33. kolo
19.04.2010 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:0

Mallorca doma opět zvítězila a ukázala taktéž bodujícím konkurentům v boji o Ligu mistrů, že se čtvrté příčky nehodlá vzdát a bude o ní bojovat do konce sezóny. Domácí mužstvo bylo v celém zápase lepší, Osasuna si vytvořila jenom dvě větší šance, jinak branku Dudu Aouateho výrazně neohrozila. Mallorca si připsala 14. domácí vítězství v sezóně.

Na Osasuně bylo výrazně znát, že jí chyběl nejlepší střelec a klíčový muž ofenzívy Walter Pandiani. Domácí mužstvo nemělo s útočníky hostí žádné potíže, ani Masoud, ani Aranda nedokázali projít pečlivě bránícím blokem baleárského týmu a ohrozit brankáře. Ofenzíva byla bezzubá a obrana nájezdům domácích marně odolávala.

V utkání se bojovalo spíše mezi oběma šestnáctkami, než v nich, a tak není divu, že nejzajímavějším momentem prvního dějství byla pouze a jen branka domácího mužstva, kterou vstřelil po rohovém kopu Borjy Valera Rubén.

Po obrátce se Mallorca zlepšila a osobou Aritze Adurize sahala ve dvou příležitostech po navýšení náskoku. Obávaný baskický střelec poprvé mířil vedle, podruhé ve vyložené příležitosti napálil Ricarda. Pojistky se Mallorca dočkala až v samotném závěru utkání, když se prosadil střídající Alhassane Keita.

Autor: Jiří Lapáček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele