Primera Division - souhrn 33. kola

17.04.2010, 20:04, aktualizováno 19.04.2010, 23:02
Komentáře a souhrny
Tenerife hattrickem Nina porazilo Getafe, ostatní podvečerní nedělní utkání skončila nerozhodně. Sevilla zabojovala v boji o čtvrté místo a raduje se ze zisku tří bodů. Barcelona jen remizovala v derby s Espanyolem, čehož v utkání s Valencií využil Real ke snížení náskoku. Atlético ve vzájemném boji o poháry porazil Villarreal a Zaragoza veze důležitý bod z Bilbaa. Mallorca v pondělí porazila Osasunu a vrátila se na místa zajišťující Ligu mistrů.

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:0

19.04.2010 21:00

Góly: 36. Rubén González, 90. Alhassane Keita

Mallorca doma opět zvítězila a ukázala taktéž bodujícím konkurentům v boji o Ligu mistrů, že se čtvrté příčky nehodlá vzdát a bude o ní bojovat do konce sezóny. Domácí mužstvo bylo v celém zápase lepší, Osasuna si vytvořila jenom dvě větší šance, jinak branku Dudu Aouateho výrazně neohrozila. Mallorca si připsala 14. domácí vítězství v sezóně.

Na Osasuně bylo výrazně znát, že jí chyběl nejlepší střelec a klíčový muž ofenzívy Walter Pandiani. Domácí mužstvo nemělo s útočníky hostí žádné potíže, ani Masoud, ani Aranda nedokázali projít pečlivě bránícím blokem baleárského týmu a ohrozit brankáře. Ofenzíva byla bezzubá a obrana nájezdům domácích marně odolávala.

V utkání se bojovalo spíše mezi oběma šestnáctkami, než v nich, a tak není divu, že nejzajímavějším momentem prvního dějství byla pouze a jen branka domácího mužstva, kterou vstřelil po rohovém kopu Borjy Valera Rubén.

Po obrátce se Mallorca zlepšila a osobou Aritze Adurize sahala ve dvou příležitostech po navýšení náskoku. Obávaný baskický střelec poprvé mířil vedle, podruhé ve vyložené příležitosti napálil Ricarda. Pojistky se Mallorca dočkala až v samotném závěru utkání, když se prosadil střídající Alhassane Keita.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Valencia CF 2:0

18.04.2010 21:00

Góly: 25. Gonzalo Higuaín, 78. Cristiano Ronaldo

V hitu 33. kola La Ligy si Real bez problémů poradil se třetí Valencií a po gólech Higuaína a Cristiana Ronalda si připsal další výhru. Bílý balet se tak ocitl na bod od vedoucí Barcelony. Netopýrům z Valencie se naopak ztenčil náskok před dalšími uchazečemi o Ligu mistrů.

Real před domácím publikem nezaváhal a po celý zápas měl převahu, která se promítla v každém poločase jedním gólem jeho nejlepších střelců, Higuaína a Ronalda. Hosté si příliš šancí nevytvořili, a tak odjeli ze stadionu Santiago Bernabéu s prohrou, která mohla být ještě vyšší nebýt výborného výkonu brankáře Césara.

Domácí vyřešili složení záložní řady nasazením Gaga k Van der Vaartovi, Gutimu a Xabimu. Do obrany se stáhl Marcelo na úkor Garaye. Hosté učinili dvě změny, v defenzívě nahradil Marchenu Maduro, místo Barajy nastoupil od začátku Banega.

Utkání začalo svižně z obou stran, první zahrozil střelou z hranice vápna Van der Vaart, ale mířil nad. O chvilku nato zneškodnil César přízemní pokus Marcela. Velikou možnost měl ve 20. minutě Guti po pěkném průniku Ronalda, ale jeho střela levačkou jen těsně minula branku. Dalekonosná střela Portugalce vzápětí poté skončila rovněž vedle.

Ve 25. minutě už stadion Santiago Bernabéu vybuchl nadšením. Guti zabojoval u postranní čáry, přistrčil míč Higuaínovi, ten se prosmýkl přes obranu a poprvé rozvlnil síť. Real v tlaku neustal a o pět minut poté vykopával z brankové čáry Alexis střelu Van der Vaarta. Vzápětí Gago vysunul Higuaína, ale jeho oblouček přeletěl nejen Césara, ale i branku.

Valencia mohla vyrovnat ve 33. minutě, Alexisovu hlavičku Casillas efektně jen vyrazil a Mata pálil do tyče. Za domácí odpověděl Ronaldo, který si obhodil Albu, ale jeho střele zabránil cestě do sítě pěkný zákrok Césara. Poslední šanci poločasu měl Van der Vaart po akci Gutiho s Higuaínem, jeho pokus rovněž nepronikl za záda Césara.

Druhé dějství domácí začali rovněž aktivně. Marcelo si narazil s Gutim a poté jeho ránu vyrazil nohama César. Poté tempo hry mírně upadlo, domácí drželi míč a příliš Valencii k ničemu nepouštěli, kromě dvou nepříliš povedených střel Villy. Rozruch nastal až v 71. minutě, kdy Ronaldo jen těsně minul přesný pas Arbeloy před prázdnou brankou.

Za hosty se revanšoval Silva, který napálil z 25 metrů míč do spojnice břevna a tyče. Real se "odvděčil" Valencii druhým gólem. Marcelo se v 77. minutě zbavil na levém křídle Bruna, přihrál na střed vápna, kde číhal Cristiano Ronaldo, který neměl problém zakončit do poloprázdné branky.

Poslední část utkání přinesla ještě dvě příležitosti domácích, nejprve střílel vedle střídající Benzema a v poslední minutě nastavení po krásné akci spálil závěrečnou šanci Guti. Real zdolal Valencii a opět oživil své naděje na dostihnutí Barcelony.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Zaragoza 0:0

18.04.2010 19:00

Góly: -

Athletic Bilbao doma nenašlo recept na obranu sestupem ohrožené Zaragozy a jen remizovalo 0:0. Pro baskický celek je to ztráta v boji o Evropské poháry. Bezbrankový výsledek přinesl radost spíše hostům, kteří ho nutně potřebují v boji záchranu.

Pro domácí mohlo vše začít dobře, to by si však musel útočník Llorente výrazně lépe poradit s přihrávkou do oblasti značky pokutového kopu, Llorenteho zakončení bylo opravdu mizerné. Skóre se neměnilo ani po hlavičce De Marcose, ten hlavičkoval na zadní tyč těsně vedle. Bilbao mělo jasnou převahu a po dlouhém nákopu se dostal ke střele Llorente, pálil však jen do náruče Roberta. V dalším okamžiku si chtěl Susaeta vymodlit pokutový kop, svůj pád ale notně přihrál a rozhodčí mu to nezbaštil.

Asi v největší šanci domácího Bilbaa byl v prvním poločase De Marcos, který dostal před branku přesnou přihrávku ale brankář Roberto předvedl zákrok první extratřídy a uchránil Zaragoze prozatímní bezbrankový stav. Královský klub Zaragoza neměl příliš šancí, jedním z mála světlých okamžiků byla Suazova rána vedle branky. První poločas byl ve znamení drtivé převahy domácích, nicméně hrálo se na branky a tu diváci zatím neviděli.

Také druhý poločas začal šancemi Athleticu Bilbaa, Susaeta po krásné akci trefil jen z mírného úhlu boční síť Robertovy branky. Basický celek měl neustálou převahu a Zaragoza se jenom bránila, v další stoprocentní šanci selhal Llorente, ten se dostal v bezprostřední blízkosti ke gólové hlavičce, jeho problémem však byla přesnější muška či vůbec trefit balón. V závěru už Bilbao přeci jenom docházely síly, diváci čekali celý zápas na branku marně, neboť ta za devadesát minut nepadla.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:0

18.04.2010 17:00

Góly: -

Ani tentokrát neukončili fotbalisté Deportiva černou sérii bez vítězství. Ta se s týmem trenéra Lotiny táhne už od březnového zápasu s Tenerife (3:1). Od té doby se La Coruña z vítězství neradovala.

Deportivo vstupovalo do zápasu především s jedním cílem, a to konečně vyhrát před vlastním publikem. Ambice na pohárovou Evropu už byly i podle vyjádření trenéra Lotiny pryč a snahou bylo nějakým důstojným způsobem dohrát letošní ročník. Almeria se dalším bodem výrazně přiblížila k záchraně. Popáté v řadě ovšem nedokázala zvítězit.

Domácím se hned zkraje utkání stala poměrně velká nepříjemnost. Zraněného Guardada musel už ve 14. minutě nahradit Perez. První vážnější příležitost také připadla na kopačky La Coruni, Tomas však zpoza vápna vysoko přestřelil. Hosté zazlobili zanedlouho poté. Přesný Crusatův centr dosedl na hlavu Ucheho, ten ale minul. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, Sergiův pokus jen o centimetry netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Šancí po přestávce přece jen ubylo. Za domácí zahrozil Alvarez, jeho střela ovšem šla mimo. Na druhé straně protáhl brankáře Aranzubiu pěknou hlavičkou Piatti. Jinak ale bylo zajímavých momentů po skromnu. Střelu Rikiho ukryl ve své náruči brankář Alves, Rodriguez pak pálil vedle. S bezbrankovým stavem posléze nepohnuli ani Perez s Uchem. A tak se oba celky rozešly se zaslouženou remízou.

Více informací k zápasu

Xerez CD - Racing Santander 2:2

18.04.2010 17:00

Góly: 6. Fabián Orellana, 73. Víctor Sanchez - 44. Mohamed Tchité, 58. Mohamed Tchité (pen.)

Fotbalisté Xerezu doma jen remizovali 2:2 se Santanderem a vidina záchrany se jim opět vzdálila. Diváci viděli celkem čtyři branky, po dvou na obou stranách. Domácí sice brzy vedli, ale nakonec museli zachraňovat bod čtvrthodiny před koncem.

Byl to domácí Fabián Orellana, který otevřel skóre utkání. Po přesné přihrávce Moma zakončil, ale brankář Coltori ho senzačně vychytal, nicméně na okamžitou dorážku už byl krátký a Xerez vedl 1:0. Hosté mohli odpovědět po půlhodině hry, Boladovu šanci však velmi dobrý zákrokem zlikvidoval Renan Brito. O chvíli později minul branku Manuel Arana a rovněž Xerez měl dobrou příležitost, hlavičku Leandra Giody zneškodnil až obránce Crespo. Santander se do poločasu dočkal vyrovnání, skvělou práci odvedl na pravé postraní čáře obránce Crespo a jeho přihrávku dotlačil do branky Tchité - 1:1.

Po změně stran viděli diváci znovu dvě branky. V 58. minutě šel hostující Racing do vedení, Sanchéz totiž fauloval v pokutovém území pronikajícího Bolada a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu bez problému proměnil Tchité a svojí druhou brankou v zápase stanovil prozatímní výsledek 2:1 pro Santander. Xeróz chtěl pochopitelně co nejdříve vyrovnat a ještě strhnout důležité vedení na svojí stranu, měl několik náznaků, ale vyrovnání se dočkal až později. Čtvrthodiny před koncem, přesně v 73. minutě domácí vyrovnali, Sanchéz proměnil hlavou dlouhý balón do pokutového území a bylo to 2:2. Do konce utkání měly oba celky ještě zajimavé šance strhnout vedení na svojí stranu, jenže branka už nepadla.

Více informací k zápasu

CD Tenerife - Getafe CF 3:2

18.04.2010 17:00

Góly: 30. Nino, 69. Nino, 76. Nino - 11. Pedro León, 75. Javier Casquero

Zdá se to být neuvěřitelné, ovšem naděje Tenerife na setrvání mezi elitou stále žije. Byť byla ještě před měsícem v oblasti utopie, nyní ztrácí celek z Kanárských ostrovů pouhý bod na Malagu.

Co bylo potřeba k takovému posunu směrem dopředu? Dvě důležitá vítězství v tomto týdnu. V úterý se nejprve ostrovanům povedl prolomit černo sérii na hřištích soupeřů a dnes pro sebe urvali thriller proti Getafe, které stále velmi vážně bojuje o účast v pohárové Evropě. Ostatně Tenerife nyní má v rukou všechny trumfy. O nedělní triumf se ovšem hattrickem postaral jediný muž. Martinez svým galapředstavením udržel svůj tým a spoluhráče ve hře.

Utkání se ale pro domácí nevyvíjelo vůbec dlouhé. Po úvodní zahřívací desetiminutovce totiž gólově udeřili hosté. Miku nejprve zacloumal se soupeřovou obranou, zadovkou uvolnil Leona a ten mířil přesně. Sám Leon měl vzápětí další slušnou příležitost, dopadl ale podobně jako o pár chvil později Manu del Moral. Po půlhodině se tedy z vyrovnání radovali hostitelé. Martinez posunul do sítě centr Romana a domácích fotbalistů bylo rázem plné hřiště.

Otočit skóre mohl Almaro, jeho dvě šance ovšem zlikvidoval brankář Codina. Zbytek poločasu si ovšem pro sebe pronajal Martinez. Tentokrát využil vtipného uvolnění Bertrana a podél Codiny vstřelil svou druhou branku. Getafe se ale ještě jednou dokázalo vrátit do hry. Zblízka totiž přesně hlavičkoval Casquero a srovnal misky vah. Odpověď Tenerife však patřila do kategorie bleskurychlých. Martinez přezdívaný Nino vyzrál na soupeřovu ofsajdovou past, obešel brankáře Codinu a do prázdné branky stanovil konečné skóre zápasu na 3:2.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Valladolid 0:0

18.04.2010 17:00

Góly: -

Domácí Malaga hrála s Valladolidem 0:0, a v boji o záchranu to prakticky nic neřeší. Malaga je sedmnáctá a Valladolid dokonce předposlední. Oba celky budou mít do konce La Ligy co dělat.

První šance zápasu vzešla ze standardní situace, Aleman zamířil z přímého kopu vedle a brankář Munua vlastně nemusel zasahovat. Malaga zareagovala rovněž standardní situací, Duda ale z velké dálky napálil míč přesně do náruče brankáře Jacoba. O chvíli později nedosáhl Forestieri na pěknou přihrávku Bahy, to byla velká šance, neboť Forestieri byl před Jacobem úplně sám. Ve 35. minutě se z těžké pozice prodral k hlavičce hostující Costa ale bohužel pro Valladolid branku netrefil. V prvním poločase už se nic dalšího nestalo a po přestávce se mohlo jít na poločas druhý.

Na začátku druhého poločasu měl velkou šanci domácí kapitán Gomez, ten se po rohovém kopu dostal k hlavičce, jenže přestřelil. Na druhé straně rovněž netrefil branku Costa. Střídající Fernando pálil nepřesně a pánu bohu do oken zase Apono. Malaga se branky nedočkala ani po zakončení Forestieriho, jenž se natlačil na přední tyč ale branku vůbec netrefil. Forestieri neproměnil asi největší šanci celého zápasu, poté co si v pokutovém území v klidu připravil mič se snažil obstřelit hostujícího brankáře, on ho opravdu obstřelil ale branku přitom těsně minul.Diváci se zkrátka branky nedočkali a utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 2:1

17.04.2010 22:00

Góly: 21. Diego Godín, 44. Giuseppe Rossi - 64. Sergio Agüero

Na druhý madridský klub čekají v blízké době spíše pohárové než ligové starosti. Nepovedená sezona způsobila fakt, že Atletico nebude o účast v evropských pohárech usilovat v domácí lize.

Už ve čtvrtek se totiž Atletico představí na Anfield Road, kde v semifinále letošního ročníku Evropské ligy vyzve domácí Liverpool. Villarreal sice prožívá taktéž nevýrazný ročník, bojuje ovšem o poháry. Tato důležitá výhra ho prozatím posunula mezi elitní šestici. V týdnu ovšem žlutá ponorka tolik důvodů k radosti neměla. Drtivá porážka 0:3 na hřišti Getafe totiž celek Villarrealu výrazně oddálila pohárovým příčkám. Díky úžasné formě v posledních týdnech, kdy Garridův tým ztratil body jen v jednom z pěti případů, se tak opět dostal na dostřel pohárové Evropy.

Villarreal sice výsledkově naprosto jednoznačně ovládl první půli, kdyby však Aguero proměnil některou ze svých šancí, mohlo být vše úplně jinak. Krátce po úvodním hvizdu totiž Reyes vysunul argentinského útočníka poprvé, jeho pokus s bravurou vytěsnil adept na účast v konečné španělské nominaci pro světový šampionát, brankář Diego Lopez. Osvědčilo se ono otřepané: Nedáš, dostaneš. Na rohový kop Ibagazy si naskočil Godin a svým druhým gólem v sezoně dal hostitelům důležité vedení. Villarreal byl rázem při chuti, šanci Nilmara zlikvidoval dobrým zákrokem brankář De Gea.

Na druhé straně hrozil opět agilní Aguero, tentokrát jeho hlavička na vzdálenější tyč minula brankovou konstrukci o centimetry. Druhý gólový moment tak nadešel před druhou brankou. Těsně před koncem úvodního dějství se dožadoval penalty Cani, hra však pokračovala. Míč se dostal k Llorentemu, jehož pokus vyrazil De Gea přímo k nohám Rossiho a ten zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Atletico mělo v hlavách spíše čtvrteční semifinálový duel proti Liverpoolu, přesto se dočkalo snížení. Do listiny střelců se konečně zapsal Aguero, který nadvakrát překonal Lopeze. Víc se už v rámci tohoto zápasu nestalo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:0

17.04.2010 20:00

Góly: -

Prestižní barcelonské derby, které se poprvé v historii odehrálo na novém stadionu Cornella vítěze nepřineslo. A to může kartami na čele Primera division ještě pořádně zamíchat. Real Madrid totiž může stáhnout svou ztrátu na pouhý bod.

Svěřenci Pepeho Guardioly neprožili zrovna povedený zápas. Nejenže nevyzráli na obranu domácích v čele s výborným gólmanem Kamenim, navíc také hráli téměř půlhodiny bez vyloučeného Alvese. Takhle tedy byl madridský Real postaven před dobrou šanci, jak výrazně minimalizovat barcelonský náskok. K tomu ovšem potřebuje v neděli večer porazit na San Bernabeu třetí Valencii. Tento souboj slibuje parádní podívanou.

Barcelona sice zvítězila v sedmi předchozích zápasech po sobě, obraně Espanyolu ovšem příliš starostí za celých devadesát minut nenadělala. Guardiola už před zápasem očekával těžkou bitvu a sám toto klání označil za zápas roku. Jeho domněnku mohl už v páté minutě naplnit domácí Osvaldo, ten ale v nadějné pozici přestřelil. Jen o čtyři minuty později se mohla radovat druhá strana. Pedrův přímý kop však zastavilo břevno. S přibývajícím časem ale rostla převaha Espanyolu. Jose Baena dostal na hranici vápna chvilku prostoru, ovšem unáhlil se a svým volejem Valdese k zákroku nepřinutil.

Hrál se kvalitní fotbal, který ostatně toto derby slibovalo dlouho dopředu. Krátce nato Luis Garcia poslal do úniku Versus, ten mířil k pravé tyči, jenže minul. Největší šanci zápasu hostitelé promarnili v závěru poločasu. Callejonův centr drobně tečoval Verdu přímo k nohám Osvalda, ale italský reprezentant do jednadvaceti let nechal ve své vyložené šanci vyniknout pouze brankáře Valdese. Druhá půle se od té první příliš nelišila. Výrazně však ubylo brankových příležitostí. Nebezpečně pálil zpoza vápna Messi, Kameni nicméně zasahovat nemusel. Půlhodiny před koncem byl navíc vyloučen Alves po druhé žluté kartě, kterou způsobil faul na Callejona. Espanyol však přesilovku nevyužil, Osvaldova hlavička šla v 81. minutě výrazně nad.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Sporting Gijón 3:0

17.04.2010 18:00

Góly: 8. Frédéric Kanouté, 53. Luís Fabiano, 80. Cala

Nesmírně důležité vítězství v boji o Ligu mistrů pro sebe urvala FC Sevilla. Ta si proti průměrnému Gijonu nedělala zbytečné potíže a vyprovodila ho vysoko 3:0.

Domácí se mohli těšit z výtečného startu a zásluhou Kanouteho se záhy dostali do vedení. Tato branka pomohla i dalšímu vývoji a znamenala snadné tři body pro tým z Andalusie. Díky nim se nyní Sevillané velebí na čtvrtém místě s drobným náskokem před Mallorcou. Ta ovšem má ještě nedělní zápas k dobru. Sporting ještě nemá záchranu úplně jistou a připsal si další porážku v řadě. Přesto by se jeho sestup rovnal téměř zázraku v současné situaci.

Sevilla začala ve velkém stylu. Neuběhly ještě ani čtyři minuty a sudí Pérez měl odpískat penaltu za ruku jednoho z hostujících hráčů. Ačkoliv jeho píšťalka v tomto případě zůstala němá, na první branku se i tak nečekalo dlouho. V osmé minutě se totiž malijský útočník Kanouté dostal do výborné pozice a i přesto, že jeho první pokus dokázal brankář Colinas vyrazit, na dorážku už byl krátký. Poté to šlo s Gijonem už jen z kopce. Červenou kartu obdržel Bilic a poslal svůj tým do deseti.

Netrvalo dlouho a Sevilla málem nabídnuté přesilovky využila. Navasův centr proskotačil na kopačky Luise Fabiana, který ovšem mířil těsně nad. Na druhý gól se tak muselo čekat až do dalšího dějství. Centr Adriana usměrnil právě Luis Fabiano prudkou hlavičkou podruhé za gólman Colinase. Jedinou vážnější šanci Gijonu měl Arnolinu, jeho hlavičku zpacifikoval brankář Palop. Zanedlouho poté byl vyloučen další hráč Sportingu. Jose Angel zasáhl Nebředa do tváře a putoval předčasně pod sprchy. Z následného přímého kopu navíc Cala po Negredově přiťuknutí stanovil konečné skóre na 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona33266180:1984
2.Real Madrid33272487:2983
3.Valencia CF33178852:3759
4.RCD Mallorca331671052:3755
5.Sevilla FC331661149:3854
6.Villarreal CF331471248:4549
7.Athletic Bilbao331471245:4449
8.Getafe CF331451448:4347
9.Deportivo La Coruña331281333:4244
10.Atlético Madrid331171549:5240
11.CA Osasuna331081530:3938
12.UD Almería339111334:4538
13.Espanyol Barcelona339111326:4038
14.Sporting Gijón339101433:4437
15.Racing Santander338121336:4836
16.Real Zaragoza338101538:5634
17.Málaga CF337121437:4233
18.CD Tenerife33881734:6332
19.Real Valladolid335141432:5429
20.Xerez CD33691830:5627

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (371)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to neni ani z toho zapasu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tjn je to fake, photoshop jaxvin

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam photoshop, ale minimalne to neni ta zluta situace

Reagovat
smazaný uživatel

neni to photoshop...neni to ta situace

Reagovat
smazaný uživatel

To by Alvesovi museli predelat i kopacky, protoze tento typ je ted nedavno novy a to se jeste toto derby nehralo...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze to je z toho zapasu, ale nejaka nahodna fotka z nahodny situace

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je mozne. Jen jsem reagoval na to, ze to neni z toho zapasu. Jinak se nepru

Reagovat
smazaný uživatel

už odpoledne jsem měl ten pocit a teď jsem si skoro jist. Jsi druhý nick no10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to az numero deset, takze dalsich devet jich tu klidne muze behat

Reagovat
smazaný uživatel

bych se ani nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze jsi si necim skoro jist....a opet FAIL

Reagovat
torcida

ved to ani nieje callejon. what a fail

Reagovat
blaugrana

To je Buena, nie Callejon.

Reagovat
smazaný uživatel

máte odkaz na derby? justin.tv je blbej , tam se to po cca 5 min vypne a chce to kod..

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyoool

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak muze bejt nekdo barcelonan a fandit espanyolu, nebo byli ti fandove tam kryptomadridisti...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou. Vsechny je tam nakoupil Perez, tak jako kdyz Gottwalld svazel straniky v unoru na Staromestske namesti

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda byli rodinni prislusnici hracu espanolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakrys, to je mi ale velka rodina

Reagovat
Tomanatura

Uvědom si, že ne celý svět se točí kolem FC Barcelona

Reagovat
Kokesh

Pro Real hodně zajímavej výsledek, doufám, že toho využije. Že by se v boji o titul kromě Anglické zdramatizovala i Španělská liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pozitivum,ktere je,ze dalsi zapas nebude hrat Dani...jeho centry jsou otresne,opravdu velmi otresne....kdyz byl vyloucen,hrali sme mnohem lip :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas dobry,mel naboj,espanyol se dobre pripravil,skvele napadal,po daniho vylouceni espanyol upadl,zlatan mel prijit driv a henry nemel byt na place vubec..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ... Henry je tento rok hrozny traged.....

Reagovat
smazaný uživatel

a stal sa z neho aj hadzankar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Ramsey ti dal pusu??

Reagovat
One-Real

Nechci rejpat, ale dneska Barca hlavně v ofenzivě křečovitý a mdlý výkon..v koutku duše jsem věřil, že by je mohl Espanyol tradičně potrápit a remíza je vynikající, poděkování Espanyolu PD tak bude ještě hodně zajímavá, Real má těžké utkání zítra a hlavně na hřišti Mallorcy a Barca na Seville a Villarealu..máme se na co těšit a pořádně vypjatý souboj o titul ze strany Barcelony bych pochválil Piquého a bojovnost Puyola...jinak když se krátce k zápasu vrátím, hlavně teda prvnímu poločasu chyběla mi u Barcelony finální přihrávka, tukes kolem vápna alá Arsenal na držení míče tentokrát úspěch neslavil a Xavimu bych řekl, že to dneska moc nesedlo...těšme se na zítřek. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to tiez muselo potesit pred utorkom .. aj ked to uz bude iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň vieme,že sa proti ním dá hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Callejóna jsem dlouho neviděl hrát a překvapil, docela jasně přerostl brášku, ještě nějaký góly a může hrát ligu hodně let .

Reagovat
smazaný uživatel

Barcá

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som zvedavi po tomto zapase ci odpustia alvesovi tu cervenu, tak ako kamenimu a albiolovi... osobne si myslim ze velmi tazko...

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie

Reagovat
Footballer

taky si myslím že néé, ale můžeme se pokusit

Reagovat
madridcan

ohladom Albiola klopes na zle dvere,pretoze to na kartu vobec nebolo-u Kameniho chapem

Reagovat
X-bano-X

Zapas sme si posrali sami, tu niesu ziadne vyhovorky na mieste. Espanyol nedosahuje ani spolky kvality tymov co porazame s prstom v nose. Pep to podcenil, podcenil, PODCENIL. Hrali sme jedno velke H****. Som teda dost nastvany kedze mame pred sebou este 2 tazke zapasy ale toto bolo na slucku. Henry uplne 0 snad to bol jeho posledny zapas lebo uz nemam sil vidiet ho tam ako sa prechadza. Leo, co k nemu na konci zazdil 2 utoky lebo chcel ist sam.... to nebudem komentovat kedze som nastvany a urcite by som dal nieco co by som neskor lutoval. Len par hracov znieslo standard.

Pique - jednoznacne najlepsi v zapase prehral az 1 suboj, je zas v top forme

Puyol - bojoval, okopali ho tak ze by sa zemiaky dali sadit, ale hral kvalitne

Alves - na zaciatku ho tam vyprovokovali a tiahlo sa to s nim cely zapas, detinske hadky s rozhodcom atd. jednoznacne sklamal

Milito - pacil sa mi mal tam par chyb ale nic vazne

Henry - jedna velka 0, jeho vykon je na , hrac co dojde zlomit zapas je cerstvy a "drinda" tam ako keby mal uz zabehnuty maraton

Valdes - ked mohol podrzal nas,isty ako vzdy, jedno blbe vybehnutie s hlavickou, inak

Xavi - vela toho vybojoval ale nemal si s kym narazit, cim trosku krival jeho vykon

Yaya - na takeho supera si myslim ze namal hrat, nieje tak pohyblivy( aj ked v porovnani s Sergiom je to zlaty hrac)

Sergio - vyfaulovala sa na nom polka Espanyolu, prestavam ho mat rad, futbal je kontaktny sport a ked to pocas zapasov za rezervu nezistil tak teraz ma o com rozmyslat.

Pedro - snazil sa, behal ale nebol tam Ibra na narazacku ci podrzanie a spravenie priestoru, skoda

Leo - Stale ho zdvojovali/strojovali a cely zapas si nevedel poradit s tvrdostou, rukami a vobec celou hrou supera, soloval a dnes mu to nevyslo, bohuzial dnes sa mi nepacil

Ibra(12 minut) - ukazal viac ako cely nas utok spolu, toto bol presne zapas na ake sme ho kupovali, hraci supera pouzivali ruky a rozhodca to pustal cize ani jeho polofauly by nepiskal, bolo vidiet ako dokazal drzat loptu a tym robil priestor pre spoluhracov. Skoda ze len 12 minut aj ked je lepsie porazit Inter so zdravym Ibrom ako Espanyol a riskovat zranenie. V tom pripade som ale nepochopil tych 12 minut kedze okopat ho mozu aj za 3 minutky.

Keita - bojoval, hral dobre

Pep - prvy krat nic nevymyslel teda skor vymyslel blbost, prvy polcas tam sedel ako Pelegriny. Tak v 60-70 minute ho napadlo postavit sa a trosku to tam burcovat. Som sklamany, tak predsa nieje neomylny....

Tak uz to bude len 1 bod. Mame vonku Sevilu a Villareal. Vyhodou je ze obaju budu hrat nie nicit co nam sedi, tak snad to uhrame. Nerad by som zazil aby nam Espanyol ukradol uz druhy titul za 5 rokov.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím ..

Reagovat
smazaný uživatel

A co Maxwell v útoku? José ho loni asi 5x narval do zálohy a bylo to kino, jsem zvědavej, jestli to Pep utne hned.

Reagovat
X-bano-X

Maxwell nebol vyslovene zly ale niesom zastanca toho ze vopchame obrancu do utoke ked mame na lavicke 2 a stvrt(Henry) utocnika..a potom posleme tu stvrt hrat... skor slo o to ze doviezli loptu pred sestnastku a nebol nikto kto by tam dokazal vytvorit priestor.

Reagovat
smazaný uživatel

a když tam dal Pepek Henryho, který ten prostor vytvářel, tak jsi to zkritizoval. Jdi mi k šípku, prosímtě.

Jsi přežraný úspěchů a pak tě to takhle rozhodí. Až si zítra přečteš, cos dnes napsal, zastydíš se

Reagovat
X-bano-X

Hmm prezraly uspechov to je dobre ale nepravdive no. Henry tam vytvaral prd ale to som uz pisal. Hral to co proti Arsenalu kde si to kritizoval ale dnes sa ti to z urciteho dovodu nehodi. Hrali sme hrozne. Vobec to nebola nasa hra. A mimoto nevidim dovod preco by som sa mal za nieco hanbit, nikde nazkladam zbrane alebo take nieco. S barcou som zazil casy ked sme sa motali okolo 12 miesta a nikdy som ju neprestal mat rad. Vies vobec co znamena filozofia nasadzovania odchovancov? Znamena to to ze ten hrac bude na ihrisku potit krv za svoj klub. Dnes to tam potil tak Pique a Puyol..asi sa ten zvysok (tvojimi slovami) presytil z uspechov. A kludne mi napis za ktoru cast by som sa mal hanbit( nemam rad ludi co len plkaju ale take potvrdenie ich slov je niekde vo vzduchoprazdne.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se ještě jednou na úsek hned po vystřídání Henryho a uvidíš, že kdyby nepřišlo vyloučení, tak ten taktický prvek vyšel. Že to pak Espaňol zavřel, to samozřejmě překvapilo asi každého. V době, kdy hráli proti jedenácti, tak hráli daleko lépe.

Kritizovals dále, proč šel na plac Ibra a proč až tak pozdě - Ibra asi na plac neměl jít vůbec, ale okolnosti Pepka dotlačily k tomu, že ho tam akonec dal a byl to vydařený tah. Kdyby tam nakonec Barca něco dotlačila, tleskáš tady ještě teď, ale mluví z tebe naprosto zbytečná zlost. Prostě se ztratilo, tak jdeme dál. Máme ještě jeden matchball (a dost možná nám Real ještě nějaké svýma ztrátama poskytne).

Reagovat
X-bano-X

Jirko tak este raz. Ja kritizujem to ze bud tam ibra nemal ist vobec alebo skor, Pep predsa musel vidiet co sa deje.9 minut najma pri takom stave a vyvoji mi pride ako to najalibistickejsie riesenie resp. dam ho tam aby mi nikto nemohol vycitat ze som to neskusil.

K Henrymu ak posles link kludne si tu pasaz este raz mrknem a ak mas pravdu tak nemam problem to uznat. Z toho co si pamatam to vyzeralo takto. Dosiel Henry: vzal loptu na 16 priprava na strelu a napalil hraca stojaceho pol metra pred sebou. Druhy pokus: nahravka smerujuca k brankovej ciare, cerstvy Henry tam "škynta" za hracom hrajucim od zaciatku a preškynta ho asi o 20 cm a snazi sa odcentrovat( namiesto zasekavacky)odcentruje samozrejme ze vo vapne nieje nikto. Zvysok uz ani nestoji za zmienku a teraz mi povedz kde tu vidis nieco pozitivne. Pride cerstvy hrac, ktory to ma rozbehat a skusit priniest nieco nove. On to vyklusava a namiesto niecoho prekvapiveho zazdi prvu slubnu akiu ktoru ma.

BTW. zlost ma presla, len nechcem vyzerat ako pokrytec. To iste som kritizoval u Realu a vyrojilo sa na mna cele mracno vtedajsich pokrytcov(dnesnych posmievakov) ze vlastne hra je ok, ze Arbeloa je naj obranca atd atd. O tyzden-dva nato tu bola cela diskusia o tom aky je ten Arbeloa vlastne lavy. A preto ak kritizujem nieco u supera nebudem to iste prehliadat u nas len preto ze sa mi to hodi.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nepíšu ti, že hra bylo OK, ale beru v potaz, co ty ne - hrál proti nám Espaňol a ten hrál dneska jak na drátkách. Už jsem to dneska několikrát psal

2. Henryho už jsem rozebíral, nemusím být jak kolovrátek

3. Ibra a alibistické řešení ... Proboha, no, tak dále ...

4. Pořád nejsi úplně klidný. Podívej, kolik lidí si všimlo toho, co tady předvádíš.

Reagovat
X-bano-X

nj vsim si toho Tomanatura ktory zapas nevidel a potom ty ktory ma odkazujes na zrusenie konta a zjedenie klavesnice tak dik no. Preco? Preto ze nesuhlasim s Tvojim hodnotenim Henryho a preto ze tvrdim ze nasadit hraca ktoremu styl Espanyolu a piskanie sudiho sedi na 9 minut je alibisticke riesenie.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci tě urážet. To určitě ne, ale jen jsem zhodnotil, co si o tom myslím. Prostě na mě půobíš tak, že jsi se dneska hrozně na-ral a teď si tady vybíjíš zlost a nadáváš na všechno a na všechny. Vůbec neodsuzuju lidi, co jsou impulzivnější, ale příště to chce cigárko, kafíčko, zazpívej si Goťáka a pak tepve piš

Reagovat
X-bano-X

Ale ved ja vobec nenadavam to ze skrytizujem Henryho,Sergia a Pepa je tak isto vyslovenie mojho nazoru.....ktory je samozrejme jediny spravny

Reagovat
X-bano-X

... kritizujem

Reagovat
Tomanatura

Stejně tak je tomu i u MU. Fandové z ČS jsou přežraní úspěchů a po vyřazení z LM(což je naprosto normální jev) by už poslali všechny do důchodu a přiváděli superhvězdy ze světa. Ale že se to stane u Barcelony, která remozovala bezvýznamné derby s Espanyolem a má furt více než reálné šance na Lm i titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle koukám, když to tady čtu. Opravdu. Nebýt taky culé, tak se za ně stydím. Tolik špíny kydat na svůj klub v době, kdy zažívá nejšťastnější okamžiky v historii a prakticky každý půlrok uděláme něco, co se Barce ještě udělat nepodařilo

Je mi to i trochu líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, uplne s tebou souhlasim. Je to zvlastni, jaky ta remiza mela psychicky ucinek..

Reagovat
smazaný uživatel

slabí jedinci. Taky nejsem nejstabilnější a pár věcí mě vyvede z rovnováhy, ale psát po jedné plichtě, co tady píší oni, tak radši spolknu zruším registraci na webu a spolknu klávesnici

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Skvělý výkon rozhodčího "v bílém"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.komediant...kdo dál?

Reagovat
Kejza

další bílý

Reagovat
madridcan

co mas proti ciernym ty rasista?

Reagovat
smazaný uživatel

proti interu určite barca bude hrať s väčším nasadením

Reagovat
Kejza

nasazení bylo halvně od hráčů Espanyolu..velice progresivní..

Reagovat
smazaný uživatel

Kejdo, ty valis teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Chápu, že někdo s nickem Floren.Perez to dokáže ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...

Reagovat
Kejza

pět minut vymýšlet smysluplnou odpověď dá práci, viď, zvlášť když jsi takový šprýmař, co se názvů týče.

Reagovat
smazaný uživatel

Mily Kejzo,

nevim jak ty, ale bohuzel na EF necumim 3600 sekund 24 hodin denne. A zrovna, kdyz si zabrousim neco jineho precist, najit, anebo udelat, tak fakt nemuzu odepisovat. Ale nevadi.

Ale uz jsi se aspon naucil reagovat

Reagovat
Kejza

To tě samozřejmě omlouvá. Zvlášť když tak skvěle sčítáš vteřiny. Jenže uvědom si, že když někomu zkomolíš nick, pravděpodobně ti na to nějak zareaguje. Na to nemusíš být na EF 24 hodin denně, abys to věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jee, promin, jsem se uklikl. A taky promin za to ostatni. Byl jsem v takove rozsafne nalade.

Jinak, ano. Trochu jsem s tim pocital, a proto jsem se podival zpet. Ale az jsem si neco dodelal.

A jeste jinak. Jak vidis sance Interu v Lm letos?

Reagovat
Kejza

Mourihno je nevyzpytatelný a už to mnohokrát prokázal. Bude to asi dost o štěstí, momentální formě a samozřejmě o brankách. Pokud Inter postoupí, bude pravděpodobně hlavní kandidát na vítěze. Bez ohledu na to, jak dopadne souboj Bayernu s Lyonem.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja mam i celkem obavy z toho Bayernu. Je videt, ze ten tym se dokaze semknout a jit za vitezstvim. Inter s Murinhem muze a i dokaze Barcelonu eliminovat, ale tim bych pak daval mozna vetsi sance Bayernu. Proti Barcelone moc ne, protoze mi Bayern dozadu neprijde zas nejak moc jisty.

Pokud postoupi Barcelona, tak si myslim, ze ma nejvetsi sance. Kdyz Inter, vsadil bych si na Bayern. Aspon by si Robben na SB uzil vitezstvi v LM, kdyz uz se mu to s Realem nikdy nepodarilo...

Reagovat
Kejza

Viděl bych to podobně. Bayern by určitě měl proti Interu víc šancí, než proti Barceloně. Je opravdu neuvěřitelné, jakou má tenhle tým vůli, ale nebýt hráčů jako Olič, těžko by Manchester vyřadil. Inter dokáže eliminovat bezproblémů Chelsea, jak ukázal. Myslím ale, že proti soustavnému tlaku rychlým narážečkám a křížným přihrávkám je každý tým bezmocný. Teď jde jen o to, jak se zrovna Barca potká s formou a jak bude Inter zvládat boj o Scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Sánchez Llibre, prezident Espanyolu to řekl před zápasem, aniž se tomu věnovala větší pozornost - "publikum bude náš třináctý hráč". Kdo byl tím dvanáctým, nebylo po zápase sebemenších pochyb. Hrubé nepotrestané fauly, neudělené žluté a červené karty pro domácí hráče, neodpískané ruce domácích. To vše ovlivnilo průběh zápasu, který místy připomínal boxerský ring, kdy proti útočícím hráčům Blaugranas stáli s ostrými kolíky připravení hráči Espanyolu. S tím nemohl udělat nic Messi, Xavi, ani Henry s Ibrahimovičem, kteří se dostali do hry v posledních momentech zápasu.

To je TEN valdo? To se pak člověk nemůže divit, že to v těch diskusích takhle vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální - ramesse a valdo žijou spiknutím proti Barce a permanentně negativními výroky sudích... až na pýár výjimek je ten web, aspoň pro mě, spíš důvod k nasrání, než rozvíjení nějakých fanouškovských aktivit...

Reagovat
X-bano-X

Je tam par ludi, ktori pisu(prekladaju) dobre clanky a maju spravne nazory ale tak jedna lastovicka leto nerobi ze

Reagovat
smazaný uživatel

Dle čeho se pozná, že má někdo správný názor?

Reagovat
X-bano-X

Jakube precitaj si diskusiu potom pohrab v pamati a vylov dnesny zapas, precitaj si este raz Valdove zhrnutie a potom sem dojdi a s cistym svedomim napis ze to co tam je napisane je do bodky pravda. Rozhodca piskal celkom rovinu. To ze sa sem tam upiskne ale no OBE strany je normalne nieje to stroj ale robit histeriu okolo tohto zapasu tak ako to robi Valdo svojim clankom je Chapem ze je to vlastnik portalu a stranky a kedze je jeho moze si pisat co sa mu zachce ale ked aj ludia ktori fandia barce dlho ja cca 19 rokov uznaju ze chyba nebolo primarne v rozhodcovi tak asi nieco s tym clankom v poriadku nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To není odpověď na mojí otázku.

Reagovat
X-bano-X

hmm skus to teda nejak rozvies lebo si nerozumieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jsem to napsal vcelku jasně. Ty tou otázkou totiž nereaguješ na jeden konkrétní případ, ale všeobecně a o to jde.

Reagovat
X-bano-X

Jeden konkretny pripad pravidelne sa opakujuci. Ci teda chces aby som siel od clanku k clanku a vypisoval komenty?

Reagovat
X-bano-X

Spravny nazor je podla mna ten ktory dokaze zohladnit vsetky fakty. Cize silu a kvalitu supera, aktualny fazonu tymov atd. Cize nieje to jednostranny.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě ono, podle tebe! Kdybys napsal, že s některými tamními nesouhlasíš, tak je vše OK, ale posuzováním správného názoru ze sebe děláš s prominutím vola.

Reagovat
X-bano-X

V poriadku S niektorymi ludmi s Vasho portalu nesuhlasim kedze pisete jednostranne. V poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale je to lepší.

Reagovat
X-bano-X

heh ty sa nezmenis Jakube, tak nech ti to aspon dlho vydrzi

Reagovat
X-bano-X

a vlastne by ma celkom zaujimal ten nazor na to Valdove zhrnutie ktoremu si sa slusne vyhol

Reagovat
smazaný uživatel

Na to já ale odpovídat nechci, já ten report ani nečetl. A k tomu výše zmíněnému, není to můj web, tudíž to vašeho tam nepatří a nepíšeme jednostranně (takto všeobecně napsáno), protože drtivá většina článku je pouze překlad.

Reagovat
X-bano-X

Tak si ho precitaj a odpovedz co je na tom tak zloziteho? Alebo vies co nechaj tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Reporty po zápasoch nečítam, pretože názor si vždy po zápase urobím sám a komenty pod článkami nečítam pretože, čo odišlo odtiaľ pár ľudí sa to nedá čítať. Inak myslím si, že web je aktualizovaný docela pravidelne a sú to prevažne preklady takže prečo web k nasrání

Reagovat
X-bano-X

Mozno prave preto, ze ak sa nerataju preklady a pocitaju sa len vlastne clanky tak je to len brek a brak. Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo ale tak snazit sa o najkvalitnejsi portal o Barcelone v CZ/SR a pisat tak hmmm slusne poviem "jednostranne" je k zamysleniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba se snažit být nej, když nej je i vzhledem k tomu, že není konkurence. A kolik těch článků s vlastním názorem tam je? Minumum a pokud odečtu ty, kde autor cíleně zvěřejňuje svůj názor, tak ti zbydou jen reporty, se kterými třeba nemusíš souhlasit, ale nelze jednoznačně říci, že jsou jednostranné, protože co člověk, to názor.

Reagovat
X-bano-X

Snad si robis srandu? Pri tvojom vyklade na nic nemozes povedat ze je to jednostranne kedze kazdy ma nejaky nazor.Co sa tu este nedozviem A "Není třeba se snažit být nej, když nej je i vzhledem k tomu, že není konkurence." ze ty si volil komouse

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé reporty po zápase nečítam takže newiem posúdiť a za druhé všetky tie osobné názory nie sú braky aj keď ich hodne ubudlo a vychádza tak jeden za 2 resp. 3 mesiace, naposledy tam bol Rameseho názor o kartách pred týmto kolom a brak to nebol Za prvé aj keď ja s tým názorom nesúhlasím, kt. tu hodil merenegues, ale v Katalánsku to videli podobne ako Valdo tak to jednostranný názor asi nebude. A za druhé pri prekladoch sa tiež jedná o jednostranné názory a a tie nikto nenadáva

Reagovat
X-bano-X

Ja Rameho prispevky citam rad ale prave tento posledny mi pride ako prilievanie oleja do ohna. Co mozes cakat od diskusie pod takym prispevkom? Valdov članok bol ovplyvneny . Vykresluje hracov barcelony ako hrdinov a hracov espanyolu ako "paduchov" s pripravenymi kolikmi. Ak by z toho vznikol kresleny film tak to mozno aj cenu dostane

Reagovat
smazaný uživatel

To je realita, se kterou nic nenaděláš. Takže tvé smajlíkové připomínky jsou mi úplně u pr...

Reagovat
X-bano-X

Valdo je "vul" kazdy jeho suhrn zo zapasu vyzera takto, bud fnukanie a poukazovanie na chyby rozhodcu, alebo sa chyba hlada vsade inde len nie priamo v teame...nad tym sa nema cenu pozastavovat. Ale aby som nacrel aj do Vasich vod pozri si clanky od podvinha i tak nejak na madridskom portaly. Tie su tiez hodne obdivu

Reagovat
smazaný uživatel

Valdo sice přehání, nicméně je zvláštní, že Espaňol hrál tverději a dohrál v plným počtu a dokonce s míň žlutýma. Není to brečení, ale úvaha k zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pískal dobře, na náročnost zápasu dokonce velmi dobře. Oni hráli tvrdě, ale taky strašně rychle a vy jste museli chytat jejich brejky, ty karty byly v pořádku. Mně připadá, že skoro všechno, co nevyhrajete, podělá rozhodčí, to je taková vaše jistota - Espanyol, Arsenal, Almería, Sevilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevidel asi prvnich 20 minut, ale mel jsem z rozhodciho stejny pocit jako mas ty. Jenze jsem se nechtel poustet do jeho hodnoceni, kdyz jsem nevidel cely zapas. Z tech minut, co jsem videl, bych ho za nejak spatneho nepovazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl jsem, že to bylo sudím, nebo ano? Jen jsem psal, že sudí dával karty víc nám. Nicméně zápas rozhodlo, jak hrál Espaňol. Hráli jak pod drogama - jezdili jak fredky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, byli hustí, ještě lepší než Athletic, když na to vlítne. Pak už jim asi došlo, tak chtěli remízu. Nechali vás hrát víc u vápna, taky si myslím, že tam dal Zlatana správně, možná měl o 10 minut dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle právě moc lidí nechápe. Pro tyhle týmy jsou tyhle zápasy něčím jiným, než jen fotbalem. Espaňol nám to takhle dal sežrat i loni (bylo to loni? 2:2).

Reagovat
smazaný uživatel

Loni u vás dokonce vyhráli.

Reagovat
X-bano-X

tohle nechapes ty mere tiez tvrdi ze mal ist Zlatan skor ako aj ja lenze ked to poviem ja je to ked to pisne mere je to ci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu víme prd, na kolik minut měl kondici. Po špatné zkušenosti s Iniestou ho tam třeba opravdu nechtěl dát vůbec a nakonec mu dal tu chvilku, protože jste začali hrát víc u nich.

Reagovat
X-bano-X

to som tiez pisal...ale jaksi moj nazor je dnes neprospesny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co když neměl na víc než 10 minut a Guardiola ho tam dal jenom kvůli tomu, že chtěl vyhrát zápas a s ním pravděpodobně i ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

já teď nehodnotím Zlatana, ale povědomí o rivalitě, kterou k Barce cítí hráči Espaňolu. To říkám, že kdo píše, že by snad podobně mohla hrát Sevilla nebo Ponorky, tak tomu nerozumí a nemá o těch týmech povědomí.

Reagovat
Chygro25

Jo, 1-2. Tam se nejlepší brankář La Ligy Valdés vyznamenal (a sudí SAMOZŘEJMĚ taky).

Reagovat
smazaný uživatel

a jen doplním. Nejvíc mě překvapuje, když někdo napíše, že když proti nám takhle nastoupí Sevilla nebo Villarreal, tak ... Z toho je vidět, že oni nemají povědomí o těch týmech

Reagovat
X-bano-X

Ak tymto mieris na mna tak som to nikde nenapisal, ak nie tak aj tak to vyzera ze tym mieris na mna kedze ten na koho mieris to pisal do preview nie do suhrnu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemířím na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

"tak tak.. co kontakt, to pad na zem.. rozhodca vsetko piskal.. v jednom kuse filmovanie.. polku zapasu len prelezali na zemi.. ja by som dal mininalne 5 zltych za filmovanie.."...pise fanda farsy

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že pod dnešku už není důvod vůbec na španělskou ligu koukat. Celou sezónu to nebylo o ničem a tahle remíza, kterou si Barcelona jen hlídala, ji asi přihrála titul na 100%. Čekal jsem, že by mohli prohrát právě tady, ale asi už zůstanou jen s jednou prohrou v sezóně. To svědčí o "kvalitě" ligy, když je dokáže akorát jednou náhodně porazit Atletiko

Reagovat
alcantara

tazko predpokladat, ze ich porazi espanyol, ked si robia dobry den z top timu(ov) PL , pripadne serie A(internazionale v skupinovej faze)

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, že jste ty sotva chodící slepice dneska nedali.

Reagovat
Tomanatura

Terry si teď asi bude vylívat červenou zlost na některé z manželek svých spoluhráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

V Serii A mám dotaz, dík .

Reagovat
smazaný uživatel

tato remiza zaistila titul Barca?.. to o com tocis?.. Real potreboval 2 zavahania Barcy.. ci uz remizy alebo prehry, takze teraz ked zajtra vyhra tak uz potrebuje len 1

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla... to ako keby niekto tvrdi ze o kvalite ligy svedci ze pl nema zastupenie medzi najlepsimi v lm... je to kravina, taka ista aku si vypustil ty, jednoducho barcelona je inde ako zvysok ligy ale ruku na srdce, kto z pl by si trufal vyhrat nad barcelonou, ked si odmyslime prve 3 muzstva... no neviem ale asi by mali probem... nepaci sa mi ako sa velmi podcenuje uroven pd na zaklade toho ze v nej dve muzstva hraju suverenne

Reagovat
alcantara

zda sa, ze pamat niektorych cules zlyhava, s pericos je to vacsinou trapenie a urputny boj, bolo tomu tak pri lanskej domacej prehre, utrapenom vitazstve u nich a bolo tomu tak aj v tohtosezonnej ubolenej vyhre...smradi modrobieli

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zapas dopadl jak dopadl, celkem mi to pripomelo ceskou ligu , mozna hralo i trochu roli netypicke rozestaveni, no nebudu se v tom rypat......akorat bych ''otestoval'' svaz a zkusil se odvolat proti vylouceni

Reagovat
ronaldinho_10

Já bych nechal Alvese odpočinout, aspoň bude mít víc sil na zápasy s Interem...

Ale jinak máš pravdu, že s odvoláním by Barcelona uspět musela, když vidím jakou červenou odpustili v minulém kole Kamenimu Pokud to teda v případě omilostnění Kameniho nebylo nějaké přání shora, aby se boj o titul lehce zdramatizoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca děkujem,Real to zejtra stáhne na bod a bude to ještě zajímavější....!

Škoda že jsem to nevsadil mohl to bejt hezkej tiket!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse, ze který bolí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám rád Mallenca už pěkně dlouho, bastard ... furt lepší než prohra ale mohli jsme vyhrát, co už teď, je pozdě plakat nad rozlitým mlíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrať??? Keď sme na Kameniho ani raz nevystrelili resp. nemali žiadnu vážnejšiu šancu. Môžeme byť radi, že nás Vicky opäť podržal

Reagovat
torcida

espanyol je predsa len espanyol. ked hraju proti barcelone je to ako keby mali cervenu satku pred ocami. barca nehrala sice dobre, ale to sa ani nedalo pri tomto nasadeni. v tejto sezone to bol jediny super ktory s nou dokazal hrat vyrovnanu partiu.

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledna veta je dufam vtip.. s Realom doma, vonku so Stuttgartom(celkovo boli aj horsi), s Valenciou vonku napr.. to boli vyrovnane partie.. a vcera mal blizsie k vyhre Esanyol

Reagovat
smazaný uživatel

*Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Del Nino

LA LIGA dostává nový náboj!!! Parádní kolo!!!

Reagovat
-Kopy-

Jarošík níčí tu Primeru co

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát už ty hrušky byly na zemi?

Reagovat
-Kopy-

Doufám, že myslíš vás ? je to neuvěřitelný, jste pořád na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

hraci realu jsou na zemi zatim jen po faulech valencie, nepripada mi ze by jeden nebo druhy tym zatim padal nejak bez kontaktu....

Reagovat
-Kopy-

jenom Vaart už třikrát chtěl faul a ležel na zemi, přitom nebyl vubec faulovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

vaarta sem videl na zemi 2x...jednou kdyz ho tam nekdo naremploval u lajny, a podruhe kdyz mu Albelda? prislapl ruku.....

Reagovat
smazaný uživatel

V tu chvíli jsem myslel vás. Teď už padáme zase my, vy jste asi v 17. minutě úplně odešli do kabin nebo co .

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu Guti....dneska mu te nějak nejde, nejen tahle šance, kazí celkem dost nahrávek na jeho poměry....jinak Ronaldo zatim je jeho hra efektivni i efektni....

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita !!!

Reagovat
-Kopy-

hrajem děsně

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal tady někdo Lyon?

Reagovat
-Kopy-

možná kdyby jsme hrali aspon na 50%, že by to bylo zajímavější !

Reagovat
smazaný uživatel

30.minuta a mohlo byt po zapase...3:0 a nikdo by nerek nic.....misto toho zas cekani na to, az tam souperi neco spadne z rohu....

Reagovat
smazaný uživatel

Iker skvěle

Reagovat
-Kopy-

To se dávááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Vic hracu hrajicich se zaujetim jako Vaart. A ani si nepamatuju, kdy jsem hrali proti silnejsim souperi a vedeli jsme, takze jsme nemuseli otacet zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 už malo byť škoda ..

Reagovat
X-bano-X

Posledna šanca bola na strane Vale cili 3:1 ale aj snaha sa ceni

Reagovat
smazaný uživatel

4:1...nicmene stale 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Me by se moc nechtelo chytat v ruzovem dresu. Ale proti gustu...

Reagovat
-Kopy-

Mata Vicente in please

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za nás .

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsme to před zapasem neřekli aj Cesarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak tohle offside nebyl...real ochuzen o "samostaný nájezd"....

Reagovat
-Kopy-

Villovi se stejný ofsajd pískl, nebudem se ani bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

lol Villa tam byll tak o půl metru, jasně... (jestli myslíme oba situaci ke konci poločasu)....Ronaldo byl na stejné úrovni jako obránce Valencie, takže o offside nešlo...

Reagovat
X-bano-X

Bolo to na zaciatku este za stavu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ted ne ze bych nechtel vedet kterou situaci myslis, ale fakt si ji nevybavuju....takze nevim....

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene u ronalda o offside neslo....

Reagovat
X-bano-X

to je jasne z opakovacky bolo vidiet ze to offside nebol

Reagovat
smazaný uživatel

z opakovacky jo no...na prvni pohled pro pomezniho vic nez tezka situace....ale je to skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si myslim, ze Villa tam byl a Ronaldo ne. Ale byly to obe hranicni situace, takze rozhodci za to kritizovat nikdo nemuze. Kdyz v te rychlosti, dalce... proste prehlednou 5 cm. Zatim se mi libi jak piskaji. Nerikam, ze to je na 100% ciste, ale je to hodne dobre...

Reagovat
X-bano-X

Za stavu 0:0 bolo to iste pri Villovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bol narozdiel od Ronalda v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to úplně stejný "ofsajd", nevím o čem tu chceš diskutovat..

Reagovat
smazaný uživatel

no...první poločas? Real jasně lepší a fotbalovější, Valencia hrozila jen z rohů + šance Maty, kterou zlikvidoval Xabi....mělo to být 3 nebo 4:0(1) a mohl být klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to i šlo, jenom máme zbytečně svázané nohy..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlas?

Reagovat
-Kopy-

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledok je prilis mierny, za tolko nepresnosti a ustupovania obrany si zasluzili aspon 3...inak velmi pekny zapas ako sa na Spanielsko patri, hra tahana do sirky po zemi, oba timy su futbalove

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sme jasne lepsi, mohlo to byt kludne aj 4, ale zase ta efektivita .. ale v druhom tam este par dame, to som si isty.. inak Ronaldo hra vyborne, Marcelo prekvapivo spolahlivy aj dozadu.. a San Iker nas vyborne podrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Některé ty pády fotbalistů Realu pak někdy něco kecejte na Barcelonu

Nejvíc mě pobavil Marcelo šašek

Reagovat
smazaný uživatel

looooool, hrajete jak prasaci a divis se?.....marceluv pad usmevny byl, tam o faul v zadnem pripade neslo, jinak tam ale k zadnym vetsim (tak jak to je obvykle v podani farsy) simulacim nedoslo.....

Reagovat
smazaný uživatel

jak prasáci? Tohle přirovnání je úsměvné jak ten Marcelo ... jinak nejsem fanoušek netopýrů

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se omlouvam...nicmene valencia opravdu dost trvde hraje....ronaldo zastaven dvakrat dost ostre, vaart u lajny byl sundan taky ne prilis v rukavickach...albelda jinak nez tvrde taky hrat neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

A to máte štěstí, že Marchena je jenom na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jednu Gago, Vaart minimalne 2 a Marcelo 1 alebo 2 tiez...to je fakt a bit sa proti tomu nema zmysel...ale kym budu rozhodcovia taki aki su a piskaju stylom co je na zemi to je faul tak sa tym hracom cudovat nebudem pretoze oni sa na to nastavia ked zistia meter rozhodcu...to iste v pripade Barcelony (okrem Busquetsa toho by som strielal )

Reagovat
-Kopy-

Joaquin in, konečně hrajem v jedenácti. Pablo za dnešek deset na holou.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo tohle se musí dávat!

Reagovat
-Kopy-

ave

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo kartu nee?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi se karty nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně ne

Reagovat
smazaný uživatel

ten pry fauly taky nebyl ocividny

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

ten pry faul ronalda po kterem ronaldo zakopl mic?...na pulce by se takovy faul nefaul nepiskal.... nebo za co si chtel tu zlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopnutí do brány dávno po odpískání..

Reagovat
-Kopy-

Omg, jasná loženka, to nebyl ofsajd kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u těch prasáren, tak Ramos hraje úplně jak dobytek

Reagovat
-Kopy-

Vicente in, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart, Guti, Gago - budíček kua

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodl jsem se k dnešní půlnoci ukončit své působení na EF.cz ... Doufám jen, že se v diskuzích budete chovat slušně a čas od času si přečtete a hlavně POŘÁDNĚ ZKRITIZUJETE nějaký můj report nebo třebas preview!

Přeju si, aby se čas od času v diskuzích objevil i nějaký pořádný rozbor nějaké situace nejen ohledně týmů ze špičky tabulky, ale abyste si všímali i výkonů ostatních ne tolik známých mužstev a hlavně hráčů, kteří si to taky zaslouží, aby se jim dostalo pozornosti.

La Liga je skvělá soutěž, zasloužila by si víc uznání, než které se jí tady a obecně uznává. Doufám, že jí zůstanete věrní a že sem do diskuze přibudou další a další fanoušci, kteří o sledování a komentování soutěže budou mít zájem nikoliv proto, že v Realu hraje Ronaldo, v Barceloně Messi a ve Valencii třetí hezoun Villa ...

Mějte se tu skvěle a španělský nejvyšší soutěži přeju jen to nejlepší, stejně jako mnoha dobrejm lidem tady, kteří diskutují i přesto, že se zde občas vyskytnou strašidelný příšery, kteří vidí jeden zápas a pak jsou plní mouder.

Dynamo České Budějovice a TJ Sokol Hořepník forever!!!

Hola! !

Reagovat
smazaný uživatel

P.S.: www.sokolhorepnik.cz

Reagovat
smazaný uživatel

P.S.: www.spanelskyfotbal.cz (Kily mě za to vždycky nesnášel, tak si to vynahradím ) --- jen pro rozumné diskutéry a pro ty, co mají zájem povídat si nejen o Realu, Barce a Valencii...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha haaa, Altetico tam neni

Reagovat
X-bano-X

tak to je skoda (symbolicka slza) dalsi normalny v prdely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se vrátíš ...byl si jeden z mála který mě měl rád

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, dej tomu cas a i ti ostatni si te zamilujou

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Lapi, hodne uceni? Skoda, velka skoda.

A kdo to ted vsechno jako bude psat?

Reagovat
smazaný uživatel

César

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze ma Ronaldo teda vetsi ránu v noze...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ?

Reagovat
-Kopy-

Jn Ronaldo už měl bejt v kabině.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi odpiskany neoffside...tradice spanelskych pomeznich(hlavne nich) pokracuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Guti už jen chodí, střídat .

Reagovat
kiwwi

dnes Guti Ronaldo , Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

SIlva škodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Silváááááá

Reagovat
-Kopy-

Hm zavzpomínal jsem na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ja toho chlapca chcem, žiadneho Baloteliho alebo Riberiho Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

anglicky komentator pri porovnavani Barcelony a Realu:

Real hra futbal tak aby daval goly, Barcelona hra futbal a popritom dava goly

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno dneska nedohraje..

Reagovat
-Kopy-

Banega je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá asistence Marcela...

Reagovat
-Kopy-

Hm už tam neměl bejt Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

za takové zakopnutí se karta dát může, nikoli nemusí....

Reagovat
-Kopy-

My ji dostáváme pravidelně, nevím proč by jí neměl dostat Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoli nemusí? Co je to za slovní obrat proboha? A Karta to samozřejmě být měla

Reagovat
smazaný uživatel

více myšlenek najednou a vznikne z toho "nikoli nemusí" no ano, karta se za to dát dala, ale není vůbec pravidlem, že se karta dává...beru, že se vám to teď hodí jako výmluva na druhý gól, ale to že hráč takhle po odpískání zakopne míč a kartu nedostane můžeš vidět všude, at už u barcelony, chelsea, bayernu nebo kohokoliv jiného...

Reagovat
-Kopy-

Co mi je do Barcelony ? my za to dostaneme kartu pokaždé a Ronaldo ne, protože je z Realu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nevím o čem se chceš bavit. Ronaldo relativně dlouho po odpískání napálil vztekem míč do brány. To je prostě žlutá karta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je. Stejne tak jako ji dostal Albiol, mel ji dostat i Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady placete? za jaky zakopnuti? neco me snad uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

No jediny co by to podle me mohlo byt takt a strela po odpiskani... jinak sem nic jinyho nevidel... ale za to se samozrejme karta v 99% pripadu nedava..jinak fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Na Realu určutě ne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna v nejake tve fiktivni lize se dava uplne pokazde to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak rekl no10 nekomu se to tady hodi jako vymluva tak to tak proste bude ze mela byt zluta a pres to nejede vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná výmluva prosimtě..

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre nechcu se hadat.. kazdopadne na kartu to nebylo urcite.. kdyby byl rozhodci haj..z..l tak mu ju da ale posoudil to tak jak by to posoudila vetsina rozhodcich..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že to ten zápas neovlivnilo (bez ironie). Nejsem úplný zaslepenec abych neuznal to, že byl Real lepší.. Navíc samozřejmě těch několik odmávaných neofsajdů..

Reagovat
kiwwi

aale po odpiskani dokoncil akciu a zakoncil

Reagovat
smazaný uživatel

ajo takze vlastne uplne bezna vec za kterou se snad nikdy karta nedava..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nerek ze se nikdy nedava, ale urcite to neni tak, ze se vzdycky dava.....vetsinou v techto situacich tesne po odpiskani se nedava.....

Reagovat
smazaný uživatel

blbe napsany to snad nikdy nechal sem se unest.. vetsinou by bylo lepsi

Reagovat
Footballer

Tý voe, zapl jsem to a hned dali gól, ach joo

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase alebo, že by Valencia vstala z popola ako dnes Wigan

Reagovat
One-Real

Marcelo dobře zabejčil.. gol zasloužený, už tam visel několikrát na vlásku!

Reagovat
kiwwi

Marcelo

Reagovat
X-bano-X

Ta Valencijska 2 je taka cajova, slabina jak sfina

Reagovat
kiwwi

boze dnes ti postranni tomu davaju...neviem naco sa hovori ze hranicne situacie sa maju pustat

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra, Real bohužel ve všem lepší.. Každopádně hlavu nahoru, ligá mistrů je pořád strašně blízko a už nesmíme ztrácet. Za dnešek jinak palec nahoru Silva, Ever a již klasicky famózní César

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ten Albiol udělal? Lepší by bylo, kdyby nehrál třeba doma s Osasunou.

Reagovat
-Kopy-

Taky o tom přemejšlím...v zaragoze to nebudete mít lehké

Reagovat
smazaný uživatel

Garay ho v pohode nahradi.. nemam obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, mohl počkat.

Reagovat
One-Real

Jen tak dál ..Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Real jasně lepší...Valencia může být ráda, že neprohrála o 4góly, protože první poločas byli totiž úplně bezzubí a nevymysleli takřka nic, ten druhý se dokonce dostlai i na dostřel, ale to bylo vše....myslel jsem, že budou vyrovnanějším soupeřem

Ronaldo Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku úcty k soupeři by příště neškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

jak z takového komentáře dokážeš vyvodit závěry o úctě k soupeři...byli jste horší? byli...mohli jste prohrát v pohodičce o 4 góly? mohli....byli jste první poločas takřka nuloví? byli...druhý poločas pár střel, ale žádná skvělá hra to od vás nebyla? pravda....tohle není o úctě, tohle jsou fakta...

Reagovat
-Kopy-

Fakta ? to jsou tvé fakta, mé fakta můžou být 1:0 a měli jste hrát v deseti + smolná spojnice.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 nejsou fakta, to by byl pro vás snový výsledek vzhledem k předvedenému výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi fanouškem Realu a "fanouškem" Realu. Fanoušek Realu si všímá jednotlivých částí svého týmu, snad pokaždé vidí prostor ke zlepšení, má pokoru před soupeřem a samozřejmě ocení kladný výsledek. "Fanoušek" Realu se chvástá výsledkem, většinou nezná jména jiných hráčů, než toho s číslem 9 a velkohubé řeči o svém týmu natahuje až do mýtických rozměrů.

Reagovat
Al Capone

a kdo se tady chvástá, jestli sis nevšiml tak no10 napsal, že jsme měly hodně šancí a kdyby jsme byly efektivnější tak Valencia mohla prohrát hodně vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nikoho nezařadil, ty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz reagujes takhle na urcitou osobu, tak ho tam asi radis....

Reagovat
Al Capone

tak proč při reakci něco takového vubec píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to reakce na to, co se tady řešilo

Reagovat
smazaný uživatel

to ti tady mám psát kde vidím ve hře realu prostor ke zlepšení? nejsem jiri-fcb abych tady psal eseje a hodnotil vykon kazdeho jednotlivce.....to ze nemam jakousi pokoru k souperi je tvuj nazor, nic vic nic min....hrac s cislem 9? dneska si z vas udelal kuzely.....nejsi nahodou jiri-fcb, ted tu pises o nejakem nadhledu k celemu zapasu, zhodnoceni vice nez jen vysledku, pokore apod..a pritom tady remcas o zlute karte pro ronalda, ktera se davat nemusela ......

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri-fcb ti očividně leží v žaludku. A s tou žlutou kartou je to fakt, nevymlouvám se na to a výše dokonce píšu, že to zápas nijak neovlivnilo..

Reagovat
smazaný uživatel

vymysli si me dvojniky, tak sem to taky zkusil no

Reagovat
smazaný uživatel

Já to bohužel nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

nebo bohudík?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guti toho dneska pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

On totiz vzdycky vydrzi jen polocas a pak se uplne vytrati...

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon nahral na gol

Reagovat
Al Capone

lepší když nastupuje tak na posledních 30 minut

Reagovat
DreamTeam

Valencia Jasna vyhra..skoda ze jsme nepromenili sance..

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz len bod .. velmi sa mi pacil vykon, Valencia sa az na 2 sance do nicoho nedostala.. my sme zase mali byt viac efektivni, uz je to bohuzial tradicia.. inak najlepsi dneska Ronaldo , Marcelo - a tento krat aj za to jako branil ! .. Iker zase podrzal a pokracuje vo forme , Xabi , Vaart , a vlastne cela obrana

Reagovat
smazaný uživatel

+ vzajomny zapas takze prakticky 2

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno.. tak ci onak potrebujeme 1 zakopnutie Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

no v pripade ze by mal lepsi vzajomny zapas Real a ich zakopnutie by sa rovnalo prehre tak by nam stacila remiza v jednom zapase, ale to je detail

Reagovat
smazaný uživatel

staci jedno zavahani barcelony k tomu, aby to mel real ve svych rukou....

Reagovat
smazaný uživatel

inak si myslim ze ostatne zapasy uz celkom v pohode vyhrame, mozno az na Mallorcu, ale predsa len mame o dost lepsi tym.. takze teraz je to na Barce

Reagovat
smazaný uživatel

To je pohodička ten Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebyla Valencia. Naštěstí.

Reagovat
Xavi8

bohuzial...

Reagovat
Footballer

Jo jo, Vale dneska bohužel nic nezahrála...

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Hala Ronaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle formě nezastavitelnej, neuvěřitelná rychlost. Dnes se postaral o všechny karty zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No az na to nesportovni kopnuti do mice po odpiskani to byl skvely vykon z jeho strany, fotbalista #1

Reagovat
smazaný uživatel

HaHa Madrid ne, bez prdele... musím smeknout, takový Real jsem dlouho neviděl. BOHUŽEL myslím, že udělali velký krok k titulu... Barca má horší los (Sevilla má formu, Villareal se proti dobrým týmům umí vyhecovat) aspoň, že mě může hřát ta vzájemná bilance za tento rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla by mohla svoji rychlou křídelní hrou tu plichtu uhrát, Villarealu nevěřím. Bude chtít hrát "hračičkovej" fotbal a dostane kotel.

Každopádně historie posledních let nám ukazuje opak a Villarealu se na Barcu již tradičně daří. No bude to boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v prvé řadě bude nejdůležitější všechny naše zápasy vyhrát. Pokud se nám nezraní Cris, tak tomu i věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ich uz v pohode dame.. teda ked sa nezrani Ronaldo.. ten je v paradnej forme, zacal aj viac chodit do subojov 1 na 1 a to sa mi lubi

Reagovat
kiwwi

sme vam vychovali hraca co?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

ManUtd fan

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Sportingu Lisabon?

Reagovat
kiwwi

to cim Ronaldo teraz je sa naucil v United

Reagovat
smazaný uživatel

Ale základ měl z proslulé líhně křídelníků Sportingu...

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ze mě blbě.. ale bohužel spíš věřím Realu, omlouvám se všem culés

Reagovat
smazaný uživatel

Moze sa niekto cudovat ze Real "nezvlada velke zapasy" ked ho na ne nema kto pripravit ? 3 zapasy v lige (2x Barca a 1x Sevilla alebo ktory tim sa vyspi) co znesu prisne meranie inak tie zapasy nie su na takej urovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si na to kápl

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ti bráť tvoje ilúzie ale Barca je na tom podobne a v Európe nemá problém

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je má zvládnuté, ale Real je potřebuje zkoušet. V lize to bohužel nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca měla loni 4 nové hráče v základní sestavě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som netvrdil, pretože aj keď sa naučíš bicyklovať tak to musíš precvičovať, aby si to nezabudol.

Reagovat
kiwwi

to bol dost blby priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo??? Keď tráviš na bicykli v priemere 3 hod. denne, tak sa naučíš jazdiť bez použitia rúk, šmykuješ na každej zákrute poprípade si ideš zaskákať niekde do lesa atd. a proste si to precvičuješ ale ako náhle si na bicykli 3 hod týždenne alebo raz za mesiac tak proste už tieto veci nezvládaš alebo si max. rozbiješ hubu Ja tam súvis vidím dostť veľký

Reagovat
smazaný uživatel

to je iny herny styl ktory proste funguje, je jedno aky je super ked nema loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prečo ho nehrá nikto iný na svete keĎ je to overené a funguje to? a Arsenal si odpustite

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Villarrealu, Sevilly, Valencie a Atlética v této sezoně na našem stadionu, to byl teda horor .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cize za to ze real vypadol napr s lyonom mozu vsetci v primere , vsetci okrem realu.... zaujimave...

hlavne ze cele muzstvo malo plnu hubu reci po prvom zapase s lyonom ... a kopec fanuskov tak isto... no ale vidim ze si nasiel chybu, treba real prelozit do inej ligy a mozete sa vyhovarat dalej smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

něco to do sebe má.... ale jako důvod těch porážek bych to neviděl

Reagovat
Godwinson

Barca prohraje v Seville, Real vyhraje na Mallorce a je to, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no s tym realom na mallorce to nebude take jednoduche, prirovnal by som to k zapasom fc barca vs espanyol, tak ako espanyol brava pravidelne body barcelone tak brava mallorca realu, navyse mallorca je v tejto sezone doma sakramentsky dobra...

Reagovat
RMCF

na Mallorce to bude hooodně těžkej zápas...

Reagovat
madridcan

chcem poukazat na jedneho kraca na ktoreho sa pri uzasnom Ronaldovi zabuda a tym je Xabi Alonso Odoberanie lopt,nahravky na kratku aj dlhu vzdialenost-neskutocne dolezity hrac pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Xabi hral paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelnej bodovej rozdil mezi druhym a tretim tymem, to je jak v nejaky pralesni lize

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo se dostal v asistencích na druhé místo v lize za Messiho .

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Najdu někde ten žebříček?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nechápu, že když je Messi takový sólař, že má nejvíc asistencí v lize ... Asi chyba v Metrixu ...

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
DreamTeam

tak von drtivou vetsinu z nich nasbiral v prvni pulce sezony.. v poslednich zapasech se mu nahravat moc nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně držíš v ruce statistiku, kdy ty asistence získal, tak sem s ní

Reagovat
DreamTeam

no reknu ti to asi takhle... nekdy na zacatku ledna messi vedl s 8ti asistencemi a ted ma 10 no

Reagovat
DreamTeam

nebo koukam teda ze jen 9

Reagovat
DreamTeam

jo a tady mas ten rozbor..tak jsem se sekl o jednu..od unora nasbiral 3

http://soccernet.espn.go.com/players/gamelog?id=45843&cc=5739

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jsem dobře počítal, tak do února dal ve 30ti mačích za Barcu 7 a potom ve dvaceti 3. Je to určitě úbytek, ale zas ne tak velký

Reagovat
smazaný uživatel

estaticos.marca.com/marcador/futbol/2009_10/primera/jornada_33/rma_val/img/casillasdos_300x195.jpg

tak tomu sa hovori akrobat

Reagovat
smazaný uživatel

Ti bílí hadi se drží jak hovno košile (doslovně). Budeme je muset příští týden setřást.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřes si hovno z vlastní košile, určitě ti na ní po tomhle proslovu něco z huby upadlo

Reagovat
smazaný uživatel

klesáš stále níže, utřinose

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vám do toho příliš míchat, ale jakmile NA TEBE někdo utrousí nevinné rýpnutí, už klesá. Že ti to nevadí při rýpání ostatních do madridistů a kolikrát to ještě opalcuješ. Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé to není. Jde o to, co od koho čekáš. Jarin se prostě zařadil po bok těch, se kterýma si vždy vytíral řiť

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nechápu, co na tomhle bylo tak hrozné, aby u tebe klesl. Bylo to myšleno ze srandy a vtipné to bylo. Kolikrát palcuješ větší pytloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nepalcuju

2. Hodnotím celkově a nevšimnul jsem si toho sám, takže to asi tak neobjektivní hodnocení nebude

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nevyjadřuju se.

2. To může být tvůj názor, ale že reaguješ takhle na nevinnej rýpanec opravdu k zamyšlení je.

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsem psal - je to tak nějak shrnutí toho, co tady Jarin (asi pod dojmem toho, jak bude vtipný a tředem pozornosti) už pěkně dlouho předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak reagují fanoušci Netopýrů na včerejší porážku? Tady je přepis z nejmenovaného komunikačního programu s nejmenovaným fanouškem.

Já (začínám slušným pozdravem): Hala Madrid!

On: Vy.iž si!

Já (diplomaticky odmítám): Děkuji už jsem snídal.

On (uchyluje se k hrozbám fyzického napadení): Zavolám Vincovi, aby tě zmlátil.

Já (záchvat hysterického smíchu po dobu patnácti minut)

Ale pěkně jsme si, Kopy, po tom ICQ pokecali, co?

Reagovat
smazaný uživatel

trapárno, mám zde hodit rozhovor po tom, co jste vypadli s Lyonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, FCBéčko, ale trošku si ustřelil (jak se ti to v poslední době stává hodně), toto bylo brané jako sranda, nikoli jako zlý úmysl, že ty sis to ve své žlučovité antimadridistické dušičce takhle přebral je pouze a jen tvůj problém, takže se s prominutím neser do něčeho, do čeho ti nic není. Důkazem budiž to, kdo na to reagoval. A pro mě za mě si tam klidně záznam hovoru hoď, jestli ti to udělá radost a zvýší popularitu, ale jenom potvrdíš to, co je vlastní všem fanoušků mésqueunclubu. Že si se neozval po Clásicu, taky není můj problém. A navíc mým smyslem života není hádat se každý den o hovno a za cenu prosazení vlastní pravdy urážet všechny, kdo se mnou nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Po tvůch žlučovitých výpadech poslední dobou opravdu není vidět, co je a není sranda

2. Zveřejnit soukromou konvrzaci bez toho, aby ses zeptal druhé osoby je podraz

3. Po clásicu jsem se neozval, páč jsem se ti nechtěl vysmívat (což tobě očividně nečiní problém)

4. Mým taky ne

5. Urážíš

Reagovat
smazaný uživatel

Samé nesmysly, nehodlám je rozvádět, stoupla ti celá ta Barcelona do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

to si posral

Reagovat
smazaný uživatel

teď mě mrzí, že jsem Jardu neoslovil po clásicu.

Nicméně - já bych to sem asi nedal. Takovej chudinka nejsem

Reagovat
-Kopy-

Jn, ty máš charakter narozdíl od něj

Reagovat
smazaný uživatel

on Jarda už není, co býval. Nakonec je to vidět na tom, co tady už cca půl roku píše. Tak 80 % jsou jen nadávky ať už česky nebo španělsky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele