Serie A - souhrn 20. kola

18.01.2020, 17:01, aktualizováno 20.01.2020, 22:43
Komentáře a souhrny
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Juventus porazil Parmu a na druhý Inter Milán, jenž pouze remizoval s Lecce, má k dobru čtyři body. Lazio potvrdilo formu, tentokrát rozstřílelo Sampdorii, čímž si pojistilo průběžnou třetí pozici. AS Řím naplnil úlohu favorita na půdě Janova a drží si tříbodový náskok na Atanaltu, která nestačila na SPAL. AC Milán přetlačil Udinese, naopak bez bodu zůstala Neapol, která nestačila na Fiorentinu...

Atalanta Bergamo - SPAL 2013 1:2

20.01.2020 20:45

Góly: 16. Josip Iličić - 54. Andrea Petagna, 60. Mattia Valoti

SPAL ještě žije! To je hlavní zpráva pondělního večera. I když se situace v Bergamu rozhodně nevyvíjela ideálně a jako první se prosadil Josip Iličić, SPAL přesto dokázal otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. A opět se do sítě bývalého klubu prosadil specialista na Atalantu, Andrea Petagna.

Atalanta neměla mít podle papírových předpokladů se SPALem žádné potíže. Celek z Ferrary se potácel na posledním místě ligové tabulky a vůbec se mu nedařilo. Atalanta naopak válela a její tempo bylo pro mnoho soupeřů neúnosné. Navíc se spoléhala jednak na vrátivšího se Duvána Zapatu a jednak na elegantního tahouna Josipa Iličiće. Musela si ale dávat dobrý pozor na Petagnu, který se prosadil ve třech posledních duelech s Orobici.

SPAL začal poměrně odvážně a už ve třetí minutě musel zasahovat brankář Marco Sportiello. Skákavou ránou ho vyzkoušel Strefezza a Sportiello musel rychle na zem, aby míč vyrazil alespoň těsně vedle tyče. V úvodních deseti minutách dostal zkušený záložník Valoti jednu žlutou kartu a v deváté minutě mu sudí za další zákrok odpustil druhou, což by utkání významně ovlivnilo.

Jako první se ale podle očekávání prosadili Gasperiniho svěřenci. Duván Zapata sice čeká na svůj první zásah po zranění již delší dobu, ale k první brance významně přispěl povedeným sprintem po straně. Ještě lépe mu vyšel centr po zemi, kterým našel Josipa Iličiće. Slovinský tvůrce hry si naběhl před bránu a patičkou ukázal, jak může být fotbal krásný i jednoduchý zároveň. V Iličićově podání opravdu oslnivý start do roku 2020.

Po půlhodině nesmělé hry SPALu mohli domácí vést o dvě branky. Jenže průnik do hostujícího vápna zakončil Duván Zapata ranou pouze do břevna, od nějž se balon vrátil do hry. První půle v podání SPALu byla hodna zapomenutí a ani snažící se Petagna, jemuž sudí často pískal ofsajdy, na tom nic nezměnil.

Atalanta ale rozhodně neměla vyhráno, protože pokud někdo v lize umí otáčet skóre zápasu, je to právě SPAL. S dnešní výhrou se mu to povedlo už třikrát a nikdo v lize to nezvládl častěji.

Situace se ve prospěch hostí začala pomalu naklánět po změně stran. SPAL zjednodušil kombinaci a volil velmi rychlé nahrávky. Jedna z nich v 54. minutě založila útok po straně a někdejšího hráče Atalanty Recu nikdo z obránců nechytil. Reca pak krásně nahrál po zemi před bránu, kam si seběhl opět Petagna. Na jeho zakončení do poloprázdné brány nedokázali reagovat ani dva klouzající obránci - 1:1.

A to nebylo všechno. Domácí tribuny definitivně utišila 60. minuta. V ní Dabo nahrál tak trochu do špeku Mattiovi Valotimu, který ukázal obrovské sebevědomí. Nejprve si obhodil jednoho obránce, pak protančil kolem dalších dvou a jako bonbonek zakončil tak přesně, že se Sportiello natahoval k tyči marně - 2:1. V nervózním závěru ještě dostal červenou kartu domácí trenér Gian Piero Gasperini.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Parma Calcio 2:1

19.01.2020 20:45

Góly: 43. Cristiano Ronaldo, 58. Cristiano Ronaldo - 55. Andreas Cornelius

Hráči Juventusu zvládli večerní duel proti Parmě a díky zaváhání druhého Interu mají na čele soutěže už čtyřbodový náskok. Obě branky vítěze vstřelila portugalská hvězda Cristiano Ronaldo.

Juventus před večerním duelem znal výsledek Interu a dobře věděl, že v tomto kole už o průběžné prvenství nepřijde, pokud by ale své utkání s Parmou zvládl, šel by do čtyřbodového trháku.

A tak se také stalo. Juventus začal souboj s nevyzpytatelnou Parmou dobře a byl aktivnější, ovšem místo brzkého vedení musel rychle střídat. Zraněného Alexe Sandra nahradil už ve 21. minutě Danilo. O pět minut později se poprvé objevil v dobré šanci Cristiano Ronaldo, Pjanić ho našel centrem od rohového praporku a Portugalec hlavičkoval nad. Jeho chvíle přišla až později. Před koncem prvního poločasu dostal velký prostor, navedl si balón ke středu na pravačku a s pomocí Darmianovi teče překonal brankáře Sepeho. Krátce na to střídala i Parma a Ingleseho vystřídal Cornelius.

"Stará dáma" chtěla po změně stran co nejrychleji rozhodnout, ale to se jí nejenže nepovedlo, ale v 55. minutě dokonce soupeř vyrovnal. Byl to právě střídající Cornelius, který si naskočil na rohový kop Scozarelly a hlavou srovnal na 1:1. Tenhle výsledek měl však jepičí život. O tři minuty později znovu zafungoval faktor Ronaldo, když bezpečně poslal Dybalovu přihrávku do sítě.

Juventus pak dostal utkání pod svojí kontrolu a i když už nebyl směrem dopředu tolik aktivní, neměl s Parmou problémy. V nastaveném čase mohl stvrdit hattrick Ronaldo, ale Costův balón poslal mimo tyče. Ronalda to nemuselo mrzet, jeho dvě branky i tak znamenaly důležité vítězství pro úřadujícího šampiona Serie A.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 1:3

19.01.2020 18:00

Góly: 45. Goran Pandev - 6. Cengiz Ünder, 44. Davide Biraschi (vl.), 74. Edin Džeko

Římané si i přes pár škobrtnutí poradili s janovským CFC a z přístavního města vezou tři body. Gólově se o to kromě vlastní branky Biraschiho postarali Džeko s Ünderem, přičemž Janov jen korigoval snížením Panděva.

Janovský celek se letos trápí herně i výsledkově, ale nevzdává se. Trenér Ivan Jurić dnes do hry vyslal hráče jako Perin, Romero, Schöne, Sturaro nebo Panděv, který již před zápasem několikrát zmiňoval, že pro něj coby někdejší hráče Lazia je každé utkání s AS vlastně derby. Vedle něj se postavil někdejší hráč Vlků Antonio Sanabria. Hosté měli v Janově těžkou situaci, neboť pro karty nemohl hrát ani jeden bek z obvyklé základní sestavy. Místo Florenziho s Kolarovem nastoupili Santon a navrátivší se Spinazzola.

Ze strany Římanů to byl hodně povedený vstup do zápasu. Jednak svému soupeři prakticky vůbec nepůjčovali míč a jednak brzy vedli. Už v šesté minutě se povedlo tureckému útočníkovi Cengizu Ünderovi odcentrovat před bránu tak nebezpečně, že z toho byl gól. Brankář Mattia Perin zřejmě čekal teč Pellegriniho nebo Džeka, ale nakonec míč zapadl do sítě bez teče.

Vlci se nacházeli v situaci, která jim maximálně vyhovovala. Janov se spoléhal jen na delší nákopy vpřed a to nebyla úspěšná taktika, alespoň ne v první půli. Mladý křídelník Justin Kluivert si hezkým způsobem navedl míč na pravou nohu, načež na malém vápně hledal urostlého Džeka, jenž na vysoký centr nakonec sotva dosáhl.

Deset minut před koncem se do šance dostával Ghiglione, kterého našel pas ze strany, jenže mladý univerzál nebyl schopen dopravit míč do poloprázdné brány! A Janov byl o chvíli později potrestán. Leonardo Spinazzola se totiž dostal s míčem až do pokutového území, kde si ho hodil na levou nohu, načež ještě centroval před brankáře. Před ním ale špatně zareagoval obránce Davide Biraschi, který si vstřelil vlastní branku!

A pro Řím to byl hodně důležitý moment. Jen o minutu později totiž hostující obrana totálně zaspala a spoléhala na ofsajd místo toho, aby hrála. Zkušený veterán Goran Panděv se díky tomu dostal do náběhu před Paua Lópeze a elegantně ho prostřelil - 2:1.

Po změně stran kupodivu AS přestalo hrát tak aktivně a dávalo moře příležitostí soupeři. Ten sice svého soka tlačil, ale gólové šanci si vytvořit nedokázal. Zčásti kvůli vlastní nepřesnosti, z většiny ale kvůli bravurním zákrokům španělského brankáře Lópeze.

Janovu nepomohl ani příchod útočníka Favilliho. Naopak, v 74. minutě dal definitivní podobu výsledku zkušený kanonýr Edin Džeko. Po chybě brankáře jej do šance vyslal nejlepší italský asistent letošní sezony Pellegrini a Džeko si poradil jak s obráncem, tak s brankářem Perinem.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Cagliari Calcio 2:2

19.01.2020 15:00

Góly: 27. Ernesto Torregrossa, 49. Ernesto Torregrossa - 20. João Pedro, 68. João Pedro (pen.)

Brescia opět zapůsobila a o body obrala Cagliari. Přesněji řečeno o dva, protože i toto odpolední utkání skončilo remízou. Diváci se rozhodně nenudili, viděl červenou kartu a čtyři góly.

Cagliari chtělo zastavit negativní sérii a pád tabulkou, k čemuž dostalo za soupeře Brescii. Nováček soupeře se zatím velmi trápí, i když je pravda, že poslední dobou předvádí herně i výsledkově zlepšené výkony. Dnes čelilo klíčovým hráčům hostí Nainggolanovi, Pedrovi nebo Nándezovi s Pellegrinim. Mario Balotelli v dresu Brescie zůstal jen na lavičce. V šesté minutě sledoval pokus svého kolegy Rômula, který se dostal do šance prakticky sám před Olsenem. Napálil ale pouze vyběhnutého Švéda.

Ve 20. minutě fauloval Ndoj Cigariniho a hosté zahrávali standardní situaci. K ní se postavil Nández a krásným pasem našel nabíhajícího Joãa Pedra. Sedmadvacetiletý útočník si naskočil ze všech nejlépe a hlavičkou mířil přesně k levé tyči - 1:0 pro Cagliari. Radost sardinského celku však trvala jen sedm minut. Po faulu na opačné straně totiž Tonali našel krásným centrem Ernesta Torregrossu, jehož nikdo z obránců Cagliari nehlídal dostatečně. Torregrossa přesnou hlavičkou uzemnil zkamenělého Olsena a srovnal.

Deset minut před koncem první půle se Cagliari natlačilo do útoku a málem dalo další branku. Giovanni Simeone hezky tečoval přihrávku na střed, avšak výborně zasáhl Joronen, kterému se povedlo balón vyrazit. Ani jeden ze soupeřů nemohl být s výsledkem spokojen a že především Brescia nehraje ideálně, ilustroval trenér dvojím střídáním.

Své ovoce to mělo, protože ve 49. minutě domácí šli do vedení. A postaralo se o to opět duo Tonali - Torregrossa. Mladý středopolař nabil svému spoluhráči a Ernesto Torregrossa po pár krocích namířil nádhernou dělovku přesně k tyči. Olsen se sice natahoval, seč mu síly stačily, ale balon nechytil.

Mladíček Sandro Tonali odehrál skvělou hodinu, jenže v 66. minutě fauloval ve vápně, za což sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal pod patronát zkušený Brazilec Pedro a prudkou ranou srovnal na 2:2. Dvacet minut před koncem napálil Jhon Chancellor jen břevno za Olsenovými zády a Brescia definitivně ztratila šanci na třetí branku v 81. minutě. To se totiž nechal po zbytečném zákroku vyloučit střídající Mario Balotelli. Na hřišti strávil pouhých sedm minut.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Hellas Verona 1:1

19.01.2020 15:00

Góly: 20. Mattia Bani - 81. Fabio Borini

Mattia Bani prožil v dresu Bologně hodně zvláštní utkání. Ve 20. minutě sice poslal svůj celek do vedení, jenže o 50 minut později se nechal vyloučit a Bolognu oslabil. Hostující Hellas toho využil jen jednou a díky Borinimu srovnal.

Bologna začala odvážně a aktivně, což jsou většinou atributy spíš Hellasu. Do první šance se probíjel Sansone a napodobil jej o chvíli později také Orsolini, jenže oba dva mířili mimo. První minuty opravdu patřily Felsinei a ve 20. minutě se domácí zaslouženě dostali do vedení. Rohový kop Orsoliniho sice po hlavičce dokázal brankář Silvestri vyrazit, jenže na dorážku od Baniho už neměl nárok.

Posléze mohl náskok domácích ještě zvýšit Roberto Soriano. Toho skvěle našel aktivní Riccardo Orsolini, jenže Soriano pálil necelý metr od tyče. Hellasu se jeho ideje začaly sypat a o dvě minuty později přišel další zásah. Pro vynucené střídání musel ze hřiště zraněný Maraš Kumbulla, takže na plac musel Dawidowicz. Konec první půle ale patřil Hellasu. Nejprve musel brankář Skorupski likvidovat hlavičku z velké blízkosti a posléze ještě ránu Rrahmaniho.

Na opačné straně se do šance prodíral Sansone a elegantně si poradil s trojicí obránců Hellasu, jenže jeho rána skončila na tyči! Nastavení mohlo přinést jednu branku, když se po samostatném úniku objevil před Silvestrim Orsolini, jenže nedokázal vyběhnuvšího brankáře přehodit. Hned po změně stran se sudí Ayroldi pořádně zapotil, protože nejprve udělil červenou kartu obránci Dawidowiczovi, jenže VAR ukázal, že místo ruky zasáhl míč jeho prsní sval. Ayroldi proto červenou kartu k nelibosti domácích odvolal.

Po delší pasáži bez větších akcí se diváci dočkali vzruchu v 66. minutě. Mattia Bani se totiž srazil se Zaccagnim a fauloval jej. Protože měl jednu žlutou kartu, byla druhá jasnou známkou vyloučení a oslabení. Bologna musel dohrávat v deseti a to více než 25 minut.

A Hellas začal tlačit. V 73. minutě ještě brankář Skorupski parádně zlikvidoval dělovku z voleje od Di Carmineho, ale v 81. minutě už kapituloval. Na parádní centr si do vápna naběhl Fabio Borini a důraznou hlavičkou srovnal. 25 minut v premiéře za Hellas a jeden gól. Nemuselo navíc zůstat jen u něj, jenže v nastavení pálil centimetry od šibenice.

Více informací k zápasu

US Lecce - Inter Milán 1:1

19.01.2020 15:00

Góly: 77. Marco Mancosu - 71. Alessandro Bastoni

Inter zklamal po herní a především výsledkové stránce. Neporadil si totiž s bojujícím nováčkem ligy a v Lecce jen remizoval. Ve druhé půli sice šle do vedení po hlavičce Bastoniho, jenže posléze srovnal kapitán Mancosu.

Inter cítil obrovskou šanci vytvořit tlak na Juventus, který své utkání hraje až dnes večer. Za třemi body cestoval do Lecce a domácí nováček se mohl "těšit" na smrtící útočné duo Lukaku - Martínez, které podporovali Sensi, Biraghi nebo Barella s Candrevou. Před kapitánem Mancosuem nastoupili v domácích barvách útočníci Babacar s Lapadulou, zkušená prvoligová dvojice.

Úvodní minuty se odbývaly v očekávaném trendu, tedy s míčem na polovině Lecce a trpělivou hrou Nerazzurri. V 5. minutě se Martínezovi povedlo přiťuknout míč na vedle stojícího Lukakua, jehož dělovka pravou nohou prosvištěla kousek vedle tyče. Velkou šanci mělo ale především Lecce. Po rychlém brejku obrana Interu nepohlídala Mancosua, který si naběhl na zadní tyč. Tam dostal skvělý pas od Petriccioneho, jenže v pádu minul poloprázdnou bránu!

Tahle šance Interu ukázala, že tři body nebudou samozřejmostí a že domácí jsou odhodláni hrát ofenzivně, kdykoli se naskytne možnost. Pokud se o některém hráči Conteho výběru dá říct, že byl opravdu hodně aktivní, pak jednoznačně o Lautaru Martínezovi. Argentinská hvězda milánské ofenzivy neustále napadala, tvořila hru a velmi často pálila. Byť nepřesně.

Mnohem lépe střílel v 31. minutě Romelu Lukaku. Zkušený Belgičan si dobře pokryl míč a vyslal tvrdou ránu na brankáře Gabriela, kterého sice překonal, jenže jeho dělovka skončila na brankové konstrukci! Inter měl v těchto fázích hry dost smůly, kterou však bohatě vyvážilo štěstí ze závěru poločasu. Stefano Sensi totiž dle názoru sudího zahrál rukou ve vlastním vápně a byla nařízena penalta. Inter byl v šoku, který ale trval jen chvíli. Po přezkoumání celé situace totiž sudí dospěl k názoru, že Sensi měl ruku u těla, takže do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Ten pokračoval i po změně stran a Lecce si mohlo gratulovat. Nebyl to z jeho strany sice ofenzivní karneval, ale asi málokdo by to proti Interu čekal. Navíc se domácí celek úspěšně vyhýbal větším systémovým i individuálním chybám.

S ubývajícím časem do konce utkání však hosté začali být nervózní a trenér Conte se rozhodl pro zajímavý tah, který se mu maximálně vyplatil. Stáhl nepříliš dynamického obránce Godína a nahradil jej Bastonim. Mladý stoper strávil na hřišti sotva čtyři minuty, když se dostal k rohovému kopu. Ten byl rozehrán nakrátko a Bastoni po centru ze strany prudkou hlavičkou poslal hosty do vedení!

Interu ale dnes nebylo přáno, respektive se nevyvaroval chyby v zadních řadách. Střídající Žan Majer nacentroval ze strany po delší kombinaci a před brankářem Handanovičem byl nejdůraznějším hráčem kapitán Matteo Mancosu - 1:1. A kdyby Falcovu střelu z 81. minuty nezastavila tyč, mohla se urodit senzace.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 3:2

19.01.2020 12:30

Góly: 48. Ante Rebić, 71. Theo Hernández, 90+3. Ante Rebić - 6. Jens Stryger Larsen, 85. Kevin Lasagna

Gólem v poslední minutě nastavení završil svůj mimořádně povedený výkon chorvatský útočník Ante Rebić. Stefano Pioli ho poslal na hřiště až ve druhém poločase za nepříznivého stavu pro domácí a někdejší útočník Eintrachtu Frankfurt vstřelil dvě branky, včetně té vítězné. AC Milán porazil Udinese v dramatickém utkání 3:2 a po příchodu Zlatana Ibrahimoviće ještě neprohrál.

AC Milán v minulém kole vyhrál na Sardinii nad Cagliari 2:0 a v tomto kole ho čekalo nevyzpytatelné Udinese, které pod Lucou Gottim výrazně pookřálo. Hosté v novém roce ještě neztratili ani bod, což chtěl Milán na domácím San Siru změnit.

Rossoneri ale nezačali dobře, v 7. minutě vyrobil chybu brankář Donnarumma, když vyběhl daleko od pokutového území a balón místo do zámezí nabídl Strygeru Larsenovi, jemuž stačil trefit prostor mezi třemi tyčemi. Milán pak marně hledal cestu jak ohrozit brankáře Mussa, v závěru poločasu byl sice aktivnější, ale bez gólového efektu.

O přestávce tak musel Stefano Pioli zareagovat, stáhl neviditelného Bonaventuru a na plac poslal Ante Rebiće. Jak se ukázalo, byla to správná volba. Rebić okamžitě oživil hru a pouhé čtyři minuty pobytu na hřišti srovnal po Contiho přihrávce před branku na 1:1. Udinese rozhodně nesložilo zbraně a Donnarumma se musel činit proti Fofanovi, každopádně domácí přebrali iniciativu a byli nebezpečnější. V 73. minutě se polozaplněné San Siro dočkalo dalšího gólu. Rohový kop odvrátila obrana Zeber jen ke kopačkám Thea Hernándeze, který z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Francouzský krajní obránce je po svém příchodu do Milána mimořádně produktivní a je nejlepším střelcem svého týmu v právě probíhající sezoně.

Milán vedl, ale ještě nebylo všem dnům konec. Pět minut před koncem odmítl definitivní klid v tutovce Ibrahimović a Udine z následující akce srovnalo. Povedenou akci zakončil po centru Strygera Larsena Kevin Lasagna - 2:2. Když pak o chvíli později Lasagna znovu pálil, tribunami San Sira to jen zahučelo. Zdálo se, že konečná dělba bodů se stane realitou, ovšem Milán to ve třetí minutě nastavení odmítl. Ante Rebić se skvěle zorientoval před šestnáctkou, navedl si balón ke střele a zařídil Milánu důležité tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 0:2

18.01.2020 20:45

Góly: 26. Federico Chiesa, 74. Dušan Vlahović

Krize fotbalistů Neapole stále nebere konce a pod Gattusovým vedením si po sobotním večeru připisují už čtvrtou porážku z pěti zápasů. Parthenopei tentokrát doma prohráli s Fiorentinou, které naopak změna kouče a jmenování Giuseppe Iachiniho nesmírně prospěla. Fiorentina hrála na San Paolo pragmaticky, udeřila už v prvním poločase prostřednictvím reprezentanta Federica Chiesy a po obrátce pojistil výsledek Dušan Vlahović.

V sestavě Violy nechyběl ani nově příchozí útočník Patrick Cutrone. Většina pozornosti byla ale upřena na Neapol, která se v letošní sezoně nebývale trápí a už stihla sáhnout k trenérské rošádě, kdy Carla Ancelottiho nahradil Gennaro Gattuso.

Neapol nebyla v prvním poločase horším týmem, nicméně její snaha vůbec k ničemu nevedla. Parthenopei mají v letošní sezoně velké problémy v ofenzívě a i proti Fiorentině to bylo znát, šance si totiž vytvářeli spíše hosté.

Už ve 2. minutě hlavičkoval přesně do míst, kde stál Ospina stoper Milenković a o chvíli později po centru Liroly nezakončil přesně Cutrone. Ve 26. minutě už hosté vedli, balón do pokutového území dostal Federico Chiesa a přesnou křižnou ranou překonal brankáře Ospinu. Jen o chvíli později rozvlnila síť i nová akvizice Patrick Cutrone, ale jeho gól nebyl kvůli ofsajdu uznán a Neapol si alespoň pro tuto chvíli mohla oddechnout. Teprve potom si Parthenopei vytvořili vůbec první výraznější příležitost, načechraný pas za obranu poslal Callejón hlavou mimo. A to bylo z prvního poločasu všechno.

Gennaro Gattuso se o přestávce rozhodl ponechat na trávníku stejnou jedenáctku jako v prvním poločase. Neapol ještě více přidala, ale výsledkem byla jen tyčka v podání Lorenza Insigneho. Na druhé straně spálil ještě větší příležitost Chiesa, když ho po nádherném pasu vychytal Kolumbijec Ospina.

Neapol byla směrem dopředu opravdu marná a čtvrthodinu před koncem ji zasadil definitivní KO Dušan Vlahović. Utaženým obstřelem k tyči nedal Ospinovi sebemenší šanci a dvoubrankové manko už bylo pro Neapol příliš.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 2:1

18.01.2020 18:00

Góly: 61. Jérémie Boga, 73. Domenico Berardi - 20. Tomás Rincón

Fotbalisté Sassuola konečně zabrali a po třech porážkách registrují vítězství - první v novém roce. Tři body se v žádném případě nerodily lehce, Granata díky Tomási Rincónovi vedla, ale Neroverdi ve druhé poločase spasili Boga a Berardi.

Domenico Berardi navzdory nastoupil v základní sestavě, stejně jako Manuele Locatelli a s jejich podporou se Sassuolu konečně zadařilo. Turín přitom cestoval na Cittá del Tricolore v dobré formě.

Začátek utkání byl poměrně otevřený, jako první se ale po dvaceti minutách prosadili hosté. Nacvičený signál při rohovém kopu zakončil střelou z voleje Tomás Rincón a ještě od Locatelliho skončil balón za brankovou čarou. Ve 27. minutě mohl přiblížit Turínu bodový zisk Andrea Belotti, poté co ve vápně zasekl balón, zkoušel Consigliho technicky obstřelit, ale naštěstí pro domácí těsně minul. Sassuolo si po Belottiho akci mohlo výrazně ulevit, na druhou stranu hosté byli dál aktivní a dělali obraně Neroverdi problémy. Po dalším rohovém kopu dokonce vstřelil gól Izzo, ale ten kvůli ofsajdu neplatil. Závěr prvního poločasu byl z obou stran hodně nervózní a sudí Massa rozdal hned čtyři žlutá napomenutí.

Sassuolo potřebovalo ve druhém poločase zareagovat, ale Roberto De Zerbi se prozatím nerozhodl ke změnám v sestavě. Domácí zvýšili tempo a po hodině hry jim bylo odměnou vyrovnání. Jeremie Boga se šikovně uvolnil a protože nevěděl, co s balónem, rozhodl se vystřelit a udělal dobře, jeho rána skončila přesně v šibenici a Sirigu na ní neměl nárok. Neroverdi vycítili, že tohle utkání mohou strhnout na svojí stranu a dál hledali možnosti jak přelstít obranu Turína. Čtvrthodinu před koncem to byl opět Boga, který tentokrát přihrávkou našel Domenica Berardiho a jeho tvrdá rána skončila v síti.

Hosté ztratili vedení a museli dohánět, velká šance na vyrovnání se jim naskytla v 82. minutě, ovšem Vincezo Millico trefil břevno. Granata se snažila do posledních minut, ale Sassuolo už si vedení vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - UC Sampdoria 5:1

18.01.2020 15:00

Góly: 7. Felipe Caicedo, 17. Ciro Immobile (pen.), 20. Ciro Immobile, 54. Bastos, 65. Ciro Immobile (pen.) - 70. Karol Linetty

Už jedenáctou výhru v řadě si na své konto připsalo Lazio a zůstává tak v kontaktu s prvním respektive druhým místem. Biancocelesti neměli slitování se Sampdorií, které na Stadio Olimpico nastříleli pět branek! Hlavní hvězdou zápasu byl Ciro Immobile, autor hattricku se v letošním ročníku Serie A prosadil už třiadvacetkrát! Utkání čtvrthodinu před koncem nedohrál hostující Chabot.

V minulém kole to byla Sampdoria, která se na úkor jiného týmu pobavila pěti góly, tentokrát ale musela stejnou porci branek přijmout. Lazio se pyšnilo deseti zápasovou sérií bez ztráty kytičky a skvělou formu potvrdilo i na Stadio Olimpico proti Sampdorii.

Kdo zastaví rozjeté Lazio? Na odpověď si ještě musíme počkat. Inzaghiho svěřenci vlétli do zápasu jako uragán a už po sedmi minutách vedli. Ještě než se tak stalo, minul těsně pravou tyč Luis Alberto a krátce na to už se zaradoval jeho spoluhráč Felipe Caicedo. Ciro Immobile se vřítil do šestnáctky jako tank, Audero sice jeho pokus vyrazil, ale s dorážkou Caiceda nemohl nic dělat. V 17. minutě přišla pro hosty další pohroma, po ruce v pokutovém území nařídil sudí penaltu a Ciro Immobile nezaváhal. O tři minuty dostal Immobile pas za obranu, obešel i brankáře a zvýšil už na 3:0. Zdrcená Sampdoria se na nic nezmohla a byla ráda, že do přestávky neinkasovala ještě další gól.

Lazio hrálo ve velké pohodě a dominovalo i po změně stran. V 55. minutě dostal Lucas Leiva balón ze skrumáže a Bastos přesnou střelou zvýšil na rozdíl čtyř branek. Sampdoria měla i velkou dávku smůly, po hodině hry zahrál její stoper Colley opět rukou a Ciro Immobile proměnil i druhou penaltu v zápase. O pár minut později sice Linetty střelou zpoza vápna snížil, ale na více se hosté nezmohli i proto, že Julian Chabot uviděl čtvrthodinu před koncem červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC20163139:1951
2.Inter Milán20145141:1747
3.SS Lazio19143246:1845
4.AS Řím20115437:2238
5.Atalanta Bergamo20105550:2835
6.Cagliari Calcio2086635:3130
7.Parma Calcio2084827:2728
8.AC Milán2084821:2628
9.Turín FC2083926:2827
10.Hellas Verona1975722:2226
11.SSC Neapol2066828:2824
12.Bologna FC2066829:3224
13.ACF Fiorentina2066825:2924
14.Udinese Calcio20731019:3124
15.US Sassuolo20641032:3522
16.UC Sampdoria20541120:3319
17.US Lecce20371023:3916
18.SPAL 201320431314:3015
19.Brescia Calcio20431319:3815
20.Janov CFC20351221:4114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (208)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ciro je král Serie A

Reagovat
Recoba Inter

to jde? fandit Spartě a Slavii zaráz?

Reagovat
smazaný uživatel

a barca - real :)

Reagovat
smazaný uživatel

a AS a Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

A united a city

Reagovat
smazaný uživatel

ale mít ve vedlejší ch AC je taky dost síla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno jde, když se chce.

Reagovat
Recoba Inter

zoufalče

Reagovat
Al Capone

píše někdo kdo ho bere vážně a přitom má ve vedlejších Espanyol a Barcu...

Reagovat
Nuno čomes

A ještě AC.

Reagovat
Al Capone

Jo no, fakt zoufalec.

Reagovat
Recoba Inter

Už i na Alcatrazu mají net?

Reagovat
Recoba Inter

Mám rád Katalánsko, když nic nevíš tak raději pomlč.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Recoba Inter

Dean O'Banion > Al Capone

Reagovat
Al Capone

Nevim co to zkousis, ale ja se jen smeji nekomu kdo fandi zaroven Interu a AC, Barce a Espanyolu... Tohle proste neokecas.

Reagovat
smazaný uživatel

takových idiotů je tu spousta

Reagovat
Al Capone

To kazdopadne, ale tenhle zoufalec tomu nasadil korunu kdyz se smeje ocividnymu trollovi.

Reagovat
Recoba Inter

Ty se vrať na Alcatraz prosímtě Právě proto, že je ten trolling tak očividný, je to trapné, chápeš? Nechápeš... a sebe za zoufalce nepovažuji, pokud ty ano, pro mě to neznamená naprosto žádnou újmu absolutně v ničem. Přeji příjemný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa se ozvala

Reagovat
Recoba Inter

Včetně tebe ty klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Inspiroval jsem se u tebe. Jsi můj vzor.

Reagovat
Recoba Inter

No nevím

Reagovat
Recoba Inter

Jde vidět, jak to jedeš úplně na sílu...na co si hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe

Reagovat
The Krupy

veľmi prehľadný troll

Reagovat
smazaný uživatel

To AC u tebe nechápu..

Reagovat
Recoba Inter

Proč? dokázali úžasné věci.

Reagovat
ED91

Aj Juve

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně je jediný italský tým, který získal treble. A není to ACM ani Juve

Reagovat
ED91

Snad nie nadlho

Reagovat
Recoba Inter

Krom toho za ně hráli úžasní hráči, které nejde nemít rád jako Maldini, Nesta, Pirlo, Seedorf...

Reagovat
DelPiero137

Prilo hral aj za nas, mal by si si tam dat aj Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to prostě rivalové.. já taky cením tu generaci, která za ně hrála... co dokázali apod. Ale fandit jim nebo přát, to prostě nemůžu.

(ani je mít ve vedlejších týmech)

Reagovat
smazaný uživatel

protože tam už máš plno!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám.. tady borci mají klidně 10 vedlejších týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

některý hovada by tam nakopírovali celý tabulky

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný kolik penalt kope Lazio

Reagovat
Pipo123

Je ich veľa, ale aj dnes to boli jasné ruky, proti tomu nemôže nikto protestovať

Reagovat
svkmd

presne tak o tom žiadna

Reagovat
9augi9

Neplač.

Reagovat
svkmd

čo to je za reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimoň

Reagovat
9augi9

Že je urevaný jak žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních 7 kolech kopalo Lazio 6 penalt!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutná vlastní medicína?

Reagovat
smazaný uživatel

To být Juventus, to by bylo hejtů!

Když k tomu pripoctu góly v Cagliari 90+3 a 90+8, Juventusu 90+5

Reagovat
pistacik11

Všetky piskatelne, tak zase na čo to vyťahovať a rozbehovať zbytočné hádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny správně odpískané.

Reagovat
raduinho

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli O_O Polka hracov ani nebehala to som dlho nevidel

Reagovat
danko10

Rino to v Neapole neskutocne zdvihol. Z piatich ligovych zapasov 4 prehry a jedno uhaluzene Sassuolo.

Reagovat
Pipo123

Hlavne je tá hra horšia než pod Carlom, ten team nevie čo hrať

Reagovat
danko10

Mne sa teda zda, ze ani nechce. Na Manolasovi to vidim najviac, kedze presne takto fungoval vacsinu zapasov pod Difrom. Totalny nezaujem. Insigne detto. A vlastne celkovo mi prislo, ze nikto neni v nejakom dynamickom ucelnom pohybe. O tom v podstate svedci, ze ich dokaala prekombinovat aj typicka Iachiniho roztahana pseudozaloha.

Reagovat
Pipo123

Já som práve tú dynamiku čakal od Allana, ale ten hral hrozne, na čo siahol to pokazil. Najviac ma ale sklamal Di Lorenzo, v Empoli lietal po čiare ako blázon a dnes sa tam len prechádzal.

Neapol je celkovo na ústupe a moc to nechápem, pred pár rokmi sa u nich hralo zle, fans tam vedeli vytvoriť neskutočnú atmosféru, hráči jazdili po prdeli, dnes to je team plný hráčov čo si to len prihrávajú 30 metrov od brány a nejavia záujem o zápas. Ten team stratil svoju identitu, na ten prázdny štadión sa pozerá hrozne

Reagovat
danko10

De Laurentiis a jeho ego. Ten tim mal vrchol so Sarrim, bol pokope dost dlho a nic nevyhral, pretoze cez Juventus to jednoducho neslo. Namiesto toho, aby par hracov pustil a poriadne to okyslicil, zacal rozpravat kokotiny novinarom a cele to zacal drzat spolu nasilu.

Reagovat
stuff

Je to strasny pohlad. Predpoved miestnej vacsiny s Rinom zatial nevychadza. Ten drajv, ktory spominate bol este najma pod Mazzarim, ktory by bol tiez isto lepsia volba.

Ajked tam to isto nie je len o trenerovi, ale na priklade interu(aj juve) vidiet, ze aj zmena trenera vie urobit vela.

Skoda Carla

Reagovat
Luis_Figo

bolo naivne si mysliet ze Gattuso bude hrat lepsi futbal ako Carlo..On uz ako hrac bol kazic. Najlepsi futbal hrali pod Sarrim to je pravda, mali to trosku zdvihnut kvalitnymi nakupmi a ne to drzat nasilu. Hrali LM a pekny futbal, skoda ich. uz sa asi nezdvihnu tak skoro

Reagovat
CubONE

Od Rina nikto nejaky lepsi futbal necakal, ale cakalo sa, ze ich aspon trocha nakopne a posunie z tej letargie, co sa teda vobec nestalo.

Reagovat
stuff

Ono u vela fans ac ostal po jeho odchode spomienkovy optimizmus. Pri Vasich poslednych treneroch sa ani nedivim. Ale zabudlo sa, ze ten tim nehral pod nim vobec nic. Ziadna tvar, myslienka, nikam sa neposuval.

Neapolu takyto pad neprajem, toto moze skoncit pre nich velmi zle. Azda od noveho roka novy kvalitny trener.

Oproti ac sa pri neapole bojim aj, ze sa nevratia nikdy. U ac verim, ze je to otazka casu a investora

Reagovat
CubONE

Jasne, ten futbal nebol skvely, ale hraci behali a nechali na tom ihrisku vsetko, to som tak nejak dufal, ze Gattuso v Neapole zmeni.

Reagovat
10

Jenže tam by s tím v týhle extrémní situaci nic neudělal ani Conte s Guardiolou, když se majitel soudí s vlastníma hráčema, posílá je do tréninkovýho gulagu a ty proti němu pak revoltujou, což on řeší maximálníma pokutama, tak je to těžký. Carlo utekl a je myslím hodně rád.

Stačí se podívat na ty góly, co dostávají, ty jsou prostě úplně v prdeli. Rino si bohužel pro něj dost naběhl.

Reagovat
FuckT

Preco vsetci musia sirit nazory bez informacii? Carlo chcel zostat a dokonca potom, ako sa dozvedel o prepusteni DL povedal: "Are you sure?" Carlo veril tomu, ze on je tym spravnym clovekom na to, aby napravil to, co sa stalo. DL ale nemienil cakat. Ten treningovy gulag bol najprv poblem, ale teraz momentalne ideme do nho zase na zaklade rozhodnutia hracov samotnych, cize herecky asi zmenili nazor a prislo im to potupne, ze coskoro budu mozno na poslednom mieste. Read before you write, bro.

Reagovat
10

Ano, pak je tady tato naivní verze, který by nevěřil snad ani olis, proto Carletto podepsal hned po propuštění v Evertonu, proto ti hráči mají takovýhle nasazení...

Reagovat
FuckT

Naivna byt nemusi, to, ze hned podpisal s Evertonom nemusi nic znamenat, teda okrem toho, ze surne potrebovali trenera a videli dobru moznost. Samozrejme, rokovania mozu prebiehat aj ked vyhodenie ocakavas, ale nemusi to byt 100% zalezitost. Neverim tomu, ze Carlo vyslovene tuzil po tom znicit nam tim, ale mozno je to presne ten typ cloveka, ktoreho to vobec netankuje. Kazdopadne naivny si aj ty, pretoze informacie mame vlastne iba tie moje a domyslat si nieco na zaklade povah ludi, ktorych nepozname, alebo neviem vlastne na com si to zalozil, tak to tiez nie je zrovna dokonale...

Reagovat
10

To by bylo až moc náhod najednou, aby šlo čistě o nějaký domněnky. Informace máme i ty, že Carletto hodně rychle podepsal jinde, ADL tak nemusel platit jeho odstupný a hned v den vyhozovu oznámil Rina. Domněnka je, že to v rámci vzájemných sympatií, o kterých celou dobu obě strany mluvily to pak zahráli takhle, no. Carletto navíc s tím gulagem nesouhlasil, hráči šli proti ADL, takže je nesmysl tohle nějak zahrávat do outu, když teď hráči strašně "chtějí" znovu. Já se jim ani moc po takových výkonech nedivím, taky bych se radši schoval někde v ritiru.

Reagovat
FuckT

Ktovie, ja si nemyslim, ze je to dostatok informacii na take finalne zavery, ale mozes mat provdu. Kazdopadne ak ju mas, tak Carlo nie je hodny nicoho.

Reagovat
10
Reagovat
FuckT

Nechce sa mi to prekladat, iba si domyslam, ze ho zrusili. Kazdopadne som zobral info z oficialneho websitu SSC Napoli, kde sa k tomu vyjadril sam Gattuso. Ale priznam sa, neviem comu mam viac verit, ci oficialnym informaciam alebo zurnalistovi. Ja vseznalost nepredstieram.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Mazzariho Neapol som mal rád, o mnoho viac než Sarriho. Vtedy tam bolo veľa bojovníkov čo na tom ihrisku makali, Cannavaro, De Sanctis, Campagnaro, Maggio, Behrami atd. Ten team mal drive, Sarriho Neapol ma bavil herne, ale hrali taký soft futbal bez záujmu, bez agresivity, kde sú tie časy keď Cannavaro a De Sanctis utekali do vápna súpera reklamovať penaltu

Reagovat
Zark

a nebo to prase Aronica s garganem,hrat tam to bylo vzdy o hubu a fanousci spravili doslova peklo

Reagovat
FuckT

Campagnaro a vecny kiksiar Cannavaro junior, ale ti hraci mali ako take srdcia a ten nas trident Lavezzi Cavani Hamsik niekedy proste dokazal vykompenzovat aj nemozne...

Reagovat
Zark

jo, melo to neco do sebe. a dostali jste se nahoru relativne sympatickou cestou s trenery jako Reja, Mazzari nebo Sarri.. to megalomastvi s Benitezem nebo Ancelottim se vam moc nevyplatilo, nerikam ze by uplne vyhorreli, ale jakoby to Neapoli nesedí... a potrebuji se vratit k poctivemu vyhledavani mene slavnych, ale zato najednicku fungujicich lidi

Reagovat
FuckT

Asi to tak bude. Na jednej strane to chapem, lebo Sarri ukazoval, ze to zvlada hrat iba na jednom fronte, kedze vysledky v LM a Coppe boli vcelku tragicke. DL si to zasadil do hlavy, ze ak privedie jedneho z najslavnejsich trenerov v historii, tak jednoducho sa budeme musiet posunut vyssie. Nie je lahke ho za to vinit, ale bohuzial nevyslo mu to ani nahodou.

Pozitivom je, ze zrazu ten mafian nema tolko reci v mediach, je vlastne este v tomto vesmire? Nedavno este jedno interview za druhym a zrazu "nic to chlapci, nic to za to..."

Reagovat
stuff

Pamatam matne nejaku tvrdu zasluzenu prehru 3:0 od Neapolu alebo nieco take. A presne ako vravis, aj zo san paola siel strach. Skoda vsetkeho, ako to tam ide.

Aj vysledky, co boli pod sarrim, bola parada a uz vtedy sa nepacilo fans a teraz prazdne tribuny, ked ich treba

Reagovat
DelPiero137

hlavne ta utocna trojka bola najlepsia aku SSC pod De Laurentiisom mala. Lavezziho bol borec.

Reagovat
FuckT

Podla mna Lavezzi bol najmenej futbalovy clanok z tych 3, ale jeho hra bola pastvou pre oci, co ovplyvnilo posudok mnohych.

Reagovat
FuckT

Di Lorenzo hral na stoperovi, cize iba po inej ciare mohol lietat, ale tusim sa riesi doping a piko je zakazane.

Reagovat
Pipo123

Di Lorenzo hral stopéra 15 minút, potom hral na pravej strane obrany

Reagovat
FuckT

Moze byt, ja som videl iba prvych 5, musel som odist. Kto tam potom hral?

Reagovat
Pipo123

Luperto sa posunul vedľa Manolasa, Hysaj hraľ na lavej strane

Reagovat
FuckT

Tak to je krasne, Hysaj co doteraz skoro nehraval. Avsak u nas je to momentalne jedno...

Reagovat
Liquid

Co myslíte, má na to Gattuso ještě v této sezóně s Neapolí sestoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol hrá z kola na kolo horší futbal. A práve pozerám, že z posledných 12 ligových zápasov vyhrali len 1

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol S Carlom by som mohli aspoň v LM prekvapiť, s Rinom im neverím ani v lige ani v LM.

Reagovat
juveforever

Barcelona si na nich zmslne

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz už asi hej keď je preč Valverde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
juveforever

Gattuso bol "dobrý" ťah. všetci sme to vedeli

Reagovat
popltak

Neviděl jsem (ještě že tak), ale tohle je absolutní dno..

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko je o majiteľovi klubu a jeho prístupu k hráčom, trénerom. Rozpad AC začal Berlusconi, tak môže skončiť aj Neapol.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dane, smrť a penalta pre Lázio. Ono to možno zo začiatku bolo vtipné, že pupek a klaun ako Lotito sa dostal do vedenia talianskeho futbalu, ale tých 12 penált v sezóne v spoločnosti toho, že rozhodujúci gól dajú v ´98 a ich menej atraktívny zápas sa hrá deň pred zápasom kola ktorý sa potom musí hrať na rozmrdanom trávniku, tak podčiarkujú celú tú situáciu. Vplyv Lotita asi nebude nezanedbateľný.

Reagovat
10

13 penalt

Reagovat
10

Kromě poslední sezony, kdy měli 6 penalt, tak mají 5 sezon v řadě nejvíc. A teď v půlce sezony jsou 2 penalty od celkovýho rekordu ligy AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ Castrovilliho z Violy? Trochu mi připomíná svou hrou Claudia z jeho začátků. Pokrývá hodně velký prostor a hlavně je dobrý na míči. A obecně bychom potřebovali, aby ti záložníci v týmu byli nějen běhaví, ale byli silní s míčem. Líbila by se mi záložní trojice Castrovilli - Tonali - Kulusevski.

Reagovat
10

sleduju, "psal jsem si o něj" už několikrát, Ježíšek nevyšel je to přesně typ záložníka pro Sarriho, Azzurri teď vyletěla skvělá generace záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ruku na srdce, mas pocit ze tie penalty su darované? Mne pridu jasne, autor dve vcera

Reagovat
10

ne, já neviděl ani jednu, žádný konspirace tím nevytvářím akorát je to dost zvláštní anomálie...

Reagovat
Pipo123

Sú to skôr chyby súperov, včerajšia Doria nám darovala 3 góly, to bránenie bolo na úrovni klubov v Serii B. Veľa ľudí ospevuje Lazio že hrajú ofenzívne a bla bla bla, pritom musím uznať že len využívajú chýb súpera, já osobne by som sa na prípadnú LM netešil, lebo tak zlých súperov ako ponúka momentálna Seria A nenájdeme ani v EL a nie to ešte v LM

Reagovat
Pipo123

Vyzera to zvlastne, ale tie penalty boli jasne alebo nie? Ved vcera dve jasne ruky, jedina penalta ktoru by som ja odobne nepiskal bola proti Atalante kde myslim ze Ciro simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase s Juventusem ten blbec chtěl kopat penalty pomalu i za aut

Reagovat
Alberto Aquilani

U mňa platí to isté čo u "10", ja som tie penalty nevidel, ani nič o tom či byť mali alebo nie napíšem, len je to veľa náhod naraz. Navyše, pomaly každé kolo tu je nejaká vec, ktorú rozhodca spoločne alebo bez varu pokazí, pomaly u každého tímu - napríklad AS nekopalo jasnú penaltu myslím v Lecce, na konci proti Cagliari dali regulárny víťazný gól proti Cagliari, kde stačilo, aby tam Pisacane robil divadielko a neuznali ho. Proti Torinu bol jasný faul v 16ke na Džeka a rozhodca mu hneď ukazoval, nech sa postaví (OK, vraj to bol milimetrový offside, čo ale on v tej chvíli nevidel). Ale toto všetko sa Láziu vyhýba a olala, 13 penált pre a len 2 proti.

Reagovat
Pipo123

Já súhlasím s tebou že Laziu sa teraz píska dobre, proste v zápasoch Lazia rozhodcovia posledné kolá nerobia moc chýb. Tie penalty sú za mňa jasné a sám vieš že já som dosť kritik simulácii či niektorých akože penalt. Taký Ciro je v tomto hnus a chcel by penaltu po každom súboji.

Pred dvomi rokmi bola sitúacia úplne iná, vtedy Inzaghi plakal ako sa Laziu nič nepíska a tých rozhodcovských chýb tam bolo viac než dosť. To ako sa to za dva roky otočilo a ako rozhodcovia pískajú lepšie v zápasoch Lazia môže byť zvláštne, ale skôr sa zlepšil ich výkon než aby niekoho tlačili. Btw toto je chvíľková situácia, ten team šlape, darí sa mu vo všetkom, dáva góly v závere zápasov, sám čakám kedy sa to zlomí a znova budem sledovať to staré Lazio ktoré sa zosype v zápasoch

Reagovat
pistacik11

Včera zase pri jeho druhom góle ustal tiež "penaltovy" bodycek a dal gól

Reagovat
Pipo123

https://youtu.be/VEJLDhWfb1E?t=51

https://youtu.be/VEJLDhWfb1E?t=162

Toto sú tie včerajšie penalty, mne prídu obidve jasné, aj keď rukám a ich posudzovaniu nerozumiem, pretože niekedy sa to píska a niekedy nie. Rozhodca si to pozrel cez VAR, takže asi vedel čo robí.

Reagovat
rossoneri89

Prvý polčas bol zlý... Ustrachany, bojazlivy a na istotu taktika ktorá samozrejme nebude nikdy víťazná.... Druhý polčas radikálne lepši.. Bud ich v šatni zjebal Ibra alebo sa uvedomili.... Casti, Conti, Leao, Ibra, Bennacer a Theo odohrali výborný výkon... Aj striedanie Bonaventura dole a Rebic hore bol dobrý ťah nakoľko Jack bol veľmi slabý... Ale taketo emócie z AC som nemal 5 rokov.... A ja pevne verím ze tréner konečne zabudne na kraje Hakan-Suso..... Kraj Casti - Rebic je oveľa nebezpečnejší.... Na spaniela a turka fakt zabudnúť a hlavne predať.... Forza Milan

Reagovat
SpartaOvenka

Casti, Jack i Rebič do toho umí dát emoce a nerozhazují jen rukama, když se něco nepovede na rozdíl od Susa + mají kvalitu oproti Hakanovi, který prostě ani není moc křídlo. Leao, Theo a Bennacer se mi velmi líbili, teĎ na Bresciu

Reagovat
Yanek

Kvalita tam opravdu chybí, ale aspoň na krajích hrají hráči, co umí presovat a bojujou. Ibra i Leao si vepředu šance vytvořit dokážou i sami. Jinak asi nejsem sám, kdo nechápe, proč se tak odepsal Paqueta. V té formaci 4-4-2 to pro něj není ideální, ale Krunič určitě není lepší hráč.

Reagovat
maras93

Taky tomu nerozumím. Ani jsem nikde neviděl žádnej článek nebo drb, čím by to mohlo být, že Paqueta sedí. Takovej Suso nebo Hakan dostali šancí o dost víc. Jasně, Suso měl dva dobrý podzimy, takže se doufalo, že občas nějakej zápas rozhodne, ale Hakan je bídák celou dobu a hrál a hraje dost. Paqueta by měl dostat šanci na alespoň několik zápasů za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem mel po dlouhe dobe opet ze hry ACM opravdu radost. Obzvlaste pak 2. polocas. Myslim, ze min.tuto sezonu zapas s nejvetsim odhodlanim...ikdyz brzo prohravali. ACM fandim vice jak 23let a pravidelne na San Siro jezdim...a tento zapas se opravdu povedl. Skoda, ze jeste Ibra nepojostil...Klobouk dolu pred vykonem a jen tak dal. Takhle nam fanouskum delate radost (hrajete za ACM, tak to musite hrat s nasazanim a dat do toho vse). Diky...

Reagovat
Morgue

Reagovat
Modi6

A Barák furt jen na lavičce Zmrhal, Krejčí jakbysmet To se Barák tak zhoršil oproti době, kdy byl tahounem Udinese??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Nuno čomes

To byl hnus. Lecce ať s takovou hrou raději spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

A my s tou hrou právem patříme nejlépe na třetí flek ...

Reagovat
Nuno čomes

Druhé v pohodě. Ale to všichni vzhledem ke kádru víme. Zbytecny poznatek. To můžeš fakt raději lajkovat komenty jiným fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio určitě a troufnu si tvrdit, že i Juventus, by takový tým jako Lecce totálně rozebrali. Proto objektivně aktuálně patříme na třetí flek.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Juve tam taky remizoval.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Zark

Vy ste lecce rozebrali taky, v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale aktuálně to solidně drhne, nejen dne, ale i třeba zápas s Atalantou před týdnem. Naopak Juventus se už i herně rozjel, Dybala má formu jak hrom. O formě Lazia ani psát nemusíme ...

Netvrdím, že na konci sezony nemůžeme být první a věřím tomu, kol je pořád spousta. Ale aktuálně je ve hře Interu a Juventusu/Lazia velký rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

No 1.nebudete, na to můžeš vzít jed!

Rozhodne se mezi Juve x Laziem

Reagovat
smazaný uživatel

Hah my vám ještě vytřeme zrak merdy!

Reagovat
Zark

Tak s Atalantou trápení bylo očekáváné, ti jsou někde jinde. Já ten váš zápas neviděl, ale třeba to bude impulz aby jste rychle dovedli toho Eriksena i za těch 20.

My se sice lepšíme, ale zase nám odpadl Demiral a taky se budem herně trápit, o tom nepochybuju.

Reagovat
cresposuper

Zo 6 zapasov 2 vyhry. Sme spat

Reagovat
smazaný uživatel

I Lazio hraje lepsi fotbal a bude pred interem. je to stale a furt dokola tahle nemoc interu slabi krajni obranci + daji gola a powersaving mode a potom to tak vypada. Proste s timhle materialem to 4te misto inter snad da doufejme ale vic ne.

Reagovat
Zark
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Lautaro x Lukaku mrtvý.

Reagovat
raduinho

Nevadí, Piemonte večer taky zremizuje. FORZA INTER!

Reagovat
Deki

děs, ale vlastně očekávaný... začínají se nám kupit ztráty, protože prostě klasická zimní otupělost.

dnes jsme hráli proti soupeři, který nám absolutně nevyhovoval. neumíme hrát do plných, my jsme úderní při hře na brejky. abychom hráli do plných a čekali, co pošlou za centr Biraghi s Candrevou, je taktika, která prostě nemůže mít úspěch.když už jsem zmínil Biraghiho, toho drží v Interu jen to, že je odchovanec, a že aktuálně není hráč na jeho pozici. on ale umí jen zvyšovat zápas co zápas svojí frekvenci centrů a pak je dobrý v nahrávkách dozadu. občas marně vzpomínám na Perišiče, který sice měl svý mouchy, ale neměl problém si dovolit 1 na 1.

Marotta se celý leden snaží o Vidala nebo Eriksena, což je asi fajn, ale když nám na křídlech bude hrát Candreva, Biraghi, Lazaro, Young nebo Moses, asi lepší výsledky čekat nemůžeme hodně bodů jsme doposud urvali silou, teď mi ale přijde, že se ten fond vyčerpává.

Bastoni mohl být hero, ale u inkasovaného gólu nemá čisté svědomí, škoda. ale určitě by měl hrát, Godín je aktuálně hráč na lavici.

uvidíme, jsme v půlce sezony. já se hlavně zase nechci po těch každoročních trapných krizích bát o LM i teď

FORZA INTER!

Reagovat
Inter Eterno Amore

to nie je o tom, že je zimné obdobie .. veď i Juve tam nevyhralo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pinturicchio

Leceeee

Reagovat
smazaný uživatel

74. minuta Balotelli do hry

81. minuta Balotelli žlutá karta

82. minuta Balotelli červená karta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Vyznamenal se, chlapec. Opet.

Reagovat
10

ještě za protesty kvůli tý žlutý, která byla úplně jasná...to je prostě vůl

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Krasa Roma, skoda jen toho Pandevova golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na derby AS - Lazio

Reagovat
Chazy

I dneska je NFL playoff, tak jen navádím ty, co se nudí a mají rádi sporty, aby zkusili mrknout s námi. Jde o semifinále, vítěz jde do super bowlu. Výkop je v 21:10

Tady jsem trochu vysvětlil pravidla: https://www.eurofotbal.cz/clanky/man-utd-vyrovnal-rekord-liverpoolu-356402/?forum=1#post11672246

Dneska je v hlavní roli tento týpek: https://www.youtube.com/watch?v=W4fTSnAfKO8

Na druhé straně https://youtu.be/IW07GQag7Ck

Bude to super zápas, jde o účast v super bowlu. V té diskuzi je víc NFL fandů, tak se tam můžete ptát a diskutovat

Reagovat
CNN

muze v utoku prihravat i jinej hrac nez qb? nebo hrac co dostane od qb prihavku musi bezet co to jde?

dik

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

+4 (konečně aspoň nějaký náskok)

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
Fairplay

Nemyslíš, že by bylo možná pro jaro v LM lepší, kdyby byl Inter na tom bodově shodně, že by ten tým musel makat? Ne jako většinu posledních let s titulem někdy v dubnu

Reagovat
Pinturicchio

Když sleduju ty výkony, tak ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příští týden fajnové zápasy Neapol vs Juve a Římské derby kdy oba týmy maj formu

Reagovat
Stana95

já se teda popravdě spíš bojím toho, že Neapol i my dostaneme hroznou rychtu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor!! Ve středu je ještě Coppa (taky tito 4)

Reagovat
smazaný uživatel

Derby natěšenost

Reagovat
Witcher

Schick zase nehraje?Ten půjde zpátky do bohemky

Reagovat
ttopi

Nezaspal jsi něco? Schick už nějaký pátek hraje v Německu a teď hrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

fonseca

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Al Capone

Tak jak ten Cris? Už si zase udobřil fans?

Reagovat
Pharrell

Ten by měl odejít. Potřebuje opět novou výzvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít vytáhnout ze sraček Manchester

Reagovat
Pharrell

A opět dovést ho k triumfu LM.

Reagovat
Pharrell

** opět ho dovést

Reagovat
Maritazzi

To je celkem prdel ne, že nás píská s Juve Rocchi? Dobrej troll od svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Largo

Mimo jiný rok 2014. AS hrálo o Scudetto s Juventusem. Rocchi pískal. Juventusu daroval dvě penalty a vítěznej gól Bonucciho padl po ofsajdu střídajícího Vidala. Tenhle zápas ve fanoušcích asi doteď rezonuje jako hodně smolný utkání a nešťastně řízený ze strany Rocchiho.

Reagovat
Pharrell

jj , korupce je bohužel všude..

vlivní řídí prakticky vše

Reagovat
Largo

Ja nemluvil hned o korupci. Spis setech chyb naakumulovalo vic najednou.

Tak sudi tam prece od toho je...

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývejme to pravými jmény. KORUPCE!

Reagovat
Pharrell

Já vím že si o tom nemluvil , ale dobře víš že těm “silnějším” vždy více pomáhali. Takže jak říkal kolega , pravými jmény je to zkorumpované , nečistě ovlivněné.

Reagovat
Pharrell

** se vždy více

Reagovat
Largo

Reagovat
FuckT

Tak 10, zatial to vyzera tak, ze pravda bola niekde medzi, t.j. hraci zvolili taky nekompletny training retreat. Tusim dnes vecer sa zavru spolu a vcera sa zavreli alebo neviem. Kazdopadne ten tim uz nema v sebe moc nicoho, ale vinu by som ja osobne videl hlavne v hracoch. DL im dal vsetkym sance, drvivu vacsinu z nich vytiahol z priemernych lig alebo slabsich timov SA, a Insigne dostaval sance aj ked bol Mertens ocividne a jednoznacne 10 krat lepsou alternativou, na co Mertens nijako ostro nereagoval.

DL bol prakticky jediny, kto sa dokazal ako tak postavit Juve, takze preco ho teraz spinit az za hranice moznosti iba preto, ze hracom sa prestalo pacit, ako vedie klub? Co ti hraci ukazali, povedz mi? Ze rozplakali dieta v hladisku lebo nehrali ani ako 15 rocni? A teraz by mali oni vyhodit cely realizacny tim?

Prezident Lazia sa nedavno vyjadril, ze ak bude Lazio podavat take slabe vykony, tak to im moze zobrat tie milionove platy ktore im zdvihol a poslat tam dorast. Ako zareagovali hraci Lazia? No rozhodne nie ako uplakane hovna a ukazali prezidentovi, ze na to maju. Nasi skor vypytaju este viac penazi, pohadaju sa, prestanu hrat a budu sa prechadzat, etc... Nechapem, ako ich moze niekto obhajovat. Dnes uz akoze kvoli konfliktom s prezidentom prestanem hrat a sklamem aj tych najmensich fanusikov natolko, ze budu plakat na zapasoch? Ubohe...

Reagovat
netopier

presne tak a väčšinou si to potom celé odsere tréner

Reagovat
10

počkej, já jsem nikde neřekl, že primární chyba je u ADL...tam se podle všeho jako největší krysa projevil Insigne a další zkušený hráči, který tu revoltu vedli, to píšu celou dobu, že to pak vygradovalo do tohodle extrému je shoda těch akcí, ale ta situace je očividně úplně v prdeli a nehli by s tím lepší trenéři než Rino

na to si mě začal poučovat a psát nesmysly typu "read before you write"

Reagovat
FuckT

Tak mrzi ma to, ak som to zle pochopil. Momentalne je malo dobrej nalady okolo SSC, a celkovo sa mi uz velmi nepaci futbal ako celok, tak mozno som mal zetienenu mysel a takisto som aj reagoval podrazdene. Ospravedlnujem sa, vacsinou ziadne hluposti nerobim.

Teraz musim ist, lebo som sa s kamaratom stavil, ze ked roztiahnem vajciska jak netopier kridla tak z balkona doplachtim az k nemu domov a pristanem na stole medzitym ako budu s priatelkou vecerat.

Reagovat
10

vždyť já vím, máme přece rozum...to s těma vejcema zkusím taky

Reagovat
FuckT

Pekne si sa chytil, you're a clever one.

Reagovat
DelPiero137

wtf ta stavka?

Reagovat
Zark

diky za tip.. konecne nekdo vynalezl free dopravu

Reagovat
FuckT

Chlapi keby ste chceli zorganizovat zavody tak ja som stale k dispozicii, trenovat som ochotny aj zadarmo.Prva cena bude krem na zlepsenie aerodynamiky podvajecneho povrchu. Sam som ho vymyslel, vynasiel a otestoval, je to nieco neskutocne, zevraj ma najskor videli a az potom poculi ako spievam ody na svoje nadprirodzene prirodzenie.

Reagovat
Yanek

Milanisti potopili Atalantu

Reagovat
LesyJePan

Valoti?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

https://images.app.goo.gl/mDTrminqa1fQiPgh6

Myslel jsem, ze je z Primavery. Pamatuju si ho, ze hral dobre v priprave.

Reagovat
Pipo123

L’edizione odierna del Corriere dello Sport, infatti, continua ad accostare il giocatore alla Lazio. In biancoceleste, Paloschi, approderebbe per fare il vice Immobile: Inzaghi ha chiesto un’alternativa in più in attacco e l’attaccante in forza alla Spal potrebbe essere l’idea giusta low cost.

Pred pár rokmi by som chápal také niečo, ale toto musí byť pičovina, borec nedal za celú sezónu ani gól, ešte keď hral v Chieve tak sa mi páčil, ale teraz?

Reagovat
Zark

PL ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů z posledních 3 zápasů. Výborně Fiorentina! Teď ještě porazit Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

"já nikde nehrál a ty body taky nesouhlasí"

Reagovat
FuckT

Insigne tomu placucemu chlapcovi slubil, ze uz od dalsieho zapasu bude mat zase z SSC radost. Ludia zevraj navrhovali, aby si jeho obrazok plny slz nasi chlapci zavesili do satne aby nezabudali na to, pre co hraju. Ja by som im tam sice zavesil te moje bozske Vajciska, ale nebudem sa hadat, aj to vyssie spomenute je celkom obstojny napad.

Kazdopadne teraz uz nemam pochyb o tom, ze nasi hraci nemaju vobec ani len potuchy o tom, co znamena realita. Oni nam slubili Scudetto a dali nam 11 miesto, ja fakt neviem preco na sluby maju sebavedomia dost ale na to aby si dali 2 prihravky na ihrisku ho uz nemaju... Funny.

Reagovat
Pharrell

Viděl někdo dneska : Coppa Italia?

Napoli-Lazio?? Zase ten VAR , ach jo no.,,,

Reagovat
Pharrell

jak SS mohli prohráti..

Reagovat
ED91

Tak jak v EL, aby bolo viac sily na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

protože nekopali penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jedna se nepočítá?

Reagovat
Pharrell

To Ciro posral , přestřelil bránu.

Reagovat
Nuno čomes

To zas byla penalta. Typek to odhlavičkuje a až pak se ho obránce možná dotkne (viděl jsem jen jeden záběr) a 90 kg Caicedo jde k zemi jak hrušky ze stromu.

Reagovat
Pipo123

Ale trafil ho, takéto penalty mi až tak nevadia, tam ho trafil a je to jasne vidieť, skôr tie simulácie čo túto sezónu predviedli Ronaldo, Immobile, Martinez a VAR im to aj tak odobril

Reagovat
Pipo123

Treba hrať ofenzívny futbal a dostať sa viac ako 5x do šestnástky a tie penalty prídu nie držať brániť doma výhru 2:1 nad Parmou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele