33. kolo
18.04.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:0

Ani tentokrát neukončili fotbalisté Deportiva černou sérii bez vítězství. Ta se s týmem trenéra Lotiny táhne už od březnového zápasu s Tenerife (3:1). Od té doby se La Coruña z vítězství neradovala.

Deportivo vstupovalo do zápasu především s jedním cílem, a to konečně vyhrát před vlastním publikem. Ambice na pohárovou Evropu už byly i podle vyjádření trenéra Lotiny pryč a snahou bylo nějakým důstojným způsobem dohrát letošní ročník. Almeria se dalším bodem výrazně přiblížila k záchraně. Popáté v řadě ovšem nedokázala zvítězit.

Domácím se hned zkraje utkání stala poměrně velká nepříjemnost. Zraněného Guardada musel už ve 14. minutě nahradit Perez. První vážnější příležitost také připadla na kopačky La Coruni, Tomas však zpoza vápna vysoko přestřelil. Hosté zazlobili zanedlouho poté. Přesný Crusatův centr dosedl na hlavu Ucheho, ten ale minul. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, Sergiův pokus jen o centimetry netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Šancí po přestávce přece jen ubylo. Za domácí zahrozil Alvarez, jeho střela ovšem šla mimo. Na druhé straně protáhl brankáře Aranzubiu pěknou hlavičkou Piatti. Jinak ale bylo zajímavých momentů po skromnu. Střelu Rikiho ukryl ve své náruči brankář Alves, Rodriguez pak pálil vedle. S bezbrankovým stavem posléze nepohnuli ani Perez s Uchem. A tak se oba celky rozešly se zaslouženou remízou.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele