8. kolo
24.10.2010 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

CA Osasuna - Málaga CF 3:0

Souboj o přímou pozici v tabulce se odehrál v rámci 8. kola Primera Division v Osasuně, kde domácí přivítali Málagu. Osasuna dokázala vyhrát jednoznačně 3:0 a posunula se o dva body právě před Málagu až na jedenáctou příčku. Málaga je pouze o skóre na nesestupové pozici. O svém vítězství rozhodli domácí už ve 2. minutě, kdy se trefil Nekounam z penalty.

Už ve 2. minutě zápasu se domácí protlačili do příležitosti a v pokutovém území byl zkosen domácí Juanfran od Manua, který za zákrok pochopitelně viděl žlutou kartu. Na značku si balón postavil Nekounam a nekompromisně poslal gólmana na druhou stranu - 1:0. O pár minut později dostal parádní kolmici domácí Aranda a řítil se sám na branku Málagy, dokud nebyl zastaven praporkem asistenta na pomezí. Opakovaný záběr však ukázal, že se o ofsajd nejednalo a domácí tak byli ošizeni o velikou příležitost.

Domácí byli na začátku zápasu hodně aktivní a stále v úvodní čtvrthodině mohl druhý gól přidat Masoud. Jeho dalekonosný pokus po zemi však skončil metr vedle pravé tyče branky hostí. O pár minut později zahrozil znovu Masoud, ale tentokrát neuspěl ani se zakončením hlavou.

Na druhý gól si tak domácí počkali do 37. minuty. Juanfran inkasoval přihrávku od aktivního Nekounama a poslal do úniku Masouda, který už tentokrát nezaváhal a parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0. Tento stav svítil na světelné obrazovce také po prvních pětačtyřiceti minutách.

Domácí vstoupili aktivně i do druhé půle a hřebíček do rakve zasadili Málaze už v 56. minutě. Masoud se uvolnil na levé straně a naservíroval parádní pas na neobsazeného Arandu, který neměl problém zasunout balón do poloodkryté branky. Poté se hra hodně uklidnila, domácí se stáhli více dozadu a hosté nebyli schopni něco kloudného vymyslet.

To mělo za následek poměrně nudnou druhou polovinu druhého dějství. K vidění totiž byla jediná střela na bránu a to z kopačky Stadsgaarda v 89. minutě, který šajtlí pořádně provětral rukavice gólmana Galatta v brance Málagy. Domácí tak měli pod kontrolou i závěr zápasu a po celý zápas nepustili Málagu do vyložené příležitosti. Zaslouženě tak vyhráli 3:0.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hurááááááááááááá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele