37. kolo
15.05.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Barcelona - Deportivo La Coruña 0:0

Barceloně už mistrovské oslavy nic nepřekazí, ani bezgólová remíza s Deportivem ne. Domácí si utkání v poklidném tempu užívali, do útoku se rozhodně nehrnuli, a tak bezbrankové skóre zase tolik nepřekvapí. Barca však na Nou Campu vyšla střelecky naprázdno naposledy ve třetím ligovém kole, kdy podlehla Hérculesu 0:2. Deportivo si připisuje bod, který ho může v konečném účtování zachránit, nikdo s ním nepočítal.

Už nástup na hřiště se nesl v duchu gratulací barcelonskému mistrovi, hráči Deportiva se při nástupu domácích na hřiště postavili do dvou řad a vytvořili "uličku slávy", kterou Blaugranas vstupovali na trávník. V podobném duchu se odehrál i zápas samotný, skoro to vypadalo, jako by Depor nechtěl příliš zasahovat do kombinace domácích, remíza mu jednoznačně stačila.

Když se ale naskytla šance na protiútok, hosté z La Coruni nezaváhali a snažili se bleskurychle přejít do útoku. Jako hned ve druhé minutě, kdy dostal výborný pas za obranu Adrián, Valdés však stihl včas vyběhnout. Míč ovšem vyhlavičkoval jen k Lassadovi, který se snažil přehozením domácího brankáře trefil odkrytou branku, Valdés byl ale proti a perfektním skokem střelu vyrazil.

V sedmnácté minutě šli hosté dokonce do přečíslení tři na dva, celou akci zakončil Valerón nepřesnou střelou. Po půlhodině hry poprvé výrazně zahrozili také domácí, Jeffrenova samostatná akce a následná střela však byla zastavena pozorným stoperem Aythamim. Šest minut před přestávkou pálil z velmi těžké pozice z volej Afellay, jenže branku Deportiva minul snad o deset metrů.

V pětapadesáté minutě to zkoušel z velké dálky Aythami, Valdés byl u své pravé tyče včas. Hned v zápětí si na dlouhý pas za obranu skvěle naběhl střídající Dani Alves, na jeho pobídku před prázdnou branku ale o pár centimetrů nedosáhl Bojan. Alves byl po svém příchodu na hřiště hodně vidět, jeho volný přímý kop kroucený do šibenice však lapil bezchybný Aranzubía.

V nastaveném čase mohl rozhodnout Xisco, ve vyložené pozici ho ale vychytal skvělý Valdés a uchránil tak Barcelonu od druhé domácí porážky v sezoně.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Barce o nic nejde pomuze jim k zachrane

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tak 3:1. I když FCB moc nefandím .

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
FCBjhonysFCB

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 0-Messi,Keita,Pedro

Reagovat
C-M@ster

"Když vidíte Messiho v civilu, vypadá jako školák, ale když ho vidíte na hřišti, vypadají jako školáci ostatní hráči."

Reagovat
smazaný uživatel

Magazín LM?

Reagovat
C-M@ster

Jojo. Přišlo mi to docela trefný.

Reagovat
indy

"Barcelona se bude muset obejít bez obvyklého kapitána Carlese Puyola, toho vyřadí zranění na tři měsíce" co to je za hovadinu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem se nad tím pozastavil. nevidím nic ani na oficiálních stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

Barca bude zkoušet mladiky možná bude hrát Messiáš....ale aji tak to vidím na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

musime uhrat aspon bod forza depor!

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto - Bartra, Pique, fontas, Maxwell - Thiago, masch, iniesta - Bojan, affe, messi .... moje zbozne prianie

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať silná zostava, aj keď aj ja by som to takto prijal+ pridal Jonathana Soriana

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozeram na tu zostavu tak som velmi spokojny , mladici dostali pristor ako som si prial , dokonca este aj viac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele