21. kolo
26.01.2020 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Parma dvakrát udeřila v prvním poločase a s Udinese získala tři body

První poločas na Stadio Ennio Tardini nakonec rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma. Parma se v průběhu dějství prosadila dvakrát, čímž v podstatě z minima vytěžila maximum. Herně Udine nebylo horší, ale zkrátka nebylo tolik efektivní.

Utkání bylo od začátku dost opatrné, přesto to netrvalo zas tak dlouho a Parma šla po dvaceti minutách do vedení. Obrana Udine si počínala nedůrazně a špatný odkop zapříčinil střelecký pokus Kulusevskiho, tečovaná rána pak dopadla v blízkosti branky na kopačku Riccarda Gagliola a ten z malého vápna překonal brankáře Mussa. Udinese zvýšilo aktivitu a snažilo se vyrovnat, ovšem místo toho inkasovalo druhý gól. Pokus Corneliuse ještě dokázal Musso vyrazit na rohový kop, ale při střele Dejana Kulusevskiho zaváhal a střelu, kterou určitě měl chytit propustil za svá záda. Udinese se tak dostalo do nepříjemného dvoubrankového manka a mělo co dělat. Do poločasu mohlo být veseleji, kdyby Kevin Lasagna po souhře s Fofanou neorazítkoval břevno!

Jak už bylo řečeno, herně to ze strany Zeber nebylo zas tak špatné, chyběly ale góly. V 63. minutě zpacifikoval nebezpečný pokus Mandragory Sepe a brankář Parmy si poradil i s volným přímým kopem.

Šance hostí přibývaly a bylo až neuvěřitelné, co všechno dokázali hráči Udine spálit. Sám Mandragora měl ve druhém poločase dvě velké tutovky, ale ani jednu neproměnil a to stálo Zebry body. Podobně na tom byl i Lasagna, který podruhé v zápase orazítkoval brankovou konstrukci. Parmě ve druhém poločase dobře zachytal i Sepe, takže nakonec z toho díky dvěma zásahům byly tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele