38. kolo
21.05.2011 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hércules CF - Sporting Gijón 0:0

Hércules se s La Ligou po roce rozloučil a loučil se bezgólovou remízou se Sportingem. Ten ještě před tímto kolem neměl stoprocentně jistou záchranu, bod mu však s přehledem stačí, Gijón končí dokonce desátý! Hércules je na předposledním devatenáctém místě, jeden ze dvou přemožitelů Barcelony si tak v příští sezoně zahraje jen druhou ligu.

Domácí byli v utkání jednoznačně lepším týmem, jenže znovu nedali gól, a tak nemohli na vítězství ani pomýšlet. První šanci měl v osmé minutě David Trezeguet, hlavou však nezamířil mezi tři tyče. Javier Portillo si již srovnal mušku daleko lépe, jeho tvrdou ránu však pro změnu zastavila tyč.

V závěru prvního poločasu se do největší šance zápasu dostal znovu aktivní Trezeguet, který dostal perfektní přihrávku za obranu a šel sám na bránu hostujícího Raula, trefil však jen jeho nohu a nedal. I druhá půle patřila jen a jen Hérculesu, z dobré pozice pálil Juanra, ale ani on na hostujícího gólmana nevyzrál.

To se podařilo až v sedmdesáté minutě Tiagu Gomesovi, tomu byl ale pro změnu odpískán ofsajd. A když Tiago Gomes neproměnil ani svou devětadevadesáti procentní šanci v nastaveném čase, rozešly se oba celky smírně 0:0.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele