33. kolo
18.04.2010 17:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

CD Tenerife - Getafe CF 3:2

Zdá se to být neuvěřitelné, ovšem naděje Tenerife na setrvání mezi elitou stále žije. Byť byla ještě před měsícem v oblasti utopie, nyní ztrácí celek z Kanárských ostrovů pouhý bod na Malagu.

Co bylo potřeba k takovému posunu směrem dopředu? Dvě důležitá vítězství v tomto týdnu. V úterý se nejprve ostrovanům povedl prolomit černo sérii na hřištích soupeřů a dnes pro sebe urvali thriller proti Getafe, které stále velmi vážně bojuje o účast v pohárové Evropě. Ostatně Tenerife nyní má v rukou všechny trumfy. O nedělní triumf se ovšem hattrickem postaral jediný muž. Martinez svým galapředstavením udržel svůj tým a spoluhráče ve hře.

Utkání se ale pro domácí nevyvíjelo vůbec dlouhé. Po úvodní zahřívací desetiminutovce totiž gólově udeřili hosté. Miku nejprve zacloumal se soupeřovou obranou, zadovkou uvolnil Leona a ten mířil přesně. Sám Leon měl vzápětí další slušnou příležitost, dopadl ale podobně jako o pár chvil později Manu del Moral. Po půlhodině se tedy z vyrovnání radovali hostitelé. Martinez posunul do sítě centr Romana a domácích fotbalistů bylo rázem plné hřiště.

Otočit skóre mohl Almaro, jeho dvě šance ovšem zlikvidoval brankář Codina. Zbytek poločasu si ovšem pro sebe pronajal Martinez. Tentokrát využil vtipného uvolnění Bertrana a podél Codiny vstřelil svou druhou branku. Getafe se ale ještě jednou dokázalo vrátit do hry. Zblízka totiž přesně hlavičkoval Casquero a srovnal misky vah. Odpověď Tenerife však patřila do kategorie bleskurychlých. Martinez přezdívaný Nino vyzrál na soupeřovu ofsajdovou past, obešel brankáře Codinu a do prázdné branky stanovil konečné skóre zápasu na 3:2.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele