8. kolo
24.10.2010 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 2:1

Espanyol si letos z Estadi Cornellà-El Prat udělal nedobytnou tvrz a v tomto duchu pokračoval i v zápase proti Levante, které porazil 2:1 a překvapivě se drží na pohárových pozicích. Oproti tomu nováček soutěže je na tom o pár míst hůře, dnes skončila jeho čtyřzápasová šňůra neporazitelnosti...

Barcelonští začali jako z partesu a už po pěti minutách se měl hostující brankář Manolo Reina co ohánět, nebezpečný pokus Callejóna ale nakonec mohl jen kontrolovat, poněvadž šel mimo jeho svatyni. Ve třinácté minutě ovšem již inkasoval, když z poměrně ostrého úhlu pálil z voleje Jesús Dátolo a Espanyol vedl 1:0.

Dvě minuty po vedoucí brance mohli Katalánci svůj náskok navýšit a aktivní Callejón dokonce dostal míč na místo určení, jeho zásah ale nebyl kvůli ofsajdu uznán. Ruku k dílu poté přiložil také Joan Verdú, ani on ale Reinu nepřekonal a do pauzy se tak šlo za těsného vedení domácích.

Krátce po změně stran se ovšem Espanyolu dýchalo přece jen lépe, to když za ošklivý zákrok šel rovnou pod sprchy hostující Xisco Nadal. Hostitelé tak mohli v klidu kontrolovat hru a v 81. minutě přidali pojistku, když se přízemní střelou prosadil Callejón - 2:0. Jak byl jeho gól důležitý, se ukázalo tři minuty nato, kdy Levante vystrčilo růžky a Stuani hlavičkou potrestal Álvarezovo zaváhání, v závěru si ale už hosté nic nevytvořili a Espanyol tak zůstává doma i nadále stoprocentní.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele