22. kolo
01.02.2014 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Valladolid 0:0

Jen centimetry scházely Getafe k důležité výhře nad Realem Valladolid, před chabou diváckou kulisou však madridskému klubu nebylo přáno. Oba celky se tak rozchází s nerozhodným výsledkem 0:0, což nijak nepomůže ani jednomu z nich.

Když vezmeme v potaz i neúspěch v ligovém poháru, činí nedávná bilance Getafe šest porážek a jednu remízu za sebou. Když však v nastaveném čase druhého poločasu z dálky napřáhl Diego Castro, zdálo se, že konečně dojde na klíčové zmrtvýchvstání domácích. Dalekonosná rána ale skončila pouze na brankové konstrukci, a tak brzy následoval i konečný hvizd rozhodčího.

Jakkoli ještě nedávno mělo Getafe vysoké pohárové ambice, nacházelo se před zápasem s Valladolidem vzdáleno pouze pět bodů od momentálně sestupujícího Valladolidu. Hosté navíc mohli jít do utkání pozitivně naladění, neboť v minulém kole zaskočili favorizovaný Villarreal a zvítězili 1:0. Možná i proto do zápasu vstoupili lépe a vypracovali si první šance. Jesús Rueda se svou hlavičkou ze čtrnácté minuty těsně neuspěl, když míč napálil do tyče, Stefan Mitrović s Danielem Larssonem mířili vedle a Javi Guerra přinutil domácího brankáře Moyu k zákroku, skóre však zůstalo nadále neměnné.

Přežitý úvodní tlak hostů vlil krev do žil i Getafe, které ve zbytku první půle převzalo na hřišti iniciativu a skrze Ángela Lafitu zkoušelo strhnout vedení na svou stranu, byť neúspěšně. Po změně stran se pokračovalo v zaběhnutých kolejích bez větších šancí ať už na té či oné straně. Až v 72. minutě se Moyá znovu zapotil při ráně Víctora Péreze z osmnácti metrů. Po neúspěšném zakončení Manucha připadla poslední šance zápasu domácímu Castrovi, ovšem jak už bylo zmíněno výše, jeho parádní rána pouze orazítkovala branku bez kýženého gólového efektu.

Autor: Martin Kantor / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele