Primera División - preview 37. kola

15.05.2011, 10:14, aktualizováno 15.05.2011, 10:14
Previews
V předposledním kole španělské ligy se bude bojovat o Evropskou ligu a o záchranu. Bilbao, Sevilla i Atlético Madrid hrají doma. Na spodním konci tabulky je nyní nejvíce ohrožená Zaragoza, která hostí Espanyol, Getafe hraje s Osasunou. Barcelona oslaví titul proti La Coruni, Villarreal hostí Real Madrid.
Sporting Gijón - Racing Santander  (neděle 21:00)
Pro jistotu záchrany si jde v předposledním kole španělské Primera División Sporting Gijón, který na svém stadionu hostí již dávno zachráněný Racing Santander. Ten chytil v posledních kolech úžasnou formu a ze sedmnáctého místa je najednou deváté! To domácí jsou šestnáctí a ještě nemají vyhráno.

"Třikrát za sebou jsme nevyhráli, a tak to vypadá, že je nemožné porazit Racing. To je absurdní, totální hloupost. Máme sílu a tu teď musíme prokázat, protože náskok čtyř bodů je málo. Racing hraje dobře, ale já si myslím, že po dlouhé době prohraje," sebevědomě tvrdí útočník Sportingu Nacho Novo.

"Teď máme 43 bodů, to ještě nikdy v historii La Ligy neznamenalo sestup. Rozhodně nechceme být první, čeká nás těžký zápas s Racingem, avšak já věřím, že minimálně bod uhrajeme," přeje si kouč domácích Manuel Preciado. Ten se bude v utkání muset obejít bez Diega Castra a Ivana Cuellara, oba jsou zranění.

"Opravdu doufám, že Sporting nesestoupí. Hrají dobrý fotbal, stoprocentně do první ligy patří. Ale my se musíme ohlížet jen na sebe, chceme zdárně zakončit tuto úspěšnou sezonu," říká pro změnu lodivod Racingu Marcelino Garcia Toral. Na hřiště Gijónu s týmem nepřijeli Oscar Serrano, Gonzalo Colsa a brankář Toňo.

Na stadionu El Molinón by se měl hrát opatrný fotbal, rozhodně nejspíš jediná branku, favoritem zápasu je i přes postavení v tabulce domácí Sporting.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Hércules CF  (neděle 21:00)
Hércules se s La Ligou minimálně na rok loučí, poslední dva zápasy sezony si tak chce náležitě užít. K předposlední zastávce cestuje do Madridu, kde se utká s Atléticem, vážným uchazečem o účast v Evropské lize.

Výbornou zprávu dostali v týdnu fanoušci Atlética, neoblíbený Quique Sanchez Flores po sezoně na lavičce Rojiblancos končí, nahradí ho bývalý hvězdný záložník Barcelony Luis Enrique. "Je to můj poslední zápas na stadionu Vicente Calderona. Zažil jsem tu těžké chvíle, přesto děkuji Atléticu za šanci, bylo mi tu hezky. Děkuji také fanouškům za to, že při mě stáli. Cítím, že je čas jít dál," řekl Sanchez Flores, který s Atléticem mimojiné slavil loňský triumf v Evropské lize.

Hércules ještě patnáct minut před koncem minulého zápasu s Mallorcou doufal v udržení naděje na senzační záchranu, pak však přišly dvě rány do vazu a po remíze 2:2 je s nadějemi konec, Hércules sestupuje, doprovodí Almeríi do druhé ligy. "Největší zklamání mé kariéry, je to něco strašného," prohlásil ihned po zápase útočník David Trezeguet, nejlepší střelec Hérculesu s jedenácti brankami.

Ještě lépe na tom je na druhé straně kanonýr Sergio Aguero, ten dokonale zastupuje nevýrazného Diega Forlána a patří k nejlepším střelcům ligy, na svém kontě má sedmnáct přesných zásahů. Hodně se v poslední době mluví také o brankáři Davidovi De Geovi, ten je úzce spojován s letním přesunem do Manchesteru United a podle vedení obou klubů má španělský talent na rozhodnutí jen pár dní.

Dvojice stabilních členů základní sestavy Atlética je mimo hru, jedná se o Tomáše Ujfalušiho a Diega Godína. Po zranění se naopak vrací Perea. Hércules si svůj předposlední zápas sezony užije bez Toteho, Drentheho, Aguilara, Christiana a Thomerta.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valera, Pulido, Dominguez, Filipe Luis - Reyes, Suárez, Tiago, Koke - Aguero, Costa
Hércules CF - pravděpodobná sestava:
Calatayud - Cortés, Paz, Juanra, Peňa - Farinós, Fritzler - Kiko, Tiago Gomes, Pastor - Trezeguet
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Deportivo La Coruña  (neděle 21:00)
Mistrovská Barcelona přivítá na svém stadionu v rámci předposledního kola Primera División zachraňující se Deportivo. Domácí v minulém kole na půdě Levante potvrdili obhajobu mistrovského titulu a nyní si již mohou hru užívat. To Deportivo rozhodně nemůže nic vypustit, sestup se zdá být poměrně reálným.

Barcelona slavila, a neslavila málo. Aby ne, v přetahované s Realem byla nakonec znovu úspěšnější a potřetí v řadě vyhrála španělskou ligu, to se podařilo naposledy slavnému Dream teamu v devadesátých letech dvacátého století. "Je to něco neuvěřitelného. Vyrovnali jsme se největším legendám fotbalu, dokázali jsme to," radoval se při oslavách Lionel Messi.

Deportivo na Nou Campu prohrálo šest posledních střetnutí, naposledy se radovalo v roce 2003, kdy si z Barcelony odvezlo vítězství 2:0. Jen rok předtím zvítězilo 4:2 a o další rok zpátky vyhrálo 3:2. Jinak si Barca připisuje samé výhry, poslední dvě vzájemná střetnutí zvládla se skóre 8:0!

Deportivo dělí od sestupové osmnácté příčky, kterou momentálně zastává Zaragoza, jen tři body, stále tedy nemá nic jistého. Na koho se však může spolehnout, to je útočník Adrián, ten se v závěru sezony rozstřílel k vynikajícím výkonům a táhne Depor za záchranou.

Barcelona se bude muset obejít bez obvyklého kapitána Carlese Puyola, toho vyřadí zranění na tři měsíce Chybět budou také Gabi Milito a Montoya. Po zdravotních patáliích se naopak do sestavy vrací Bojan Krkič, Adriano a Maxwell.

Deportivo přijede na Nou Camp bez tří fotbalistů, zdravotní problémy hlásí Juca, Morel a Tomas. "Budoucnost je v našich rukách, Potřebujeme jednou vyhrát, jestli se to povede teď proti Barceloně, nebo v posledním kole, je jedno," ví kouč Deportiva Miguel Angel Lotina.

"Sice už máme titul v kapse, to však rozhodně neznamená, že zbývající zápasy vypustíme. Chceme dvakrát vyhrát, nic jiného nepřipadá v úvahu," říká Josep Guardiola, současný kouč Blaugranas.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdes - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Xavi, Sergio Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Laure, Lopo, Colotto, Manuel Pablo - Juan Rodríguez, Rubén Pérez - Adrián, Valerón, Guardado - Riki
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Málaga CF  (neděle 21:00)
Athletic má jistou účast v příštím ročníku Evropské ligy, na oslavu doma přivítá Málagu, momentálně nejlepší tým Primera División. Domácí jsou pátí a jde jim už "jen" o nasazení do turnajového pavouka, hosté již pro změnu nehrají o nic, sestup de po jarní jízdě na hony vzdálený.

"Máme 45 bodů a přesto málem nemáme jistotu záchrany. To ukazuje na vyrovnanost soutěže, v jiných ročnících bohatě stačí bodů 40. Jsem pyšný na svůj tým, jak zvládáme jaro, hrajeme špičkový fotbal. Konec sezony už pro nás není příliš důležitý, pomalu se začínáme soustředit ba další sezonu, ve které chceme zaútočit na poháry," vyhlíží další cíle Manuel Pellegrini, současný kouč Málagy.

Slušnou formu nabral také domácí Athletic, ten patří na domácím hřišti k nejúspěšnějším a jsou to právě domácí zápasy, díky kterým je Bilbao tam, kde je. Vzhledem k výborným výkonům i výsledkům logicky přicházejí i první zájemci o hráče Athleticu, Real Madrid se údajně zajímá hned o trojici baskických fotbalistů. Javiho Martineze, Fernanda Llorenteho a Ikera Muniaina.

"Ani jeden z nich není na prodej. Chceme udržet kádr pohromadě, vždyť nás čeká Evropská liga," razantně odmítá jakékoliv spekulace trenér domácích Joaquin Caparros.

Málaze se v minulém kole rozpadlo ofenzivní duo, Salomon Rondon si totiž při domácí výhře nad Sportingem poranil nohu y vynechá zbytek sezony. Sám tak bude na ofenzivní práci Julio Baptista, ten oprášil střelecké kopačky a je to právě on, kdo dotáhl svůj tým k záchraně.

Domácí hlásí čtyři ztráty, k utkání nejsou připraveni Gurpegi, Koikili, Susaeta a Inigo. Hosté kromě již zmiňovaného Rondona budou muset oželet služby Asenja, Camacha, Dudy a Malaguena.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Ekiza, Castillo - David Lopéz, Orbaiz, Javi Martinéz, Muniain - Llorente, Toquero
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Jesus Gámez, Demíchelis, Weligton, Eliseu - Apoňo, Recio - Portillo, Maresca, Seba Fernandez - Baptista
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.80 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
O udržení naděje na záchranu hraje Zaragoza, soupeřem jí bude osmý Espanyol. La Liga již hledá posledního sestupujícího a této pozici je dvě kola před koncem nejblíže právě Real, ten tak musí bezpodmínečně Espanyol porazit. Jenže i hosté mají o motivaci postaráno, stále si totiž udržují šanci na účast v Evropské lize.

Ve finále poháru Copa del Rey totiž byly celky Realu a Barcelony, které se do pohárové Evropy kvalifikují z ligy. Jednu volnou vstupenku tedy zabere sedmý tým ligové tabulky, kterým je momentálně Atlético, na které ztrácí Espanyol tři body. Náskok madridského celku už mohl být téměř smazán, to by však musel Pablo Daniel Osvaldo v poslední minutě ligového klání s Valencií (2:2) svoji obrovskou gólovou příležitost proměnit.

Zaragoza ztratila formu a momentálně má ze všech "uchazečů" k pádu do druhé nejvyšší soutěže nejblíže. "Máme 39 bodů. Pokud budeme mít po konci sezony bodů 45, jsme zachráněni. Musíme dvakrát vyhrát, nemůžeme se spoléhat na zaváhání ostatních," uvědomuje si kouč Zaragoza Javier Aguirre.

"Je to zápas na život a na smrt. Není úniku, tady jde o všechno," dodává nejlepší hráč Zaragozy Gabi.

"Oba týmy hrají o všechno, bude to jednoznačně nervózní zápas plný chyb. Vyhraje ten, který jich udělá méně a já doufám, že to budeme my," reaguje Aguirreho protějšek Mauricio Pochettino. Ten nemůže počítat s Raulem Baenou, Jesusem Dátolem, Davidem Garcíou, Ivanem De la Peňou, Aldem Duscherem, Felipem, Forlínem a Sergiem Garcíou, Espanyol má nejpočetnější marodku v lize.

Agiurremu chybí Matteo Contini, Toni Doblas a Víctor Laguardia.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.70 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Levante UD  (neděle 21:00)
Ve znamení loučení s dlouholetou oporou a kapitánem Vicentem Rodriguezem se ponese zítřejší duel předposledního kola španělské Primera División, ve kterém na sebe narazí Valencia a Levante. Domácí Netopýři si jakýmkoliv bodovým ziskem definitivně zajistí třetí místo a tedy účast v příštím ročníku Ligy mistrů, Levante posílá vítězství k jistotě záchrany.

Vicente Rodriguez. Jak se řekne toto jméno, každému znalému fanouškovi fotbalu se okamžitě zjeví klub s netopýrem ve znaku - Valencia CF. Vicente v tomto klubu strávil jedenáct sezon, dvakrát vyhrál La Ligu, připsal si také triumf v Poháru UEFA a poháru Copa del Rey. V neděli to však bude naposledy, co jako hráč vyběhne na Mestallu k ligovému utkání. Vicente v klubu nepatří do základní sestavy, po několikanásobných zranění kolen se nedokázal vrátit do bývalé formy, a tak v poslední době spíše paběrkoval. Na lavičku usedne i zítra, je však stoprocentně jisté, že se v průběhu utkání na hřiště dostane.

"Na jedné straně jsem velmi smutný, opouštím klub svého srdce, navíc jako náhradník. Vždycky jsem si přál loučení s pohárem, to se mi již bohužel nepodaří. Na druhé straně však nikdy na Valencii nebudu vzpomínat jinak než v dobrém, stalo se tu mnoho neskutečných věcí, vyhráli jsme trofeje. Valencia bude navždy v mém srdci," prohlásil Vicente. "Chci se loučit výhrou," dodal.

Valencia je v poslední době ve velké pohodě. Los Che ničí jednoho soupeře za druhým a když už se zrodí nějaká ztráta, je to po velmi dobrém fotbalu z obou stran. Právě proto je Valencia třetí a k potvrzení tohoto umístění jí stačí získat ve dvou posledních kolech bod. Úvodní vzájemný duel vyhrála Valencia, když na půdě Levante zvítězila gólem Juana Maty pět minut před koncem 1:0. Hosté začali podzimní část sezony fantasticky, probojovali se dokonce až na deváté místo tabulky, měli nejlepší formu v lize. Pak se však něco zvrtlo a momentálně nemá Levante jistotu záchrany.

Domácím bude chybět jen záložník Pablo Hernandez, hosté hlásí tři ztráty, mimo hru jsou Asier Del Horno, Juanlu a Sergio.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
César - Miguel, Navarro, Dealbert, Mathieu - Joaquín, Topal, Banega, Mata - Jonas, Soldado
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran - Iborra, Xavi Torres - Valdo, Ruber Suárez, Xisco Nadal - Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.10 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (neděle 21:00)
V ryze záchranářském souboji se proti sobě na předměstí Madridu postaví mužstva Getafe a Osasuny. Oba týmy se však nacházejí v rozdílných pozicích, domácí Getafe je asi největším aspirantem na obsazení posledního sestupového místa, Osasuně zase stačí k jistotě záchrany bod.

Nechybělo přitom mnoho a Osasuna na tom mohla být daleko hůře. V minulém kole totiž prohrávala doma se Sevillou 0:2, třemi góly však utkání otočila a dovedla ke zdárnému konci. Dvě branky vstřelil útočník Kike Sola, jednou se trefil v poslední minutě střídající Dejan Lekič.

"Vypadá to dobře. Znovu se ukázalo, že v těchhle vodách se neutopíme, umíme v boji o sestup chodit a zkušenosti rozhodují. Ještě se ale neradujme, čeká nás těžká práce s Getafe, to také potřebuje zvítězit. Nemůžeme čekat, co se stane, máme to ve vlastních rukou, a tak je potřeba získat tři body," ví trenér Osasuny Jose Luis Mendilibar.

Getafe skončilo v minulé sezoně je fantastickém šestém místě, mělo tak tu čest reprezentovat Španělsko v Evropské lize. Konečnou madridskému celku vystavila základní skupina. Nedaří se ani v lize, a to převážně v roce 2011, zimní pauzu totiž Getafe přečkalo jedenácté.

"Víme, o co hrajeme. Není kam ustoupit, teď už jde o všechno a každá chyba nás může stát sestup. Snad jí udělají ostatní celky, ale ne my," doufá kouč Getafe Míchel. Ten nemůže počítat se službami Gavilána, Rafy a Miguela Torrese. Osasuna postrádá Masouda a Nélsona.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Ustari - Víctor Sánchez, Díaz, Mario, Marcano - Pedro Ríos, Boateng, Casquero, Manu - Miku, Colunga
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damía, Sergio, Lolo, Nacho Monreal - Puňal, Nekounam - Cejudo, Vadócz, Camuňas - Kike Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Šestá Sevilla přivítá na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuana patnáctý Real Sociedad, oběma týmům jde o všechno. Zatímco domácí zatím úspěšně bojují o evropské poháry, hosté se na jaře nebezpečně přibližují sestupovému pásmu a pokud si chtějí Primera División zahrát i v příští sezoně, potřebují ve zbývajících dvou zápasech bodovat.

Pokud někdo symbolizuje současnou formu domácích, je to Alvaro Negredo. Španělský útočník se naněkolikrát snažil prosadil v dresu královského Realu, ten ho však pokaždé "odložil" do jiného klubu. Sevilla z toho ale náramně těží, Negredo je bezkonkurenčně nejlepším střelcem týmu se sedmnácti přesnými zásahy. Negredo se v minulém kole trefil hned dvakrát, přesto ovšem nezabránil porážce od Osasuny. Sevilla ještě o poločase vedla 2:0, nakonec však odešla poražena po výsledku 2:3. Dvě branky vstřelil Negredo i v předchozím utkání s Realem, i to ale Sevilla prohrála.

Slabina Sociedadu se jmenuje zápasy venku. San Sebastian totiž prohrál čtrnáct z osmnácti venkovních klání v letošní sezoně, přičemž odešel poražen v posledních osmi případech. "Čeká nás velmi těžký soupeř, vždyť nedávno vyhráli Pohár UEFA a každoročně bojují o Ligu mistrů. My však musím bodovat, sestup je příliš blízko," tuší záložník hostujícího týmu Antoine Griezmann.

Hosté se budou muset obejít bez dvojice útočníků, k dlouhodobě zraněnému Joseba Llorentemu se po minulém utkání přidal i Raul Tamudo. Sevilla má marodku poměrně dost rozsáhlou, chybí Alexis, Caceres, Guarente, Navarro, Navas, Rakitič a vykartovaný je Zokora.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Javi Varas - Cáceres, Alexis, Escudé, Dabo - Perotti, Medel, Renato, Diego Capel - Kanouté, Negredo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Carlos Martínez, Ansotegi, González, De la Bella - Rivas, Aranburu - Xabi Prieto, Zurutuza, Griezmann - Ifrán
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - RCD Mallorca  (neděle 21:00)
Almeríu již od posledního místa v tabulce nic neodpoutá, o co hrát však stále rozhodně má hostující Mallorca. Klub z Baleárských ostrovů se nachází na třináctém místě, na osmnáctou Zaragozu ztrácí pět bodů. Vzhledem k lepší bilanci vzájemných zápasů tak Mallorce stačí jediný bod.

Ten by měli hosté získat již v neděli, Almería je totiž jednoznačně nejhorší tým ligy, a to ve všech směrech. Jediným hráčem, který snese ty nejpřísnější měřítka, je záložník či útočník Pablo Piatti, ten tak rozhodně v Almeríí nezůstane, zájem o jeho služby už projevily celky Sevilly, Atlética i Valencie.

"Nezajímám se o to, co bude v létě. Je obrovská škoda, že jsme se nedokázali udržet, každopádně však chceme dohrát zbytek sezony se ctí, abychom mohli odejít se vztyčenou hlavou," doufá Piatti. "Něco jsem četl v médiích, žádnou konkrétní nabídku jsem ale nedostal," dodává nejlepší hráč Almeríy.

Mallorca v minulém kole poslal do druhé ligy Hércules. Ten sice ještě patnáct minut před koncem vedl 2:0 a udržoval si naděje na záchranu, v závěru však Mallorca dvěma góly vyrovnala a poslala Hércules k Almeríi. "Bod ze hřiště Hérculesu má pro nás obrovskou cenu. Prohrávat o dva góly a ještě bodovat, to je úžasné, děkuji všem hráčům," chválí kouč Michael Laudrup.

Almería se bude muset obejít bez Hernana Bernardella, ten patří k nejtrestanějším hráčům La Ligy a znovu si tak musí odpykat trest za karty. I Mallorca hlásí jedinou absenci, mimo hru je Sergio Tejera.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Macedo, García, Pellerano, Luna - Juanito, Corona - Ortiz, Piatti, Crusat - Ulloa
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Lux - Cendrós, Nunes, Ramis, Kevin - De Guzmán, Martí - Nsue, Aki, Pereira - Webó
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Předposlední kolo La Ligy se odehraje celé v jeden den a hlavním šlágrem bude souboj mezi Villarrealem a Realem Madrid. O titulu je sice rozhodnuto, ale každý z týmů ještě jeden cíl má. Žlutá ponorka ještě může být matematicky třetí, Bílému baletu jde o získání titulu králé střelců pro Cristiana Ronalda.

Zápasy mezi oběma soupeři jsou většinou pohledné a padá v nich hodně gólů. Výjimkou nebyl ani první měření sil této sezóny, které vyhrál Real v poměru 4:2. I ve statistikách posledních zápasů jsou na tom hosté lepší, zvítězili ve třech za sebou. Ovšem Villarreal má letos výbornou domácí bilanci a chuť napravit předchozí šňůru neúspěšných duelů.

Trenér Garrido má k dispozici všechny své opory s výjimkou Gonzala, takže základní sestava bude mít v brance Diega Lópeze, odchovance Realu, kterého bude krýt obrana ve složení zprava Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila. Středový blok bude mít na starost dvojice Senna - Bruno, na stranách zálohy budou Cazorla a Borja Valero a v útoku duo Nilmar - Rossi.

Kouč Mourinho nemůže počítat se zraněnými Khedirou a Gagem, vykartovaným Lassem a Pedro Leonem a Canalesem, kteří se nevešli do nominace. Do branky se vrací Casillas a na pravý kraj obrany Sergio Ramos, doplní ho v defenzívě Pepe, Carvalho a Marcelo. Zálohu budou mít na starosti uprostřed Xabi a Granero, pokud se nevysune dopředu Pepe, kterého by nahradil Albiol. Na křídlech budou hrát Di María a Cristiano Ronaldo, na spojku se vrátí Kaká a na špici útoku Benzema.

Utkání mezi Villarrealem a Realem na stadionu Madrigal začne v 21.00 CET pod vedením rozhodčího Undiana Mallenca.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
D.López - Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila - Borja Valero, Senna, Bruno, Cazorla - Nilmar, Rossi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi, Granero - C.Ronaldo, Kaká, Di María - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.80 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona36295292:2092
2.Real Madrid36275491:3186
3.Valencia CF36207962:4467
4.Villarreal CF361881053:4062
5.Athletic Bilbao361731656:5354
6.Atlético Madrid361571456:4952
7.Sevilla FC361571456:5852
8.Espanyol Barcelona361541744:5149
9.Racing Santander3612101439:5246
10.Málaga CF361361752:6445
11.CA Osasuna361281644:4444
12.Levante UD361281640:5044
13.RCD Mallorca361281637:4944
14.Real Sociedad361422047:6244
15.Sporting Gijón3610131333:4143
16.Deportivo La Coruña3610121431:4542
17.Getafe CF361171846:5940
18.Real Zaragoza361091737:5239
19.Hércules CF36972035:5834
20.UD Almería365121932:6127

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (237)

Přidat komentář
PePiG7

Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente

Reagovat
Rssa

Po nedávném nákupu Sahina a blížícím se přestupu Altintopa Real Madrid konečně představil své dresy na novou sezónu:

http://tinyurl.com/6kaamdl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy se svými dresy a la neonka obecná + ropná nadace byste měli držet papulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Zvlášte, že Turkish Airlines podpísali sponzorský kontrakt s nami.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/albumes/2011/05/15/camiseta_fcb1112/index.html

No nevím, tvoje byla fikce, toto je realita vaše, ale za 150 mega chápu i porušení tradice, všichni víme, jaký je vztah mezi Katalánci a penězi...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska poprvní ulička vítězů. A zrovna od hráčů Deporu

Reagovat
Rssa

Pravděpodobná sestava Barcelony nebude ta nejsilnější, ta bude spíš až v posledním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

já budu fandit Barce jen tak softově. Přiznám se, že by mě dnešní ztráta vůbec nevadila. Depor ty body nutně potřebuje.

Reagovat
Rssa

Jidáši! Dneska doufám v takových 3:0, Depor mě nějak netrápí, zato úsporná hra Barcy jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že fandím a případná výhra potěší, ale zároveň říkám, že ani případná ztráta mě nebude mrzet jako vždy, protože je to Depor, který chci vidět příští rok zase v Primeře. Nesmíš bejt tak zahleděnej přizdisráč (neber osobně)

Reagovat
Rssa

To je jen tvoje přání, aby Depor nechyběl, letos to byl zdaleka nejnudnější tým Primery, tak se snad zaslouženě zdekuje do druhé ligy. A prohra Barcy by mi vadila, v tom přizdisráčovství nevidím

Reagovat
Footballer

Depor taky nijak zvlášť nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dá sa čakať že Luis Enrique bude hrať nejakým štýlom ako Barcelona a pokusí sa dať Madridu ten barcelonský rukopis, alebo to nie až tak možné ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky bych to očekával, ale nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by tam měl na to hráče a filosofii práce s mládeží atd. tak možná, ale zatím nemá... A Madrid je označení pro Real, nikoli pro Atlético...

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se peskovat jistými senilními fandy Realu. My mladší a inteligentnější jsme pochopili, že i Atlético je v Madridu a Tvé otázka byla položena správně

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, že když tady někdo řekne Athleticu "Bilbao", tak je hned oheň na střeše... ale tady to je v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

protože on píše, že bude trénovat v Madridu. "V Madridu" je normální označení místa. Atlético hraje taky v Madridu. Nebo snad ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

On napsal něco trochu jinýho, a proto to má špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

aha. Nevím proč, ale četl jsem "v Madridu". Tak to se Senilovi omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme ronaldo na ty rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

proč odešel Víctor Vázquez zadarmo do Belgie?vedení s ním nechtělo prodloužit smlouvu? neměl to být nový Xavi?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
vocasisko

Samozřejmě, hráč který je primárně útočník, je nový Xavi.

Každopádně odešel, protože je náchylný na zranění a ty mu brzdí kariéru, je to stejná věková kategorie jako Messi nebo Pique a tak už jeho šanci v Barcelónským Ačku odezněly.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Bagoune, snažíš se marně, jaksi ti tvé omleté vtípky nezabírají Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

ale zabírají

Reagovat
Kenneth

Ak nechcete kúpiť útočníka takého formátu ako Rooney alebo Llorente, tak Adebayor zostane v Madride,“ - odkázal Mourinho vedeniu klubu. Podľa Mourinha netreba kupovať ďalšieho útočníka, ktorý sa nebude vedieť aklimatizovať do systému keď máme Adebayora, ktorý sem veľmi rýchlo zapadol.

To je konec, Adebayor zůstává,moták Altintop přišel. Z toho je mi na zvracení.

Reagovat
Kenneth

To by mě zajímalo jak se ten trotl aklimatizoval do systému,pokaždé když přišel na hřiště tak čuměl jak puk a nebo fauloval. A jestli mu budeme dávat těch 8 mil eur ročně tak je to totální destrukce Realu.

Reagovat
Rssa

Adebayor + Altintop + Callejon...nový Real Madrid

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Ten jeden stráví celý příští rok na lavičce takže bude nasratý,bude mlátit spoluhráče takže odejde, ten debilní Turek si pojistil místo mezi lavičkou a tribunou a Callejon ten bude součástí nějaké dohody,ale je hezké že se snažíš být vtipný.

Reagovat
Rssa

No počkat, zkus mi z toho příspěvku něco vyvrátit. A vycházej jen z těch slov, co tam doopravdy napsané jsou

Reagovat
Kenneth

Nevím o jakém novém Realu Madrid to mluvíš když budou rádi že dají dohromady 500 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se mohl vrátit Drenthe. To by byla fantastická ofenziva

Reagovat
Kenneth

Stále zapomínám že i tohle individuum vlastníme. No to je konec.

Reagovat
Kluivert9

a podepsat volnýho Seedorfa

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf už tam byl a hrál tam dobře. Z toho si nedělej srandu

Reagovat
Kluivert9

bejvávalo teď je to jeden z nejpřeplacenějších důchodců ve fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

tak oficialne este nic nie je okrem callejona tak uvidime ale moze to byt vsetko aj vymysel medii..

Reagovat
smazaný uživatel

http://imageshack.us/f/837/22284720918013244709019.jpg/

Athletic UEFARA.

Aupa! Gora Athletic!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je prý zájem Barci o Vidala. No ..... To bych si dal líbit.

Reagovat
Rssa

Úplně zbytečný hráč do jediné lajny, kterou posílit nepotřebujeme. Navíc by byl drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal by mohl být levý bek i levé křídlo. Mohl by zaskočit i v záloze. Mýlím se?

A cena by mohla být kolem 15ti mega. To třeba postově i typově podobný Coentrao by byl za dvojnásobek.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Asi se doopravdy mýlíš, on by měl být čistej defenzivní záložník...

Reagovat
Rssa

Není čistý DM, to je Rolfes, Vidal je staženější režisér hry

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Takže prostě kopírujete přestup Nuriho?

Reagovat
Rssa

Nuri přestoupil, Vidal je jen jeden ze stovky jmen, které se s Barcou spojují. Vidíš tam ten rozdíl, Davídku, nebo máš ještě zalepené očička?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nauč se číst, Rišonku, nic takovýho jsem nenapsal, že by už u vás byl

Reagovat
Rssa

Carlos Juan Pablo15.05.2011 12:20

Takže prostě kopírujete přestup Nuriho?

Kopírovat = přeneseně někdy též nápodoba nějaké lidské činnosti.

A protože Real už Nuriho koupil a Barca v případě Vidala žádnou činnost neprovádí, nemůže býti proto tento souběh událostí nazýván kopírováním.

Reagovat
smazaný uživatel

já měl Vidala za jezdiče po lajně. I z repre. Tak s kým jsem si ho proboha spletl?

No, pokud to je tak, jak píšeš, tak beru zpět.

Reagovat
Kily

Isla?

Reagovat
Rssa

V repre možná obránce hrál na MS, ale pokud se nepletu, tak tam hráli na 3 obránce. Jezdič byl spíš Isla a Jara.

Já vycházím z jeho klubové pozice v Leverkusenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl sis ho s nikým. Vidal hrál pod Bielsou opravdu takové dinamo v záloze, kdy pendloval mezi středem a lajnou (něco podobného jako třeba hrával mladej Davids v Ajaxu). Isla hrál to stejné, ale druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, ale Vidal je typickým jezdičem po lajně.

Reagovat
Rssa

Vidal je střední záložník, CMko, hraje ze staženější pozice. Na LB a křídlo není dostatečně rychlý. v Barce by mu postově vadil Xavi.

A byl by dražší, je to klíčový muž Leverkusenu.

Reagovat
X-bano-X

No neviem, nikdy som ho nevidel ale podľa barcelonskej stránky je to hráč do obrannej línie a nie do zálohy.

Reagovat
Rssa

No já koukám i na Bundesligu - sice stabilně jen na BVB, ale někdy i na Leverkusen a Vidal v obraně nehraje (možná kdysi), ale je to záložník. Netvrdím, že kdysi nezačínal v obraně, ale teď už tam nehraje.

Reagovat
Kluivert9

nekončí mu příští léto smlouva?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj

Reagovat
Kluivert9

tak to by mohl být levnější než za 15....

Reagovat
Kluivert9

naprosto nepotřebnej hráč... jediný plus by bylo, že by to mohlo znamenat nepříchod Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak nevím jestli mě někdy mrzelo tak jako dneska, že neuvidím zápas Valencie.. Vicente

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid, GAME OVER. Insert coin again.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

Reagovat
blaugrana

Takto to zrejme vníma aj Florentino a ten "coin" bude asi za ďalších 150 mega €.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

wtf? to snad není ani OT mezi off topickama

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Altintop.Pan Perez asi vela pozera Seherezadu a reku ked nemoze kupit ju,ta sebe kupi Hamita...

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobre no...nebudem nad nim lamat palicu ked pride.Uvidime ako sa predvedie a az potom budem hodnotit.Vela zapasov bayernu som nevidel,akurat ked prisiel tusim s Riberym sa mi celkom pacil v DFB Pokal alebo ako sa vola ten pohar co hraju pred sezonou.Potom vo finale LM tusim sa hralo vsetko nanho.Ja mu verim,ved co ine mi ostava.Nemam nic proti nemu,ale tak ci onak je to dalsi turecky atentat do Castilly

Reagovat
blaugrana

Možno je to pomsta Al-kaidy-

Reagovat
smazaný uživatel

oni su Turci?

Reagovat
blaugrana

Turci, Araby a neviem ešte čo. Je to rovnaká verbež.

Reagovat
domingo

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

Perézi ty <I>, jestli opravdu přijde Altintop a zůstane Adebayor, tak ti pojedu do Madridu nakopat (_I_).

Reagovat
One-Real

A teď k věci, věřím že jestli se dneska Cristiano prosadí aspoň jednou, tak rekord padne (sestoupivší Almérii o nic nejde, tak tam by mohl aspoň dva dát). Líbí se mi pravděpodobná sestava, pokud vyběhne skutečně takhle, tak budu jenom rád. V průběhu se snad zapojí Mesut a Pipita. Dále dneska věřím baskům, někdo tu sebranku z Malagy zastavit musí. Toquero nebo Munian to obstarají gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

6 kurz na la coruna.Myslim,ze to sa to da Tak 1:2 alebo dokonca 2:3 si viem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

béčko barcelony po polcase 3:3...dobry zapas musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Girona 4 červené čo sa tam dialo?

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes nevyhrje....vsad´te si.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tady je Akihiro Ienaga psanej jako Aki?

Reagovat
miky10

Jj, normálně to tak on sám používá

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě mrzí, že Barca už 4 měsíce nedala v lize víc než tři góly. Ty šestigolové nadílky z minulých sezon mi letos trochu chyběly.

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim jich bylo dost. Ale pak došla šťáva a přišly zranění

Reagovat
smazaný uživatel

abych neplácal do větru, tak jsem kouknul. 4 manity a jedna osmička.

Loni 2 manity a jedna 6ka.

Předloni 5 šestek a 2 manity

Reagovat
smazaný uživatel

díky za vyčerpávající statistiku, myslel jsem že loni jich bylo víc

Reagovat
smazaný uživatel

je to teda jen liga. Manita padla, tuším i v LM proti Panathinaikosu.

Reagovat
One-Real

100. pro Real Madrid, Zidana a Javiho Martíneze

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Co dávájí na Sport 1 ? Nejlepší tým světa (nepočítáme-li vliv rozhodčích a UEFY) proti ponorkám ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Barcu a Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, hrozná škoda, měli dát přednost Ronaldovi a jeho rekordu než barcelonskou nudu.

Reagovat
vocasisko

I kdyby jsme teda dle tebe odstranili Barcu ze žebříčku nejlepších týmů na světě, tak by se na druhé místo posunul ManUtd, tak nevím, co zkoušíš.

Reagovat
vocasisko

na první místo posunul*

Reagovat
smazaný uživatel

na tyhle provokace nereaguj. Ufňukanci neunášejí, že "nejlepší" není nejlepší.

Reagovat
vocasisko

já se rád pobavím na cizí účet

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se kdo hraje, nic víc.

Reagovat
vocasisko

Jasně, já zapomněl, že druhá část příspěvku se ignoruje .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ne že se ptáš, kdo hraje, a nic víc. Ty se ptáš, a fňukáš, to je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Dávají nějaký zápas aj na Sport 2, nebo Real budu sledovat z netu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Na dvojce ho dávaj. Ale mně třeba nepomůže ani tohle, musim net...

Reagovat
rufus

Real by měl jít na Sport2.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ist Real

Reagovat
One-Real

paráda, díky všem třem

Reagovat
vocasisko

Valdés; Bartra, Mascherano, Fontás, Abidal; Keita, Thiago, Jonathan dos Santos; Afellay, Bojan a Jeffren

hezky pěkně, těším se na kluky!

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek potešil

Reagovat
smazaný uživatel

nevieš náhodou aj lavičku?

Reagovat
vocasisko

Pinto, Alves, Maxwell, Xavi, Messi, Romeu, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Takže 7 odchovancov, z toho 4 z B. Krása. Snáď sa ukážu aj keď Deporu ide o veľa a bude hrýzť.

Reagovat
Rssa

Bartraaaaaaaa, Fontáááááááááás, Thiagoooooooooo

Paráda, snad se do hry koukne i Romeu

Reagovat
smazaný uživatel

No Kopy...finale zacina

Reagovat
One-Real

Jedeme kluci, snad to bude hezký zápas s velkým množstvím branek a CR se prosadí.

Reagovat
vocasisko

Tak Barca podle prvního pohledu hraje 3-4-3, uvidíme jak to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

MARCEEELOOOO

Reagovat
Kenneth

V Realu Adebayor se spoluhráčema tancuje,v City jim rozbíjí držky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pepe, Marcelo

Reagovat
Kenneth

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...juuj skoda,ze tie priamaky kope na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se mu povedl zas jednou jeden přímák z deseti?

Reagovat
Infi

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Konečně se taky prosadil Cris z přímáku a nenarval to do zdi. Konečně!

Gól a máme vyrovnáno, pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Mourinho zvaný betonář.

Reagovat
Infi

Betonářem jsi ho nazval i ty, tak si nehrej na svatouška.

Reagovat
Kenneth

Jeden zápas proti vám doma,vy ho tak nazýváte pokaždé když můžete. A né jen vy,i konkurenti z Anglie.

Reagovat
X-bano-X

Veď majú pravdu, sa pozri na posledné zápasy ponorky. Tá je marná, že to až možné nieje.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Kopyho sa dneska stava na mesiac a pol verny fanusik Realu...minimalne nickom

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To bude jeho smrt

Reagovat
-Kopy-

Ale narozdíl od dolara tu zůstávám.

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj daj si Real Madrid♥ ,lebo srdce aj pred mal sebyk ked prehral so mnou Neviem ci by si spravil novy...

BTW ako hrate,ked pozeras?Ma to tiketovo zaujima...

Reagovat
-Kopy-

Jsme lepší, dvě šance jsme měli zatím, hrajou v deseti, po přestávce je přejedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby se vytáhnul ten váš zelenej mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Almería 3:0. No to je fičák

Reagovat
smazaný uživatel

drbe im dobre Som zvedavy kde skonci Diego Alves...myslim si,ze az take horuce to nebude a pojde do nejakeho timu,ktory hra v strede tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca má haluz, že je konec sezony. Stejnětak i Levante. Oni by klidně ještě sestoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Affelay maká jako kdyby chtěl hrát ve finále LM

Reagovat
X-bano-X

Afe je dnes široko ďaleko najlepší na pľace.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se mi líbí, že se nebojí střílet jako ostatní

Reagovat
X-bano-X

Tak on ma strelu dobrú, bol by hriech nevyužiť to.

Reagovat
Infi

Tak Afe na to, jak byl doposud docela marný, tak se snaží a hraje dobře, Jeffren úplně tragický, dal bych tam Messiho na trochu provětrání jejich obrany. Co jinak, zatím se mi líbí dos Santos, teda pokud je to na té lajně vždycky on

Reagovat
X-bano-X

Polčas nič moc. Hráme ako keby nám o nič nešlo.....čakal som že sa hráči, čo nehrajú pravidelne budú chcieť ukázať. Ale kde nič tu nič. Jedine Afellay hrá tak, ako keby bojoval o priazeň trénera. Vyslovene mi vadí Thiago - hrá laxne, stráca lopty a potom len vyklusáva. Ak má toto byť nový Iniesta/Xavi tak neviem neviem.

Jonathan bojuje ako drak, aspoň niečo.

Bartra - čakal som viac, zatiaľ 2 útoky cez neho a oba prešli ako nôž maslom.

Fontás - po Afem druhý najlepší, snaží sa, bojuje, zastavil pár útokov aj keď jeden prešiel stredom...lobované lopty by mal predvídať.

Bojan - zas zapadol, neaktívny

Jeffren - bojuje, snaží sa ale 1vs1 mu nejde.

Valdes,Masch,Abidal - udržiavačka, Vicky krásny zákrok na začiatku, Abidal sa hľadá aj ke´d na La Coruňu to zatiaľ stačí.

Keita - ak hrá DM, tak to hrá ale strašne, veľmi sa tlačí dopredu a s nebrániacim Thiagom tak ostáva diaľnica.

Snáď bude druhý polčas lepší. Byť Pepkom cez polčas na nich nenechám nitku suchú. Ak sa chcú poflakovať nech sa flákajú počas voľna a nie cez zápas. Takto sa o náš dres teda nebojuje. Nechápem to, vedia že toto môže byť(spolu s budúcim zápasom) ich jediná možnosť ukázať sa v dlhšom časovom období a oni sa na to vyfláknu Dnes tam nevidím toho kto by ten tým strhol.

Reagovat
Infi

Bojan měl pár světlých chvilek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zarra sonríe del cielo y Hugo desde la grada, qué golazo Cristiano como del cuento de hada!

Reagovat
smazaný uživatel

Úúúúúúha Kopy este pockaj chvilu,neklikaj na registraciu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga vede na San Mamés. Teda - né, že bych to nečekal. Oni jsou prostě DOBŘÍ.

Sporting otočil proti Racingu De la Cuevas

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragozáááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

aj Getafe

Reagovat
miky10

Zaru by tahle výhra posunula k záchraně, Getafe, pokud nevyhraje dneska, na Sockách neuhraje nic

Reagovat
miky10

a hele, přivolal jsem to, Getafe 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Flaňo je idi-t

Reagovat
smazaný uživatel

a môžme sa tešiť na malé "Clasico" v Segunde

Reagovat
smazaný uživatel

žes nebyl sticha. Flaňo si šoupnul vlastence

Reagovat
miky10

bylo asi na mě Getafe dneska nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jožko Muríň

15.05.2011 22:15

aj Getafe

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

nj..mal som byť ticho

Reagovat
miky10

aha, to jsem nějak přehlídnul, omluva

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty ses taky moc nepochlapil a ten kus skoro přivolal

Reagovat
smazaný uživatel

netreba zúfať

vychádza mi to zatial na Getafe, aj napriek výhre

Reagovat
miky10

momentálně to vypadá, že žije šance na sestup Deporu, ale já to tak nějak zvážil, ten tým do PD patří snad vyjde to Getafe

Reagovat
Kenneth

Odkdy je strkání do rozhodčího za žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az prehnane vyhrotene to je...

Reagovat
smazaný uživatel

sleduje nekdo valencii?

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal tlaci...necudoval by som sa vyrovnavajucemu golu

Reagovat
miky10

za současných stavů bude v posledním kole hrát o sestup 7 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

to je peklo

Reagovat
kiwwi

myslim ze budu hrat skor o zachranu

Reagovat
miky10

samozřejmě, slovíčkaření, smysl kadej pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Marcheno, ty simulantský lofasi

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia mně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

OU, SKODA..

Reagovat
smazaný uživatel

AA, Uz jsem ho tam videl..

Reagovat
smazaný uživatel

Suomi

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, 5:0 za tretinu

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili jsme Mistry Světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Mesutuv gol byl regulerni...

Reagovat
smazaný uživatel

No, já doufám, že se Team Dubai nezachrání kvůli vlastenci. To by bylo až moc kruté

Reagovat
smazaný uživatel

pokial posledný zápas prehrajú, Zara a Depor aspon remíza tak putujú do Segundy

Reagovat
miky10

to bude obrovaky vyrovnaný...Zara něco na Levante uhrát může, to samý Depor s Valencií i Getafe se Sockama..co víc si přát

Reagovat
smazaný uživatel

Levante to může pustit, naopak vražda bude Getafe v San Sebastiánu

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTANOOOOOOOOOOOOOOOO ...LOPEZ ani nepachol!Takze druhy priamak za sebou Doma aspon golik nech je to ferovep rekonanie legiend

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano eres un ser sobrehumano! Zarra a Hugo jsou pyšní, díky

Reagovat
smazaný uživatel

A Jagr nejlepsi utocnik MS, pokud jsem dobre slysel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Criiiiiiiiistianooooooooo Rrrrronaldoooooo

Reagovat
-Kopy-

Gracias Valencia !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Kopy?

Reagovat
-Kopy-

pohoda.

Reagovat
One-Real

Co se dělo Kopy? Měl jsem vás vsazené a na livesportu čtu šance za šancí zahozená.

Reagovat
-Kopy-

Jj šancí bylo dost, ale tak ani mi to nevadí, mi potřebovali bod, Levante potřebovalo bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš změněný nick, srabe?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš ode mne dárek v nadpisu k souhrnu zápasu Realu

Reagovat
Al Capone

C.Ronaldo herně to sice byla bída, ale už jenom jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Almeríi by to šlo...

Reagovat
Rssa

Celkem nuda

+ Afellay (aktivní, dobrý 1 na 1), Fontás (až na tu poslední šanci spolehlivý), Vicky

Bartra, Jeffren, Masch, Abidal pohoda. Jonathan

- Thiago, Keita

- - - - - - - - - - - - - - - - a milion dalších mínusů - Bojan

Reagovat
One-Real

co se s tim klukem stalo? dva roky zpátky fazóna, nechtíc jsem k němu byl od gattusa, jirky a dalších přirovnáván a teď koukám že se mu nedaří, může za to to zranění?

Reagovat
Rssa

zranění, ustrnutí ve vývoji, přechod na jiný systém (protože on hrát křídlo nemůže), možná i částečná neschopnost...je mi to líto, ale je bídný

Reagovat
smazaný uživatel

A to to měl být největší talent všech dob...

Reagovat
Rssa

Tak to těžko, když už v tom samém týmu hrál Messi. Ale talent to měl být, ještě stále je, ale vývoj má teď možná i sestupnou křivku

Reagovat
smazaný uživatel

Portillo II.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to Kyslík a ten měl přece vždycky pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor, to si ale neodporuje, ne? Podle mě to byl taky jeden z největších talentů.. Koukni na jeho statistiky v juniorkách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele