Primera Division - preview 38. kola

21.05.2011, 09:11, aktualizováno 21.05.2011, 09:11
Previews
Atlético Madrid, Athletic Club a Sevilla si to ještě rozdají o pořadí na příčkách zajišťujících Evropskou ligu, mnohem větší pozornosti se ale těší boj o záchranu. V něm je namočena spousta klubů a existuje 243 různých variant výsledků v duelech sestupem ohrožených týmů. Nejhorší pozici má Zaragoza, Real Sociedad v přímém souboji hostí Getafe...
Málaga CF - FC Barcelona  (sobota 18:00)
Vítěz letošního ročníku La Ligy FC Barcelona se na závěr soutěže představí na půdě Málagy. Domácí tým se v závěru sezony výkonnostně zvedl a stihl si udělat na sestupové vody komfortní náskok, oběma týmům tak jde pouze o čest a divákům by mohli nabídnout atraktivní a takticky uvolněnou podívanou.

Barcelona si titul zajistila s předstihem, na španělský trůn usedá potřetí v řadě. Prioritou pro barcelonské mužstvo je tak nyní blížící se finále Ligy mistrů proti Manchesteru United. V sobotním utkání tak dostanou prostor mladé naděje. Zkušenost by měli dodávat Abidal s Adrianem, kteří potřebují po uzdravení zápasovou praxi.

Málaga se skoro celou sezonu topila v sestupových vodách, ale báječným finišem situaci hravě zachránila. Od dubna domácí nepoznali přemožitele. V utkání proti Barce bude trenér Pellegrini postrádat útočné esa Baptistu s Rondónem. Kvůli kartám stojí Demichelis a Eliseu.

Vzájemná bilance hovoří jasně pro Barcelonu, která vyhrála i první letošní vzájemný zápas a to vysoko 4:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hércules CF - Sporting Gijón  (sobota 20:00)
Zápas o čest, i tak by se dal nazvat duel mezi Hérculesem a Sportingem Gijón. Domácí mají před posledním kolem jistotu, že se po pouhém roce vrátí zpátky do Segunda División, zatímco svěřenci Manola Preciada zažívají další povedenou sezónu a je možné, že ji i napotřetí zakončí na deváté příčce.

Celek z Alicate zakončí letošní ročník bez ohledu na ostatní výsledky na předposledním místě, což je zvláště po mimořádně vydařené podzimní části sezóny velkým překvapením. Nejsvětlejším momentem Hérculesu z účasti v nejvyšší soutěži tak zřejmě zůstane výhra na hřišti suverénního lídra Barcelony, odkud si zásluhou branek Valdeze odvezli hosté překvapivé tři body, ale jinak tým okolo Davida Trézégueta sbíral body zejména v domácím prostředí.

Ale druhá polovina sezóny se nováčkovi vůbec nevydařila, střelecky se přestalo dařit především dvojici Trézéguet-Valdez a problém byl rázem na světě. K obratu k lepšímu nepomohla ani změna trenéra, kdy úspěšného Estebana Viga nahradil nepříliš zkušený Miroslav Djukić. "V sobotu nemáme už co ztratit, ale bylo by hezké, kdybychom mohli zakončit sezónu třemi body před vlastními fanoušky," prohlásil domácí lodivod, kterému budou chybět zranění Sarr, Tote, Thomert a Valdez.

Na druhé straně stojí v opačné situaci Gijón, kterému zajistila definitivu záchrany domácí výhra nad Racingem Santander, o kterou se svými brankami postarali Miguel a Novo. "Letošní sezóna pro nás byla mimořádně obtížná, ale díky velkému zlepšení v jarní části jsme se dokázali udržet v Primera División," uvedl Manolo Preciado.

Ani zlepšené výkony a výsledky však zřejmě nedokáží v klubu udržet největší oporu Diego Castra, o kterého se tak v letní přestávce strhne mezi ostatními celky pěkná mela. Byl to totiž především Castro, kdo nejprve pomohl Gijónu k postupu do Primera División a následně se svými brankami zasloužil o stabilizaci klubu v nejvyšší soutěži.
Hércules CF - pravděpodobná sestava:
Velthuizen - Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña - Farinós, Abel Aguilar, Tiago Gomes, Kiko - Portillo, Trézéguet
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo - Sastre, Jorge, Grégory, Canella - Nacho Cases, Luis Morán, Sergio Álvarez, Ayoze - Nacho Novo, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Madrid - UD Almería  (sobota 20:00)
O titulu místra španělské La Ligy je před posledním 38. kolem rozhodnuto, krutý boj se strhne o poslední sestupové místo. Ani jedno nemusí trápit Real a Almeríi, které svedl los dohromady na úplný závěr. Bílý balet završí relativně úspěšnou sezonu před domácím publikem, Almería se bude snažit o důstojnou rozlučku před sestupem do Segunda División.

Real Madrid bude mít asi jediný cíl - pomoci navýšit Cristiano Ronaldovi gólový účet na 40 gólů a samozřejmě pobavit vlastní náročné publikum. S Almerií něměli většinou doma problémy na rozdíl od venkovních zápasů, nicméně tým z východní Andalusie nemá co ztratit a může se inspirovat prvním zápasem sezony, který skončil remízou.

Trenér Mourinho bude mít k dispozici značně okleštěnou sestavu - Argentinci Higuaín, Di María a Garay se připravují na Copa América, volno dostali i Marcelo, čerstvý třicátník Casillas a Adán. Pro zranění chybí Khedira, Lass a Gago.

S bílým dresem se rozloučí tímto zápasem gólman Dudek, možná poslední zápas čeká i Pedro Leóna a Adebayora. Před polským brankářem bude hrát obrana ve složení zprava Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa. Střed zálohy budou mít v kompetenci Xabi a Granero a ofenzivní kvarteto bude mít podobu Ozil, Kaká, Cristiano Ronaldo a Benzema.

Kouč Almeríe Olabe bude postrádat Feghouliho, který odmítá hrát a dále pro zranění jsou mimo nominaci Míchel a Mbami. V brance nastoupí Esteban, v obraně se seřadí zprava Ortiz, García, Silva a Luna. Bernandello a Juanito si zahrají ve středu zálohy, na křídlech se objeví tradičně Crusat a Piatti. Corona bude na spojce a Kalu Uche na hrotu útoku.

Poslední zápas sezony pro oba týmy začne na Santiago Bernabéu ve 20.00 CET pod vedením rozhodčího Iglesias Villanevy.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Dudek - Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa - Xabi, Granero - C.Ronaldo, Kaká, Ozil - Benzema
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Ortiz, García, Silva, Luna - Juanito, Bernandello - Piatti, Corona, Crusat - Kalu Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 9.50 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Athletic Bilbao  (sobota 22:00)
Athletic cestuje do Santanderu s jasným cílem udržet šestou příčku tabulky. Hostující celek čeká na první pohled snadný soupeř, ale Racing dokázal poslední dva domácí duely s Atléticem a Mallorkou opanovat a ani tentokrát nehodlá darovat svou kůži lacino.

Racing narozdíl od svého soupeře, kterému jde ještě o výhodnější postavení pro evropské poháry, hraje už pouze o čest. Kantábrijci se nachází na jedenácté příčce, čtyři body od sestupových příček a devět bodů od těch pohárových, takže pro svěřence Marcelina Garcia Torala už není v podstatě o co hrát.

"Toužíme se s letošní sezónou rozloučit vítězstvím. Získat tři body chceme i pro naše fanoušky, kteří nás v průběhu celé sezóny neúnavně podpořili a napomohli nám k současnému umístění. Musíme taktéž brát v úvahu, že utkání proti Athleticu je pro ně speciální," prohlásil Marcelinho, kterému bude chybět zraněná dvojice Colsa-Serrano, jinak má k dispozici kompletní kádr, včetně skvěle se doplňující útočné dvojice Markus Rosenberg-Giovani dos Santos.

Athletic se v současné době nachází na šesté příčce, která je místenkou do čtvrtého předkola Evropské ligy. Ale svěřenci Joaquína Caparróse se musejí mít obzvlášť na pozoru, neboť v závěsu číhá i na sebemenší zaváhání Sevilla, která má společně s Athleticem a pátým Atléticem stejný bodový zisk. Sedmé místo sice také znamená start v Evropské lize, ale o kolo dříve, než v případě páté a šesté pozice.

Skončit v první šestce by si přál i kanonýr Fernando Llorente, který by tak zakončil skvělou sezónu, na jejímž začátku se v letní přestávce zúčastnil mistrovství světa v Jihoafrické republice, kde se svou rodnou zemí získal titul mistra světa. V letošním ročníku Primera División si navíc připsal již úctihodných sedmnáct tref do černého. "Byla by to opravdu skvělá sezóna," řekl Llorente. "Vrátili jsme se z mistrovství světa jako vítězové a z Athleticem jsme se dostali do Evropské ligy, která byla naším cílem. Nyní zbývá poslední snaha, skončit pátí nebo šestí," dodal. Athletic cestuje do Santanderu bez trojice Díaz de Cerio, Koikili a Susaeta.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toño - Pinillos, Torrejón, Henrique, Christian - Tziolis, Lacen, Kennedy, Munitis - Giovani dos Santos, Rosenberg
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Amorebieta, Ekiza, Xabi Castillo - Gurpegi, Javi Martínez, David López, Muniain - Toquero, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.55 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RCD Mallorca - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Ani Real Mallorca, ani Atlético Madrid si nemohou dovolit vypustit poslední zápas sezony. Oba stále potřebují body, i když se každý ze soupeřů pohybuje na opačných koncích tabulky, a tak zápas na Iberostar Estadi slibuje ještě velmi napínavý souboj.

Začněme hosty z Mallorky. V minulé sezoně skončili pátí a fanoušci se těšili na další povedený ročník. Ten povedený opravdu je, ale asi ne úplně podle jejich představ - Mallorca se houpe pouhé dva body nad sestupovými místy. Úkol je tedy jasný, zisk alespoň jednoho bodu, aby se nemusela ohlížet na týmy pod sebou. V opačném případě by za určitých podmínek mohla i sestoupit, a to poprvé od roku 1997.

Situace v týmu dnešního soupeře, Atlética, je mnohem lepší, protože madridský klub sídlí na sedmém místě, ale má stejný počet bodů jako Sevilla i Athletic před ním a horší je jen díky vzájemným zápasům. Start v Evropské lize má jistý, hraje ale ještě o to, zda se do soutěže zapojí ve čtvrtém, nebo už ve třetím předkole. Z obou táborů před zápasem zní vcelku optimistické výroky.

Kapitán Mallorky José Luis Martí, jehož týmu stačí k jistotě záchrany bod, říká: "Musíme se naplno soustředit pouze na vítězství, zvláště když hrajeme na domácí půdě. S postupem času budeme znát výsledky souběžně hraných zápasů a uvidíme, jestli nám bude stačit remíza. Naší výhodou ale je, že máme svůj osud ve svých rukou."

Trenér Atlética Quique Sánchez Flores kontruje: "Pokud skončíme pátí, tak skvěle, pokud šestí, tak je to lepší, než sedmí. Víme, že to je pro klub důležité. Jako obvykle budeme chtít hrát na vítězství, protože to samé bude chtít Mallorca. Ta bojuje o přežití a my musíme odevzdat maximum," říká trenér, pro něhož bude zápas na Mallorce derniérou u kormidla klubu z hlavního města.

V nominaci Atlética není Diego Forlán, v obraně budou absentovat Domínguez, Perea a Godín.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Ayoze, Ramis, Nunés, Cendrós - Bruno, Martí, De Guzmán, Nsue - Castro, Webó
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea - Luis, Pulido, Ujfaluši, Valera - Koke, Tiago, Juanfran, Suárez, Reyés - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.75 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Valencia CF  (sobota 22:00)
V roce 2000 Deportivo slavilo mistrovský titul, o jedenáct let později může dříve pohádkový příběh nabrat katastrofický scénář v podobě sestupu z Primera Division. La Coruña před posledním kolem nemá nejhorší výchozí pozici, soupeřem jí bude Valencia...

V souboji dvou týmů, které si jako poslední "dovolily" sebrat titul Barceloně a Realu Madrid, by za normálních okolností byli favoritem hosté, ti už ale mají své jisté a postrádají motivaci, která naopak nechybí Deporu.

"Jsem si jistý, že toto je jeden z nejdůležitějších zápasů klubové historie. Depor už hrál semifinále Ligy mistrů pohárová finále a vyhrál ligu, ale i tak bude tohle ještě důležitější zápas. Nemůžeme vyhrát žádnou trofej, ale chceme něco hodně důležitého, a to zůstat v první lize," říká odhodlaně brankář Daniel Aranzubia.

Deportivo je v tabulce na sedmnáctém místě se 43 body, stejný počet má Getafe, o jeden méně pak osmnáctá Zaragoza. Hodně důležitá tak je týden stará remíza z Barcelony, které předcházely domácí výhra nad Athleticem a kontroverzní remíza v Gijonu.

Trenér Miguel Angel Lotina se po utkání v Barceloně zřejmě znovu vrátí k rozestavení 4-3-3 a do základní sestavy nasadí Guardada. Hrát by měl i Juan Rodriguez a k dispozici je i mladý záložník Michel. Ten v klubu hostuje z Valencie a dohoda neobsahuje klauzuli, podle níž by proti mateřskému klubu nemohl nastoupit. Chybět pak bude vykartovaný Aythami.

Valencia si před týdnem definitivně zajistila třetí místo a její vedení se tak už soustředí na přestupy. Derniéru ve valencijském dresu před sebou má brankář Cesar Sanchez, jehož místo v létě zaujme z Almerie koupený Diego Alves.

Svůj poslední zápas za Valencii už před týdnem odehrál Vicente, vedle něho budou v sobotu večer chybět i Guaita, Pablo, Ricardo Costa, Miguel a Dominguez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.55 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Espanyol přivítá v posledním domácím utkání na svém hřišti Sevillu. Domácím fotbalistům už o nic nejde, hosté z Andalusie mají jistou Evropskou ligu, jde jim ale o to, z jakém kole se do ní zapojí.

Pro domácí fandy bude mít toto utkání trochu smutný náboj. Se svou bohatou kariérou se totiž rozloučí Ivan de la Peňa, kterého v posledních dvou sezónách trápila neustálá zranění. Kouč Mauricio Pochettino ho zařadil do nominace, a pokud to bude možné, rád by de la Peňu na poslední minuty poslal na hřiště.

"V hlavě to mám vše srovnané, hrozně moc bych chtěl ještě nějakou sezónu odehrát, ale moje tělo už nesouhlasí," řekl de la Peňa na čtvrteční tiskové konferenci, kde oznámil svůj odchod. Domácí trenér se bude opět muset obejít bez řady hráčů, na marodce totiž stále jsou Sergio Garcia, Raul Baena, Juan Forlin, David Garcia a Jesus Datolo. Navíc v brance nebude jednička Kamerunec Kameni. Ten odmítl prodloužit smlouvu a v létě by rád odešel, proto se Pochettino rozhodl, že ho nezařadí ani do nominace.

Seville patří v tabulce páté místo, ale jen díky vzájemným zápasům, má totiž stejně bodů, jako za ní seřazené Athletic Bilbao a Atlético Madrid. Všechny tři celky mají jistou kvalifikaci Evropské ligy, sedmý tým tabulky ale bude muset absolvovat jedno předkolo navíc.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Galán, Amat, Rodriguéz, Chica - Lopéz, Verdu - Luis García, Alonso, Callejón - Osvaldo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Dabo, Fazio, Navarro, Cáceres - Medel, Alfaro, Romaric, Acosta - Kanouté, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.60 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Levante UD - Real Zaragoza  (sobota 22:00)
Loni se Zaragoze v průběhu jara povedlo odskočit sestupovým pozicím, letos to má mnohem složitější. Před posledním kolem je na sestupové osmnácté pozici a v posledním kole musí vyhrát na půdě nováčka z Levante.

Zaragoza doma dokázala deklasovat třetí Valencii, nedávno vyhrála na půdě druhého Realu Madrid a před týdnem porazila Espanyol, ke dnu ji ovšem srážejí ztráty s dalšími sestupem ohroženými týmy a ještě dnes hodně mrzí ve druhé půli nezvládnutý duel s Osasunou.

"Svému týmu hodně věřím a nepochybuji, že máme velkou šanci zápas vyhrát. Tým připravuji na to, že bude pod tlakem. Hráče vidím každý den na tréninku a vypadají, že mají dobrou formu," hlásí kouč Zaragozy Javier Aguirre.

Zaragoza se ve Valencii bude moci spolehnout na početnou podporu svých fanoušků, na východ Španělska by jich mělo přicestovat až osm tisíc. "Když jsem viděl tu dlouhou frontu na lístky, byl jsem dojatý. Musíme vyhrát pro naše fanoušky," říká obránce Lanzaro.

Levante bylo před začátkem sezony pasováno do role největšího aspiranta na sestup, po minulém kole a remíze 0:0 na půdě městského rivala Valencie ale má jistotu, že si Primera Division zahraje i příští rok.

Ve Španělsku se tak mluví o tom, že Levante Zaragoze sobotní zápas pustí. "Výsledek bude podezřelý, ať už bude jakýkoli. Ale zápas je oslavou pro naše fanoušky a chceme s nimi oslavit to, čeho jsme letos dosáhli. Máme čisté svědomí," ujišťuje všechny o korektním průběhu prezident Quico Catalan.

Do sestavy Zaragozy by se mohl vrátit Diogo, mimo hru zůstávají Contini a Laguardia. Levante budou chybět Xisco Nadal, Nano, Juanlu a Del Horno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 4.20 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Villarreal CF  (sobota 22:00)
Jedním ze šesti sestupem ohrožených týmů je i Osasuna. Ta v posledním kole přivítá čtvrtý Villarreal a k jistotě záchrany potřebuje bod.

Osasuna mohla být v záchranářských problémech namočená mnohem víc, kdyby se nepotkala s dobrou formou v posledních kolech. Dokázala třikrát za sebou naplno bodovat, s Valencií, Sevillou a v Zaragoze, před týdnem ale ještě odmítla oslavit setrvání v lize, když prohrála na půdě Getafe. Dnes se může opřít také o dobrou domácí bilanci, na Estadio Reyno de Navarra jen třikrát prohrála a patří k lepší polovině ligy.

Kromě formy a domácího prostředí by mohl celku z Pamplony pomoci i fakt, že má s bojem o udržení bohaté zkušenosti. Za posledních deset sezón jen jednou nakoukl do horní poloviny tabulky a hned čtyřikrát jej v konečném účtování dělily od sestupu maximálně dva body.

A nechybí ani odhodlání. "Dáme do zápasu všechno, abychom naplnili cíle klubu i fanoušků. Nebude to snadné, Villarreal je silný soupeř a má za sebou výbornou sezónu, ale my budeme bojovat od první do poslední minuty. Jsme optimisté," prohlásil obránce Miguel Flańo.

Villarreal může být se sezónou spokojen, přehnané ambice na narušení nadvlády Barcelony a Realu zřejmě neměl a mírným zklamáním tak může být jen to, že prohrál s Valencií přetahovanou o třetí místo a tedy o přímý postup do Ligy mistrů. Naději ztratil před týdnem domácí porážkou od Realu Madrid.

Rojilos mají k dispozici téměř kompletní kádr, mimo hru jsou zranění záložník Masoud a krajní bek Nélson. Na druhé straně chybí dlouhodobě zranění Ángel a Gonzalo, problémy trápí i Caniho a Marchenu, volno dostal brazilský střelec Nilmar, jenž se připravuje na Copa América.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damià, Sergio, Miguel Flaño, Monreal - Nekounam, Puñal, Camuñas, Álvaro Cejudo, Calleja - Kike Sola
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego López - Cicinho, Musacchio, Catalá, Capdevila - Senna, Bruno, Borja Valero, Cazorla - Rossi a Marco Ruben
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.05 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Getafe CF  (sobota 22:00)
Real Sociedad hostí na stadionu Anoeta v přímém záchranářském souboji Getafe. Domácí jsou se 44 body patnáctí, hosté mají o bod méně. O udržení hraje v posledním kole šest týmů.

Real Sociedad bude spoléhat na bouřlivé prostředí na stadionu Anoeta. K záchraně mu stačí remíza. Getafe je ve svízelnější situaci, madridský klub bude mít jistotu udržení pouze v případě vítězství. Hosté mají navíc hrůzostrašnou formu na hřištích soupeřů, prohráli tam šest ligových duelů v řadě.

Útočník Sociedadu Joseba Llorente věří v záchranu. "Nemůžeme jít do Segundy. Musíme bojovat a udělat naše fanoušky hrdé. Pro ty, kteří stali frontu na lístek a nemohli tento týden usnout." Uzdravení Llorenteho je velkou vzpruhou pro domácí. Po disciplinárním trestu se vrací i Tamudo.

Stejné odhodlání vládne i v táboře Getafe. Venezuelský útočník Miku na mizernou letošní bilanci svého týmu na hřištích soupeřů odpověděl: "Statistiky jsou od toho, aby se porušovaly." Trenér Getafe Michel bude postrádat marody Colungu, Miguela Torrese, Rafaela Lopeze a Jaime Gavilana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona37296292:2093
2.Real Madrid37285494:3289
3.Valencia CF37208962:4468
4.Villarreal CF371881154:4362
5.Atlético Madrid371671458:5055
6.Athletic Bilbao371741657:5455
7.Sevilla FC371671459:5955
8.Espanyol Barcelona371541844:5249
9.Sporting Gijón3711131335:4246
10.Málaga CF371371753:6546
11.Racing Santander3712101540:5446
12.Levante UD371291640:5045
13.CA Osasuna371281744:4644
14.RCD Mallorca371281738:5244
15.Real Sociedad371422148:6544
16.Getafe CF371271848:5943
17.Deportivo La Coruña3710131431:4543
18.Real Zaragoza371191738:5242
19.Hércules CF37972136:6034
20.UD Almería376121935:6230

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (175)

Přidat komentář
Kenneth

Poslední zápas pro Dudka ,doufám že poslední zápas pro Adebayora , hattrick pro Crise , 0 golů pro Messiho .

Reagovat
Kily

počítám, že ze svého bytu dá Messi gól opravdu jen těžko...

Reagovat
Kenneth

Radši už ani nenastoupí? Tak to je jedině dobře,náskok 10 golů by Crisovi mohl pomoct ke zlatému míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skús sa pozerať aj iným smerom, nie len PD

Messi 54 zápasov, 52 gólov, 24 asistencií

CR 53 zápasov. 51 gólov, 12 asistencií

Reagovat
Kenneth

Když ten míč mohl získat v roce 2006 Cannavaro, tak proč ne letos Cris.

Reagovat
Rssa

Protože Fabio byl kapitán mistrů světa

Reagovat
Kenneth

To má bejt argument?

Reagovat
Rssa

Nechápu Možná si ještě v 2006 fotbal nesledoval, ale Fabio měl neskutečnou sezónu, dotáhl Itálii k titulu mistra světa v pozici kapitána a navíc žádný z kandidátů na Zlatý míč neměl výjimečnou sezónu. CR má smůlu v tom, že hraje v době Messiho, který i díky týmovým úspěchům má zatím navrch (logicky - když budou vybírat porotci mezi dvěma hráči, tak asi vždy vyberou toho, který svojí výkonností táhl svůj tým v celé sezóně)

Reagovat
Kenneth

Tak proč nevyhrál minulý rok Xavi? Taky táhl Španěly za prvním titulem bůh ví po kolika letech.

Reagovat
Rssa

No tak jsem tě podcenil, fotbal sleduješ asi až od začátku letošní sezóny. Xavi na MS svůj tým takovým způsobem jako Fabio v 2006 netáhl, stejně tak žádný jiný hráč Španělska.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že je táhl,rozhodně víc než Messi Barcelonu.

Reagovat
Rssa

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

není pravda, Španělsko loni po celý turnaj nemělo vyloženě klíčového hráče, o němž by se dalo napsat, že byl nepostradatelný, tam byla síla ve spoustě skvělých individualit, z nichž se pokaždé prosazovaly jiné. Cannavaro v roce 2006 nepostradatelný byl, on držel jednu řadu Itálie, která ji nakonec dovedla k titulu

Reagovat
Kenneth

Xavi - parádní rok v Barceloně,skvělý výkon na MS, Messi - Skvělý výkon v Barce, průměrný výkon na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný výkon na MS ? Tak proč byl mezi 10 nejlepšími hráči MS

Reagovat
miky10

pro mě Messi jeden z nejlepších hráčů na MS, argument o počtu gólů neberu

Reagovat
Kenneth

Tak se podívej kde skončila Argentina.

Reagovat
Infi

To nebyla chyba Messiho, ale Maradony který si dovolil nechat doma hráče jako Cambiassa nebo Zanettiho a prakticky nedal šanci si zahrát Militovi, který měl fazónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončila ve čtvrtfinále, to není tak špatné, když je vyřadil jeden z nejlepších týmů na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je pro Barcu naprosto klíčovým. Tohle je zase mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná hloupost, jako říct: "Když to mohl vyhrát Cannavaro, tak proč by to nemohl vyhrát Pique".

Prosímtě vrať se na zem.

Reagovat
Rssa

Na druhou stranu - když ho vyhrál Beckenbauer, proč by ho nemohl získat i Piquenbauer?

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jsme se zaKennethovali a teď se pojďme bavit rozumně

Reagovat
Rssa

Bude potřeba dekennethizace

Reagovat
Kenneth

Chudák Franz, je srovnávaný s touhle bukvicí.

Reagovat
Rssa

Hm, když ho on sám považuje za svého nástupce tě asi nepřesvědčí, co?

Reagovat
Kenneth

Aby tohle řekl, tak musel dostat velký obnos od Rosella a nebo jste mu dali něco do jídla.

Reagovat
smazaný uživatel

A co "Fontásbauer"? To je ironie nebo co je to?

Reagovat
Rssa

Piquenbauer považuje Fontásbauera za svého nástupce

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

"Chudák" Franz sa v jednom rozhovore sám porovnával s Piquem

Reagovat
stas87

asi este nezistil ako sa pouziva google translator....

Reagovat
smazaný uživatel

že ty si vždycky tak krásně naskočíš. Holt nedostatek informací ...

Reagovat
smazaný uživatel

o to vtipnější je, když se tu snaží vypadat jako fundovaný odborník, holt má každá sekce svého Msgooa..

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

no tak já doufám, že se nesnaží vypadat jako fundovaný odborník ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

neviem či má vôbec cenu sa s tebou baviť, pokial dávaš do jednej roviny Cristiana a Cannavarom

Reagovat
smazaný uživatel

*Ken

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska významu pro mužstvo nevidím problém, z hlediska příslušnosti k Realu taky ne, ale porcujete tady prase (míč) bez řezníka, záležet bude i na podzimu a Copa América, pokud jde o Zlatý míč...

Reagovat
smazaný uživatel

to je divné že se v posledním kole nehrajou všechny zápasy ve stejný čas

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to, že na to španěláci kašlou

Reagovat
PJ

Všechny zápasy, ve kterých o něco jde, jsou ve stejnej čas. Jen tři, ve kterých nejde o nic, jsou jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerzy úplně končí karieru nebo jde jen jinam? Ale jinak mu přeju hooodně dobrý zápas, ať si zachytá - mohl by předvést své špagetové nohy, které dělal dycky ny penalty. Nejlepší brankář ročníku 2004/2005 a nejlepší brankář, kterého Liverpool za posledních 20 let měl............ Aneb YNWA Jerzy, i když si v Realu - dycky zůstaneš v srdcích fanoušků Liverpoolu za to, jak si vychytal Ligu Mistrů a dovedl si nás k zisku této nádherné trofeje.............. Jerzy je pán a na tom se nic nezmění! Ještě raz YNWA JERZY

A k zápasům - doufám, že CR7 překoná ten rekord a dá minimálně těch 40 branek

Reagovat
Rssa

Tak jakápak bude dneska sestava Barcelony? Máte své tipy?

Pinto - Adriano, Bartra, Fontás, Abidal - DosSantos, Mascherano, Thiago - Jeffren, Bojan, Afellay

Doufám, že se na hřiště koukne i Sergi Roberto, možná i Milito a Maxwell (ale ti jen kvůli tomu, aby se rozloučili )

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě vůbec nevím a snad ani nebudu tipovat.

Koukám, že i bwin si všimnul, že se něco děje a kurz na domácí je vcelku trefných 3,1 a na Barcu 2,2.

Reagovat
Rssa

No podle mě to bude remíza jak vyšitá. Ale zkusím zariskovat a do fanty nahážu mladíky z Barcy, když je to poslední kolo

Reagovat
smazaný uživatel

já bojuju o špičku, takže jsem to dal tak, abych uspěl.

Mimochodem jsem celou sezonu nevyužil jedinýho Mordoristu. To je na to, jak jsem nahoře, vcelku dobrá práce, ne?

Reagovat
Rssa

Já začal pozdě a pár kol jsem nestihl, tak piluju taktiku na příští sezónu.

To je dobré I když teď ten CR svádí, přece jen celý Real zas na něho bude v posledním zápase hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nehrál první tři kola, ale zakousl jsem se a bojoval jsem. Ne jako jeden místní posera, co se na to vybodnul, když viděl, že mě nedožene

Reagovat
X-bano-X

Prvé 2 kolá neboli hralo sa až od tretieho

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsem nechytnul jen jedno kolo, ale i to byla ztráta, kterou jsem se nelekl

Reagovat
smazaný uživatel

gól CR za 1.45

Slovan za 1.38

Plzeň za 1.22

Sparta za 1.2

kurz 2.93 za 100e..podám to?

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný, ale za 100 éček?

Reagovat
smazaný uživatel

jj normálne nie som takýto hazardér, podávam najviac za 5e ale toto si doslova pýta aspon 100ku

Reagovat
smazaný uživatel

no ... jsou to Tvoje prachy

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Infi

Vůbec, Sparta ti nevýjde

Reagovat
smazaný uživatel

ani som ju nedal nakoniec Plzen, Slovan, Kristínka, Sociedad 10 a Schalke víťazi poháru, za 30e

Reagovat
smazaný uživatel

no tak teď ti pro změnu nevyjde Plzeň a naopak vyjde Sparta ...

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
Kily

zatim nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

už sa to zlepšilo

Reagovat
stas87

jiri je sociedad tutovka?a depor by nemal prehrat nie?

Reagovat
smazaný uživatel

oboje bych podával za 1. Plus dvojku na Zaragozu. Plus jedničku na Osasunu.

Koukni nahoru. Tipy redakce jsou tohle kolo velmi trefné. Jen u Herkoulí nesouhlasím. Ti jsou v rozkladu a můžou doma i lupnout. Ikdyž Sportingu nebude hrát jejich star Cuevas.

Reagovat
stas87

nakoniec som ten depor nedal na cistu ale 1X,takze mam za 500-sociedad 1,depor 1X,zara 2 tak snad to vyjde,vcera ma chytli v nemecku fizli a vytiahli zo mna 15 eciek

Reagovat
smazaný uživatel

SVINĚ

Reagovat
stas87

ee,moja blbost,siel som vlakom eurocity a mal som prepadlu obcianku este z minuleho roka ten policajt bol tvrdy ale ferovy,no co 375 korun ma nezabije

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dal jedničky na Depor, Osasunu, Sociedad a dvojku na Zaragozu. Kurz 8,26. Nic moc, ale je to poslední kolo. To se nasázet muší.

Reagovat
Kokesh

Chce si to aspoň udržet pozici nejlépe střílejícího mužstva v lize, samozřejmě s Crisovým překonáním letitého rekordu. Jinak obrana Barcy je rok od roku v La Lize lepší, aspoň co se obdržených gólů týče - a to se víceméně vyzdvihuje jen její útok.

Reagovat
Robbie

koukám že u vás je každej Piguenbauer,Fontásbauer

Reagovat
smazaný uživatel

u nas nie

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, když tady někdo zmínil "Pepenbauer" mohli se culerdos posrat nastojato

Reagovat
Rssa

To čtu poprvé...K němu sedí spíš odkaz po nějakém praseti fotbalových trávníků, třeba po Řepkovi...Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Pepka trefí vás příští sezonu a jestli se k tomu připlete Pepek, tim líp, nemít v hlavě vymleto, je to vedle Silvy nejlepší stoper na světě

Reagovat
smazaný uživatel

CHCETE vidiet kedy vas moze pri stavkovani trafit šlak??????Ked date takyto tiket len tak zo srandy https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1334853810/6885 (len tam potom zadajte ten kod co je napisany) a ten zapas co vam ujde ma takyto priebeh http://www.livesport.cz/detail/soccer.php?match=636897&gmt_offset=-7200&tab=1

Reagovat
Kenneth

Nasere, ale už byli horší.

Reagovat
miky10

Reagovat
Infi

Pěkné no, kámoš mi říkal story o borcovi, který toho vsadil docela dost za kilo tuším a výhra byla 26K. Byl si jistý jediným zápasem a to Barcelonou se Sevillou. Kde dal na Barcelonu a to byl jediný zápas co mu utekl, 1:1. Nebo taky ještě jak jeden měl taky nějakou nadupanou výhru a dal při souboji Sparty s Palermem 02 aby to pojistil a Sparta vyhrála 3:2. Hehe.

Reagovat
Biozdenda

au

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, lepší je když někdo vsadí kombo 16 zápasů od vodního póla přes basket, fotbal, lakros až k tenisu, 15 výsledků trefí a za stavu 6:2 5:0 40:0 ve svůj prospěch Venus Williams skrečuje zápas, protože fanoušci v hledišti vyvěsí jižanskou vlajku a nechtějí ji stáhnout

Reagovat
Infi

To je na mašli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že se v Seville dnes pořádně bude slavit postup.

Reagovat
Biozdenda

Javier Aguirre doufam, ze nesestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto - Bartra,Fontas , Abidal, Maxwell - Thiago , sergi roberto, Affe - Adriano , bojan , jeffren

Reagovat
Rssa

bez DM?? Kurňa, to bude maso. Bartru, Fontase, Thiaga, Jeffrena a Pinta mám ve fantě, jen toho Jonathana jsem nadcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Dm bude hrat sergi roberto nie ?

Reagovat
Rssa

Možná pozičně, ale on není DMko

Reagovat
smazaný uživatel

tak to az tak dobre neviem , videl som ho hrat tak max 3x ta zostava nakoniec vyzera trochu inak , pepek ma zmiatol nasadenim troch LB .. a nevsimol som si kto je kapitan , to ma najviac zaujima , myslel som ze to dostane pinto

Reagovat
Rssa

a kdo je kápo? Abidal? Mám hrozný přenos, tak to není vidět

Reagovat
miky10

jj, Abi

Reagovat
miky10

ne, tak ne, sorry

Reagovat
miky10

pokud dobře vidím, tak Bojan

Reagovat
Rssa

Bojan kapitán, trošičku paradox, když má podle některých informací v létě odejít

Reagovat
miky10

on nesmí odejít, tomu týmu pořád má co dát, já ho mám strašně rád za to, že už několik let trpělivě sedí na lavičce, nedělá problémy, nechce odejít, prostě chce hrát za Barcu

Reagovat
Rssa

Taky nechci, ale faktem je, že je v současné době nejhorším útočníkem - a to dokonce za Jeffrenem i Afellayem Možná přestup s opcí na zpětný odkup by nebyl špatný, ale nevím, jestli se v brzké době zvedne...

Reagovat
miky10

to u Barcelony nedopadá dobře, tohle docela funguje u Realu, tady ne, to by ho zabilo doufám, že dostane šanci, v létě se mu povede příprava a vytlačí Pedra

Reagovat
Rssa

Realu to ale nevychází

Pedra nevytlačí, na to nemá jeho kvalitu, důvěru a ani dispozice

Reagovat
miky10

rozhodně víc než Barce, někoho si vychovah, šoupnou ho fo Getafe a až se vyhraje, tak si ho vezmou zpět

Reagovat
Rssa

Koho si tak vzali? Zatím nikoho, maximálně jen proto, aby ho hned poslali dál - viz Negredo, Soldado a další maníci

Reagovat
smazaný uživatel

granero

Reagovat
Rssa

No jo, na toho jsem zapomněl, ten v Realu vlastně září

Reagovat
smazaný uživatel

tak neziari , ale poslali ho rozohrat sa a vzali si ho spat , to je podstata

Reagovat
vocasisko

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
Rssa

No uvidíme po sezóně, podle mě se bude zase stěhovat, kór když přišel Nuri, Callejon a Atatürk

Reagovat
smazaný uživatel

asi pojde on a lass pravdepodobne , aj ked je mi to jedno ,, je to real , nech si kupia aj novych fanusikov

Reagovat
Rssa

a zrovna on, takový sympaťák

Reagovat
vocasisko

granero imho půjde po sezóně někam pryč, hostování nebo něco tak

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie do atletica

Reagovat
miky10

nojo, tak nic no, ale pořád lepší než Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze ak jeffrenovi zacne drzat zdravie tak by sa cez pripravu mohol slusne rozohrat , ten chlapec na to urcite ma ....

Reagovat
X-bano-X

Čo sú to za reči? V Barcelone je kapitánom odchovanec/ Španiel a služobne najstarší je Bojan, tak neviem čo sa tu rieši. Nie je to prvýkrát čo má kapitánsku pásku.

Reagovat
Rssa

Píšu, že to je paradox, když jeho budoucnost je na vážkách. Vidíš, že bych někde pochyboval o systému kapitánství v Barce?

Reagovat
X-bano-X

Ak by si o ňom nepochyboval, nemohol by si sa pýtať či má pásku Abidal - čítaj francúz, ktorý neprešiel La Masiou

Reagovat
Kenneth

100. pro Real Madrid.

Reagovat
miky10

gooooooooool

Reagovat
miky10

Fontás ale strašně nejistej

Reagovat
miky10

Bojaaaaaaaaaaan

Reagovat
Rssa

Komu ty nefandíš?

Reagovat
miky10

ve Španělsku nefandím nikomu, nevím proč, ale udělal mi radost gól Málagy a o Bojanopvi jsme se už bavili, že ho mám rád

Reagovat
miky10

jinak mám rád Athletic, Valencii a Villarreal

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

podaktori beru tusim ten zapas ako trening , alebo su taki nervozny ..... na tom nezalezi , hlavne nech si mladici zahraju

Reagovat
Rssa

Ach jo, Afellay zase marný, Bojan do přísné penalty marný...ale začínám si čím dál víc oblibovat Jeffréna, zatím jediný světlý bod dnešní sestavy. A Sergi Roberto celkem v pohodě si to dává. Obrana nejistá, nesehraná, Pinto rozehrávkama zbytečně riskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Sergi Roberto se začíná rozjíždět

Reagovat
Rssa

Sergi Roberto se začíná rozjíždět

Reagovat
Rssa

Ty vole, Jeffren se zas zranil.

Reagovat
miky10

tak pokud si dneska někdo nezasloužil gól, byl to Afellay na rozloučenou?

Reagovat
vocasisko

na rozloučenou ? nemyslí si, že zrovna Afellay odejde, jistě ještě minimálně rok setrvá a pokud se mu bude dařit, setrvá mnohem dýl.

Reagovat
miky10

jenže on za tuhle sezonu nepředvedl absolutně nic, radši ať jde on než Bojan

Reagovat
miky10

navíc pro Afeho není v systému Barcelony místo...

Reagovat
X-bano-X

? Afe nastúpil do cca 7 zápasov a minimálne v polke zahral veľmi dobre. To že mu nevyšli prvé zápasy, kde bol v Barcelóne ani nie mesiac je irelevantné.

Reagovat
miky10

nevím no, mě teda rozhodně nepřesvědčil, navíc jak už píšu výš, on je PZ do 4-4-2, v systému Barcelony pro něj není místo

Reagovat
vocasisko

Tak to je blbost, on je spíš AM než křídlo, nejvíc by se hodil na Messiho post, takže jako jeho alternativa je dobrej, bohužel se moc rychle neadaptoval a třeba mu předsezóní přestávka pomůže. Nepočítám s ním do základu ale na místo 1 nebo 2 hýho náhradníka/žolíka by se hodil

Reagovat
miky10

není ani křídlo, ani AM, typický RM, kterej se často stahuje do středu a rozděluje míče..nic takovýho v Barceloně nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně - ty tady neustále píšeš o tom, že Afellay nic nepředvedl, ať odejde. Pořád v tom pokračuješ, ačkoliv jsi tady nenašel nikoho, kdo by tě v týhle blbosti podporoval.

Afellay přišel v zimě a na to, že má za sebou změnu prostředí, ligy (skok z Eredivisie do La Ligy musí bejt děsnej), taktiky a dokonce i pozice, tak zahrál velice slušně. Ve 4-3-3 budoucnost má, na křídle je rychlej, přímočarej a má dobrou střelu. Podle mě se do příští sezony ještě zlepší. Mohl by posloužit i jako záskok na Messiho pozici. Je to původně vysunutý tvůrce hry.

Pro mě byly jeho výkony pozitivním překvapením a doufám, že se v dresu Barcy bude moct ještě hodně předvést.

Reagovat
miky10

Je to můj názor, mě prostě dosud nepřesvědčil, názor ostatních nikomu neberu Já jsem v těch odchodech ovlivněnej Bojanem, mám ho strašně rád a nechci, aby šel pryč, tak bych si přál radši Afellaye...jinak samozřejmě se může zlepšit, je pořád mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay ale neni Bojnův konkurent. Naopak; nehodící se do systému je momentálně Bojan, když nehrajeme na devítku. To právě Bojan na křídle je o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě doplním, že mezi Culés nesmyslně protěžovaný Bojan, kterej by letos seděl i v Barce B, letos nepředvedl absolutně nic. Ve všech zápasech byl uplně marnej, přitom důvěru trenéra má...

Reagovat
miky10

důvěra trenéra se v Bojanově případě projevuje jak?

Reagovat
One-Real

Reakce na tu diskuzi culés, Granero že půjde pryč? Tohle je hodně velká blbost hoši, Granero je oblíbenec Peréze a zahraje si celkem dost. Jestli půjde někdo pryč tak to bude León, Gago, Canales na hostování, Ade zpět, možná Ricky a možná ten Lass. Ale Granero? Neblbněte.

Reagovat
Rssa

Tak to já vůbec nevím, že je to takový mazánek. Jak říkam, je mi sympatický, ale moc nehraje, tak jsem myslel, že půjde o dům dál

Reagovat
One-Real

Noo Peréz ho má hodně rád, fanoušci ho mají rádi, je to španěl a odchovanec. V poslední době nastupuje celkem často, já myslím že zůstane určitě.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

V poslední době = v době kdy je rozhodnuto o titulu? To podle mě není měřítko Ale pokud zůstane a bude hrát, jen dobře, Real bude o chloupek sympatičtější

Reagovat
Biozdenda

ale dyt Pedro Leon hraval ne? I dal par golu. Na talenta mi prisel solidni.

Reagovat
smazaný uživatel

zahrál si 944 minut s tím, že jste hráli prakticky nejvíc minut, co jste mohli - Copa do finále, LM do semi ... Pro mě to není "dost" ...

Reagovat
miky10

Bojan Caballero

Reagovat
miky10

Bartra

Reagovat
miky10

proč ten idiot na Sportu1 neustále říká Málaze Mallorca?

Reagovat
Kenneth

Nenechala jim to ta Malága? Nechápu jak můžou dostat 3 fíky od mladíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakých mladíků že ?

Reagovat
Rssa

Nenechala, hrála bez 3 opor a byla slabá, ale ne odevzdaná.

Reagovat
Rssa

Tak nakonec se to transformovalo na docela pohledný zápas. Malaga teda příšerná, hlavně ty standartky. Bojan se rozehrál, penalta ho nakopla a pak docela dobře si to tam dával. Branka Bartry byl bonbónek, krásný roh od Daniho a překrásné zavěšení do vinglu - to moc v zápasech Barcy není k vidění. Sice dal branku, ale pozičně v obraně to nebylo moc ono.

Nějak se mi nelíbí Thiagův přístup, ten se evidentně distancoval od bránění a vracení se. Škoda Jeffrenova zranění, to je fakt skleněný smolíček.

Sergi Roberto zvládl zápas bez problémů, dobře kombinoval a na nezvyklé pozici nekazil. Afellay...nevím, co si o něm myslet. Přijde mi jako typ "předkopni a běž", nehodící se do systému.

Každopádně je to luxus nasadit 6 odchovanců, z nichž ani jeden není hráč základní sestavy a stejně vyhrát zápas s celkem, který je ve středu tabulky. Kdyby Barca B hrála v první lize, podle mě by se vcelku pohodlně zachránila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nechápu, proč tady pořád převládá názor, že Afellay letos nic moc a Bojan docela dobrý. Bojan měl přímo katastrofální sezonu, Afellay se chytl, vzhledem k okolnostem, relativně dobře.

Reagovat
Rssa

Tak já výše píšu, že v současné době je Bojan i za Jeffrenem a Afellayem, rozhodně jsem ho nechválil v minulých zápasech a po dnešku taky ne, i když v druhém poločase bylo vidět zlepšení (jenže to je jen jeden poločas ). Bojana mám rád, nevím co s ním, ale že je příšerný, to snad vidí všichni.

U Afellaye je to jen pocit, kdy nevím, jestli se hodí nebo ne. Jsou zápasy - viz s Realem, kdy byl perfektní, ale pak jsou zápasy, kdy je jako pěst do oka. Uvidíme příští sezónu, já bych se ho nezbavoval (maximálně jen jako hráčská náhrada za někoho momentálně lepšího)...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavovat se ho po půl sezoně, kdy předčil očekávání, je nesmysl. Musí dostat šanci minimálně příští sezonu a jestli vyhoří (o čemž pochybuju), tak ho i tak střelíme za víc než jsme ho koupili.

Reagovat
Rssa

To bychom dostali i teď, ale jak říkáš, příští sezóna rozhodne - pokud si nezačne stěžovat on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

A Jeffrénem pořád nevím co... on to v sobě má, ale zatím skoro nic neodehrál ani nedokázal, v průběhu už snad třetí seozny je permanentně zraněnej. Bude mu 24. Co s ním?

Reagovat
Rssa

O to víc překvapuje, že o něj je zájem z Celticu (ze Skotska ) a Anglie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi býval taky na začátku kariéry často zraněný. Ale to je jen příklad.

Jeffrena já bych si určitě nechal. Jak jsi říkal - on to v sobě prostě má. Až dá fotbalové Božstvo a on bude moct odehrát celou sezonu bez zranění, tak teprve uvidíme.

Jinak souhlas se tvýma názorama na Afeho a Bojana. Afe střídavě oblačno, ale je tady nový, takže se to dá pochopit. Bojan měl letos sezonu na facku (a ne jen jednu).

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kenneth

39!!!!!!!!!!!!!!! Klaním se!

Reagovat
smazaný uživatel

Kristínka

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 v Málaze v takovýhle sestavě? Super.

Celkově s ligou velká spokojenost. Chybí asi jen ta stovka v bodech, ale musíme si nějaké milníky nechat i na příští sezony .

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
DreamTeam

Joselu..Balada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele