Primera División - preview 33. kola

17.04.2010, 11:50, aktualizováno 19.04.2010, 09:30
Previews
Boj o Ligu mistrů bude ve Španělsku ještě hodně zajímavý. K třetí Valencii se přiblížila Sevilla, mezi oba týmy se dnes může dostat Mallorka. A má velmi dobrou šanci. Doma má třetí nejlepší bilanci z celé ligy a dnes hostí Osasunu. Tu by body přiblížily k jistotě záchrany.
RCD Mallorca - CA Osasuna  (pondělí 21:00)
Mallorka se může opět přiblížit Lize mistrů. Má k tomu dobrou příležitost, protože v domácích zápasech je velmi silná. Pondělním soupeřem Manzanových svěřenců bude Osasuna, která se blíží k záchraně.

Už třináct výher získala letos Mallorka z výhody domácího prostředí, zbylé dva zápasy vyhrály Barcelona a Sevilla, což pořád dělá třetí nejlepší bilanci v lize. Fanoušci věří v další výhru Realu, ta by domácí tým vrátila před Sevillu zpět na čtvrté místo španělské ligy.

Domácí trenér Gregorio Manzano oslaví dvoustý zápas na lavičce Mallorky a taktéž si přeje úspěch. "Dvě stovky, to je moc hezké číslo. Není vůbec jednoduché vydržet na lavičce jednoho týmu tak dlouho, jsem na to hrdý a mám velkou radost. Doufám, že jubileum oslavíme výhrou nad Osasunou," prohlásil zkušený kouč.

Osasuna přilétá na ostrov se zvýšeným sebevědomím, které přinesly výhra nad Zaragozou a remíza v Malaze. Hosté se tak dostali na osmatřicet bodů a jsou blízko magické hranice třiačtyřiceti bodů, které v Primera División obvykle znamenají jistotu záchrany. Sestoupila s nimi jen Compostela.

"Myslím, že k záchraně nám stačí vyhrát jeden zápas. Ale když jich bude víc, nikdo se zlobit nebude," uvedl záložník Osasuny Krisztian Vadocz. "Nemám podobné spekulace rád. Nejsme zachránění, dokud nás někdo může ohrozit. Takže nejdřív musíme ještě nějaké body získat," přidal se obránce Miguel Flano.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - UD Almería  (neděle 17:00)
6. března 2010. Proč je toto datum tak důležité? Právě ten den totiž Deportivo La Coruna urvalo svou poslední ligovou výhru. Po výsledku 3:1 nad Tenerife to ovšem šlo s výběrem trenéra Lotiny z kopce.

Všechny naděje na účast v Lize mistrů jsou pryč. Jeden bod z posledních šesti zápasů je odvál jako ostrý severní vítr. Jako zcela utopický se jeví rovněž boj o elitní šestku zajišťující účast v Evropské lize. To, na co Lotinovi svěřenci dřeli celou sezonu, se během března a dubna rozplynulo v pouhý a zároveň neuskutečnitelný sen. Minulý víkend zapsali na své konto pouhý bod se Santanderem, v týdnu pak přišla další porážka. Barcelona si na psychicky zdecimovaném týmu smlsla vysoko 3:0.

Z možných 39 bodů jich Deportivo urvalo pouhých devět. To pochopitelně nemůže strávit nikdo, včetně trenéra Lotiny. "Nadcházející zápas není ani tak důležitý z hlediska našeho celkového pořadí jako spíše pro napravení dojmu a zlepšení stavu naší psychiky. Musíme se nějak odvděčit našim fanouškům, kteří při nás stáli i v nejtěžších chvílích," uvědomuje si nešťastný Lotina. Je to pro nás nesmírně bolestivý pohled na tabulku. Před tou nelichotivou sérií jsme bojovali o čtvrtou příčku, to vše je nyní ztracené."

Lotina se navíc v nedělní bitvě proti Almerii bude muset obejít bez celé řady svých opor. Postrádat bude Luise Felipeho, Bodipa, Angula, Juca nebo Alberta Lopa. Ještě před nedávnem se zdál boj Almerie za záchranou jako hotová věc. Jenže celá trojka umístěná na sestupových pozicích se zvedla a svěřenci kouče Lilla nyní počítají každý bod k dobru. "My do každého zápasu vstupujeme s cílem vyhrát. Každé utkání má pro nás životní důležitost. Nevyvíjejme na sebe zbytečný tlak," uvádí poněkud rozhořčeně sám Lillo. Ani on nenaskočí do boje s kompletním kádrem. Ze hry jsou Gotiom, Solari, Borzani nebo kapitán Ortiz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Xerez CD - Racing Santander  (neděle 17:00)
Nemožné se může stát skutečností. Xerez byl po většinu sezony úplně na odpis. Po středeční výhře na půdě Atletica Madrid už ztrácí na záchranu pouhých šest bodů. K záchraně ho může přiblížit nedělní výhra nad Santanderem.

O to více může Xerez litovat porážky z minulého víkendu, kdy na svém stadionu podlehl Getafe 0:1. I tak je jeho ztráta stále ještě řešitelná, bude ovšem muset bodovat v co nejvíce případech. Obránce Mario Bermejo však stále ještě věří v zázrak. "Jsme stále ve hře. Zároveň je ale velmi těžké uvažovat nad tím, kde jsme mohli být, kdybychom zvládli ten kýžený zápas s Getafe. Zítra ale prostě a jednoduše musíme vyhrát," burcuje svůj tým.

"Naše představení na Atleticu Madrid bylo výborné. Získali jsme tři body, s nimiž asi nikdo z nás moc nepočítal a ty nás ještě vracejí do hry," tuší. V případě vítězství by se Xerez dotáhl na 18. Tenerife a za předpokladu porážky Malagy by stáhl její náskok na pouhé tři body. "už nemůžeme prohrát. Každá další bodová ztráta by pro nás mohla znamenat konečnou v boji o záchranu." Pro Bermeja bude zápas pikantní i z toho pohledu, že se právě v Santanderu narodil. Zároveň také strávil velkou část své mládežnické kariéry ve zdejší akademii.

"Jistě to pro mě bude mít zvláštní náboj, protože bude hrát de facto proti svému týmu. V minulém kole dokázali porazit Espanyol a tím si trochu zvýšili sebevědomí. Čeká nás těžký zápas," ví moc dobře. Nejistý je z domácího pohledu start Mendozy, Artilese či Morena. Na druhé straně je velmi nejistý start Munitise. Toho srazil kamerunský gólman Kameni. "Týmové vítězství ale pochopitelně má mnohem větší váhu než moje zranění. Co se týče mne, tak už opět začínám s plným tréninkem a chci se v nejbližší době definitivně uzdravit," dodává Munitis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Tenerife - Getafe CF  (neděle 17:00)
Tenerife v týdnu po deseti měsících vyhrálo venku a nyní si brousí zuby na další tříbodový zisk. V cestě za přiblížením se záchraně stojí Getafe, které bojuje o Evropskou ligu.

Domácí vyhráli v Gijonu 2:0 a přiblížili se semdnácté nesestupové příčce na rozdíl tří bodů. "Už dlouho jsem neměl ze zápasu tak dobrý pocit," radoval se kouč Tenerife Jose Luis Oltra. "V šesti zbývajících zápasech ze sebe vydáme úplně všechno, abychom byli mezi elitou i příští rok."

Tenerife strávilo ve druhé lize sedm sezón a nikdo si nepřeje návrat zpět. "Setrvání v Primera División je velice důležité pro klub i pro celý ostrov, pro všechny, kdo mají co do činění s načč organizací," říká Oltra. Ten proti Getafe věří v úspěch. Jeho tým doma letos už šestkrát zvítězil, prohrál pětkrát.

Getafe v týdnu přehrálo 3:0 Villarreal a opět se přiblížilo pohárovým příčkám. Hosté jsou aktuálně osmý, šestý je právě Villarreal, který má o dva body víc. "Jsme ve hře o poháry," ví trenér Getafe Michel. "Ale hrajeme proti týmu, který předvádí hodně dobrý fotbal. Domácí budou mít ohromnou motivaci, nás čeká hodně težká práce."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Jestli hledáte v tomto kole ryze záchranářskou bitvu, pak si nenechte ujít zápas v Málaze. Sem totiž přijede Valladolid, který stále živí své ambice na setrvání mezi španělskou elitou, k tomu ovšem bude muset v neděli bezdpodmínečně vyhrát.

Proti domácímu celku hovoří hodně slabá aktuální forma. Pouhé dva body z posledních pěti zápasů znamenaly propad Malagy až na 17. pozici. Vzhledem k posledním úspěchům Tenerife se navíc její náskok na ostrovany stáhl na pouhé tři body. Nevzdává se však ani Valladolid. Ten v týdnu vyzrál na Sevillu a oživil tak svou naději na záchranu. Nesmírnou důležitost zápasu si plně uvědomuje rovněž záložník hostitelů Juanito. "Je to naše finále. Můžete si představit jako bychom hráli finále Ligy mistrů nebo španělského poháru," nechal se slyšet.

Přesto Malaga měla blízko k záchraně už v průběhu sezony. V jeden čas dokonce útočila na klidný střed tabulky či dokonce její horní poloviny, vinou výsledkového kolapsu, kdy z posledních devíti utkání zvítězili pouze jedinkrát a dvakrát remizovala ovšem došlo k aktualizaci jejich potíží. Munizovi svěřenci však ve středu získali cenný bod za remízu na půdě Osasuny v poměru 2:2. "Nejsme mrtví, jako to o nás někteří říkají. Proti Seville jsme předvedli kvalitní výkon, v Pamploně jsme naopak dokázali dvakrát vyrovnat. Věřím, že se týmu povede překlenout toto těžké období, i když si uvědomujeme nutnost tříbodového zisku proti Valladolidu," dodává Juanito.

Valladolid se pokusil zachránit zkaženo sezonu angažováním nového trenéra Javiera Clementeho. Jeho práce přinesla ovoce už minulý víkend, kdy Real uhrál cenný bod na půdě Tenerife. V týdnu pak dokumentoval své dobré rozpoložení vítězstvím nad Sevillou a nyní se chystá oloupit o body také Malagu. Obránce Barragan vzhlíží k posledním šesti kolům s respektem. "Musíme ke každému zápasu přistupovat s vědomím, jako by měl být rozhodující. Jenom pro to, že to určitě nebude jednoduché, se přece nebudeme tak snadno vzdávat," vyzdvihl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Zaragoza  (neděle 19:00)
Atletic Bilbao je stále na pohárových pozicích. Ve čtvrtek ovšem prohrál na horké půdě Valencie 0:2, a proto mu v nedělním souboji proti Zaragoze nezbývá nic jiného než získat tři body.

Jenže to nebude tak jednoduché. Tým pod vedením trenéra Gaye se probudil ze zimního spánku a rychle se dostal mimo pozice znamenající sestup. Jenomže v posledních kolech nejsou výsledky Zaragozy úplně stoprocentní a tým včetně Jiřího Jarošíka čeká ještě několik těžkých bojů k zajištění prvoligové příslušnosti pro příští rok. I z tohoto hlediska bude mít nedělní bitva nesmírně zajímavý náboj. Domácí trenér Caparros ovšem věří, že pokud jeho svěřenci předvedou svůj standardní výkon, nemusí se o vítězství vůbec strachovat.

"Zápas ve Valencii se nám příliš nevydařil. Nebyl to ten výkon, jimž jsme doma tradičně silní. Uvědomujeme si, že to byla poměrně slušná šance. Věřili jsme si, ale Valencia potvrdila svou sílu a téměř k ničemu nás nepustila," vrací se k nevydařenému čtvrtečnímu duelu. Ovšem na výhru si dělají zálusk i oponenti. To potvrzuje rovněž brankář Roberto. "Na San Mames jsme si jasně přijeli pro tři body. Moc dobře ale zároveň víme, že je zde nesmírně těžké odjet jen s jedním bodem," vyzdvihuje výhodu domácího prostředí.

Vzápětí doplňuje: "Věřím, že zde předvedeme jeden z našich lepších výkonů. Když se nám to povedlo v minulých utkáních, tak jsme se nikdy nevraceli s prázdnou," hodnotí Roberto. Zaragoza si je vědoma toho, že ani vítězství ji jistotu záchrany nedá. Před důležitým nedělním soubojem ovšem vycházejí z jejího tábora pouze pozitivní zprávy. Zraněné trio Suazo, Cintáni a Herrera se totiž vrací do hry. Všichni jmenovaní si své šrámy přivodili v minulém zápase s Mallorcou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.65 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Šlágrem 33. kola španělské La Ligy bude zápas mezi druhým Realem Madrid a třetí Valencií. Bílý balet pokračuje ve stíhací jízdě za Barcelonou a Netopýři zase hájí svou pozici pro prestižní Ligu mistrů. Navíc zápasy obou rivalů vždy oplývají řádnou dávkou emocí a napětí.

Merengues a chés uvidí opět souboj svých miláčků, tentokrát ve španělské metropoli, kde valencijští zvítězili ve dvou z posledních čtyř utkání. A mají Realu co vracet, protože Bílý balet v první části Primera División pro změnu dobyl Mestallu, baštu Netopýrů.

Valencia musí navíc uhájit své místo před smečkou pronásledovatelů, kteří se tlačí na evropské výsluní v Lize mistrů. A Real stále pokračuje v honu na Barcelonu, aby získal ligový titul a ospravednil před tváří veřejnosti milionové letní investice.

Trenér Pellegrini může počítat s Albiolem, kterému byla prominuta žlutá karta ze zápasu s Almerií. Chybět budou Pepe, Drenthe a rovněž Kaká, který stále nedoléčil své zranění třísel. Do nominace se vešel odchovanec Juanfran.

Na druhé straně bude koučovi Emerymu k dispozici celá útočná vozba, ovšem problémy nastávají v obraně, protože nastoupit mohou pouze Bruno, Marchena, Alexis a Jordi, popřípadě defenzivní štít Albelda.

Do branky Realu se postaví Casillas, před ním se seřadí v obraně Ramos - Albiol - Garay a Arbeloa. V záloze je jasná přítomnost Xabiho a Van der Vaarta, o ostatních dvou místech se rozhodne mezi Gagem, Lassem, Diarrou, Marcelem a Granerem. Naopak není pochyb o útočné dvojici Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Bývalý gólman Madridu César Sánchez bude hájit svatyni Valencie, jeho čtyřčlennou "ochrannou" budou Bruno, Marchena, Alexis a Jordi. Střed zálohy budou mít na starosti veteráni Albelda a Baraja a útočné kvarteto bude mít podobu Mata - Silva - Pablo Hernández - Villa.

Ostře sledované utkání mezi Realem a Valencií začne od 21.00 CET pod taktovkou Teixeiry Vitienese.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
Sevilla načne sobotní dávku fotbalu ve Španělsku zápasem proti Gijónu. Zatímco domácí stále bojují o účast v Lize mistrů, Gijón už má skoro splněno - od sestupových vod jej dělí osm bodů.

Jestli chce Sevilla usilovat o nejlepší evropskou fotbalovou soutěž, musí si dát především pozor na zbytečné ztráty před domácími diváky. Po třech remízách v řadě dokázala porazit až zatím sestupující Tenerife. Další ránu však dostala během tohoto týdne po prohře na hřišti předposledního Valladolidu.

Gijon čeká na vítězství poslední čtyři zápasy, na zisk všech bodů z výjezdu pak od února, kdy porazil Zaragozu. Od té doby čtyřikrát prohrál a jedinou branku vstřelil na Santiago Bernabeu. Nedá se tak očekávat zopakování loňské přestřelky, kdy ani hattrick Mate Biliće v první půli neodvrátil výhru Sevilly 4:3.

Didier Zokora, Cala, Julien Escude a Fernando Navarro překonali své zdravotní problémy a budou moc andaluskému týmu pomoci v boji o čtvrté místo. To si naopak budou muset odpustit Abdoulay Konko, Diego Perotti a Marius Stankevicius. Za Gijón si nezahrají Sergio Matabuena a Alberto Rivera, svou šanci tak může dostat mladičký Landeira.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.85 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Barcelonu čeká další překážka v cestě za obhajobou titulu, tentokrát to je městský rival Espanyol. Ten sice neprožívá povedenou sezónu, ale doma dokáže zahrát dobře. Trenér Barcelony Guardiola nechce riskovat ztrátu tříbodového náskoku v čele ligy a touží vyhrát všechny zbývající zápasy.

Hosté se dostali do čela tabulky minulý víkend, když vyloupili tvrz do té doby vedoucího Realu Madrid. Ve vloženém kole se nic nezměnilo, Barca i Bílý balet bodovaly naplno.

Do konce sezóny nyní zbývá šest zápasů. "Očekávám, že Madrid bude vítězit. Jsou schopni do konce ligy neztratit ani bod. To musíme mít na zřeteli a také bodovat. Je jen na nás, abychom si nenechali utéct mistrovský titul," říká trenér Barcelony Pep Guardiola.

"Máme náskok tří bodů, skóre, vzájemnou bilanci, všechno, ale rozhodně nejsem v klidu. Možná kdyby šlo o jiný tým, ale tohle je Real Madrid a ten už nebude ztrácet body," pokračoval Guardiola. Kouč hostí dobře ví, že Espanyol se na derby dobře připravuje a bude mít obrovskou motivaci slavnějšího rivala pokořit. Poprvé se barcelonské derby odehraje na Cornelle, novém stánku Espanyolu.

Pro domácí přišla výborná zpráva v podobě omilostnění Carlose Kameniho. Kamerunský brankář byl ve středečním utkání se Santanderem vyloučen, vedení Espanyolu ale dosáhlo u disciplinární komise smazání červené karty. Kameni se tak opět postaví do branky.

Trenér Mauricio Pochettino se na večerní zápas velmi těší. "Víme přesně, jak Barca hraje. Budeme se snažit jí co nejvíc znepříjemnit její hru," varuje Argentinec. "Hrajeme proti nejlepšímu týmu na světě a zároveň největšímu rivalovi, pro Barcu to může být nejtěžší zápas. To ale pro nás platí stoprocentně."

Především Espanyol se bude vyrovnávat se značnou marodkou, Pochettinovi chybějí zranění Ivan De La Pena, Javi Marquez, David Garcia a Fernando Marques. Barcelona bude postrádat Andrese Iniestu, Zlatan Ibrahimovič s Erikem Abidalem by ale mohli nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.75 - 5.35 - 1.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Atlétiko nadále pokračuje svou sezónu na třech frontách, v lize však oproti pohárům zaostává za očekáváním. Villarreal s šestibodovým náskokem na svého soupeře si nesmí nechat ujít jakékoliv body, Evropská liga je totiž stále ještě na dohled.

Los Rojiblancos čeká v příštím týdnu semifinále Evropské ligy s Liverpoolem a vyhlíží je také květnové finále Copa del Rey. V lize se jim ale úspěch podstatně vzdálil. Po nenápadné bezbrankové remíze s Valencií přišly dva špatné výkony, které přinesly vysokou porážku v Espanyolu a následné domácí nemilé překvapení s Xerezem.

Villarreal sice prohrál svůj poslední zápas na půdě Getafe, doma však předvádí skvělé výkony. Od lednové porážky s Osasunou vyhrál pětkrát v řadě a inkasoval jediný gól. A vlastní diváky v zádech zná i ve vzájemných zápasech s Atlétikem. Oba týmy se bez přestávky střetávají na nejvyšší španělské úrovni od sezóny 2002/2003 a madridští hráči si odváželi všechny body pouze jedinkrát.

V dresu hostů se může znovu objevit Ujfaluši a Camacho, naopak pauzu si dá Raúl Garcia. Na odvrácené straně musel Garrido povolat své mladé naděje kvůli absentujícímu Sennovi a Rodriguezovi.

Domácí lodivod tak může dostat trhlinu do, podle něj neporušených, evropských nadějí. Sanchez se naopak snažil vyvrátit obavy, zda ještě bude Atlétiko v lize bojovat o body. "Nechtěl bych, abychom budili dojem, že ve zbývajících zápasech už není o co hrát," věří v profesionalitu svých hráčů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.90 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona32265180:1983
2.Real Madrid32262485:2980
3.Valencia CF32178752:3559
4.RCD Mallorca321571050:3752
5.Sevilla FC321561146:3851
6.Athletic Bilbao321461245:4448
7.Getafe CF321451346:4047
8.Villarreal CF321371246:4446
9.Deportivo La Coruña321271333:4243
10.Atlético Madrid321171448:5040
11.CA Osasuna321081430:3738
12.Sporting Gijón329101333:4137
13.UD Almería329101334:4537
14.Espanyol Barcelona329101326:4037
15.Racing Santander328111334:4635
16.Real Zaragoza32891538:5633
17.Málaga CF327111437:4232
18.CD Tenerife32781731:6129
19.Real Valladolid325131432:5428
20.Xerez CD32681828:5426

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (218)

Přidat komentář
Filipow

barca vyhraje 3:0 góly si rozdělí Pedro s Messim..:)

Reagovat
madridcan

jeden gol Pedro,jeden gol Messi a posledny gol kopnu do lopty naraz

Reagovat
smazaný uživatel

..no ano, naraz a z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní tipy na http://protip.snadno.eu/

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonu, lídra španělské ligy, čeká městské derby proti Espanyolu. Druhý tým tabulky Real Madrid by potřeboval, aby odvěký rival zaváhal. "Je pro nás ohromně důležité, aby Espanyol vyhrál. V sobotu ze mě bude fanoušek Espanyolu," říká záložník Realu Rafael van der Vaart.

Reagovat
DreamTeam

nj Espanyolu dnes pribude spousta fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

nebodaj ta to prekvapilo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie len ma zaujalo ze o tom pisu

Reagovat
smazaný uživatel

strasne je pre mna zaujimave ze kamenimu odpustili tu cervenu, normalne sa to nestava ale pre real je to velmi dolezite... dufam len ze rozhodca nebude mat na sebe biely dres...

Reagovat
madridcan

som cital na barcelonskej stranke clanok o tych kartach...zaujimave citanie

Reagovat
Footballer

To máš pravdu, že to je záhadné, když mu za jasnou červenou kartu odpustili trest na příští zápas. Velice zajímavé

Reagovat
madridcan

nic o zahadach som nepisal.Neviem naco namna reagujes ked pozeras Akty X

Reagovat
Footballer

Zajímavé, záhadné...není to snad jedno? Hlavní je, že ta červená se vůbec neměla odvolávat...

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Kily

neviděl jsem zápas Realu v Almerii, tak se zeptám - za co dostal Albiol onu žlutou kartu? A byla to karta z kategorie, že by se případně dala smazat, nebo o ní nebylo pochyb?

Reagovat
smazaný uživatel

sem fanousek Barcy a zruseni trestu pro Kameniho mi nabizi jednoduche vysvetleni ale to ze zrusili kartu Albiolovi chapu protoze ji dostal za nic ale presto by meli merit stejnym metrem pro vsechny

Reagovat
smazaný uživatel

Nedotkl se ho. Současná disciplinárka na Real kašle, všechno zamítá, ale s tímto asi nemohla nic jinýho dělat. Jinak Real o to ani nechtěl žádat, bylo to přání Albiola, který chtěl proti vám hrát. Toho Kameniho ale nechápu .

Reagovat
Kily

ok, díky oběma. Chtěl jsem si udělat vlastní obrázek nezkreslený názory jiných. I když nevím, co Albiol bude mít z toho, že v jednom utkání ukáže, že je daleko lepším obráncem než čtyři zadáci Valencie dohromady :) Kameniho jsem viděl a podle současného výkladu pravidel tam prostě nebylo co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem, žes tam psal v diskusi něco o fňukání. Nějak to rozveď. Nastínění něčeho je fňukání? Autor tam jen podal, co si o nastálé situaci myslí a tys nijak relevantně jeho mínění nevyvrátil. Spíš jsi tam plácal něco o laserech do očí, což jsem vůbec nepochopil, proč jsi to do toho zamotal.

Reagovat
madridcan

coze?Ja som nereagoval este nikdy do diskusie na spominanej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

tak to velká omluva . Nicméně - když si to tam otevřeš, tak tam někdo přesně pod tímhle nickem psal (akorát měl malé první písmeno) a shodou okolností to byl také Slovák.

Z tolika náhod naráz jsem vydedukoval, žes to musel být ty (kor, když jsi tady ten článek zmínil)

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam psal někdo pod nickem "Madridista" a ty jsi "madridčan". Prostě jsem se seknul

Reagovat
madridcan

ti tu skopirujem co som napisal kamaratovi ked mi odkaz na ten clanok hodil nan astenku na FB

dneska v noci jak som prisiel som cital o tom,ze Raulovi bola zrusena karta.Marquezova aj Kameniho karta bola jasna.Nepacia sa mi sice teorie o tom,ze ako real podplaca a blbosti,ale zvaz samozrejme stoji za madridom cize co ine si mozu fanusikovia barcelony mysliet?Je to blbe,Kameni hrat nemal to je jasne,ale predsa su v clanku veci ktore si ramesse mohol odpustit.Real zadlzeny nieje,respektive je,ale vramci normy ako ine velkokluby ku prikladu aj barca.Za Ronalda uz je real v pluse,Kaka od toho tiez urcite nema daleko,reklama,vitazstva,vstupne a dalsie veci ved vies-sa rataju na konto realu a neverim,zeby boli nejak extra zadlzeny.Samozrejme si este musel poznamenat,ze real barce nedal ani gol,ale co som tam chodil cez tu sezonu co sme u vas vyhrali Baptistovim golom 0:1 a doma 4:1 ziadne take reci neviedli a chybu hladali kde?U rozhodcov,pri zvaze a podobne veci o ktore si obtieraju usta stale castejsie a castejsie.Je to dobry clanok,je ta kusisko pravdy,ale vramci normy a netreba za vsetkym real vidiet.Kebyze su schopny protivnici pre barcu a real aj ti su tlaceny za titulom,lebo katalansko to proste ani nepovazuju za sucast spanielska(alebo ako by som to povedal) a su asi taki oblubeni ako baskovia.Podmienky by mali byt pre kazdeho rovnake,ale napriklad Ronaldo tiez dostal trest na dva zapasy za ten laket-preco?vsimni si si videa,vidiet tam umysel?Preco dva zapasy?Vela krat nam nebola odpustena zlta karta pre klucovy zapas.Zaver je asi taky,ze je to az do oci trosku bijuce a vela rozhodnuti za jeden den proti barcelone.ALe ked si vsimnes tak obranca espanyolu Munitisa natlacil na Kameniho tak mozno vychadzali z toho.Uz je zbytocne o tom polemyzovat,ked uz sa rozhodlo

Reagovat
smazaný uživatel

s některýma věcma souhlasím, s některýma ne, ale nesouhlasím hlavně s tím koncem. Není zbytečné o tom polemizovat, když už se rozhodlo. Je třeba o tom naopak mluvit. My to tady nijak nezměníme, ale pokud by tohle rozhodnutí (jsem rád, že souhlasíš, že špatnému ) vyvolalo vlnu zájmu i ve španělsku, mohlo by to lidem na svazu ukázat, že si nemůžou dovolit úplně všechno

Reagovat
madridcan

moj nazor je taky,ze Kameni urcite hrat nemal,ale Real v tom prsty nema.Ked ma tak nepriamo a to tak,ze je ,,automaticky" tlaceny dopredu.Preco kazdy v tom vidi podplacanie a podobne veci?Proste ludia na zvaze uprednostnuju Madrid pred Barcou a to je vsetko.Pozor tymto nevravim,ze s tym suhlasim len sa mi nepacia slova podplacanie a podobne sprostosti.Toto ramesse napisal dobre-Real dal miliony do novych hracov a tym padom to robi reklamu celemu spanielsku.Ruka v ruke ide s tym,ze spanielsko musi daco spravit pre Real.Ani nechcem vediet co to tu dneska bude ked Espanyol vyhra alebo proste uchmatne body slavnejsej barcelone a uz vobec nechcem vediet co to tu bude na konci sezony keby tato strata rozhodla o titule..

Reagovat
smazaný uživatel

A z čeho vycházíš? Vždyť Villar nás má rád jak v prdeli ostnatej drát, všechno nám i Barceloně v posledních letech zamítá, zatímco ostatním se anulují karty docela běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale můžou si za to sami, takové debilní pravidlo jsme měli snad jen my, když se dávala za některé čk podmínka, což už Hašek naštěstí stihl zrušit. Neskutečná hovadina, která poškozuje fotbal.

Reagovat
madridcan

o tych kartach som spominal vyssie-mne sa nepacil Ronaldov trest za laket

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co tu vytahujes veci s pred dvoch sezon a keci o albiolovi ci marquezovi? pointa je kameni, nemyslim ze je to az taky velky problem a uz vobec to nieje dostatocna vyhovorka v pripade ze by fcb prehrali, predsa len vyhovorit sa na brankara by bolo dost smiesne...

samozrejme ze som cital clanok a vlastne ma dost nastvalo ked som sa dozvedel ze kameni chyta lebo dovtedy som bol v tom ze bude chybat, naschval som nespomenul ine karty leboh sa nechcem bavit o marquzovi a albiolovi ale ta kameniho mala podla mojho nazoru zostat

no a ten clanok..., nieje objektivny ale kedze fandim barcelone tak to akosi dokazem tolerovat... nieje nakoniec podstatne co sa rozhodne za stolom, nie ak dnes barca ukaze ze chce titul a ze si ho zasluzi..

Reagovat
madridcan

pretoze som to kopiroval z facebooku kde som reagoval na kamaratove video,ktore mi poslal a chcel vediet moj nazor na vsetko.V clanku bolo aj video s Marquezom a hovorilo sa aj o Albiolovi tak som sa vyjadril aj k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

chapem

Reagovat
Xavi8

Dnes dufam v Kameniho kiksy

Reagovat
smazaný uživatel

no bylo by to parádní .

Reagovat
blaugrana

2:0, ak osa už stalo v poslednej dobe zvykom, strelcami budu Messi a Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 !

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe uz dostal povolenie trenovat s tymom

Reagovat
smazaný uživatel

spanelska liga si takymato rozhodnutiama sama sere do huby a u lidi klesa takto bude anglicka liga vzdy lepsi skoda

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral si dnes manu vs man city? , anglicka liga nieje lepsia

netvrdim to na zaklade jedneho matchu ale to bol as taky priklad, druhe muzstvo hralo so stvrtim, mestske derby... zapas nic moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, kdo se dival, tak videl velke mnozstvi nepresnosi, zbytecnych ztrat mice a celkove se na to moc divat nedalo.....La Liga je divacky atraktivnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem sa zastavat PL.. ale bol to o dost zazivnejsi zapas ako Clasico..

Reagovat
smazaný uživatel

no nemal by si sa moc zastavat pl kedze si vyhlasil ze najlepsi brankar spanielska chyta v almerii tak asi dost uznavas kvalitu pd alebo si len tupe decko ktore sa snazi vymysliet zakazdim nieco aby malo pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

o com to meles?.. to tupe decko si zjavne ty.. co ma spolocne to ze najlepsi brankar v La Lige tento rok je v Almerii s urovnou zapasov ?..

Reagovat
smazaný uživatel

no skus porozmyslat...

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa tyka kvality teamov jako su vyrovnane tak PL je urcite lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnanejsia.. to je a co sa tzka el clasica bolo nudne , hlavne pre vas lebo ste mizerne hrali ale urcite to nebolo horsie ako ten dnesny zapas .. aj ked teraz pozeram totenham celzi a to uz je o niecom inom, jednoducho chcem len povedat ze ani pl nieje zas az taka prenaramne dobra, je tam kopec zapasov pri ktorych clovek zaspi..

Reagovat
Tomanatura

Co třeb derby Spurs - Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som len prvy polcas , toto bola pl, taka ako by mala byt podla mna aspon,ale to co tvrdim je ze tomu tak nieje vzdy..

Reagovat
smazaný uživatel

NO TO JE SKANDAL

Reagovat
smazaný uživatel

Ibracadabra si dá uno banano. jinak bych to viděl tak na 0:2 pro Barču. Zbytek ať si hraje, jak chce.

Reagovat
X-bano-X

Uz len necela hodinka a derby je tu Dnes potvrdime ze nas nejaka komisia nezastavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Alves, Piqué, Milito, Puyol; Xavi, Busquets, Touré; Pedro, Messi y Maxwell.

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom que el sap tothom

Barça, Barça, Barça !

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek experimentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Pep zas vymýšlí nějakou kulišárnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie Maxvell sa posunie na LW a hráme klasicky 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem někde, že nehrajeme 4-3-3?

Reagovat
X-bano-X

Hmm to nieje dobre zatial, hraju presne to co na nas plati. Vysoky presing a tvrdo.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Tohle je právě taktika, co je nejspíš odrovná.

Reagovat
X-bano-X

no fyzicky to nemozu zvladnut ale zas na nas to plati, presuju v 3-4 a pristupuju z obrany nakopavame na utok zaloha sa nezapaja...

Reagovat
smazaný uživatel

Praseňol začal pěkně od podlahy. Doufám, že do půle půjde jeden od nich ven. Za šest minut stihli tři tvrďárny

Reagovat
X-bano-X

lrasne Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že půjde co nejdříve do hry Zlatan. Leo si to dnes nemá, s kým dát

Reagovat
X-bano-X

Piqua ma dobru fazonu posledne zapasy hra ako skala. A dnes zatial najlepsi

Reagovat
X-bano-X

*Pique samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

chytnul formu, no. Jak jsem mu vyčítal, že šel oproti loňsku výkonnosně dolů, tak už se vzpomatoval.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak Alvesova karta snad prisnejsia ako prisna, aj ked to uz bol druhy faul no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Toureho "faul" ocenený žltou rozhodca naplňuje moje očakávania

Reagovat
smazaný uživatel

az na to, ze zlutou nedostal....

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prehliadol som nejak

Reagovat
X-bano-X

k tomu snad nieje co dodat, ten hrac chcel Yayovi zabranit v odkope a siel mu pod nohy.....ubohost..

Reagovat
smazaný uživatel

nedostal ji

Reagovat
smazaný uživatel

Borci,jak zatim hrajeme???..prisel sem az ted,byl sem na nakupech...byly nejaky sance?

Reagovat
smazaný uživatel

Espaňol hrál prvnů půlhodinu jak na tripu. Pak trochu odpadli. Nicméně šance zatím žádné. Pedro jedno takové náhodné břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

diky diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ibru za Maxwella

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes opäť

Reagovat
Chygro25

Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, Vicky

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés

Maxwelll dolů, Ibra na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

hraje messi?

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka proti těm nadrogovanejm vrahům jsme přežili, tak snad trochu přes přestávku ochladnou a dle mě tohle nemůžou vydržet dlouho.

Do druhé půlky určitě Zlatana (pokud je na 100 % zdravý) nebo Bojana. Messi je tam na vše sám.

Reagovat
Footballer

Jo jo, ten Bojan by se mi líbil, poslední dobou má střeleckou formu, kterou by mohl dneska potvrdit. A Ibru bych šetřil na Inter, neriskoval bych opětovné zranění, ještě když to je lýtko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted vidim ten vickyho zakrok,majstrr

Reagovat
X-bano-X

Prvy polcas no Fraska. Espanyol "hra" to co potrebuje a je o dost nebezpenejsi zatial. Vicky nas zachranil - krasny reflex. Hrame pomaly a to je voda na mlyn supera. Kazdy jeden zakrok je dohravany, v kazdej v vypichovacke su ruky, v 90% subojov espanyolu nejde o ziskanie lopty ale o prekazenie akcie supera. Je to taky hnusny nicivy styl hrany na vysledok. Priklad bol Messi a jeho prienik cez 3 v 16. 3 zakroky kazdy rukami na rozhodenie stability supera. Na taku hru je zbranou len hra na 1 dotyk resp nase "trojuholniky". Zatial som to videl tak 2-3 krat a hned z toho boli prieniky. A celkom nechapem Pepa co myslel tym Maxwelom v utoku, na lavicke mame 3 tocnikov a v utoku hra obranca...pochopil som to v Clasicu kde to bol pekny tah ale nie u supera co nechce hrat. Im je predsa jedno koho okopu ci Maxwela alebo Henryho/Bojana/Ibru...toto nas moze mrziet. Snad bude druhy polcas lepsi..tu by sa hodil Iniesta a jeho prieniky cez 3 hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

To nase dobyvani branky je nekdy strasne,je nas tam 4 na 4 ...a my se snazime to okopavat,nez se hraci espanyolu vrati...proc to nekdo nezkusi nabombit z dalky...

Reagovat
smazaný uživatel

lol messimu ujede mic a on piska faul?

Reagovat
Footballer

Ujede míč a že ho předtím 3 hodiny držel to jsi neviděl co?

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem jen to opacko, coz byl moment kdy mu ujel mic...a on piskal....mozna proto ten otaznik na konci, co?

Reagovat
indy

kde ta vykopali

Reagovat
smazaný uživatel

Správný krok od Pepka. Milito dnes měl cca 4 zbytečné ztráty, co smrděly průšvihem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je jejich 12ty hrac..

Reagovat
Footballer

Hmm zbytek zápasu v 10...

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu sme hrali v 10..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to bude extrémně těžké.

Nicméně ta karta ... No, nechám to tak. Callejon spíš spadnul sám, než že by mu Dani pomohl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

spatny link :D

Reagovat
Footballer

Ty vole!!!

Reagovat
X-bano-X

cely ten zapas je presne taky oko to co mu predchadzalo

Reagovat
Footballer

Dá se to tak říct...Tak pojďte kluci ušatí, ukažte co ve vás je

Reagovat
smazaný uživatel

byla tu ruka nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

nepískatelná situace...za tohle penalta prostě ne....

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi jasne,kdyz nehraje real :)

Reagovat
X-bano-X

napalena, to sa nepiska. Okrem toho Leo mu to napalil schvalne kedze nemal komu..trosku detinske

Reagovat
smazaný uživatel

skoda...aspon ma trefu

Reagovat
smazaný uživatel

a nevim,co tam dela henry,to uz by tam lepe odehral pinto...

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí asi nechtěl udělat dvě stejné chyby a tak v první půli se ruka Puyola pískala a teď ruka proti Espaňolu ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase se jedna z ruk Pyuola taky nepískala....a teď tu situaci u hranice 16ky bereš jako penaltovou? to snad ne

Reagovat
Footballer

Ukazuje se, že ani v 10 nemáme problém s tím hrát naší typickou hru, zápasu tedkom dominujeme, ale prostě ten 1 tam chybí no...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi,nejlepsi playmaker a pokazi to....chlapci,hrajeme !

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi zdá, že od vyloučení přestal Espaňol hrát. Mělo by se to využít

Reagovat
X-bano-X

Je to tak ale Henry gol neda, teda lepsie do golovky sa nedostane, Pedro si velmi zbieha do pola a tak tiez nema sil na 45 metrov sprintu a Leo je tam sam....skoda Ibra by sa hodil ale nie na poslednych 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby kazdy makal alespon z pulky jako puyol :(

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Espaňolu zápas bolí a nezdá se mi, že je chyba v bojovnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem to tak,ze puyi vali nahoru dolu,nahoru dolu...xavi parkrat ztratil mic a pak sel na prochazku....takhle se to nesmi hrat

Reagovat
Footballer

Uf, kolik chybělo...

Reagovat
Footballer

Tak pojď Zlatane...

Reagovat
X-bano-X

Ked sa Pep boji zranenia tak ho tam nemal davat, ked sa neboji tak tych 9 minut je tak na

Reagovat
smazaný uživatel

nedržkuj furt

Reagovat
smazaný uživatel

ma naprostou pravdu,co tam jako posilal henryho ??...rekni mi,kdo si jeste mysli,ze muze neco uhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na výsek zápasu od Henryho nástupu do vyloučení a pochopíš, proč tam Henry šel roztáhnul hru, strhnul na sebe pozornost obránců a měli jsme před vápnem více prostoru.

Po vyloučení to Espaňol (pro mě nepochopitelně, skoro to vypadalo, že na to vyloučení čekají a tím pro ně zápas dopředu skončil) vzadu zavřel a tím překazil plány, co Pepek měl. Schválně si někde najdi ten úsek a musíš to pochopit. Já to měl zrovna napsané v příspěvku a přišlo to vyloučení, tak jsem to smazal.

Reagovat
X-bano-X

Tak to bol rafinovany plan poslat bez formy hrajuceho Henryho nieco na ihrisku roztahovat. Hral velke kulove. Roztahoval tak akurat usmev madridistom ked videli ze nehrame 10 ale 9. Jeho zaujem o hru bol 0, stal v offside a cakal na prihravku od Messiho ktory dvihol hlavu ale ked to uvidel radsej minutu kluckoval medzi 3 ako by posral akciu nahravkou Henrymu...najdi mi 1 akciu kde Henry lepsie roztahoval hru ako Pedro.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

jj presne to som mal na mysli DIK

Reagovat
indy

ved ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona (fc) neměla jedinou větší šanci, takže vítězství by bylo celkem nespravedlivé....nezbývá nic jiného než dnešního zaváhání farsy využít, porazit netopýry a doufat, že farsa ještě s někým ztratí....

Reagovat
DreamTeam

ja bych rek ze nemela ani mensi sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este ich cakaju pekne zapasy na Villareale a Seville napr

Reagovat
DreamTeam

2 body jsou v Madridu zitra musime dalsi 3 ziskat

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad ma Vaart ted radost...

Reagovat
smazaný uživatel

nie len on

Reagovat
smazaný uživatel

Real si de za titulem....a my mu to jeste usnadnujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

real ma k titulu stale daleko....

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz o neco blizsie

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon to bude jeste napinave snad

Reagovat
smazaný uživatel

ked porazime Valenciu tak verim ze uz dame vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

barca ma tezsi zapasy,pokud nasadi takovyhle styl sevilla ci villarreal (kteri maji o hodne lepsi utocniky) tak mame -6 bodu :) ....

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla by vas potrapit mohla, bude dulezite v jake sestave bude hrat...co se tyce villarealu, tak to je tym u ktereho uz si radsi netipuju...jsou schopni vseho

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva tymy nas muzou porazit,spis to vidim u sevilly,villarreal by treba bod mohl urvat,takze je to v pichi ...

Reagovat
Footballer

...proč ten pesimismus? stále jsme první, stále si můžeme dovolit zaváhat, a hlavně - stále máme všechno ve svých rukou!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslis ruky Henryho a Messiho, tak to potěš

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

když si to můžete dovolit, tak snad zaváháte

Reagovat
smazaný uživatel

zavahat uz nemuzeme,pokud real porazi valencii je to o bod,pokud zavahame,real je pred nami....je to v nasich rukou,nevim,jestli je to vyhodou,musime bojovat do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

já jen koukám. Ty nechápeš, že pro Espaňol je zápas s náma svátkem. Výsledky v tomhle dvojzápase téměř rozhodují o jejich úspěchu a neúspěchu. Vůbec nemůžeš porovnávat, co hrají oni a někdo jiný. Neříkám, že někde neztratíme, ale tohle fakt nesrovnávej. To, jak dneska Espaňol hrál, to už nikde nepotkáš. Oni odepíšou klidně zápas v týdnu, jen aby porazili o víkendu nás.

A už prosímtě nech těch poraženeckých řečí. Nedá se to číst.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi normálně spadnul na hlavu dneska. To jsou kecy

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoci,to je takovy amok po nevydarenem zapase,dej mi hodinku a uz budu moci normalne komunikovat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si běž ten svůj amok léčit někam jinam. Třeba do baru. Chápu, že tě ztráta štve, ale to neomlouvá, co tady píšeš.

Pokud by se takhle měl chovat každej, dejme Realu titul už na začátku sezony a nebojujme o něj.

Srovnej se

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, nechapu. To je vira ve svuj klub

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená plichta. Espaňol sice fyzicky opravdu odpadl, ale v deseti to bylo proti nim moc těžké.

Nejlepší na place určitě Pique, kterej několikrát parádně zachránil. Nejhorší byl odstoupivší Milito.

Je škoda, že zrovna tihle nadopovanci loni nespadli. Nebyli od toho daleko. Třeba jim to někdy i vyjde

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si napisat ze za to mohol Kameni

Reagovat
DreamTeam

vsak uz kdyz ho videli v brane tak dostali taky psychicky blok ze nebyli schopni se ani mezi tyce trefit..Milito se pri rozehravkach soustredil prave na Kameniho ktery ho uplne uhranul a proto toliko kazil,Kameni kolem sebe navic vyzaroval zvlastni auru ktera zapricinila ze hraci Espanyolu meli rychlejsi regeneraci a +30stamina no a v druhem polocase Kameni pouzil zdrcujici kouzlo Red pig a Barca dohravala v 10

Reagovat
Footballer

ty voe, dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to, že neměl Kameni práci, neznamená, že fraška, co tomuhle kolu předcházela, byla nechutná a ukazuje, jak moc ten titul chcete.

Nicméně - ještě pořád prohlašuješ, že Kameniho zákrok nebyl na červenou? Co jsem četl, tak i nejskalnější uznali, že nechápou, jak mu ji mohli zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

pozrem si to znovu

Reagovat
Footballer

S Piquém jednoznačně souhlasím, dneska hrál výborně

Reagovat
X-bano-X

Zapas sme si posrali sami, tu niesu ziadne vyhovorky na mieste. Espanyol nedosahuje ani spolky kvality tymov co porazame s prstom v nose. Pep to podcenil, podcenil, PODCENIL. Hrali sme jedno velke H****. Som teda dost nastvany kedze mame pred sebou este 2 tazke zapasy ale toto bolo na slucku. Henry uplne 0 snad to bol jeho posledny zapas lebo uz nemam sil vidiet ho tam ako sa prechadza. Leo, co k nemu na koni zazdil 2 utoky lebo chcel ist sam.... to nebudem komentovat kedze som nastvany a urcite by som dal nieco co by som neskor lutoval. Len par hracov znieslo standard.

Pique - jednoznacne najlepsi v zapase prehral az 1 suboj, je zas v top forme

Puyol - bojoval, okopali ho tak ze by sa zemiaky dali sadit, ale hral kvalitne

Alves - na zaciatku ho tam vyprovokovali a tiahlo sa to s nim cely zapas, detinske hadky s rozhodcom atd. jednoznacne sklamal

Milito - pacil sa mi mal tam par chyb ale nic vazne

Henry - jedna velka 0, jeho vykon je na , hrac co dojde zlomit zapas je cerstvy a "drinda" tam ako keby mal uz zabehnuty maraton

Valdes - ked mohol podrzal nas,isty ako vzdy, jedno blbe vybehnutie s hlavickou, inak

Xavi - vela toho vybojoval ale nemal si s kym narazit, cim trosku krival jeho vykon

Yaya - na takeho supera si myslim ze namal hrat, nieje tak pohyblivy( aj ked v porovnani s Sergiom je to zlaty hrac)

Sergio - vyfaulovala sa na nom polka Espanyolu, prestavam ho mat rad, futbal je kontaktny sport a ked to pocas zapasov za rezervu nezistil tak teraz ma o com rozmyslat.

Pedro - snazil sa, behal ale nebol tam Ibra na narazacku ci podrzanie a spravenie priestoru, skoda

Leo - Stale ho zdvojovali/strojovali a cely zapas si nevedel poradit s tvrdostou, rukami a vobec celou hrou supera, soloval a dnes mu to nevyslo, bohuzial dnes sa mi nepacil

Ibra(12 minut) - ukazal viac ako cely nas utok spolu, toto bol presne zapas na ake sme ho kupovali, hraci supera pouzivali ruky a rozhodca to pustal cize ani jeho polofauly by nepiskal, bolo vidiet ako dokazal drzat loptu a tym robil priestor pre spoluhracov. Skoda ze len 12 minut aj ked je lepsie porazit Inter so zdravym Ibrom ako Espanyol a riskovat zranenie. V tom pripade som ale nepochopil tych 12 minut kedze okopat ho mozu aj za 3 minutky.

Keita - bojoval, hral dobre

Pep - prvy krat nic nevymyslel teda skor vymyslel blbost, prvy polcas tam sedel ako Pelegriny. Tak v 60-70 minute ho napadlo postavit sa a trosku to tam burcovat. Som sklamany, tak predsa nieje neomylny....

Tak uz to bude len 1 bod. Mame vonku Sevilu a Villareal. Vyhodou je ze obaju budu hrat nie nicit co nam sedi, tak snad to uhrame. Nerad by som zazil aby nam Espanyol ukradol uz druhy titul za 5 rokov.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné. Tobě bych přál, aby ses vrátil o deset let.

Jsi přežraný úspěchů a výher a pak to takhle vypadá - rozhodí tě každá ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak, pred desiatimi rokmi sme mohli akurat snivat o tom co sa teraz deje , nikto vtedy nebral barcu vazne a teraz ked hraju a vyhravaju tak by niekto chcel aby vyhrali jedenast zapasov z desiatich ..

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, ze je to derby. Chapu, ze je to pro Espanyol zapas jako hrom. Ale je to tym pohybujici se nad v dolni polovine tabulky. Tak jak to, ze dokaze byt v obrane jistejsi nez Real. Jakto, ze dokaze vymazat hru Barcelony a jeste byt v utoku mnohem ofenzivnejsi a nebezpecnejsi? Vzdyt Real a Barcelona je taky derby....Doufam, ze se Pelle dival a studoval...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ale nechápeš uvažování Espaňolu. Pro ně je to zápas roku. Oni se šetří jen na něj. Je to takhle s nima pravidelně. Oni se dokážou hrozně hecnout.

Ikdyž je pravda, že podobný zápas roku to měl být i pro vás a bojovali jste, jak jste bojovali ... .

Je to o srdcařích. Espaňol je má, vy ne

Reagovat
Footballer

Je to tak, škoda, že loni Espanyol nesestoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli to chapu uplne zcela presne, tak jak Espanyolaci. Ale chapu, ze to je pro ne jedine dva dny, kvuli kterym hraji cely rok fotbal. Chapu, ze se na to dokazi vyhecovat. Ale Real by je mel svoji kvalitou prevysovat. I Clasico by je melo vyhcovat. Real by mel byt v utocne fazi (kdyz uz ne v obranne) kreativnejsi. Asi je to fakt o tom, ze hraci Barcelony tu atmosferu dychaji odmala a 3/4 Realu ne. Proto, kdyz mozna prijde na lamani chleba, tak to tak dopadne.

Nicmene, tym je pohromade prvni rok. Vyzkouseli si to a pristi rok uz budou vedet, o cem to je. Aneb, snad za 5 zapasu svet nekonci

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Vaart, jaky mate pocit z vitezstvi Vámi oblibeneho tymu?

http://realmadrid200708.files.wordpress.com/2009/05/rafael-van-der-vaart-11.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Melu blbosti ze z vitezstvi. Z Remizy... Jako zurnalista se fakt asi neuzivim...

Reagovat
smazaný uživatel

No Real má motivaci, tak snad to neposerou, škoda že Espanyol nevyhrál, to by bylo fakt jako vystřižené z premier league

Reagovat
madridcan

kym vcera o takomto case som si bol vitazstvom nad valenciou isty,dneska si uz taky isty niesom.Samozrejme verim vo vitazstvo,ale nie tak neochvejne ako vcera.Ked si dam na chvilu dole ruzove okuliare,ktorymi casto pozeram na real tak zistim,ze vzdy nam podobna moznost ako teraz zvazovala nohy.Raz to dopadlo dobre(Sevilla),inokedy nie(Lyon),ale verim,ze dneska predvedieme suverejny futbal a vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

real neumi vyhravat velky zapasy .bude v problemech D.Villa hatrick

Reagovat
madridcan

momentalne je pre nas kazdy zapas velky

Reagovat
smazaný uživatel

ale neni to ziadne pravidlo.. napr s Valenciou a Villarealom vonku, alebo Sevilla doma a 2 zapasy s Marseille sme vyhrali

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

a ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej, že nemá charisma...

Reagovat
smazaný uživatel

Lass uz musi do zakladu !

Reagovat
DreamTeam

aj Benzema by mel

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes musí vyhrať! snáď to neposerú, keď majú už takúto šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi po zapase s Espanyolom :"The referee had helped the team that did not want to play football."

Reagovat
smazaný uživatel

Šak má pravdu, jen prasili a nehráli nic. A Když dá Alvésovi za takový "faul" druhou žlutou, tak to potom měl Espanyol dohrávat v 9...

Reagovat
Footballer

To je pravda, když se podíváš, jak hrála Barca a jak Espanyol, který hrál jako prasata, ale to je u nic zvykem, když hrajou proti nám a ten, kdo dohrával v 10, jsme byli my, trochu divné

Reagovat
smazaný uživatel

nehrali nic?.. hrali urcite lepsie ako vy, mali viac sanci a zasluzili si vyhrat.. Alvesova zlta tam nechapem ako sa mozte stazovat, hrac by isiel do brejku a on ho zastavi faulom.. celkom jasny faul na zltu.. je sice pravda ze ich mali dostat viac aj domaci.. ale Xavi ma podobne vyhlasenia po kazdom zapase, ktory vam navyjde.. bud betonuju, alebo hraju tvrdo.. nech si proste uzna ze boli horsi

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo teda měl od nich dostat čk nebo 2 žk a za které zákroky?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na záznam a odpověz si sám. Už jsem to psal během zápasu - do šesté minuty mohli mít tři karty a v tohle tredndu pokračovali.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tři tvrďárny", to měly být ty karty?

Reagovat
smazaný uživatel

nám za tyhle tvrďárny karty dával bez uzardění

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že do 6. minuty podle online zrovna faulovali hráči, kteří později tu žlutou dostali a mohli tak být vyloučeni, ale to bych musel znovu vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky. Klidně se na to můžeme podívat někdy spolu.

Ne, nech to už spát. Jde mi jen o to, že prostě Xavi měl pravdu a nevidím důvod, proč by to neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JEŠTĚ ŽE TĚCH SMAJLÍKŮ NEMŮŽEŠ POUŽÍT VÍC

Reagovat
smazaný uživatel

a neřekl pravdu? Proboha, vždyť to bylo evidentní, že jim šlo v první myšlence o to, jít do soupeře a až pak o balon. Ale jo, jen se dál ztrapňuj

Reagovat
smazaný uživatel

keby Xavi nemal taketo reci po kazdom nevydarenom zapase tak nic nenapisem..

Reagovat
smazaný uživatel

takže řekl pravdu, ale tobě se nelíbí, že to řekl po nepodařeném zápase. Ty se asi nezměníš

Reagovat
smazaný uživatel

a mne sa ten futbal Espanyolu pacil.. velmi pekny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

což potvrzuje, že měl Xavi pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

az na tie fauly hrali dobry futbal.. takze trochu objektivity by neuskodilo..

Reagovat
smazaný uživatel

trochu se v tom ztrácím. Dostali jsme se od Xaviho pravdivého prohlášení k fotbalu? Tak v tom případě jo. Už jsem to psal včera - lítali jako fredky, nasazení na 120 %. Určitě se jim zápas povedl. Objektivita mě nechybí. A ty čti, co kdo napsal.

A ohledně toho Xaviho prohlášení - měl pravdu a sám to uznáváš. Tak proč jsi se mu ještě před pár minutama smál?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Xavimu stacilo povedat neco ako hrali zbytocne tvrdo a mali byt za to potrestani.. a nie ze nechceli hrat futbal.. to uz prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec souhlas

Reagovat
Kepy_FCB

Real dnes vyhraje ale mistr nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co mě k tomu vede, ale mám tušáka, že Real zklame. Dost možná jejich forma, kdy projeli s náma a pak se štěstím dali slaboučkou Almérii ...

Reagovat
smazaný uživatel

tam mala stastie skor Almeria, ze mali v brane Alvesa a my sme zahadzovali sance ako obvykle..

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia s jejich obranou nemá moc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Valencie předvede dobrý výkon - 2:2 !

Reagovat
Al Capone

200 pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak, že v základe bude zase Gago

Reagovat
X-bano-X

Batman s Vami netopieri. Ukazte im zac je toho loket (ci tak nejak )

Reagovat
gonzalesl_is_back

Co to přijelo za tým na Bernabeu? Vypadá to jak Xerez :))) Zatím jednoznačně pod kontrolou, Hala Madrid jedeme!

Reagovat
X-bano-X

Po tom co tam Xerez hral naposledy ako domaci je to prijemna zmena co?

Reagovat
gonzalesl_is_back

nechápu, každopádně Valencii převyšujeme zatím v tomhle zápase minimálne o 1 třídu

Reagovat
X-bano-X

To je pravda dnes ich slusne dusite, ja len ze mas kratku pamat. Dnes sa tu vysmievas z Vale Pritom naposledy ste doma dostali klepec a vy ste vyzerali ako Xerez.

Reagovat
gonzalesl_is_back

A to mluvíš o jakém zápase? Klepec říkám něčemu jako 5:0 nebo podobně, a to se nekonalo Navíc se nikomu nevysmívám, jen konstatuji průběh zápasu. Ostatní mě teď nezajímá, jdeme si pro 3 body a vy ještě jednou zakopnete, to mi věř

Reagovat
X-bano-X

Porovnavat Vale a Xerez je vysmech. To je ako keby tu niekto rovnal Real a Almeriu. Dostat 2:0 DOMA je klepec naviac ked tam boli dalsie 100% sance.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele