37. kolo
15.05.2011 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 1:0

Zaragoza udržela naděje na záchranu! Dnes totiž gólem Leonarda Ponzia udolala na domácím stadionu Espanyol 1:0. Domácí zůstávají na osmnácté sestupové příčce, stále však potřebuje k setrvání v nejvyšší španělské soutěži bodovat v posledním kole na půdě Levante. Espanyol po porážce ztratil naděje na účast v Evropské lize.

Hned po dvou minutách hry o sobě dal vědět český obránce Jiří Jarošík, jeho hlavička po rohovém kopu ovšem branku minula. V desáté minutě se situace opakovala, tentokrát už Jarošík dokonce trefil prostor mezi třemi tyčemi, proti gólové radosti byl ale kamerunský brankář ve službách Espanyolu Kameni.

Domácí tlačili, po pětadvaceti minutách se ke dvěma nebezpečným střelám dostal Lafita, ani on však Kameniho nepřekonal. Kamerunská gólman se zdál být nepřekonatelný, zuby si na něm vylámali také Herrera a Ikechukwu Uche, jen zásluhou Kameniho se tak šlo do kabin za stavu 0:0.

To se změnilo v padesáté čtvrté minutě, kdy Ponzio vystihl ve středu pole nepřesnou rozehrávku Espanyolu, srovnal si míč na pravačku a nechytatelnou dělovkou k pravé tyči rozhodl. Hosté se i za nepříznivého stavu neodhodlali k téměř žádnému útočení, bylo vidět, že při výhrách Sevilly a Atlética nemají o co hrát.

Zaragozu výhra drží ve hře, v posledním kole cestuje na půdě již zachráněného Levante a půjde jí o všechno. V případě porážky Real v příští sezoně La Ligy neuvidíme.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele