Serie A - preview 20. kola

18.01.2020, 08:29, aktualizováno 20.01.2020, 08:18
Previews
Atalanta se přetahuje o čtvrté místo s AS Řím, celek z hlavního města včera vyhrál a nyní je na tahu osmifinalista Ligy mistrů. Ten bude velkým favoritem, doma hostí poslední SPAL...
Atalanta Bergamo - SPAL 2013  (pondělí 20:45)
Utkání s posledním týmem tabulky je vždycky trochu ošemetnou záležitostí. Obrovským favoritem bude v pondělní dohrávce jednoznačně Atalanta, ale o to větší riziko možná zápas znamená. Atalantě se proti SPALu zrovna moc nedaří.

Na první pohled není co řešit. Atalanta přejede SPAL jako nic. Všechny trumfy drží v rukávu právě Gasperiniho výběr, neboť Orobici mají výhodu domácího prostředí. Před vlastními fanoušky získali 16 bodů za devět odehraných utkání a v této specifické tabulce jsou na skvělém pátém místě. Navíc v jejich prospěch hraje i aktuální forma. Minimálně tedy ta ligová, protože Coppa Italia se Atalantě vůbec nepovedla.

První a zároveň poslední vystoupení si Atalanta naplánovala s Fiorentinou a opět byla favoritem. Navíc měla k dispozici početní výhodu po vyloučení domácího stopera a kapitána Germána Pezzelly. Šťastnější ale byly Fialky, které se díky rozdílovému gólu obránce Pola Liroly vzmohly na výhru 2:1 a postup do další fáze. Jednoznačně aktivnější Atalanta se musela spokojit jen s úlohou poraženého týmu. A tenhle pocit nechce zase nějakou dobu zažít.

Trenér Gian Piero Gasperini ostatně po utkání zmínil: "Hrozně mě mrzí, že jsme nedokázali postoupit. Myslím, že jsme si to opravdu zasloužili. Celý tým dřel a nemohu mu naprosto nic vytknout. Někdy se ale prostě stávají i takové zápasy. Děláte všechno správně, ale stejně to nestačí. Nám nezbývá, než se soustředit bezprostředně na další zápas. Proti SPALu nesmíme zaváhat a já chci od každého vidět stejné nasazení jako proti Fiorentině."

Serie A skýtá pro Atalantu větší radost, třebaže naposledy byla z utkání s Interem jen remíza. I tak se ale Atalanta udržela na skvělé čtvrté příčce, která zaručuje poslední místo pro postup do Ligy mistrů. Atalanta vyhrála proti SPALu poslední dvě ligová střetnutí a vždycky to bylo drama o jednu branku. Třikrát v řadě se ale Orobici nad SPALem neradovali ještě ani jednou, což nyní budou chtít napravit.

Gasperiniho výběr má štěstí mimo jiné v tom, že se mu vyhýbají zranění. I pro pondělní dohrávku je mimo hru pouze karetní hříšník Hans Hateboer. SPAL je na tom obdobně, protože postrádá Farese s D‘Alessandrem.

SPAL rozhodně má co napravovat. A to především na hřištích soupeřů, odkud body zkrátka nevozí. Faktem je, že v rámci elitních pěti evropských lig se horší formou ve venkovních duelech mohou "pochlubit" pouze španělská Mallorca, německý Frankfurt a francouzské Toulouse.

SPAL tentokrát bude spoléhat také na útočníka Andreu Petagnu, který má Atalantu v oblíbených týmech. Trefil se do její sítě totiž už ve třech posledních duelech. Málokdo jiný ale za SPAL dává góly a tým z Ferrary je až na posledním místě tabulky především proto, že jeho střelci se doposud trefili jen dvanáctkrát. V celé lize není méně produktivního týmu.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Djimsiti, Palomino - Castagne, Pašalić, De Roon, Gosens - Gómez - Iličić, Duván Zapata
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - Strefezza, Murgia, Missiroli, Dabo, Igor - Petagna, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.46 - 16.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Na konci srpna loňského roku, v úvodním kole Serie A a s velkým očekáváním, zavítal AC Milán na půdu Udinese, jenomže se se zlou potázal. Rossoneri prohráli 0:1 a odstartovali jeden z nejhorších vstupů slavného klubu do sezony v historii. Nyní nastává odveta a oba celky se zdají být v o něco lepším rozpoložení, zvláště Udine.

Zebry totiž výhra nad AC Milán k žádným dobrým výsledkům nenakopla, naopak. Jedna porážka za druhou stála místo Igora Tudora a kormidla se ujal současný lodivod Luca Gotti. A ejhle, začalo se dařit. Udinese na přelomu roku vyhrálo tři zápasy v řadě a v tabulce se posunulo na příznivější dvanácté místo. Ve středu sice musel Gottiho výběr skousnout debakl 0:4 od Juventusu, ale vyřazení z poháru zas takový problém není. Mnohem důležitější zápasy čekají na Udine v lize.

Jeden z nich se odehraje v neděli po obědě na slavném San Siru. Pro Udine to není nezapovězená půda, bilance, kterou se tu může pyšnit, je velmi dobrá. AC doma porazilo svého soupeře za posledních pět let jen dvakrát. Především pro Milán to není dobrá vizitka, zvláště když se Zebry pravidelně umísťují až ve druhé polovině tabulky.

Milán potřebuje vyhrát, potřebuje navázat na výkony z Cagliari (2:0) i proti Spalu z Coppa Italia (3:0). Světe div se, ale naposledy doma zvítězil na konci října a bylo to rovněž s ferrarským celkem. Milánští fanoušci jsou za léta zvyklí na ledacos, ale aby čekali na domácí ligovou výhru přes dva a půl měsíce, to se jim každý rok nestává.

Stefano Pioli si minulý týden naplno ověřil schopnosti Zlatana Ibrahimoviće a hvězdný Švéd by v útoku znovu neměl chybět. Prosadil se i Krzysztof Piatek, který v pohárovém utkání gólem přispěl k porážce Spalu. Do branky AC se s velkou pravděpodobnosti postaví nová posila Asmir Begović, neboť talentovaného Donnarummu trápily menší neduhy. Nejde o jedinou ztrátu, Stefano Pioli nemůže počítat s Duartem, Bígliou, Rodríguezem nebo Calabriou. Oproti tomu se Udine představí na San Siru takřka kompletní, s výjimkou Samira.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Begović - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernández - Castillejo, Kessié, Bennacer - Calhanoglu, Leao, Ibrahimović
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Nuytinck - Stryger Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Sema - Okaka, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.03 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Cagliari se potřebuje co nejrychleji probudit ze zlého snu, kterým si po obrovské euforii prochází. Pád tabulkou se bude snažit zastavit v utkání proti nováčkovi, kterému se dlouhodobě nedaří držet krok. V neděli odpoledne totiž zavítá do Brescie.

V Itálii je na programu 20. kolo nejvyšší soutěže a v neděli odpoledne se jako jeden ze stadionů otevře i Stadio Mario Rigamonti. Domácí Brescia se pokusí o zázrak, protože nic jiného by případný bodový zisk nevystihovalo víc. Nováček soutěže se totiž zoufale trápí a stále mu - i přes mírně zlepšené výkony - patří až 19. místo. Doposud se mu povedlo získat jen 14 bodů a na vině jeho špatného stavu je zejména obrana.

Ta dostala už 36 branek, což je mimochodem druhé nejvyšší číslo v celé lize. Je jasné, kde Brescii tlačí bota. V deseti posledních duelech se Brescia radovala ze tří bodů jen dvakrát, což je na boj o záchranu prostě málo. Nepomohla jí ani brzká branka Jhona Chancellora, který se v minulém kole proti Dorii prosadil už ve 12. minutě. Nakonec z toho ale byl opět debakl nováčka, který inkasoval pětkrát.

Právě Chancellor ale věří, že jeho tým ještě má svým fanouškům co nabídnout. "Je za námi teprve polovina sezony, takže není důvod panikařit. Málokdo nám věřil už když jsme se dostali do první ligy, takže v tomto ohledu pro nás není pozice outsidera ničím novým. Jsme zvyklí. Můžeme jen překvapit a v utkání proti Cagliari chceme jednoznačně bodovat."

Proti Cagliari to ale Brescia bude muset zvládnout bez několika hráčů. Mimo hru jsou Bisoli s Dessenou, menší zdravotní potíže pak má i Ndoj. Hostům chybí dlouhodobě zranění Cacciatore, Mattiello, Pavoletti a Ceppitelli.

A chybí jim také tři body. Cagliari sice sezonu začalo ve velkém stylu, ale poslední dobou jednoznačně ztrácí. Čtyři ligová klání v řadě prohrálo a náladu si příliš nevylepšilo ani v poháru. Narazilo totiž na Inter Milán a od něj dostalo čtyři góly. Po sérii špatných výkonů kleslo až na současnou šestou příčku, přičemž sedmá Parma na něj ztrácí jen bod.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Chanchellor, Cistana, Matějů - Ndoj, Tonali, Romulo - Špalek - Balotelli, Torregrossa
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Faragò, Klavan, Pisacane, Pellegrini - Castro, Cigarini, Rog - Nainggolan - Simeone, J. Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.46 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Hellas opět chytil slinu a dvakrát po sobě vyhrál. Díky tomu se opět dostal do první desítky a jen tak se mu z ní nebude chtít. V neděli odpoledne ho ale bude chtít o body obrat domácí Bologna, která to s veronským týmem umí.

Nějakou dobu se sice oba týmy míjely v první lize, ale i tak spolu odehrály 50 zápasů. A v posledních deseti z nich se radoval Hellas jen dvakrát. Teď má ale tým z Verony velmi solidní šance uspět. Asi málokdo čekal, že se po 19 odehraných utkáních bude Hellas pohybovat na skvělé deváté příčce. Navíc si už nejeden soupeř ověřil, že se s Hellasem hraje velmi těžko. Hellas jen v posledních dvou duelech získal šest bodů a vždy se mu povedlo dát aspoň dvě branky.

Vstup do nového roku si Hellas nemohl přát lepší a aktuálně mu dokonce pouhé čtyři body chybí k tomu, aby dosáhl na evropské poháry. To je samozřejmě něco, s čím nepočítali fanoušci ani v těch nejdivočejších snech. Hellas by moc rád zakončil úspěšný hattrick výher, k čemuž mu tentokrát nepomohou zranění Empereur, Bessa a Salcedo.

Bologna se ocitá v náročnější pozici, protože její vstup do roku 2020 se jí vůbec nepovedl. Získala sice hned v prvním zápase bod s Fiorentinou, jenže minulé kolo jí nevyšlo. Díky jediné trefě Álexe Berenguera přenechala všechny tři body domácímu Turínu a v tabulce klesla na 13. příčku. Bologna by potřebovala investovat do obrany, která zatím dostala 31 branek a je pátou nejhorší v soutěži.

Trenér Siniša Mihajlović si je několika chyb dobře vědom. "Někdy děláme příliš hloupé chyby v rozehrávce a k soupeřovým hráčům přistupujeme příliš laxně. Je škoda, že tímto ztrácíme důležité body. Myslím, že s tvrdou prací a větší koncentrací bychom se jich mohli postupně vyvarovat. Musím ale pochválit své hráče za to, že se nevzdávají ani v náročnějších situacích. Celkově jako tým rosteme a sehráváme se, takže nám věřím i před utkáním s Hellasem. Musíme si dát pozor zejména na jeho dynamickou zálohu."

Srbský trenér Siniša Mihajlović se bude muset obejít bez defenzivně laděné trojky Denswil, Medel a Dijks.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Bani, Danilo, Mbaye - Dzemaili, Poli - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Verre, Zaccagni - Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.46 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - Inter Milán  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se na Stadio Via del Mare ukáže tým, proti kterému se domácí Lecce střelecky hrozně trápí. Inter by i bez toho byl jasným favoritem, protože jeho sezona se zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Nerazzurri ale dobře vědí, že nesmí soupeře podcenit.

Už je to sedm dlouhých let od doby, kdy se pro Lecce stal zázrak. V roce 2012 se mu totiž povedlo na domácí půdě obrat Inter o všechny tři body. Jeho obrana se vytáhla a neinkasovala, i když se o její zdolání pokoušeli borci jako Giampaolo Pazzini, Diego Milito, Wesley Sneijder nebo Esteban Cambiasso. Brankář Massimiliano Benassi ale vydržel. A protože se ve 40. minutě prosadil Guillermo Giacomazzi, Lecce slavilo senzační úspěch.

Jenže pak stejně spadlo a ve druhé nejvyšší lize zůstalo dlouhých sedm let. První konfrontace s Interem pro něj navíc vůbec nevyzněla dobře a na těsnou výhru s čistým kontem fanoušci jen vzpomínali. Od jednoho ze dvou největších favoritů na zisk Scudetta totiž dostali potupné čtyři branky a tentokrát se Lecce neprosadilo ani jednou. A tak to zkusí znovu na své půdě.

V dobrém rozmaru ale do utkání rozhodně nejde. Současné Lecce postrádá větších jmen a hráčů, kteří by na sebe vzali v potřebné chvíli větší odpovědnost. Aktuálně čeká na vítězství v lize už od konce listopadu, kdy si trochu překvapivě poradilo s Fiorentinou. Teď se to zdá jako dávná minulost, protože Lecce v minulých čtyřech duelech dostalo dvakrát po třech gólech a třikrát z toho se neprosadilo ani jednou.

Série několika špatných výsledků mu přinesla pád až na 17. příčku s tím, že se Lecce jen stěží drží nad hranicí sestupu. Od propasti ho dělí jen jediný bod. Hlavním problémem je zřejmě obrana, která inkasovala už 38 branek. Ze všech týmů Serie A nedostal nikdo větší příděl. Trenéra Liveraniho může těšit alespoň fakt, že jeho tým postrádá pouze jediného zraněného hráče, útočníka Diega Faríase.

Inter je na tom stejně, co se samozřejmě týče zranění. Do hry se mu vrací dříve vykartovaní Barella se Škriniarem a na marodce přebývá snad jen D‘Ambrosio. V minulém kole tahle dvojka hodně chyběla a možná i díky tomu si Atalanta ze San Sira odvezla bod. Inter sice velmi brzy skóroval zásluhou Lautara Martíneze, ale patnáct minut před koncem se jasně lepší Atalanta dočkala gólu Gosense.

Inter každopádně po výhře Juventusu nad AS Řím ztrácí na první příčku dva body a dobře ví, že zaváhání si nemůže dovolit. Jeho sebevědomí bylo notně posíleno v pohárovém utkání, kde Inter čtyřmi góly roztrhal obranu jindy pevné defenzivy Cagliari. Žádný tým navíc venku nezískal tolik bodů jako Inter (25), i když jich velká část odehrála o utkání navíc.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Donati, Lucioni, Rossettini, Dell’Orco - Petriccione, Tachtsidis, Deiola - Mancosu - Falco, Babacar
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Candreva, Barella, Brozović, Sensi, Biraghi - Lautaro, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.40 - 5.88 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AS Řím  (neděle 18:00)
Janov se potřebuje co nejdříve vzchopit a začít bodovat, protože propast sestupu je pro něj stále velmi reálnou možností. Světlo na konci tunelu budou Grifové hledat v domácím prostředí, kam v neděli odpoledne zavítá silný AS Řím.

Pokud bych si měl vsadit na to, že nějaký výsledek rozhodně nepadne, zvolil bych asi remízu. Janov totiž s AS dokázal remizovat v posledních dvou duelech nejvyšší soutěže a třikrát v řadě se mu to ještě ani jednou za celou svou historii nepovedlo. O gólový přísun se v barvách domácích Grifů nově bude starat útočník Mattia Destro, kterého Janov vysvobodil z nešťastného působení v Bologně. A pro Destra coby někdejšího Římana to bude hodně pikantní souboj.

Destro odehrál za Vlky z hlavního města 57 duelů a vstřelil v nich 24 branek. Do sítě AS se pak prosadil jako hráč AC Milán a také jako střelec Bologně. A sám zkušený hráč přiznává, že má pro AS Řím slabost.

V rozhovoru pro Gazzettu dello Sport uvedl: "AS Řím pro mě bylo obrovským skokem v kvalitě a velkou možností. Přicházel jsem do Říma jako mladý hráč s potenciálem a bylo ode mě hodně očekáváno. Řím je specifické prostředí, které vám nedá zrovna moc možnosti růst a aklimatizovat se, všechno bylo rychlé a pod tlakem. Ale ten klub jsem si zamiloval a jsem moc rád, že jsem v něm mohl působit. Teď se chystám do boje jako jeho soupeř a doufám, že svému novému týmu pomohu k bodům."

Jeho góly budou rozhodně třeba. Janov v prvních 19 duelech prohrál jedenáctkrát a to se mu stalo v historii jen dvakrát. V sezonách 1950/51 a 1959/60 prohrál za polovinu ligového kalendáře stejný počet zápasů a co je nejhorší, v obou případech to vedlo až k pádu do druhé ligy. Pro Janov tedy nic moc pozitivního. Navíc se v utkání s Římany musí obejít bez zraněné trojky Kouamé, Lerager a Zapata, ke kterým se připojil také vykartovaný obránce Criscito.

Ani Řím nebude kompletní a zejména jeho obranná linie je decimovaná. Kvůli kartám se totiž do hry nemohou zapojit oba krajní bekové Kolarov s Florenzim. Kromě nich schází také zranění Zappacosta, Pastore, Mchitarjan a samozřejmě nejčerstvěji Zaniolo.

Janov vypadlo z poháru Coppa Italia a v lize prohrál s Hellasem. Římané sice naposledy v poháru postoupili díky výhře nad Parmou, ale celkově do nového roku nevkročili tou správnou nohou. Prohráli totiž oba ligové duely a pokaždé se jim katem stal celek z Turína. V kombinaci s nalezenou formou Atalanty je obě zaváhání stála čtvrtou příčku, třebaže bodově na ni stále mají. Vlci se budou spoléhat mimo jiné na Lorenza Pellegriniho coby nejlepšího italského nahrávače současné sezony (sedm asistencí).
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Goldaniga - Ankersen, Jagiello, Schöne, Sturaro, Barreca - Pandev, Sanabria
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Cetin, Mancini, Smalling, Santon - Diawara, Veretout - Ünder, Pellegrini, Perotti - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 3.64 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Parma Calcio  (neděle 20:45)
V neděli večer odehraje svůj zápas 20. kola i Juventus, který bude mít před sebou povinnost v podobě výhry nad Parmou. Poslední roky ale ukázaly, že to nemusí být nic jednoduchého, loni si Parma přivezla z Turína remízu 3:3.

Podobný výsledek by jistě nezaujaté diváky či přívržence Parmy potěšil, ne však fanoušky Staré dámy. Juventus už je zase v čele Serie A. V minulém kole využil zaváhání Interu a sám své utkání v Římě zvládl za tři body (2:1). Protože utkání Juventusu je na programu až večer, budou už jeho hráči znát výsledek Interu. Aby se ale vůbec nemuseli ohlížet, stačí Parmu bezpodmínečně porazit. Juve je jinak v dobré formě, v lize čtyřikrát v řadě vyhrálo, dál postoupilo i v Coppa Italia na úkor Udinese (4:0), proti kterému si i příjemně zastřílelo. Juventus tak stále může živit naději na zisk double nebo dokonce treble.

Na první pohled má zápas na Allianz Stadium jasného favorita. Cokoliv jiného, než výhra Juve bude považováno za velkou senzaci, na druhou stranu Parmě se poměrně daří a proti italskému hegemonovi bude mít zvláštní motivaci, v útoku totiž nastoupí Dejan Kulusevski, který do Juventusu přestoupil, nicméně letošek ještě stráví u Ducali na hostování.

Parma se rychle otřepala z debaklu od Atalanty a před týdnem porazila Lecce 2:0. V týdnu se ale zase nezadařilo a D'Aversův tým doma podlehl stejným výsledkem AS Řím v rámci Coppa Italia.

Vedle dlouhodobě zraněného Chielliniho se na marodku Juventusu přidal mladík Demiral, dále Khedira a De Sciglio. Maurizio Sarri nemůže počítat ani s potrestaným Bentancurem, na druhou stranu kádr Staré dámy je dostatečně široký. Parmě bude scházet pouze Karamoh.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Rabiot, Pjanić, Matuidi - Ramsey - Dybala, Ronaldo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Alvés, Gagliolo - Kucka, Hernani, Kurtić - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.29 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Zase trochu větší tlak na duo Juventus - Inter může vyvinout Lazio, které v sobotu odpoledne přivítá na Stadio Olimpico Sampdorii Janov. Římský celek má napříč celou Serií A nejlepší formu, deset zápasů v řadě neztratil ani bod a favoritem bude i proti nebezpečným "Námořníkům". Hosté se pod Ranieriho vedením rozehráli k solidním výkonům, což naposledy odnesla pětibrankovým přídělem Brescia.

Lazio v lize neztratilo v posledních deseti zápasech ani bod! K tomu přidalo vítězství v Superpoháru nad Juventusem i postup v Coppa Italia na úkor Cremonese (4:0). Suma sumárum, v Serii A nyní nepotkáte tým s lepší formou. A protože s jídlem roste chuť, nehodlají Biancocelesti polevit ani v domácím zápase se Sampdorií, která představuje velmi nebezpečného soupeře. Laziu ale hraje do karet lepší vzájemná bilance, přeci jenom z posledního vítězství se Sampdoria radovala v roce 2016, jinak ze sedmi pokusů rovnou šest prohrála a jeden remizovala.

Nic tedy nenasvědčuje tomu, že by mělo Lazio zaváhat a právě v tom tkví ta nebezpečnost. Sampdoria nebude mít ve věčném městě co ztratit, tím spíše, že tam cestuje ve velmi dobrém rozpoložení. Výhra 5:1 nad Brescií v minulém kole celek nabudila a vytáhla ho do přeci jen trochu klidnějších pozic. Pod již zmiňovanou vysokou výhru se vrchovatou měrou, jedním gólem a dvěma asistencemi, podepsal i český reprezentační záložník Jakub Jankto.

V sobotu odpoledne budou na Stadio Olimpico potřebovat body oba celky. Lazio chce určitě více prohnat duo Juventus - Inter a Sampdoria se chce ještě výraznější vzdálit sestupovým příčkám a v neposlední řadě i vylepšit horší vzájemnou bilanci.

Simone Inzaghi se musí obejít bez Lukakua, Vavra, Marušiće i potrestaného Luliće. Absence posledně jmenovaného se jeví jako nejcitelnější, nicméně Inzaghi má k dispozici kvalitní náhradu. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana a v Římě si nekopnou Ferrari, Ramírez a Depaoli.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Lucas Leiva, Luis Alberto, Jony - Caicedo, Immobile
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Chabot, Colley, Murru - Jankto, Ekdal, Vieira, Linetty - Gabbiadini, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.27 - 8.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (sobota 18:00)
FC Turín po novém roce ještě nezaváhal a v nastoleném trendu by rád pokračoval i na hřišti Sassuola. Domácím naopak vstup do roku 2020 vůbec nevyšel a v tuto chvíli už tři kola nezískali ani bod. Granata je mírnějším favoritem i vzhledem k lepší vzájemné bilanci.

Fanoušci Neroverdi neprožívají zrovna povedené období, Sassuolu se na přelomu roku přestalo dařit a výsledkem byl strmý pád tabulkou až do záchranářské reality. Pět bodů od osmnáctého Janova rozhodně neznamená klidný spánek a Sassuolo se potřebuje odrazit k lepším výkonům - proti Turínu bude mít ideální příležitost předchozí zaváhání napravit.

Pozice Roberta De Zerbiho je zatím zdá se pevná, ale to nemusí trvat věčně. Každopádně Sassuolo potřebuje uhrát s Turínem dobrý výsledek, zvláště po těžkém direktu na hřišti Udinese (0:3).

V úplně jiném rozpoložení je Turín. Svěřenci Waltera Mazzarriho porazili AS Řím i Boloňu a navrch přidali i triumf v Coppa Italia nad Janovem. V Turíně tak panuje spokojenost, navíc tým by konečně rád zaútočil na evropské poháry, od kterých je vzdálen pouhé dva body.

Turín naposledy prohrál se Sassuolem v roce 2016 a od té doby mu uštědřil čtyři porážky. Tu poslední v 1. kole letošní sezóny. Pod výhru 2:1 se dvěma góly podepsal Simone Zaza, mimochodem bývalý hráč právě Neroverdi.

Sassuolo stále nemůže počítat s útočníkem Domenicem Berardim, scházejí ale i další - Chiricheş, Defrel, Marlon, Tripaldelli, Duncan. Důležitý útočník bude chybět i Turínu, již zmiňovaný Zaza laboruje se zraněním stejně jako Ansaldi.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Romagna, Ferrari, Kyriakopoulos - Magnanelli, Locatelli - Boga, Traoré, Djuričić - Caputo
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Bremer - De Silvestri, Lukić, Rincón, Aina, Verdi - Berenguer, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.49 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Tři ze čtyř zápasů pod Gattusovým vedením Neapol prohrála a stále se tak nemůže vymanit z herní i výsledkové krize. Parthenopei se však svých cílů nevzdávají a stále věří v postup do první čtyřky. Podobně si vede i Fiorentina, která ale se změnou kouče ještě neprohrála. Oba týmy spolu sehrály krásné první utkání, ve kterém diváci viděli dohromady sedm branek.

Je to tak trochu paradox, v prvním vzájemném utkání totiž oba celky ukázaly svůj velký potenciál, který však následně nedokázaly ani v nejmenším naplnit. Připomeňme, že Parthenopei vyhráli ve Florencii 4:3. Od Neapole se minimálně očekávalo pronásledování Juventusu, ale o tom se letos může fanouškům jen zdát. Neuspokojivé výsledky stály místo Carla Ancelottiho a jeho někdejší svěřenec a nástupce ve funkci trenéra Gennaro Gattuso si nevede o moc lépe. Tři ze čtyř zápasů totiž Neapol pod jeho vedením prohrála a Liga mistrů pro příští rok se zase o něco více vzdálila.

Neapol před týdnem nestačila na Lazio a prohrála nejtěsnějším výsledkem, v týdnu pak zabrala a v rámci Coppa Italia porazila Perugii 2:0. I přes nelichotivé výsledky je podle některých hráčů vidět zlepšení. "Zlepšili jsme spoustu věcí, jako je naše hra dozadu, ale ještě potřebujeme čas, abychom se zlepšili i směrem dopředu, v koncovce. Doufám, že to dokážeme včas a uhrajeme potřebné výsledky," nechal se slyšet polský útočník Arkadiusz Milik.

Kompletní zlepšení potřebuje i Fiorentina a zdá se, že pod Giuseppem Iachinim se to daří naplňovat. Viola pod jeho vedením ve dvou zápasech Serie A neprohrála, získala čtyři body a mohlo být ještě lépe, kdyby v závěru neztratila vedení v Boloni. Proti Spalu už nejtěsnější výsledek uhájila a v týdnu navíc zaznamenala pohárovou výhru nad Atalantou. Pravá zkouška Iachiniho dovednosti přijde až v sobotu, kdy se jeho tým představí pod Vesuvem v Neapoli i s novou posilou Patrickem Cutronem.

Absence hvězdného Francka Ribéryho je pro Fiorentinu jistě nepříjemná, ale na druhou stranu se jedná o jedinou ztrátu, se kterou musí Beppe Iachini počítat. V tomto směru má jeho protějšek Gennaro Gatusso mnohem složitější úlohu, k dispozici nebude mít Malcuita, Ghoulama, Koulibalyho, Maksimoviće, Mertense, Younese i potrestaného Maria Ruie.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Di Lorenzo, Manolas, Luperto - Allan, Fabian Ruiz, Zielinski, Callejón - Milik, Insigne
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Cutrone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.22 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC19153137:1848
2.Inter Milán19144140:1646
3.SS Lazio18133241:1742
4.Atalanta Bergamo19105449:2635
5.AS Řím19105434:2135
6.Cagliari Calcio1985633:2929
7.Parma Calcio1984726:2528
8.Turín FC1983825:2627
9.Hellas Verona1874721:2125
10.AC Milán1974818:2425
11.SSC Neapol1966728:2624
12.Udinese Calcio1973917:2824
13.Bologna FC1965828:3123
14.ACF Fiorentina1956823:2921
15.US Sassuolo19541030:3419
16.UC Sampdoria19541019:2819
17.US Lecce19361022:3815
18.Janov CFC19351120:3814
19.Brescia Calcio19421317:3614
20.SPAL 201319331312:2912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (290)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Juve!

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na to Lazio tolik?!

Na merďáky v Ledči nad Sázavou 1,3 a tady 1,41

Reagovat
ValachJakPoleno

Mě zase zaskočilo proč Rytmus hledá Neapol ..

Reagovat
Recoba Inter

Antoniovi zase řídnou vlasy

Reagovat
Recoba Inter

teď vidím na předzápasovce proti Lecce

Reagovat
10

máma mu sebrala paruku, aby doma nedělal ostudu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

mohli by udelat nejaky choral typu "senza una parrucca non vincerai mai"

pokud uz nejaky takovy neni

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Stana95

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá práce Cira u prvního gólu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta reakce Ranieriho na první branku

Reagovat
Pipo123

To je úvod

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro Ciro Ciro král Seria A!

Reagovat
Pipo123

Dajte nám ten titul

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se dává v květnu

Reagovat
smazaný uživatel

Omar Colley, wtf, vubec te neznám, koukam to jenom kvuli sázení, ale tohle je extrémne hroznej výkon

Reagovat
maras93

U toho prvního golu byl hodně vtipnej,jak jen stál a čuměl

Reagovat
Zark

Reagovat
Kluivert9

Lazio slušnej válec

Reagovat
Zark

ta obrana sampdorie je desna, chudak ranieri kam to vlezl

Reagovat
Pipo123

Lazzari je strašná beštia, po tom slabšom úvode sezóny sa rozohral k neskutočným výkonom

Reagovat
maras93

Vavro na plac, bude remíza.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

ach potrebujem nech to Lazio skončí čím skôr a nech padne čo najmenej gólov, to je nekonečný zápas ale...

Reagovat
10

Lazio jede na 40 penalt v sezoně

Reagovat
Pipo123

To ten ofenzívny futbal btw Cira delia už len dve penalty aby prekonal Ibrov rekord, ten mal 10 penalt za jednu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný

Reagovat
TheMally11

Penaldo málo simuluje no ...

Reagovat
Bandita_Harry

Lazio pekne ponahanajte ich

Reagovat
The Krupy

Neapol hrozne tečie

Reagovat
smazaný uživatel

Sbírat body v opravdu kvalitní lize, to není jako porazit nějakej Liverpool

Reagovat
castelL

už si neandertálec musel kopnúť, ako som písal.. chorý fanatik

Reagovat
maras93

Hoďte tam bílej ručník někdo. :)

Reagovat
Pipo123

Neapol mal niekedy najlepšiu atmosféru na štadióne, teraz to tam vyzerá ako niekde v Serii C

Reagovat
Kixi Syhimour

Neapol? A kdy to tak bylo? Zrovna tam mi to nepřišlo, když jsme tam hráli minulou a tuto sezónu.

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Kixi Syhimour

Ok , díky

Ale to je jiný stadion, ne? Protože ten současný s tou dráhou je strašný.

Reagovat
FORZAMILAN

Ne, je to stejný stadion, San Paolo, tenkrát na tomto zápase bylo přes sto tisíc lidí, protože se rozhodovalo v posledním zápase o scudettu

Reagovat
Zark
Reagovat
mayday

Nakopanej Diego jak tam skáče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inter Eterno Amore

mám pocit, že on to robil už pred ním

https://www.youtube.com/watch?v=nvFG2plJ3To

Reagovat
smazaný uživatel

Taky skvělej, ale u toho Higuaína to náramně vyzní Stejně jako u nás to bylo u Icardiho.

Reagovat
Zark

ten Demme vypada jako fantasticky hrac

Reagovat
CHONG

Gattuso

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Dejwa

Pěkně Donnarumma

Reagovat
bartlu

Tak za tohle by mel golman AC milan zacinat dalsich 10 zapasu na lavicce. Takhle stupidne vybehnout z brany kvuli nicemu, to je hodne, hodne, hodne demenentni zpusob jak ovlivnit cely zapas behem prvnich par minut.

Reagovat
cresposuper

Donnarumma

Reagovat
Zark

Donnarumma

Reagovat
Alberto Aquilani

Donnarumma môže byť rád, že z toho padol gól, inak by bol už pod sprchami...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Alberto, čo povieš teraz s odstupom času na Benancera?

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo mám naňho povedať? Hrá určite lepšie ako hral (reálne, už sa moc slabšie hrať nedalo), táto pozícia, kde nie je zaseknutý medzi blokmi mu svedčí viac, operuje na väčšom priestore a tak ukazuje svoju atletickosť. Nepozerám AC každý zápas, ale stále mi nepríde ako nejaký ten rozdielový hráč, navyše, stred poľa má zatiaľ Udine úplne vpohode pod kontrolou... i keď on Kessie si to nedáva ani tu a Bennacer hrá aj zaňho

Reagovat
maras93

Nechápu proč vybíhal, totální blbost.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vzal by som Thea za Undera

Reagovat
Largo

Reagovat
bartlu

Chudak Ibra, ten tym je plny totalnich drev. Golman k smichu, obrana spatna, zaloha neni, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Donarummač měl promo jaxsvině, prý nový Buffon, gólman za 100 mega.. a přitom dělá kiksy jak žáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Paperrumma

Reagovat
Pipo123

Čudujem sa že Fofana je stále v Udine, už tak pred dvoma rokmi mal ísť vyššie.

Reagovat
cresposuper

Do Lazia

Reagovat
Pipo123

Momentálne asi nie, v tej zálohe je plno, ale keby odišiel SMS tak by to bola ideálna náhrada

Reagovat
cresposuper

Tak s velkou pravdepodobnostou pojdete do LM, budete potrebovat kvalitnejsi backup a do Inzaghiho futbalu sa podla mna perfektne hodi.

Reagovat
Largo

No ja myslim, ze takovyho Parola by posadil kdykoli a s prehledem.

Reagovat
Pipo123

Tak Parolo základ nehráva takmer vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie plná omylů.

Reagovat
Pipo123

Nuytinck hraje výborne, docela by sa mi páčil v Laziu na mieste Raduho

Reagovat
smazaný uživatel

AC trápenie, Kessie, Bonaventura dole lenže za koho? Možno predať Donnarumu, Paquetu a kúpiť kvalitu nie hráčov ako Krunic, Rebic.

Reagovat
Pipo123

4-4-2 hral v Serii A naposledy Del Neri ne? Hnusná taktika

Reagovat
cresposuper

Ancelotti

Reagovat
Pipo123

Aaaa ozaj a bol to tiež hnus

Reagovat
cresposuper

Ranieri tiez

Reagovat
Pipo123

Spravíme LM a po sezóne treba kúpiť Romagnoliho

Reagovat
rossoneri89

Rebiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Teraz predvádza skvelé zákroky, to mohlo byť tak 3:1 pre Udine už

Reagovat
PISTOLERO

Snad to Udine dotáhne do vítězného konce

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Zark

Hernandez je delo

Reagovat
LesyJePan

Theo je blázon. To čo predvádza od príchodu je neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný volej

Reagovat
rossoneri89

Theooooooo.... To bola kraaaaaaasa

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooool Theoooooooooooooo

Reagovat
GEGE

Nejlepší bek ligy..Bravo THEO!!!

Reagovat
10

chtěl jsem se ti zle vysmát, ale pak jsem si postupně přehrál všechny ty průměrný beky v lize...well, fuck it

Reagovat
maras93

To je neskutečný, ten kluk je skvělej prostě!

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Pipo123

Pri jeho prestupe veľa fans písalo že to je priemer a AC nevytrhne, pritom totálna beštia na ľavej strane

Reagovat
Zark

odborniku plno vzdy

Reagovat
Pipo123

Aby mu to vydržalo, pretože za posledné roky v AC vyletelo viacero hráčov a potom nejak odpadli, já som o takomto čase čakal že kostra AC bude Calabria, Cutrone a Locateli

Reagovat
Zark

nj, v jeho prospech hraje to ze neni odchovanec alespon

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez

Reagovat
kaja900

koukám nejlepší střelec AC v lize

Reagovat
Zark

a v tydnu jeste skoroval v poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Daří se mu!

Reagovat
Pipo123

AC má docela problém brániť tie kraje ihriska, Udine ich tam vie vykombinovať

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Yanek

letargie...

Reagovat
Yanek

díky EF

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
danko10

Najlepší bek v lige dostupoval pred gólom centrujúceho hráča ako v prípravke.

Reagovat
smazaný uživatel

Rebic show !

Reagovat
rossoneri89

Rebiiiiiiiiiiiiiiiiic goooooooool

Reagovat
Zark

rebic vypada jako idelani partak k Ibrovi

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Anteeeeeeee

Reagovat
Pipo123

Kua ale tam to nejak žije, asi aj vypredané bolo ne? Na to v akej je AC kríze tak výborná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra faktor.

Reagovat
FORZAMILAN

Skoro plný stadion, faktor Ibra je fakt znát

Reagovat
Pipo123

Udine posledné zápasy dobrá hra Dnes tam mali kopec dobrých šancí, Donnaruma podržal domácich, mohlo by sa Udine postupne vrátiť do prvej 10tky, majú tam pár zaujímavých hráčov

Reagovat
cresposuper

Na druhej strane su strasne nevyrovnani, mali tam pasaze, kde ich AC mlelo. Taky De Paul je dozadu uplne nulovy, v tomto systeme hori.

Reagovat
Pipo123

AC ich mlelo, ale Udine malo lepšie šance na strelenie gólu, vedeli dobre zaútočiť cez tie krídelné priestory AC, síce Thea môžeme chváliť za gól, ale on a Conti na krajoch obrany horeli pomerne často. Ide mi skôr o to že oproti minulým sezóna sa na Udine dá pozerať

Reagovat
cresposuper

To hej

Reagovat
Inter Eterno Amore

Červená

Reagovat
lnterista

To je redka

Reagovat
Nuno čomes

Od Lukaka to faul nebyl. A ruda na Barellu.

Reagovat
Dejwa

Kokot sudí

Reagovat
PISTOLERO

Ty vole on ho nevyhodil

Reagovat
lnterista

Asi ji musí zlomit

Reagovat
10

dost na hraně, ale bylo to při odkopu, bez úmyslu...

Reagovat
lnterista

Ok ale já bych to trestal... tady jde o zdraví

Reagovat
Nuno čomes

To prostě nepochopíš. A to tady budou určitě odborníci ještě obhajovat

Reagovat
Inter Eterno Amore

Liverani mi pripomína Rytmusa

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Patrika Vrbovského

Reagovat
Forza_Inter
Reagovat
10

Godín se moc nechytá, na míči je hroznej. Naopak De Vrij hraje znovu s velkým přehledem, ten tu obranu drží.

Reagovat
cresposuper

Nechapem, preco tam nie je Bastoni, ten prave v takomto zapase ukaze svoje prednosti

Reagovat
10

Jednoznačně, on jedinej dokáže vyvést míč a být trošku konstruktivní na těch krajních stoperech. Godin je aktuálně hráč na lavičku, s tím jak hraje De Vrij tam imho nemá místo, protože ty kraje nezvládá.

Reagovat
Mihal

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

De Vrij je náš najlepší obranca celú sezónu jednoznačne

Reagovat
cresposuper

S Acerbim podla mna najlepsi stoper ligy v tejto sezone Ta trojclenna obrana mu sedi

Reagovat
Pipo123

Acerbiho veľa ľudí prehliada, pritom má skvelú sezónu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pri tele

Reagovat
10

nikdy penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Inter Eterno Amore

Správne

Reagovat
Deki

na druhou stranu co Tonda? neměl jít ven za tu kopačku?

Reagovat
Forza_Inter

on ho trafil ritou nie?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Podľa mňa nie

Reagovat
Nuno čomes

Určitě ne.

Reagovat
10

to byl třeba zákrok s úmyslem, naprosto hloupá nebezpečná hra

Reagovat
Deki

nevím, jak je vedeno v pravidlech, ale posuzovat to jen na základě úmyslnosti? na Barellu to možná čistý úmysl nebyl, ale taky mohl mít po sezoně, euru atd. to u Candrevova zákroku mohlo nastat jen těžko...

Reagovat
10

tak to není jen na základě úmyslnosti přece, vždyť tam vletěl jak magor vysokou nohou

Reagovat
Deki

to ano

Reagovat
10

zároveň nejde porovnávat zákroky na základě následnýho zranění, teoreticky ho Candreva mohl trefit na hlavu víc, v tomhle mi ty zákroky přijdou na stejný úrovni...a žlutá se v tom kontextu dá brát jako v pořádku

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ešte Pišta Sensi je tak inteligentný hráč a ruku dal k telu.. Už sa teš ím na ublížených pískajúcich fanúšikov v 2. polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, udrží to Ledeč?

Reagovat
10

nemají šanci, to je tým Serie B

Reagovat
10

musíš tomu štěstíčku jít trošku naproti

Reagovat
Zark

tak sa to robí

Reagovat
M11

On za ty roky ma zkusenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ich tam melieme ako žito, ale ten gól nie a nie tam padnúť. Biraghi spolu s Candrevákom jedny z najmenej dôležitých hráčov, treba zariskovať, urobiť striedať Biraghi - Sanchéz a ešte ich viac pritlačiť. Však tá lopta v šestnástke Lecce lieta, len vždy nám chýba malý kúsok, aby to tam spadlo. Treba ešte ďalšieho útočníka, ktorý by to tam mohol dotlačiť. Pretože ak by sme náhodou stratili body s Lecce, tak by to bol jeden z najväčších prúserov tejto sezóny. Sensi po zranení je polovičný, pred zranením hral neuveriteľne, je vidno, že to v sebe stále má, ale zrejme mu chýba zápasová prax.

Reagovat
PISTOLERO

Dnes se na to nedá koukat. Snad nám tam něco spadne

Reagovat
Deki

ty naše rohy jsou totální trága, a vlastně celkově standardky...

Reagovat
Pipo123

Lecce v lige chýbalo, plný štadión, dobrá atmosféra ešte by to chcelo v SA vidieť Palermo, Bari, Livorno či Cataniu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna ostrovany?

Reagovat
Pipo123

Tieto 4 kluby mi chýbajú kvôli atmosfére, majú výborných fanúšikov, také Bari a ten ich kotol to bola vždy paráda

Reagovat
10

ty mají do Serie A bohužel hodně daleko...

Reagovat
Pipo123

Bari a Palmero tam do pár rokov budú, im to prečistenie pomôže, ale Catania aj Livorno majú kopec vlastných problémov

Reagovat
10

Palermo nevím, tam by musel přijít silnej majitel, teď je to spíš takový občanský hnutí. Catania je úplně v prdeli, tam to je na X let.

Reagovat
Pipo123

Já som Catanii veril že tento rok to dajú do SB, vratílo sa tam zopár borcov čo zažilo tú jazdu v SA.

Reagovat
smazaný uživatel

To já pamatuju v první lize Como, Cesenu, Avelino, Pisu.. kde je jim dneska konec?

Reagovat
Pipo123

Como malo problémy, ale tam svitá na lepšie časy, podobne aj Cesena a Avelino prekonali to najhoršie obdobie.

Reagovat
10

to je asi bez šance, Pulvirenti bankrotuje, možná půjde sedět...

Reagovat
Pipo123

Tam čakám že pôjdu do Dčka. Škoda ich, tieto kluby Serii A chýbajú, ono aj dnes Lecce nehralo nič extra, ale tieto kluby majú zázemie, históriu a skvelých fanúšikov, takže sa hráči dokážu hecnúť k lepším výkonom.

Keď teraz pozriem tabuľku SB tak tie kluby čo sú na postup ma moc nelákajú, Benevento vyzerá zaujímavo ale to je všetko, tam nie je nikto kto by pomohol kvalite v SA

Reagovat
10

bohužel, třeba tuhle sezonu se nováčci z pohledu tradice a fanoušků povedly, ale SB zatím vypadá na slušnou šílenost v čele s Beneventem, ty opravdový bašty jsou bohužel fakt úplně v prdeli

Reagovat
Nuno čomes

Candreva, Biraghi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ty mrdky zas vyhrajou nějakou haluzí úplně na konci..

Reagovat
smazaný uživatel

Bastoni!!!! Bravo Antonio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa hovorí oživenie hry smerom dopredu - striedanie Godína za Bastoniho

Reagovat
Nuno čomes

Letos je to oživení vždy. Godin je tragicky. Během letu z Madridu do Milána zestarl tak o 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to bolo mojim cieľom

Reagovat
lnterista

Budoucí kapitán

Reagovat
Nuno čomes

BASTONI!

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Kdy se na ten coming out chystáš?

Reagovat
Panděvova ofina

Dal a nechal si dát

Reagovat
10

MANCOSU

Reagovat
Pipo123

Petriccione hraje výborne, zaujímavý hráčik

Reagovat
10

Luka Modrić pro hodně chudý

Reagovat
Zark

V Itálii mu rikaj Modriccione

Reagovat
Largo

Reagovat
Stana95

taky se mi hodně líbil, z toho prostředku hřiště byl asi nejlepší

Reagovat
Panděvova ofina

Alibistický výkon, který se nedá tolerovat. Navazujeme snad na výkony ze sezon minulých?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy výkony o hovně ... Není leden nebo únor třeba?

Reagovat
eliskafan

Inter může koupit kohokoliv, ale dívat se na jejich hru se prostě nedá

Reagovat
Largo

Forza ROMA!!!

Reagovat
Pinturicchio

Ad Godín, nuovo Miranda

Pinturicchio 01.07.2019 10:41 Tak snad dopadne stejně, jako nejlepší stoper v Calciu.

Reagovat
cresposuper

Vsak Miranda bol super posila, v prvej sezone patril medzi najlepsich stoperov ligy, potom si svoje tiez odohral.

Reagovat
10

spíš Vidić

Reagovat
Pinturicchio

Jo, kuře byl ještě větší expert.

Reagovat
M11

Spina

Reagovat
Pinturicchio

Měl zůstat.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Preboha, dpč, další gol do šatne, to si už robíte prdel...

Reagovat
Stana95

takovej pěknej gól do šatny, říkám si že už to bude v pohodě a bez nervů, a pak toto

Reagovat
Maritazzi

Spina každopádně tímhle výkonem dělá z Kolarova hráče na lavičku (což se nikdy nestane). Teď ještě Politana na hostovačku a jsme dobrý.

Reagovat
Largo

Přesně. A prodat Jesuse.

Reagovat
Airus

Muíme všechny tři body FORZA JUVE!!!

Reagovat
Bily

Lopez v brane řádí

Reagovat
danko10

Perin ich vylozene zdvihol. Chvalabohu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyhrali sme , lebo máme lepšieho brankára... asi tak o 2 triedy.

Prvý polčas veľmi dobre, druhý veľmi zle. Napriek tomu, že najmä Kluivert mal znova ten svoj zápas, kedy nespravil nič dobre, mi prišli kraje ako v obrane tak aj v útoku, ako také fajn osvieženie a asi by som to chcel takto vidieť aj proti Láziu.

Diawara znova bez chyby. Robot.

Reagovat
danko10

A Džeko zas v tom svojom “skleróza multiplex” obdobíčku. Radosť na neho kukať, jak vyskakuje na hlavičku o dve sekundy skôr.

Reagovat
Maritazzi

Dost se projevilo, že hrálo dost lidí, kteří nemají v nohách 90 minut. Kluivert, Under, Spina i Santon to fyzicky úplně nedali jako v prvním poločas, proto jsme odešli. Diawara zatím snad nejlepší hráč sezony, nebo minimálně od toho jeho zranění, hraje jak Kante.

Reagovat
Largo

Diawara paráda. Byl jsem optimista při jeho koupi, ale takový dělo jsem nečekal. Skvělej a roste s každým zápasem.

Reagovat
10

Podobnej zákrok jako teď na Rabiota zkoumal v Lecce VAR a Interisti chtěli červenou. Tady bez karty.

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

Ramsey tam zase po hřišti hledá kontaktní čočky

Reagovat
10

Parma zahustí střed, vytlačuje to do šířky a Juve je v prdeli. Jak jednoduché. Ramseyho nechápu snad ještě víc, než nechápe on.

Reagovat
Airus

Já se na něj teď soustředil a pozičně se furt schovává, jak kdyby ani nechtěl balón.... a sere se ostatním pak pod nohy

Reagovat
10

On vůbec neví.

Reagovat
M11

On je vsude kde ho neni potreba.. tam kde ma byt neni

Reagovat
10

Na něj neplatí ani kouzlo EF, po takový kritice by dal gól už i Molinaro.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Ta finální přihrávka je šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, jak se někteří radovali z Ramseyho příchodu.

Reagovat
Airus

třeba se rozehraje, ale zatím by měl jít jeho plat na charitu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo třeba jo, chce to čas.. ale zatim mi tam přijde úplně zbytečnej. Já ho právě strašně hejtoval, že bude k ničemu a pomatuju si, jak se do mě poštěli především fans Arsenalu.

Reagovat
10

Njn, tak pro ně to je něco jako Maradona pro fanoušky Neapole, resp. byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Vždyť chodí

Reagovat
10

Velká menšina možná tak...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, tak jak někteří z Godina.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, to je taky zklamání.

Reagovat
Zark

ja se na nej v lete ptal a Counter rikal, ze ho budem zboznovat.. no nvm nvm teda

Reagovat
Zark

jinak sem dneska cetl ze Emreho chce Pool za 30

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl obchod desetiletí.

Reagovat
Pinturicchio

To byl Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl století

Reagovat
Pinturicchio

To by ho museli zase poslat za 20 zpátky

Reagovat
M11

Nepredbihej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

nj, sam tomu neverim.. to by jsme meli docela kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám s ruským komentářem a tady říkal za 30 za Ancelotim

Reagovat
M11

Ja priznam ze jsem myslel ze bude v poho.. bohuzel tam nevidim nejakou sanci na zlepseni minimalne ne na teto pozici.. naopak Rabiot roste

Reagovat
Pinturicchio

Těšil sem se a věřil oběma. Rabiot je fotbalista, tam je to jen o přístupu, který se viditelně zlepšuje. Ramsey mi připomíná Vetchého v Báječná léta pod psa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že ne v Okresním přeboru

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by hrál aspoň jak Jiřina

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Criiiis

Reagovat
Airus

klikáááá

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou goly

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje ti barcelona, tak co tu strašíš?

Reagovat
Pinturicchio

Ty máš solidní problém, kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem čo budú niektorí fanúšikovia Barcelony robiť, keď Ronaldo skončí kariéru

Reagovat
andycek1

Reagovat
M11

Skonci jejich kariera na EF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Melchior

Cris se celkem poslední dobou rozstřílel, což je jedině dobře. Na LM ho budem sakra potřebovat ve formě.

K diskusi o Ramseym - ano, hraje značně pod svoje možnosti, ale furt si myslím, že má šanci do toho systému padnout, bude-li makat a nezraní-li se. Furt jsem aspoň rád, když řešíme to, jestli tam dát Ramseyho, či Bernardeschiho, nebo se trápit s nějakým Hernanesem a jemu podobným.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey nemá šanci zapadnout do jakéhokoliv systému, protože nikdy nikde opravdu nezapadl. On neumí hrát žádný systém. V Arsenalu si taky běhal jak chtěl a nevěděl, která bije. I ten Hernanes by byl platnější než on.

Reagovat
Yzemi

Za toho Hernanese, to byla herně jedna z největších tragédií v Juve, co pamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je to samé.

Reagovat
Pinturicchio

Ono se to nezdá, když je to na špici vyrovnané, ale letos je to paralympiáda non plus ultra.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Zark

uz jsem ho chtel zjebat, ale odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cristiano

prostě král no.

Reagovat
Pinturicchio

Pauloooo

CRIIIIIIS

Reagovat
Melchior

Opakuju se druhej zápas po sobě. Dybala je prostě génius. Ten náběh, ta příhra přesně do nohy, na to je radost koukat.

A Cris samozřejmě chladnokrevně

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle muze Sarri. Byt tam furt Allegro, tak neni opet zadny Dybala.

Reagovat
Melchior

Na tom asi něco bude.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo imobinaltu, aby měl CR hattrick a osamostatnil se na druhým fleku tabulky střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Parma hraje slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Bernadeschiho je škoda. Sarri na něj úplně sere. To nám ho střelte radši.

Reagovat
Pinturicchio

Přitom záloha Rabiot - Bentancur - Bernardeschi by špatná být nemusela.

Reagovat
smazaný uživatel

To Sarriho v životě nenapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Berna dostal příležitostí dost a byl o parník na hřišti nejhorší dokonce i než Matuidi

Reagovat
smazaný uživatel

Celá záloha byla hrozná, zas bych to neházel všechno na Bernnadeschiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není Nedvěd

Reagovat
DelPiero137

Paulitovi sa tie striedanie cim dal tym menej pacia. Aby nezacal trucovat, bez neho sme docela nahrany...

Zapas nic moc a klasika, bat so o vysledok do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to logické že musí dolů on 80. minuta proč ne, začíná se docela rozhrávat Rabiot a Míra

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, 80 minuta a vychutnal si potlesk ve stoje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě by to taky sralo, když tam místo mě nechá Ramseyho. Občas i Ronalda mi mohl vystřídat. Několikrát byl Dybala výrazně lepší a stejně ho stáhnul. Sarri nemá koule.

Reagovat
pajka-juve

Ramsey tam už nebyl 20 minut, když šel Dybala dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pletu si to s předešlými zápasy. (proti Udinese myslim)

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

Vecino do Sevilly, takže budou prostředky na Eriksena a ještě někoho by to chtělo.. Toho Spinazzolu ideálně, ten se rozehrál do super formy.

Reagovat
blaugrana

tak pondelok vysledkovo za vikendom nezaostava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele