37. kolo
15.05.2011 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Sporting Gijón - Racing Santander 2:1

Sporting na domácím trávníku otočil nepříznivě se vyvíjející duel s Racingem a díky výhře se tak definitivně zachránil, mimo hru o sestup je už i Racing. Skóre otevřel hostující Christian Fernandez, De las Cuevas a Novo svými góly otočili průběh utkání a zařídili tak vítězství pro Gijón.

Domácí byli po celých devadesát minut jasně lepším týmem, první šanci měl David Barral, tváří v tvář brankáři hostů Fernandezovi však nedal. Ve dvaadvacáté minutě viděl stadion El Molinón další stoprocentní příležitosti, jenže Diego Castro nastřelil pouze tyč! Hned v zápětí to znovu nebezpečně zkoušel Barral, Fernandez byl však pozorný.

Ve třicáté druhé minutě se hrubě nedohodli domácí stoper Hernandez s gólmanem Juanem Pablem, zaváhání využil Christian a poslal Racing do vedení. Pět minut před přestávkou mohl vyrovnat Diego Castro, jenže míč mu nesedl a prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Ve čtyřicáté čtvrté minutě přihrál aktivní Castro do gólové pozice De las Cuevasovi, který nabídnutou šancí nepohrdl a začínalo se od nuly.

Okamžitě po pauze se na levé straně uvolnil Castro a poslal do pokutového území skvělý centr, Barral mohl zakončovat do odkryté branky, trefil však jen spoluhráče Nova a ze šance nic nebylo. Sedm minut po návratu ze šaten již se Sporting dočkal zaslouženého vedoucího gólu, Nacho Novo se dostal k centru Barrala a zblízka rozvlnil síť.

O další minutu později mohl Novo definitivně rozhodnout, tentokrát však svou velkou příležitost zahodil. Sporting toho ale nemusel litovat, porazil Racing 2:1 a o skóre ho přeskočil v tabulce, domácí jsou desátí, hosté jedenáctí.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele