38. kolo
21.05.2011 22:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Getafe CF 1:1

Real Sociedad remízoval s Getafe 1:1, oba celky se tak nakonec zachránily ve španělské nejvyšší soutěži. Sociedad končí patnáctý, Getafe šestnácté, děkovat mohou prohrám Deportiva a Mallorcy. Skóre otevřel hned v úvodu kapitán Getafe Cata Díaz, po přestávce vyrovnal střídající Sutil.

První příležitost zápasu byla na stadionu Anoeta k vidění až v deváté minutě, domácí fanoušci z ní však rozhodně radost neměli. Po centru Juana Albína od rohového praporku se totiž hlavou dokázal prosadit Cata Díaz a otevřel skóre zápasu. V sedmnácté minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Griezmann, tváří v tvář Ustarimu ale selhal.

V Baskicku se hrál ohromně opatrný duel, důležitost utkání byla na každém hráči hodně vidět. Domácí tlačili, hnali se za potřebným vyrovnáním, za stavu 0:1 totiž vzhledem k průběžně hraným výsledkům v jednu chvíli sestupovali. Vše se ale nakonec v dobré obrátilo, Xabi Prieto našel centrem z volného přímého kopu Paco Situla a ten hlavou vyrovnal.

V závěru se zápas dohrával snad jen z povinnosti, oba týmy si pozorné hlídaly zadní vrátka a raději balón odkopávali co nejdál od vlastní branky, každá chyba by se mohla stát osudnou. Utkání nakonec skončilo asi zaslouženou remízou 1:1, oba týmy dělí v tabulce jedno míst a jeden bod, o tento rozdíl lépe jsou na tom nakonec domácí.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele