20. kolo
18.01.2020 15:00 CET
5 : 1
(3:0)

Reportáž

Lazio pokračuje ve vítězném tažení, Sampdorii zdemolovalo pěti góly

Už jedenáctou výhru v řadě si na své konto připsalo Lazio a zůstává tak v kontaktu s prvním respektive druhým místem. Biancocelesti neměli slitování se Sampdorií, které na Stadio Olimpico nastříleli pět branek! Hlavní hvězdou zápasu byl Ciro Immobile, autor hattricku se v letošním ročníku Serie A prosadil už třiadvacetkrát! Utkání čtvrthodinu před koncem nedohrál hostující Chabot.

V minulém kole to byla Sampdoria, která se na úkor jiného týmu pobavila pěti góly, tentokrát ale musela stejnou porci branek přijmout. Lazio se pyšnilo deseti zápasovou sérií bez ztráty kytičky a skvělou formu potvrdilo i na Stadio Olimpico proti Sampdorii.

Kdo zastaví rozjeté Lazio? Na odpověď si ještě musíme počkat. Inzaghiho svěřenci vlétli do zápasu jako uragán a už po sedmi minutách vedli. Ještě než se tak stalo, minul těsně pravou tyč Luis Alberto a krátce na to už se zaradoval jeho spoluhráč Felipe Caicedo. Ciro Immobile se vřítil do šestnáctky jako tank, Audero sice jeho pokus vyrazil, ale s dorážkou Caiceda nemohl nic dělat. V 17. minutě přišla pro hosty další pohroma, po ruce v pokutovém území nařídil sudí penaltu a Ciro Immobile nezaváhal. O tři minuty dostal Immobile pas za obranu, obešel i brankáře a zvýšil už na 3:0. Zdrcená Sampdoria se na nic nezmohla a byla ráda, že do přestávky neinkasovala ještě další gól.

Lazio hrálo ve velké pohodě a dominovalo i po změně stran. V 55. minutě dostal Lucas Leiva balón ze skrumáže a Bastos přesnou střelou zvýšil na rozdíl čtyř branek. Sampdoria měla i velkou dávku smůly, po hodině hry zahrál její stoper Colley opět rukou a Ciro Immobile proměnil i druhou penaltu v zápase. O pár minut později sice Linetty střelou zpoza vápna snížil, ale na více se hosté nezmohli i proto, že Julian Chabot uviděl čtvrthodinu před koncem červenou kartu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To Lazio,hraje výborně,určitě budou hrát konečně LM na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele