Serie A - souhrn 14. kola

01.12.2018, 16:55, aktualizováno 03.12.2018, 22:37
Komentáře a souhrny
Neapol vyhrála na půdě Atalanty a drží se na druhé příčce za Juventusem, který nezaváhal s Fiorentinou. Lazio potřetí za sebou remizovalo, opět 1:1, tentokráte s posledním Chievem. AC Milán se nadřel, ale nakonec díky penaltě dokázal přece jen porazit Parmu. Inter ztratil proti AS Řím hned dvakrát vedení a bere jen bod...

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 1:2

03.12.2018 20:30

Góly: 56. Duván Zapata - 2. Fabián Ruiz, 85. Arkadiusz Milik

Těžké utkání na stadionu Atleti Azzurri d'Italia Neapol zvládla a pojistila si druhé místo za vedoucím Juventusem. Parthenopei ale měli namále, neboť vítěznou branku se jim podařilo vstřelit až pět minut před koncem. Do role spasitele se proměnil polský kanonýr Arkadiusz Milik.

Atalanta se v posledních týdnech rozehrála do dobré formy a na Neapol si chtěla vyšlápnout, zvláště na domácím stadionu. Herně to ze strany Bergamaschi nebylo špatné, nicméně domácím se hodně nepovedl samotný začátek utkání. Hned po 120 sekundách předvedli Parthenopei rychlou akci, kterou před prázdnou brankou neomylně zakončil Fabián Ruiz. Atalanta sice nebyla pod tlakem, ale i s další gólovkou přispěchali hosté. Ruiz se tentokrát pokoušel Berišu přehodit, jenže ten celý úmysl vystihl a balón bez problémů lapil. O tři minuty později pak pálil do tyče Insigne, ovšem veškeré vzrušení bylo kvůli ofsajdu zbytečné.

Ve 34. minutě už se ofsajd nepískal a Lorenzo Insigne si to pelášil na Berišu znovu, domácího brankáře sice překonal, jenže balón branku o hodně minul. Územní převaha Orobici k ničemu nevedla, naopak Neapol předváděla rychlé brejky, se kterými měli domácí velké problémy.

Po změně stran pokračovala Atalanta v převaze a v 56. minutě se konečně dočkala. Rigoni sice přesně ještě netrefil, avšak balón se vzápětí dostal k Hateboerovi, který ho hlavou sklepl na malé vápno a Duván Zapata zblízka propálil bezmocného Ospinu.

Další minuty žádnou převahu jednoho z týmů nenabídly, až čtvrthodinu před koncem začínala mít navrch Neapol a v 85. minutě se skutečně dočkala. Přihrávku Ruize si ve vápně zpracoval Arkadiusz Milik a z úhlu dostal balón za povyběhnutého Berišu. Neapol pět minut před koncem zápasu strhla vedení na svojí stranu a výsledek už nepustila.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 2:2

02.12.2018 20:30

Góly: 51. Cengiz Ünder, 73. Aleksandar Kolarov (pen.) - 37. Keita Baldé, 66. Mauro Icardi

Favorizovaný Inter Milán veze z Věčného města jen bod za výsledek 2:2. Ve velmi atraktivním utkání hosté dvakrát vedli, ale tři body nakonec i kvůli penaltě Kolarova neudrželi.

Oslabený Řím nutně potřeboval dobrý výsledek, což v očích Di Francesca byla výhra. To se ale dělalo hodně těžko, protože Římané postrádali množství hráčů. V této sezoně jich bylo zraněno už 19 a není proto divu, že prostor od prvních minut dostali Zaniolo, Schick, Jesus nebo Santon. Trochu překvapivé bylo vynechání levého křídelníka Kluiverta, místo něhož nastoupil Florenzi.

Inter hodlal odpovědět na výhru Juventusu a alespoň na pár minut se posunout před Neapol, jež má zápas k dobru naplánovaný na zítřejší večer. Pro trenéra Luciana Spallettiho to byl hodně emotivní návrat, neboť je s AS hodně spjatý. Tentokrát se vrátil bez zraněného Nainggolana, přičemž do základu se dostali Mário, Škriniar, Asamoah, Valero nebo Keita Baldé.

Pro něj to bylo v podstatě derby, stejně jako pro Stefana de Vrije coby někdejší hráče Lazia. Obránci Říma museli řešit několik ostrých centrů směřujících převážně na hlavu pohyblivého Icardiho. S jedním obzvláště náročným si poradil Manolas, který odklidil míč mimo bránu ve skluzu. V jedenácté minutě se po delším obléhání římské brány zkoušel dělovkou prosadit Keita Baldé, jenže pálil jen do náruče připraveného Olsena.

Po skvělé a rychlé kombinaci Valera se míč přes Perišiće dostal až k Asamoahovi, jehož pobídka do vápna však nenašla nikoho ze spoluhráčů! Pak ukázal skvělé zrychlení Patrik Schick a dostal se až do vápna. V něm patičkou nahrál volnému Florenzimu, který za ním dobíhal a napálil tyč Handanovičovy brány!

Ofsajdová past sklapla naprázdno poté, co se zapomněl zařadit Santon. Využít toho mohl Mauro Icardi, který dokonce obešel Robina Olsena. Jenže pak napálil balon z velkého úhlu mimo! Deset minut před koncem první půle se mladý talent Zaniolo dral do vápna a Danilo D‘Ambrosio ho ve vápně lehce kopl. Sudí však nedovolený zákrok neviděl. Přesto o chvíli později pískal.

Inter se totiž pustil do náhlého brejku a právě před chvílí zmiňovaný D‘Ambrosio vymyslel krásný pas do vápna. Juan Jesus na něj nedosáhl, zatímco Keita Baldé ano! Olsen byl v tuto chvíli bezbranný.

Po změně stran to domácím Vlkům chvíli trvalo, ale nakonec se dostali do velké šance. Ve středu pole převzal míč turecký talent Cengiz Ünder a postupoval s ním až k vápnu. Před ním v obležení protihráčů stihl vypálit a míč zasadil přesně k tyči Handanovičovy brány - 1:1.

V 66. minutě se opět ukázal talent Maura Icardiho. Když tým potřebuje svého kapitána, on odpoví. Po rohovém kopu od Ivana Perisiće se argentinský kanonýr dostal k hlavičce uprostřed vápna a poslal míč mimo dosah brankáře Robina Olsena - 2:1 pro Nerazzurri.

Ani to ale nebyl konec, protože AS vrhlo veškeré síly do útoku. Do hry se dostal Justin Kluvert, který rozhýbal poměrně unavenou ofenzivu AS. Následkem další šance zahrál Marcelo Brozović ve vápně rukou a tentokrát už sudí Rocchi po poradě s videem pískal. Odpovědnost na sebe vzal bek Aleksandar Kolarov, který se nemýlil a srovnal!

Do hry se ke konci utkání dostalo i uzdravené duo Argentinců Perotti-Pastore, leč vývoj utkání na stranu Říma naklonit nedokázalo. Po rohovém kopu se zkoušel prosadit naskakující záložník Bryan Cristante, jenže jeho hlavička mířila těsně vedle tyče!

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SS Lazio 1:1

02.12.2018 18:00

Góly: 25. Sergio Pellissier - 66. Ciro Immobile

Chievo pod Domenicem Di Carlem obralo o body dalšího favorita a i když nevyhrálo, remíza 1:1 je pro něj úspěchem. Lazio díky tomu zůstalo na pátém místě za čtvrtým Milánem. Branky obstarali tradiční kanonýři svých celků, tedy Sergio Pellissier a Ciro Immobile.

Simone Inzaghi měl k dispozici odpočatý tým, neboť ve čtvrtečním zápase Evropské ligy dostali prostor jiní. Jenže Lazio stejně jako na Kypru vyhrát nedokázalo.

Převaha římského celku byla značná, Chievo si s balónem moc nezahrálo, jenže ani to nezabránilo velké šanci v úvodu zápasu. Hned ve druhé minutě posílal Obi balón na malé vápno, kde Pellissier zblízka Strakošu nepřekonal. Chievo nechalo hosty hrát a vyčkávalo na brejkové příležitosti. Jedna z nich přišla ve 25. minutě a Sergio Pellissier průnikovou přihrávku od Birsy poslal do sítě. Lazio se v prvním poločase k odpovědi nedostalo, neboť naráželo na pozornou obranu soupeře.

Hostující kouč nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a o přestávce je vybízel k mnohem větší aktivitě i agresivitě. Lazio skutečně domácí zatlačilo a v 55. minutě musel Immobileho pokus vyrážet Sorrentino. Tlak Lazia pomalu gradoval, Sergej Milinković-Savić ze slibné pozice přestřelil a o dvě minuty později už bylo vyrovnáno. Biancocelesti krátkými přihrávkami rozebrali obranu Chieva a Ciro Immobile přesnou střelou k tyči vyrovnal.

Remíza byla hostům málo a proto se v závěrečné fázi snažili utkání rozhodnout. Lazio bylo vítězné trefě skutečně blízko, jenomže Immobile jenom rozezvonil tyčku a Badelj z ideální pozice těsně minul. Tři body si mohlo odnést i Chievo a Lazio mělo v nastavení velké štěstí, Strakoša už byl totiž překonán, ale na brankové čáře zasáhl střídající Patric. Zápas na Stadio Bentegodi vítěze nepoznal, poslední Chievo remizovalo s Laziem 1:1.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Cagliari Calcio 1:1

02.12.2018 15:00

Góly: 14. Francesco Cassata - 77. Diego Farías

Remízu 1:1 přineslo utkání dvou týmů z druhé poloviny tabulky. Frosinone nad Cagliari brzy vedlo, ale slibný výsledek neudrželo a čtvrthodinu před koncem inkasovalo z kopačky Diega Faríase. V 85. minutě ještě uviděl červenou kartu Barellá.

Šlo o typický zápas dvou celků, které hrají o záchranu. Frosinone šlo do utkání z pozice předposledního týmu, kdežto hosté jsou na tom přeci jenom o trochu lépe a v tabulce jim patří třinácté místo.

Dlouho to netrvalo a už ve 14. minutě se poprvé měnilo skóre. Zampano z úhlu dobře sklepl balón na rozeběhnutého Francesca Cassatu, který přízemní střelou z voleje překonal brankáře Cragna. To nebyl pro Cagliari zrovna povedený začátek, navíc Frosinone mělo i další šance. Daniel Ciofani hlavičkoval z malého vápna a Cragno musel předvést bravurní zákrok. Další minuty prvního poločasu nic zásadního nepřinesly, hra se hodně kouskovala a sudí musel často napomínat. Celkem udělil od 32. minuty čtyři žluté karty.

Frosinone si mohlo na začátku druhého poločasu zajistit dvoubrankový náskok, jenomže táhlou střelu Andrey Beghetta skokem vyrazil Cragno. Až v 65. minutě přišla nadějná šance Cagliari, z malého vápna ťukl hlavou do balonu Pavoletti a zákrok si připsal i Sportiello.

Sardiňané začali přitápět pod kotlem a čtvrthodinu před koncem se dočkali vyrovnání. Vynikající přihrávku napříč vápnem Joaa Pedra dopravil ve skluzu do sítě Diego Farías. Snahu o obrat ale narušilo vyloučení Barelly, který zatahal za záchranou brzdu a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Domácí krátkou přesilovku nevyužili a s Cagliari remizovali 1:1.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Udinese Calcio 0:0

02.12.2018 15:00

Góly: -

Sassuolo doma nenaplnilo úlohu favorita a s Udinese si pouze rozdělil body. Diváci se na Stadio Città del Tricolore gólu nedočkali, za což je především tápající Udinese asi hodně rádo.

Sassuolo bylo jasným favoritem a od prvních momentů byl vidět rozdíl. Zatímco domácí působili s míčem u nohy sebejistě a suverénně, hostující Udinese míče často ztrácelo a celkově se mu nedařilo zakládat vlastní útoky. Po odraženém balonu zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Seko Fofana, jenž pálil vysoko nad bránu.

Po dvaceti minutách se hlavou prosadil Nuytinck, který na přední tyči poslal míč na kopačku Alfreda Duncana. Ten z pěti metrů překonal bezbranného brankáře Mussa a Sassuolo se radovalo. Ne však nadlouho, protože sudí Guida po poradě s videorozhodčím gól pro ofsajd neuznal. Juana Mussa vyzkoušel hlavou také Khouma Babacar, který zakončoval krásný pas od Berardiho.

Deset minut před koncem poločasu se k Babacarovi odrazil míč po nepřesné střele Di Francesca, jenže hřmotný útočník Neroverdi napálil jen prvního obránce před sebou. Poslední šanci první půle měl na svědomí Domenico Berardi, ale ani on se s přesností nepotkal. Druhý poločas začal lépe pro Zebry. Pussetto se hnal za míčem až do vápna, kde ho čistě odzbrojil záložník Stefano Sensi.

Sassuolo se nadále drželo u vápna Udinese, jenže bez většího úspěchu v kombinaci či zakončení to prostě nešlo. Postupem času se Sassuolo začalo soustředit také na obranu a Udinese mělo naopak možnost několikrát zajímavě rozehrát. Pussetto byl opět u míče a díky své rychlosti dělal obráncům Neroverdi značné potíže. Gól z nich ale vytvořit nedokázal a podpora jeho spoluhráčů také nebyla valná.

Po zpětné přihrávce měl příliš volného prostoru Khouma Babacar, jenže z prvního doteku trefil jen obránce před sebou. Zajímavou šanci si sám pro sebe vytvořil Domenico Berardi, který obešel prvního obránce po straně a dostal se až do vápna. V něm ale neuspěl. A když v poslední šanci selhal také střídající útočník Kevin Lasagna, bylo o výsledku rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Turín FC - Janov CFC 2:1

02.12.2018 15:00

Góly: 45+2. Cristian Ansaldi, 45+5. Andrea Belotti (pen.) - 36. Christian Kouamé

Turín doma využil přesilovku a s jistou dávkou štěstí porazil silný CFC Janov. Námořníci se domů vrací bez bodů jednak kvůli vyloučení Rômula a jednak kvůli brankám Ansaldiho s Belottim, kteří oba góly stihli dát ještě do konce první půle.

Sudí Mariani se chystal na těžký duel, protože se od zápasu domácího Turína s Janovem dala očekávat emotivní podívaná. Obě mužstva zoufale potřebují body a v obou základních jedenáctkách jsme našli hráče, kteří pro tvrdý souboj rozhodně nejdou daleko. Od prvních momentů se hra přelévala z jedné strany na druhou a utkání mělo poměrně vysoké tempo.

Na větší šanci jsme ale čekali až do 14. minuty. Po přihrávce z levé strany nejprve napálil útočník Kouamé tyč a posléze polský kanonýr Krzysztof Piątek trestuhodně přestřelil domácí bránu v obrovské šanci! Na opačné straně se o to samé pokoušel Andrea Belotti, který však netrefil míč ideálně. V pětadvacáté minutě dostal žlutou kartu hostující záložník Rômulo.

Normálně by to asi nebylo tak důležité, jenže o pouhé dvě minuty později Rômulo tvrdě srazil protihráče Meïtého a sudí mu ukázal druhou žlutou kartu! To odnesl nedobrovolným střídáním Krzysztof Piątek, místo něhož přišel na hrací plochu Koray Günter. Ačkoli polský kanonýr odešel, Janov se vzápětí dostal do vedení! Turínské Olimpico šokoval Cristian Kouamé, který byl po centru ze strany naprosto osamocen a se Siriguem si poradil!

Turín se snažil co nejdřív najít odpověď, ale delší dobu se mu to nedařilo. A pak časoměr ukázal nastavený čas. V jeho druhé minutě nejprve Turín chtěl po arbitrovi Marianim, aby odpískal faul u vápna. K tomu nedošlo a míče se za vápnem chopil obránce Cristian Ansaldi. Na jeho dělovku neměl brankář Radu nárok - 1:1!

A bylo hůř, protože o pouhou minutu později Iago Falqué postupoval do vápna a jeho kličky rázně zarazil záložník Sandro. Jenže při tom ho srazil k zemi a sudí Mariani pískal penaltu. K ní se postavil Andrea Belotti a opět ukázal, že je rozdílovým hráčem! I když mladík Radu uhodl směr, míč vyrazit nedokázal.

Ve druhém dějství Turín nehodlal nechat Janov hrát, ale sám se několikrát cpal do zakončení. První ránu Belottiho Radu vyrazil, Falquého projektil zase zamířil vedle tyče. Po hodině hry musel mladý brankář Ionut Radu opět do akce, do níž ho pozval krásnou střelou Iago Falqué. Talentovaný brankář ale ukázal perfektní zákrok a dolétl za míčem právě včas.

Pak to zkusil Daniel Bessa, ale jeho rána letěla pouze vedle pravé tyče. Krátce před koncem utkání se k hlavičce dostal znovu Belotti a kromě jeho zakončení si mladík Radu poradil i s dorážkou mířící jen do boční sítě.

Více informací k zápasu

AC Milán - Parma Calcio 2:1

02.12.2018 12:30

Góly: 55. Patrick Cutrone, 71. Franck Kessié (pen.) - 50. Roberto Inglese

Milán pořádně napínal své fanoušky, ale nelehké utkání s Parmou nakonec dovedl do vítězného konce. Všechny branky padly na San Siru až po změně stran a jako první se prosadili hosté, takže Rossoneri museli výsledek otáčet. O pár minut později nejprve srovnal Patrick Cutrone a z pokutového kopu strhl vedení na stranu AC Franck Kessié.

AC se díky výhře minimálně na pár minut posunulo na čtvrté místo před Lazio, ale důležitější je, že zápas zvládlo za tři body. Parma byla velmi vyrovnaným a nepříjemným soupeřem a také na začátku utkání ukazovala, že se věhlasnějšího týmu rozhodně nebojí.

Zraněními decimovaná obrana Rossoneri si musela dávat pozor na rychlonohého Gervinha, který se v úvodu zápasu tlačil do zakončení. AC se po pomalejším začátku rozehrávalo a zhruba po půlhodině hry už drželo otěže zápasu ve svých rukou. Ve 29. minutě vypálil na Sepeho branku Suso, ale opora hostí dobře zasáhla. AC to střelecky zkoušelo několikrát, ale obrana Ducali dobře fungovala a pokud něco propustila, mohla se spolehnout na Sepeho.

Bezgólový výsledek vydržel na San Siru ještě pět minut po přestávce, než Parma připravila domácím tifosi šok. Na rohový kop si na přední tyči naskočil Roberto Inglese a ani dlouhoruký Gigi Donnarumma nedokázal zabránit prvnímu gólu. Gennaro Gattuso se okamžitě rozhodl posílit ofenzívu a nevýrazného Mauriho nahradil Borinim. A své ovoce to přineslo, o šest minut později vypálil Suso, jenže trefil spoluhráče a odražený balón nekompromisně napálil do sítě Patrick Cutrone - 1:1.

Oba celky pak měly náznaky šancí, ale rozhodl moment ze 68. minuty a ruka v pokutovém území v podání Bastoniho. Sudí si jí moc dobře všiml, ale celou situaci ještě pro jistotu zkontroloval u videa a dal milánským za pravdu. Důležitou chvíli zvládl Franck Kessié, Sepeho poslal na druhou stranu a Milán do těsného vedení!

Rossoneri už v letošní sezoně několikrát ztratili zápas v závěrečných minutách a také Parma byla před koncem velmi nebezpečná. Domácí se však dobře zkoncentrovali a vedení proti Parmě i přes šestiminutové nastavení uhlídali.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 4:1

01.12.2018 20:30

Góly: 10. Dennis Praet, 25. Fabio Quagliarella, 41. Gastón Ramírez, 68. Fabio Quagliarella - 17. Andrea Poli

Pozice Filippa Inzaghiho se po debaklu Boloni na půdě Sampdorie výrazně zhoršila a jaká bude jeho další budoucnost, ukáží až následující dny. Námořníci sestřelili Boloňu už v průběhu prvního poločasu a po změně stran přidali ještě jednu branku, aby nakonec zvítězili přesvědčivě 4:1.

Stadio Luigi Ferraris nemuselo na úvodní branku čekat příliš dlouho. Už po deseti minutách vyrobila Boloňa chybu v rozehrávce a Praetova neomylná střela po skvělé Caprariho přihrávce napříč malým vápnem znamenala vedení. Domácí po vstřelené brance polevili a Boloňa toho okamžitě využila. Falcinelli se svojí ranou na Audera ještě nevyzrál, ale v 17. minutě přilétl před branku skákavý centr a bývalý hráč Námořníků Andrea Poli zblízka trefil odkrytou branku. Bohužel pro Boloňu to byl jediný světlý okamžik v zápase, další důležité momenty už obstarávali jen domácí.

V 25. minutě předvedla Boloňa další hrůzostrašnou rozehrávku a individuální hrubku, kterou bez milosti potrestal zkušený Fabio Quagliarella. Ještě do konce prvního poločasu pak Sampdoria vstřelila i třetí branku. Caprari šikovně vysunul Gastóna Ramíreze, který z první poslal balón za Skorupskiho záda.

Filippo Inzaghi byl v těžké pozici, jeho tým po prvním poločase prohrával a po změně stran potřeboval nutně zareagovat kontaktní brankou. Veškeré naděje hostů však vzaly za své, když Sampdoria vstřelila čtvrtý gól. Linetty posílal před branku střílený centr a Fabio Quagliarella uklidil balón k tyči. Tříbrankové manko už Boloňa stáhnout nedokázala, dokonce se jí nepovedlo ani jakkoliv snížit. Filippo Inzaghi je po porážce 1:4 zase o něco blíže vyhazovu.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:3

01.12.2018 18:00

Góly: 31. Rodrigo Bentancur, 69. Giorgio Chiellini, 79. Cristiano Ronaldo (pen.)

Juventus Turín dokázal zvítězit v jednom ze dvou šlágrů kola a z Toskánska jede jako jasný vítěz. Jednak domácím Fialkám nedovolil ani jeden gól a jednak sám dva dal. Očekávaný úspěch Staré dámě zaručily trefy Bentancura, Chielliniho a Ronalda.

Byl to hodně vyhecovaný duel a Fiorentina cítila velký tlak. Jednak proto, že to je Juventus a přestup ve Florencii milovaného mladíka Federica Bernardeschiho mnozí fanoušci pořád špatně tráví, jednak ale kvůli vlastní špatné formě. Fiorentina se pohybuje dokonce až ve středu tabulky a o zlepšení své situace dnes usilovali hráči jako Chiesa, Pezzella, Milenković, Benassi nebo Gerson.

Turínský Juventus dál diktuje tempo a ovládá italskou ligu s přehledem. V případě dnešního vítězství by mohl navýšit náskok na druhou Neapol už na astronomických jedenáct bodů! V dresu suverénního celku nastoupili Ronaldo, Mandžukić, Matuidi, Bentancur nebo Cancelo s Dybalou.

Byli to ale domácí hráči, kteří se v úvodu zápasu chopili otěží. Už ve druhé minutě se po rozehrávce přímého volného kopu dostal k odraženému balonu Marco Benassi a krásnou ranou poslal míč jen těsně vedle hlavy Mandžukiće i celé brány Juve. To se v prvních minutách nemohlo dostat k míči a ani náběhy Cristiana Ronalda nebyly řešením.

Paulo Dybala následně oslovil přihrávkou Ronalda, který se rozhodl kombinovat ještě s Matuidim. Ten mu sice míč vracel do výhodnější pozice, leč portugalská ikona míč netrefila. Ve 26. minutě vzplanuly emoce především v táboře Juventusu, protože Cristiano Biraghi ve vlastním pokutovém území zahrál rukou. Už jsem viděl odpískat penaltu i za menší prohřešky. Sudí Orsato ale s pomocí videa rozhodl jinak.

Moc dlouho ale turínský gigant smutnit nemusel. Ve 32. minutě totiž Paulo Dybala kombinoval na jeden dotyk s Rodrigem Bentancurem, který se po chvíli rozhodl pro střelu. Tu umístil naprosto parádně za záda brankáře Lafonta a poslal Juve do vedení!

Fialky málem vyrovnaly po akci Fernandese, který nahrával Gersonovi. Mladý Brazilec však skákající balon netrefil správně. V samém závěru první půle ještě Ronaldo pálil ze standardní situace jen do dobře postavené zdi a Lafont si mohl oddechnout. Druhá půle byla alespoň v začátcích přesným opakem poloviny první, protože aktivitu naplno převzal favorit.

Střela prozatímního záložníka Cuadrada mířila jen do náruče připraveného Francouze v dresu Fialek a na opačné straně stejně pohodlně kryl míč Wojciech Szczęsny po akci mladíky Chiesy. Vzápětí se na trávník dostal kmenový hráč Juventusu Marko Pjaca, který zatím neúspěšně oživuje kariéru ve Florencii. Po minutě na hřišti si počkal na míč a napálil ho na bránu Juve, ale Szczęsnyho nepřekonal.

Dvacet minut před koncem pak Juventus přidal důležitou druhou branku, kterou definitivně zlomil bojovného ducha hrdých Toskánců. Paulo Dybala centroval do vápna, následně z krkolomné pozice pálil Giorgio Chiellini. Brankář Lafont sice dokázal míč s vypětím sil zvednout, ale ne dostatečně, takže balon se za chvíli třepotal v síti.

Gól chtěl dát i Ronaldo, který pálil velmi dobře z přímého volného kopu. To mu ještě nevyšlo, ale v 79. minutě už měl víc štěstí. Cancelo našel Maria Mandžukiće, který chtěl posílat míč do vápna. Tomu v cestě zabránil Fernandes, jenže míč zastavil rukou! Sudí tentokrát už penaltu pískal a Ronaldo ji bezpečně proměnil - 3:0!

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Empoli FC 2:2

01.12.2018 15:00

Góly: 5. Jasmin Kurtić, 66. Jasmin Kurtić - 24. Francesco Caputo, 43. Rade Krunić

Empoli sice hrálo více než třicet minut v početní výhodě, ale stejně dokázalo s domácím SPALem pouze remizovat. Hrdinou oslabeného týmu se stal záložník Jasmin Kurtić, autor dvou branek.

První sobotní duel byl bitvou dvou týmů bezprostředně ohrožených sestupem. Zatímco první zápasy Serie A vyznívaly mnohem lépe pro SPAL, v poslední době se po změně trenéra dostává ke slovu také Empoli. To vsadilo opět na dvojici Caputo - La Gumina, zatímco domácí SPAL kontroval útočníky Antenuccim a Petagnou.

Pro domácí SPAL to byl začátek snů. Nadšené fanoušky totiž rozzářila pátá minuta. Pasquale Schiattarella rozehrával rohový kop a na bližší tyč si naběhl Jasmin Kurtić. Zkušený záložník se dostal ze všech nejvýš a přesnou hlavičkou překonal brankáře Provedela - 1:0.

Domácí hráči byli díky první trefě nabuzení a kombinovali mnohem častěji v blízkosti hostující branky. Toskánský návštěvník se naopak nemohl z inkasované branky vzpamatovat. V 16. minutě to individuální akcí zkusil La Gumina, jehož zakončení prosvištělo kolem branky.

Hosté každopádně s každou další minutou zvyšovali tempo a ve 24. minutě se dočkali srovnání. Krunić skvělým pasem za obranu nastartoval Francesca Caputa, který se jako tank prodral až do zakončení. O míč se nenechal obrat ani Vicarim a Gomisovi prostřelil míč pod nohama - 1:1.

Ve 30. minutě nejprve ostře vypálil Bennacer a z následného protiútoku mohl Kurtić přidat druhou branku. Brankář Provedel ale jeho bombu z pěti metrů vyrazil! Krátce před koncem první půle hosté otočili vývoj utkání a byla to trefa výstavní. Rade Krunić postupoval s míčem na branku Gomise a nikdo ho neobtěžoval, takže ze třiceti metrů napálil balon přesně za jeho záda!

Po změně stran si SPAL svou situaci ještě víc zkomplikoval. La Gumina totiž dostal nahrávku do úniku a mohl běžet sám na Gomise. To mu samozřejmě obránce Thiago Cionek nemohl dovolit, jenže zastavil ho tvrdým skluzem zezadu! Sudí jeho zákrok ohodnotil rovnou červenou kartou a Empoli mohlo být klidnější.

Jenže ani početní oslabení nezabránilo SPALu bojovat. V 67. minutě totiž Empoli sehrálo rohový kop hodně bídně a sprintující Lazzari upaloval na bránu. Před ní našel skvělým centrem Jasmina Kurtiće, který předběhl spoluhráče zkoušejícího nůžky a přesnou hlavičkou nedal Provedelovi žádnou šanci!

Patnáct minut před koncem utkání se lépe hrající Empoli dostalo opět do zajímavého protiútoku, které mu dnes vyloženě dělaly radost. Útočník Francesco Caputo dostal vynikající přihrávku od Traorèho, předběhl svého strážce a vystřelil. Skvělým zákrokem ale jeho možnou radost z gólu zkazil brankář Gomis. Stejný duel se opakoval také v 84. minutě a také nyní si Alfred Gomis připsal důležitý zákrok.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC14131031:840
2.SSC Neapol14102228:1432
3.Inter Milán1492327:1229
4.AC Milán1474324:1825
5.SS Lazio1473420:1624
6.Turín FC1456319:1621
7.AS Řím1455424:1820
8.US Sassuolo1455421:1920
9.Parma Calcio1462615:1820
10.UC Sampdoria1454521:1719
11.Atalanta Bergamo1453626:1918
12.ACF Fiorentina1446418:1318
13.Cagliari Calcio1437413:1716
14.Janov CFC1443719:2915
15.SPAL 20131442813:2314
16.Udinese Calcio1434712:1813
17.Empoli FC1434717:2513
18.Bologna FC1425712:2211
19.Frosinone Calcio1415811:298
20.Chievo Verona1405911:312
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (121)

Přidat komentář
Furia Ceca

Super! Takhle jednoznačný výsledek i výkon jsem nečekal

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam chybicky z bohorovosti nerikam.Ale ja nemam hrace od zacatku sezony za co lincovat.Absolutne vseci si drzi standartni vykony.Doufam ze ve 30 kole budeme mit naskok 20 bodu a bude hravat Kean zaklad.Juve nikdy nebylo silnejsi jak letos.Vzdy v te sestave nebo z lavicky to dojebaval.Ted at nastoupi i 20 hrac v poradi, stejne zapadne do sestavy a odehraje si svoje.Zacinam si myslet, ze i uklizecka by do te masiny zapadla.

Reagovat
Whitemedia

uklízečka ano, ale co Cuadrado?

Reagovat
10

včera hrál zrovna skvěle...bohužel asi poprvé tuhle sezonu

Reagovat
The Krupy

Trojku som nečakal, mali by sme popracovať hlavne na zbytočných stratách lôpt. Ronaldová prítomnosť v tíme je neuveriteľná, súperi ho bránia tak kŕčovito, že si nevšimnú loptu ktorá mieri do siete, to som snáď ešte ani nevidel. Len tie jeho štandardky

Vyzdvihnúť by som chcel výkon Wojciecha, priznám sa, že to bol jediný hráč v kádri ktorého som nemusel, lebo mi prišiel ako nedostatočná náhrada za Buffona, no a chcel som v bráne vidieť ďalšieho Taliana, lenže dnes bol istý a pochytal úplne všetko. Viac takýchto výkonov a začnem mu fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dneska

Reagovat
Kokesh

Spíš ten prostor co udělal jen svým pohybem Bentacurovi při gólu...jak kdyby za ním všichni běželi pro podpis.

Reagovat
Pablos

hráli Jankto a Krejčí ?

Reagovat
10

Krejčí celej zápas, naprosto mimo, technicky i takticky úplně v lese, až jsem se styděl za něj...Jankto přišel na posledních pár minut za Linettyho, kterej hrál hodně dobře, zatím to na základ nevypadá

Reagovat
Pablos

díky za info

Reagovat
mayday

No tak Krejčí to tak má asi celej život, to je jen jezdec na lajnu a nic víc.

Reagovat
Pablos

expreska 09:24 Schick je v nominaci na Zlatou popelnici

jestli výjde článek, tak to bude zase přehled kryplů

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačnej vítěz v poměru cena x výkon

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že to ještě nezačalo a už se do tý přehlídky kriplů sereš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom fakta. Že to Šikofilove nechteji slyšet je věc druhá.

Redaktoři iDnes tuhle informaci budou taky tajit, protože se jim tom nehodí do krámu

Reagovat
Furia Ceca

Jenom fakta? Z tý nominace jsou Silva nebo hlavně Kalinić mnohem větší adepti – a to ani nebyli na rozdíl od Schicka dlouhodobě zranění, ty "fakte".

Jinak já nejsem žádnej Šikofil. Jenom nemám rád, když ho nějaký hloupý časký burani – jako ty – hloupě podceňujou a urážej. A přijde mi úsměvný, že ty tady píšeš o "Šikofilech", zatímco ty sám jseš Schickem absolutně posedlej – nevynecháš JEDINOU zmínečku, aby sis mohl kopnout. Takže nejen, že máš prokazatelně IQ květináče, ale ještě trpíš obsesí = jseš vlastně blázen.

Fotbal na iDnesu mě nezajímá a nepříkládám mu žádnou váhu. To čtou jenom idioti jako jseš ty.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to tzv. Šikofob.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smetos

Proc to na idnesu budou tajit? Diky

Reagovat
Lech

Reagovat
Pablos

tvl on je vlastně kripl s měkkým ...tak to taky dobrej výkon ode mě

Reagovat
Morgue

Ten Kesie věděl proč jde kopat tu penaltu. Protože kdyby nešel, tak jednoznačně nejhorší hráč ACM... To co ten chlapec dokáže spálit je neuvěřitelné. Okamžitě jsem si vzpomněl na nedávný zápas Česko-Slovensko. Ty brejky byly jak přes kopírák. Zmar zmar zmar...

Reagovat
Yanek

Musí se hodně zlepšit v řešení situací. Jinak hraje zodpovědně, má techniku, silný v osobních soubojích a hlavně se stále může zlepšovat. V Kessiem problém fakt není.

Reagovat
Morgue

Ano, je pravdou, že je velmi pracovitý a nevypustí jediný souboj. Získá dost míčů a dokáže je také udržet. Je velmi těžko odstavitelný od míče, ALE hráč, který hraje v klubu jako je ACM tak musí rozhodně umět vystřelit z velké dálky, přihrávat s myšlenkou a umět řešit situace. Kesie se mi ze začátku hodně líbil. Teď ovšem prožívá horší období...

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie není Seedorf a nikdy nebude.Komplexní hráči už se nerodí.

Reagovat
Kaka14

No Seedorf v Interu pred príchodom do AC tiež nič moc nehral ....vyformoval az skúsenosťami

Reagovat
Eldarion

Chalanisko má 21 rokov a hrá na pozícii ktorá je najťažšia z taktického aj herného hladiska. Dajte mu čas Navyše hrá takmer nonstop

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Morgue

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
Eldarion

Zápas som nevidel ale ževraj zase Bakayoko jeden z najlepších. Dlho som nevidel aby hráč zápas čo zápas u nás podával konzistentne dobré výkony. A už vôbec som nečakal po tom vstupe, že to bude on

Reagovat
Inzaghi

Co s ním bude jedna z velkých letních hádanek. Kdyby ta opce byla o deset milionů níž, tak není o čem. Po návratu Biglii a Jacka, plus příchodech Paquety a dalšího CM bude v té záloze docela přetlak a dát po sezoně 40 míčů za odebírače míčů možná bude v naší situaci přílišný luxus. Umím si představit, že priorita bude přivést záložníka s jinými charakteristikami, než je Kessie, který už je náš. Na druhou stranu teď Bakayoko neuvěřiteně dominuje a zrovna dnes byl úplně všude. I kdybychom ho ale chtěli vykoupit, další problém bude jeho plat, s kterým by musel jít dolů tak o polovinu. V Chelsea bere přes 7 mega. Na druhou stranu mi přijde jako typ člověka, který radši bude hrát za míň peněz někde, kde se cítí dobře. Uvidíme.

Reagovat
Eldarion

Bude to podla mňa záležať od toho či dáme LM alebo nie a budeme môcť si ho dovoliť plus samozrejme keby chcel aj on ostať. Keby ale našiel Gattuso systém ktorý by zapojil Bakayoka a Kessieho ako štíty resp. CDM a Paqueta/Hakan/Jack ako tvorcu by to mohlo stáť za skúšku. Každopádne to Bakayokovi strašne prajem je to fakt sympaťák aj keď bol hrozný na začiatku tak aj tak makal aj keď všetko kazil.

Reagovat
Yanek

Podle mě tu opci od začátku nikdo nebere vážně. Je tam proto, aby si Chelsea při vyjednávání náhodou nevzpomněla za kolik ho koupili a jakou naději do něj vkládali.

Jde na něm dost vidět, že potřeboval hrát. Teď je jasné, kde jsou jeho přednosti a jako rozšíření kádru/občasný základ by mohl být dobrou volbou. Mně se líbí, že je to tank, ale mohl by jezdi ještě trochu víc. Jako Kessie.

Reagovat
Inzaghi

Jak říkáš. Kolik bys za něj maximálně dal, pokud udrží na jaře stávající formu? Jako back-up za Kessieho bude zbytečně drahý, nemluvě o tom, že pokud by měl naskakovat jen občas, bude tam zase herní pokles. Mělo by smysl smlouvat, pokud by se s ním počítalo i dál do základu. Tam bych ale raději viděl všestrannější hráče, obzvlášť za ty peníze, co by asi stál. I dnes v té záloze v první půli zoufale chyběl někdo ofenzivně nadanější. Kessie a Baka spolu dávají smysl ve 4231, případně v netradičním 433 bez registy, kde by měli defenzivnější úkoly a třetí záložník (Paqueta/Cesc(?)) volnou roli.

Jak ale píše Eldarion, velkou roli bude zřejmě hrát LM a taky možné sankce od Uefy, i když nevěřím, že by nám nějak drasticky omezili přestupy. V létě navíc musíme vykoupit Higuaina, Kessieho, a pokud se Hakan brzo neprobudí, bude prioritou levé křídlo.

Reagovat
Yanek

Já bych křídlo posílil prioritně. Ten De Paul se mi jeví jako zajímavé jméno a byl by dostupný už v zimě. V létě se pak dá ohlížet po věhlasnějších hráčích, podle toho jak dopadne liga. Jinak pokud k Paqeutovi přibyde Ibra, tak si mysím, že se to dá označit jako slušné mercato. Samozřejmě, že Fabregas a Christiensen by byli parádní, ale radši si nic nemaluju, i kvůli FFP.

Bakayoko má podle mě cenu tak 15-20, za takovou sumu bych ho vykoupil. Ale až po pečlivém zvážení všech možností. Je pravda, že v záloze teď bude víc hráčů, ale spousta z nich je z otazníkem. Biglia má taky delší zranění a kdo ví jak bude hrát po návratu, už má věk. Od Paquety se bude čekat hodně, ale on žádnou záruku logicky nepřináší. Ale jde v těch nákupech vidět vize, to je pozitivní.

Reagovat
Eldarion

Môj malý sen je Martial ktorý možno bude voľný hráč v lete. Chce odísť niekam kde bude hrávať základ a asi aj viní United a Mourinha, že aj kvôli nim prišiel o MS. A pri Hakanovi ktorý je fakt slabý, by hrával určite. Navyše môže hrať aj vpredu pohyblivého strikera za obranu vedľa Higuaina.

Reagovat
Inzaghi

Tomu by to u nás sedlo.

Reagovat
SpartaOvenka

Myslíš, že by bylo reálné pokusit se o Chiesu a Barellu? Přijdou mi jako ideální posily, mladí Italové s dostatečnou kvalitou a potenciálem na to být jedněmi z nejlepších v lize na postech, které by bylo třeba posílit.

Reagovat
Yanek

To sice jo, ale mají obří cenovky a nikde není záruka, že to s nima nebude podobný příběh jako například s Belottim/Milinkovič Savičem. Tzn. dát za jednoho 60 a pak doufat, že z něj bude hvězda není něco, co si AC v současnosti může dovolit. Já jim věřím, ale to, jestli by přinesli okamžitou kvalitu a nepoddali se tlaku by byla velká otázka.

Reagovat
SpartaOvenka

No tak tohle je vždy riziko, které máš i u hráčů, kteří relativně ozkoušení už jsou a že jich za ty roky už taky došlo docela dost a většinou se nikdo moc nechytil. Bohužel osvědčení hráči, u kterých se dá i předpokládat, že by tým pozvedli a dali by se sehnat za dobrou cenu, příliš mnoho není a hlavně se jim asi nebude chtít chodit k nám, proto bych možná zkusil jít cestou trochu většího rizika s možností většího zisku, kdyby viděli další talenti, že se tu dává mladým šance a nejsou rychle odvrhnuti, možná by se jejich ochota k nám chodit trochu zvýšila. K nám za poslední roky přišel z talentů a prosadil se možná tak Romagnoli a nyní Kessie, možná Suso, pokud bychom ho také brali za nehotového hráče v době příchodu, to je dost málo. A nákupy údajných kvalit jako Rodrigueze, Hakana a podobných, kteří zahrají dobře 1 zápas z 5 a už jsme rádi, protože co nám zbývá, nás moc nahoru neposunou.

Reagovat
Yanek

No jasně, záleží prostě na možnostech. To ostatně Leonardo pořád opakuje. Můj point je, že na trhu je i tak hodně kvalitních dostupných hráčů, ve zmíněné Chelsea by se například dalo slušně nakoupit. Barellu bych bral určitě víc než Chiesu, u kterého (jakožto útočného hráče) mám stále pochybnosti. Oběma bych dal ještě sezonu ve svých klubech.

Reagovat
SpartaOvenka

S Chiesou to vidím podobně, zase je tu okolnost, že pokud se mu podaří další sezona nějak dobře, tak o něj bude boj i s mimoitalskými kluby, ale třeba by si nás vybral , v Chelsea by mohl vyjít Fabregas, který hraje minimálně a na pomalejší tempo v Itálii by mohl stále stačit, jinak ostatní hráči nemají úroveň na to, aby nás nějak zvedli, ti kteří nehrají, skutečně kvalitu nemají a ostatní si raději Chelsea nechá, jelikož by byla hloupost zbavovat se hráčů na pomezí A týmu a střídačkou, když tým nemá moc na výběr a noví hráči se nějak ne a ne dostavit.

Reagovat
Ragazzo d'oro

za Barellu, ten kluk bude hroznej démon

Reagovat
Pipo123

Hrôza toto, Inzaghi nech ide do prdele, takýto výkon proti Chievu

Reagovat
LesyJePan

Lazio nádhera práve s Chievom

Reagovat
Pipo123

Ideálne prehrať proti Dorii a Atalanta a Inzaghi von,

Reagovat
Alberto Aquilani

"Já, mé druhé já a Lázio" Ty tiež názory na Inzaghiho meníš po každom zápase. Že ste teraz strnulejší je síce pravda, ale kto by s tou vašou bandičkou dokázal uhrať lepšie výsledky? :O

Reagovat
Pipo123

Já ho tu kritizujem od zápasu proti Interu, vtedy som veril že sa poučí, no nič sa nezmenilo. On sa tak moc bojí niečo zmeniť aby nestratil kabínu že radšej sa tvári že je všetko v poriadku, navyše po zápase povie "Travník nebol v dobrom stave, boli sme lepší, musíme pracovať" Lenže trávnik bol ok, neboli sme lepší a či pracujú to neviem Kto? Neviem kto, ale niekto kto sa nebojí niečo zmeniť, niekto kto nehraje stále len svoje 3-5-1-1, niekto kto nepresadzuje svoje kone (Lulič, Radu, Parolo). Inzaghi vyzeral neskutočne, jak nakopol Lazio klobúk dolu, ale teraz stagnuje, niečo ako u vás tréner, jeho vyjadrenia po zápase že všetko je v poriadku a hráme dobre atd.

Reagovat
Eldarion

Tak minulý rok ste ťažili dosť zo superformy SMS a aj Immobileho, Ciro si ju ako tak drží aj teraz. Navyše vám obranu skvele dirigoval De Vrij s ktorým sa Acerbi nedá porovnať. Toto je dosť možno taký strop Lazia pri tom tíme ktorý tam je ale ktovie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pozri. Podľa mňa čo sa týka "papiera", nemáte o moc silnejší team ako Fiorentína či Sampdoria, ale výsledky sú pod Inzaghim úplne niekde inde. A navyše, kto voľný na trhu by do Lazia aj reálne mohol prísť? Kto by teraz prišiel, mal by ťažkú úlohu a Inzaghiho by IMO určite neprekonal, nie teraz a s týmto kádrom.

Reagovat
Pipo123

Lenže ty ma nechápeš, mne teraz nejde o výsledky, sme stále vysoko, postúpilo sa v EL, hrajeme o LM v lige, to je na Lazio asi maximum, no štve ma tá koncepcia klubu kedy sa predĺžujú kontrakty hráčom ako Parolo, Radu či Lulič, dva roky nám chýba obranca na pravú stranu a nikto sa nekúpil. Pritom minulú sezónu Lukaku ukázal že už dávno má hrať v základe, sním sme hrali vždy lepší futbal, Murgia už pomaličky vytláčal Parola a tento rok vôbec nenastupuje, neviem prečo, čo sa deje že Inzaghi tých hráčov nedáva hrať, já som toho názoru že sa bojí, ak by posadil tých hráčov tak stratí kabínu kde majú všetci veľké slovo, predĺžujú sa im kontrakty do 2022 preboha, to nemá logiku, budú u nás do 37 rokov

Reagovat
ED91

Takze ty Inzaghimu hlavne zazlievas to ze niektorym starsim hracom predlzuje Lazio zmluvy? Hmmmm...

Reagovat
Pipo123

Nie to že ich preferuje stále, že ich nedokáže posadiť aj keď nemajú formu

Reagovat
ED91

To si podla mna spravne oddovodnil tym ze nechce stratit kabinu. Toto mal riesit Inzaghi s vedenim a zatlacit na to aby sa im nedavali take dlhorocne zmluvy, alebo pri predlzeni si ujasnit ze budu dostavat menej a menej minut.

Reagovat
ED91

Ked ovsem ma Inzaghi nejake slovo v tomto smere.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš, že byste na tom byli bez něj lépe než 5.?

Reagovat
Pipo123

Čo ja tí viem Za dva roky sa nič nezmenilo, keby si dnes videl čo malo Chievo protiútokov kedy išli 2na2 atd, to je niečo čo u Lazia sledujeme už dlhú dobu

Reagovat
Eldarion

Dneska paráda, ideálne body stratilo Lazio, Rím a aj Merda

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana nic nove, slaba ako minuly rok. 2 goly po zlom pristupeni k hracovi, Santon s Kolarovom robia slalom pred vlastnou sestnastkou . Opakujem sa, Florenzi nema co robit v obrane. On ma pluca za dvoch, do zalohy idealny hrac. Dnes hral vyborne. Schick ma opat nepresvedcil, jeden unik a koniec. Ked vidim jeho vyplaseny ksicht, mam dojem, ze sa v noci pomocuje. Zaniolo oproti nemu extratrieda, hral super. Napriek vsetkemu to dnes nebolo zle

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníka nedělá jen únik nebo střela, dneska makal na tým a to áčko beru jako 100% gól pro zkušeného hráče jako je Ale.

Balony středem šli spíš driblem než přihrávkou, takže opět nedostával.

Ale jestli má jít nahoru, dneska pro to udělal hodně. Proti Cagliari le musí dát góly. Tam to bude o proměněných šancích.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak cakam od neho viac, najdrahsi hrac v historii. Co samozrejme nie je jeho vina, ale ma to svoju vahu pri hodnoteni. Behanie ok, nasadenie tiez. Ale chyba mu drive, viac takych unikov ako ten jeden. Plus goly. Nemoze tak nemotorne zahodit sancu ako napr. s Realom. Ked je Dzeko zraneny, ma idealnu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenovku nemůže, ana ten tlak prostě není povahově připraven. Může být platným útočníkem, ale nikdy nebude víc než hráč dvou tří momentů.

Jinak máš pravdu, chybí mu jiskra, arogance, hlad po gólech. Mě by si vzpomenout, jak na tom byl, když ho Giampaolo ignoroval, pak dával fíky po třech minutách na hřišti, byl zdravě nasraný.

Ještě má tři zápasy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Výkon ani nebol zlý, dokonca sme v niektorých pasážach Inter aj dosť prehrávali, ale stále to bol strašne divný fotbal. Mám z toho najmä dojem, že hrá útok, pak je dlho nič a potom niekde ako samostatná jednotka si "funguje" dvojka Nzonzi - Cristante, ktorá s tou 4kou vpredu vôbec nekooperuje. Hlavne Cristante strieda fajn chvíle, kedy si poviem, že je dobrý fotbalista a tento post mu sedí s tými úplne hroznými, a Nzonzo sa dnes skôr sústredil na to, čo robí a nerobí Cristante, ako na to, čo mu ide najlepšie. A tým pádom sme nevyhrávali toľko lôpt, koľko sme mohli a mali, a Inter sme nevedeli doraziť. Pritom boli hrozne moc poraziteľní v tých chvílach ako sa dvihlo tempo a my ich viac zatlačili sme ich vedeli podusiť.

Snád bude držať pokope Pastore, to by mohla byť Šikiho posledná záchrana, pretože s ním sa za tých 10 minút znova dostal do hry. Prípadne aj Perotti, ak si odpustí tie svoje debilné straty.

Di Fra teda zostáva? Mal 2 zápasy na záchranu a prehra 0:2 s Realom, a remíza s Interom je vporádečku, nie?

Reagovat
Maritazzi

Jestli má hrát Pastore, tak musí i Zaniolo, tenhle běhavej element tam totálně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultimátum vůbec nebylo podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc s takovou sestavou jsme papírově měli dostat čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Roma, vaffanculo Rocchi, Inter merda!!

Zaniolo je největší provar v dějinách Interu. Ten kluk je jako plemenný býk na steroidech. Perfektní hráč, do dvou let musí být stabilně v repre.

Pochválit si zaslouží Patrik, vyhrál více hlav neý za celý rok, ta šance byla čistá a hlavně šlapal až do konce, pro tým.

Reagovat
10

"největší provar v dějinách Interu" zdraví tě Pirlo, Cannavaro, Seedorf, Roberto Carlos, Coutinho, Bergkamp atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, přeháním, ale většina dostala šanci aspoň sezonu.

Takto pustili největší mládežnický talent, dneska by byl nejlepší hráč Interu.

Reagovat
Furia Ceca

Bonucci

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Inter Eterno Amore

z týchto ma sere len Pirlo, Carlos a Dennis

Reagovat
Yanek

Líbí se mi, jak se soustředí na hru. Má dobře nakročeno.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Skoda, zase zbytečně -2. Perisic neměl být vůbec v základu.

Reagovat
Maritazzi

Zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci ještě neví, že právě začala jejich klasická zimní (re)mizérie.

Přeji všem Interistům příjemné čtení Spalových ubečených sraček po zápasech.

Jestli je Řím chronicky labilní, tak Inter v zimě prostě spí a to se nezmění.

Reagovat
Yanek

Tím bych si nebyl tak jistý. I v LM jde vidět, že mentálně jdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si docela jistý

LM je jiná soutěž, a ještě nepostopupili, i když mají velkou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak prosím definuješ "KLASICKOU zimní (re)mizérii"?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Zimní spánek, 4-8 týdnů mimo, povětšinou remízy

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně 16/17 jsme od 28.11.-12.3 prohráli 3 zápasy (Neapol venku, Juventus venku, Roma doma) a 12 vyhráli a zima byla suverénně nejlepší částí naší sezóny. Nebyla tam ani jedna remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
10

argumentovat fakty, ty si ale svině

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří tu mají asi solidní životní mindraky nebo diagnózy...

Bohužel se naplňuje maximum na které máme, že ty 3 venkovní zápasy po sobě asi nezvládneme se skoro naplnilo, teď porazit PSV a doufat, že se na to Barca úplně nevysere.

Forza INTER

Reagovat
Pipo123

Tak Inzaghi prekvapil po zápase, konečne nejaké kritika a nie vyhováranie sa.

Povedal že to bol najhorší polčas Lazia odkedy je na lavičke, že keby mal možnosť tak vystrieda všetkých hráčov.

Reagovat
Largo

Skoda ty penalty, meli jsme na vic.

Hraci jako Zaniolo, Under, Florenzi a Olsen musi hrat.

Chybi nam snad jen jedno dalsi pravy kridlo k Underovi a stoper, lrotoze Fazio ostudnej a Jesus nic moc.

Docela se umim predstavit to rozestaveni Nzoni, Zaniolo - Under, Pellegrini, Kluivert.

Reagovat
lnterista

Ctu to tady zpetne a ty merdy atd litaji pekne . Clovek by rekl ze vsem bude nejvic vadit Juve ale on je to Inter

Reagovat
Nuno čomes

Jo, mě to taky překvapilo, že to po včerejšku lítá i od AC i od AS. Ale mně to neva

Reagovat
smazaný uživatel

Od AS to lítá už léta

Reagovat
Nuno čomes

Jo to je možné. AC, AS a Juve by si mělo udělat nějakou družbu.

Reagovat
Alberto Aquilani

no, možno... ale vy ju už s Láziom máte dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proti všem!

Reagovat
Deki

já se moc nedivím. osobně znám jen jednoho opravdového fandu AS a ten Inter nesnáší dlouhodobě, ještě víc než Juventus. a po odchodu Špalka se to snad ještě prohloubilo

Reagovat
Eldarion

Tak Inter v minulosti zachraňoval ako tak Zanetti a občas niekto čo sa týka sympatií ale po tých všetkých ksichtoch čo tam boli a momentálne tiež Perisic, Brozovic, Miranda, Icardi a spol. je to asi najnesympatickejší tím vo SA.

Reagovat
Deki

chápu, že pro konkurenci bylo lepší tam sledovat Yuta s Ranocchiou, to jsou velcí sympaťáci srovnávat dnešní fotbalový hvězdy s těmi dřívějšími se podle mě nedá. taky se ti asi stýská po Maldinim, Nestovi nebo Inzaghim, ne?

Reagovat
lnterista

Se nemusis ospravedlnovat me to je jedno nebo spis jsem rad ze to tak je Ale tech sympatickych je tam vic...ale souhlas brozovic perisic taky moc nemusim

Reagovat
LesyJePan

ja neviem ale asi som naprogramovaný tak ze hned ako niekto oblečie ten modročierny dres ( ) tak je mi nesympatický. Mne z interu najviac vadi asi Nainggolan a Perisic. Kto tebe napr. najviac pije krv v AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se do toho vložím - Abate, přeceňovany golman a Suso má jenom jednu klicku co mu všichni žerou.

Naopak sympatičtí určitě Bonaventura a Gattuso. Ale mám rád i Balotelliho se Zlatanem, takže moc nejsem měřítko (ale přišlo mi zajímavé se vyjádřit)

Reagovat
Inter Eterno Amore

i ja mám rád Gattusa .. a ešte viac u mňa stúpol ako povedal, že v LM 2003 bol Inter lepší ako AC a bolo to kruté pre Inter takto vypadnúť po 2 remízach

Reagovat
lnterista

Ja ani nevim poradne kdo za AC hraje...vidim vas tak 3x do roka a jste tak marni ze me tam ani nema kdo nasrat

Ale driv co si tak vybavim Ambrosini, Inzaghi a Boateng

Reagovat
Kaka14

Za mna, aj keď som fanúšik AC, tak si neviem predstaviť Sériu A bez Interu, Juve, AS, Lazia, Fiorentiny a konečne aj Parmy .... lebo Sériu som začal sledovať kvôli tomu že tam bolo týchto sedem silných tímov a v ostatných ligách max tak 2 tímy

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru - 14.kolo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Favorizovaný Inter Milán veze z Věčného města jen bod za výsledek 2:2.

wtf

Reagovat
Nuno čomes

No jo, ztráta.

Reagovat
10

favorizovaný rozhodčím

Reagovat
Pinturicchio

Ostatně jako vždycky.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele