20. kolo
18.01.2020 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Sassuolo zabralo a přehrálo Turín 2:1

Fotbalisté Sassuola konečně zabrali a po třech porážkách registrují vítězství - první v novém roce. Tři body se v žádném případě nerodily lehce, Granata díky Tomási Rincónovi vedla, ale Neroverdi ve druhé poločase spasili Boga a Berardi.

Domenico Berardi navzdory nastoupil v základní sestavě, stejně jako Manuele Locatelli a s jejich podporou se Sassuolu konečně zadařilo. Turín přitom cestoval na Cittá del Tricolore v dobré formě.

Začátek utkání byl poměrně otevřený, jako první se ale po dvaceti minutách prosadili hosté. Nacvičený signál při rohovém kopu zakončil střelou z voleje Tomás Rincón a ještě od Locatelliho skončil balón za brankovou čarou. Ve 27. minutě mohl přiblížit Turínu bodový zisk Andrea Belotti, poté co ve vápně zasekl balón, zkoušel Consigliho technicky obstřelit, ale naštěstí pro domácí těsně minul. Sassuolo si po Belottiho akci mohlo výrazně ulevit, na druhou stranu hosté byli dál aktivní a dělali obraně Neroverdi problémy. Po dalším rohovém kopu dokonce vstřelil gól Izzo, ale ten kvůli ofsajdu neplatil. Závěr prvního poločasu byl z obou stran hodně nervózní a sudí Massa rozdal hned čtyři žlutá napomenutí.

Sassuolo potřebovalo ve druhém poločase zareagovat, ale Roberto De Zerbi se prozatím nerozhodl ke změnám v sestavě. Domácí zvýšili tempo a po hodině hry jim bylo odměnou vyrovnání. Jeremie Boga se šikovně uvolnil a protože nevěděl, co s balónem, rozhodl se vystřelit a udělal dobře, jeho rána skončila přesně v šibenici a Sirigu na ní neměl nárok. Neroverdi vycítili, že tohle utkání mohou strhnout na svojí stranu a dál hledali možnosti jak přelstít obranu Turína. Čtvrthodinu před koncem to byl opět Boga, který tentokrát přihrávkou našel Domenica Berardiho a jeho tvrdá rána skončila v síti.

Hosté ztratili vedení a museli dohánět, velká šance na vyrovnání se jim naskytla v 82. minutě, ovšem Vincezo Millico trefil břevno. Granata se snažila do posledních minut, ale Sassuolo už si vedení vzít nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele