21. kolo
26.01.2020 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Inter znovu ztratil, takže Juventus může večer odskočit na šest bodů

Inter Milán si připsal další ztrátu a první místo se mu vzdaluje. Nerazzurri doma nedokázali porazit Cagliari, které sice prodloužilo sérii bez ligové výhry na sedm zápasů, ale bod z Interu má přeci jen svojí váhu. Vyrovnávací brankou se o něho čtvrthodinu před koncem postaral Radja Nainggolan.

Není to tak dávno, co se Cagliari představilo na San Siru v rámci Coppa Italia a byla z toho vysoká porážka 1:4. I tentokrát to vypadalo na porážku, ale v závěru se Cagliari podařilo vyrovnat a tím připravit favorita o důležité dva body.

Antonio Conte poprvé vsadil na novou posilu Ashleyho Younga, který zaujal místo na kraji záložní řady. Bohužel pro Inter se už po čtvrthodině hry zranil stoper Milan Škriniar, kterého nahradil velezkušený Diego Godín. První šanci zápasu měl Inter, ale Barella, který i s pomocí břevna rozvlnil síť stál v ofsajdu. O několik minut později pelášil na brankáře Cragna Borja Valero, ovšem opora Sardiňanů situaci zvládla. Inter měl přeci jenom navrch a v prvním poločase šel do zaslouženého vedení. Na Youngův centr si naskočil nehlídaný Lautaro Martínez a hlavou rozjásal San Siro. Argentinský útočník měl v prvním poločase ještě jednu dobrou příležitost, když mířil na přední tyč a Cragno výborně zasáhl. Cagliari se dostalo ke slovu jen jednou, v nastavení hlavičkoval Faragó a do akce musel Handanović.

Inter si v poločase hýčkal jednobrankový náskok, což chtělo Cagliari změnit. Domácím se nedařilo dostat hosty pod soustavný tlak a naopak po ráně Nainggolana a teči Simeoneho si Nerazzurri oddechli. Na druhé straně zase střílel těsně vedle Sensi. Conteho svěřenci druhý gól nepřidali a zle za to zaplatili. V 78. minutě se opřel do balónu jak je jeho dobrým zvykem Radja Nainggolan a balón od tyče skončil v síti! Cagliari dokonce cítilo šanci výsledek otočit, ale Handanović pokaždé dobře zasáhl. V nastaveném čase neudržel nervy na uzdě Lautaro Martínez a zcela zbytečným vyloučením nadělal Contemu další vrásky. Inter ztratil důležité dva body, vedle toho také o zraněného Škriniara a vyloučeného Lautara.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Recoba Inter

2:1 nebo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Forza Inter

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mafia z FERRARI opäť zaúradovala.

Reagovat
Frantszek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele