33. kolo
18.04.2010 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Xerez CD - Racing Santander 2:2

Fotbalisté Xerezu doma jen remizovali 2:2 se Santanderem a vidina záchrany se jim opět vzdálila. Diváci viděli celkem čtyři branky, po dvou na obou stranách. Domácí sice brzy vedli, ale nakonec museli zachraňovat bod čtvrthodiny před koncem.

Byl to domácí Fabián Orellana, který otevřel skóre utkání. Po přesné přihrávce Moma zakončil, ale brankář Coltori ho senzačně vychytal, nicméně na okamžitou dorážku už byl krátký a Xerez vedl 1:0. Hosté mohli odpovědět po půlhodině hry, Boladovu šanci však velmi dobrý zákrokem zlikvidoval Renan Brito. O chvíli později minul branku Manuel Arana a rovněž Xerez měl dobrou příležitost, hlavičku Leandra Giody zneškodnil až obránce Crespo. Santander se do poločasu dočkal vyrovnání, skvělou práci odvedl na pravé postraní čáře obránce Crespo a jeho přihrávku dotlačil do branky Tchité - 1:1.

Po změně stran viděli diváci znovu dvě branky. V 58. minutě šel hostující Racing do vedení, Sanchéz totiž fauloval v pokutovém území pronikajícího Bolada a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu bez problému proměnil Tchité a svojí druhou brankou v zápase stanovil prozatímní výsledek 2:1 pro Santander. Xeróz chtěl pochopitelně co nejdříve vyrovnat a ještě strhnout důležité vedení na svojí stranu, měl několik náznaků, ale vyrovnání se dočkal až později. Čtvrthodiny před koncem, přesně v 73. minutě domácí vyrovnali, Sanchéz proměnil hlavou dlouhý balón do pokutového území a bylo to 2:2. Do konce utkání měly oba celky ještě zajimavé šance strhnout vedení na svojí stranu, jenže branka už nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele