Primera Division - souhrn 38. kola

21.05.2011, 19:59, aktualizováno 22.05.2011, 00:03
Komentáře a souhrny
Barcelona se s mistrovskou sezónou rozloučila vítězstvím nad Malagou, ačkoliv nastoupila ve značně improvizované sestavě. Gólostroj si pro své fanoušky jako útěchu za druhé místo připravil Real Madrid, Almeríi nasázel osm gólů. Černý Petr v sestupových soubojích nakonec vyšel na La Coruñu, která se po prohře s Valencií s nejvyšší soutěží loučí...

Racing Santander - Athletic Bilbao 1:2

21.05.2011 22:00

Góly: 88. Kennedy Bakircioglü - 21. David López, 22. Fernando Llorente

Athletic v příští sezoně čeká Evropská liga, to bylo jasné už před dnešním zápasem na půdě Racingu. Baskové si však připsali cenné vítězství, které zařídili dvěma góly v rozmezí dvou minut Lopéz a Llorente. Za domácí odpověděl až v závěru Kennedy, na porážce Racingu to ale nemohlo nic změnit.

Domácí přitom začali skvěle, ještě v první desetiminutovce měli tři velmi dobré příležitosti, dvakrát se do zakončení dostal Giovani, jednou Rosenberg, se všemi pokusy si však poradil pozorný brankář Iraizoz. Další šanci měl ve dvanácté minutě stoper Henrique, jenž si naskočil na parádní centr od rohového praporku, jenže přestřelil.

Ve dvacáté první minutě poprvé zahrozili hosté z Bilbaa a hned z toho byl gól. Ke standardní situace z nějakých pětadvaceti metrů se postavil David Lopez a jak je jeho dobrým zvykem, zakroutil míč k přední tyči a nedal Toňovi v brance Racingu žádnou šanci. A hned o minutu později to bylo 2:0 pro Basky, k míči se v pokutovém území probojoval Fernando Llorente a zblízka propálil vše, co mu stálo v cestě.

Racing po této dvouminutovce jakoby zchladila studená sprcha, jedinou výjimkou snad byla velmi dobře hrající dvojice Giovani - Rosenberg, první jmenovaný přihrával, druhý střílel a bylo z toho břevno. V poslední minutě prvního dějství se snažil chytře přehodit Toňa hostující Muniain, jenže přestřelil i branku.

Druhá půle nepřinesla tolik vzruchu jako ta první, přesto bylo k vidění několik zajímavých situací na obou stranách. Velkou možnost měl David Lopez, ke kterému se snesl centr Muniaina, střelec první branky však tentokrát minul. V sedmdesáté čtvrté minutě přišla další rána pro domácí výběr, po druhé žluté kartě byl vyloučen Francis Perez. I v oslabení však Racing dokázal alespoň snížit, na konečných 1:2 upravil po Lacenově přihrávce Kennedy.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 3:4

21.05.2011 22:00

Góly: 62. Jonathan de Guzmán (pen.), 71. Pierre Webó, 90. Pierre Webó - 12. Sergio Agüero, 18. Juanfran, 59. Sergio Agüero, 81. Sergio Agüero

Atlético se se sezonou rozloučilo nádherným zápasem, ve kterém zvítězilo na půdě Mallorcy 4:3. Největší podíl na vítězství měl znovu útočník Sergio Aguero, který zaznamenal hattrick, na domácí straně se pro změnu dvakrát trefil Webó. Mallorca končí jen bod od sestupu sedmnáctá, Atlético je sedmé a zahraje si Evropskou ligu.

Hned první velká příležitost skončila úvodní brankou zápasu. Téměř od poloviny hřiště prošel až do pokutového území Aguero, počkal si na nejvhodnější čas na střelu a z úhlu propálil Aouateho. V sedmnácté minutě mohli Atleti vést o dvě branky, to by však musel Aguero tentokrát mířit přesněji.

V osmnácté minutě přesto druhá branka Atlética přišla, Mario Suárez vyslal dokonalou kolmici na Juanfrana, který z podobné pozice jako Aguero rozvlnil síť za izraelským brankářem Aouatem. Snížit mohl okamžitě Emilio Nsue, vynikající zákrok však předvedl David De Gea, který s největší pravděpodobností dnes chytal v dresu Atlética naposledy, španělský gólman je velmi blízko podpisu smlouvy s Manchesterem United.

Ve třicáté šesté minutě se ještě snažil hlavou prosadit Pierre Webó, ani on si ovšem na De Geu nepřišel, a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:2. Domácí se tlačili za gólem, Michael Pereira ale v obrovské příležitosti nedal. V devětapadesáté minutě dostala Mallorca další lekci z efektivity, na další Suárezovu perfektní přihrávku si naběhl Aguero, skvěle si míč zpracoval a kolem bránícího hráče domácích ho poslal do šibenice.

V šedesáté třetí minutě zblokoval De Guzmánovu dělovku z dálky rukou Valera a protože přitom stál v pokutovém území, kopala se penalta. Tu s přehledem proměnil Jonathán De Guzmán, který poslal De Geu na druhou stranu a snížil. V sedmdesáté první minutě Mallorca zdramatizovala vývoj utkání, na centr Gonzala Castra si naskočil Webó a zavěsil.

Jenže proti zápletce dnes byl jeden muž a jeho jméno je Sergio Aguero. Kun dostal další přihrávku ze středu pole, obešel tři protihráče, lehce si přehodil gólmana a do prázdné branky zakončil. Jak jednoduše to vypadá v podání Aguera! Domácí stačili již jen korigovat skóre na konečných 3:4, to když se v pokutovém území nejlépe zorientoval Pierre Webó. Na výhře Atlética v nejkrásnějším utkání posledního kola La Ligy to však nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Valencia CF 0:2

21.05.2011 22:00

Góly: 4. Aritz Aduriz, 90. Roberto Soldado

Deportivo v příštím ročníku Primera División bohužel neuvidíme, dnes totiž podlehlo doma Valencii 0:2 a s nejvyšší španělskou soutěží se loučí. Skóre otevřel již ve čtvrté minutě Aduriz, domácí v závěru ve snaze o vyrovnání otevřeli hru a z rychlého protiútoku ještě jednou inkasovali, trefil se Soldado.

Utkání začalo v dobrém tempu a hned po čtyřech minutách Netopýři vedli. Po pravé straně prošel Joaquín, odcentroval do pokutového území na Adurize a ten střelou z prvního dotyku k tyči nedal Aranzubíovi v brance Deporu žádnou šanci. Domácí se od této chvíle tlačili za vyrovnáním, hned v sedmé minutě nebezpečně pálil Adrián, ale minul.

V desáté minutě se k hlavičce z vynikající pozice dostal Riki, hlavička mu však nesedla ideálně, a tak si César poradil. Ve třinácté minutě šel Riki úplně sám na bránu Valencie, jenže jí přestřelil. Ve dvacáté páté minutě měl další stoprocentní šanci Riki, kterému vrátil míč po rohu na malé vápno Colotto, Riki však zblízka trefil jen tyč, následná Colottova dorážka snad přestřelila stadion Riazor.

Deset minut před přestávkou parádně kroutil míč na zadní tyč Juan Mata, výborný zákrok musel předvést Aranzubía, který vytěsnil míč mimo tři tyče. V šedesáté třetí minutě se k další hlavičce dostal Riki a proti byla znovu jen tyč! Rozhodnout mohl v sedmdesáté minutě Mata, tváří v tvář Aranzubíovi ovšem selhal. Vedení 2:0 měl na kopačce také Aduriz, který se uvolnil přes dva obránce Deportiva, do střely mu však vložil nohu domácí brankář.

V devadesáté minutě měli další dvě stoprocentní šance Deportiva Lassad a Xisco, dva bravurní zákroky vytasil César Sánchez. Do otevřené obrany domácích vnikli v nastaveném čase Joaquín se Soldadem, první jmenovaný přihrával druhý střílel a poslal Deportivo do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 2:3

21.05.2011 22:00

Góly: 54. Daniel Osvaldo, 73. Joan Verdú - 2. Álvaro Negredo, 45. Frédéric Kanouté, 62. Álvaro Negredo

Espanyol podlehl v posledním kole na domácím hřišti Seville 2:3, končí tak na slušném osmém místě. To Sevilla si výhrou zajistila pátou příčku a tedy výbornou výchozí pozici do Evropské ligy, které se příští rok zúčastní. O osudu utkání rozhodl dvěma góly Alvaro Negredo.

Sevilla se do vedení dostala už ve třetí minutě, byl to vůbec první gól celého osmatřicátého kola. Na centr Alejandra Alfara si naběhl Alvaro Negredo a nekompromisní střelou otevřel střelecký účet zápasu. Domácí mohli okamžitě vyrovnat, to by však musel Alvaro pálit přesněji.

Vyrovnat mohl také Pablo Daniel Osvaldo, ani on ale v dobré pozici branku netrefil. V poslední minutě první půle našel Luis Alberto přesným pasem Fréderica Kanoutého, která si již s takovýmito situacemi ví rady, Sevilla vedla 2:0.

Druhá půle patřila především domácímu Espanyolu, který se snažil hnát za vyrovnáním. V padesáté čtvrté minutě přišla kýžená první branka, na přihrávku Verdúho si naběhl Osvaldo a pohotovou ranou překonal Javiho Varase v brance Andalusanů.

Ernesto Galán mohl o pár minut později dokonce vyrovnat, v obrovské šanci však trefil jen tyč. A tak se znovu prosadil hostující kanonýr Negredo, ten tentokrát dostal perfektní přihrávku ze strany od Cácerese a podruhé v zápasem, celkem podvacáté v sezoně, rozvlnil síť. Snížit znovu mohl domácí Alvaro, Varase ale nepřekonal.

Espanyol se přesto dočkal zdramatizování souboje, Osvaldo oplatil gólovou přihrávku Verdúovi, tentokrát pálil záložník s číslem 10 a bylo to 2:3. Do konce zápasu se však již nic zajímavého nestalo, a tak Sevilla zvítězila v Barceloně na půdě Espanyolu 3:2. Posledních deset minut si zahrála také legenda Espanyolu Ivan De la Peňa, ten se tak loučil s aktivní kariérou.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Zaragoza 1:2

21.05.2011 22:00

Góly: 80. Cristhian Stuani - 39. Gabi, 73. Gabi

Zaragoza doslova utekla hrobníkovi z lopaty, do posledního kola vstupovala z adeptů na sestup v nejhorší pozici, díky výhře na půdě Levante se však nakonec na úkor Deportiva zachránila. O záchraně Realu rozhodl dalšími dvěma góly úžasný Gabi, za Levante až v závěru snižoval Stuani.

Nutno říct, že Zaragoza vyhrála naprosto zaslouženě, byla po celý průběh zápasu jednoznačně lepším týmem a byla by škoda, kdyby sestoupila. První šanci zápasu měl v páté minutě Gabi, to se však ještě teprve zastřeloval. V sedmé minutě se do obrovské šance probojoval Angel Lafita, Munúu v brance Levante ale nepřekonal.

Lafita nebezpečně pálil i v minutě desáté, kdy hodně zajímavě prověřil pozornost domácího brankáře. Otevřít skóre mohl po čtvrthodině hry také Ander Herrera, ani on si ovšem na skvělého Gustava Munúu nepřišel. V devatenácté minutě se mohl stát slavným také český obránce Jiří Jarošík, jeho hlavička po rohovém kopu ale zamířila těsně nad břevno domácí svatyně.

Ve třicáté deváté minutě se již hosté dočkali naprosto zaslouženého vedoucího gólu, trefil se hrdina Gabi. Ten mohl zdvojnásobit vedení svého týmu i čtyři minuty po přestávce, to se však ještě netrefil.

V sedmdesáté třetí minutě si totiž Gabi postavil míč zhruba třicet metrů od branky k rozehrávce volného přímého kopu a všichni čekali spíše centr na nabíhající spoluhráče. Gabi si však stoprocentně věřil a podle toho to také dopadlo, jeho rána se zakroutila přesně do šibenice domácí brány. Tento gól bude rozhodně kandidovat na titul nejkrásnější branky sezony, dost možná byla i nejdůležitější.

Deset minut před koncem odcentroval z levé strany Xavi Torres a Stuani hlavou alespoň snížil na 1:2, víc už však Levante nestihlo, a tak se Zaragoza nakonec celkem s přehledem zachránila.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 1:0

21.05.2011 22:00

Góly: 42. Alvaro Cejudo

Osasuna byla před posledním kolem šestnáctá a měla poměrně reálnou možnost sestupu, nakonec je však vše jinak. Domácí jednoznačně přehráli Villarreal a sezonu končí na neuvěřitelném devátém místě! Villarreal je i přes porážku čtvrtý a čeká ho předkolo Ligy mistrů. Jediný gól zápasu vstřelil Alvaro Cejudo.

Cejudo měl také první vážnější příležitost zápasu, jeho dalekonosná rána ovšem skončila těsně vedle levé tyče Diega Lopéze. Ve čtrnácté minutě nebezpečně hlavičkoval Damía, Lopéze však nepřekonal. O další čtyři minuty později mohl skóre zápasu otevřít také Camuňas, ten ale pro změnu přestřelil.

Ve třiadvacáté minutě přišly hned v závěsu dvě velké šance Osasuny, nejprve Diego Lopéz perfektně vychytal Pandianiho, hned o pár vteřin později pak také Kikeho Solu. Deset minut před přestávkou pohotově z hranice šestnáctky pálil Nekounam, ale branku netrefil.

Snad jedinou šanci Villarrealu v zápase měl ve čtyřicáté minutě Giuseppe Rossi, skvělým zákrokem ho ale vychytal gólman Ricardo. A hned z následného protiútoku domácí zaslouženě dali úvodní branku utkání, Francisci Puňal přihrál ve středu hřiště Cejudovi, jenže se z dobrých třiceti metrů opřel do míče, který zapadl přesně k pravé tyči branky hostů.

Po hodině hry mohl rozhodnout Camuňas, v dobré střelecké pozici ale netrefil míč ideálně, a tak si pro slabou střelu došel Diego Lopéz. Přesto Osasuna mohla být v klidu, ostatní výsledky se vyvíjely v její prospěch. Přesto Pamplona neponechala nic náhodě a snažila se rozhodnout, dvacet minut před koncem se krásně kolem svého bránícího hráče obtočil Kike Sola, jeho pohotová rána však skončila nad břevnem.

V nastaveném čase ještě mohli definitivně pojistit vítězství Osasuny Calleja a Puňal, ani neúspěch v těchto dvou příležitostech ovšem nemohl překazit radost ze záchrany, kterou Osasuna vybojovala za pět minut dvanáct. Nakonec dokonce končí na fantastickém devátém místě, to jen dokazuje, jak neuvěřitelně vyrovnaná tabulka La Ligy před posledním kolem byla.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Getafe CF 1:1

21.05.2011 22:00

Góly: 66. Paco Sutil - 9. Daniel Díaz

Real Sociedad remízoval s Getafe 1:1, oba celky se tak nakonec zachránily ve španělské nejvyšší soutěži. Sociedad končí patnáctý, Getafe šestnácté, děkovat mohou prohrám Deportiva a Mallorcy. Skóre otevřel hned v úvodu kapitán Getafe Cata Díaz, po přestávce vyrovnal střídající Sutil.

První příležitost zápasu byla na stadionu Anoeta k vidění až v deváté minutě, domácí fanoušci z ní však rozhodně radost neměli. Po centru Juana Albína od rohového praporku se totiž hlavou dokázal prosadit Cata Díaz a otevřel skóre zápasu. V sedmnácté minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Griezmann, tváří v tvář Ustarimu ale selhal.

V Baskicku se hrál ohromně opatrný duel, důležitost utkání byla na každém hráči hodně vidět. Domácí tlačili, hnali se za potřebným vyrovnáním, za stavu 0:1 totiž vzhledem k průběžně hraným výsledkům v jednu chvíli sestupovali. Vše se ale nakonec v dobré obrátilo, Xabi Prieto našel centrem z volného přímého kopu Paco Situla a ten hlavou vyrovnal.

V závěru se zápas dohrával snad jen z povinnosti, oba týmy si pozorné hlídaly zadní vrátka a raději balón odkopávali co nejdál od vlastní branky, každá chyba by se mohla stát osudnou. Utkání nakonec skončilo asi zaslouženou remízou 1:1, oba týmy dělí v tabulce jedno míst a jeden bod, o tento rozdíl lépe jsou na tom nakonec domácí.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Sporting Gijón 0:0

21.05.2011 20:00

Góly: -

Hércules se s La Ligou po roce rozloučil a loučil se bezgólovou remízou se Sportingem. Ten ještě před tímto kolem neměl stoprocentně jistou záchranu, bod mu však s přehledem stačí, Gijón končí dokonce desátý! Hércules je na předposledním devatenáctém místě, jeden ze dvou přemožitelů Barcelony si tak v příští sezoně zahraje jen druhou ligu.

Domácí byli v utkání jednoznačně lepším týmem, jenže znovu nedali gól, a tak nemohli na vítězství ani pomýšlet. První šanci měl v osmé minutě David Trezeguet, hlavou však nezamířil mezi tři tyče. Javier Portillo si již srovnal mušku daleko lépe, jeho tvrdou ránu však pro změnu zastavila tyč.

V závěru prvního poločasu se do největší šance zápasu dostal znovu aktivní Trezeguet, který dostal perfektní přihrávku za obranu a šel sám na bránu hostujícího Raula, trefil však jen jeho nohu a nedal. I druhá půle patřila jen a jen Hérculesu, z dobré pozice pálil Juanra, ale ani on na hostujícího gólmana nevyzrál.

To se podařilo až v sedmdesáté minutě Tiagu Gomesovi, tomu byl ale pro změnu odpískán ofsajd. A když Tiago Gomes neproměnil ani svou devětadevadesáti procentní šanci v nastaveném čase, rozešly se oba celky smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Almería 8:1

21.05.2011 20:00

Góly: 4. Cristiano Ronaldo, 31. Emmanuel Adebayor, 48. Karim Benzema, 52. Emmanuel Adebayor, 63. Karim Benzema, 73. Emmanuel Adebayor, 77. Cristiano Ronaldo, 87. Joselu - 33. Kalu Uche

Poslední zápas Realu Madrid před domácím publikem se Bílému baletu vyvedl. Rozdrtil sestupující Almeríi v poměru 8:1 a Cristiano Ronaldo překonal letité střelecké rekordy. Hattrickem se blýskl Adebayor, gólově debutoval i odchovanec Joselu.

Ani v tomto zápase Almería nedokázala na madridské půdě zvítězit a do druhé ligy si odváží i gólový "ranec". První poločas byl ještě přijatelný, ovšem v druhém se s góly roztrhl pytel a šancí domácích bylo i na "desítku". Bílý balet je nakonec se 102 góly nejlépe střílejícím týmem tohoto ročníku La Ligy.

Nejšťastnější je pod dnešním zápase asi Cristiano Ronaldo, který dvěma dalšími góly dosáhl hranice 40 zásahů, čímž překonal rekordy legendárního Zarry a rovněž Hugo Sáncheze. Portugalec rovněž předstihl Zarru v gólovém průměru, když skóroval každých 70 minut. Patří mu tedy poprávu titul Pichichi a nemine ho ani Zlatá kopačka pro krále střelců evropských lig před svým velkým konkurentem Messim.

Real vyrukoval na svého soupeře velmi ofenzivní sestavou, dvěma ofenzivními záložníky Ozilem a Kaká a třemi útočníky Benzemou, Adebayorem a Ronaldem. Jediný defenzivní středopolař byl Xabi Alonso. Albiol navíc nahradil Carvalha. V dresu hostí se představil Pellerano ve středu zálohy místo Juanita.

Do první šance se dostal hostující Crusat, který svou střelu zdálky lehce otřel o tyč. Pak svůj dlouhý gólový účet otevřel domácí Real. Xabi rozehrál ve 4. minutě přímý kop, Ramos hlavičkoval křížem přes malé vápno, kde dorazil míč do sítě Cristiano Ronaldo - 1:0 a 39. ligový gól Portugalce a nový rekord byl na světě.

Real si udržoval převahu, přesto střílel těsně mimo Corona. Ve 23. minutě vysunul pěkně Benzema opět Ronalda, který z ostrého úhlu pálil do gólmana Estebana. O pět minut nato se probil do vápna Adebayor, ale jeho střelu opět zneškodnil Esteban. Útočník Toga se mohl radovat ve 31. minutě, kdy ho našel geniální pas šajtlí z kopačky Ozila, který bez zaváhání využil.

Almería ovšem odpověděla rychle a hned za minutu snížil po pasu Crusata a chybě Pepeho nigerijský útočník Kalu Uche. Real vyprodukoval další šanci, na jejímž konci po přihrávce Ronalda stál Benzema, ale Esteban se proti jeho bombě vytáhl a vyrazil ji o břevno na roh. Zbytek poločasu už proběhl bez větších příležitostí.

Druhé dějství zahájili opět lépe hosté, Corona orazítkoval hlavičkou tyč. Odpověď domácích byla znovu gólová a postaral se o ní dravým průnikem a nechytatelným zakončením aktivní Benzema. Cristiano Ronaldo střílel těsně vedle a v 51. minutě lovil Esteban míč ze sítě počtvrté. Kaká našel Ronalda, ten oklamal gólmana, nastřelil tyč a míč napálil z voleje do branky Adebayor.

"Bůra" dostala Almería v 63. minutě, kdy po krásné akci na jeden dotek a finálním pasu Ronalda prostřelil Estebana znovu Benzema. Na střelnici navázali postupně Adebayor a Ramos hlavičkami, ale první šla nad a druhou vyrazil výborně Esteban. Hattrick a stý gól Realu v lize dovršil Adebayor v 72. minutě po rohu Granera.

V 77. minutě se probil zprava Ronaldo a křižnou střelou zaznamenal svůj 40. gól v soutěži a překonal historický nejlepší gólový průměr Telma Zarry. Poté se s Realem rozloučil ve velkém stylu Dudek, kterého nahradil odchovanec Jesús Fernández.

Závěrečný gól Realu a svůj premiérový vstřelil pět minut po vstupu na hřiště další odchovanec Joselu po bezchybné přihrávce Cristiana Ronalda. Bílý balet se tak po relativně úspěšné sezoně rozloučil atraktivní podívanou s domácím publikem ve svém posledním ligovém zápase. Almeríi se překvapit nepodařilo a bude nejméně rok hrát v druhé lize.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 1:3

21.05.2011 18:00

Góly: 31. Sebastián Fernández - 44. Bojan Krkić (pen.), 76. Ibrahim Afellay, 85. Marc Bartra

Barcelona se rozloučila s mistrovskou sezonou vítězstvím, dnes totiž otočila nepříznivě se vyvíjející duel s Málagou a zvítězila 3:1. Skóre otevřel domácí Seba, pak však zaúřadovali Bojan, Afellay a Bartra a Barca se loučí tříbodovým ziskem. Málagu prohra nemusí mrzet, je devátá a navzdory tonu, že ještě nedávno byla poslední, se s přehledem zachraňuje.

První poločas patřil domácí Málaze, která svého soupeře přehrávala a vytvořila si také větší počet příležitostí. Tu první měl přesto hostující Thiago, Caballera v brance Málagy však ve výborné pozici nepřekonal.

Ve třinácté minutě to z úctyhodné vzdálenosti tvrdě zkoušel Eliseu, jeho rána ovšem těsně minula pravou tyč branky, kterou dnes střežil náhradní brankář Pinto. Ve dvaadvacáté minutě nebezpečně pálil Jeffren, ani on si ale na pozorného Caballera nepřišel.

Po půlhodině hry nepřesně pálil Afellay, z následné akce Málagy pak už konečně gólové zapršelo. Jesus Gámez přetáhl centr z pravé strany až na Dudu, ten sklepl míč na Sebu Fernandéze, který si pohrál s Fontásem a otevřel skóre utkání. Seba se mohl podruhé trefit hned o dvě minuty později, tentokrát ovšem hlavičkoval mimo.

Tři minuty před přestávkou se po chybě dnes velmi nejistého Fontáse dostal do obrovské šance Juanmi, Pinto předvedl vynikající zákrok. Minutu před odchodem do kabin fauloval v pokutovém území Eliseu Bojana, sám postižený hráč pak následnou penaltu s velkým přehledem proměnil.

Druhé dějství se na stadionu La Rosaleda neslo v podobném duchu jako to první, mírnou územní převahu tedy měli domácí, Barcelona však mnohem více trápila obranu Málagy, V padesáté deváté minutě měl ideální příležitost na vedoucí gól Enzo Maresca, ten si naskočil na další pěkný centr Gámeze, jenže minul.

V pětašedesáté minutě šel úplně sám na domácí branku Afellay, Caballero však dokonale nechal nohu za sebou a nizozemského fotbalistu vychytal. Patnáct minut před koncem hlavičkoval z dobré pozice Juanmi, jenže se dostal k prudkému centru Elisea, jenže přestřelil.

O minutu později se dostali Blaugranas do vedení, z levé strany si hodil míč do středu Afellay a střelou na zadní tyč nedal Caballerovi šanci. Pro Afellaye to byla první ligová branka v dresu Barcelony. To samé se podařilo V pětaosmdesáté minutě mladíčkovi Bartrovi, který si naskočil na Alvésův centr od rohového praporku a hlavou rozvlnil síť.

V pokutovém území se k míči dostal Bojan, udělal rychlou kličku Gámezovi a vypálil, Caballero musel vytasit vynikající zákrok. V závěru si posledních pár minut v brance Málagy vychutnal veterán Arnau, který vystřídal Caballera a rozloučil se tak s aktivní kariérou, v bráně Málagy odchytal přes deset let. Musel řešit jednu složitou situaci, v poslední minutě se ho snažil překvapit Sergi Roberto, Arnau však byl na místě.

Málaga přesto podlehla doma Barceloně 1:3, hrál se poměrně zajímavý fotbal, ve kterém byli domácí lepší, ale dostali lekci z efektivity. Barca se tak rozloučila s ligovou sezonou, ve které získala titul, ještě jí čeká finále Ligy mistrů proti Manchesteru United. Málaga se po fantastickém závěru sezony dostala na devátou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona38306295:2196
2.Real Madrid382954102:3392
3.Valencia CF38218964:4471
4.Villarreal CF381881254:4462
5.Sevilla FC381771462:6158
6.Athletic Bilbao381841659:5558
7.Atlético Madrid381771462:5358
8.Espanyol Barcelona381541946:5549
9.CA Osasuna381381745:4647
10.Sporting Gijón3811141335:4247
11.Málaga CF381371854:6846
12.Racing Santander3812101641:5646
13.Real Zaragoza381291740:5345
14.Levante UD381291741:5245
15.Real Sociedad381432149:6645
16.Getafe CF381281849:6044
17.RCD Mallorca381281841:5644
18.Deportivo La Coruña3810131531:4743
19.Hércules CF38982136:6035
20.UD Almería386122036:7030

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (810)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Komentátor

V prvním poločase docela bída, i na takovou sestavu tam bylo strašně moc chyb. Ve druhém už to bylo dost lepší. Bojan Afe pěkný gol a Bartra první gol za ačko

Jinak sezona to byla skvělá. Třetí titul v řadě, překonání hodně rekordů, zesměšnění Realu na Nou Campu, zvládnuté i druhé El Clásico, opět famozní Messi...

Ještě zvládnout to finále LM a bude to naprostá paráda!

Visca el Barça!

Reagovat
homeles8

co říkal komentátor?

Reagovat
miky10

byl to debil, vrchol všeho, že Málaze asi pětkrát řekl Mallorca

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově byl prostě otřesný, špatně vyslovoval jména, mlel uplné kraviny, jeden z nejhorších, zlatý Slepička ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak se věci mají s Giuseppe Rossim? Já četl něco ve stylu, že už je na cestě.

Teď jen čistě teoreticky: on by alternoval Pedrovi a Villovi. Podle mě je těm dvěma ale docela podobnej Moc nových herních možností nenabídne a jeho kvalita je taky otázka. On měl letos fantastickou sezonu, ale udrží formu i u nás? Pořád bych radši viděl Kuna, ani rozdíl v ceně by nebyl velkej. Rossi údajně za 30, Kun by byl za cca 35-40.

Reagovat
Infi

Taky chci radši Kuna než Rossiho. Rossi bude další propal pokud příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi nemusí být propadák. Typologicky zapadá, je rychlej, přímočarej, dobře zakončuje. Mně se nezdá ta cena v kombinaci s tím, že za podobný (o trochu větší) peníze bysme mohli podepsat Kuna, kterej je fenomenální. Navíc i z obchodního hlediska je Kun luxusnější zboží než Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - vedení určitě uvažovalo tak, že je Rossi zvyklej na barcelonskej styl, kterej se ordinuje ve Villarrealu. To třeba Kun v Atlétiku tu ofenzivu tahá většinou sám. Je v tom takovej solitaire.

Snažím se v tom vidět ty pozitiva, ale nadšenej nejsem ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se o Kunovi v souvislosti s Barcou spekuluje jenom tady na EF Jinak jsem nikdy neslyšel, že by pro nás byl přestupovou prioritou...

Když už hledáme ty pozitiva; pořád lepší ozkoušenej Rossi než otazník Neymar. Ale těch 30m je strašně moc, za 20 (nebo řekněme 24) by to šlo. Ale 30m je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zaňho ponúkal 35 mil. eur. Prečo by teda mala byť suma 30 mil eur výsmech?

Reagovat
Rssa

Horší je, že Rossi za 30 mega nejspíš nebude, protože Ponorky budou chtít více a Barca nejspíš nakonec zaplatí víc Když v zimě ho nepustili za 35 mega do Tottenhamu....

Reagovat
Kluivert9

sepíšem petici

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsou otázou finance. Pochybuju, že by Rosell nějak zasahoval Pepovi do přestupů, ale taky pochybuju, že by byl benevolentní jako Laporta a zaplatil mu jakoukoli sumu.

Reagovat
Rssa

V to doufám, protože Pep bez kontroly = šílený Pep

Reagovat
Kluivert9

Pep bez kontroly = Fabregas a Rossi doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já vím. Můj nápad, kterým jsem zdejší rórum nakazil . Taky jsem o žádném zájmu Barci neslyšel ani nečetl (jestli se pamatuju).

Tohle je i můj názor. Neymar může být hvězdou, ale už jsem to teď někdy psal - v Latinské Americe ...

30 je hroznej balík. Prostě se snažíme hlavou rozbíjet zeď - Ponorky nemusejí prodávat a k tomu jim v zimě za Rossiho přistála na stole hrozně mastná nabídka. To v době, kdy v PL vrcholila jednodenní nemoc šílenců a sázely se podobné nabídky i za lehké nadprůměráky jako Carrolly ...

Reagovat
Rssa

Jinak ještě prý existuje varianta Bojan plus prachy

Reagovat
smazaný uživatel

To už je uplná blbost. Bojana příští sezonu nemusím vuidět v dresu Barcy, na tom si po jeho letošních výkonech nijak nepotrpim, ale zbavovat se ho nastálo? To ani omylem. Nějaká hostovačka - Villarreal, Atlético proč ne? Ale trvalý přestup určitě ne!

Reagovat
smazaný uživatel

jenže na hostovačky Barca nehraje. Nedávno jsem se koukal do historie a za posledních asi 10 let jsem nenašel nikoho, kdo odešel na hostovačku a pak se znovu zapojil do kádru. Ale tohle ber jako neověřenou informaci.

Reagovat
Rssa

Tak nějaký přestup s možností zpětného odkupu - něco jak Botía. To by byla dobrá varianta. Uvidíme, třeba to bude pozdní hvězda jako Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

já si pořád myslím, že se Bojan chytne. Tohle byla jeho černá sezona, ale hned ho odepsat? Není to krátkozraké?

A to už nemluvím o tom, že prostě máme papírově teď 3 útočníky + Afeho. Bojan na Jeffren na odchodu. To jako chceme koupit 2 - 3 hráče, abychom doplnili soupisku tak, aby se s tím dala odehrát sezona? Kde na to vezmem?

Reagovat
Rssa

V současném systému Bojan hrát nemůže - je to hrot a na křídle je hrozný, nemá pro to předpoklady. Jde o to, jestli ho bude bavit sedět na lavičce, protože v základu nemá co dělat, oblíbenost stranou. Zpětný odkup navíc není odepsání.

útočník letos přijde tak jako tak - to jsou 4 do základu plus Afe a variace Andrése, případně Adriano. Pokud Bojan zůstane a příjde Rossi/Kun, tak si zahraje ještě méně než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan mohl v barcelonském systému nastupovat od mala, ale teď už nemůže? Sorry, ale tohle je hloupost.

Reagovat
Rssa

No to víš že není V nejsilnější (!!) sestavě, tzn. s Messim na staženém útočníkovi a dvěma křídly, Bojan nemá uplatnění. Na křídlo má špatné zpracování míče a neumí obejít hráče, on je typická 9. Od mala hrál na svém postu a když letos jeho post v podstatě na hřišti není, tak je logické, že mu to nejde. A protože Messi je neotřesitelný a nová pozice mu sedí, není jediný důvod, proč obnovovat Bojanovu pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan umí i na křídle. Zaprvé.

Villa taky není křídlo, ale hrot. To zadruhé.

A zatřetí - Bojanova pozice se nemusí obnovovat. Ne proti každýmu hrajeme na dvě křídla a se staženým Messim.

Reagovat
Rssa

1) Neumí, i vloni hrál dobře jen když byl na hrotu

2) I Villa hrál někdy ve Valencii a repre z křídla

3) Takových zápasů je minimum, absolutní minimum

Vyvráceno, potopeno

Reagovat
smazaný uživatel

houno vyvráceno

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, samozřejmě. Ale v případě Bojana je to "řešení na míru".

Reagovat
herbage

Být vámi, tak investuji do toho Nemayra. Přeci jen, s míčem si rozumí, je to bojovník, kvalitní zakončení oběma nohama, skvělá kontrola míče v rychlosti, je mladší a to nejhlavnější - je to hráč, který baví lidi a kvůli kterým chodí na lidé na fotbal

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejrizikovější investice.

Reagovat
herbage

Neřekl bych. Přijde mi jako následovník Ronalda (toho pravého). Jeho schopnost vzít míč, vymotat 3-4 hráče a dojít s ním ža do brány je obdivuhodná. Ke všemu umí vymyslet i parádní přihrávku pro spuluhráče, skvělá míčová technika a je hodně mladý, takže byste měli na minimálně 8 let vystaráno. Hlavně by ulevil Messimu, protože na toho je vyvíjen neskutečný tlak a Villa s Pedrem takové kvality nemají, aby ten útok táhli oni

Reagovat
Kluivert9

Takže Neymar už má větší kvalitu než Villa? co se tady ještě dneska nedozvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to rozdílní hráči, ale dal bych je v tuhle chvilku tak na stejnou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to je pravda..

Reagovat
herbage

Nejdřív se nauč číst, pak reaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle předvádí v Brazílii. To je docela podstatnej fakt, kterej nelze přehlížet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To je blbost, Villa kvality má a to neskutečné. A Messi potřebuje být tím hlavním tahounem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Villa má kvality neskutečné. Nakonec se podívej na jeho statistiky. Ty mluví za vše. To, že mu teď na jaře zvlhnul střelný prach, nic neznamená. Pokud bychom odpálili i jeho, tak můžeme klidně příští sezonu zabalit. To už bychom měli v útoku úlné hovno.

Reagovat
herbage

Další, co neumí číst

Reagovat
herbage

Pro všechny najednou, ať nemusím jednotlivě. Nepíši, že Neymar má lepší kvality než Villa. Shodli jste se na tom, že potřebujete ještě jednoho hráče na křídlo do útoku a spekulujete mezi Rossim, Kunem a Neymarem. Já jen řikám, že Neymar má něco, co Villa s Pedrem nemají. Neymar má něco jako Messi a to genialitu. Klidně by Villa, Pedro, Neymar mohli hrát spolu. Když vám chybí Messi, tak vaše hra je ploviční, chybí vím tah na branku. Ten Villa ani Pedro nemají. Tedy Villa ano, ale není to typ hráče, který by vzal balón a přešel přes 2-3 hráče. Tohle umí třeba Iniesta, ale to není zakončovatel a nehrne se tolik dopředu. Kdybyste měli dalšího hráče, který je tohoto schopen, soupeřovi by nestačilo pokrýt Messiho a měl by více hráčů, které musí zdvojovat. To byla hlavní myšlenka toho příspěvku, nikde jsem nepsal o tom, že by měl Villu vyšoupnout ze sestavy nebo být větší hvězda než Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Říká ti něco přísloví - příliš mnoho kohoutů na jednom smetišti škodí? Potřebujeme hnací dynama (Viža a Pedro) více než dalšího géniuse. Nosiče vody. Něco jak ČR v hokeji - hvězda Jágr a spousta šikovných a dravých nosičů vody. Proto se loni vyhrálo MS a letos bronz a Rusáci s hvězdami (tzn. Messi a Neymar) nevěděli přes koho to hrát více. Ale proti Neymarovi nejsem, to vůbec ne, Brazilcům se v Barce daří.

Reagovat
herbage

Fotbal není hokej, kde se střídají jako na kolotoči. Nosičů vody máte a až až, ale já tyto hráče nesmírně respektuji. Takový Pedro je pro vaši hru téměř nepostradatelný. Jenže když se zraní Messi, tak to začně drhnout a porazí vás i slabší týmy. Držení míče vám nedělá problémy, ale něco kloudného vymyslet už ano a právě proto, že Pedro je vynikající hráč, ale ne geniální. Jinak jako nosič vody už jsou Villa, Pedro, Bojan, Affelay, ale génia v útoku máte jediného - Messiho. To že Ibra tam nesedl není o tom, že bylo příliš mnoho kohoutů na smetišti, ale jednoduše proto, že do vaší hry nepasoval. O tom se v případě Neymara nedá vůbec hovořit, to není žádná ploužící se lemra

Reagovat
Rssa

Ale ty stále nechápeš, že nelze kupovat hráče jen proto, že se Messi může zranit. Nehledě na to, že Neymar je nezkušený cucák, který nemusí zvládnout přechod. A srovnání s hokejem bylo obrazně, proboha snad jsi nemyslel, že je to úplně stejné.

Reagovat
herbage

"Ale ty stále nechápeš, že nelze kupovat hráče jen proto, že se Messi může zranit."

Kde řikám, že Neymar by se kupoval jako náhrada za Messiho? Píšu, že krom toho že by Neymar zaskočil na obou křídlech, tak by dokázal svojí genialitou nahradit i Messiho, narozdíl od Kuna s Rossim

Reagovat
Rssa

Ono je to složité - Neymar je nezkušený, extra drahý, neozkoušený, ale nejspíš geniální.

Reagovat
Yanek

Ploužící lemru si vyprošuju!!!

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
smazaný uživatel

Porovnej si Keirrisona a porovnej si Neymara.. To je asi stejný jako bys srovnával Villu s Adrianem..

Reagovat
Kluivert9

zatím není co porovnát... jeden je nafouknutá bublina a druhej je už splasklá bublina...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bublino.. Neymar je v Brazílii za lepšího hráče než tam býval Ronaldo, nebo Ronaldinho..

Reagovat
herbage

To snad ne. Tenhle hráč neuměl nic jiného, než jen zakončovat akce. Takový brazilský Ruud a ještě hodně pochybné kvality. Neymar je úplně jiné liga

Reagovat
Kluivert9

pamatuju si jako dnes, když úplně stejné reference šly i o Keirrisonovi... nadpozemskej hráč, míčovej kouzelník a kdesi cosi...

Reagovat
herbage

Že je to míčovej kouzelník o něm mohl tvrdit leda ignorant. Vždyť i na těch vidích nic nepředvedl, jen měl pár dobrých střel placírkou k tyčce. S Neymarem bych fakt nesrovnával

Reagovat
Rssa

Tak tohle o Keirrisonovi rozhodně nebylo slyšet, já si pamatuji jen, že je to zakončovatel, střelec do vápna

Reagovat
Footballer

to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak medzi nimi je ale neskutočný rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, aby dopadl jako Saviola, Riq, Rochembak, Henrique nebo K9? Barca s tímhle nemá zrovna nejlepší zkušonosti.

Reagovat
Kluivert9

to už radši Farfána a ještě 20 mega zbyde...

Reagovat
herbage

Podívejte na ty góly, zpracování, tah na branku. Z tohodle hráče nejde dělat nějaký Keirrison

http://www.youtube.com/watch?v=8Ah4mEsLDp8

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale všimni si jedné zajímavé věci - Culés si Neymara moc nepřejí a do Barci ho cpou fanoušci ostatních klubů. Není to k zamyšlení?

Reagovat
smazaný uživatel

Culés Neymara neznají..

Reagovat
smazaný uživatel

Culés už mají z podobnýma hvězdama svoje zkušenosti. To je tak těžké pochopit?

Reagovat
Rssa

Já proti Neymarovi osobně nic nemám, možná bych ho raději než Rossiho. Ale favorit je Kůň

Reagovat
herbage

To beru, protože Kun má to co Neymar, tah na branku a genialitu. U Rossiho to ale nevidím, krom toho tahu

Reagovat
herbage

Na vaši hru koukám, protože je zábavná a tak je logické když chci, aby byla ještě zábavnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale já tím nemyslím, že bys chtěl pro Barcu něco špatnýho, ale jen píšu, že já prostě těchhle obchodů mám dost.

Reagovat
herbage

Henrique a Keirrison byly pouze předražení průměráci a nejspíše umělé tunely, jak vyvést prachy z Barcelony. Neymar by byl něco jiného

Reagovat
Kluivert9

někdy bych chtěl mít tvůj optimizmus...

Reagovat
herbage

A hlavně ho nechci do Chelsea

Reagovat
Kluivert9

Do Arsenalu bych vám ho přál... mlaďoch ze kterýho možná někdy něco bude... udeální piplačka pro Arséna, ale Barca v současnosti potřebuje osvědčeného hráče, který bude okamžitě přínosem... ne jen dalšího hráče "pokus - omyl".

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiho nechci, ale nemyslím si, že by to musel být nutně propad. Udělal letos hrozný výkonnostní skok a je ještě mladej a může se dál zlepšovat.

Nicméně - pokud se bude kupovat opravdu Rossi, tak to prostě a jednoduše nechápu. To už fakt bylo lepší přidat a koupit rovnou Kuna.

Na druhou stranu je zvyklej na ligu a není to žádná latinská rádobyhvězda jako Neymar a podobní. neříkám, že to nejsou výborní fotbalisti, ale po různých Keirrisonech Henriquech a podobných jsem na ty posily přímo z Latinské Ameriky obezřetný. Nejlepší je postup jako u Ronalda, Rivalda, Ronaldinha, Edmílsona atd. atd. - Ať se ukáží v evropských klubech menších formátů a pak můžou jít do Barci.

Reagovat
One-Real

Rossi je výbornej, ale vždycky si to přehazuje na silnější nohu, proti Realu tak zkazil 3-4 nadějný akce

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi je skvělej.. Po Kunovi a Neymarovi papírově nejlepší volba

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale tady je ten problém, že až po Kunovi. Proč ho nekoupit, kluka ušatýho? Příležitost letos určitě je a peníze to tak hrozný nejsou (v poměru).

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Tak nevěřím tomu, že se o něj Barca nepokusí. Real si na něj brousí zuby a v tom případě na něj strhává pozornost i Barca.. Jestli tam bude chtít přestoupit, tak určitě přestoupí spíš než zrovna Rossi

Reagovat
Rssa

Jde o to, že Rossiho chce Pepek. Bohužel to vypadá, že dostane přednost Rossi před Koněm

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, proč Pep preferuje Rossiho před Kunem. Já žádnou konkurenční výhodu u Rossiho v porovnání s Kunem nevidím. A post hrajou stejnej.

Reagovat
Rssa

Taky netuším, nevím o jediné vlastnosti, ve které by byl Rossi lepší...možná jen v povaze, není to nervák jako Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi zahraje naprosto stejně na křídle i na hrotu..

Reagovat
Rssa

To Kun taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kun se mi na křídle moc nelíbí.. Na AM, nebo SF je TOP.. Ale na křídle je Rossi přece jen trochu lepšejší Navíc jak už říkal Jirka, je zvyklej na kombinaci na jeden dotek..

Reagovat
Rssa

Nevím no, Rossi mi přijde méně kvalitnější...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, celkově asi o něco ano.. Ale oba jsou top.

Reagovat
smazaný uživatel

A chcel by robiť lavičkára?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka docela mimo. Proč by měl bejt na lavičce? On by mohl hrát na postech Pedra a Villy, kteří formu mají jak sinusoidu a navíc ho individuální kvalitou ani nijak nepřevyšují.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapec môže v plno top kluboch hrávať základ, a tu by to bolo ako? Messi-Villa-Pedro, kde potom Rossi? Alebo by si išiel sadnúť Pedro?!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil o Kunovi... a proč ne? Nic proti Villarrealu, ale hrát pravidelně v Barce nebo odehrát o 400 minut za sezonu víc ve Villarrealu... tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono môže pravidelne hrať aj v inom top klube, ktorý je na tom čo sa týka úspechov, kvality kádru, platových podmienok a pod. oveľa lepšia ako Villareal, nejedná sa tu len o vzťah Barcelona-Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

Že já se do toho vůbec pouštěl Naposledy, a tím s tebou s definitivní platností končim jakoukoliv debatu, říkám: my pro něj místo v kádru máme a zahrál by si dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá cena, ktorú by si bol ochotný zaňho dať, sa od toho, aký je pre Vás dôležitý a koľko by si toho zahral, asi aj odvíja. Napr ja by som zaňho tých 30 dal, lebo ho chcem jasne do základu, ale ty len pre nejakú alternatívu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý že už je i jakási předběžná dohoda, Rossi hraje super, ale proti nám si moc nekopl, si to pořád cpal na levou a navíc možná trochu zbytečný?

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOL CRISTIANO

Reagovat
smazaný uživatel

Kristínka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a všichni, kdo měli kecy o gólu navíc o Pepeho, můžou jít pást křečky Nazdar. Pichichi y Bota de Oro con diferencia Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Footballer

Enjoy yourself

Reagovat
smazaný uživatel

With pleasure

Reagovat
Footballer

Reagovat
$dolar$

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

El Fenomeno

Reagovat
Rssa

Barca - fenomén španělské ligy

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze jim tam Fernandez nedal jeste jednoho , Malaga dnes mela na to Barcelonu B porazit .

Reagovat
Rssa

Malaga dnes na to Barcelonu porazit neměla ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle preview to tak vypada a pri vsi ucte ke kvalite mladikum z akademie Barcy ta sestava vyhrala hodne prekvapive na to ze Malaga ma formu.

Reagovat
Rssa

Já soudím podle zápasu a v něm se Malaga moc nepředvedla na to, že proti ní hrálo v podstatě béčko

Reagovat
REPLIKATOR

To mu to tam padá když už o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Odstup, kazišuku, těch 39 gólů nedal za posledních pět kol...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL a NAAAAAADHERA MESUT

Reagovat
One-Real

Btw Ozil další výtečná asistence, tohle byla lahůdková přihrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Snad si tímhle golem nezajistil místo v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite tento gol o tom bude rozhodovať

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si rikal..

Reagovat
FC Porto FC

OT : Brankář Arthur Moraes je jedním z hrdinů Bragy v letošní sezoně a v klubu hodlá působit i nadále. "Ne, nejdu do Benfiky. Hraji za Bragu a je mi ctí nosit tento dres," popřel, že by mohl v létě odejít.

a ted

enfica má pro příští ročník nového brankáře. Lisabonský celek podepsal čtyřletou smlouvu s 30letým Arturem, jenž letos hájil branku Bragy, kde byl celou sezónu na hostování z AS Řím.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Ta Ozilova šajtla opět fantastická.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si z toho málem ustříkl do textilu Začínají se mu dařit čím dál víc ty šajtle...

Reagovat
Kenneth

Jestli byl Rosický s jeho šajtlí Mozart, tak pro Mamuta nemám označení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutangelo - "božský fotbalový architekt"?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Ozilský

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, moje označení nemá chybu Ozil není očividně žádný Slovan

Reagovat
Rssa

Jo, z Mesutangela úplně čiší jeho turecko-německý původ

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme se bavili o přezdívce ne o národnosti...

Reagovat
Rssa

Tak jistě - ty přirovnáváš Mesuta k Michelangelovi a já k Rosickému. Je to stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Karim jako Ronaldo (brazilský)

Reagovat
Kenneth

Benzíííííííííííííííííín.

Reagovat
smazaný uživatel

KARIIIIIIIIIIM

Reagovat
One-Real

Karimovi jsem ho přál.

Reagovat
Kenneth

Adebayor 2 goly,za co mě pane bože trestáš!! Prosím at mu to nepomůže.!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozlučka dobrý...

Reagovat
Kenneth

Právě že možná zůstane.

Reagovat
One-Real

Pojďme ještě 2 góly ať mám 100 za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jen o 2 míň než loni?

Reagovat
One-Real

No jestli to padne, tak jo .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden, ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Moneybayor si týmto zápasom vystriela zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

to hra tak hrozne ze ho tam madridas nechcu?

Reagovat
Kenneth

Nesympatický,nehodí se do systému,v hlavě vymleto, plat 8 milionů, Iker má 6.. To by byla naprostá urážka naší legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

tusim tu som to cital ze si znizi plat.... ale tvoje argumenty su celkom dobre

Reagovat
Kenneth

Na to mu kašlu. Nevěřím mu ani popel,jak se stane 3. útočníkem tak se z něho stane starý dobrý magor jako v City a Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zejména proti silnějším týmům, lepší zapracovat Moratu.

Reagovat
Al Capone

Karim neskutečný jak bez problémů dokáže obejít hráče

Reagovat
Al Capone

Kaká absolutně neviditelný, vubec se nedivím, že nepojede na Copu Américu

Reagovat
smazaný uživatel

na tech 40 by to chtelo zakulatit

Reagovat
Kenneth

Benzemáááááááááááááááááááááááááááá... Prostě je lepší než Pipita.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má něco, Pipita je dravější, nechal bych na střídačku oba, podle soupeře + Morata a CR7

Reagovat
Al Capone

ne Ronalda na hrot nikdy

Reagovat
One-Real

nezapomínej na Callejóna

Reagovat
smazaný uživatel

KARIIIIIIIIIM

Reagovat
smazaný uživatel

A ta pata Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla paradní akce

Reagovat
One-Real

Góóóóól Karim, tak tohle byla parádní akce na jeden dotek.

Reagovat
smazaný uživatel

este 1 Ronaldo nech da

Reagovat
Losinho

Parádní pas Cristiana, Benzema zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to trochu strilelo i dalsim utocnikum tak ma cristiano o dost vic nahravek nez ma

Reagovat
F.Torres

že by padla 100 a 40?

Reagovat
Kenneth

Pod Crisi, symbolickou 40. a stovečku.

Reagovat
Mishko

Sergio Ramos odkopom našiel Ronalda, ten pätičkou na Adebayora ktorý mu narazil do behu, našiel voľného Benzemu a ten z prvej gól...

TO JE FUTBAL!

a nie Pique, Puyol, Valdez, Pique, Busquets, Xavi, Dani, Pique, Valdez, Puyol, Valdez, Iniesta, Xavi, Messi, Villa, Busquets, Valdez, Puyol, Pique, Dani, Xavi Iniesta, Xavi, Messi, Xavi, Villa na Messiho a gól

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone

fotbal je obojí, ale na ten náš se aspoň dá dívat

Reagovat
Losinho

100 lidí, 100 názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávání si to do kuchyně je daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že fandové Realu během zápasu svýho týmu ztrácí čas tím, že třikrát opíšou sestavu Barcy

Reagovat
vocasisko

Dobrej pokus, ale je konec sezóny, tuto bitvu jste prohráli jak na hřišti tak mimo něj a tak se nepokoušej o zmrtvýchvstání stejně to s faktem, že Real zase skončil na tom jeho krásném druhém místě neudělá. Je třeba se snažit na začátku sezóny a ne teď. Btw "Sergio Ramos odkopom našiel Ronalda," jak úžasné, ale kdybych byl zvědavej ná nádherný odkopy tak sleduju anglickou ligu.

Reagovat
Mishko

asi to tak vyznelo, ale ja som tým vôbec nechcel znižovať kvalitu barcelony, tento rok si titul určite zaslúžila, hrala fakt výborne, len mne sa proste nepáči ten ich štýl futbalu... nič viac, nič menej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu to je otras..... 1000 prihravok za zapas....

Reagovat
Infi

Škoda že si Real přihrát neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

ono dozadu neni o co stat

Reagovat
vocasisko

v zápasech s Barcou jim to nejde ani dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz barca nikomu nepuci mic...

snad jose vydrzi a jsem zvedavej na pristi jaro /uz rok/.

Reagovat
smazaný uživatel

Kňoury kňour, fňuky fňuk....

Reagovat
Kenneth

Adebayor dá hattrick a 100. gol.. No já du zvracet.

Reagovat
One-Real

Tak že bych ten stý gól přál zrovna Ademu, to vážně ne.

Reagovat
Al Capone

tak má štestí na takové mety

Reagovat
Al Capone

Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Adebayor hattrick. Hezké rozloučení s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opäť padla 100večka druhýkrát po sebe, druhýkrát po sebe najlepšie strielajúci klub v Španielsku, ale zrejme aj vôbec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Ade...ale stejně nechci abys zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

40

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaaaaaaanoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En la ley cagoooooooooooooooooooo!!!

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Al Capone

Cristiano po té 40 šel jak slípka po flusu

Reagovat
Losinho

CRISTIANOOOOOOOOOOO

40!!!

Reagovat
Kenneth

Gracías JERZY.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

leštil dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

si nevidel tu rozlucku?

Reagovat
Kenneth

Radši se starej o toho vašeho nerváčka PINTA. Vlastně tam máte ještě jednoho,Valdése.Takže se starej o ně.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Dudek si ten špalír zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
Losinho

Tohle zasloužilo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
Kluivert9

200. pro kombinaci Pique, Puyol, Valdez, Pique, Busquets, Xavi, Dani, Pique, Valdez, Puyol, Valdez, Iniesta, Xavi, Messi, Villa, Busquets, Valdez, Puyol, Pique, Dani, Xavi Iniesta, Xavi, Messi, Xavi, Villa na Messiho a gól

Reagovat
Ligter

Ta akce by byla hezčí kdyby jako osmnáctý přihrával Villa. Takhle nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
F.Torres

neuvěřitelný dát za sezonu 40 golů.. po 40 letech konečně to někdo nasázel

Reagovat
smazaný uživatel

ve 32 zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo>Messi.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Infi

Reagovat
F.Torres

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Asi jako Valdés>Casillas

Reagovat
homeles8

Pozice v reprezentaci to jen potvrzuje

Reagovat
Infi

Tak jako zlatý míč při Messi vs Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč měl dostat Sneijder....

Reagovat
Losinho

To rozhodně ne. I v Interu bych našel lepšího kandidáta.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito? Jinak měl ho dostat bud Xavi nebo Robben nebo Sneijder,ale Messi rozhodně ne.

Reagovat
Losinho

Ano. A z té finálové trojky Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
Infi

Proč Robben nebo Sneijder? Robben vůbec, Sneijder střídal dobré výkony se špatnýma. Xavi to získat mohl, ale nemůžeš říct, že si to Messi nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Robben vubec?

Reagovat
Losinho

Robben dotáhl Bayern až do finále LM, k titulu v Bundeslize a Nizozemcům i přes zranění pomohl na cestě ke stříbru.

Reagovat
Infi

To dalších x hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

Nicneřešící zápas s beznadějně poslendí Almérií nechť toho důkazem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá popřít, 185 oproti 170.

Reagovat
Infi

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zdaleka Messi je uplně někde jinde

Reagovat
Al Capone

Karim to je prostě útočník číslo 1

Reagovat
smazaný uživatel

Joseluuuuuuuuuu

Reagovat
Kluivert9

Getafe volá...

Reagovat
Mishko

joseluuuuu

Reagovat
Kenneth

Joseluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JO-SE-LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Al Capone

Joselu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej gólostroj ten Ronaldo. Ukázal Messimu záda

Reagovat
Infi

Tak aspoň v něčem

Reagovat
homeles8

nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mi přijde lepší a to jsem spíš fanoušek Barcy. Hlavně i víc brání...

Reagovat
Losinho

Cristiano další parádní asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu je ten co přišel z Celty Vigo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Losinho

Nedostala už Almeria letos od Realu jednu osmičku?

Reagovat
smazaný uživatel

od Katalánců

Reagovat
smazaný uživatel

U nich hrál Real 1:1.

Reagovat
Losinho

Myslel jsem v poháru.

Reagovat
Al Capone

to bylo Levante

Reagovat
Losinho

Aha. Pardon.

Reagovat
Kenneth

102 golů.. Betonář Mourinho.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Infi

Hlavně proti Barceloně ukázali svůj gólostroj

Reagovat
Kenneth

102 golů.. Nějaký vaše 2 zápasy podle kterých hodnotíte mě nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotí sa snáď celá sezóna a nie nejaké dva zápasy?

Reagovat
Infi

Počítám všech 5 Clásic

Reagovat
vocasisko

z toho 21 v zápasech kdy už šlo téměř o hovno, ale fajn, ukázal že když se chce tak jde vše, každopádně s takovým kádrem by těch 100 gólů za sezónu měl zvládnout i Chovanec

Reagovat
Kenneth

. Ta samá ko.kotina jako když sem napsal že Barcelonu by mohl trénovat i Pepa z Horní Dolní. Ale jsem rád že konečně ukazujete svojí pravou tvář.

Reagovat
vocasisko

ne nemohl

Reagovat
Kenneth

Tak jak je možné že pan svatý Guardiola nedal letos stovku s týmem který je pohromadě už od mladých let. Jak je to možné? Kde udělali soudruzi z NDR chybu!!

Reagovat
vocasisko

Hold Pep nechtěl "královský velkoklub" zastínit ve všech směrech, stačí mu když po této sezóně si do kolonky trofejí zapíše další trofej za vítěze Ligy a možná i Ligy Mistrů a myslím si, že je to pro něj daleko přednější jak nějakých 100 vstřelených gólů.

Reagovat
Dubov

Reagovat
Infi

Myslíš, že stovka byla cíl sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec by postavil Adebayora na defenzivního záložníka a Pepeho jako podhrot.

Reagovat
Kluivert9

102 gólů za 500 mega... gratuluju

Reagovat
homeles8

tak to je prakticky jedno :-) Celkově vůbec nechápu, že se fanoušci Řeší finance klubu a jsou smutní, že přišel Carrol za 35 mega. Dyť to je jedno, ne? Hlavně že tam je a hraj edobře a votomtoje.

Reagovat
F.Torres

ultragalktický tým s několika bohy, legendami a martanami atd.. pouhých 95

Reagovat
vocasisko

hold efektivnost někdy přesahuje efektivitu, s tím nic nenaděláš

Reagovat
Infi

Uuuuu a teď srovnej inkasované góly.

Reagovat
F.Torres

pochopil si o čem se tady ty lidí baví? chápeš význam slov betonář Jose?

Reagovat
Infi

Zajímavé.

F.Torres

21.05.2011 21:54

ultragalktický tým s několika bohy, legendami a martanami atd.. pouhých 95

Tohle se jak týká "betonáře Josého" ty pojme?

Reagovat
F.Torres

já reaguju na střelený goly, ale ty najednou začneš s něčím úplně jinačím

Reagovat
Infi

To je sice pěkné, ale Kenneth zmínil Mourinha a tys najednou zesměšnil Barcelonu. Úplně bez důvodu a když jsem jí bránil, tak najednou je tu řeč jen o Mourinhovi? Nejsi divný?

Reagovat
F.Torres

když se podíváš na komenty nademnou tak zjistíš že se tu bavilo i o barceloně a počtu vstřelených golů, jen ty si začal tahat obdržené branky a začal něco mlet zcesty

Reagovat
Infi

Hovno z cesty. Ty pičuješ do Barcelony že nedala sto gólů nad kterou si všichni leštíte, tak jsem řekl, že když už se díváš na vstřelené branky, tak se to chce podívat i na obdržené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým obranáře Josého dal o sedm gólů víc než nejmenovaný tým házenkářů Díky kluci

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tohle ti jiří fcb napíše,že prostě neměli motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To naši taky ne...

Reagovat
Infi

Srovnáváš nesrovnatelné. Barcelona odehrála x zápasů s hráčema z B-Týmu, Real hrál do posledního kola v plné palbě.

Reagovat
homeles8

a koho to sere? To je jejich problém

Reagovat
Infi

Ty jsi úplně beznadějná existence. Reaguješ na něco, o co vůbec nejde.

Reagovat
homeles8

a o co jde? Oba hráli stejně zápasů ve stejný lize. Real Madrid dal víc gólů. Je to tak. Proč to tak je, to je mi jedno, ale pro mě má díky tomu Real lepší útočnou sílu.

Reagovat
Infi

Ať má, mě je to volné. Těch 7 gólů navíc mi rozhodně žíly netrhá, ať jich je klidně o 50 víc, když titul bude v Barceloně. Tu šlo o to, že vychvaloval Real, který hrál do posledního kola v sehrané sestavě a se všema hvězdama a Barcelonu, která sestavu hodně kombinovala, takže nemohla být tak sehraná a proto třeba nenastříleli tolik gólů. Je to ve hvězdách.

Reagovat
Kenneth

Ano ve Valencii s B Teamem 6 golů. Kolik jste tam hráli vy v plné palbě?

Reagovat
Infi

B team? Piš tu sestavu.

Reagovat
DreamTeam

Real v poslednich zapasech sestava take kombinovana.. a to ze hralo becko je spatna vymluva.. nebo jsi si jisty ze Acko by treba na Malaze dalo jeste vice branek ??

zbytecne spekulovat, Real je zkratka ofenzivni masina

Reagovat
homeles8

Jo, jenže kdyby jste před sezonou a v průběhu neměli kecy, že Mourinho bude vyhrávat max 1:0, tak se to teď tolik neřeší, no.

Reagovat
Rssa

Jsi hrozně arogantní

Reagovat
homeles8

? dyť je to tak

Reagovat
homeles8

navíc že to píšeš zrovna ty

Reagovat
Rssa

tak toto je ještě více arogantnější než to předchozí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

A to by byl nějaký rozdíl?

Reagovat
Infi

Pokud sleduješ fotbal, tak nemůžeš tuhle stupidní otázku ani myslet vážně

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já myslel, že rozpoznáš jednoduché rýpnutí

Reagovat
Infi

Nerozpoznal jsem, no Když najednou vedeš debatu s Kennethem a Homelesem tak ti polovina mozku odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrovnávám, jen trochu dloubu do těch, kteří tvrdili, že Real bude se "sockama" vyhrávat 1:0.

Reagovat
Infi

"Tým obranáře Josého dal o sedm gólů víc než nejmenovaný tým házenkářů"

NEŽ = srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, tak takhle: účelem nebylo tvrdit, že máme schopnější útočníky nebo že hrajeme útočnější fotbal, ale že nemáme skóre 55:18, ale takové, jaké máme

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa sa tu ide "Kebýčkovať "?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo tento Mourinhov ULTRAdefenzívny Real nasází 102 golov

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

to samy bylo v interu, a podobny v chelsea

Reagovat
Losinho

Tým Josého Mourinha dal v lize opět nejvíce gólů.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jsem hrdej na tuhle sezónu, i když jsme vyhráli jen pohár a pichichi. Hrajeme rozhodně nejatraktivnější fotbal. V posledních zápasech neuvěřitelná forma a ukázali jsme jasně, jak bude příští sezóna určitě lepší, hlavně díjky zažitýmu "betonu" a sehranosti. Radost pohledět. Ronaldo je prostě nejlepší Benzema taky zahrál skvěle, celý tým takřka na jedničku Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Nejatraktivnější fotba? Asi jdu zvracet

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přeji příjemné zvracení

Reagovat
smazaný uživatel

Nejatraktivnější ve Španělsku?

Reagovat
Kenneth

Díky za sezonu hoši. Titul sice nebyl, ale bavil jsem se fotbalem, dostali jsme se do semifinále LM, win Národního Poháru nad rivalem, Ronaldo překonání 50ti letého rekordu. Příští rok může být jen lepší. HALA MADRID.

Reagovat
One-Real

Kluci věřte nevěřte, ale já mám dneska vážně radost, celý mě to dojalo, hlavně ten Joselův gól. Bylo vidět jak to ty kluky dneska bavilo a já si to vážně užíval. Což o to , že jsme druhý. Je to hlavně sport a mě tahle sezóna bavila, Gracias všem hráčům Realu. Dneska bych kromě střelců a Mesuta vyzdvihl taky Ramose, protože dneska byl výborný a vybojoval spoustu míčů. Hala Madrid.

Reagovat
Rssa

Tobě to přeju, příspěvek o hře Realu a ne vysmívání se Barceloně

Reagovat
One-Real

však jo, já vám tady gratuluju k titulu (jak píšu v příspěvku ve kterym nějak tak trošku zhodnotím sezónu) i když vaší hru nemusím, tak titul zasloužený, snad to bude příští rok napínavější

Reagovat
Rssa

Mně by to vyhovovalo tak jak to vyšlo letos - nějaké drama by mi v mém požehnaném věku mohlo jen škodit

Reagovat
smazaný uživatel

Požehnaný věk

Reagovat
Rssa

No jo, v porovnání s tebou jsem mladý junák, já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk je mladý, jak se cítí...

Reagovat
DreamTeam

Pohodenka.. ted uz jen podepsat Adebayora a ukazat Cescovi prostrednicek a jede se na dalsi sezonu

Reagovat
Kenneth

Podepsat Adebayora. No to si děláš srandu.

Reagovat
DreamTeam

nedelam ani nahodou... uz je tu aklimatizovany.. je to pohodar, v tymu se mu libi .. netreba kupovat nejakyho jinyho hrace co se bude zapracovavat

Reagovat
Rssa

Reagovat
Al Capone

takže tato sezonu byle celkem úpěšná, sice druhé místo v lize, ale semifinále LM je úspěch(obvzlášť po těch letech co se tak nedařilo) a vítězství Copě

takže celkem psokojenost, ale příští je liga naše

!HALA MADRID!

Reagovat
Kenneth

288. pro Culés kteří se tu snaží špinit Mourinho a Ronalda. Opět jste nezklamali,ta jiriho škola je na vás znát.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
vocasisko

a madridisti jsou samozřejmě zase svatí

Reagovat
Infi

Zajímavé, při Clásicích jsi na Mourinha blil snad víc než kdejaký Culé, i v jiných zápasech kde hrálo víc DM než je zdrávo. Pamatuju si jeden souhrn, kde jsi pičoval i do Ronalda, že zbytečně ztráci a všechno a to se nejednalo o ten zápas, dělal jsi takový celkový souhrn. Ale Mou vyhraje, Ronaldo dá 2 fíky a my jsme ti nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Já se Mourinha nezastávám,já se směju jak se o něm tvrdí že je betonář.

Reagovat
Infi

Kdyby se mi chtělo, tak ti najdu i tvůj post, kdes napsal o Mourinhovi že je betonář, tuším že to bylo v některém z Clásic.

Reagovat
Kenneth

Doma bez útočníka?

Reagovat
Infi

Možná, netuším. Ale v jednom určitě.

Reagovat
Kenneth

Jinak nejsem si jistý ohledně toho betonář. Nevím jestli jsem to řekl,každopádně Mourinho mě tou hrou nasral takže je to dost možné.

Reagovat
Rssa

Hele, nebyl jsi to ty, který po jednom nepovedeném zápase chtěl Ronalda prodat?

Reagovat
Kluivert9

byl

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Psal jsem že bez něj je ta hra opticky hezčí. Snažíš se slušně.

Reagovat
Rssa

Já se ptám, nemusíš kolem sebe kopat. Stačí, když nebudeš po každém zápase měnit názory jako ponožky

Reagovat
Kenneth

Já si stojím za tím co jsem řekl. Bez Ronalda jsme schopni zápasy vyhrávat a že ta hra je bez něj opticky hezčí. Ale 40 golů, je to prostě borec.

Reagovat
Rssa

Ale jde o ty hysterické reakce když se nedaří a euforické reakce když se daří. V tom je rozpor

Reagovat
Losinho

A že si nejsi jistý, jestli je ten pravý pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Mouřenín na sebe tu špínu hází sám, my jenom přihazujeme na tu kupu sraček...

Reagovat
smazaný uživatel

A že so Josém nebude padať veľa gólov, pričom Real dal v tejto sezóne viac gólov ako slávna Barcelona.

Reagovat
DreamTeam

to se ale dalo ocekavat jiz pred sezonou.. to jsou proste vzdy ty reci do prazdna

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, niektorí miestni "odborníci".

Reagovat
Kluivert9

Diskuze plná spokojených madristů se druhým místem, krása Za rok se těším zas

Reagovat
gonzalesl_is_back

To si to druhý užijete vy. Ano, my jsme spokojení. Vyfoukli jsme Vám aspoň pohár, na to že Váš tým je takřka beze změn a hraje zažitý systém už roky jsme toho za první sezónu pod Mourinhem ukázali dost. Tuším, že už se začínáte bát příští sezóny, chápu

Reagovat
vocasisko

vážně? tak že by po dlouhé době zase ligu vyhrála Valencia?

Reagovat
gonzalesl_is_back

jeden z těch slabších, ale co taky čekat od sebranky EF a culés

Reagovat
vocasisko

dík

Reagovat
X-bano-X

nj ako vždy chýba obligátne B čo? Alebo žeby sme nemali Abidala v nemocnici po operácii a Puyola po 3 mesačnej pauze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

300.pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Super sezona

Reagovat
Rssa

Barca od Almérie při kanonádě branku nedostala

Reagovat
Al Capone

to je dobrý vědět

Reagovat
Infi

Reagovat
herbage

A Messi dal tři fíky

Reagovat
DreamTeam

Kdo je Messi

Reagovat
F.Torres

tak to at Ronaldo pověsí kopačky na hřebíky...

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA > real

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

a abych nezapoměl, PEP > fňukýto

Reagovat
Mishko

exoslav> ktokoľvek na eurofotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Al Capone

jsi hodný svého nicku, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gonzalesl_is_back

neříkal ti pan doktor, že ty prášky se berou po dávkách a ne najednou?

Reagovat
Kluivert9

něco jsi psal o slabých vtipech, tak si je nech

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemůžu si nechat něco co mi nenáleží

Reagovat
smazaný uživatel

tobe nenalezi tvoje vlastni slaby vtipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nikdo nepochybuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pro real o dost lepsi sezona nez lonska, a kdyz ta pristi bude jeste lepsi

Reagovat
miky10

Valencia

Depor dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Depor né to by je finanče položilo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tohle je sranda sekce je tady X fanoušků Realu X fanoušků Barcy a 3 fanoušci Valencie

Reagovat
homeles8

a já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

3 > X?

mimochodem nejsem fanoušek Vale, jestli jsi myslel mě

Reagovat
smazaný uživatel

No Killy Kopy a ? ale X > 3

Reagovat
miky10

tak Valencie je mi sympatická, dost jí přeju, ale fandim, to je silný slovo

Reagovat
smazaný uživatel

stejny jak v pl a serii

Reagovat
smazaný uživatel

V Pl vážně ne Tam je i pár fandů Stoke city v Serii taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj naky 2 co uz nechteli fandit united tak ted na oko fandej stoku

tady taky nekdo fandi atleticu, athleticu, la coruni, po lepsi sezone snad i ponorkam

Reagovat
homeles8

v PL je big 4+Stoke, Newcastle, a hlavně všichni řeší i jiný týmy, tady skoro ne. Jedině protivníky Realu a Barcelony, jinak se řeší jen ty dva :-) A Serie A, tam vůbec, tam je AC/Inter/Juve/Lazio a někdo přeje Fiore, jinej třeba Janovu, Udinese, tam se píše o celý lize, jako v pL vlastně :-) Ale tady se prostě furt jen ty dvě X hádají, nic víc tu nikdy nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz je to ted bohuzel liga o 2 tymech

Reagovat
homeles8

jirka by se ti vysmál. Ale je to tak a proto (nejen) mě nebere a je (nejen) pro mě nudná. Ale to už je moc subjektiní, mě se líbí Italskej fotbal a Budějovickej fotbal, takže se mi logicky nebude líbit Španělskej ani kdyby bylo všech 20 týmů vyrovnaných :-)

Reagovat
smazaný uživatel

svym zpusobem je to co napsal pravda, je to dany specifikem, proc to sem pise?

me se treba libi kazda z tech lig stejne, kazda je sva.

Reagovat
Kaze

MU - Kaze, hrubas, Swarley, prospero, kiwwi, Tomanatura, vodka, mithro, getzo5...

CFC - Terry, Strike Lampard, Arbiter, vitasrp

LFC - cristiano K., vladis271, Rssssa, Ol!ver

AFC - zpěvák garbage, fantomas, carrie, Counter, youngooner

ostatní týmy - yido from WHL, kohout-NL, lilli.cc, soukup, lexess, Evertonian...

----------------------

ne, není to stejný

Reagovat
miky10

CFC

Reagovat
smazaný uživatel

no nejvic maj kluby aspon teoreticky hrajici o titul a pak se sem tam najde dalsi fanda +1

kdo treba fandi av? jeste pred rokem by se nekdo nasel tipuju....

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím CFC...

Reagovat
homeles8

to by musel vypsat 16489 nicků

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hnusný.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kaze

psal jsem lidi, jejichž komentáře čtu vždycky

Reagovat
miky10

já taky

Reagovat
Kenneth

Potom to tu vypadá jak to vypadá.

Reagovat
homeles8

Jinak, je to divný, chybí tu víc fanuošků třeba Villrrealu, nebo Alética, nebo kohokoliv jinýho. Takhle je to tu rozdělaný na ty dvě X který se pořád dokola hádaj a pak ti 3 + já, kteří se tim baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to jako špatná bristký sitcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to jako špatny bristký sitcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze na urovni jak je hodno fanouskum dvou "nejlepsich" tymu na svete z ty prece "nejlepsi ligy".

Reagovat
Rssa

Gratulace k pohodové hře Realu a pěknému zápasu. Chápu, že jste v euforii, tak si to druhé místo a Copu užijte, my si užijeme titul a oba tábory budou spokojeny. Je fajn, že v této lize je takový krásný souboj megahvězd, Star Wars, Clash of the Titans, Messi vs CR, aspoň to oba vybičuje k lepším výkonům.

Každopádně stále si myslím, že letos patřil rok opět Barceloně, i když Real se hodně zlepšil a příští rok bude hodně silný.

Reagovat
Kenneth

Příští rok to bude ještě větší boj než letos.

Reagovat
gonzalesl_is_back

necháme se překvapit.

Reagovat
X-bano-X

nj ešte lepšie by bolo ak by tam bol ešte aspoň 1 tým.

Reagovat
miky10

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Pre milovníkov štatistík:

Cristiano Ronaldo --->

89 zápasov za Real / 86 golov,

54 zápasov v tejto sezone / 53 golov,

34 zápasov v lige / 40 golov.

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Mimochodem, je nějaký další rekord na překonání? Třeba nejrychlejších 100 gólů za Real nebo něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad překonal něco podobného.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

taky pridam statistiku

real madrid skore:102:35 2010/11

real madrid skore :102:33 2009/10 ..ale stejne furt druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Chovance ten by vám ukázal jak se hraje abyste nedostávali tolik golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní bilance:

Real Madrid

Nejvíc gólů v La Lize

Mourinho

CR7 - Pichichi a Zlatá kopačka

Mesutangelo Ozil

Benzema

Plzeň

Schalke a Raúl

Joselu

Jágr za záchranu Kladna

Barcelonští kazišuci

Při 40.gólu Realu jsem radostí shodil noťas a rozmrdal jsem si monitor, ale už to potřebovalo nový

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Dudek za udržování pohody v kabině a cídění lavičky

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonští kazišuci

Reagovat
Kenneth

Plzeň Tím si zkazil celý příspěvěk.

Reagovat
homeles8

Reagovat
F.Torres

tím ho spíš povýšil na něco užasnýho

Reagovat
homeles8

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi si rozmrdal monitor, nebyl by tu tvůj příspěvěk... jinak:

RM - někdo musel být druhý

Nejvíce gólů v lize

Fňukýňo

Krystýnečka za gel

Ozil - nezájem

Benzema - mi je u píče

Plzeň lepší než kdyby vyhrála 300stovka

Raul a Schalke

Joselu -

Jágr

Barcelonští kazišuci -

Já -

Messi -

Při psaní tohoto příspěvku jsem domasturboval nad Messim a postříkal jsem si noťas, načež mi začal hořet bílým plamenem...

Reagovat
miky10

jseš debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, oslovení debile si schovej pro svýho fotra a neurážej tím mě...

Reagovat
miky10

schoval jsem si ho pro tebe, protože z tebe ta debilita přímo září

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevím, co ti září do ksichtu, ale moje debilita to nebude...

Reagovat
Rssa

Hele, United vyhráli titul v PL, nechceš jít fandit radši jim?

Reagovat
smazaný uživatel

MU je můj druhý nejoblíbenější tým, ale neptej se na ten první

Reagovat
Rssa

Gratuluji, stal si se ještě více pro mě nesympatickým

Reagovat
Rssa

Liverpool je pro mě druhý nejoblíbenější klub, neptej se mě na ten první

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to jsme na tom stejně, Live je můj nejoblíbenější Což si takhle na konec sezony vyměnit....ICQ?

Reagovat
Rssa

Já myslel Liverpool po Barce...ManU je ve vybrané společnosti Realu, Bayernu, Interu a Sparty na dně žebříčku...

...klidně 157835804

Reagovat
Kenneth

Barcelona,ManU,Slávie,Bayern.. Máme to podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Bayern je v pořádku 247232461

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona, Chelsea, Juventus

Reagovat
miky10

Vcelku souhlas, hlavně Jarda potěšil, Kladno

Reagovat
Rssa

Dobrá. Pro milovníky statistik:

Barcelona - 1.

Realm Madrid - 2.

Reagovat
homeles8

a to je přesně vono.

Valencie - 3. už nenapíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid 31

Barcelona 21

Reagovat
smazaný uživatel

1.+74

2.+69

3.+18

4.+11

....8.-8

Sranda liga.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

431. pro okamžitý odchod Adebayora z Realu..

Reagovat
miky10

dneškem si zařídil setrvání

Reagovat
Kenneth

Proboha jen to né, klidně půjdu na brigádu a měsíční výdělek mu pošlu na letenku.

Reagovat
miky10

nojo, ale co když si v Madridu něco zapomene a bude se muset vracet, na to všechno mu vyděláš?

Reagovat
Kenneth

Přesně,udělám cokoliv jen když vypadne. Klidně si vemu na měsíc jakýkkoliv nick,hlavně když zmizí.

Reagovat
miky10

jó, tak díky změněnýmu nicku na EF si to rozmyslí

Reagovat
Kenneth

Ono záleží na Perézovi a né na něm.

Reagovat
miky10

bohužel nebo bohudík?

Reagovat
Kenneth

Bohudík. Nevěřím že mu Peréz bude schopen dávat 8 mega a zaplatit za něj takovou pálku.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

kdyby tam bylo jakýkoliv jiný jméno, tak bych taky nevěřil :-)

Reagovat
miky10

Drogbu nechcete?

Reagovat
Kenneth

Nechci Adebayora a budu chtít Drogbu?

Reagovat
miky10

jsem to musel zkusit, my ho nepotřebujem

Reagovat
Rssa

Jj, Peréz je přece rozumný a na peníze hrozný škrt

Reagovat
Kenneth

Peréz je obchodník, Adebayor je naprostý provar i z finančního hlediska,a opravdu si myslíš že by mu dal víc než Ikerovi? Pochybuju,kdo by si taky koupil ten jeho hnusnej dres.

Reagovat
Rssa

Afričani a spousta dalších bláznivých fandů Realu

Reagovat
Kenneth

Kurva,zase si mě znejistil.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

cece ty urazis real vic nez pulka barcelonskejch tady

Reagovat
homeles8

to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda realu psat: "kdo by si taky koupil ten jeho hnusnej dres"

Reagovat
homeles8

třeba ten Adeho je zevnitř černej

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby byl od nudli, je to porad dres jeho tymu

Reagovat
homeles8

třaba tam má malej hákovej kříž

Reagovat
smazaný uživatel

spis srp a kladivo

Reagovat
homeles8

to už je jedno :-) obojí je stejný zlo

Reagovat
Kenneth

Adebayor není Real.

Reagovat
miky10

Athletic

Reagovat
homeles8

TEĎ je důkaz, jaký jsou tu fanoušci. No, takový zápasy se teď hrajou, ale tady se furt hádaj Barca x Madrid

Reagovat
$dolar$

Tak se s vami tady dneska loucim, gratuluji Kopy, mas velky koule

Reagovat
homeles8

♥ :-*** zdarec

Reagovat
miky10

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec

Reagovat
Yanek

nazdaaaar

Reagovat
Rssa

sbohem a užij si babu, to je důležitější

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, někdy na fotbale nebo v hospodě Dobrá sázka

Reagovat
Kenneth

zdarec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Takže dohoda platí, já to pro tebe udělam

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude příští tejden fotbal.

Reagovat
One-Real

Měj se kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

budeš chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ideš?!

Reagovat
One-Real

Prohrál sázku. Vsadil se s Kopym jestli bude lepší Vale nebo Villareal na konci sezóny. O to kdo tu skončí nakonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...ďakujem....a teda keď tu skončil, to už nastálo? Alebo sa dohodli len na nejaké obdobie?

Reagovat
-Kopy-

Na pořád

Reagovat
-Kopy-

díky, měj se...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Zdarec

Reagovat
F.Torres

Bilbao Getafe Depor máknem

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to klidně mohlo být každý rok a všichni by byli spokojení.

Barca titul v lize a finále LM a Real Copu a Pichichi

Reagovat
homeles8

no, za pár let by to přestalo bavit i tebe :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho fandění - přál jsem Hérculesu - škoda, že vypadli.....

Reagovat
smazaný uživatel

btw jak je to s celkovým ppočtem golu za sezonu? U Ronalda 53 a Messi?

Reagovat
miky10

Zaragozaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cris Zlatá kopačka v ManUTD a teď i v Realu... No Messi má co dohánět a mohl už konečně ukázat koule i v jiné lize.

Reagovat
vocasisko

proč by to dělal?

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

asi že ho nechce v Barceloně, aby měl Real větší šanci Ale nene, kdepak, pěkně ať si zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by to nedělal ..Každého by přece zajímalo jak by obstál v jiném týmu a jiné lize...Ale netvrdím že hůře, netvrdím že lépe...O Crisovi to už víme.

Reagovat
X-bano-X

Tvoja logika je úchvatná.....takže ak by si bol manažérom v IBM, odišiel by si robiť k linke do Kie, len aby si zistil či na to máš?

Reagovat
vocasisko

A myslím, že Messiho zajímá co ostatní zajímá? . Má v Barce kvalitní zázemí, všichni ho tam uctívají a milují, daří se jemu i týmu. Nemá důvod odcházet a už vůbec né proto, aby někomu něco dokazoval.

Reagovat
Kenneth

Co ty víš? Třeba ho to přestane bavit a půjde hledat jinou motivaci do Itálie třeba.

Reagovat
vocasisko

Stát se může vše, nepopírám to. Je přece jen z jížní ameriky a tam jsou hráči svými kontroverzními rozhodnutími proslulí. Každopádně kdyby měl opustit Barcu, myslím si že Itálie by byla pro něj ta pravá . Ovšem doufám, že dalších minimálně 10 let nepadne o jeho přestupu ani slovo.

To mě tak napadá taková zájimavost, jak by Barca přistoupila na jeho žádost o přestup a kolik by musel tým co ho kupuje vyinkasovat .

Reagovat
homeles8

do Itálie ne!!!

Reagovat
vocasisko

ale kam s ním? v anglii by ho zničili, nevím jestli by si ho mohl dovolit nějakej tým z německa, padá to na tu anglii, ale klid, stejně nikam nepřestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nenutím ..Jenom tam bude vždycky to ale... ..

Reagovat
vocasisko

i kdyby si ho nutil, tak je mu to vlastně u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

když zůstane, tak aspoň budou ve Španělsku pořád 2 nejlepší hráči na světě

Reagovat
Rssa

Jj, Messi a Legenda

Reagovat
miky10

ale noták

Reagovat
F.Torres

máš pravdu, Ronaldo dnes vstoupil mezi legendy

Reagovat
vocasisko

měl jsem v plánu napsat to stejné, ale pro dnešek už těch hádek tady bylo dost

Reagovat
homeles8

Puyol už je starej :-(

Reagovat
smazaný uživatel

By mu koule nebyly vidět, jak je nízko nad trávníkem

Reagovat
smazaný uživatel

..já sem vlastně zapomněl skřeti hrají jenom v Barceloně..omlouvám se

Reagovat
miky10

Osasuna Parádní boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám euroligisti se taky snaží...

Reagovat
miky10

super výsledky, jen Socky vyrovnat

Reagovat
Rssa

500. pro Kopyho koule

Reagovat
Rssa

To jsem jediný, kdo obdivuje Kopyho koule?

Reagovat
homeles8

možná ještě Andulka, nebo lili.cc

Reagovat
homeles8

a Cukroušek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude nějaký sraz, zkusím mu ukopnout, ale při své šikovnosti to zvládne sám

Reagovat
herbage

Momentálně sestupuje kdo, Deportivo?

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni na tabulku, ale jo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bohužel

Reagovat
miky10

jj

Reagovat
homeles8

Reagovat
miky10

další debilní komentátor, co neví, že do EL jse i tým ze sedmýho místa

Reagovat
One-Real

Tak skončila nám další sezóna a je na čase její bilancování. Úvodem chci říct že jsem nakonec spokojenej, Copu del Rey jsem si strašně přál a už bylo na čase jí získat, okořeněný to je tím, že jsme ve finále porazily největší rivaly, kterým gratuluju k titulu.

1) Liga Mistrů

Před 6-7 lety by semi bylo velký neúspěch, ale když se to vezme, že je to po tolika letech, tak semifinále beru. Ve skupině jsme si poradili celkem s prstem v nose, až na souboj na San Siru, kdy nás zachránil Pedro León. Pak přišlo na řadu osmifinále a i když jsem hodně věřil, přecejen semnou trochu cloumala nervozita, přecejen co by se stalo, kdybychom znovu vyhořeli? Ten výsměch by byl neskutečný. Naštěstí jsme si s přispěnim zejména Crise poradili a konečně prokletí zlomili. Naopak kde jsem si byl téměř jistý, že půjdeme dál bylo čtvrtfinále. Nic proti Tottenhamu. Trochu mě mrzí, že jsme se s Barcou nestřetli až ve finále, do vyloučení Pepeho to bylo 50 na 50, ale jakmile ztratil Messi svého hlídače, tak nám dvakrát utekl a bylo po nadějích. Nedá se nic dělat, věřím že příští rok se do finále probojujeme.

2) Primera Division

Tohle mě trochu mrzí, ztratili jsme hodně bodů v zápasech ve kterých jsme nemuseli. A zejména zásluhou v některých chvílích impotentních útoku (při 102 vstřelených brankách to vypadá jak dobrý joke ) viz zápas s Gijonem doma, který nám pro..... Ade. Nicméně čas už se vrátit nedá a holt se s tím budeme muset spokojit. Některé chvilky holt byly špatné, ale některé výborné. Musím říct, že jsem si některé vážně užíval a mnohdy mi zlepšily celý den. Nebudu zápasy jmenovat, každý si určitě ty správné dosadí a domyslí. Real je srdeční záležitost a jsem strašně rád, že jsem si ho kvůli Zizouovi především tenkrát jako malý klučík vybral. . Jinak mě v letošním ročníku hodně potěšil i Athletic, v PD můj sekundární tým. Ano je to celkem divné, ale Javi Martínez, je prostě Javi Martínez <3 .

3) Copa del Rey

Na závěr jsem si nechal největší úspěch týhle sezóny, krásný triumf v podobě vítězství v Copa del Rey. Někomu možná přijde divné radovat se takhle z pro někoho "podřadné soutěže", ale ve Španělsku se takhle pohár nebere a věřím, že mi to dosvěčí i jiní fanoušci. Přes souboje s Murciou, Levante, Sevillou, Atleticem a možná mi někdo vypadl, jsme se konečně probojovali do vytouženého finále, kde před námi byla zkouška nejtěžší a to kdo jiný, než Barcelona. . Nebudu skrývat, že o to byl ten triumf sladší a branka Ronalda lepší, protože to tak prostě bylo. Porazit Barcelonu je pro fanoušky Realu sladká tečka za pohárem. (Jako pro fanoušky Barcy porazit Real).

A jak mám dneska dobrou náladu, tak zhodnotím i ty naše hráče.

Tým celkově

102 gólů je slušný počin a už dopředu to signalizuje, že je ten tým pořádně naladěný útočnou silou. Kdo by to řekl, při pohledu na jméno trenéra? Hra byla občas dost rozličná. Často to záviselo jestli měl Ozilův svůj pravidelný menzes, nebo jestli se útočníci usmysleli, že dneska to půjde. Jakmile to šlo, tak to byla krásná podívaná s velkým množstvím branek a hezkých akcí. Jakmile však ne, tak jsem často spílal a nadával.

Jednotlivci

Trenér: José Mourinho, to je muž dvou tváří. Jsem si jistý, že spoustu toho, co prohlásí ani nemyslí vážně a jen vytváří tlak na rozhodčí. Ať si o něm ale každý říká, co chce, je to frajer. Za ten rok jsem si ho celkem oblíbil, zklamal mě však v duelu s Barcou. Myslím že ještě rok vydrží a pak půjde o dům dál do PL.

Gólmani

1) San Iker - gólman pro Real. Jiného bych v žádném případě nechtěl. Občas sice nějaká chyba přijde, ale jindy nás drží a vychytá spoustu branek. A hlavně velký céčko. Btw to že mu je 30 je neskutečné, nedávno to byl mladík.

2) Další brankaři - Tímto chci poděkovat i končícímu Jerzymu, bylo moc hezké jak mu hráči udělali uličku a všichni se rozloučili. I když to byl leštič, třeba proti Auxerre si pamatuju že nás podržel za stavu 1:0 výborným zákrokem a byl to další dobrý krok k výhře ve skupině LM. Sbohem Jerzy. Díky i Adánovi, kterej bude příští rok spolehlivou dvojkou, v to věřím. A na post trojky mám dneska chytajícího Jesuse a hlavně Mejíase.

Obrana

1) Ramos - Tenhle hráč se až na ten zkrat v prvním utkání na Barce strašně zklidnil dle mého, už nekosí a nemá řeči jak předtím a stal se z něj snad zodpovědný chlapík. Herně hlavně závěr sezóny byl taky výborný a hlavně dneska působil jak pravý kapitán na hřišťi a vypadal sebevědomě.

2) Pepe - No co k tomuhle pořízkovi říct. Je to bezpochyby vynikající fotbalista. Ale dávat mu sedativa před zápasem by nebylo od věci, nebejt těch jeho prasáren, kopů do hlavy atd, tak jeden z nejlepších stoperů. Takhle si dost kazí renomé a je to škoda.

3) Carvalho - Před sezónou jsem mu vůběc nevěřil a řikal jsem si, proč ho vlastně kupujeme. A světe div se, on se ani moc nenaběhal. Jeho předvídavost je snad nejlepší na světě a vždycky si vyčíhne správný okamžik k vyražení na míč a podobně. V tomhle vynikal.

4) Marcelo - Tady je další boom. Tohohle hráče jsem rád neměl, ale tuhle sezónu šel strašně nahoru, jak ve hře dozadu, tak ve hře dopředu, kde kolikrát útočil a tlačil se až do zakončení a své úspěchy to slavilo a pár gólů dal. Hlavně je na něm strašně vidět, jak si hru užívá a jde za vítězstvím. Jen tak dál Marcelo.

5) Arbeloa - Tenhle chlapík je sice primárně na střídačce. Ale z beků odehrál po základní čtyřce určitě nejvíce minut a solidně. Není sice tolik útočný jako Marcelo, ale své si splní a je to odchovanec.

6) Ostatní bekové ve větě.

Albiol - ten mě trochu zklamal, letošní sezóna mu vůbec nevyšla

Garay- je ho škoda, super hráč ale u nás lepší jak třetí stoper nebude, možná půjde pryč, do takového Lyonu (viď Frankie) by se hodil

Nacho - uvidíme jak mu to půjde dál, naskočil sice jen do dvou zápasů, ale jsou to cenné zkušenosti

Záložníci

1) Xabi Alonso - to je důležitý mozek. Jeho přihrávky jsou občas výborné, trochu mě mrzí že si nedal ani gól v sezóně, přitom střely na to měl a mnohdy chybělo jen málo. Kde mě však zklamal, byly duely s Barcou, kde by takřka neviditelný.

2) Sami Khedira - Tohle je zajímavý hráč, čím je soupeř silnější, tím jeho výkon roste a naopak. Proti Barce odehrál super zápasy, škoda že se zranil a do odvety nenastoupil. I když jsem ho nechtěl a bloknul mi mého milovaného Javiho, tak nakonec jsem za něj rád, on se ještě ukáže.

3) Lass Diara - Tohle je jedním slovem bojovník, ač jeho každý zákrok smrdí faulem, tak toho hodně odbojuje a spoustu míčů díky němu získáme. Je sice dost možné že si sbalí věci a odejde, ale za to s jakým výsměchem přicházel se rozhodně vyplatil. V některých obdobích výborný.

4) Granero alias Pirata - Tohohle hráče mám hodně rád, je to odchovanec, je to španěl, je to sympaťák. Na hřišťi sice strávil něco přes 1000 minut, ale jeho časy ještě přijdou, naskočil do více než poloviny zápasů a kdo tvrdí, že odejde, se zlou se potáže.

5) Ááá máme tu Mesuta, tohle je vynikající hráč, ten mě moc přesvědčil, že to byl výborný nákup. Až na ty jeho menzes období je naprosto skvělý a hráč podle mého gusta. V lize má navíc zhruba ? 17 asistencí a některé zvláště vydařené. Po Zidanovi jsem v barvách Realu našel dalšího velkého oblíbence a je to favorit na dres.

6) Di Mária - Tak tohohle týpka jsem nechtěl ani za nic a nadával jsem, spílal jsem. Ale světe div se, až na ty jeho simulace je to výborný hráč, nikdy jsem snad neviděl hráče který by se občas vracel nebo napadal v takové frekvenci + ty jeho góly, to byly lahůdky.

7) Sergio Canales - Přicházel s devízou velkého talentu, ale moc mě zatím nepřesvědčil. Dostal sice málo šancí, ale čekal jsem že se ukáže více. Tady to vidím na jasné hostování ze zpětným odkupem, bohužel.

8 ) Jak už číslo napovídá, každému je jasné o koho půjde. Ricky . Když pricházel strašně jsem si ho k nám přál a měl radost, sice byl drahý, ale byl to famózní hráč, který nás měl posunout dopředu a dát hře řád. Téměr po dvou letech toho však moc nenehrál, ale já doufám že ještě neukázal vše a zůstane. Proti Vale to byl Kaká jako z AC a dob největší slávy. Btw za 19 startů v této sezóně dal 7 gólů, to je slušné. 2 z penalty.

Další záložníci

Gago - měl to být nový Redondo, ale né vždy se holt všechno povede a tady to nevidím na nic jiného, než na odchod někam do Itálie, tam mu to půjde

Pedro León - tomu děkuju za gól proti AC, jinak si skoro nekopl, což mě mrzí, mohl by se vrátit do Getafe kde mu to šlo, ale třeba ještě neřekl poslední slovo a ukáže se nám

Sarabia, Carlos, Alex - rád je zase uvidím, talentovaní kluci

Útočníci

1) U koho jiného začít, než u pana n.1 u Cristiana Ronalda. Nechtěl jsem ho k nám ani za mák, ale pomalu ale jistě si mě získává. 40 gólů v jedné sezóně La Ligy, je prostě úžasný počin a já jsem rád, že ho máme v týmu. Naštěstí ubral i na simulacích a je to ke prospěchu jeho hře, je to super komplexní hráč a myslím, že se v příštích sezónách máme na co těšit. Hala Cristiano .

2) Karim Benzema - Tohohle chlapíka mám rád, vám povím. A hodně mě žralo, když mu to nešlo. Já pevně věřím, že to v té noze má jak několikrát ukázal a on se nám ještě odvědčí, Real měl v srdci už od dětství, on bude bojovat. V téhle sezóně měl výborné zápasy, ale taky odchozené zápasy. Uvidíme co příště.

3) Higuaín alias Pipita - Po zranění se nevrátil v nejlepší formě, ale příští sezónu věřím, že to bude ten starý Pipita, jak ho všichni dobře známe. Nicméně letos za 23 zápasů vsítil 12 branek, to je solidní počin. Gracias i tobě vandertom boyi.

4) Ade Ade Ade, co k němu říct. Já ho vždycky nesnášel, ale líbí se mi jeho zápal pro hru, je na něm vidět že by rád zůstal, údajně řekl do novin, že si nechá snížit plat, když si ho necháme a koupíme ho. Těžko říct, prohrál nám Gijon, hodně pomohl s Tottenhamem. Uvidíme co vedení, radši však budu, když odejde.

5) Další útočníci

Morata - Jedna z velkých nadějí, pokud odejde Ade a přijde jen Callejón, tak si myslím že si zahraje víc, než jeden zápas.

Joselu - Nastoupil až na poslední zápas dneska, ale jeho gól mě strašně potěšil. Přál jsem mu to, snad z něj něco bude. Gracias aj jemu.

Jinak řeším celkem dilema, jaký dres si koupit. Mám dva favority a to jsou Mesut a Karim. Zatím však vede Mesut. Nadruhou stranu sám jsem útočník, takže Karim by byl víc logický. Nebo si počkám, až přijde Javi.

Závěrem chci poděkovat všem hráčům a lidem co se zapojují do Realu Madrid, ten život bez něj by byl prostě jiný a nedokážu si představit, že bych téměř každý víkend neměl na co koukat a u čeho se nervovat, strachovat a radovat.

Hala Madrid jednou provždy. Siempre Fieles.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

hezký čtění

PS: Kup si radši Mesuta

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Bojane...teda chci říct...Pablo, z tebe něco bude.... Hala Madrid!

Reagovat
One-Real

díky dědku, pardon yardo

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky tě ještě pořád strčím do obou kapes

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Rssa

Pěkné shrnutí Taky se chystám něco sepsat.

Jsi docela hodně nekritický k hráčům

Kdybych si musel vybrat dres hráče Realu (s pistolí u hlavy), byl by to Marcelo Ale být tebou, tak bych ještě počkal až se začnou prodávat dresy Altintopa

Reagovat
miky10

napiš to

Reagovat
One-Real

Ale to víš že já jsem kritickej, akorát dneska si nechci kazit den, tak jsem toho na ně až na vyjímky moc nekydal.

Reagovat
Rssa

jaké výjimky? všechny jsi slovně pochválil

Reagovat
One-Real

pochválil, ale měl jsem tam i výhrady (lassovy kosy, xabiho výkony s barcou, pepeho zkraty ,di máriovo simulování a tak)

Reagovat
Rssa

Výhrady...to spíš bylo jen aby se neřeklo

Reagovat
miky10

mimochodem, já bych vzal Ozila, Xabiho, Casillase nebo Higuaina

Reagovat
homeles8

já Rámuse

Reagovat
Rssa

Reagovat
X-bano-X

Veľmi pekné čítanie.

Reagovat
smazaný uživatel

klobouček

Reagovat
Yanek

Paráda

Reagovat
Losinho

Přečetl jsem to celé...nevím jak tě víc pochválit.

Reagovat
Kokesh

tohohle, tenhle, tohle...

Reagovat
One-Real

Jinak Getafe paráda, snad se udrží. I když na úkor Deportiva, mohla spadnout spíš Zara.

Reagovat
miky10

Sociedaaaaaaaaaaaaad

Reagovat
One-Real

Tak a Athletic pokud to udrží bude 6 a pokud dostanou Atleti ještě jeden, tak 5tý. To je paráda.

Reagovat
miky10

Depor otočit a sestoupí Mallorca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Depor

A že je popraví zrovna Valencia ...

Reagovat
miky10

Kun ti zase válí

věřím, že Depor aspoň vyrovná a sestoupí Mallorca

Reagovat
smazaný uživatel

Socky otočí a máme dole Dubai

Reagovat
miky10

nejlepší scénář

Reagovat
miky10

hlavně že jsou v pohodě Osasuna a Zara

Reagovat
miky10

hlavně že jsou v pohodě Osasuna a Zara

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

no ty to fakt nekomentuj. Minule jsi to podělal. Dneska zas.

Řekni, že chceš, aby se zachránil Dubai

Reagovat
miky10

to jsem minule nebyl já co jsem podělal dneska? já Deporu nepřeju sestup Shodli jsme se, že chcem dolů Getafe, nevidiím problém

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi, že je v pohodě Zara a zrovna dostali kusa

Reagovat
miky10

na 2:1, nic neřešící

Reagovat
Rssa

Koně, musíme získat Koně

Reagovat
miky10

já bych vám ho celkem i přál, ale chci ho k nám

Reagovat
Kily

Deportivo zabrat

Reagovat
One-Real

Teď nedali prý nějakou megašanci.

Reagovat
Kily

před chvílí jsem dorazil z hospy, sleduju to jenom na livescore

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a teď další. Sleduju onlejno na Marce

Reagovat
smazaný uživatel

Kun hattrick. Já ho žeru

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

stoperská dvojice Navarro - Dealbert, tihle dva mi opravdu musí zkazit náladu za všech podmínek

Reagovat
Rssa

600. pro Kuna v Barceloně

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

11x

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo, co bych mu pak přišil na záda

Reagovat
miky10

9

Reagovat
miky10

to ne, to znamená odchod Bojana 11 bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

a co jeffren

Reagovat
miky10

je mladej, přizpůsobí se jinému číslu na úkor hvězdy

Reagovat
Rssa

Dostane 9

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

a Bojan desítku?

Reagovat
Rssa

Bojan 14

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane jiné číslo

Reagovat
Rssa

Teď mě napadá, že Bojan hraje tužku od té doby, co dostal 9, ne? Že by svázané nohy zodpovědností?

Reagovat
Kily

doufám, že mi jí dají i na ME 21 přes základní skupiny jsem na dovolené a i když v Turecku Eurosport mít budou, tak mám v úmyslu se na naše se Španěly podívat až ve finále

Reagovat
Rssa

Závidím, Turecko je fajn, kámoši tam jsou teď na doktorandském výměnném pobytu a nemůžou si to vynachválit - stává se v 11, furt se kalí a žere, pracuje málo

Kdy začíná to ME?

Reagovat
Kily

11.6., naši začínají o den později v 18 proti Ukrajině. Já jsem tam byl loni a po těch zkušenostech si s sebou letos beru minimum ošacení s tím, že si spoustu věcí prakticky zadarmo koupím, už se strašně těším, poslední dobou mě šíleně bolí hlava, oddech si zasloužím a hlavně ho potřebuju

Reagovat
homeles8

vem s sebou i PJe a Arneho, ať to tu můžem pořádně roztočit

Reagovat
Kily

nebo tím, že s sebou vezmu tebe, vyřeším jiný problém

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty vole, že by?

Reagovat
Rssa

Ibrokletba

Reagovat
Shevchenko

Nic moc

Reagovat
miky10

ke spokojenosti mi to stačí

Reagovat
One-Real

Getafe zachráněno, nice . Béčko v PD se vždycky hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

FINALIZADO

Reagovat
smazaný uživatel

FINALIZADO

Reagovat
miky10

Vale 2:0, hotovo

Reagovat
Kily

Valencia mi často kazí náladu mizernými výkony a nakonec to vygraduje, když mi zkazí náladu i svou výhrou jdu pít na žal

Reagovat
Usty

Colotto to zabil.. Upřímnou soustrast fanouškům Deportiva.

Reagovat
miky10

sestoupil tým s nejmenším počtem vstřelených gólů

Reagovat
Usty

ale taky se sedmou nejlepší obranou

Reagovat
Kily

a taky tým, který s nižším rozpočtem dokázal dlouhodobě čeřit vody na čele tabulky a dělal Primeře dobré jméno v pohárech

Reagovat
miky10

Vždyť já to Deporu nepřál! Jen tahle sezona byla jedna velká katastrofa a útok byl tristní, nebýt Adriána, bylo rozhodnuto už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Pád Deporu je asi ještě větší rána, než pád Betisu nebo Zaragozy, když měla kádr nacpanej skvělejma hráčema.

Tohle je existenční. Nevěřím, že se dostanou do ligy v nejbližších letech.

Reagovat
Usty

Nedivil bych se, kdyby po tomhle Valerón ukončil kariéru

Reagovat
Kily

sám řekl, že bude pokračovat, on navíc bude chtít Depor vrátit tam, kam patří

Reagovat
Usty

West Ham, Brno, La Coruňa.. to jsou jatka tradičních klubů..

Reagovat
smazaný uživatel

..Sampdoria,a asi i Monaco

Reagovat
Kily

je to hnus, já mám Sampdorii nejradši z italských klubů, k Deporu chovám obrovskou úctu a jako fanoušek Valencie ho pokládám za bratra ve zbrani při tažení proti Barceloně a Realu, Monaco mi uvízlo v srdci, sestup Brna jsem si taky nedokázal představit

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

bohužel časy se mění

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P Depor.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup Deporu je o to smutnější, že se na jejich úkor zachránily ty umělotiny z Madridu. To je večer ...

Reagovat
Usty

Kdyby uhráli bod, letí Mallorca..

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale hodně nahnuté a papírově nejhorší to měly umělotiny z Duba ... ehm, Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo ale o rok ste naspäť

Reagovat
miky10

tomu moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neee Deportivo Kde jsou ty časy, kdy hráli LM s AC Milán

Bohužel na brzkej návrat to nevidim, je mohlo zachránit pouze udržení Snad nedopadnou jako Oviedo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty šance který spálili Klidně mohli vyhrát 4:2 nad tou Valencií, ale to je tak celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

ot: ronaldinho 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

a tady melo bejt: taky mohlo depo prohrat 4-6

Reagovat
Kily

fanoušci Realu asi musejí oslavovat, že příští sezonu nepojedou na Riazor, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, začalo sa nám tam dariť ..

Reagovat
Kily

jj, výsledkově jeden zápas v loňské sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tak...a strádať plány na ďalšiu sezónu...pokúsiť sa zabojovať o LM...len nech ostane káder pokope :)

Reagovat
Kily

už jsem to psal před týdnem a ten pocit u mě přetrvává, na mě Athletic nepůsobí jako klub, který by měl mít kádr na Evropskou ligu a Primeru zároveň, podle mě vám EL uškodí v boji o LM

Reagovat
Rssa

Rocky Balboa

Reagovat
rufus

Depor..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mimochodem jsem tady asi 4 kola před koncem dával takový rozbor, kdo sestoupí, a mám dojem, že mi vyšlo všechno. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulacia Realu ku Cope, pokoreniu 100golovej hranice a 40-tke C.Ronalda

radost mam ale zo zasluzeneho ligoveho titulu pre Barcu a to este za tyzden moze prist bonus v podobe CL, cize kazdopadne uspesna sezona...Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, Getafe zůstává a další madridský klub a jeden a možná dva andaluské do první ligy, dobrý fotbalový den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tým Dubaj.

Reagovat
homeles8

to je Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až od 2012, někdo má na triku nadaci ze země, kde je hlavní město Dauhá a taky to nikoho nesere

Reagovat
Kenneth

Klidně budu mít na dresu šejkovo hlavu, než aby se můj tým jmenoval tým Dubaj.

Reagovat
Kily

tak to už snad vedení zavrhlo, ne?

Reagovat
Kenneth

jo?

Reagovat
Kily

mám za to, že nové vedení Getafe ten návrh zavrhlo, ale jdu spát/blít/zvracet/spanhelovat/, protože mě sestup Deporu vzal straaašně, obrooooooooooooovsky moc

Reagovat
Kenneth

To je jedině dobře. Moc to prožíváš,za rok jsou zpět. I když místo nich mohla jít Zara nebo Levante.

Reagovat
Kily

ano, já to prožívám, ale vím, že to s návratem budou mít šíleně složité

Reagovat
alcantara

To si hovorili napriklad aj v Tenerife a hla, ako nakoniec skoncili.

Reagovat
Kily

s podobnými závěry bych počkal

Reagovat
alcantara

Nemusia samozrejme vypadnut, ale ani nemusia hned postupit, Segunda je nesmierne narocna sutaz, kde sa pocas dlhej sezony nevyhnu zavahaniam, vid betis, ktory sa s navratom riadne natrapil a ktory mal po zapasoch s nami v CdR obrovsku hernu krizu. Nech im postup vyjde co najrychejsie, urcite si ho tento sympaticky klub zasluzi.

Reagovat
Kily

bavili jsme se o tom s Bagounem, počkáme a uvidíme, jak naloží s penězi, které dostanou za klíčové hráče, kteří odejdou, pak uvidíme

Reagovat
Kily

ale finančně na tom nejsou dobře, z toho může být obrovský průšvih

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám o ně strach. Jak psal Alcántara - Segunda je těžká soutěž. Koukni, jak dopadlo Tenerife, který mělo mimochodem dobrý kádr, ale ze Segundy spadla. Koukni, jak dopadl Nástic. Koukni, jak se zakopal Valladolid ... I tomu Betisu (B E T I S U ) trvalo pár let, než se vrátil. A to už je nějaký klub ...

Navíc prostě nemají prachy.

Depor bude chybět - zápasy na Riazoru měly vždycky svoje kouzlo. To není jak jezdit do Málagy, Almeríe atd. Na Riazor se jezdilo se zvednutým obočím (a staženou prdelí) ...

Reagovat
Rssa

Vicky vyhrál zaslouženě Zamorovu trofej, zase

Reagovat
smazaný uživatel

A sympaťák Negredo nejlepší španělský střelec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Trofeo Zarra

Reagovat
Kenneth

Já nechápu proč ho nestáhneme místo Adebayora.

Reagovat
Kily

17 milionů eur?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

nojo vlastně, kde je problém

Reagovat
Kenneth

Že Negredův odkup stojí 17 mega?

Reagovat
Kily

mám pocit, že tam je na léto odkupní klauzule 15 nebo 17 mega

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Já myslel 5 mega. Tak to nechci ani jednoho.navíc Negredo má ted šanci stát se jedničkou v Seville.

Reagovat
miky10

on už jí je

Reagovat
Kily

já jsem úplně v hnědce, jsem mimo, co se Negreda týče, tak jemu může pomoct situace v Seville - Fabiano out, Kanoute ???

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, on nepůjde zpátky na lavičku do Realu, když se může naplno prosadit v Seville, ale je to škoda...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
DreamTeam

protoze Negredo nechtel sedet na lavicce.. proto

Reagovat
smazaný uživatel

ot: ronaldinho 2-0

Reagovat
Kily

uff, sestup Deporu jsem si nepřipouštěl, o to hnusnější pocit to v tuhle chvíli je, hned jsem si koupil dres tohoto skvělého klubu, kterému přeju co nejrychlejší návrat, zvykl jsem si na něj a uronil jsem i několik slz, nejvíc ze všeho mě mrzí, že jeho katem jsme vedle jeho tragické ofenzívy byli právě my

Reagovat
smazaný uživatel

kdes koupil ten dres pls?

Reagovat
Kily
Reagovat
alcantara

Depor v Segunde, ved to vobec nejde dokopy

Reagovat
Rssa

700. pro Barcelonu a její úspěch v Lize mistrů

Reagovat
miky10

ty vybereš všechno

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kily

na sestup Deporu jsem vypil půl litru slivovice a koupil si jeho dres, který si na sebe vezmu na létě na srazu, pokud nějaký bude, good night a doufám, že žádnému fanouškovi Valencie není lépe, než mně

Reagovat
Kily

jinak samozřejmě klobouček před CR, parádní počin

Reagovat
Infi

Depor

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=a24-wD3PLIc ach Depor.Ked si spomeniem na tento zapas,tak si spomeniem aj na jedneho fanusika Ac Milana.Povedal,ze ked AC nepostupi,tak pojde spat do Milana pesi Tak sa teda presiel...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo-chce-na-dres-raulovu-vyrazenou-sedmicku-122456/

Vedel preco.Cislo 7 bude v Madridskom Reale vzdy kuzelne Neverim,ze sa dozijem prekonania tejto 40golovej mety...

Gratulujem Barcelone k titulu.Nebudem davat reci typu,ze dalsiu sezonu to uz neobhajite alebo podobne.Verim,ze dalsiu sezonu budeme silnejsi,netreba prekopavat kader,ale na druhej strane treba rotovat hracov a nie hrat s tym istym cely cas.

Inak jedna ironia na ktoru si spominam z pred sezony.Niekto napisal vetu ,,Tuto sezonu je jasne,ze Casillas vyhra Zamorovu trofej a Pichichi nevyhra nikto z Realu."

Reagovat
alcantara

To som pisal ja, bolo to myslene polozartom, ked sa este presne nevedelo, ci mourinho bude vyznavat styl maximalnej ucelnosti zameranje vyhradne na vysledky, kedze absencia trofeji bola znacna, alebo sa prikloni k madridskej rychlej ofenzivnej tradicii. Pavdou je, ze s tym miliardovym kadrom plnym ofenzivnych es by bolo hriechom premrhavat tolko talentu a vacsinu sezony sa dalo na vase zapasy pozerat, ale v zapasmi s nami totalne sklamal a zanechal dojem bojazliveho a trapneho placka, nechal zabudnut na vela dobreho.

Reagovat
alcantara

Az na 1. polcas finale CdR, aby som bol presny

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso...vobec by som nepovedal,ze si to bol ty.Sa mi zdalo,ze to bol nejaky ,,jednodnovy" nick,ale tak nie...

Hmmm sklamal,sklamal.CO ja viem,je to casto omielana tema,takze neviem ci ma zmysel vytahovat to od znova.Proste prvy zapas uplne zasaskoval.Si uvedomil,ze nema v Reale Cambiassa,Lucia,Maicona vo forme,Zanettiho a Samuela.Skusil nevyslo.Druhy zapas u nas sa mi pacil.Da sa povedat,ze to bolo asi najslabsie Clasico pre divaka,ale prvy polcas sance boli aj ked viac-menej zo standartiek.Tam nas moze mrziet sebeckost,lebo vela krat mohol ist Cristiano,ale aj Karim dopredu,ale strasne sa sebcilo na nasej strane.Ale mne sa ten zapas takticky od nas pacil a pouzijem spojenie,ktore som uz napisal vela krat-Nehrame tak proti nikomu preto,lebo nikto nehra ako Barca.Len velka skoda,ze v tom systeme je zabita nasa najvacsia hviezda a je pchana na post,na ktory sa vobec nehodi.Copa klasika-prvy polcas my,druhy polcas vy.V predlzeni sme mali vacsiu volu po vitazstve.Co sa tyka prveho zapasu LM a dostaneme sa aj k tomu plackovi,vsetko zlyhalo na Pepem.Messi nechcem povedat,ze si ani neskrtol,ale ked hral Pepe,tak nebol vyrazne vidiet.Po vyluceni uz to islo do prdele...Odveta bol priatelsky zapas.Ja som zanho rad a aj ho mam rad a nechcem aby odisiel-druhu sezonu ma vzdy lepsie a hlavne nechcem,aby sme ZASE menili trenera. Som zvedavy na dalsiu sezonu.Tie jeho reci su niekedy fakt na pi*u,ale proste je to on.Nenavid ho alebo miluj

Reagovat
DreamTeam

Pokud Ronaldovi vydrzi zdravi tak si myslim ze jeste dva, tri roky muze pomyslet nato aby dal golu jeste vic .. Ale ta 40ka je proste neskutecna darda. Legenda

Reagovat
miky10

tak jsem dopsal reporty

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a to jsi říkal, že to nezvládneš

Reagovat
smazaný uživatel

no a ked spominam Cristiana a to aky je uzasny na druhej strane by som chcel vyzdvihnut nie Messiho,nie Xaviho, nie Iniestu,ale Valdesa. Ziskal Zamorovu trofej a za to mu blahozelam.Nechcem zbytocne riesit kto ma aku obranu,ale Valdes isiel neskutocne hore. Akoby to bolo vcera ked sa riesilo to,ze barcelonu tlaci pata prave na poste brankara.Victor isiel neskutocne hore a v kazdej inej repre by bol jasnou jednotkou,ale cez kapitana a zauzivanu jednotku sa tam proste nedostane.Ale aj tak je proste neodiskutovatelne,ze Barcelona ma v brane klenot a istotu

No a nie som smajlikovi typ,ale Abidalovi a este milion dalsich.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som asi neskutocne dlho hore ja...

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo dokázal, že je lepší střelec jak Messi v domácí lize vyhral o 9 golů , ale alespon simulant messi se muže vymlouvat, že hral celkem o 55 minut mín a že by tech 9 golu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká simulování, nemají si Messi a C. Ronaldo co vyčítat, ostatně celá PD je v tomto nepřekonatelná

Reagovat
Infi

Simulování? Messi simulant? Děláš si prdel nebo děláš? To může napsat fakt jen dickhead že je Messi simulant.

Reagovat
mickey mouse

néééé Deportivo , za rok musí být zpět

Real

Reagovat
Filipow

Jsem rád, že Zaragoza nesestoupila, ale Deportivo? (přál jsem si aby 3. sestupujícím bylo Levante).

Reagovat
smazaný uživatel

Už před sehráním posledního kola bylo jasné, že nesestoupí...Ale taky bych jim to z těch týmů přál nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Depor

Reagovat
smazaný uživatel

nic osobního, ale vy, co PD nesledujete, sem chodíte brečet na Depor jen proto, že to děláme my, nebo máte vážně k tomu klubu takový vztah? Je to jen takový můj sociologický průzkum. To měl Depor fakt takový jméno?

Reagovat
homeles8

Mě je ho opravdu líto. Prostě ten klub mám rád, ze Španělský ligy, která mě vůbec nebere, nejvíc. Dyť byli tak dobrý :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prodle mně je Depor klasický účastník PD,je mi dost sympatický a já osobně si pamatuju jeho vynikající vysledky z dob minulých...viz LM s ManU a podobně. To samé mně mrzí v Serii A se Sampdorií Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

4:0 vs AC

Reagovat
Rssa

To jsem jediný, kdo je rád, že Deportivo spadlo?

Reagovat
aurelio

jo

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Každý máme něco... já říkám škoda.

Reagovat
FC Porto FC

jo!

Reagovat
smazaný uživatel

diego tristán,valeron a další hráči na které si vzpomenu když byli v lize mistru a ted druhá liga,třeba na ukor malagy,santanderu to snad naštve každeho fanouška

Reagovat
X-bano-X

ano.

Reagovat
miky10

mě to taky tolik nebere, je ho škoda, je to tradiční účastník PD, před několika lety patřil ke špičce, ale co předváděli letos, to byla bída s nouzí... jsem rád, že se zachránila Osasuna a Zara

každopádně bych byl rád, kdyby se Depor co nejdřív vrátil

Reagovat
Rssa

Právě kvůli týmům jako je letošní Deportivo si vyskakují skalní fandové PL, protože bylo nekonkurenceschopné (i když porazilo Real ) a předvádělo pěknou nudu. Druhá liga je může probudit, ale také i odrovnat.

Reagovat
Footballer

ne

Reagovat
FC Porto FC

Deportivo achjo.

Takový sympatický klub kam asi zamíří Guardo

Reagovat
DreamTeam

Malaga

Reagovat
mickey mouse

Spartak Moskva znovu loví ve španělských vodách, po obráncích Rodrim a Parejovi by ale nyní rád získal jednoho ofenzivního hráče. V hledáčku ruského klubu je mexický křídelník Deportiva La Coruňa Andrés Guardado, Spartak je údajně připraven zaplatit za něho deset milionů eur.

Reagovat
FC Porto FC

to by si dal. ze španělska do ruska z Deportiva do Spartaku

Reagovat
soukup

docela se obávám aby to Depor finančně nepoložilo

Reagovat
panca

real je v brutalni forme. Skoda, ze hrali proti barce tak priposrane

Reagovat
smazaný uživatel

marnost nad marnost!

Reagovat
panca

to mas pravdu, fanousci realu to budou jeste porad obhojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Arsenalu Londýn Cesc Fabregas má údajne umožnené odísť do FC Barcelona za 50 miliónov £. Špekulácia prišla vďaka britskému periodiku Daily Mirror.

Jeho prestup do rodného mesta začína vraj nadobúdať reálnejšie kontúry a "The Gunners" ho pustia späť k "Blaugranas", ak Barca za Španiela ponúkne 50 miliónov libier. Francúzky tréner Arsene Wenger sa po konci ďalšej sezóny bez trofeje ide pustiť do prebudovania kádra a Fabregas by bol jedným z hráčov, ktorí už v jeho budúcich plánoch nefigurujú. Wenger minulé leto presvedčil svojho zverenca aby ostal na Emirates Stadium aj ďalšiu sezónu, čím sa mu podarilo "odbiť" Barcelonu od jej záujmu.

Ak by Barcelona prišla s ponukou za 24-ročného španielského reprezentanta, ktorej by sa dalo ťažko odolať a Fabregas by prejavil záujem o návrat do Katalánska, tak je nepravdepodobné, že Wenger by sa mu postavil do cesty. Získanú miliónovú hotovosť môže Arsene za Fabregasa využiť na ďalšie nákupy. Podľa Mirroru sa prípadný odchod netýka iba Francesca, ale prekvapujúco aj Gaela Clichyho a Samira Nasriho!

Obom končí kontrakt v budúcej sezóne a Arsene Wengera sa chystá prehovoriť s ich agentmi. Ak sa však nenájde nová dohoda na ďalšiu spoluprácu, dlhoročný kouč Arsenalu má v zálohe mladíka Maria Götzeho z Borussie Dortmund ako náhradu za Nasriho a odchovanca Kierona Gobbsa ako plnohodnotnú náhradu za Clichyho. "Ak nechcete hrať za Arsenal, pokojne môžte odísť," tak znie posolstvo Wengera pred prestupovým obdobím a zdá sa, že na trofej dlhým čakaním unavený Arsenal sa bude snažiť na trhu hráčov pomútiť vodu.

Vedenie Arsenalu na čele s Wengerom s ďalšími transfermi umožni odísť aj Nicklasovi Bendtnerovi, Emanuelovi Ebuému, Denilsonovi a Carlosovi Velovi. Opačným smerom by sa naopak mohli pobrať kroky Scotta Parkera zo zostupujúceho West Hamu United, dvojice Phil Jones, Chris Samba z Blackburnu a taktiež aj Garyho Cahilla z Boltonu. Wenger údajne poškuľuje aj po svojom krajanovi v službách Realu Madrid Karimovi Benzemovi. Francúzky tréner sa totiž plánuje ešte viacej zaangažovať do prestupovej politiky klubu a svoj káder vylepšiť na toľko, aby Arsenal bol konečne schopný zaútočiť na nejakú trofej. Ide však iba o špekulácie, ktoré sa môžu potvrdiť respektíve vyvrátiť počas letného prestupového obdobia.

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega liber za něho nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak sprosti by ste boli...

Reagovat
Infi

A si piš, že blbí budou.

Reagovat
Infi

A s tím Wenger + Götze se mi to zdá jako blbost, z Dortmundu se prý nechali slyšet, že ho neprodají i kdyby se měli na hlavu postavit.

Reagovat
Kenneth

Oni se nechali slyšet že ho neprodají na za několik ropných ložišek,takže když ho nedostane Abra a šejci tak ani lovec dětí.

Reagovat
herbage

Bulvární zvratky, ale klidně si tomu věřte

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tu davam iba zo zaujimavosti,nepisem,ze tomu verim

Reagovat
Rssa

50 mega liber! za Cesca nedáme, to jsem si skoro jistý. Naopak Barcelona se velmi intenzivně zajímá právě o Gotzeho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Götze mi přijde jako naprostý bulvární nesmysl. BvB prodávat nebude, Barcu by on zatím nikam neposunul a levný by také rozhodně nebyl...

Reagovat
Rssa

Je to drb, stejně jako těch 50 mil. liber za Cesca. Nevěřím ani jednomu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to já také ne, ale z té druhé věty mi to připadá tak, že věříš tomu Götzemu. Věřím, že transfery budou hotovy co nejdříve a v létě nebudeme muset o ničem spekulovat

Reagovat
Rssa

Ne, to byla jen reakce na zmínku o Gotzem v souvislosti s Arsenalem, jen taková zajímavost. Jinak mně spekulace nevadí, já je mám hodně rád a letní pauzu od fotbalu mi to docela zpříjemňuje (už jen tím, že když se o někoho Barca intenzivně zajímá, tak si vyhledávám nějaké videa nebo i zápasy v období sucha)

Reagovat
Kluivert9

že by zrovna výměna hráčů za ještě slabší hráče pomohla Arsenalu k titulu...

Reagovat
Kily

ta slivovice je hnus, ještě že jsem jí v noci dopil

Reagovat
blaugrana

Ušetril si bolesť niekomu inému čo?

Reagovat
Kily

já lituju sám sebe, musim pracovat a písmenka na klávesnici mi kličkují ještě líp než Messi

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Tak hlavně aby ta slivka neudělala malou domů

Reagovat
Kily

tak v pohodě, dokonce jsem toho doma naspal nejvíc, táta ráno vstával do práce, brácha kvůli hře a máma, aby vytřela záchod, kterej jsem počůral

Reagovat
Rssa

To je servis, máš to zařízené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Sebaľútosť sa v dnešnej dobe nenosí!

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Barcelonistu a Martyho a inych s ktorymi som viedol debaty o hip-hope-opat proste potvrdili,ze su najlepsi momentalne u nas http://www.youtube.com/watch?v=15Sw1-5Gf-w 3 albumy a vsetky na najvyssej urovni

Reagovat
vocasisko

pravda, jedinej kdo jim může sekundovat je http://www.youtube.com/watch?v=IrSY_a4f6t0

Reagovat
kardous

proč La coruna kurna

Reagovat
goodbay

bohužel pěkně mi to sere , tohle jsem fakt nečekal...myslel jsem, že tu Vale dají...když jí o nic nejde...nakonec škoda, že neporazili barcelonu, kde byli lepší týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

800. Pro Barcu, její úspěšnou historii a neméně úspěšnou budoucnost.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro frenkieho aka chelseafan, priznam se ze sem to necetl, ze zbeznyho nahledu to neprevysuje kvalitu diskuze primery nejak vyrazne...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/anglicka-premier-league-souhrn-38-kola-149102/?forum=1#forum

http://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-souhrn-38-kola-149108/#forum

Reagovat
alcantara

http://www.mundodeportivo.com/20110523/fc-barcelona/jose-angel-podria-ser-el-primer-fichaje-del-barca_54159622416.html

Tento hrac je pre mna totalna neznama, podobne experimenty na lavej strane sa mi ale nepozdavaju, zahrnovat do transakcie adaptovaneho a uz aj odskusaneho fontasa mi neprijde ako salamunske riesenie. Pozitivom moze byt pripadny odchod maxwella, v pripade vymeny bartru alebo muniesu pravdepodobne prijde botia, uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo včera prožil velký den. Útočník Realu Madrid se dvakrát trefil proti Almerii a svůj letošní ligový účet zaokrouhlil na rekordních čtyřicet branek. Ve všech soutěžích jich dal dohromady 53. "Dát tolik gólů za sezonu je velmi těžké. Musím ale poděkovat svým spoluhráčů, bez kterých bych to nedokázal. Cenu pro nejlepšího střelce proto věnuji jim," prohlásil Ronaldo.

Reagovat
Xavi

To mě překvapuje, kolik tady vidím sympatizantů Deporu, to jsem tady ještě neviděl, ale dobrý, že se ozvete v těžkých časech.

Je to tragédie no, hlavně na tom nejsou finančně nejlíp a bude zajmavý, co to s něma udělá a kde skončí hráči jako Guardado, Lopo, Riki, Colotto a další.

Navíc se udrželo Getafe a přibude další madridský klub Rayo.

Reagovat
johan14

Tak v ďalšej sezóne Real majster. Mohli asi hrať ofenzínejšie proti Barce, ale José to vie najlepšie prečo to neurobili. Dúfam, že Barca prestane s filmovaním, a kecaním s rozhodcom, a ostatné kluby sa pozberajú a sťažia to tak Realu ako aj Barce, lebo v tejto sa predposrali. Ronaldo klobúk dolu, škoda že si nemohol oddýchnuť v sezóne, všetci čakali len na to že to sám vyhraje.

Reagovat
Kokesh

Vydařená sezóna to vyloženě nebyla, všechno má svůj čas. Když ale vidím každý den ty přestupový spekulace, tak mi běhá mráz po zádech...příští rok se může navázat na letošní sezónu a ještě se zlepšit, prosím tedy žádné megalomanské a nesmyslné přestupy - nepotřebujeme to!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele