2. kolo
30.08.2019 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Boloňa doma opět vyhrála, o branku porazila SPAL

Fotbalisté Boloni porazili v předehrávce italské ligy SPAL 1:0 a doma na stadionu Renato Dall'Ara neztratili body už podeváté v řadě. Dlouho to ale na první ztrátu vypadalo, Boloňa přes veškeré snažení nemohla prolomit defenzivní val soupeře, ale nakonec se jí to v nastavení podařilo. V jeho třetí minutě vystřelil tři body hlavičkující Roberto Soriano.

Boloňa má na vlastním stadionu skvělou formu a tu si z loňské sezony přenesla i do té letošní. První zápas na Renato Dall'Ara Rossoblu zvládla, byť to bylo s odřenýma ušima. Naopak pro SPAL je druhá porážka v řadě komplikací.

Domácí celek měl od začátku navrch a v prvním poločase si vytvořil dostatek šancí, které mohly skončit vedoucím gólem. Po čtvrthodině hry zahrozili i hosté, ale Di Francescovo zakončení skončilo jen na boční síti. Boloňa kontrovala příležitostí Poliho, ovšem skvělý zákrok předvedl Berisha. Rossoblu se též dožadovali pokutového kopu po zákroku na Valotiho, ale sudí Di Bello zůstal neoblomný. Tlak domácích postupně narůstal, ale ani před koncem poločasu ne a ne padnout gól. Orsoliniho dobrá rána skončila těsně nad břevnem. Svěřenci trenéra Mihajloviće vypálili na Berishovu branku celkem čtyřikrát, z deseti pokusů, přesto SPAL vzadu držel po prvním poločase nulu.

Po změně stran Boloňa pokračovala ve snažení a Sansone zblízka před Berishou spálil další tutovku. Také ve druhém dějství se domácí dožadovali pokutového kopu, tentokrát za hraní rukou, ale Di Bello opět nepískal. Velké problémy obraně Spalu dělal Riccardo Orsolini a defenzíva odolávala jen s velkými obtížemi. Počínajícím nastavením sudí neuznal branku Santanderovi a Boloňa dál bušila na vrata, která se otevřela až v nastaveném čase. SPAL už se viděl s bodem v kapse, když neuhlídal centr Orsoliniho a především hlavičku Roberta Soriana.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele