš jak? Já mám třeba "výhodu" v tom, že nečtu knížky, takže nemusím řešit, jak se film liší od předlohy. S tou kvalitou to zkus rozvést. protože podle mě ty filmy mají kvalitu. Ale jak říkám, jsem filmovej laik, kterýho to baví, to je celý.

Reagovat
DelPiero137

Napriklad Predatori a AvP. Staci to dobre spracovat, nemusi ma nic sokovat. V podstate ma nema co prekvapit, vieme o com to je, nech je to kvalitne spracovane. AvP (Predarori) mrha potencialom.

Reagovat
Reggie

Ok

Reagovat
Reggie

Reagovat
DelPiero137

Le Mans uz len z uputaviek bude typicka gicova pixlovina. Namysleny Enzo Ferrari v podobe zla, a Ford v podobe dobra reprezentovany neskutocne tazkymi frajermi (Damon, Bale) ktorych len kecy robia frajermi.

A samozrejme nesmie chybat ohybanie skutocnosti aby sa vytvoril nejaky umely kult.

Reagovat
Reggie

S Le Mans souhlas, bylo tak v podstatě takto. Proto jsem z toho osobně nebyl nijak zvlášť odvázanej, ale špatný to za mě nebylo. Nicméně na čsfd je to 11. nejlíp hodnocený film a tak ho teda nevnímám ani náhodou.

Reagovat
Zark

Přesně, dřív jsme dělali chytré nákupy a byla radost to sledovat, snad si to zase začnou uvědomovat naše vedení, jinak nám ujede vlak.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to nebavilo, tak jsem prepnul na Real a usnul u Realu

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon Napoli!

Reagovat
Panděvova ofina

Tak teď bacha, aby nemělo Eriksenovo letadlo nějaké nehlášené mezipřistání v Turíně.

Reagovat
Shevchenko

Nebo v Lamanšském průlivu.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Vypadá to, že trefil.

Reagovat
Frantszek

RADJA je pán

Reagovat
Pharrell

Interista Merďák

Reagovat
Yanek

To naše mercato je zase fail. Suso i RR odchází celý leden, Olmo v Leipzigu, Paqueta nespokojený, Piatek na odchodu. Nepíše se o nikom zajímavém.

Reagovat
Largo

A zbývá dost málo času.

Reagovat
Kaka14

pise sa este o vymene Paquetà-Bernardeschi,ale neviem ci by to bola pre nas vyhra...

potom este Florentino Luis z Benfiky a Bernardeschi, ktoreho asi Juve tazko uvolni teraz a je to zavisle na odchode Piatka, Susa a Paquety ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol je typicky saskovsky tym. Neco jako Zlin v hokeji nebo Boleslav ve fotbale. Driv porazili Spartu, a pak prohrali doma s Pribrami. Napoli prohrajile doma s Parmou nebo s kym to dostali, tam neumeji trefit branu, pak dojede lidr a zase se vytahnou. Ted zase muzeme čekat, az lostnou se Spalem. Hrozny tym.

Reagovat
FuckT

Tak od dokonalosti to ma ďaleko, ale naozaj by si nás objektívne označil za hrozný tím, berúc do úvahy rozpočty a mnohé iné faktory? Neznie to rozumne...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti hokejovému Zlínu?

Reagovat
smazaný uživatel

hokejový Zlín je v porovnání s ostatními týmy v lize finančně velmi chudý, takže srovnání s Neapolí fakt není na místě

Reagovat
oli9

Tak s tím hokejovým zlínem jsi totálně mimo

Reagovat
Maritazzi

Může mi někdo vysvětlit, proč aspoň u jednoduše uchopitelnejch věcí, jako je třeba žlutá karta v nastavení dochází k různýmu výkladu rozhodčí od rozhodčího? Proti Turínu dostaneme gól 40 vteřin po vypršení nastavení kvůli žlutý, včera Immobile dostane žlutou minutu před koncem a píská konec ještě dřív než původně ukázal A že se neřeší ta penalta je mi taky docela záhadou.

Reagovat
Pipo123

No já som čítal a vlastne rozhodcu obhajujú, dokonca čo čítam tak to odpískal ako faul na Patrica.

Richiamato dal VAR va all’on field review e torna sui suoi passi, cambiando giustamente la sua decisione. È infatti l’olandese a commettere fallo sul numero 4.

Reagovat
Maritazzi

No to jsem sem psal už včera, ale to je uplná blbost, když do něj nacouval Patric.

Reagovat
cresposuper

Celkovo byva nadstavovanie velmi tragicky riesene v Serii A.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Zark

divný deal, zs me raději Bernu prodat a použít prachy na to, kde nás skutečně tlačí bota

Reagovat
Pinturicchio

Nebo ho zkusit na tom RCM, chtěl bych vidět v akci zálohu Rabiot - Bentancur - Bernardeschi.

Reagovat
Zark

nj, ať ho tam zkusí a uvidi se jestli to bude dělat dobrotu nebo ne, byli by jsme rádi, kdyby se chytil... a je jedno na jakym postu.

Reagovat
Pinturicchio

Páč jinak odejde další Ital, kterých už je v kádru i tak jako šafránu.

Reagovat
Zark

kdyby ho nahradili jiným Italem (Tonali, Castrovilli) tak budiž, ale už vidim jak tam natahají zas nějaký odpad

Reagovat
Zark

typu rakitič

Reagovat
Pinturicchio

Tonali musí do Juve, prostě musí.

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

A nech si Berna zobere pod pazuchu so sebou aj Matuidiho...

Reagovat
Pinturicchio

Matu hlavně musí jít i sám, i kdyby to měl být jediný hráč, který odejde.

Reagovat
ED91

Reagovat
Eldarion

Zmysel to má pre obe strany, ani Lucas ani Berna sa do systémov vo svojich tímoch momentálne nehodia. Dry loan ideal pre obe strany

Reagovat
Pinturicchio

Mě to láká, na druhou stranu chci nejdřív vidět Bernu na pozici, kde by mohl být platný.

Reagovat
10

nejhorší 10 v historii Brazílie (cit Rivaldo) nechceme...stáli podobně, těžko říct, kdo je větší flop, ale pokud by měl Berna odejít, tak bych se snažil z něj dostat nějaký peníze a ty pak použít na hráče, který opravdu potřebujeme, jak píše zark

Reagovat
10

navíc v létě přijde Kulu, to je další důvod, proč tenhle deal nedává vůbec smysl

Reagovat
Pinturicchio

Jasný. Mně by to nebylo proti srsti, ale jen na základě hodnocení jeho výkonů Milanistama (hlavně ze začátku). Priorita je pro mě, jak píšu výš, zkusit Bernu probrat z té letargie na jiné pozici, hlavně to RCM, protože ta defenzivní část u něj není špatná.

Budu se opakovat, ale fakt bych chtěl vidět zálohu Rabiot - Benta - Berna, to je za mě ideál, z toho co máme momentálně k dispozici, možná trochu moc defenzivně laděná / bořičská, ale aspoň by ta trojka Ronalda, Higuaín, Dybala mohla dostat úplnou volnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Maritazzi

Včera se objevilo, že se k nám chce vrátit El Shraaawy, co na to Římani? Já nevím, jestli by to byl dobrej nápad. Gólovej sice u nás vždycky byl, ale levný řešení to není a do budoucna bych ho neviděl víc jako backup..

Reagovat
Stana95

můj názor je ten, že neměl do té Číny vůbec odcházet, navíc když byl v takové formě. a kdo ví, jak by na tom byl teď.

Reagovat
danko10

Novinari nemaju o com. Dnes rano som cital o Pedrovi, napriklad.

Reagovat
Maritazzi

Tak ElSha hodil i like k postu, kterej ho vyzývá k návratu. A vzhledem k tomu, že ten Perez se nějak zasekává, tak bych se vzhledem k Petrachiho oblibě v odložených hráčích z Anglie nedivil ani tomu Pedrovi

Reagovat
danko10

Toto chytanie sa lajkov na socialnych sietach. Je 28.1. Bud sa Petrachi nejak dohodne s Barcelonou, alebo nepride nikto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele