37. kolo
15.05.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Levante UD 0:0

Valencia hrála s Levante bez branek, oba týmy si tak připsali tolik důležitý bod. Domácí si díky němu definitivně zajistili třetí příčku ligové tabulky a s tím spojenou účast v příštím ročníku Ligy mistrů, hosté jsou pro změnu konečně jistojistě zachráněni. Valencia nedokázala využít déle než hodinu trvající přesilovku po vyloučení Xisca, přesto nemusí být zklamaná. Poslední zápas na Mestalle si vychutnal Vicente.

Na obou týmech bylo po celých devadesát minut vidět uspokojení se s nerozhodným výsledkem, již před zápasem totiž bylo jasné, že právě remíza oběma celkům stačí k dosažení svého cíle. Jako první se do obrany soupeře pustil Valdo, na dobrý Caicedův centr však i kvůli přistrčení od Miguela nedosáhl.

Utkání bylo hodně nervózní, oběma týmům šlo o hodně. Důsledkem toho bylo hned několik strkanic. Vše vyvrcholilo ve dvaadvacáté minutě, kdy dostala Valencia dárek v podobě přesilové hry, po brutálním faulu na Soldada byl bez předchozího napomínání vyloučen Xisco Nadal.

Jediným hráče, který v první půli výrazně zaměstnával obranu Levante, byl však brazilský útočník Jonas, ten se dostal do tří obrovských příležitostí, ani jednu ovšem nedokázal proměnit v gól. V prvním poločase tak branka nepadla.

Druhý poločas už byl čistě ve znamení obrovské převahy Netopýrů, minutu po návratu ze šaten nebezpečně střílel Miguel, hned v zápětí to zkoušel Soldado, gól z toho ale nebyl. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout Tino Costa, proti jeho ráně zpoza šestnáctky ovšem vytasil perfektní zákrok brankář Munúa. Poslední šanci zápasu měl Juan Mata, závěr tohoto článku je ovšem povinnost věnovat jinému hráči.

Vicente Sánchez na hřiště přišel v sedmdesáté čtvrté minutě, kdy nahradil Jonase. Odehrál tak svých posledních šestnáct minut v dresu Valencie na domácím stadionu Mestalla, diváci se se svým oblíbencem rozloučili potleskem vestoje.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele