33. kolo
18.04.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Zaragoza 0:0

Athletic Bilbao doma nenašlo recept na obranu sestupem ohrožené Zaragozy a jen remizovalo 0:0. Pro baskický celek je to ztráta v boji o Evropské poháry. Bezbrankový výsledek přinesl radost spíše hostům, kteří ho nutně potřebují v boji záchranu.

Pro domácí mohlo vše začít dobře, to by si však musel útočník Llorente výrazně lépe poradit s přihrávkou do oblasti značky pokutového kopu, Llorenteho zakončení bylo opravdu mizerné. Skóre se neměnilo ani po hlavičce De Marcose, ten hlavičkoval na zadní tyč těsně vedle. Bilbao mělo jasnou převahu a po dlouhém nákopu se dostal ke střele Llorente, pálil však jen do náruče Roberta. V dalším okamžiku si chtěl Susaeta vymodlit pokutový kop, svůj pád ale notně přihrál a rozhodčí mu to nezbaštil.

Asi v největší šanci domácího Bilbaa byl v prvním poločase De Marcos, který dostal před branku přesnou přihrávku ale brankář Roberto předvedl zákrok první extratřídy a uchránil Zaragoze prozatímní bezbrankový stav. Královský klub Zaragoza neměl příliš šancí, jedním z mála světlých okamžiků byla Suazova rána vedle branky. První poločas byl ve znamení drtivé převahy domácích, nicméně hrálo se na branky a tu diváci zatím neviděli.

Také druhý poločas začal šancemi Athleticu Bilbaa, Susaeta po krásné akci trefil jen z mírného úhlu boční síť Robertovy branky. Basický celek měl neustálou převahu a Zaragoza se jenom bránila, v další stoprocentní šanci selhal Llorente, ten se dostal v bezprostřední blízkosti ke gólové hlavičce, jeho problémem však byla přesnější muška či vůbec trefit balón. V závěru už Bilbao přeci jenom docházely síly, diváci čekali celý zápas na branku marně, neboť ta za devadesát minut nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a fortuna ma radost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele