37. kolo
15.05.2011 21:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Real Sociedad 3:1

Sevilla přehrála na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana Real Sociedad 3:1 a definitivně si tak zajistila účast v příštím ročníku Evropské ligy. Sociedad naopak stále nemá jistotu záchrany, boj o sestup bude v posledním kole neuvěřitelně vyrovnaný. Největší zásluhu na výhře Sevilly měl dvougólový střelec Frederic Kanouté.

První obrovskou šanci zápasu měl ve čtrnácté minutě Alvaro Negredo, který si naskočil na vynikající centr Perottiho, tváří v tvář Bravovi ovšem nedal. O několik minut později se sám před Bravem zjevil Diego Perotti, který se snažil elegantně chilského brankáře přehodit, bohužel pro Sevillu však přehodil i bránu.

Sevilla hrála skvěle, do další velké příležitosti se dostal Alfaro, ani on se ale nemohl radovat ze vstřelené branky. O chvíli později to zkoušeli Kanouté a Negredo, oba útočníci ovšem selhali. V samotném závěru úvodního dějství mohl skóre otevřít aktivní Perotti, jeho téměř dokonalou střelu ale zastavila tyč.

Ve druhé půli se s góly roztrhl pytel. Jako první se dočkal Fréderic Kanouté, kterému posadil centr přesně na hlavu Cáceres a Sevilla zaslouženě vedla. Hned o šest minut později, přesněji v šedesáté minutě, vedli domácí o dvě branky. Fantasticky hrající Diego Perotti si na levé strany chytře uvolnil přes dva bránící hráče Sociedadu, našel přesně hlavu Kanoutého a útočník z Mali vstřelil svůj druhý gól v utkání.

V sedmdesáté třetí minutě vykřesal naději hostujícího týmu na jakýkoliv bodový zisk Imanol Agirretxe, jehož našel přesným pasem kapitán Xabi Prieto. Sevilla si však tři body vzít nenechala, Romaricovu dělovku ještě Bravo vyrazil, proti následné dorážce Negreda bal už bezmocný.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1(myslím)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele