20. kolo
19.01.2020 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Juventus odskakuje Interu, díky Ronaldovým brankám porazil Parmu

Hráči Juventusu zvládli večerní duel proti Parmě a díky zaváhání druhého Interu mají na čele soutěže už čtyřbodový náskok. Obě branky vítěze vstřelila portugalská hvězda Cristiano Ronaldo.

Juventus před večerním duelem znal výsledek Interu a dobře věděl, že v tomto kole už o průběžné prvenství nepřijde, pokud by ale své utkání s Parmou zvládl, šel by do čtyřbodového trháku.

A tak se také stalo. Juventus začal souboj s nevyzpytatelnou Parmou dobře a byl aktivnější, ovšem místo brzkého vedení musel rychle střídat. Zraněného Alexe Sandra nahradil už ve 21. minutě Danilo. O pět minut později se poprvé objevil v dobré šanci Cristiano Ronaldo, Pjanić ho našel centrem od rohového praporku a Portugalec hlavičkoval nad. Jeho chvíle přišla až později. Před koncem prvního poločasu dostal velký prostor, navedl si balón ke středu na pravačku a s pomocí Darmianovi teče překonal brankáře Sepeho. Krátce na to střídala i Parma a Ingleseho vystřídal Cornelius.

"Stará dáma" chtěla po změně stran co nejrychleji rozhodnout, ale to se jí nejenže nepovedlo, ale v 55. minutě dokonce soupeř vyrovnal. Byl to právě střídající Cornelius, který si naskočil na rohový kop Scozarelly a hlavou srovnal na 1:1. Tenhle výsledek měl však jepičí život. O tři minuty později znovu zafungoval faktor Ronaldo, když bezpečně poslal Dybalovu přihrávku do sítě.

Juventus pak dostal utkání pod svojí kontrolu a i když už nebyl směrem dopředu tolik aktivní, neměl s Parmou problémy. V nastaveném čase mohl stvrdit hattrick Ronaldo, ale Costův balón poslal mimo tyče. Ronalda to nemuselo mrzet, jeho dvě branky i tak znamenaly důležité vítězství pro úřadujícího šampiona Serie A.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele