Serie A - souhrn 2. kola

30.08.2019, 22:43, aktualizováno 01.09.2019, 22:46
Komentáře a souhrny
Juventus nejprve ztratil s Neapolí třígólový náskok, ale nakonec díky vlastní brance Koulibalyho tenhle thriller přece jenom vyhrál. Římské derby mezi Laziem a AS vítěze nepřineslo. AC Milán napravil předchozí zaváhání a nad Brescií zvítězil nejtěsnějším rozdílem, z druhého triumfu se raduje Inter...

Udinese Calcio - Parma Calcio 1:3

01.09.2019 20:45

Góly: 17. Kevin Lasagna - 43. Gervinho, 59. Riccardo Gagliolo, 75. Roberto Inglese

Udinese nezopakovalo týden starý úspěch proti AC Milán a tentokrát odevzdalo všechny body Parmě. Hosté byli v Dacia Areně jednoduše produktivnější a brankáře Mussa postupně překonali Gervinho, Gagliolo a Inglese. Jediný gól Zeber měl na svědomí Kevin Lasagna. Antonín Barák do utkání vůbec nenastoupil a zůstal na lavičce náhradníků.

O první pozdrav směrem k Sepemu se postaral Rodrigo De Paul, výraznější nebezpečí to ale pro Parmu neznamenalo. Začátek zápasu se v žádném velkém tempu nenesl, přesto relativně brzy padla první branka. V 17. minutě se utrhl do vápna Kevin Lasagna a tvrdou střelou překonal brankáře Parmy. O čtyři minuty později mělo Udine velkou šanci vedení navýšit, ale Sepe střelu dobře vyrazil. Následně byla hra na obou stranách plná nepřesností a rozhodně to žádný pohledný fotbal nebyl. V závěru prvního poločasu se ale hostům povedlo vyrovnat. Kulusevski v šestnáctce prostrčil balón na Gervinha a jeho přízemní střela skončila za zády gólmana Mussa.

Po změně stran si oba celky vytvořily spoustu dobrých příležitostí a celkově se dá říct, že druhá půle byla mnohem atraktivnější. Nestorovskiho střelu musel likvidovat Sepe a v 59. minutě šla Parma do vedení. Na centr Kulusevskiho si seběhl Riccardo Gagliolo a zblízka hlavičkou zajistil hostům důležité vedení.

Udinese se dostalo pod tlak a nebylo schopno si vytvořit jakýkoliv nápor před Sepem. Tím spíš, že aktivně hrající Parma přidala i třetí gól. Gervinho ještě stihl balón na hrací ploše vrátit před branku a nepokrytý Roberto Inglese z malého vápna zvýšil na 3:1. V závěru utkání mělo Udine několik šancí na kontaktní branku, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Nejprve na brankové čáře zachránil Sepeho jeden z obránců a krátce na to sám nadvakrát zlikvidoval skákavý pokus. V nastavení pak pálil z dobré pozice i De Paul a Udine zkrátka snížit nedokázalo a doma s Parmou prohrálo.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - UC Sampdoria 4:1

01.09.2019 20:45

Góly: 29. Domenico Berardi, 36. Domenico Berardi, 43. Domenico Berardi, 47. Hamed Junior Traorè - 67. Fabio Quagliarella (pen.)

Před týdnem Sampdoria dostala trojku od Lazia a i tento týden musela skousnout porážku o tři góly, tentokrát na půdě Sassuola. Neroverdi zvítězili 4:1 zejména zásluhou autora hattricku Domenica Berardiho, ale také díky poločasovému vyloučení Ronalda Vieiry.

Eusébio Di Francesco zažívá na lavičce Námořníků krušné časy. Před týdnem si jeho mužstvo uřízlo ostudu a před vlastními diváky prohrálo s Laziem 0:3. Revanš se janovskému týmu vůbec nepovedl. Sassuolo si na hřišti dělalo co chtělo a nakonec nasázelo hostům čtyři góly.

Přitom vše mohlo dopadnout jinak, kdyby Fabio Quagliarella v úvodní desetiminutovce proměnil alespoň jednu ze svých příležitostí. V 8. minutě z dobré pozice těsně minul branku a o chvíli později utíkal na Consigliho sám, přičemž situaci nevyřešil dobře a nakonec i zahrál rukou, takže se pískalo a do třetice z další palebné pozice nechal vyniknout Consigliho. Sampdoria i v dalších minutách udávala tempo a Consigli přispěchal s výborným zákrokem i ve 21. minutě. Sassuolo do té doby nepředvedlo vůbec nic, přesto šlo po půlhodině do "nezaslouženého" vedení. Caputo se na středové čáře šikovně vyhnul protihráči a pelášil směrem dopředu, bleskurychlý kontr pak po jeho přihrávce zakončil před brankou Domenico Berardi.

Zaskočená Sampdoria se nestačila divit, za chvíli pálil těsně vedle Locatelli a ve 35. minutě zvýšil na 2:0 znovu ze stejné pozice i po přihrávce z levé strany Domenico Berardi. Italský útočník ještě v prvním poločase zkompletoval hattrick krásnou ranou zpoza šestnáctky. Sampdorii se během patnácti minut utkání úplně zhroutilo, což završil v nastavení Rolando Vieira, který neudržel nervy na uzdě a nevybíravým šlapákem u postranní čáry zasáhl protihráče. Poločasová bilance Námořníků znamenala tři inkasované góly a jedno vyloučení.

Eusébio Di Francesco si mohl o poločase vlasy rvát. Jeho svěřenci hráli úvodní půlhodinu skutečně dobře, jenomže stačil patnáctiminutový zkrat a všechno bylo jinak. Sassuolo navíc hned po přestávce přidalo čtvrtý gól, když se po přihrávce Müldura prosadil Hamed Traoré. Neroverdi měli i další šance, ale žádný další gól už nevstřelili. Naopak se z pokutového kopu prosadili hosté. Faul na Ekdala potrestal proměněnou penaltou Fabio Quagliarella. Dvě minuty před koncem ještě orazítkoval tyčku Müldür a to bylo z utkání všechno.

Více informací k zápasu

US Lecce - Hellas Verona 0:1

01.09.2019 20:45

Góly: 81. Matteo Pessina

Zápas dvou nováčků skončil těsnou výhrou Hellasu, který si za svůj výkon a aktivitu vítězství zasloužil o něco víc. Radovat se může díky skvělému střídání mladíka Mattea Pessiny, který v závěru po sedmi minutách na hřišti rozhodl.

Na opatrné přešlapování na místě se rozhodně nehrálo. Od úvodních minut se do sebe oba soupeři pustili poměrně odvážně a první velkou šanci si Lecce vypracovalo už ve 4. minutě. Na parádní centr ze strany si naskočil Fabio Lucioni a hlavou poslal míč těsně vedle tyče. Na opačné straně se brankář Gabriel taky zapotil, protože volný přímý kop zakončoval parádní hlavičkou Amir Rrahmani. Gabriel se ale blýskl lvím skokem a míč vyrazil.

Hellas postupem času začínal kousat a míč poletoval kolem jeho hráčů stále častěji. Po dvaceti minutách zahrával rohový kop zkušený Portugalec Miguel Veloso a jeho vytříbená kopací technika poslala míč na vzdálenější tyč. Tam do míče hlavou trkl Mattia Zaccagni a radost mu z bezprostřední blízkosti zkazila tyč!

Stejný hráč po půlhodině hry pronikl po levé straně k vápnu soupeře, poslal přihrávku před vápno, odkud vypálil Marco Davide Faraoni, jehož pokus ale bránící Panagiotis Tachtsidis zablokoval. První půli zakončil sprintem a průnikem do vápna Darko Lazović a opět to musel být brankář Gabriel, kdo hasil jeho akci na poslední chvíli.

Že by to byla nějak atraktivní podívaná, to se rozhodně říct nedalo. Ve hře obou soupeřů jsme mohli vidět plno nepřesností, takže diváci na gól stále čekali. Změnu na hřiště vnesl až mladík Matteo Pessina, který do rozhárané pasáže utkání vstoupil v 74. minutě.

A trenér Jurić si může gratulovat, že poslal na hřiště právě mladého Itala. V 81. minutě totiž Pessina naběhl do vápna a přes bránícího Rossettiniho udržel míč. Pak už mu zbývalo jen dopravit ho do sítě pod brankářem Gabrielem. A protože v závěru brankář Silvestri podržel svůj tým při střele Mancosua, slaví Hellas důležité tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 2:1

01.09.2019 20:45

Góly: 11. Cristián Zapata, 65. Christian Kouamé - 76. Erick Pulgar (pen.)

Fiorentina sice před týdnem pobavila diváky ofenzivním koncertem, jenomže na body nedosáhla a s nepořízenou se trochu překvapivě vrací i z Janova. Grifové zvítězili díky brankám Cristiana Zapaty a Christiana Kouamého 2:1 a po dvou zápasech mají na svém kontě solidní čtyři body. Za hosty na posledních dvacet minut nastoupil i Franck Ribéry.

Janov minulý týden třikrát skóroval v Římě a ze Stadia Olimpica si odvezl cenný bod za plichtu 3:3. Také Fiorentina pálila ostrými, ale jí tři branky na vítězství proti Neapoli nestačily. Vzájemný duel sliboval atraktivní podívanou, což nakonec nebylo daleko od pravdy.

Fiorentina začala podobně jako před týdnem aktivně, jenomže rychlý gól nedala a naopak jeden inkasovala. Po rohovém kopu nejprve hlavičkoval do tyče Romero a vzápětí po dalším centru udeřil hlavou Cristian Zapata. Pro kolumbijského stopera to byla premiérová branka v novém dresu od přestupu z AC Milán. Hra se po vstřelené brance ke smůle diváků zklidnila a další příležitost se naskytla až na sklonku prvního poločasu opět po rohovém kopu domácích, ale skvělý zákrok předvedl Dragowski.

Po změně stran platilo, že Janov byl doma o dost nebezpečnější. V 54. minutě pálil z nebezpečné pozice jen do boční sítě Ghiglione a po hodině hry vypukla domácí radost naplno. Christian Kouamé si takřka na půlící čáře stáhl balón a postoupil s ním až k šestnáctce, odkud neomylně vypálil a zvýšil na 2:0. Fiorentina měla velké problémy při bránění rohových kopů, Grifové jich měli velké množství a pokaždé to pro Dragowskiho znamenalo velký stupeň nebezpečí.

V 72. minutě přišel posílit hostující ofenzívu Franck Ribéry a byl u toho, když sudí nařídil ve prospěch Violy (hrající v zelených dresech) pokutový kop. Erick Pulgar ho s přehledem proměnil a utkání směřovalo k dramatické koncovce. Fiorentina se ale nemohla do závěrečného tlaku dostat a o uplynutí nastavení její naděje na vyrovnání definitivně zhasly.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán 1:2

01.09.2019 20:45

Góly: 50. João Pedro - 25. Lautaro Martínez, 72. Romelu Lukaku (pen.)

Domácí Cagliari srdnatě bojovalo a dokázalo na jeden gól Interu reagovat, jenže kvalita a zkušenost přeci jen rozhodly. Nerazzurri slaví další výhru, pod kterou se podepsali střelci Martí-nez s Lukakuem.

Brankáře Robina Olsena čekal hodně ostrý debut. Na Sardinii zavítal zkušený Seveřan teprve pár dní před zápasem formou hostování a už se proti Interu postavil mezi tři tyče. Trenér Rolando Maran dal důvěru silově založené záloze, do níž se vedle sebe postavili Nández, Rog, Nainggolan a Ionita.

Inter byl jasným favoritem, nejen proto, že na lavičce seděl zkušený a oceňovaný stratég Antonio Conte, ale především díky parádní jízdě, kterou předvedl v prvním kole. Obránci domácího týmu si museli dávat velký pozor zejména na dvojici Lautaro Martínez a Romelu Lukaku.

Zkušený záložník Antonio Candreva si doběhl dlouhý míč a vyslal přízemní centr do vápna. Romelu Lukaku se ke střele nedostal, přestože stál v zajímavé pozici. Víc vidět byl mladý Argentinec Lautaro Martínez. Dral se vpřed, kombinoval se spoluhráči a neustále se snažil napadat. Odměna za to na sebe nenechala dlouho čekat.

Ve 27. minutě po rohovém kopu odcentroval záložník Stefano Sensi přesně mezi dvojici Cerri - Martínez a míč skončil po líznutí tyče v síti. Sudí Fabio Maresca sice nejprve dal na pokyn svého pomezního a gól neuznal pro lehký ofsajd, ale po zhlédnutí videa přeci jen udělal z nuly na straně Interu jedničku.

Ke konci prvního poločasu se hrálo opravdu na dřeň a zejména bojovníci jako Nainggolan nebo Nández s Ionitou soupeři rozdali hodně ran. Pár minut před odchodem do šaten se mohl blýsknout mladý střelec Alberto Cerri, kterého si po zablokované ráně Nainggolana všiml Pedro. Prakticky osamocený Cerri však zamířil nepochopitelně mimo bránu!

Právě místo Cerriho přišel na druhý poločas nejnovější hráč v kabině, Giovanni Simeone. Nebyl to sice syn slavného trenéra Atlética, ale přeci jen se Cagliari prosadilo. V 51. minutě odvedl obrovské penzum práce Nahitan Nández, který přesprintoval soupeře a ještě perfektně odcentroval. Ve vápně našel špatně krytého Joãa Pedra a ten hlavou zaskočil zkamenělého Handanoviče - 1:1.

Zajímavých zákroků začalo ale přibývat na opačné straně. Nejprve Sensi napálil z volného přímého kopu břevno. Stejný hráč pak nasprintoval do otevřeného prostoru a u míče byl dřív než Pisacane. Skvělou otočkou donutil svého soka faulovat a sudí Maresca měl o penaltě jasno. A protože Robin Olsen v souboji s Lukakuem neuspěl, Inter vedl o jednu trefu.

A to mu vydrželo až do konce hodně nervózního utkání. Další gól nevstřelil ani střídající Matteo Politano, který k tomu však měl blízko. Z úhlu po delším sprintu trefil jen skrumáž těl před sebou.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 2:3

01.09.2019 20:45

Góly: 38. Duván Zapata, 54. Duván Zapata - 24. Kevin Bonifazi, 57. Álex Berenguer, 66. Armando Izzo

Atalanta na domácí půdě neoslnila a prohrála. Ani dva zásahy kanonýra Duvána Zapaty nestačily, protože Turín v rozmezí devíti minut ve druhé půli otočil skóre utkání ve svůj prospěch.

Turín se v Bergamu pokusil napravit si chuť po nevydařené a hodně krátké anabázi v Evropské lize. K tomu trenér Mazzarri využil opory jako Izzo, Meïté, De Silvestri nebo Belotti. Domácí Bergamaschi nevymýšleli nic nového a poslali do hry osvědčenou a nezměněnou jedenáctku, v níž nechyběli Zapata, Tolói, De Roon nebo Gómez.

V další nadějné situaci se ocitli domácí, ale Gómezova střílená přihrávka byla příliš dlouhá pro střelce Duvána Zapatu. Kolumbijský útočník byl v úvodu utkání hodně vidět a jeho snahy ohrožovat rozehrávku Býků byly evidentní. Ani to ale domácímu týmu nestačilo na klidnou hru, protože už ve 24. minutě inkasoval.

Turínský soupeř rozehrál velmi přesný rohový kop a přihrávku na krátko odcentroval Aina přesně na hlavu Kevina Bonifaziho. Ten ve výskoku předčil své soky a poslal míč hlavou do sítě.

Atalanta delší dobu nedokázala ohrozit svého soka, ačkoli míč měla na svých kopačkách mnohem častěji. Vyšlo jí to až ke konci první půle. Mario Pašalić postupoval s míčem k vápnu soupeře a poté jej předložil nabíhajícímu Duvánovi Zapatovi. Ofenzivní zbraň numero uno v podání Atalanty si srovnala míč na silnější nohu a poslala ho krásnou ranou ke vzdálenější tyči - 1:1.

Atalanta si po změně stran víc věřila a kromě neustálého napadání rozehrávky Turína sama tvořila jednu nebezpečnou akci za druhou. Delší dobu se hráčům La Dea nedařilo proměnit nějakou šanci, ale v 54. minutě se opět utrhl Duván Zapata. Nejprve si poradil s Djidjim a následně se obtočil kolem marného Izza. Jeho tvrdou ránu už brankář Sirigu zastavit nedokázal.

Hrálo se v hodně hektickém tempu a pod kotel pořádně přidal i Turín. Býci totiž jen o tři minuty později srovnali na 2:2. Álex Berenguer předvedl parádní akci na jeden dotyk, narazil si míč s Meïtém a ve vápně přesnou ranou prostřelil brankáře Golliniho.

Pro Bergamo samozřejmě studená sprcha, ale na tu jsme v prvních kolech této sezony určitě zvyklí. A nebyla jediná. O devět minut později se totiž Granatě povedlo dostat do vedení! Hans Hateboer fauloval pronikajícího Ainu a z následného volného kopu našel Baselli Armanda Izza. Na jeho hlavičku byl brankář Gollini krátký, obranný val Atalanty se zhroutil - 3:2.

Atalanta se k závěru hodně snažila, aby zvrátila negativní výsledek utkání, ale nebyla toho schopna. Její obrana, jindy tak jistá a flexibilní, dnes dělala jednu chybu za druhou a Turínu dovolila až příliš. Každopádně to ale bylo utkání plné dramat a zvratů, jak se na calcio takhle při nedělním večeru sluší.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 1:1

01.09.2019 18:00

Góly: 59. Luis Alberto - 17. Aleksandar Kolarov (pen.)

Derby della Capitale skončilo remízou, která byla přívětivější spíš pro "hostující" AS. To se dostalo brzy do vedení po penaltě proměněné Kolarovem, ale Lazio na svého soka přitlačilo. Odměnou mu bylo vyrovnání záložníka Luise Alberta.

Věčné město a věčný souboj dvou zapřisáhlých rivalů, to byl program prvního nedělního utkání. Favoritem bylo Lazio, které vyhrálo první duel nového ročníku a nechyběla mu žádná důležitá součástka dobře sehraného kádru. Od prvních minut nastoupily opory jako Immobile, Alberto, Milinković-Savić nebo Lazzari s Acerbim.

Druhý římský celek má za sebou řadu změn, které se na jeho kádru jasně projevují. Minu-le využil nespočtu chyb Janov, který třikrát dorovnal skóre. Trenér Paulo Fonseca, pro něhož to bylo úplně první Derby della Capitale, reagoval nasazením mladíka Manciniho, který posadil na lavičku Jesuse. Prostor dostal kapitán Florenzi, na levý kraj útoku se opět postavil Kluivert.

Elektrizující atmosféra vládla v Římě i přes velmi nevlídné počasí; provazy deště smáčely trávník ještě před utkáním. Úvodní minuty vyznívaly jasně pro Lazio, které už ve 3. minutě málem vedlo. Rohový kop sice Pau López vyrazil, jenže krásnou ranou se prezentoval Lucas Leiva a trefil tyč! Z dorážky zakončující Immobile trefil jen stopera Fazia.

Tyč si ale dobře postavil i brankář Strakosha, který jen sledoval, jak se výborně uvolnil Nicolò Zaniolo. Strakosha se sice po střele mladého talentu natahoval, seč mohl, jenže musela mu pomoci branková konstrukce. Dosud lepší Lazio zasáhla 17. minuta. V ní se do šance probíjel Edin Džeko a jeho centr zasáhl Sergej Milinković-Savić rukou!

Arbitr Guida si nechal poradit od kamarádů v režii a pískal pokutový kop! K němu se postavil někdejší laziale Aleksandar Kolarov a nemýlil se - 1:0 pro Vlky.

Tohle skóre nemuselo trvat dlouho, protože ve 25. minutě unikl po chybě obrany Ciro Immobile a řítil se sám na Paua Lópeze. Místo přesnosti však volil razanci a napálil znovu jen tyč! Ta zazvonila taky na druhé straně a na svědomí ji měl opět Zaniolo, který jen sledoval, jak se míč od tyče vrací do hřiště a není nikdo, kdo by jej uklízel zpátky do sítě.

Lazio pokračovalo zajímavým průnikem do vápna, obránce při něm nechal za sebou Joaquín Correa. Skončil až na brankáři Lópezovi. Trenér Simone Inzaghi nebyl spokojený s výkonem stopera Luize Felipeho, takže místo něj poslal na hřiště zkušeného Bastose.

Úvodní minuty druhé půle se povedly spíše Vlkům a opět u toho byl ofenzivní záložník Zaniolo. Dvacetiletý talent si srovnal míč na pravačku a táhlou ranou vyzkoušel pozornost brankáře Strakoshy. Lazio se ale nevzdalo a hrálo hodně blízko vápna soupeře. V 60. minutě se konečně dočkalo vyrovnání.

Na začátku celé akce Kolarov u postranní čáry ztratil míč, který vybojoval Ciro Immobile. Toho nestíhali Fazio s Kolarovem, takže italský střelec postupoval na Lópeze. Všiml si připraveného Luise Alberta, kterému adresoval nahrávku a Alberto propálil vše před sebou - 1:1.

Brankář Pau López se musel cítit jako člověk hozený do vody, kterému nikdo nepomáhá. Jeho obránci naprosto zaspali při šanci Correy, který vypálil uvnitř vápna. A opět to byl mladý Španěl, kdo hasil nebezpečí. AS tři body nakonec nezískalo a nemělo k nim ani blíž. Bylo to naopak Lazio, které ještě jednou Parolem trefilo břevno a nakonec jeho gól ze závěru správně nebyl uznán.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 4:3

31.08.2019 20:45

Góly: 16. Danilo, 19. Gonzalo Higuaín, 62. Cristiano Ronaldo, 90+2. Kalidou Koulibaly (vl.) - 66. Konstantinos Manolas, 68. Hirving Lozano, 81. Giovanni Di Lorenzo

Juventus znovu potvrdil svou dominanci a v přímé konfrontaci s Neapolí svého soka porazil. Diváci se museli královsky bavit, protože to byla opravdu luxusní podívaná. Neapol jasně prohrávala o tři branky, což ještě dokázala zvrátit. V nastavení si ale vlastní branku vstřelil obránce Koulibaly.

Sudí Daniele Orsato přivedl na hrací plochu dvě skvělé jedenáctky. Diváci od prvních minut mohli vidět souboj mezi stoperskou dvojicí Manolas - Koulibaly a hvězdným Cristianem Ronaldem. Svému někdejšímu týmu se postavil také útočník Gonzalo Higuaín, který zatím nastupuje v základní sestavě. Premiéru v základu si odbyl také oceňovaný stoper De Ligt.

Juventus doma začal poměrně ofenzivně. Ronaldovu ránu z levé strany vyrazil Meret povedeným zákrokem a stejný duel (se stejným výsledkem) se opakoval také v 9. minutě. Na nedostatek možnosti se protáhnout si nemohl stěžovat ani Wojciech Szczesny, který rázným zákrokem ukončil spolupráci Insigneho s Allanem.

Po čtvrthodince hry se zranil Mattia De Sciglio a Juve muselo střídat. Vyšlo mu to ale náramně, protože obránce Danilo si přesně o 29 vteřin později naběhl na první povedený protiútok Juventusu a přihrávku od Costy dostal se štěstím do sítě!

S Neapolí to začalo vypadat hodně vážně o pouhé tři minuty později. Obrana Partenopei ke vzteku trenéra Ancelottiho chybovala, především Kalidou Koulibaly nezachytil kličku soupeře. Tím byl zkušený Argentinec Gonzalo Higuaín, který sice stál nejprve zády k brance, ale přeci jen obešel svého soka. Pak bodlem prostřelil Mereta a slavil - 2:0.

Neapol působila chaoticky a její obrana naprosto nefungovala. Potrestat to mohl Sami Khedira, který si naběhl do naprosto volného prostoru, jenže povedenou Higuaínovu asistenci v gól neproměnil. Stopeři Neapole volili taktiku couvání do poslední chvíle, což s povděkem přijal opět Khedira. Jeho technická rána zpoza vápna ale skončila na břevně.

Ani směrem dopředu se Neapoli nedařilo, což trenér Ancelotti změnil hned po poločasové pauze. Do hry vyslal Mária Ruie a především Hirvinga Lozana, který si tak připsal svůj první zápas v novém klubu. Juventus ale dál dominoval.

Z druhé půle ukrojila časomíra jen deset minut, když Ronaldo připravil míč pro Matuidiho. Francouzský záložník se do něj opřel a sledoval, jak plachtící mladík Meret se štěstím vytahuje míč mimo tři tyče. Obdobnou akci na opačné straně vymýšlel Dries Mertens, jenže toho zase zastavil Wojciech Szczesny.

Po hodině se rozdíl ještě zvýšil. Dominantní a v zakončení přesný Juventus byl odměněn třetí brankou, když Costa sklepl míč pro Ronalda a jeho křížnou ránu v cestě do brány nikdo z hostí nezastavil.

Pokud si Juventus ale začal myslet, že může ubrat, udělal chybu. V 66. minutě totiž snížil Kostas Manolas, který si naskočil na míč z volného přímého kopu a krásnou hlavičkou do protipohybu snížil. Domácí náhle v obraně znejistěli a po rychlém kontru Zieliński naservíroval míč na vápno pro Hirvinga Lozana. Ten měl přes špatně postaveného Sandra snadnou práci - 3:2.

Neapol pochopila, že může otočit zápas a bušila do svého soupeře. Její velkou silou byly standardní situace a v 81. minutě díky nim srovnal na neskutečných 3:3 Giovanni Di Lorenzo. Toho vůbec nepohlídal De Ligt a Callejónův centr skončil za zády polské jedničky. Infarktový závěr, řekli byste. Jenže pak promluvil Kalidou Koulibaly.

Ten dnes neměl svůj den a dokonale to demonstroval v 92. minutě. Další volný přímý kop Juve a Koulibaly, naprosto dezorientovaný, zakončil do vlastní sítě. A přitom široko daleko kolem něj nikdo ze soupeřů nestál. Není divu, že se pak zhroutil. Naprosto zbytečný zákrok stál jeho tým tolik vydřený zápas.

Více informací k zápasu

AC Milán - Brescia Calcio 1:0

31.08.2019 18:00

Góly: 12. Hakan Çalhanoğlu

AC Milán doma nezaváhal a Brescii na San Siru udolal brzkým gólem Hakana Çalhanoğlua 1:0. Po většinu zápasu byl Milán více na balónu, ale herně s výjimkou závěrečných deseti minut, znovu nepřesvědčil. Na straně poražených zasáhl do utkání Aleš Matějů, zatímco Jaromír Zmrhal zůstal na lavičce náhradníků.

Po průšvihu na hřišti Udinese se kouč Marco Giampaolo rozhodl pro změny v sestavě a jen na lavičce náhradníků nechal Krzysztofa Piatka, Lucase Paquetu či Fabia Boriniho. Naopak od úvodní minuty vyběhl na trávník Alžířan Ismaël Bennacer nebo útočník André Silva.

Milán začal aktivně, i když o nějakém velkém útočení nemohla být řeč. Rossoneri se však povedla akce z 12. minuty, kdy po centru na zadní tyči zůstal nehlídaný Hakan Çalhanoğlu a jeho hlavička skončila za zády brankáře Joronena. Brescia následně musela i poprvé střídat a do hry přišel český obránce Aleš Matějů. Hosté měli po osmi minutách od inkasované branky velkou příležitost vyrovnat, ale Bisoli po selhání ofsajdové pasti zblízka trestuhodně přestřelil. I další gólovku měla na svědomí Brescia, konkrétně ze střední vzdálenosti vypálil Sabelli a Donnarumma musel vyrážet! Milán sice po prvním poločase vedl, ale žádná hitparáda to z jeho strany nebyla.

Po hodině hry přišli zvednout hru domácích Krzysztof Piatek a následně i Lucas Paquetá, ale žádné další šance na San Siru k vidění nebyly. Brescia byla stále ve hře o body a devět minut před koncem domácím zavařila, když Donnarumma vyškrábl centr jen na kopačku protihráče, který však balón před poloodkrytou brankou netrefil.

Milánští jako by si v ten moment uvědomili křehkost jednobrankového vedení a až v posledních minutách rozpoutali ofenzivní koncert, plných obrovských šancí. Piatek nejprve zblízka před Joronenem netrefil balón, posléze na něj běžel sám, aby ho ani tentokrát nepřekonal a když se mu to do třetice povedlo, balón těsně nepřekročil brankovou čáru. V 87. minutě zazdil další tutovku Franck Kessié, střelou z oblasti pokutového kopu netrefil branku a zmar v neproměňování šanci podtrhl ranou do tyče Lucas Paquetá. Milánský ofenzivní uragán v závěru gól nepřinesl, a tak se domácí publikum muselo spokojit "jen" s jednobrankovým vítězstvím.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SPAL 2013 1:0

30.08.2019 20:45

Góly: 90+3. Roberto Soriano

Fotbalisté Boloni porazili v předehrávce italské ligy SPAL 1:0 a doma na stadionu Renato Dall'Ara neztratili body už podeváté v řadě. Dlouho to ale na první ztrátu vypadalo, Boloňa přes veškeré snažení nemohla prolomit defenzivní val soupeře, ale nakonec se jí to v nastavení podařilo. V jeho třetí minutě vystřelil tři body hlavičkující Roberto Soriano.

Boloňa má na vlastním stadionu skvělou formu a tu si z loňské sezony přenesla i do té letošní. První zápas na Renato Dall'Ara Rossoblu zvládla, byť to bylo s odřenýma ušima. Naopak pro SPAL je druhá porážka v řadě komplikací.

Domácí celek měl od začátku navrch a v prvním poločase si vytvořil dostatek šancí, které mohly skončit vedoucím gólem. Po čtvrthodině hry zahrozili i hosté, ale Di Francescovo zakončení skončilo jen na boční síti. Boloňa kontrovala příležitostí Poliho, ovšem skvělý zákrok předvedl Berisha. Rossoblu se též dožadovali pokutového kopu po zákroku na Valotiho, ale sudí Di Bello zůstal neoblomný. Tlak domácích postupně narůstal, ale ani před koncem poločasu ne a ne padnout gól. Orsoliniho dobrá rána skončila těsně nad břevnem. Svěřenci trenéra Mihajloviće vypálili na Berishovu branku celkem čtyřikrát, z deseti pokusů, přesto SPAL vzadu držel po prvním poločase nulu.

Po změně stran Boloňa pokračovala ve snažení a Sansone zblízka před Berishou spálil další tutovku. Také ve druhém dějství se domácí dožadovali pokutového kopu, tentokrát za hraní rukou, ale Di Bello opět nepískal. Velké problémy obraně Spalu dělal Riccardo Orsolini a defenzíva odolávala jen s velkými obtížemi. Počínajícím nastavením sudí neuznal branku Santanderovi a Boloňa dál bušila na vrata, která se otevřela až v nastaveném čase. SPAL už se viděl s bodem v kapse, když neuhlídal centr Orsoliniho a především hlavičku Roberta Soriana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán22006:16
2.Juventus FC22005:36
 Turín FC22005:36
4.SS Lazio21104:14
5.Janov CFC21105:44
6.Hellas Verona21102:14
 Bologna FC21102:14
8.US Sassuolo21015:33
9.Parma Calcio21013:23
10.SSC Neapol21017:73
11.Atalanta Bergamo21015:53
12.AC Milán21011:13
 Brescia Calcio21011:13
14.Udinese Calcio21012:33
15.AS Řím20204:42
16.ACF Fiorentina20024:60
17.SPAL 201320022:40
18.Cagliari Calcio20021:30
19.US Lecce20020:50
20.UC Sampdoria20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (198)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bologna to už letos urve má nakročeno dobře

Reagovat
Liquid

no jen tak tak dneska, SPAL to ale se záchranou bude mít hodně těžký

Reagovat
10

pokud Orsolini bude pokračovat v tom tempu růstu jako teď od jara, tak Berna půjde brzo o dům dál, protože Orsolini teď předvádí mnohem lepší věci, než Fede za 2 roky u nás

Reagovat
10

včera kromě asistence na gól měl mít další minimálně 2-3, levou obranu SPALu tam trhal neskutečně...od zimy v lize 6+5, na minuty cca 16 zápasů

Reagovat
cresposuper

Minuly rok spravil riadny progres, hlavne nabral svaly a stal sa mega priebojnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Fede tolik minut co on na své pozici taky jako on, tak by ty výkony z jeho strany byly taky jiné. Nechci Fedeho jakkoliv omlouvat, ale ono je dostat příležitost a "dostat příležitost". Riccardo začal hojně "sbírat body" v momentě, kdy začal hrát pravidelně základ. Federico takovou šanci v Juve nikdy nedostal. Riccardo by na tom byl v Juve při nejlepším úplně stejně.

Reagovat
10

S tím úplně nesouhlasím, minut měl dost, tohle jsou podobný výmluvy jako u Daniho, který prostě v Juve neobstojí, buď ukážeš, že na to máš když dostaneš šanci, nebo tě někdo posadí a můžeš hrát někde v provinčním klubu.

Konzistentnost výkonů a hlavně finální fáze je u Fedeho v Juve naprosto tragická, pokud by to mělo pokračovat i pod Sarrim, tak už žádný omluvy neexistujou, vždyť mu bude 26 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Fede má sezónu, aby přesvědčil. Točil se pod Allegrim všude možně. Sarri řekl, že si Fede musí ujasnit, kde chce hrát. V Juve do teď neměl jasnou pozici, což je prostě špatně. A pro mě je ten kontext, kolik, kde, jak odehraje minut důležitým. Není totiž 90 minut jako 90 minut. To je to samé s Dybalou. Spousta hráčů pod Allegrim ztratila důležité roky. A to mě sere podobně, jako poslední tahy těch tří pitomců ve vedení.

Reagovat
10

Ano, to mě taky. Doufám, že Fede z toho věčného talenta definitivně přepne a bude předvádět konzistentně podobný výkony jako s Atleticem doma. Takových máme v kádru víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Ed_Hazard

Taky turinsky Isco, ako tak citam tvoje komentare.

Reagovat
10

nesrovnatelný, to bych si vůbec nedovolil napsat, protože Isco měl celkem zásadní podíl na vítězstvích v LM...Fede v Juve předvedl jeden rozdílovej zápas, ten s Atléticem doma

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty ideš obhajovať minuty aj vo Fiore?ten chlapík je strašný,kúp si Chiesu za 60 mil. a máš to isté,bum bum bum a potom nič

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Fede nato nemá je to sem tam bojovníček z Fiori nic vic ,nic míň,vyhajpovany šašo

Reagovat
didosh

Já když náhodně viděl Juve ,tak Bernadeschi patřil vždy k nejlepším.Takze normálně se mu nedaří?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Krejda? Že by opravdu mířil do Slavie?

Reagovat
Nuno čomes

Protože je lavickar?

Reagovat
Alberto Aquilani

AC si za 80 minút nevypracovalo jedinú šancu (okrem gólu). Giampaolo výborný, Spravia mu mercato na to jeho 4-3-1-2, aby to po prvom kole zahodil do koša. Takto má v kádri celých 2 a pol krídla a k tomu dvoch superdrahých útočníkov na lavičke. Tá ich kombinačná bezradnosť bola vidieť najmä pri pri štandardkách. Nijaká ochota po faule rýchlo rozohrať, miesto toho 2 minúty po každom faule príprava na center do vápna. Bennacer snáď nemal loptu, na druhej strane Tonali teda moc nepresvedčil, aj keď mu je len 19.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by si prosim ta aj Spaleka nejak zhodnotit, ako mu islo?

Reagovat
Alberto Aquilani

Nešlo mu to vôbec. Hral podhrot v 4312. Málo bol na lopte a veľa kazil.

Reagovat
El-Pistolero-68

To se uplne neda rict, ze by se delalo mercato pro jeho 4312. Spis se Suso predelal na AM a Castillejo na SS. A v prvnim ostrem zapase se ukazalo, ze to nebude fungovat. Nevim, co si mysleli celou pripravu, ale je to fakt amaterismus...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak máte v tíme 3 drahých stredných útočníkov, pričom typické krídla sú len Suso a Castillejo. Napríklad včera André Silva celkom ukázal, že by mu to v hre na 2 vpredu mohlo vyhovovať, pohyb po ihrisku mal dobrý, akurát že problém nastal, keď sa ocitol blízko súperovej brány, ale v tom by mu mohol pomôcť Piatek. V zálohe sa toho pri tých systémoch moc nemení, ale taký Paqueta by bol tiež lepší ako trequartista. Myslím, že to 4-3-1-2 ešte čoskoro hrať budete.

Reagovat
BaggioRoberto

Ať nevymýšlí kraviny a hraje starý dobrý 4-4-2.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale prisel jenom Leao misto Cutroneho a Silva se vratil z hostovani. Dalsi utocnik zatim neprisel a Suso hraje mimo svuj post.

Reagovat
nani92

Maguire >>>>>>> DeHype + Koulibaly

Reagovat
stuff

Pomohol vam k 5 bodom zo 4 zapasov, asi to je dobry stoper

Reagovat
nani92

fú, tak toto má fakt logiku

Reagovat
stuff

Dik

Reagovat
Zark

naco logika, kdyz se to da resit v emocionalni rovine

Reagovat
nani92

Skoda ,že v sérii a nemám žiadne emócie

Reagovat
smazaný uživatel

5 z 12.násť je veľka fasa

Reagovat
The Krupy

Keby sa prepneš na mimi, malo by to väčší efekt.

Reagovat
Kixi Syhimour

mimi neodpovídá na reakce, to mě štve

Reagovat
smazaný uživatel

To byť vtip? Toto nemôžeš myslieť vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Na Koulibalyho zatiaľ nemajú určite...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Rudy

To byl zapas skoda toho vlastniho

Reagovat
ADM

Wtf, a ja som to vypol pri 3:0

Reagovat
Kixi Syhimour

já se chtěl pro změnu dívat od začátku ale nw, alespoň ty poslední 2 góly jsem stihl

Reagovat
Kixi Syhimour

*ne

Reagovat
ADM

Ale tak De Ligt teda hodne slušne, všetko cez neho

Reagovat
Kixi Syhimour

Bianconero byl před zápasem fakt trefný , ale moc sem tomu nevěřil, že by mohl být tak špatný, nicméně dneska se mu to fakt moc nepovedlo. Jsem zvědav jestli si na to zvykne

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligt jen potvrdil, co ukázal v přípravě. Pokud se naučí poziční hru, bude nejlepší. Pokud nenaučí, tak velikosti v italské lize nedosáhne. Věřím, že je v něm hodně dobrého a může být vynikající, ale v současné době je to zkrátka na lavičku.

Reagovat
Visca el barca

Dnes s Frenkiem zahráli jako hráči Ultrechtu.

Reagovat
ADM

To 80% nášho tímu ale

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligt komickej. Ten se Chielinimu nemůže podívat ani do prdele. To už snad raději toho Demirela

Reagovat
smazaný uživatel

Já už málem taky,naštěstí padl zrovna gól na 3:1

Reagovat
Furia Ceca

Jsem samozřejmě rád, že se vyhrálo, ale koukat na Juventus, kterýmu kapitánuje zmrd Bonucci, to je fakt úděl...

Tři za záběry na Chielliniho, kterej je pro mě, společně s Dybalou, jediným skutečným, zbylým symbolem Juve.

A my ať jdeme doprdele... Kurva, tohle nejsme my

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala symbol Juve? Děláš si prdel?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna on je pro tebe symbol Juve?

Reagovat
krisa

je na obalu Fify 19

Reagovat
king23

Reagovat
cink

I

Reagovat
vilp

Higuaín Top Top výkon, to bych fakt nečekal.

Reagovat
The Krupy

hral výborne, veľmi ma prekvapil

Reagovat
Pharrell

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhý zápas za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší a komplexnější hráč než nějaký Icardi. Bohužel už to není na 90 minut, což je škoda. Konečně má zase trenéra, který z něho dostane to nejlepší.

Reagovat
9augi9

Nie náhodou toho istého čo mal minulú sezónu v Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale predtým v Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

A preto minulu sezónu v anglicku hral hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste s kolegou koukám oba dobří myslitelé. Byl tam půl roku, v horší fyzické kondici, než v jaké je teď. Přes toto léto odtrénoval asi nejvíc za posledních 5 let. Je v týmu, kde chce být, kde chce hrát, kde chce bojovat, kde zná lidi, prostředí a kde má ideální podmínky. Za ten půl rok pod Sarrim v Chelsea odehrál 14,5 zápasu a 5 dal pět gólů. Na hráče, který se musel adaptovat na anglické prostředí a zejména prostředí v Chelsea solidní práce. Být tam někdo jiný než Sarri, tak si tam nekopne, dost možná by tam vlastně ani nešel. A Higuaín pod Sarrim je lepší hráč než Higuaín pod Allegrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Napísal si ,,Konečně má zase trenéra, který z něho dostane to nejlepší." A toho istého trénera mal v Chelsea a ten istý tréner z neho to najlepšie určite nedostal... Ty myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontext víš co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem.

Reagovat
cink

A Ty?

Reagovat
stas87

Ty si fakt úplne tupý až to boli. Chápeš aspoň to, že sú hráči, na ktorých ma veľký vplyv to, kde ten futbal hrajú a v akej krajine žijú? A pripadne v akom tíme sú? Keď prídeš do rozbitého klubu a mienka je taká, že si kedysi bol top strelec, tak automaticky budeš sypať gol za gólom, tak týmto spôsobom to fakt nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si si zanadaval, môžeš byť na seba hrdý. Argumenty úplne mimo, ale nevadí, u teba človek nemá nikdy veľké očakávania, takže vlastne pohodicka v tvojom prípade

Reagovat
stas87

Tak hlavne že ty si pridal kopu argumentov, ktoré mali zmysel. Keby ľudia mali súdiť každého hráča, ktorému nevyjde angažmán, kto by u nich bol považovaný za úspešného? Taký Coutinho bol v Interu vyložene k ničomu a ako mu pomohol prestup do Anglicka.

U teba nemá človek žiadne očakávania. Vlastne nejaké predsa len áno. Že napíšeš sracku. A to sa zasa raz stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože aké argumenty mám napísať na evidentnu blbosť? To je snáď vtip.

Reagovat
stas87

Tak ten tvoj bol úplne odzbrojujuci.. že v cukotke mal Sarriho a nešlo mu to, tak sa smejes tomu že v Taliansku to nemôže byt iné lebo Čukotka...level Noel-Miki, viac netreba dodávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš evidentne problém pochopiť písaný text a postupnosť reakcií.

Reagovat
stas87

Jameson01.09.2019 08:27#

Napísal si ,,Konečně má zase trenéra, který z něho dostane to nejlepší." A toho istého trénera mal v Chelsea a ten istý tréner z neho to najlepšie určite nedostal... Ty myslitel.

Na toto som reagoval, ty reakcia. Takze tvoj argument o tom, ze v PL mal Sarriho a nepredviedol nic extra ma znamenat, ze presne to iste bude v Juventuse pod Sarrim tiez? Ci co si tym chcel povedat? Bianconero ti rozpisal dovody preco mu pod Sarrim veri a ty mu napises take hovno na to. Ale uz dost, stratil som s tebou vela casu a nebavis ma. K veci sa nevyjadris a pises sracky. Takze klasicka diskusia s tebou. Chapem uz, preco ta ma kazdy v pici a nediskutuje s tebou pod PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nereagoval ani na to, že hrá v taliansku a ani na to, že hrá v Juventuse. Reagoval som na prvý bianconerov koment, ale to by si ty musel vedieť rozlišovať medzi reakciami. Jeho oplodnena reakcia prišla až potom, čo si zrejme uvedomil, že napísal picovinu. Reagoval som na to preto, že Sarri nebude ten dôvod, prečo hra Higuain lepšie. Tými najdôležitejšími sú podľa mňa sranda liga, top klub a top hráči, ktorí v ňom hrajú. Sarri bude v tomto rebríčku až niekde ďalej ako na úplne prvom mieste, a vieš prečo? No čuduj sa svete preto, že v anglicku hral pod Sarrim biedne a to celý tento jeho konstrukt o Sarrim podkopava. Neverím síce, že to pochopíš, ale snažil som sa mentálne znížiť a písať úplne jednoducho, presne k tvojmu levelu.

Reagovat
stas87

Neuveritelne co si dokazes vymysliet aby si svoj sranec posunul este na vyssi level. Keby napisal picovinu, tak ti da zapravdu, to sa ale nestalo, cudne vsak? No a ako potom vysvetlis, ze v SSC pod Sarrim hral vyborne? Necakam ale, ze to tvoja hlava poberie, pretoze v nej mas len ten svoj jeden pohlad na vec. Je mi ta luto, uplne ale ze fakt maximalne luto.

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa prispôsobil k tvojmu vrcholu, evidentne som urobil dobrý krok,keď si dokázal zareagovať...

Keby napísal picovinu, tak mi dá za pravdu presne ako ty, čo píše picovinu za picovinou od zaciatku vlákna a tiež mi dáva za pravdu Dobre ty

V neapole hral tiež v sranda lige, v top klube ligy, bol to top hráč v tom čase a áno aj kvôli Sarrimu. Ale opäť sa nedá jednoducho povedať, že bol výborný lebo Sarri. Bol výborný lebo liga, lebo top klub ligy, sám bol vtedy top hráčom.

Reagovat
stas87

Ok, takze tvoja logika ze vsetko okrem PL je sranda liga vysvetluje uplne vsetko. Jednoduchost v plnej nahote, odkopal si sa sam neskutocnym sposobom. Jeho druha reakcia ani v najmensom neznamenala to, ze pise picovinu, to si si len nastrkal do hlavicky. Ale co uz, vidis veci ktore iny clovek nevidi. Takze cau, Noeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hovorím stále o talianskej lige ako o sranda lige nie o všetkom okrem pl. A vieš prečo stále o talianskej? Lebo aj juve aj neapol hrajú v talianskej lige. Sranda, čo?! ty si neuveriteľne jednoduchý tipek. Vlastne podľa teba som jednoduchý ja a to by som sa urazil, keby som bol na jednej rovine s takou primitivnou existenciou ako ty.

Jeho druhá reakcia dávala oveľa väčší zmysel, než ten nezmysel o sarrim v jeho prvom komente na ktorý som reagoval, preto som sa jej ani nevysmial. Neviem ako si prišiel na to, že považujem jeho druhý koment za picovinu, to sa zrodilo asi len v tvojom vesmire nekonecnej hluposti, ktorý máš v hlave. Keby to ale napísal skôr, nemuseli by si tu predvádzať svoje mentálne salta.

Reagovat
stas87

Jeho oplodnena reakcia prišla až potom, čo si zrejme uvedomil, že napísal picovinu.

Ty mentalny akrobat.

A co sa tyka toho prveho komentu, tak Higuain ma za sebou take sezony, ktorym sa Icardi ani nepriblizil. Tak neviem co je na tom picovina. Icardi nikdy okrem Interu v lige nic nepredviedol, ani za repre nic. Tak neviem preco by to mala byt picovina. Tak pokracuj dalej, evidentne sa v tom placas a nevies ako z toho von.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ešte jednoduchšie pre tvoj oriešok: jeho oplodnena reakcia (ten jeho druhý koment; a preto oplodneny, lebo bol obsirnejsi a oveľa viac výpovedny) (dufam, že stíhaš, keby nie, tak odznova) prišla až potom, čo si zrejme uvedomil, že napísal picovinu ( čo bolo myslené na jeho v prvom komente napísané,,Konečně má zase trenéra, který z něho dostane to nejlepší").

Okrem toho som na nič iné nereagoval, len na túto jednu jedinú veticku, žiadny icardi, tak nechápem, načo mi sem pcháš práve túto časť jeho prvého prispevku, keď ten vôbec nebol predmetom diskusie.

Reagovat
stas87

A ako si vlastne dosiel na to, ze napisal Bianconero picovinu v jeho prvom prispevku? Ci si len ty myslis ze napisal picovinu? On samozrejme vedel, ze hral pod Sarrim v Chelsea, v druhom prispevku akurat rozpisal dovody preco neuspel.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože ako som na to došiel? Veď som ti rozpísal, že jeho výkony nešli hore iba kvôli Sarrimu, ale predovšetkým kvôli lige, klubu a hráčom, ktorí v ňom hrajú. Evidentne nie len ja som v tom bianconerovom konstrukte o Sarrim videl blbosť, ešte tam predomnou niekto reagoval v podobnom duchu. Keby boli jeho výkony len o Sarrim, tak hrá výborne aj v Chelsea aj kdekoľvek inde na svete. Lenže pod sarrim hral v Chelsea biedne a teda to potvrdzuje to, že Higuainove výkony nereflektuju iba prítomnosť sarriho na lavičke.

Reagovat
The Krupy

síce sme jeden s druhým doteraz väčšinou nesúhlasili, ale oceňujem tvoju trpezlivosť diskutovať s Noelom-Mikim, suverénne najhlúpejším užívateľom na EF. Niekto trolluje (arsin), niekto je len v istých veciach neobjektívny (fenix), niekto je len vytretý ako podlaha (Noel-Miki). Z jeho príspevkov je zjavné, že nedokáže pochopiť elementárne veci a príroda mu nenadelila schopnosť argumentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre takých ako ty budem rád vytrety ako podlaha

Reagovat
cink

Reagovat
Hokaido

Reagovat
didosh

Buzerant jak hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa Carlo neposral pred zápasom a nedal zbytočne defezívnu zostavu... achjo

Reagovat
9augi9

Jo, v zápase padlo 7 gólov ale Carlo postavil defenzívnu zostavu. Navyše myslím, že Carlo to postavil úplne rovnako ako proti Viole, tam to vyšlo, tu nie, keby to aj tu skončilo 4-3 pre hostí hovoríš asi inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si, čo som napísal, ešte raz.

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly to tam NAKOUŘIL jak pán

Reagovat
ED91

Jak vidím po zranení Chiella, Bonucci okamžite prebral štafetu s jeho faceliftovými úpravami

Reagovat
Nikikrew

Co je s Ramseym ze nie je ani na lavičke náhradníkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. V jedny přípravě dal 10 minut a pak se slehla zem

Reagovat
GEGE

Kdy si Chiellini urval to koleno? Že byl včera už na stadionu a noha jen v malé orteze...

Reagovat
10

v pátek

Reagovat
GEGE

A to ho tak brzo pustili z nemocnice? den po operaci a vypadal úplně v pohodě... wtf

Reagovat
10

nevím, jak to u tohodle zranění chodí, nikdy jsem ho neměl...dá se asi taky předpokládat, že má trošku jiný zacházení a možnosti

Reagovat
GEGE

To je jasné ale pořád je to jedno z nejvážnějších zranění kolena a fakt mě šokovalo že vypadal den po operaci úplně v pohodě noha neoteklá...ten musí mít regen jak terminator...

Reagovat
Pipo123

A operovali ho už? Já som mal pretrhané krížov väzy a nechceli ma ihneď operovať, ale čakali cca týždeň, sa dalo docela normálne fungovať. Po operácii to tiež nie je nič hrozné, koleno napuchne, ale ten opuch tam nie je dlho. Na druhej strane já bez barlí by som sa vôbec nepomohol. Ale ako píše vyššie 10, určite majú najlepšiu starostlivosť, veď futbalisti sú pri tomto zranený do pol roka v poriadku, to já som po pol roku bol stále neistý a bál sa športovať

Reagovat
GEGE

Je to dost individuální no mě se to hned naplnilo krví a nemohl sem vůbec chodit...a po operaci ukrutné bolesti a to mi dělal nejlepší doktor v ČR...po půl roce je to koleno relativně rdy ale čím víc času tomu dáš tím lepší... vždyť se podívej kolik profiku si to v nedávné době urvalo po půl roce znovu a to jak říkáte mají nejlepší možnou péči...

Reagovat
Pipo123

Mňa najviac bolela rehabilitácia, keďže mi nechali dlho ortézu na nohe, tak som mal po 3-4 mesiacoch úplne na sračky svalstvo na nohe a následná rehabilitácia bola strašná bolesť. Po operácii ma to až tak nebolelo, ešte si spomínam že mi ťahali po operácii krv, asi 2x, to bol tiež hnus keď mi tam vrazil injekciu a vyťahoval to. Btw odvtedy je to už 7 rokov a koleno drží a to mu dávam často poriadne zabrať, nemám ani žiadne bolesti

Reagovat
GEGE

Tak to máš dobré... když ti to dobře udělají a správně rozcvicis tak ta pevnost toho vazu je větší než byla...já si to urval znovu a teď sem na transplantaci menisku...poser...

Reagovat
smazaný uživatel

Punkce kolena jsem si taky užil,předloni,dobrý humus Měl jsem jen meniskus a bez operace, nakonec se mi po rehábku udělala ještě podkolenní cysta,kterou mi doktor odsál,brr... Taky už mě nic nebolí,ale při změnách počasí v tom mám divný tlaky.

Reagovat
fenixLFC

skor by som povedal ze na operacii este nebol

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

tak nakonec jde na operaci až zítra

Reagovat
GEGE

Jo bylo mi to divné...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ak olis ešte žije, lebo som ho tu dlho nevidel, tak mám podozrenie že umrel, alebo je v base, tak po včerajšom zápase určite dostal infarkt..

Reagovat
ED91

Ževraj má ban.

Reagovat
The Krupy

Dostal ban kvôli debilite.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli comu?

Reagovat
didosh

co se stalo?

Reagovat
Alberto Aquilani

To by tu potom nikto nezostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se vůbec poděl kolega Rimskyvlk?

Reagovat
Alberto Aquilani

Neboj sa, dnes ak sa nevyhrá tak vyleze so svojou klasikou, že on to hovoril, a ešte pridá niečo ako Forza Eusebio. Ak sa vyhrá tak bude ticho, ako to spravil už viackrát.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to uz tiez dobre zateka na mozog. Za to, ze vy tu pri ef sedite 10 hodin denne, to ja robit nebudem. Krasne pocasie a uzivat si zivot urcite nevymenim za pozeranie na Pallottove sracky

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ty kokot. Lebo mojim jedinym zmyslom zivota je vypisovat na ef jak ty. Este dokedy si budes honit svoje zakomplexovane ego Di Francescom . Co ten tvoj ukrajinsky spasitel dnes? Opat spickovy vykon?

Reagovat
adoxx

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi pravdu, nezklamal

Reagovat
10

poslední ban by si dal Kily

Reagovat
Kily

nebo první

Reagovat
The Krupy

To áno, ale u neho to už hraničilo so spamom, navyše tuším dostal od Kilyho upozornenie a aj tak neprestal.

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak jsem včera videl to úplně stejné AC jako v minule sezóně, s akorát snad ještě horší základní sestavou. Takového Castilleja, který 80% strašného času akorát tak zdatně zdvojoval Susa na prave straně, jsem vážně nepochopil...

Reagovat
Eldarion

Treba dúfať, že sa časom zapracujú posily do zostavy a Giampaolo konečne vytvorí niečo stále. Ani jeden zápas som nevidel túto sezónu a z toho čo čítam, som asi aj rád ale reálne uvidíme ako na tom sme po cca 10. kolách

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná pravda,AC sa nikde neposunulo ani herne, hráčsky ,úplne zbytočné nákupy radšej jeden kvalitný hráč ako štyria čo prišli a budú sedieť na lavičke, veľmi čudná politika vedenia AC snáď vedia čo robia.zatial je to pre fanúšikov sklamanie.

Reagovat
GEGE

No ty kokot tak nakonec po těch všech spekulacich přijde Rebic....

Reagovat
Eldarion

Celkom hate tu na neho čítam pritom na FB pozitívne ohlasy. Z tej trojky z Frankfurtu Jovic-Haller-Rebic mi prišiel celkom slušný.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lepší než Correa za 55...

Reagovat
Yanek

Vypadá jak Cutrone v bleděmodrém.

Reagovat
10

bojovností jo, technicky je úplně jinde...podle mě super posila pro AC, na MS za mě patřil k nejlepším hráčům, k těm všem softíkům v útoku AC je to konečně někdo s koulema

Reagovat
Yanek

Softík je možná tak Castillejo. Problém vidím v tom, že je to bijec. Ale Milán potřebuje technické hráče do přechodové fáze.

Reagovat
Eldarion

Tých máme práveže celkom dosť, Castillejo, Paqueta, Suso, Hakan ale chýba nám rýchlosť a sila ktorú síce má Leao ale bohvie čo s ním majú v pláne Aj tak všetky tieto nákupy za 20-30 mil. su 50/50 buď sa chytí a bude z neho stabilný hráč zostavy napr. Romagnoli alebo další flop do zbierky ako Castillejo, Silva atď. Aj keby sme mali na kúpu instant kvality za napr. 80 mega tak by tí hráči aj tak k nám nešli

Reagovat
Yanek

Ale kvalitu ma jen Paqueta a Suso. Zbytek neni tymu neumi tvorit hru. Ano, s tim souhlas - je to minimalne slusny upgrade. Ja chtel technickeho a rychleho hrace, Correa byl idealni.

Reagovat
Eldarion

Bohužial ta kvalitna tam chýba. Škoda, že Giampaolo vidí v Paquetovi mezzallu a nie 10, vždy keď tam hral tak tá hra vyzerala uplne inak.

Reagovat
Pipo123

Toto sme mali vyhrať, toľko šancí, AS až na tie dve tyčky docela neškodné. Inak sa mi naša hra strašne páči, už v prvom zápase sme si vypracovali veľké množstvo šancí, baví ma ten futbal. Lazzari oživil celú pravú stranu ofenzívy. Dúfam že v takýchto výkonoch budeme pokračovať

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne teda prišiel Lazzari dosť slabučký, som si hovoril, že ten Marusic to tam vždy dokázal brúsiť a neznášal som ho počas derby, a toto je také neškodné tintítko.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku nervy jak loni s Empoli Hlavní jsou 3 body před pauzou !

Reagovat
cink

Lonskemu Empoli se asi nic nevyrovná. Kdyby ten zápas nevyhráli dost možná nepřijde Conte pokud by nepřišel Co tě těžko by přišel Lukaku atd.

Reagovat
smazaný uživatel

D'Ambrosio nie je hráč do hlavičkových súbojov, čo sa prejavilo nie prvý raz. Dúfam, že po repre pauze už bude hotová trojka Godin - de Vrij - Škriniar a Conte ju aj nasadí do zápasu. Na túto obranu sa teším, pretože Godin sa po dlhšom čase bez ostrého zápasu za tých pár minút ukázal v dobrom svetle (až na tú jednu pokazenú prihrávku). Dokonca má aj veľmi dobrý dribling na stopéra. A na mieste Vecina musí hrať Barella.

Reagovat
cink

Mě se třeba Godin moc nelíbil schválně jsem ho sledoval i bez míče a přišel mi trochu mimo a moc neběhal

Reagovat
Nuno čomes

Vzhledem k sestavě a očekáváním je super, ze je 6 bodu. Teď zapracovat tu trojku vzadu, vyšoupnout Vecina a vložit Barellu. Ale pořad to chce poresit ty boraky na krajích a šlo by to

Forza Inter

Reagovat
Liquid

Parmička A Viola začla sezónu jak skončila to minulou.

Reagovat
Nuno čomes

S Montellou očekávaně. Na pohodu

Reagovat
Liquid

v boji o poháry ale uvidím raději je než nějaký Lazio

Reagovat
cresposuper

Lazio je niekde inde, pre nich nie je Viola konkurencia.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

ten berardi je taky nerizena strela

Reagovat
cink

Myslíte že to byla penalta na Sensiho? Mě přišlo že nas rozhodčí kurevsky tlačil

Reagovat
Inter Eterno Amore

Bolo to na rozhodcovi. Podľa mňa sa ta mohlo aj nemuselo pískať.

Reagovat
cink

Podívej se na to video ještě jednou a zkus být nestranný. Na co tam ten VAR je?

Reagovat
Rudy

Pri zidanovce mu vzal nohu, nic vic

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veď to každý videl.. nohu tam mal, ale ten dopredu vedel, že chce padnúť

Reagovat
Nuno čomes

Jinými slovy to udělal skvěle. Šel si pro ni a prostě ho trefil no.

Reagovat
Deki

Vzal mu nohu, za mě určitě byla...

Reagovat
LesyJePan

Jasná penalta

Reagovat
Nuno čomes

Jj trefil ho, tady jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ta pentle byla jasná ...

Reagovat
pistacik11

Boateng do juve pre boha, na čo?

Reagovat
LesyJePan

Jak on to robí?

Reagovat
pistacik11

Tento krát Jerome

Reagovat
LesyJePan

Aha

Reagovat
LesyJePan

Ante Rebič na lekarskej prehliadke.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl ten přestupní termín skončit 31.8. ??

Reagovat
Pharrell

posunuli to nově na 2.9. , v Anglii to končí 11/12.8.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, Interisti lístky proti Juve půjdou teprve do prodeje nebo je to všechno?

Grazie.

https://tickets.inter.it/Ticket/VenditaBig?idInter=2042cbd5c2fb4a32053ad74d083d4408&manife=MAN160&rappre=004&vendor=WEBINTER&lang=en

Reagovat
Nuno čomes

Težko říct, minulý týden byli k dispozici jiné sektory za stejné peníze. Ale někdo tady psal, že by měli být ještě k dispozici na 3. okruh za menší peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

No já to právě sleduji už déle a neviděl jsem v prodeji jiné sektory.. tak proto se ptám, ale přeci jen je ještě poměrně brzo.

Ale rád bych viděl jak je konečně zas porazíme.

Reagovat
Nuno čomes

Jako zápas je nejvíc, ale lepší místo za 4500 je raketa. To by se člověk spokojil i s 3. okruhem

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juve jsem ještě nebyl, ale je pravda, že ty lístky vždy strašně nastřelí.. Jak proti Juve, tak na derby. Ale snad se něco ještě něco objeví..

Reagovat
cresposuper

Naco bude Rome Mkhytarian? Vsak ich topanka tlaci inde.

Reagovat
Emmett Brown

Lebo Roma posilňuje len posty ktoré posilňovať netreba potom má na lavičke 10 záložníkov a na stopérovi hrá Fazio.

Reagovat
10

podle mercata chce Fonseca hrát 2-9-1...to je víc hipsterský než hipster z Dorie

Reagovat
cink

Zapomněla jsi na brankáře

Reagovat
10

nechal jsem se unést, to už by bylo moc hipsterský

Reagovat
10

°nechala

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Eldarion

Reagovat
snuff24

Reagovat
cink

Reagovat
Nuno čomes

Tím se to vše vysvětluje.

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

a ved nema kto hrat na kridle, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, ze este aj v dnesnom svete sa v Taliansku stale toleruje spravanie ludi v Cagliari, nieco strasne.

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
smazaný uživatel

a co se tam správalo?

Reagovat
cink

MuSSalvini přes 30%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele