14. kolo
01.12.2018 20:30 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Bologna FC 4:1

Pozice Filippa Inzaghiho se po debaklu Boloni na půdě Sampdorie výrazně zhoršila a jaká bude jeho další budoucnost, ukáží až následující dny. Námořníci sestřelili Boloňu už v průběhu prvního poločasu a po změně stran přidali ještě jednu branku, aby nakonec zvítězili přesvědčivě 4:1.

Stadio Luigi Ferraris nemuselo na úvodní branku čekat příliš dlouho. Už po deseti minutách vyrobila Boloňa chybu v rozehrávce a Praetova neomylná střela po skvělé Caprariho přihrávce napříč malým vápnem znamenala vedení. Domácí po vstřelené brance polevili a Boloňa toho okamžitě využila. Falcinelli se svojí ranou na Audera ještě nevyzrál, ale v 17. minutě přilétl před branku skákavý centr a bývalý hráč Námořníků Andrea Poli zblízka trefil odkrytou branku. Bohužel pro Boloňu to byl jediný světlý okamžik v zápase, další důležité momenty už obstarávali jen domácí.

V 25. minutě předvedla Boloňa další hrůzostrašnou rozehrávku a individuální hrubku, kterou bez milosti potrestal zkušený Fabio Quagliarella. Ještě do konce prvního poločasu pak Sampdoria vstřelila i třetí branku. Caprari šikovně vysunul Gastóna Ramíreze, který z první poslal balón za Skorupskiho záda.

Filippo Inzaghi byl v těžké pozici, jeho tým po prvním poločase prohrával a po změně stran potřeboval nutně zareagovat kontaktní brankou. Veškeré naděje hostů však vzaly za své, když Sampdoria vstřelila čtvrtý gól. Linetty posílal před branku střílený centr a Fabio Quagliarella uklidil balón k tyči. Tříbrankové manko už Boloňa stáhnout nedokázala, dokonce se jí nepovedlo ani jakkoliv snížit. Filippo Inzaghi je po porážce 1:4 zase o něco blíže vyhazovu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele