14. kolo
02.12.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Udinese Calcio 0:0

Sassuolo doma nenaplnilo úlohu favorita a s Udinese si pouze rozdělil body. Diváci se na Stadio Città del Tricolore gólu nedočkali, za což je především tápající Udinese asi hodně rádo.

Sassuolo bylo jasným favoritem a od prvních momentů byl vidět rozdíl. Zatímco domácí působili s míčem u nohy sebejistě a suverénně, hostující Udinese míče často ztrácelo a celkově se mu nedařilo zakládat vlastní útoky. Po odraženém balonu zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Seko Fofana, jenž pálil vysoko nad bránu.

Po dvaceti minutách se hlavou prosadil Nuytinck, který na přední tyči poslal míč na kopačku Alfreda Duncana. Ten z pěti metrů překonal bezbranného brankáře Mussa a Sassuolo se radovalo. Ne však nadlouho, protože sudí Guida po poradě s videorozhodčím gól pro ofsajd neuznal. Juana Mussa vyzkoušel hlavou také Khouma Babacar, který zakončoval krásný pas od Berardiho.

Deset minut před koncem poločasu se k Babacarovi odrazil míč po nepřesné střele Di Francesca, jenže hřmotný útočník Neroverdi napálil jen prvního obránce před sebou. Poslední šanci první půle měl na svědomí Domenico Berardi, ale ani on se s přesností nepotkal. Druhý poločas začal lépe pro Zebry. Pussetto se hnal za míčem až do vápna, kde ho čistě odzbrojil záložník Stefano Sensi.

Sassuolo se nadále drželo u vápna Udinese, jenže bez většího úspěchu v kombinaci či zakončení to prostě nešlo. Postupem času se Sassuolo začalo soustředit také na obranu a Udinese mělo naopak možnost několikrát zajímavě rozehrát. Pussetto byl opět u míče a díky své rychlosti dělal obráncům Neroverdi značné potíže. Gól z nich ale vytvořit nedokázal a podpora jeho spoluhráčů také nebyla valná.

Po zpětné přihrávce měl příliš volného prostoru Khouma Babacar, jenže z prvního doteku trefil jen obránce před sebou. Zajímavou šanci si sám pro sebe vytvořil Domenico Berardi, který obešel prvního obránce po straně a dostal se až do vápna. V něm ale neuspěl. A když v poslední šanci selhal také střídající útočník Kevin Lasagna, bylo o výsledku rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele