Primera Division - souhrn 8. kola

23.10.2010, 19:55, aktualizováno 25.10.2010, 22:52
Komentáře a souhrny
Villarreal je stále druhý, protože porazil Atlético. Uspěly také Espanyol, Osasuna a Getafe, Almeria remizovala s Herculesem. Sevilla přestřílela Bilbao. Real Madrid rozdrtil Santander 6:1, Barcelona porazila Zaragozu a Valencia doma podlehla Mallorce. Real Sociedad v pondělí prohloubil krizi La Coruni.

Real Sociedad - Deportivo La Coruña 3:0

25.10.2010 21:00

Góly: 17. Joseba Llorente, 70. Antoine Griezmann, 86. Imanol Agirretxe

Real Sociedad potvrdil v domácím utkání proti utrápenému, zničenému a nekonkurenceschopnému Deportivu La Coruña roli favorita a poradil si s předposledním celkem tabulky naprosto jasně v poměru 3:0. Baskický celek celému utkání opanoval a dominoval, načež držel Depor držel daleko od své vlastní branky.

Zápas týmů peroucích se o udržení v nejvyšší soutěži nenabídl žádné atraktivní drama, ba naopak představoval průměrné, s ohledem na ostatní utkání v tomto kole mírně podprůměrné pokoukání. Nejzáživnějším a zároveň jediným zajímavým okamžikem prvního dějství byla branka Joseby Llorenteho, který vytěžil z mírné převahy domácího celku první a rozhodující branku utkání, když si perfektně nikým nehlídán naběhl středem pokutového území na centr Alberta De la Belly a poslal míč do sítě bezmocného Aranzubíy.

Jedinou šanci Deportiva La Coruña zhatila nepřesnost Yvese Hadleyho Desmaretse, který svou pravačkou mířil jen těsně vedle pravého růžku branky Claudia Brava. Do poločasu se již nic zajímavého na stadionu Anoeta neudálo, a tak se vrhněme do druhé půle, která krom dvou branek nabídla oživení herního projevu obou mužstev a hlavně přísun většího množství střel a příležitostí.

Velkým oživením hry Deporu byl příchod Rikiho, který narozdíl od Desmaretse provětrával obranu domácího mužstva poněkud častěji. Za zmínku stojí jeho střela z šedesáté minuty, která jen těsně proletěla vedle pravé tyče Bravovy branky. Na druhé straně o chvíli později zahrozil Joseba Llorente, který před brankou nedokázal zužitkovat Griezmannův dobrý pas.

V šestašedesáté minutě měl obrovskou šanci agilní Riki, ale jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti fantastickým zákrokem vyčapal Claudio Bravo, který tím svému týmu hodně pomohl, neboť o čtyři minuty později vstřelil domácí celek druhou, pojišťující branku, která byla takřka identická, jako ta první. Xabi Prieto odcentroval z levé strany míč do vápna, kde přistál na hlavičce naprosto osamoceně nabíhajícího Griezmanna, který se mohl ve velkém stylu radovat z velmi důležitého druhého gólu.

Devatenáctiletý útočník svou branku oslavil skutečně neopakovatelně, neboť si i se svými spoluhráči nalezl do přistaveného reklamního automobilu. Do konce druhého dějství přidal slavný baskický klub ještě jednu branku, z níž se po Sarpongově přiťuknutí radoval třiadvacetiletý forvard Agirretxe. Domácí slaví zasloužené vítězství, v La Coruni se očekává krušný týden, v němž se jistojistě bude řešit otázka odvolání stávajícího a dlouholetého kouče galícijského klubu Miguela Ángela Lotiny.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 2:0

24.10.2010 21:00

Góly: 9. Cani, 52. Giuseppe Rossi

V posledním nedělním zápase španělské nejvyšší soutěže a ve šlágru 8. kola přivítal Villarreal na domácím hřišti Ujfalušiho Atlético Madrid. Domácí si zápas pohlídali a po vítězství 2:0 potvrdili parádní formu a druhé místo v tabulce. Atlético se díky porážce propadlo na sedmou příčku a na Villarreal už ztrácí šest bodů.

První střela na branku přišla už v 7. minutě a prezentoval se hostující Simao, ale jeho pokus z velmi slibné pozice skončil v náručích gólmana Diega Lopéze. Hned v úvodu se pak potvrdilo pravidlo "nedáš, dostaneš". V následující akci totiž Villarreal skóroval zásluhou Caniho. Ten inkasoval parádní kolmici od Nilmara a nekompromisně zavěsil - 1:0.

O pár minut později se dostalo Atlético do slušné příležitosti a Kun Aguero se řítil sám na branku Villarrealu. Na poslední chvíli však byl zastaven hvizdem rozhodčího, který viděl ofsajd. Poté přišly velmi slušné chvilky pro hosty, ale bohužel pro ně bez efektu. Nejprve se prezentoval střelou do boční sítě český obránce Tomáš Ujfaluši. Po něm se do zakončení hlavou dostal Raúl García, ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče.

Další šanci měl ve 28. minutě Paulo Assuncao, který po nepovedených pokusech svého týmu branku trefil, ale Lopéz byl na místě a neměl ani s jeho pokusem příliš problémů. Před koncem prvního poločasu tak mohli nakonec domácí zvýšit na 2:0, protože v obrovské příležitosti se ocitl Santi Cazorla. Ten si vyměnil balón s Rossim a ve vyložené střelecké pozici v pokutovém území jeho nepříliš povedenou střelu vytáhl gólman De Gea na roh. Po vyrovnané první půli vedli domácí 1:0.

Druhý gól zápasu přišel také v úvodu poločasu, konkrétně v 52. minutě a jeho autorem byl Giuseppe Rossi, který se prosadil přízemní střelou po parádní individuální akci. Po tomto gólu Atlético zkoprnělo a domácí si vytvářeli další šance. Jednu vyloženou měl Brazilec Nilmar v 63. minutě, kdy se dostal do zakončení po chybě hostující obrany, ale svou střelou trefil padajícího gólmana De Geu.

O několik minut později zahrozili znovu domácí. Tentokrát si na povedený roh naskočil Diego Godín a svou hlavičkou mířil těsně nad břevno. O další střely se pokoušel zejména střelec druhého gólu Giuseppe Rossi, ale jeho dalekonosné pokusy neměly příliš veliký efekt.

V závěru zápasu se ještě do jedné zajímavé pozice dostal Diego Forlán, ale domácí obrana všechny zbylé útoky Atlética eliminovala a společně s gólmanem Lopézem udržela čistý štít. Villarreal tak po zodpovědném a takticky vyspělém výkonu zvítězil nad Atléticem 2:0 a od prvního kola si drží v lize neporazitelnost.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Athletic Bilbao 4:3

24.10.2010 19:00

Góly: 35. Luís Fabiano, 45. Frédéric Kanouté (pen.), 62. Luís Fabiano, 80. Frédéric Kanouté (pen.) - 73. Fernando Llorente, 77. Fernando Llorente, 90. Igor Gabilondo

Nejatraktivnější zápas osmého kola Primera Division byl k vidění v Seville na stadionu Ramóna Sánchéze Pizjuána, kde domácí přivítali Athletic Bilbao. Utkání skončilo po velikém boji vítězstvím domácích 4:3 a Sevilla tak v tabulce Athleticu utekla na rozdíl čtyř bodů a je šestá. Vítězný gól domácích vstřelil v 80. minutě z penalty Frederic Kanouté.

Utkání mělo od úvodu obrovské tempo a akce střídala akci. První střela na branku však přišla až ve 13. minutě a postarali se o ni domácí fotbalisté. Na rohový kop Capela si naskočil Luis Fabiano a svou hlavu poslal bohužel pro domácí pouze doprostřed branky, kde stál připravený gólman hostí Iraizoz. O minutu později znovu Fabiano zkoušel štěstí tentokrát přibližně z pětadvaceti metrů, ale tento přízemní pokus šel mimo branku Athleticu.

Hosté se osmělili akcí mladíka Muniaina, který si vyměnil balón s Gurpegim a velmi tvrdou ranou vystrašil domácí publikum. Jeho projektil však pozorný Palop vytáhl na roh. Z něho se poprvé do zápasu uvedl také nejlepší střelec Athleticu Fernando Llorente, který vyskočil nejvýše, ale svou hlavou netrefil branku Sevilly.

Poté přišly chvilky pro domácí Sevillu. Nejprve pálili nepřesně Fabiano s Kanoutém, ale ve 35. minutě už se domácí nemýlili a znovu v tom měli prsty domácí útočníci. Kanouté se dostal k odraženému balónu a přihrál ho volnému Fabianovi, který se uvolnil přes jednoho obránce a tvrdou ranou k tyči nedal gólmanovi Athleticu šanci - 1:0.

Ve 45. minutě přišel druhý šok pro hostující celek. V pokutovém území byl sražen Fabiano a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil druhý útočník Kanouté a zvýšil tak těsně před přestávkou na 2:0. Hosté neodehráli špatný poločas, ale domácí byli lepší a hlavně produktivnější a tak byl poločasový stav jednoznačně zasloužený.

Ve druhé půli se roztrhl pytel s góly na obou stranách. V 62. minutě zvýšil už na 3:0 po přihrávce od Romarica znovu Luis Fabiano a zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto. Jenomže pak byl vyloučen Navarro a hosté hráli přesilovku, kterou poprvé zúročili v 73. minutě, kdy se trefil kdo jiný než Fernando Llorente a jak jinak než hlavou. Na gól mu asistoval Markel Susaeta.

V 77. minutě se utkání zdramatizovalo ještě víc. Fernando Llorente sice neproměnil penaltu, odražený míč se k němu ovšem vrátil a hostující útočník už z dorážky nezaváhal - 3:2. Akcie hostů však znovu klesly hned o tři minuty později. V pokutovém území došlo ke srážce Negreda, Iraizoze a Ustaritze a rozhodčí nařídil další, tentokráte hodně podivný a diskutabilní pokutový kop. Ten bez problémů znovu proměnil Kanouté a zvýšil na 4:2.

Závěrečných deset minut už se Sevilla výhradně soustředila na zadní vrátka a dařilo se jí to až do nastaveného času. Pak centroval Javi Martinéz a nepochopitelně neobsazený Igor Gabilondo znovu snížil na rozdíl jediné branky. To však bylo vše, co hosté stihli a tak nadmíru atraktivní zápas skončil vítězstvím domácí Sevilly 4:3.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Levante UD 2:1

24.10.2010 17:00

Góly: 13. Jesús Dátolo, 81. José Callejón - 84. Cristhian Stuani

Espanyol si letos z Estadi Cornellà-El Prat udělal nedobytnou tvrz a v tomto duchu pokračoval i v zápase proti Levante, které porazil 2:1 a překvapivě se drží na pohárových pozicích. Oproti tomu nováček soutěže je na tom o pár míst hůře, dnes skončila jeho čtyřzápasová šňůra neporazitelnosti...

Barcelonští začali jako z partesu a už po pěti minutách se měl hostující brankář Manolo Reina co ohánět, nebezpečný pokus Callejóna ale nakonec mohl jen kontrolovat, poněvadž šel mimo jeho svatyni. Ve třinácté minutě ovšem již inkasoval, když z poměrně ostrého úhlu pálil z voleje Jesús Dátolo a Espanyol vedl 1:0.

Dvě minuty po vedoucí brance mohli Katalánci svůj náskok navýšit a aktivní Callejón dokonce dostal míč na místo určení, jeho zásah ale nebyl kvůli ofsajdu uznán. Ruku k dílu poté přiložil také Joan Verdú, ani on ale Reinu nepřekonal a do pauzy se tak šlo za těsného vedení domácích.

Krátce po změně stran se ovšem Espanyolu dýchalo přece jen lépe, to když za ošklivý zákrok šel rovnou pod sprchy hostující Xisco Nadal. Hostitelé tak mohli v klidu kontrolovat hru a v 81. minutě přidali pojistku, když se přízemní střelou prosadil Callejón - 2:0. Jak byl jeho gól důležitý, se ukázalo tři minuty nato, kdy Levante vystrčilo růžky a Stuani hlavičkou potrestal Álvarezovo zaváhání, v závěru si ale už hosté nic nevytvořili a Espanyol tak zůstává doma i nadále stoprocentní.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Málaga CF 3:0

24.10.2010 17:00

Góly: 2. Javad Nekounam, 37. Masoud Shojaei, 56. Carlos Aranda

Souboj o přímou pozici v tabulce se odehrál v rámci 8. kola Primera Division v Osasuně, kde domácí přivítali Málagu. Osasuna dokázala vyhrát jednoznačně 3:0 a posunula se o dva body právě před Málagu až na jedenáctou příčku. Málaga je pouze o skóre na nesestupové pozici. O svém vítězství rozhodli domácí už ve 2. minutě, kdy se trefil Nekounam z penalty.

Už ve 2. minutě zápasu se domácí protlačili do příležitosti a v pokutovém území byl zkosen domácí Juanfran od Manua, který za zákrok pochopitelně viděl žlutou kartu. Na značku si balón postavil Nekounam a nekompromisně poslal gólmana na druhou stranu - 1:0. O pár minut později dostal parádní kolmici domácí Aranda a řítil se sám na branku Málagy, dokud nebyl zastaven praporkem asistenta na pomezí. Opakovaný záběr však ukázal, že se o ofsajd nejednalo a domácí tak byli ošizeni o velikou příležitost.

Domácí byli na začátku zápasu hodně aktivní a stále v úvodní čtvrthodině mohl druhý gól přidat Masoud. Jeho dalekonosný pokus po zemi však skončil metr vedle pravé tyče branky hostí. O pár minut později zahrozil znovu Masoud, ale tentokrát neuspěl ani se zakončením hlavou.

Na druhý gól si tak domácí počkali do 37. minuty. Juanfran inkasoval přihrávku od aktivního Nekounama a poslal do úniku Masouda, který už tentokrát nezaváhal a parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0. Tento stav svítil na světelné obrazovce také po prvních pětačtyřiceti minutách.

Domácí vstoupili aktivně i do druhé půle a hřebíček do rakve zasadili Málaze už v 56. minutě. Masoud se uvolnil na levé straně a naservíroval parádní pas na neobsazeného Arandu, který neměl problém zasunout balón do poloodkryté branky. Poté se hra hodně uklidnila, domácí se stáhli více dozadu a hosté nebyli schopni něco kloudného vymyslet.

To mělo za následek poměrně nudnou druhou polovinu druhého dějství. K vidění totiž byla jediná střela na bránu a to z kopačky Stadsgaarda v 89. minutě, který šajtlí pořádně provětral rukavice gólmana Galatta v brance Málagy. Domácí tak měli pod kontrolou i závěr zápasu a po celý zápas nepustili Málagu do vyložené příležitosti. Zaslouženě tak vyhráli 3:0.

Více informací k zápasu

UD Almería - Hércules CF 1:1

24.10.2010 17:00

Góly: 84. Leonardo Ulloa - 38. Nelson Valdez

Nováček z Herculesu znovu ukázal, že nehodlá letos z první ligy sestoupit a tentokrát vybojoval bod na půdě Almerie za remízu 1:1. Mohli však mít všechny tři, protože vyrovnávací gól domácích přišel až v 84. minutě. Rozdíl mezi oběma celky tak zůstal dvoubodový. Lépe je na tom Hercules s devíti body.

První minuty zápasu byly velmi klidné a první střela na branku přišla až v 16. minutě. Na starosti jí měl Nelson Valdéz, ale nebyla příliš nebezpečná a gólman Diego Alves si s ní hravě poradil. Na druhé straně o pár minut později zahrozil po přihrávce od Crusata Francisco Pena, ale z úhlu poslal svou střelu pouze do boční sítě.

Velmi aktivní byl na domácí straně Argentinec Pablo Piatti, který vynikal zejména skvělými individuálními průniky a v jednom z nich se dostal až do pokutového území soupeře, ale v rozhodující chvíli si balón ukopl a nestihl zakončit. Poté zkoušel z dvaceti metrů zahrozit domácí Bernardello, ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče.

Trest tak přišel na druhé straně ve 38. minutě. Rufete poslal bezchybný centr na útočníka Valdeze a ten neměl jako osamocený na zadní tyči problém zasunout balón do odkryté branky - 0:1. V závěru první půle ještě zkoušel štěstí Ortiz, ale také bez úspěchu a tak se šlo do kabin za vedení hostujícího Herculesu.

Druhá půle začala také velmi opatrně a zahrozil až v 58. minutě hostující Tiago Gomes, který se dostal úplně osamocený k odraženému balónu a na penaltě nepochopitelně přestřelil branku domácích. O pár minut později znovu zahrozili hosté, tentokrát asistent u prvního gólu Rufete, který unikl po pravé straně, narazil si balón s Pamarotem a technickou střelou pořádně vystrašil domácího gólmana.

Poté převzali otěže domácí, kteří se pochopitelně snažili o vyrovnání. Jedním z těch pokusů měl Rodri, který zahrával přímý volný kop ze slibné pozice, ale těsně netrefil branku. Po dalších akcích Piattiho se domácí dočkali až v 84. minutě po velké chybě obrany Herculesu, která nedokázala odkopnout jasný balón a ve skrumáži v pokutovém území se nejrychleji zorientoval domácí Ulloa a srovnal na 1:1.

Závěr zápasu zastihl hosty v krizi a domácí mohli dokonce rozhodnout. V 90. minutě totiž Valeri orazítkoval svou hlavičkou břevno branky Herculesu a stadionem to jen zahřmělo. Gól z toho však nebyl a tak utkání skončilo nakonec zaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sporting Gijón 3:0

24.10.2010 17:00

Góly: 9. Derek Boateng, 51. Adrián Colunga (pen.), 60. Iván Marcano

Rozjeté Getafe potvrdilo svou formu z posledních zápasů a bez problémů si doma poradilo se Sportingem Gijón vysoko 3:0. Vítězný gól vstřelil už v 9. minutě Derek Owusu Boateng. Getafe se díky vítězství posunulo na sedmou pozici. Gijón se drží v klidném středu a na Getafe má nyní pětibodové manko.

Od úvodního hvizdu domácí ukazovali, že nechtějí nechat nic náhodě a předváděli velmi pohledný fotbal s množstvím povedených kombinací. Do vedení navíc šli už v 9. minutě, kdy se po vynikající akci přihrávajícího Daniela Pareja k tyči trefil Derek Owusu Boateng. Gijón v úvodu nestíhal a mohl dostat druhý gól hned o čtyři minuty později, ale střelu Sancheze parádně vytáhl na roh gólman Gijónu Juan Pablo.

Další šance přišla až ve 33. minutě a znovu ji měli na svědomí domácí. Victor Sanchez si naběhl na centr Boatenga a povedenou hlavičkou jen těsně minul levou tyč branky Gijónu. V závěru poločasu vyslal jedinou střelu Gijónu na branku Gaston Sangoy, ale jeho propagační pokus doprostřed branky nemohl gólmana Codinu ohrozit. Getafe tak po prvním dějství zaslouženě vedlo 1:0.

Druhý poločas byl ze strany domácího Getafe ještě lepší a druhý gól přišel už v 51. minutě. Gregory sundal v pokutovém území nedovoleně Colungu a sám postižený pokutový kop bez potíží proměnil a zvýšil už na 2:0. Třetí a smrtící zásah přišel v 60. minutě. Na roh Cata Díaze si naskočil obránce Marcano a hlavou zvýšil už na bezpečných 3:0.

Domácí nadále hráli velmi aktivně a hosté byli prakticky neškodní. O pár minut později mohl čtvrtý gól přidat Colunga, ale trefil pouze boční síť a svůj gólový účet tak nenavýšil. Napodobit se ho pokusil Pedro Rios, ale ani on se svou tvrdou střelou z hranice pokutového území neuspěl.

Hosté nechávali v obraně skutečně velké skulinky a v závěru zápasu mělo Getafe ještě dvě vyložené příležitosti. V obou se ocitl smolař zápasu Adrian Colunga, který se nejprve řítil sám na branku Gijónu a nevyzrál na gólmana Pabla a z další akce trefil hlavou tyč hostující branky. I tak ale domácí zvítězili vysoko a hlavně zaslouženě 3:0 a připsali si tak do tabulky další tři body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - RCD Mallorca 1:2

23.10.2010 22:00

Góly: 35. Roberto Soldado (pen.) - 7. Chori Castro (pen.), 27. Chori Castro

Strhující podívaná, fantastické tempo od první do poslední minuty a překvapivé prvenství baleárských ďáblů Realu Mallorca - i tak lze v krátkosti shrnout večerní střetnutí mezi dodnes doma neporažené Valencie s Mallorcou. Hosté dokázali potrestat obrovské kvantum chyb a nepřesností domácí defenzívy a odvezli si překvapivé tři body. Valencie tak pohrdla možností dostat se na stupně vítězů a klesla na čtvrtou příčku.

Netopýři tentokrát narazili na pevnou defenzívu v čele s jistě a velmi dobře chytajícím Dudu Aouatem, načež svou skutečně nebývalou nepřesností ohrožovali spíše sebe, nežli branku soupeře. Valencie nakupila obrovské množství chyb, které mohla na brejky hrající Mallorca nesčetněkrát využít a odvést si z ryze fotbalového valencijského distriktu mnohem větší vítězství.

Nekonsolidovaná obrana domácích a draví útočníci Mallorcy si hned v úvodu utkání padly do oka a prožívaly spolu krásné společné chvíle. V sedmé minutě přišel za nerozvážnost v rozehrávce první trest, a to od rozhodčího Alfonsa Álvareze, který odpískal pokutový kop za ne zrovna zřejmý faul Ricarda Costy na Pierra Webóa. K exekuci se postavil hrdina hostů Gonzalo Castro a pokutový kop s trochou tolik potřebného štěstí proměnil.

Mallorca byla při chuti a pokoušela se střílet ze všech možných pozic, ovšem bezúspěšně. První šance domácích byly zlikvidovány buďto již v samém zárodku, anebo jistě chytajícím Dudu Aouatem. V osmadvacáté minutě přišel druhý úder, když se po přihrávce agilního Pierra Webóa opřel do míče Ratinho a donutil Moyu k výbornému zákroku. Nepozorná a nedůrazná obrana, která měla zpacifikovat šanci již před střelou Ratinha, pak nechala dorazit míč Gonzalem Castrem, který hlavičkou překonal bezmocného Moyu a postavil základy baleárskému vítězství.

Jeden z hrdinů předchozí situace Ratinho posléze daroval domácím penaltu, když nepochopitelně fauloval bezpečně pokrytého Vicenteho. Roberto Soldado bez větších potíží penaltu proměnil a nastartoval domácí mužstvo, které do konce poločasu hýřilo aktivitou, ale do žádných vyložených příležitostí, ba byť malého ohrožení Aouateho branky se nedostalo.

Po obrátce byl obraz velmi podobný předcházejícímu dějství. Mallorca se velmi účinně a pohodlně bránila valencijskému náporu a sama podnikala nebezpečné výpady vstříc Moyově brance. Valencie byla naprosto bezzubá, neboť takřka každičký centr skončil na hlavách hostujících stoperů v čele s výtečně hrajícím Nunézem a drtivá většina přihrávek nenalézala svého adresáta.

Několikrát hostující svatyni ohrozil snažící se Roberto Soldado, jehož hlavičky a střelecké pokusy nalézaly připravené rukavice Dudu Aouateho. Na druhé straně měl pěknou šanci Iván Ramis, ale jeho střela proletěla jen těsně vedle pravého růžku Moyovy branky.

Tlak domácího mužstva se postupem času stupňoval, přesto pětačtyřicet tisíc návštěvníků ne a ne vidět nějakou pořádnou šanci. Většina pokusů byla včas zblokována obránci, nebezpečná střela Vicenteho pak brankářem Aouatem. Utkání v samém závěru připomínalo setkání mariášníků, přesto je až s podivem, že nebyl žádný hráč vyloučen. V poslední minutě měl na hostující straně velkou příležitost Gonzalo "Chori" Castro, ale již neměl dostatek sil na pořádné zakončení tváří tvář Moyovi. Výkon Valencie v nastaveném čase pak jen demonstroval průběh celého utkání, které Mallorca vyhrála zaslouženě.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Racing Santander 6:1

23.10.2010 20:00

Góly: 10. Gonzalo Higuaín, 15. Cristiano Ronaldo, 26. Cristiano Ronaldo, 47. Cristiano Ronaldo, 55. Cristiano Ronaldo (pen.), 63. Mesut Özil - 73. Papakouli Diop

Real Madrid na vlastním hřišti nezaváhal a rozdrtil Racing Santander v poměru 6:1. Hlavním kanonýrem byl Cristiano Ronaldo, který vstřelil čtyři góly. Bílý balet se dostal opět do čela tabulky. Racing nedokázal svou defenzivní taktiku dodržet dlouho.

Obranné valy Santanderu neodolaly ostré palbě domácích. První díru prorazil "Pipita" Higuaín a katabrijskou hradbu rozstřílel čtyřmi zásahy Cristiano Ronaldo. Skóre uzavřel závěrečným zásahem Ozil. Hosté se zmohli pouze na zkorigování stavu střelou Diopa.

Ani v dalším zápase nedokázal Racing proti Realu bodovat. Domácí nastoupili ve své osvědčené sestavě, ani hosté neučinili v základní jedenáctce změny. Real začal tlakem, santanderští mu čelili vysunutou obrannou.

Po první střele nad z kopačky Ronalda se gólový účet otevřel v 11. minutě po spolupráci Argentinců v dresu Realu. Di María krásným křižným pasem našel na hranici ofsajdu Higuaína a ten nasadil Toňovi jesličky. Stejně se gólmanovi hostí vedlo o čtyři minuty později. Higuaín se proměnil v nahrávače a Ronaldo zvýšil pohotově na 2:0.

Racing se snažil zareagovat, ale příliš se mu to nedařilo, přímý kop Munitise chytil Casillas. V 28. minutě prolomil ofsajd systém Ozil, na jeho přihrávku si opět naběhl Ronaldo a Real vedl o tři góly. Dalším pěkným momentem byly po nahrávce Ronalda nůžky, které vystřihl Di María, ovšem jeho pokus šel mimo.

Agilní Di María byl u další akce o pět minut poté, ale jeho krajana Higuaína tentokrát brankář Toňo vychytal. Madrid trochu zvolnil, takže Racing měl do konce poločasu nejprve šanci Rosenberg po průniku Kennedyho, ale jeho ránu zblokoval Pepe. Druhou šanci šikovného Švéda lapil nadvakrát Casillas.

Druhý poločas začal jako první. Po dvou minutách pronikl zprava Di María, načechral míč před branku, kde čekal Cristiano Ronaldo a přesnou ranou zkompletoval hattrick. Další příležitost po přihrávce Marcela poslal Di María akrobaticky vedle. Stejný hráč byl faulován v 55. minutě Cismou ve vápně a opět Cristiano Ronaldo pokutový kop proměnil.

Za rozhodnutého stavu se dostávali do šancí i hosté. Akci Kennedyho završil volejem mimo vystřídavší Ariel. Za domácí odpověděl pěkným průnikem a stelou mimo Ozil. Talentovaný Němec se dočkal o chvíli později v 63. minutě, kdy zpracoval pas Xabiho, uvolnil se a Toňa překonal pošesté.

Na hřiště se dostal i Canales právě za Ozila. Šanci měl po přímém kopu Xabiho rovněž Carvalho, ale jeho hlavička minula branku Racingu. Canales se prosadil téměř také, když si naběhl na přihrávku Ronalda, ale jeho střelu mířící do branky zblokovala hostující obrana.

V 73. minutě se dočkali i hosté. Střelu Diopa tečoval zády Rosenberg a ta skončila v síti zmateného Casillase. Do šance se dostal i střídající Benzema, s jehož pokusem si poradil Toňo. Zápas ztratil na tempu, přesto měl ještě dobrou příležitost Rosenberg po přihrávce Diopa, ovšem Casillas mu skvělým zákrokem ve skórování zabránil.

Poslední šanci měl Cristiano Ronaldo po průniku Pedra Leóna, ale pátý gól už nepřidal. Real se po takřka exhibičním výkonu v první polovině utkání se vrátil na první místo tabulky La Ligy a v týdnu ho čeká začátek další soutěže - španělského Královského poháru.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - FC Barcelona 0:2

23.10.2010 18:00

Góly: 42. Lionel Messi, 66. Lionel Messi

Barcelona suverénně orazítkovala předzápasové papírové předpoklady a bez větších obtíží porazila bezmocnou aragonskou družinu vedenou nedobrým mentorem, možná dosluhujícím koučem José Aurelia Gayem, jemuž se začíná oprátka zařezávat do krku.

Trenérský stolek je hodně vratký a v případě dalšího neúspěchu se dá očekávat, že vedení Realu Zaragoza předčasně ukončí se čtyřiačtyřicetiletým trenérem smlouvu. V dnešním utkání Zaragoza opět doplatila na nedisciplinovanost a neúčinnou ofenzívu, o níž dnes nelze ani rozprávět. Jistě nelze hráče Los Manos zatracovat, však hráli proti jednomu z nejlepších fotbalových mužstev současnosti, přesto si myslím, že hráli a hrají pod hranicemi svých možností. Totéž však lze říci i o katalánském výběru, který výkonnostně daleko zaostává za předcházejícími sezónami.

Blaugranas již rozestavením naznačili, že v utkání nehodlají bránit, ale útočit. Guardiola vsadil v podstatě na tři obránce, přičemž Dani Alvés měl tentokráte poněkud ofenzivnější úkoly, nežli obvykle. Zaragoza útokům, vpádům do pokutového území či nepříjemným okamžikům po standardních situacích v první třetině utkání velmi zdatně odolávala a nepouštěla Barcelonu do výraznějších příležitostí.

První šanci utkání měl krátce po pětadvaceti minutách hry David Villa, ale ztroskotal jako na dobře chytajícím Doblasovi. O pět minut později poprvé a naposledy prověřil kvality a postřeh Víctora Valdese Jiří Jarošík, jehož hlavičku španělský reprezentační brankář bezpečně zachytil.

Barca měla obrovskou územní převahu a byla jen otázka času, kdy skóruje. Zasloužené branky se dočkala ve dvaačtyřicáté minutě a velkou zásluhu na ní má exvalencijský David Villa. Osmadvacetiletý rodák z asturijsého Langrea a historicky nejlepší střelec španělské fotbalové reprezentace na sebe dokázal díky průniku prostředkem hřiště natáhnout hned kvarteto aragonských obránců, čímž uvolnil velký prostor, do něhož si naběhl Lionel Messi, kterého David Villa nalezl perfektní kolmou přihrávkou. Argentinský kouzelník neměl tváří tvář Doblasovi žádné potíže se zakončením a otevřel skóre utkání.

Do konce poločasu již k žádnému ohrožení té či oné svatyně nedošlo, zato po přestávce již nebyla o šance před domácí brankou nouze. V sedmačtyřicáté minutě musela Zaragoza oželet jednoho muže. Již ve třetím zápase v řadě šla Zaragoza do oslabení, když si Leonardo Ponzio vyšlápl na Daniho Alvése a polechtal jeho lebku loktem. Šlo o vyloučení z kategorie přísnějších, nicméně si jej rozhodčí bez problémů obhájí.

Převaha Barcelony se zvyšovala. V šedesáté minutě spálil pořádnou šanci po perfektní přihrávce Davida Villy Lionel Messi, který ztroskotal na výborně zasáhnuvším Doblasovi. V šestašedesáté minutě již Doblas kapituloval. Nejprve sice výborně zasáhl proti teči Daniho Alvése po Pedrově centru, ale na následnou dorážku Lionela Messiho neměl pražádný nárok.

Po druhé brance se tlak Barcelony se tlak zmenšoval a zmenšoval, přesto si Zaragoza nedokázala vytvořit pražádnou šanci a příležitost. Barca bezpečně kontrolovala vývoj utkání a v závěru měla ještě možnost navýšit své vedení, David Villa bohužel potvrdil, že se mu v posledních týdnech nedaří. Závěr nabídl poklidnou a hodně nudnou podívanou, a tak jej netřeba sálodlouze komentovat a hodnotit. Barcelona si připsala navýsost zasloužené vítězství, ale její pozice v tabulce se nezměnila - zůstává druhá za dnes naprosto suverénním Realem Madrid.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid862022:420
2.Villarreal CF861116:619
3.FC Barcelona861114:619
4.Valencia CF851213:816
5.Espanyol Barcelona85038:1015
6.Sevilla FC842214:1114
7.Getafe CF841314:1013
8.Atlético Madrid841312:913
9.RCD Mallorca83237:811
10.Athletic Bilbao831414:1410
11.Real Sociedad831410:1110
12.CA Osasuna82337:69
13.Hércules CF82338:99
14.Sporting Gijón82248:148
 Levante UD82248:148
16.UD Almería81436:77
17.Málaga CF821513:197
18.Racing Santander82155:147
19.Deportivo La Coruña80443:144
20.Real Zaragoza80356:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (541)

Přidat komentář
supervizor

Už je trapný ale

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Génius, ne že ne. Barca si vítězství zasloužila, až na hlavičku Jarošíka neměla Zara žádnou šanci, Barca kontrolovala zápas. Bohužel nenadchla, čekal jsem něco víc, větší ofenzivní parádu... a tak mi nezbývá, než čekat, s čím se vytasí Real Madrid CF!

Reagovat
indy

od toho vylucenia to bolo otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

už se vytasil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pinto prej písknul a útočník zaragozy se zastavil jo?

Reagovat
Kejza

No, tak to už je trochu starší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Pipo123

tie jeho goly sú už nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Madridský koncert

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvacet! Dvacet!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to vydrzi do El Clasica, Barcelona dostane odplatu za poslednich par vzajemnych zapasu se vsim vsudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
X-bano-X

Heh súdiš podľa čoho? Snaď si nemyslíš že Mourinho príde na Nou Camp útočiť

Reagovat
smazaný uživatel

aby si nebol zaskoceny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten defenzivní fotbal co jim naordinoval Mourinho se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva :D ty seš asi vypatlanej ne??? jen dobře braněj 2x 6:1 :D:D:D se prober kokote :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hele- jediný kokot jsi tady ty když jsi to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by naskodu propleskat trochu Marcela. At se probere

Reagovat
Losinho

Real To je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhostyl

Reagovat
smazaný uživatel

to je válec co

Reagovat
REPLIKATOR

co

Reagovat
$dolar$

nevyhazoval si jeste nedavno Joseho?

Reagovat
smazaný uživatel

v Levante to byl otřes.

Reagovat
Darren Fletcher

sa mi to zda alebo kazdy zapas realu padaju goly len po akciach trojice ronaldo, higuain ozil?

Reagovat
Mercury

je to tak...ale v Barceloně je to podobné...

Reagovat
REPLIKATOR

Di Maria

Reagovat
PePiG7

10':Higuain G. (Di Maria A.) 3 - 0

15':Cristiano Ronaldo (Higuain G.)

27':Cristiano Ronaldo (Ozil M.)

Reagovat
PePiG7

47':Cristiano Ronaldo (Di Maria A.)

55':Cristiano Ronaldo (Penalta)

yeeeeeees Cristiano to se mi líbí

Reagovat
PePiG7

63':Ozil M.

Reagovat
PePiG7

73´: Diop P. 6:1 ,to Mourinho pos.al ,proc vystridal levyho beka za utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Higuain, Ozil a Di Maria su hraci ktory tahaju ofenzivu realu takze logicky padaju goly po ich akciach (vacsinou tomu este predchadza rozohravka defenzivnejsich hracov). Takze sa ti zda spravne...

Reagovat
kiwwi

Marcelo nejak nestiha dozadu

Reagovat
Mercury

už at je to El Clasico..Real znovu dostane a bude zase na chvili klid od těch keců.. :) těším se na to...ikdyž letos by snad mohli být aspon důstojným soupeřem a vstřelit branku :P formu na to mají, zápas to bude jistě parádní

Reagovat
Losinho

No to jsem se teda zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem už mnoho alibistyckych a sebeutěšujicich komentu, ale tenhle svou trapnosti zastiňuje všechny.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Mercury

řekneme si za měsíc fanoušek Barcelony se ničím utěšovat nemusí, to spíš naopak...stačí se podívat na výsledky :)

Reagovat
madridcan

Fanusik Realu sa nemusi nicoho bat,staci sa pozriet na hru

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, moc krasna tabulka po tomto kole.

Reagovat
alcantara

fakt vyznievas zakomplexovane, neda sa popriet, ze sa na madrid dnes da pozerat, tak toho radsej nechaj

Reagovat
Mercury

rekl jsem snad ze se na jejich hru neda divat? ja se jen tesim az narazi na srovnatelne kvalitni muzstvo

Reagovat
alcantara

nerekl, rovnako ako som ja nepovedal, ze si povedal opak mnou napisaneho, skor bije do ci, ze miesto toho aby si si uzival pekny ofenzivny futbal tu riesis hluposti.

Reagovat
smazaný uživatel

OT - sledujete talentmanii?? nevite jak se jmenujue pisnicka ktera hrala o vystoupeni hybrid crews???? tak 2 zpiva zenska diky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mike.84

s takovýma zkurvenýma projektaam se ptej na libimseti a podobně retardovaných webech

Reagovat
Godwinson

Kde je marty? Real dal za poločas pouze tři branky!

Reagovat
blaugrana

Pozerám, že kúzlo El Clasica už začína pôsobiť o vyše mesiaca skôr.

Reagovat
Darren Fletcher

co tam po el classicu, ked o tyzden hraju united proti spurs :D

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten zapas ctvrte spanelske ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

nevadi, nie vzdy sa podari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všiml sem si toho, když si napsal tehdy svoj prvy koment. Hned mi bylo jasne, ze si sa nepodaril.

Reagovat
smazaný uživatel

cim dalej tym trapnejsie, len smelo pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

dvojce?

Reagovat
smazaný uživatel

nepis tu uz nic dneska zabijis

Reagovat
Darren Fletcher

ale ten posledny uz mal uroven, nekrivdime :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo dame mu sanci

Reagovat
Bakary3

Už dost.. Nechci tě shazovat, ale neni hezký, když někdo neví, kdy přestat..

Reagovat
alcantara

a zase bez xaviho

Reagovat
madridcan

HATTRICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

Cris - mašina na goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší frajer je samozřejmě Ronaldo. Učme se od něj vše!

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi kokot mozna,ty jeho dorazky do prazdne brany

Reagovat
eder

Golden Ball for Cristiano!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor

Reagovat
PePiG7

yees Cristiano a ještě přidej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

na ty fotce jakoby Messi dumal jak ho CR zase vysplouch

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsi vysadil prášky, co Ti dal doktor?

Reagovat
DreamTeam

odjakziva jsem je daval tobe do piti

Reagovat
$dolar$

Reagovat
alcantara

"zase"?

Reagovat
smazaný uživatel

GB

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Kopy-

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem se bál vsadit handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jako culé poprvé v životě musím napsat, že mě Real začíná znepokojovat..nebojím se jich, jen jsem znepokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to rovnocenný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi fotbal moc dlouho nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

poprvé v životě? jak dlouho fandíš? tos nezažil Real v letech 2000-2003?

Reagovat
$dolar$

FUj Mourinhostyl

Reagovat
smazaný uživatel

príšerný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš zase přijít s něčím novým? Jseš jako gramofon.

Reagovat
smazaný uživatel

A mně zas příjde že spousta lidí byla jako gramofon když na "mourinhostyl" blila doopravdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem to já?

Reagovat
smazaný uživatel

dolare ty jseš fakt dement nadáváš na mourinho styl přitom real v lize 2 za sebou vyhrál 6:1..... víš,opravdu silný tým umí jak bránit tak útočit tak zalez

Reagovat
smazaný uživatel

on to myslel ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
madridcan

to vieme,ze nemyslis

Reagovat
smazaný uživatel

tys to zabil hele

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
alcantara

z live komentaru:

Stav 6 - 0 dáva v tomto zápase veľkú šancu na úspech pre Real.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hehe za stavu 4:0 som dal live stavku handicap 0:5

Reagovat
kiwwi

rozmyslam ci dat este handicap 0:7, 4.5 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

no teď sem to zapl a myslím, že je to reálné

Reagovat
kiwwi

hej dpc!!! nejaky smatlak sa tam musi trafit z 58 m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Letos snad poprvé v životě budu v Clásicu fandit Realu.

Reagovat
Rssa

A tak dá se na ten Real koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro 7-0

Reagovat
DreamTeam

Di MAria na beka

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo > Messi < Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Má být co?

Reagovat
smazaný uživatel

trapas.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Shevchenko

Nešaškuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ba kdo?

Reagovat
Darren Fletcher

no ono je to pravda, obaja su dost nizki ale bale je asi vyssi

Reagovat
Darren Fletcher

tak ani nie, bale ma 183, zdal sa mi nizsi..potom je to jasne

Reagovat
Darren Fletcher

ja som pridal live ze este bude pena..kurz 5.8

Reagovat
Darren Fletcher

eeej ale sa tam štrikoval, mohli ho skosit

Reagovat
smazaný uživatel

Racing vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je kurz na remizu?

Reagovat
smazaný uživatel

1,001.00

Reagovat
Darren Fletcher

a uz na seba nadavam, v 60tej minute bol kurz nejakych 7-8 ci kolko, ze do 75. padnu dva goly... mal som kliknute a zlakol som sa ..kurwa

Reagovat
Rssa

Diop Snad si vezme příklad z Balea a pokusí se vyrovnat

Reagovat
kiwwi

kriste pane Ronaldo

z 3 metrov neda gol

Reagovat
Darren Fletcher

kriste pane kiwi, to zjem a ani osupat nemusim

Reagovat
Bakary3

No ty vole, že zrovna ty's kritizoval úroveň něčích vtipů ..

Reagovat
Darren Fletcher

tiez kukam

Reagovat
smazaný uživatel

Se stane, ale za to, co hrali tech poslednich 10-15 min si uz gol nezaslouzili..

Reagovat
kiwwi

ale ja som si zaluzil vyhrat tiket!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to pak jo..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

si vsadil, že Cris dá 5 gólů?

Reagovat
kiwwi

handicap 0:5

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak to musíš být na sebe dost naštvaný

Reagovat
Carlos Juan Pablo

HALA MADRID!

Reagovat
DreamTeam

defenzivni fotbal s vysledky 1:0

na to se neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není tohle dolarův multinick?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak mohli ste aj novšiu fotku dať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze by Cris ziskal zlatej mic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dostane max. zlatu zilu..

Reagovat
alcantara

vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne Messi...

Reagovat
alcantara

zle som ta pochopil alebo mi chces snad povedat, ze by si ho zasluzil?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nerek. Jen ze to tak zatim vypada..

Reagovat
alcantara

s messim viac- menej suhlas, s ronaldom samozrejme, ze nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

neviem, preco krutis ocami, od teba sa sice velke veci ocakavat nedaju, ale kazdy sudny, aj stranny fanusik musi uznat, ze ronaldo nie je osoba, ktora by si tohtorocny GB zasluzila.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja som uz myslel na dalsiu sezonu..

Reagovat
alcantara

tak snad sa bavime o aktualnom vydani GB a nie o neaktualnom buducorocnom

Reagovat
smazaný uživatel

a tohtorocny GB urcite nepatri Messimu, takze nenechaj sa vysmiat..

Reagovat
alcantara

boze, ty si jednoduchy ako lego

Reagovat
smazaný uživatel

to si mi nalozil teda..

Reagovat
madridcan

bionicle?

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to si dovol

Reagovat
RMCF

abych pravdu řekl tak letolšní zlatej míč nevím komu bych dal... co se týče nejvíc úspěchu tak by měl asi Sneijder, ale nemyslím že by ten míč byl pak ve správných rukou... podle výkonu v te konkretní sezoně asi Messi, ale ten zas kromě Primery nic nevyhrál, možnost by byl Xavi, ale ten měl zas asi větší šanci po Euru. Villa skvělý na MS, ale s klubem nic nevyhrál. su moc zvědavej kdo to nakonec dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

javiiiier zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl dlouho hlavní kandidát Milito, ale bohužel od MS se to pokazilo. Tak bych zůstal u Messiho a druhýho Cristiana, následovat asi bude smršť Španělů, Forlán, Sneijder, Eto'o, Rooney, Drogba atd.

Reagovat
RMCF

Já bych to viděl taky na Messiho, ale odborníkům z France Fotbal bude scházet mezinárodní (LM nebo MS) týmový úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Pani, ta diskuze PD je vazne na uplne jine urovni nez PL, Kopy mel pravdu 70 smajliku, 3 zvraceni na Mourinha, 10 vandertomovych ultravtipu a tri palce Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Zalez zpátky do své diskuze o KOPANÉ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je polovina diskutérů antidiskutéry

Reagovat
smazaný uživatel

A druha polovina fandi Barcelone, je mi to jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zní mi to jako narážka, a tak na to budu i reagovat. Jestli si myslíš, že jsem fanoušek Barcelony, jsi na velkém omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to narazka, ale ne na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je polovina diskutérů antidiskutéry

Reagovat
alcantara

hrajeme najlepsi futbal, tak vam prenechame aspon kvalitu diskusii

Reagovat
Kovi81

o tom se da hodne polemizovat... ja mam radsi fotbal v PL a BL, sem jen vzdycky nakouknu jak vypada tabulka a jestli barcelona neni prvni

Reagovat
kiwwi

a ona neni

Reagovat
Kovi81

spatne sem to rek... vzdycky, kdyz sem du tak doufam, ze barcelona na prvnim miste nebude... preju realu ten titul... barca mi tak akorat leze na nervy

Reagovat
kiwwi

jaj tak

Reagovat
alcantara

z mojho pohladu dovod na polemiku nvobec nevidim

Reagovat
kiwwi

a jeden nasraty kiwwi

Reagovat
Shevchenko

A vedou to tady dolar a moje nepovedené dvojče.

Reagovat
F.Torres

to zase byl beton, fakt že jo! nepamatuju, kdy Mourinho naposled použil útočnou taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

Cris - 46z. - 43g.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo♥♥♥♥

Teď už není o majiteli zlatého míče pro nejlepšího hráče pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj Javier Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

fotbalové baroko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce sa mi...

Reagovat
smazaný uživatel

ten real je dobrej válec Ronaldo - one man show

Reagovat
vitasrp

Dneska od Realu pěknej koncert, Racing tam evidentně přijel na výlet a taky podle toho dopadl.. Nicméně si ale zatím Mou vytírá prdel se všemi názory, které říkaly, jak s jeho příchodem přestane Real nadělovat soupeřům debakly.. Zatím ty výsledky, především pak domácí, nevypadají tak zle, co??

Pravda ale je, že Santander byl hodně lehoučkej soupeř, přijel s naprosto tragédní taktikou a to pak nemůže být překvapením, že si odvezou takovýhle nášup.. Fakt nepochopím, jak jim trenér v zápase s Realem může naordinovat takhle vytaženou obranu, vždyť to je sebevražda, když vezmeme v potaz, jak rychlonohé a technicky vybavené hráče má Real k dispozici.. Navíc ofsajd systém připomínal spíš chaos systém, ti hráči to evidentně měli dokonale secvičené, byla krása sledovat, jak všichni naráz vystoupili v jedné lajně.. Téměř vždycky se někdo zapomněl.. Ještě k tomu všemu u Racingu zahráli tragicky oba stopeři, vůbec spolu nespolupracovali a nesčetněkrát se stalo, že mezi sebou nechali trestuhodně nepokrytého hráče..

Každopádně ať už byl soupeř jakýkoli, hra Realu se mi vážně velmi líbila, po většinu zápasu to mělo spád, tempo, soupeř vůbec neměl čas na chvíli vypnout, neustále se na něj valil jeden útok za druhým.. Navíc některé sklepávačky a následné narážečky na jeden dotek s nahrávkou za obranu neměly chybu.. Vysunutá obrana soupeře byla zkrátka to nejlepší, co mohlo útočníky Realu potkat, nebyl problém dostat míč za ni a pak díky rychlosti už zbývalo jen překonat brankáře.. Byla to pastva pro oči, ofenzivní síla Madridu se dnes projevila naplno..

Jinak individuálně se mi samozřejmě líbil Ronaldo, ten se konečně dostává do té své zabijácké formy, ve které sází jeden gól za druhým a konkurenci má možná tak v Messim, pak byl vynikajíí i Xabi, který dneska perfektně tvořil hru, ty jeho přízemní rychlé kolmé míče byly fantastické, vzpomněl jsem si přesně na toho Xabiho Alonsa z Liverpoolu.. I Di Maria odehrál povedenou partii, po té středeční tragédii dnes navázal na své velmi dobré výkony z ligy.. Jo a ještě mě zaujal Carvalho, to jeho čtení hry a předskakování soupeře je perfektní, protože se díky tomu založí okamžitě brejk do rozhozené obrany soupeře a on sám ji ještě k tomu může i přečíslit.. Jinak ale výrazněji směrem vzad prověřen nebyl..

Obecně se ale dá říct, že dobře zahrál z Realu snad každý, akorát tito čyři borci vyčnívali asi nejvíc.. Už se těším na El Classico, to slibuje perfektní fotbalovou bitvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ,chuda tvoja buduca zena..

Reagovat
alcantara

clásico

Reagovat
smazaný uživatel

"ofsajd systém připomínal spíš chaos systém"..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to deje v ty Valencii

Reagovat
Rssa

Co se tam děje? Mě zas nejede žádný link

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac si ukopnul balon a byla odpiskana penalta. Ktera navic vypadala, ze mic prosel skrz brankare

Reagovat
smazaný uživatel

a koukam na to na Veetlu, ale jako obvykle mi sem nejde vlozit odkaz

Reagovat
Rssa

tak snad v opakovačce to uvidím, zatím zkouším všechny linky, veetle, sopcast a ono prd

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo,nejmíň oblíbenej hráč,teda aspoň pro mě...Ale možná nejlepší fotbalově na světě...

Reagovat
mike.84

nene chyba... pravě tohle byl klasický obraz ronalda. proti slabým týmům umí zabrat a je z něj nejlepší zabiják, když už se tým veze a není o co hrát. v důležitých zápasech je k ničemu, protože, když je kvalita i na soupeřově obraně, je prostě uhlidatelný viz liga mistrů finale barca-man u nebo MS

Reagovat
smazaný uživatel

Uz me to nebavi a zacinam byt trochu unaveny to tu porad opakovat. Zkus si projit zapasy na posledni tri roky, co byl Ronaldo v Manchesteru a zjistits, ze daval goly i proti silnym souperum. Kdyby sis nepamatoval jen jeden zapas, ktery se navic nepovedl celemu United, ale premyslel v sirsich souvislostech, tuto hloupost bys nenapsal...

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna proti te Barce on byl jedinej, kterej se snazil a neco v tom zapase udelal...

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme si nesledoval napr nedavny zapas s AC Milan..

Reagovat
smazaný uživatel

Castrooo

Reagovat
Kily

já jsem v klidu, podle Kopyho vyhrajeme titul, takže nás tenhle stav nemusí zneklidňovat

Reagovat
-Kopy-

S touhle sestavou určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

treti misto neni spatny ne?

Reagovat
-Kopy-

titul

Reagovat
smazaný uživatel

neboj,nebudes sam, kdo nepojede na sraz

Reagovat
Kily

hmm, budu si muset najít jinej cíl svých vtípků, navíc tam nebude nikdo, komu se při fotbale budeme s Bagounem smát

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda nepojede?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

je pravda, že už nebude svážet všechny účastníky, tak to bude mít i význam, ale on by to nemusel ustát a třeba by si o mě v záchvatu vzteku zlomil ruku. A jestli to bude u Bagouna, tak nejedu zase já, protože mi ta jeho vyhrožovala, že jestli mu tak budu dál říkat, tak mi rozbije hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dostavime na dané místo jako posledně, nemam nouzi o to kdo bude mit o koho co zlomene...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pri posledni bitce ukazal mekky kosti spis nekdo jinej.

Reagovat
Kily

nemohl jsem vědět, že ten druhej bude mít tak tvrdý nos a čelist

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, smát se má člověk, pokud je na tom lépe než vysmívaný, což ani jeden z vás, snad kromě Toma, z tohoto vlákna není, chlapci...

Reagovat
smazaný uživatel

takze dalsia pohodicka, nas valec nadalej drti .. Ronaldo ako je v poslednej dobe zvykom dalsi skvely vykon , aj ked penaltu mohol nechat Di Mariov, ten by si tiez zasluzil gol.. hral paradne .. Higuain prvy gol dal, na druhy prihral , Ozil opet famozny , Xabi s Khedirom ovladaju stred .. mozno ze v obrane sme boli trochu lezerni a nechavali im vela miesta, ale to bolo hlavne tym ze hraci chceli dat co najviac golov.. skoda ze to tam nepadlo este Karimovi alebo Canalesovi.. ale inak spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Real, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za penaltu? Mám dost nekvalitní přenos ale i tak se mi zdála nějaká pochybná

Reagovat
-Kopy-

Taky se mi nezdála

Reagovat
smazaný uživatel

zakopl sám

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to tak vypadalo právě i na tom přenosu který má dohromady asi 16 kostiček..

Reagovat
smazaný uživatel

respektive čtverečků? to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nefotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, stejne mne tam chybi ten Robben..

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, na novy rok by mal byt fit

Reagovat
smazaný uživatel

(njn)..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon by si ale vic zahral Leon..

Reagovat
madridcan

Dufam,ze na Ronalda sa neznesie ziadna woodoo kliatba a vydrzi mu zdravie.V tejto sezone ma nato prekonat sameho seba z manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbálek na Mestalle má skutečně parádnické tempo!

Reagovat
-Kopy-

4 na 2

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednich trech ligovejch zapasech Realu 19 golu, to je hodne slusny, holt Mourinhuv defenzivni fotbal je znat..

Ronaldo je blazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

16.. nauč se počítat

Reagovat
smazaný uživatel

6-1, 4-1, 6-1.. At pocitam jak pocitam, furt mi vychazi 19.. Ale ja uz nepocital ve skole do 20 nejakej ten patek, ty se v tom urcite vyznas lip, kdyz to ted berete cerstve.

Reagovat
smazaný uživatel

19?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, 19.

Reagovat
smazaný uživatel

6+1+4+1+6+1=?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo...

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě sme si nerozuměly.. Real dal 16 golů ale ty si myslel celkově ty zápasy 19 golů..

Reagovat
Darren Fletcher

asi pocitate obaja nieco ine jeden goly realu, druhy vsetky

Reagovat
smazaný uživatel

To jako počítáš i obdržené góly?

Reagovat
smazaný uživatel

"V poslednich trech ligovejch zapasech Realu 19 golu"

Cetl nekdo tu vetu poradne?

Reagovat
smazaný uživatel

cetl, ale pochopil po svym.

Reagovat
smazaný uživatel

spolu to fakt je 19

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je zajímavé, že věnujeme cca 10 komentářů jenom tomu, abychom (abyste) jsme (jste) si vysvětlili, kdo co sčítá, a přitom by měla diskuze mířit naprosto jiným směrem...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už tady tak na všechno poukazuješ, to jsme (jste) v tom tvým příspěvku vůbec být nemá, když už před tím máš abychom (abyste). naše češtinářka by tě hnala

Reagovat
madridcan

no o tyzden proti oslabenemu Herculesu ale predtym becko musi zahrat v Murcii

Reagovat
smazaný uživatel

este ze nehra Drenthe .. ale vazne.. podla toho co som pocul tak je vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

ani trezeguet nehraje

Reagovat
madridcan

skor som narazal na Trezegola,ale zase niekto aj tie gly pripravuje,takze dokopy to dava dost citelne oslabenie

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to by mala byt pohodicka

Reagovat
F.Torres

minule proti Villarealu byl nezastavitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ronaldo asi forma

Reagovat
madridcan

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsem to dát do překladače, žádný pozitivní výsledek

Reagovat
Rssa

To je jednoduché, z Ronalda se udělá forma a dle ní si Mourinho nechá odlít dalších 10 Kristýnek

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji! Chtěl bych ho vidět chytat

Reagovat
Rssa

Spíš bych chtěl vidět, jak se dohadují o penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak musim rict, ze mourinho me definitivne presvedcil. presne tohohle jsem se ostatne bal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

a je po titule...

Reagovat
Rssa

Reagovat
madridcan

Mam po reale dobru naladu a tak by som sa aj stavil,ze Valencia otoci

Reagovat
kiwwi

ja dam aspon ze dalsi gol da vale

Reagovat
kiwwi

alebo ked tak na to kukam tak ani nie

Reagovat
kiwwi

tak som predsa len mohol dat

ale pri mojom stastie keby som dal tak ten gol vale neda

Reagovat
smazaný uživatel

Hodím to sem, dokud mi to vychází! Z preview: Papírové předpoklady hovoří jasně pro vítězství domácích Netopýrů, zkušenosti a intuice věří překvapení, které Mallorca předvedla před třemi týdny na Nou Campu, kde remizovala s Barcou 1:1. Podaří se Laudrupovým svěřencům podobný husarský kousek i na Mestalle?

Reagovat
smazaný uživatel

A podaří a podaří! Dneska vypadá Mallorca nesmírně nebezpečně...

Reagovat
smazaný uživatel

tobe ty predpovedi aspon vychazi. ja kdyz neco predpovim, tak se vzdycky stane opak

Reagovat
madridcan

valencia otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky si pořád říkám, že to nějak dají alespoň na bod...

Reagovat
Kily

jestli tohle budeš zkoušet častějc, tak dostaneš ban a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca přijela výborně připravena. Když se k tomu přidá snad nejtrapnější možný výkon obrany, zaslouženě tečem

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, kdepak mame kopyho?

Reagovat
smazaný uživatel

skor kde je marty by ma zaujimalo

Reagovat
smazaný uživatel

A uz jsou na prvních 2 místech klasicky Real a Barca.

Reagovat
-Kopy-

Začíná zmrtvýchstání

Reagovat
Kily

moc dobře, že je obránce máslo a daruje soupeři penaltu ze situace, ze které nehrozí akutní nebezpečí, být trenérem, tak ho nakopu tam, kam až slunce nesvítí, stejně jako třeba toho z Malagy ze zákrok na Özila

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom umíráčku navečer (Zara - Barca), a to se na mě fanoušci Blaugranas prosím nezlobte, se začínám čím dál víc bavit! Tomuhle říkám La Liga

Reagovat
smazaný uživatel

Vinc v depu To mě napadá, ta penalta byla fakt naivní od toho beka. Nechápu, proč ho kopne do hýždí, když je míč už skoro v zázemí...

Reagovat
-Kopy-

Ever dolu, žlutá, hraje špatně, je bez formy, nehraje na svém postu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě dolů i celý defenzivní segment týmu, tragická obrana

Reagovat
-Kopy-

tak když nehrajem dobře v obraně, tak potřebujem hrát dobře aspoň v útoku.

Aritz místo Banegy a na dva hroty.

Jinak hra katastrofa, co se to stalo s námi, Unai..... Pablo už mě pěkně sere, nebudem každý zápas hrát poločas v deseti kvůli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Unai tě sleduje, přesně tě vyslyšel. Navíc si myslím, že dobře vystužil obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pablo záhy tvá slova potvrdil

Reagovat
-Kopy-

...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se Pablo držel hesla: "Když nevíš, co s míčem, upadni..." Upřímně, dneska mu to nejde, ale v minulých zápasech mi tak špatný nepřišel...

Reagovat
-Kopy-

upřímně se podívej na jeho poslední zápasy poločas hraje superově, jeden z nejlepší a v druhém jakoby neexistoval

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ti dávám za pravdu!!! S naprostou jistotou zakládá útoky Mallorcy

Reagovat
Kily

to bych neřekl, pořád hraje obrana ve složení kiks - nekop - ten, kterému se smějí v Německu a Francii - záložník, to mě klidem rozhodně nenaplňuje a bude to ok jedině v případě, že se Mallorka zatáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je prostě král dvakrát za sebou rozhodnout zápas dvěma góly je fakt kumšt

Reagovat
-Kopy-

Albelda už na to nemá, nevim proč ho pořád staví...a nestaví stabilně Topala

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho, jsi třída! Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

genius .. kedy sa naposledy stalo aby na Bernabeu spievali meno trenera ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej chorál . Ale nejvíc se mi stejně líbil ten s Barcou .

Reagovat
smazaný uživatel

jakej mají na Josého u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho, José Mourinho, José Mourinho, José Mourinho.. .. a chvilu mu to inak pripadalo ako s anglickym prizvukom na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*teda mi pripadalo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to sú teda chorály

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola v tom aj melodia, ty vtipalek..

Reagovat
kubys

To nic na tom nemění, že to je fakt "TOP" chorál...

Reagovat
smazaný uživatel

jako by jim ten šlágr složil samotnej kája svobodů

Reagovat
smazaný uživatel

v lonsky sezone pri finale lm

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kamaráde, začínáte se mi fakticky hodně líbit! Už jsem se několikrát přiznal, že mi imponuje hra Barcelony více, nežli Realu Madrid, nicméně v posledních týdnech jsem přímo nadšený vaším herním projevem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA JOSÉ, FANTASTICO!!!

Reagovat
lnterista

kolik by asi dal Real golu kdyby Jose tak nebranil...15...20?

Reagovat
C-M@ster

Ten Messi na té fotografii nevydržel dlouho. Holt dal "málo" gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

300. per José

Reagovat
smazaný uživatel

250 centrů a všechno na hlavách hráčů z Mallorcy

Reagovat
smazaný uživatel

Nunés, ba celá defenzíva Mallorcy dneska předvedla fantastickej a nadprůměrnej výkon. K vaší ofenzívě bych jen dodal, že bez přesné přihrávky nemůžete konkurovat snad nikomu. Tolik zkažených přihrávek jsem u vás neviděl snad v dosavadních sedmi kolech ...

Když přidáme naprosto nepochopitelně uboze hrající defenzívu, není pochyb o tom, že si Mallorca body prostě zasloužila a potvrdila, že mám dobrou intuici

A já to říkal, a já to říkal, a já to i psal!

Reagovat
kiwwi

v PL by toho rozhodcu pokusali keby ukoncil zapas pred vyprsanim nadstaveneho casu a tu vsetci v pohode

Reagovat
Kily

věděl, že by za těch dvacet vteřin přišlo jenom několik centrů, které by obránci Mallorky bez problémů odklidili

Reagovat
kiwwi

ale co je to za modu, v zapase Real - Racing ukazali 4 minuty a odpiskal to po minute...a ja som potreboval aby real dal este jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

nova doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by nepískali kvůli 10 vteřinám a v moment, kdy Moya nakopne míč někam do prostoru mezi hráče Mallorcy a tribunou ...

Reagovat
-Kopy-

Nejdřívl proti nám odpíská takovou penaltu a pak místo 4 minut nastaví 3:40

Reagovat
-Kopy-

Zklamaní, zklamaní a ještě jednou zklamaní...Unai prosimtě můžeš mi říct co to tam kluci předvedli ? Sestava od tebe tragická, takticky nepřipravená. Sám si viděl že Ever se proti Barce na podhrotu trápil a dáš ho tam znovu. A taky nebuď posera stím posadit Albeldu a Pabla.

Výkon od samotných hráčů ještě horší než od Unaie, takhle se hraje za památku zemřelého prezidenta ? ne...Pablo di do prdele za dnešní výkon, se musel Tuzón za tebe stydět.

Jsem znechucenej, otrávenej, du rači spát...

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

amunt valencia, amunt

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to, nebo říkaj Mamut?

Reagovat
-Kopy-

zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Emery zoquete vete a tu casa. Estamos hartos de tus experimentos de playstation. Qué pretendes demostrar? Burro, más que burro

Reakce jednoho fandy hned po zápase, ani nemusim umět španělsky a rozumim tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

google translator: Emery vůl jít domů. Jsme nemocná z vašich experimentů

playstation. Snažíte dokázat? Osel, osel a nikoli

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbče Emery, jdi domu. Máme pokrk tvejch playstationvejch pokusů. Co si to dokazuješ? Osle, korunovaný osle

Reagovat
-Kopy-

Pravda je, že by mohl se trochu uklidnit, každý zápas jiná sestava, nejsou sehraný a pak to tak taky vypadá....

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je to vlastně Emery?

Reagovat
madridcan

vyrobca Fify

Reagovat
smazaný uživatel

PSA

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí ti to za to? Někdo se na něco zeptá a většina lidí tady má tendenci ho nějak setřít nebo mu zalhat nebo co ... proč mu to neříct pravdivě, když to třeba neví?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Blbče Emery, jdi domu. Máme pokrk tvejch playstationvejch pokusů.

Tak koho sa to asi moze tykat?Ked nieje poloretard,tak si to asi vycita z kontextu aj keby cely zivot len kriket sledoval

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o princip... jak tu mají být diskuze lepší, když i tradiční účastníci zájezdu se snaží novice stírat a nepřinést jim nové informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Valencie.

Reagovat
C-M@ster

Jseš sice jenom Sparťan, ale i tak si to mohl vyčíst z kontextu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl, ale nevyčetl. Proč se na něj hned obořovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Protože já o Emerym nikdy neslyšel, PD nesleduju a stejně jsem to pochopil. Navíc nemám rád Spartu a chtěl jsem si rýpnout. Je už pozdě a já se mořím se seminárkou.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim lapi, prijde mi, ze tady akorat staci, aby clovek zapojil budto mozek, nebo pouzil google

Reagovat
smazaný uživatel

Šebýku, jasně, ale takhle ti nikdy nevznikne nic kloudnýho ...

Reagovat
torcida

Burro, más que burro. kde tam vidis korunovany?

Reagovat
smazaný uživatel

volny preklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, doslovný překlad to jistí Ale jestli ti zní lépe: "Osle, víc než osle", prosím, proti gustu...

Reagovat
lnterista

Messi

Ronaldo

Reagovat
Losinho

Spíš naopak, ne?

Reagovat
lnterista

Messi je lepsi

Reagovat
Losinho

Já myslel za včerejšek

Reagovat
lnterista

nn

Reagovat
Tomanatura

Kopy, už teda můžeme začít porovnávat individuality Valencie a Realu?

Reagovat
-Kopy-

až jim dáme trojku, za 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

3:5 dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty

Reagovat
mike.84

ronaldo ... klasika.. proti slabým a v rozhodnutých zápasech skvělý, ale když o něco jde..tak nicmoc

Reagovat
Losinho

No, tenhle zápas byl ale brzo rozhodnutý hlavně díky němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se bodnout svymi moudry, kdyz si nedokazes zapamatovat vic zapasu, nez jen par a to jeste tech, ktere se ti hodi

Reagovat
blaugrana

A Bale začína pomaly, ale isto odpadať z boja o titul.

Reagovat
Rssa

chudák Bale, a to se proti Interu tak snažil...

Reagovat
blaugrana

Malo byť V.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Ronaldo dobrý výkon Ale dát 4 góly dlouhodobě podprůměrnému Santanderu a dát 4 góly ve čtvrtfinále LM špičkovému Arsenalu je obrovský rozdíl, takže bych krotil ty výkřiky o Zlatém míči pro Ronalda. Možná příští rok pokud bude pokračovat ve výkonech, ale letos už je podle mne rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Kor, kdyz vetsina vcerejsich golu padla do prazdne branky, kde mu to nekdo poslal na male vapno po zemi.

Ale na druhou stranu, do toho maleho vapna se dostal diky sve rychlosti, kdy utekl ubrancum, a proto nebyl problem mu tak jednoduse nahrat. A to je dobre, jen at se vyuzivaji prednosti nasich hracu.

Reagovat
Rssa

Jasně, však on je super hráč. On a Messi jsou v jiné kategorii než všichni ostatní (včetně všelijakých Militů, Sneijderů, Robbenů či Forlánů) protože mají STABILNÍ několikaletou formu, jsou svým způsobem geniální a obrovské hvězdy. O Zlatém míči rozhodují i týmové úspěchy a ty prostě a jednoduše Ronaldo do konce tohoto kalendářního roku ani získat nemůže, proto trochu ztrácí šance. Ale příští rok to může být jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

"špičkovému Arsenalu".. to snad nie

Reagovat
Rssa

jak jinak říkat čtvrtfinalistovi LM (několikrát po sobě), dlouhodobé anglické špičce atd? Nebo snad cheš říct, že Santander je na stejné úrovni jako Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

to nehcem, ale Arsenal uz do uzsej spicky dost dlho nepatri.. v PL na titul ud dlhodobo nema a v LM to iste.. o ich obrannom slozenim v tom zapase s Barcou ani nehovorim..

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno pred 4 rokmi..

Reagovat
X-bano-X

nj preto je teraz druhy v tabuľke.....ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

V LM se pravidelně dostávají dál než Real

Reagovat
smazaný uživatel

poharove muzstvo / haluzaci

Reagovat
madridcan

To zase take umenie nieje dostat sa k sestnastke vystrelit,lopta sa odrazi od vajca Eboueho,ucha Gallasa,pravej polky Clichyho pred Messiho pred ktorym stoji uz len brankar

Reagovat
Rssa

Hm, podívej se na sestřih gólů Messiho s Arsenalem ještě jednou, asi ti něco významného uniká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědav jestli to budou předvádět i proti top týmum, ale po dlouhé době by mohli být v EC důstojným soupeřem

Reagovat
smazaný uživatel

top tymi ?.. jasne sme prehrali aj AC..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem v lize, ale jo s tím AC máš pravdu ...

Reagovat
Chygro25

V lize je top tým jenom Real Madrid a Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

No co se týče TOP týmů světa, ale když se řeknou TOP týmy španělské ligy - tak to je Barca, Real, Valenice, Atletico, Sevilla....

Reagovat
-Kopy-

Ach jo, mě ta včerejší porážka tak štve a mrzí zaroveň. Hrajeme doma proti týmu ze středu tabulky a prohrajeme - nejhorší je, že zaslouženě. Samo že to utkání ovlivnila ta penalta nepenalta ale i tak jsme si potom za celý zápas vytvořili jedinou šanci(pablo začátek druhé půle).

To sem dlouho nezažil aby jsme si doma, za celé utkání měli jedinou příležitost. Takže Mallorka vyhrála zaslouženě a to se na Mestalle nesmí stát - ještě dvě takové utkání a Emery uslyší pískot i když půjde spát.

Špatná byla naše sestava i výkon jednotlivých hráčů. Emery musí přestat rotovat takhle se sestavou, to prostě nejde aby každý zápas hrálo šest jinejch lidí, to pak neexistuje nic jako sehranost, zastupovaní, takové ty automatické věci. Prostě chtě nechtě musí vytvořit zakladní jedenáctku na které bude stavět a na toto co předvádí.

Chce si to taky konečně vybrat rozestavění, jednou hrajem 4231, pak zase 442. To prostě nejde, to je to samé jako s rotováním sestavy, pak nejsou navyky, sehranost, automatické věci prostě...

Dále to chce více hledět na aktualní formu hráčů...Proč pořád cpe do základu Albeldu, když je Topal jasně lepší. David na to už nemá, je pomalej, rozehrávka strašlivá, nejpozději v létě to chce nový DM.

Další chyba je, proč už dvakrát nacpal Evera na post Silvy, když mu to tak evidetně nejde. Trapí se tam, neví kde běhat, jak hrát. Má málo míčů. On potřebuje mít spousty míčů a rozdávat přihrávky v podstatě to co dělá Many a to co dělal on sám celou minulou sezonu...Když hraje Many střed a Ever podhrota tak prostě je moc kuchařů v jedné kuchyni a to přece nejde...

Další věc, Aritz střílel góly, měl formu, byl povolán do repre a on ho nechá na lavičce na úkor Soldada, který formu zatím nemá. To je přeci špatně a absolutně nechápu jakto že to Emery nevidí...

Další věc jsou věcí jsou výkony Maty a Pabla...S Matou nevím co je ale vůbec se mi nelíbí, hlavně že chce víc prachů...Pablo jak už píšu nějaký ten týden tak poločasový hráč a včera dokonce neodehrál dobře ani jeden poločas, navíc zase nedal jasnou tutovku na začátku druhého poločasu na 2:2 a hned by to bylo jiné...Tutovku s Barcou, kde by jsme vyhráli kdyby dal jasný gól tu už rači připomínat nebudu...Zdá se mi, že má teď jisté místo v sestavě při zranění Joaquina tak na to pěkně sere...už aby se Joaq vrátil.

Moje sestave na které bych stavěl je 4231 - Cesar - Miguel, Maduro, Riccy, Mathieu - Topal, Banega - Joaq, Mata, Vicente - Aritz

A nejvytíženější náhradníky bych si představoval - Pablo, Soldado, Alba, Bruno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

(sam neverim tomu, ze ti ten palec davam )

Reagovat
-Kopy-

Jakto ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ber to spis jako jednu z dalsich ironickych narazek

Reagovat
-Kopy-

v poho

Reagovat
Tigerinho

400. pro Real Madrid

Reagovat
madridcan

Preco je na fotke Old Shatterhand?Dal 4 goly ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Redakce antimadridistů . I kdyby se někdo na hřišti vykadil, tak ho tam dají jen aby tam nebyl náš hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Sevilla - Bilbao super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

muzes mi popsat co se delo do kanoutove penalty?

Reagovat
-Kopy-

Od začátku super zápas, ve vysokém tempu, nahoru dolu. V prvních dvaceti minutách bylo lepší Bilbao, do konce poločasu se dá říci že Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

ale dost krutej pro athletic. sevilla zas haluzi...

Reagovat
Pipo123
Reagovat
X-bano-X

OT: PSV - Feyenoord 10:0 (25., 48. a 59. Reis, 40. Afellay, 49. Toivonen, 55. a 87. Lens, 63. a 77. z penalty Dzsudzsak, 70. Engelaar) tak to teda čumím na takej úrovni 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

brno - slovacko 7-0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Tak tohle penalta nebyla, to je škody kurva Athletic by určitě vyrovnal.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

je to k placi, jakej ma dneska athletic pech

Reagovat
$dolar$

Za co pisknul ted ten penis penaltu? Uriznul bych mu ...

Reagovat
kiwwi

to je cirkus toto

Reagovat
$dolar$

Negredo vykopne balon z rukavic Gorky a on piskne penaltu?

Reagovat
$dolar$

Hm a ted Llorente jasne ramenem a on piskne ruku...

Reagovat
$dolar$

Hm a bylo by vyrovnano, no rozhodci ty jsi kus pochvy...

Reagovat
kiwwi

skoda ze tak neskoro...

Reagovat
$dolar$

Jak se tohle vubec muze v takovy lize stat

Reagovat
smazaný uživatel

je videt, ze jsi ve spanelsku novy. tohle se tu deje kazdy kolo. spanelsti rozhodci jsou proste chaska idiotu, ktery nici fotbal a clos gomez je v tomhle smeru jednim z tech nejproslulejsich...

Reagovat
-Kopy-

Jo jo to je klasika, my už jsme zvyklí, já skrz Vale ještě víc, nás rozhodčí řežou to je děsný

Reagovat
$dolar$

Tak Villarreal jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Tak tohle se má ale podle pravidel pouštět..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, opravdu jasnej ofsajd no - uz to mohlo bejt 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

parada - perea jede

Reagovat
smazaný uživatel

a ujfalusi taky

Reagovat
-Kopy-

No to je v prdeli, tohle kolo jsem viděl tři utkání a všechny tři ovlivnil rozhodčí - Vale, Bilbao, Atletico...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Pomezní to měl strašně těžký, musel by si to zpomalit jako v televizi, tohle bych mu nevyčítal.

Reagovat
-Kopy-

Proč bys mu to proboha nevyčítal, vždyt okradl Atletico o regulerní gól...

Reagovat
Xavi

Protože je to jen člověk, který nemá zoom nebo zpomalení času, bylo to ve strašné rychlosti o milimetry.

Reagovat
-Kopy-

když je to o milimtery tak není o čem, rozhodčí má pomáhat ofenzivě v tomhle.

Reagovat
Xavi

Souhlasím, že gól měl platit. Já jen, že to byla opravdu hraniční situace a pomezní se musí rozhodnout hned.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne - proc mu vycitat chybny rozhodnuti?

Reagovat
Xavi

Kdyby tam byl robot, tak jo. Ale když je tam člověk, dokážu nějakou tu chybu pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

nejakou tu chybu - treba tu, ktera vas pripravila o postup proti interu?

ten rozhodci tam je od toho, aby zvladal hlavne tyhle hranicni situace, ktery rozhodujou zapasy. pokud je nezvlada, tak tam nema co delat. a tenhle kasparek, kterymu dal nekdo do ruky praporek, tak vazne co delat nema...

Reagovat
Xavi

Tak proti Interu tam chyb bylo víc, ale nějaké jsou prostě jasné a nějaké zase takové, že se pak lidi baví ještě dva dny po zápase u opakovaček a stejně se neshodnou...

Reagovat
smazaný uživatel

a tahle jasna snad neni? samozrejme ze prace pomeznich rozhodcich neni jednoducha a casto jde i o instinkt (z vlastni zkusenosti), ale oni proste tohle rozhodovani v rychlosti musi zvladat, od toho tam jsou. tahle chyba je neomluvitelna i kdyby se to vsechno odehralo v rychlosti svetla...

Reagovat
Xavi

Teoreticky máš pravdu, ano mělo by to tak být.

Ale prakticky to není možné, protože člověk má prostě omezené schopnosti.

Reagovat
Xavi

Nilmar je letos vynikající, minulou sezónu se jen rozkoukával a moc jsem nechápal, co dělá v brazilské reprezentaci. No teď už to vím.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Godwinson

Otočit !

Reagovat
smazaný uživatel

ujfa dneska vali!

Reagovat
smazaný uživatel

stahni proboha raula garciu. dneska se tam prochazi jak na vylete

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz fakt nemam slov, spanelsti rozhodci me dneska totalne dozrali

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jako videls to? ve mne uz se po prvnim polocase vari krev. jestli budou v tomhle trendu pokracovat, tak tu neco rozmlatim

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ne, i kdyz vubec nevim, co to zas ten sasek odpiskal. pomezni nemel praporek nahore. meli jsme podle me kopat roh a navic jeste zbejvalo neco z nastaveni...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jediny co me napadlo...

musite zpresnit na utocny pulce hlavne ve finalni fazi, zacatek byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si rikal, jestli to nebyl ofsajd, ale jak jsem tedka koukal na ruzny online prenosy (textovy) tak to ofsajd nebyl a ta strela na branu se normalne pocitala do statistik. je to fakt idiocie...

jj, urcite, chtelo by to tam nekoho, kdo tomu da myslenku a kdo chvili podrzi mic, doufam, ze stahne garciu a posle tam tiaga, potazmo frana. raul je dneska zase uplne mimo a nepomaha dozadu a dopredu neda ani prihravku...

Reagovat
smazaný uživatel

no akci pustil dal a pak najednou se otocil a piskl konec /myslim ze ani uz nevidel kuna padat/, divnej typek.

snad to pujde, podle vseho na ne mate

Reagovat
smazaný uživatel

to je to nejhorsi, zatim hrajeme snad i lip (a to ipresto, ze nas stred je tragickej)

Reagovat
-Kopy-

Viděl sem no, pěkně vás řeže.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jednou pardon, nejak mi to ulitlo

Reagovat
smazaný uživatel

pekne rossi no, tady se bohuzel neda udelat nic jinyho nez totalne rozbit drzku nasi obrane

Reagovat
smazaný uživatel

to je holt rozdil mezi nasi obranou bez perey a s pereou

Reagovat
Fernando_Torres

Tjn, ještě sem snad neviděl zápas kde by Perea neudělal aspoň jeden kiks, dneska si ho Nilmar s Rossim vodili jak malýho kluka... Jen si řikám jak to můžou nevidět trenéři, protože Perea už v Atléticu zažil takovejch koučů a prakticky pod všema hrál víc než dost i přes to jak hrál tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

on stahne obstojne hrajiciho assuncaa a necha tam tragickyho garciu?

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka si snad beze srandy tenhle zapas koupila. to je jak zapas sevilla - athletic...

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me, co videl rozhodci kdyz naridil 2.pentli sevilly

Reagovat
Chygro25

Ustaritz zahrál dvakrát rukou, ale předtím zřejmě fauloval Negredo.

Reagovat
Biozdenda

me by i zajimalo, co za zapas videl ten clovek, ktery psal tu reportaz tady.. nektere veci tam proste nejsou pravda.. jinak ty penalty v tomhle zapase mi prisly vsechny minimalne podivne..

Reagovat
satan_666

taky sem se hodně divil a psal to k samostatný "reportáži" toho zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska to bylo kruty - rozhodci permanentne proti nam, neuznal nam regulerni gol (i kdyz nam zase ocividne odustil pentli). dneska jsem se koukal i na athletic a reknu vam, ze dlouho jsem nevidel dva zapasy, ktery by byly takhle ovlivneny rozhodcim

hrali jsme s villarrealem vyrovnanej zapas a myslim, ze misty jsme meli i prevahu, ale bohuzel vzhledem k naprosto slabemu stredu zalohy jsme nebyli schopni udrzet mic na pulce soupere. raul garcia uz mi opet zacina pit krev - na hristi se jen tak toula, neprihrava presne, ofenzivu nepodpori (byla docela sranda videt, jak superdefenzivni assuncao zaklada vic akci a celkove podporuje utok vic) a nevypomaha ani dozadu. bylo moc dobre videt, jak ustavicne hori nase prava strana, protoze tam stredni zaloznik nejistil reyese a ujfiho (mel je jistit garcia). i mnohem ofenzivneji ladeny tiago tohle zvlada takticky lip. ztracenej stred pole nas podle me dneska stal zapas - chapu, ze do utkani venku proti silnejsimu souperi sestavil kike defenzivnejsi a vic borici stred, ale jakmile jsme zacali prohravat, tak se mel garcia budto vic vysunovat, nebo ho mel kike stahnout...

dneska se taky naplno ukazalo, jaky je rozdil mezi obranou bez perey a obranou s pereou. nasazeni toho kolumbijskyho saska fakt nechapu, zvlast kdyz v poslednich par zapasech hral na stoperu ujfi a napravo valera a docela to fungovalo. perea dneska nestihal vubec nic, rossi i nilmar si s nim delali naprosto co chteli. snad i vyzkouset mladyho pulida by stalo za to - porad lepsi nez perea

celkove je to dneska docela velka rana. myslim, ze kike to zas jednou prokaucoval. musime se ale rychle oklepat a poucit se z chyb (i kdyz z nekterych se kike asi nepouci a cpat pereu a garciu tam bude furt). porad jsme neztratili zadne vylozene jiste body proti slabsim, naopak jsme nejake urvali i tem silnejsim, neni to rozjete az tak spatne. ale boj o treti/ctvrte misto bude mnohem vic tuhy, nez jsem si na zacatku myslel

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, to jsem to zas nejak prehnal

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Getafeee . To je úžasný, jak tam ten Torres pracuje a hlavně ten jejich fotbal mi připadá čím dál lepší. Jen tak dál .

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nerikej, ze fandis tomuhle nesympatickymu tymu bez fanousku, zazemi a historie, zato se schopnym vedenim

Reagovat
smazaný uživatel

Real fandí Getafe a Espanyolu .

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastne fakt no. me tenhle tym ale priserne zere...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, žere všechny, ale nás ne. Kdybyste tam dávali vaše odchovance, tak bys je měl rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

sympataci predevsim

Reagovat
smazaný uživatel

Real uchvatné vítězství, ale když se dívám na sestřihy, má pocit že jim to zas rozhodčí usnadnili.

První dva góly DOST SILNĚ zavánějí ofsajdeml, ten třetí to byl ukázkovej to vážně už nechápu, na co tam ti rozhodčí jsou ??!!

Reagovat
madridcan

ani jeden nebol ofsajd...a ten treti uz urcite nie.Ronaldo bol zo zaciatku v ofsajde,ale nehral,cize bol v takzvanom mrtvom ofsajde.Ked sa dotkol lopty Ozil ako prvy tak sa uz o ziadny ofsajd nejednalo

Reagovat
Biozdenda

ale jestli teda myslime tu samou situaci, tak pak stejne dostal prihravku a diky naskoku, ktery ziskal z offsidoveho postaveni byl pred brankou sam. byl sice v mrtvem offsidu, jenze v momente, kdy dostal prihravku to uz offside byl, ale jak kdo to piska ze.. viz Ruda fan Nistlroj proti Čr v tom nasem slavnem zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslite tu samou situaci. Ale podivej se, kam Higuain nahraval. Mu to daval pod sebe. A to hodne dozadu pod sebe, takze o offside neslo.

Reagovat
Biozdenda

http://www.youtube.com/watch?v=Mv95WfAw7TY myslim tohle, nahraval Ozil, ale kde byl v dobe prihravky Cristiano?

Reagovat
Biozdenda

myslim te na Ozila, at to jeste trochu zkomplikuju

Reagovat
X-bano-X

Ronaldo sa nevrátil za posledného brániaceho hráča ale len za Ozila, čím ťažil z offside postavenia a gól uznaný byť nemal. Aj keď musím uznať spravil to pekne, to sa musí nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale offside sa posudzuje az v momente prihravky.. a vtedy bol Ronaldo uz za Ozilom.. je to regularny gol

Reagovat
X-bano-X

Heh tak si naštuduj pravidla, nahravka ktorá šla na Ozila nebola piskana ako offside na Ronalda z dôvodu že nehral. Mrtvý offside sa dohráva spôsobom že hráč sa nesmie zapojiť do hry pokiaľ sa nevráti za posledného brániaceho hráča, čo Ronaldo nespravil detto ak by mal byť offside tak by ho mal písknut hlavny a nie mávnuť postranný a to z dôvodu vyššie napísaného. čiže Ronaldo ťažil zo svojho offside postavenia. Ak by tak nebolo každý tým by mohol mať hráča ktorý by celý zápas stál pri súperovej bráne a v prípade brejku svojho týmu by sa zachoval tak ako Ronaldo.......

Reagovat
X-bano-X

A ešte niečo k tomu, nemám pri sebe pravidlá ale môže byť že Ronaldovi stačilo aby sa dostal za Ozila, ale to sa mi nezdá. Pokiaľ si dobre spomínam v pravidlách sa presne píše, že hráč sa musí dostať von z offside postavenia a až tak sa môže zapojiť do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no moze byt ze je to tak.. ale tieto situacie teda nezavidim postrannym

Reagovat
smazaný uživatel

parkrat si to este pozri..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, nejenze nam neuznali regulerni gol, ale jeste jsme meli kopat jednoznacnou pentli. ramirez dominguez

Reagovat
smazaný uživatel

mmch, ten samej idiot poskodil i utkani hercules - villarreal...

Reagovat
madridcan

500 pre REAL MADRID na 1.Mieste v La Lige a Cristiana Ronalda na prvom mieste v Pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

a pre zamorovu trofej pre Casillasa

Reagovat
smazaný uživatel

A pro 1. misto v GB za 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych se zeptat autora souhrnu villarreal - atletico, jestli videl ten zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu vědět, na druhou stranu bych chtěl říci, že ačkoli jsme v redakci 3, resp. čtyři (Yarda píše jenom Real Madrid), tak není v silách všech koukat se na všechny zápasy, to se na mě nezlob. Zbytek se pak musí loudit z anglických, resp. španělských webů.

A i kdyby ten zápas neviděl, nenalezl jsem tam nic špatného, ty ano?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to chapu, ale ty zase pochop, ze neni prijemne, kdyz tady nekdo o tvem oblibenem tymu siri "mystifikace". co se toho souhrnu tyce, je tam spatne chronologie - agueruv ofsajd byl uz pred brankou caniho (takze bychom vedli 1:0) - a vypusteni nekterych vcelku podstatnych momentu - jednoznacna penalta pro nas, kterou rozhodci neodpiskal (a dalsi dve sporne na obou stranach). mimo to bych tam treba uvital zminku, ze ten zapas silne poskodil rozhodci, protoze to je u sourhnu zapasu docela podstatna informace...

ja chapu, ze psani preview a souhrnu je neuveritelne casove narocny (sam to vidim na svoji segre, ktera dela francii), ale tohle je uz za poslednich par kol uz asi potreti, co jsem v preview nebo souhrnu atletica nasel nejakej "problem".

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem, jestliže to není uvedeno ve zdroji, nemůže to být uvedeno ani v článku, ať už je to jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne no, ale na druhou stranu, slusna a poctiva prace by se nemela sestavat jen z prosteho opisovani jednoho zdroje...

Reagovat
smazaný uživatel

No nebudu se vymlouvat. Nemáme to jednoduché, ale proto nás to baví. Výmluvy jsou na nic a jenom bych jimi měl zakrýt vlastní nebo slabost kolegů? Kdepak, jsme silní a tohle byl menší nedostatek způsobený časovou tísní jednoho z nás!

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel, to je jasny

kterej zapas se atleticu letos povedl? krome superpoharu sem takovej nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

inter, sporting, athletic, vicemene i rosenborg a getafe, kde jsme podali standardni vykon. vzhledem k tomu, ze v minulych tydnech jsme meli zranenych nekolik klicovych hracu, je i vcelku pochopitelny, ze kazdyho nedrtime...

Reagovat
smazaný uživatel

pro me letos zklamani, ale je to dany dobrou lonskou sezonou

kdyz clovek vi ze to v nich je, ale neni to videt na hristi, vcera druhej polocas utrpeni, villareal se zatahl a oni si s tim nedovedli poradit.

co s forlanem?

Reagovat
smazaný uživatel

dobra lonska sezona? az na tazeni EL a copou to byl des, v lize nejhorsi sezona za poslednich pet let. je to uz takova klasika, ze atleti nikdy nesplni ocekavani a naopak prekvapi, kdyz se s nima nepocita (viz treba minulej rok zlom zima/jaro). zase bych to ale s pesimismem neprehanel - meli jsme zatim nejtezsi los ze vsech a byla tam i nejaka zraneni. navic forlan, na kterem posledni tri sezony v podstate stala nase hra, je silene mimo. ale nebal bych se o nej, minulou sezonu zacal taky naprosto hrozne a dokoncil ji jako kral. pokud se ale jeho vykony do ledna aspon trochu nezlepsi (mely by jit nahoru s navratem aguera), tak bych ho nekam strelil za velky prachy a privedl poradnyho utocnika (falcao )

Reagovat
smazaný uživatel

jejich hra se mi loni i pres spatny vysledky libila vic /nekoukam na kazdej zapas/

forlan me prekvapuje, jakoby nevedel co hrat, vcera ani nebojoval, nenastoupeni k pratelaku s uru, jen koukam a cekam az se vrati.

je rozdil, kdyz kouka fanda a nefanda, rad bych je videl zase hrat, snad brzy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi asi nevidel prvnich tak deset zapasu na podzim, protoze to bylo utrpeni, po kterym mi bylo fakt k placi. pokazdy kdyz byl dalsi zapas, tak jsem se musel premahat a rikat si, ze dneska se to uz zlomi. co se pamatuju, tak forlan ma na zacatku sezonu pokazde trochu pomalejsi rozjezd a jeho forma graduje na jare, ale tohle je uz proste moc. nikdy to nebylo tak hrozny na to, aby ho trener nechal permanentne sedet na lavicce. ten hrac podle me naprosto ztratil motivaci a chut ke hre a pokud je zase rychle nenajde, tak by se mel pakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ma pamet je hrozne derava tak nejak mi prislo ze hrajou lip nez ukazujou vysledky, ted se mi to zda vlastne naopak. jasny ze pro fandu byli ty vysledky a pohled na tabulku utrpenim.

bylo by dobry ho nekde potkat a zeptat se "diego co se deje?"

Reagovat
$dolar$

Parada Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

parada kdyz te k tomu dotlaci rozhodci no...

Reagovat
smazaný uživatel

"Kanouté se dostal do úniku a byl ve vápně faulován gólmanem Palopem, který za zákrok dostal žlutou kartu a zahrával se další pokutový kop. Ten bez problémů znovu proměnil Kanouté a zvýšil na 4:2."

co to je zase za blabol...spis Negredo fauloval Gorku a "nestranny" rozhodci odpiskal pencli pro Sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

je opravdu takovej problem podivat se pred psanim souhrnu na minutovej sestrih golu?

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby to bylo obcas, ale tohle se tu deje posledni dobou az prilis casto...

Reagovat
smazaný uživatel

(viz muj prispevek vejs na souhrn villarreal - atletico)

Reagovat
smazaný uživatel

nepiskal ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

piskal ruku ktera byla vlastne hrud a ktery predchazel faul Negreda...tyhle veci by samozrejme mely v reportu byt a ne prepis "reportu" CTK nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem 3 kola Atlético Madrid nepsal, takže tu nebudete mít prostě dobrej report od člověka, kterej ten zápas viděl, protože já píšu reporty jedině po předchozím schllédnutí, pokud to jde. .... jinak ... dokud Noire nebudeš psát report po hodině od dohrání a nebudeš mít report nebo záběry, tak nemůžeš něco podobného hodnoťit ....

Pánové. Psát reporty nění nic jednoduchého, ale ani těžkého. Každý k tomu přistupuje úplně jinak, ne třeba tak dobře, jako atd. Já osobně si něstěžuji, ale vaše stížnosti jsou prostě a jednoduše mimo mísu ... Jestliže to Adam neviděl, tak nemůže napsat něco jiného, než je v psané formě goalu.com, anebo soccernet.com.

Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě a jednoduše, moji redaktoři nebo já nevidíme každej zápas a nemůžeme ho popsat podle vlastních slov a názorů. ... je třeba nad tím zauvaožovat a nebrat všechno stoprocentně vážně ....

Reagovat
smazaný uživatel

podle me proste neni slusne odvedena prace, kdyz doslova opises, co napsal nejaky patlal na goal.com (protoze tam sami patlalove vetsinou jsou). podivat se treba na sestrih golu nebo porovnat s jinym zdrojem ti zabere asi ctvrt hodiny a pomuze to vyvarovat se chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Lapi ale upozorňuje na chybějící zdroje těsně po utkání. Například za sebe můžu říct, že mám otevřený net s online španělským komentem, na klíně počítač a puštěnou televizi (většinou s vypnutým komentářem), popřípadě překlikávám mezi online přenosem na netu... Pokud ale píšu LM, tak zároveň ještě píšu průběh utkání, protože tam to chtějí prakticky hned, jak zápas skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozrejme pravda presto se ale odvazim tvrdit, ze vetsina ctenaru by spis uvitala presny a komplexni souhrn, a to i na ukor toho, ze onen souhrn nebude k dispozici hned po utkani.

pochopim treba, kdyz nekde bezmyslenkovite okopirujete souhrn utkani racing-levante (nic proti fanouskum techto tymu ), ale preview a souhrny zapasu "sledovanejsich" tymu nebo slagru kola by mely byt prece jen o neco vic komplexni a nemely by v nich byt zasadni chyby.

ja chapu, ze casto jsou ty preview a souhrny temer nadlidske ukoly, sam to vzdycky vidim na segre (pise francii), ktera se s tim chudak po nocich pere. zdejsi redaktorske prace si velmi cenim, ale bohuzel se najdou vyjimky jako napriklad tato (a kdyby to byla letos jen jedna vyjimka...). cely eurofotbal je pak serioznim fanouskum, kteri ten zapas videli, k smichu, coz je myslim velka skoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele