33. kolo
18.04.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Real Valladolid 0:0

Domácí Malaga hrála s Valladolidem 0:0, a v boji o záchranu to prakticky nic neřeší. Malaga je sedmnáctá a Valladolid dokonce předposlední. Oba celky budou mít do konce La Ligy co dělat.

První šance zápasu vzešla ze standardní situace, Aleman zamířil z přímého kopu vedle a brankář Munua vlastně nemusel zasahovat. Malaga zareagovala rovněž standardní situací, Duda ale z velké dálky napálil míč přesně do náruče brankáře Jacoba. O chvíli později nedosáhl Forestieri na pěknou přihrávku Bahy, to byla velká šance, neboť Forestieri byl před Jacobem úplně sám. Ve 35. minutě se z těžké pozice prodral k hlavičce hostující Costa ale bohužel pro Valladolid branku netrefil. V prvním poločase už se nic dalšího nestalo a po přestávce se mohlo jít na poločas druhý.

Na začátku druhého poločasu měl velkou šanci domácí kapitán Gomez, ten se po rohovém kopu dostal k hlavičce, jenže přestřelil. Na druhé straně rovněž netrefil branku Costa. Střídající Fernando pálil nepřesně a pánu bohu do oken zase Apono. Malaga se branky nedočkala ani po zakončení Forestieriho, jenž se natlačil na přední tyč ale branku vůbec netrefil. Forestieri neproměnil asi největší šanci celého zápasu, poté co si v pokutovém území v klidu připravil mič se snažil obstřelit hostujícího brankáře, on ho opravdu obstřelil ale branku přitom těsně minul.Diváci se zkrátka branky nedočkali a utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele