14. kolo
02.12.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Cagliari Calcio 1:1

Remízu 1:1 přineslo utkání dvou týmů z druhé poloviny tabulky. Frosinone nad Cagliari brzy vedlo, ale slibný výsledek neudrželo a čtvrthodinu před koncem inkasovalo z kopačky Diega Faríase. V 85. minutě ještě uviděl červenou kartu Barellá.

Šlo o typický zápas dvou celků, které hrají o záchranu. Frosinone šlo do utkání z pozice předposledního týmu, kdežto hosté jsou na tom přeci jenom o trochu lépe a v tabulce jim patří třinácté místo.

Dlouho to netrvalo a už ve 14. minutě se poprvé měnilo skóre. Zampano z úhlu dobře sklepl balón na rozeběhnutého Francesca Cassatu, který přízemní střelou z voleje překonal brankáře Cragna. To nebyl pro Cagliari zrovna povedený začátek, navíc Frosinone mělo i další šance. Daniel Ciofani hlavičkoval z malého vápna a Cragno musel předvést bravurní zákrok. Další minuty prvního poločasu nic zásadního nepřinesly, hra se hodně kouskovala a sudí musel často napomínat. Celkem udělil od 32. minuty čtyři žluté karty.

Frosinone si mohlo na začátku druhého poločasu zajistit dvoubrankový náskok, jenomže táhlou střelu Andrey Beghetta skokem vyrazil Cragno. Až v 65. minutě přišla nadějná šance Cagliari, z malého vápna ťukl hlavou do balonu Pavoletti a zákrok si připsal i Sportiello.

Sardiňané začali přitápět pod kotlem a čtvrthodinu před koncem se dočkali vyrovnání. Vynikající přihrávku napříč vápnem Joaa Pedra dopravil ve skluzu do sítě Diego Farías. Snahu o obrat ale narušilo vyloučení Barelly, který zatahal za záchranou brzdu a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Domácí krátkou přesilovku nevyužili a s Cagliari remizovali 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele