Primera División - souhrn 13. kola

08.11.2013, 21:57, aktualizováno 10.11.2013, 22:53
Komentáře a souhrny
Barcelona zvítězila na půdě Betisu a pojistila si vedení v tabulce, jelikož Atlético veze z Villarrealu jenom bod. Po výhře nad Realem Sociedad se na městského rivala dotahuje Real Madrid. Nahoru jde Sevilla, která veze tři body z půdy Espanyolu. Doma vyhrály Granada a Athletic, Valencia hrála nerozhodně s Valladolidem...

Real Betis - FC Barcelona 1:4

10.11.2013 21:00

Góly: 90. Jorge Molina (pen.) - 36. Neymar, 37. Pedro, 63. Cesc Fàbregas, 79. Cesc Fàbregas

Barcelona si čtyřmi góly na hřišti Betisu Sevilla zajistila tříbodové vedení v tabulce La Ligy. Dvěma góly se blýsknul Cesc Fábregas, za domácí snižoval v samotném závěru z pokutového kopu Jorge Molina. Real Betis tak se ziskem pouhých devíti bodů musí setrvat na dně Primera División. Katalánský velkoklub naopak přečká reprezentační přestávku na čele nejvyšší španělské soutěže.

Utkání začalo z obou stran opatrně. Domácí Betis byl překvapivě více na míči, avšak hvězdná sestava hostů nepřipouštěla domácím žádnou větší příležitost k ohrožení Valdésovy brány. Aktivní hra Betisu mohla přinést gólový efekt v 18. minutě. Po centru Vadilla měl blízko k otevření skóre Juan Carlos, ale hlavou míč nasměroval pouze do připraveného Valdése. O chvíli později musel ze hřiště kvůli zdravotním problémům Lionel Messi, nahradil jej Andrés Iniesta.

Hra Betisu byla výrazně svázaná taktikou, domácí se snažili drobnými fauly kouskovat průběh utkání a nepouštět Barcelonské ke své typické kombinační hře. I přesto hosté dokázali Sevillu výrazně přehrávat. Ve 27. minutě byl blízko gólu Neymar, hlavičkou ale minul domácí branku. Domácí kontrovali šancí Vadiilla, jenž přesprintoval obránce Montoyu, ale ztroskotal na skvělém zákroku Puyola. Chytrá hra Barcelony přinesla gólovou odměnu v 35. minutě. Alex Song našel přesnou přihrávkou za obranu Fabregase, jenž nesobecky přihrál do vyložené pozice Neymarovi a brazilskému útočníkovi už zbývalo pouze doklepnout balón do prázdné brány - 0:1! Prakticky vzápětí po rozehrání převzal míč na vlastní polovině barcelonský Pedro, jenž si předkopl balón za obránce Betisu a sám sprintoval na bránu domácích. Svůj sólový únik zakončil šestadvacetiletý útočník bravurně a rázem vedli Katalánci o dva góly!

Po změně stran neviděli diváci na stadionu Manuela Ruize nějakou strhující podívanou, o to větším překvapením byla v 51. minutě střela Nony, která orazítkovala tyč Valdésovy brány! Zlepšený výkon ze začátku druhého poločasu ale domácí nevyužili, a tak mohl v 60. minutě trestat Neymar. Autor prvního gólu svůj samostatný únik však ani napodruhé neproměnil v gólový zápis. Zmařená příležitost ale Barcelonské nemusela dlouho mrzet. V 63. minutě totiž roztočili hráči Barcelony sérii bleskových přihrávek, na jejímž konci se před domácím brankářem Sarou vynořila hned trojice hostujících hráčů a pro Cesca Fabregase už nebyl problém dopravit míč do odkryté branky - 0:3!

Utkání bylo prakticky rozhodnuto, ale domácí stále neskládali zbraně. Za příliš otevřenou hru je však Barcelona ještě jednou potrestala. V 79. minutě se po rychlém přechodu do útoku dostal k centru Dani Alvese hlavičkující Cesc Fabregas, který pohodlně zvýšil už na 0:4! Zaplněné hlediště však domácí hráče stále hnalo alespoň za snížením nepříznivého stavu.

Odměnou byla neúnavným fandům akce z první minuty nastavení. Dani Alves lehce zatáhl v pokutovém území pronikajícího Javiera Matillu a sudí José Luis González neváhal s nařízením pokutového kopu. Exekuce penalty se ujal Jorge Molina, který s přehledem stanovil konečný účet zápasu na 1:4!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 1:1

10.11.2013 19:00

Góly: 79. Juanfran (vl.) - 2. Mario Gaspar (vl.)

Villarreal zase obral o body mužstvo z hlavního města. Po remíze s Realem Madrid ve čtvrtém kole vybojovala Žlutá ponorka bod i s Atléticem Madrid a opět tak zasáhla do bojů o nejvyšší příčky. Po remíze 1:1 ztrácí Rojiblancos na vedoucí Barcelonu už tři body, Villarreal naopak potvrdil postavení v první čtveřici La Ligy.

Začátek utkání se pro hostující Atlético nemohl odvíjet lépe. Už ve 2. minutě totiž Juanfran poslal nebezpečný centr do vápna domácích a nabíhající Koke natolik zmátl obránce Villarrealu Maria, že si Juanfranův pas nešťastně srazil do vlastní brány - 0:1! Brzký úvodní gól tak významně poznamenal taktiku obou mužstev prakticky po celý zbytek zápasu i proto, že následnou šanci na vyrovnání zahodil ve vyložené šanci Cani, jenž levačkou poslal balón těsně vedle Courtoisovy svatyně.

Otevřený fotbal pokračoval i v následujících minutách. Villarreal se snažil vývoj utkání otočit, Atlético vyčkávalo na vhodnou příležitost k protiútoku. Zároveň se hrála poměrně tvrdá hra, která vedla k vysokému počtu faulů a tím i standardních situací. Přesto se ani jedno mužstvo nedokázalo dostat do vyložené pozice, a tak se šlo do šaten za příznivějšího stavu pro hostující celek.

Po změně stran pokračovalo Atlético ve své tradiční taktice rychlé kombinační hry, zatímco domácí sbírali procenta v držení míče. Aktivní hra Villarrealu mohla skončit gólem v 64. minutě, když Aquini výborně přihrál Jonathanu Pereirovi, jeho rána levou nohou ale zamýšlený cíl nenašla. Nadlouho jediným vzrušením byl tak incident mezi Diegem Costou a Gabrielem Paulistou ze 71. minuty. Costa naprosto dětinsky vrazil před přímým kopem domácích loktem do břicha Paulisty, načež se brazilský obránce teatrálně skácel na zem. Trapný incident ale penaltou pro Žlutou ponorku neskončil, a tak se domácí fanoušci mohli soustředit na další fotbalovější akce.

V lepším světle se domácí hráči ukázali už za necelých deset minut. Po autovém vhazování Maria převzal míč Perbet, který se obratně zbavil dotírajícího Tiaga a předložil míč nabíhajícímu Ikechukwu Ucheovi. Nigerijský útočník nabízenou šancí nepohrdlnul a zajistil svému týmu vyrovnávací branku - 1:1! Závěrečná desetiminutovka, ve které mohly rozhodnout utkání obě mužstva, už vyloženou šanci nepřinesla. Atlético tak napodobilo svého městského rivala a z El Madrigalu si odvezlo pouze jeden bod. Villarreal naopak dokázal, že jeho výkony z úvodu sezóny nebyly náhodné a po sezóně strávené v druhé lize si plně si zaslouží umístění mezi nejlepšími čtyřmi týmy Primera División.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Valladolid 2:2

10.11.2013 17:00

Góly: 29. Dorlan Pabón, 76. Sofiane Feghouli - 9. Javi Guerra, 50. Alcatraz

Valencie musela doma s Valladolidem dvakrát dotahovat nepříznivý stav, ale pokaždé to zvládla a vybojovala remízu 2:2. Přesto všechno však budou mít svěřenci Miroslava Djukiće pocit ztracených dvou bodů, neboť zápasu jasně dominovali a navíc neproměnili pokutový kop.

Díky výhře nad Getafe měla Valencie na co navazovat, zatímco Valladolid kontroverzně ztratil všechny body s Almérií, kde vítěznou branku obstaral útočník Rodri vlastní rukou. Od úvodního hvizdu se domácí ujali iniciativy a hned po čtyřech minutách hry dostali příležitost kopat penaltu. Krajního beka Barragána totiž srazil na zem brankář Mariňo, jenž se štěstím vyvázl pouze se žlutou kartou. Ke štěstí hostů se k pokutovému kopu postavil Ever Banega a trestuhodně překopnul branku.

O čtyři minuty poté se vyplnilo klasické rčení "nedáš, dostaneš", když Valladolid vstřelil branku ze své první vážnější akce dopředu. Alcatraz unikl po pravé straně, nacentroval do šestnáctky a Javi Guerra hlavou překonal gólmana Guaitu. Los Che se však nenechali rozhodit a vytrvale bušili do hostující obrany. Parejo s Banegou ještě neuspěli, ale do třetice to už domácím vyšlo zásluhou Pabóna. Kolumbijský forvard, který rozhodl i výše zmíněné utkání s Getafe parádní ranou zdálky, se i nyní pokusil o to samé. Tentokrát sice nevyrazil všem divákům dech, ale přesto se jeho rána díky teči Ruedy dostala za záda bezmocného Mariňa.

Ještě do poločasu měl skvělou šanci poslat Valencii do vedení útočník Paco Alcácer, ovšem Mariňo jeho střelu zblízka dokázal zastavit nohou. Když pak neuspěl ani aktivní Pabón s další dalekonosnou ranou, šly oba celky do kabin za nerozhodného stavu. Pět minut po změně stran se znovu ujali vedení hosté. Alcatraz využil zaváhání Mathieuho a sám přesnou ranou překonal Guaitu podruhé. Domácí málem dovedli zareagovat takřka okamžitě, Canalesova střela však mířila těsně nad a Parejo následně z přímého kopu orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

Přesto nakonec na vyrovnání došlo čtvrthodinu před koncem. Canales z levé strany podsekl míč pro Feghoulliho, jenž se nemýlil. Ještě lépe mohlo být pro Los Che po šanci Pabóna, jenže střelec prvního gólu tentokrát ze skvělé pozice hlavičkoval nepřesně. Závěru zápasu pak překvapivě patřil Valladolidu. Nejprve po skvělé práci Osoria musel Guaita vytáhnout kvalitní zákrok a jen chvilku nato jej ranou zpoza vápna zkoušel překvapit Álvaro Rubio. I tehdy si ovšem brankář Valencie poradil, a tak zápas skončil nerozhodně 2:2. Pro Miroslava Djukiće nejde o příliš dobrou zprávu, jeho tým totiž i napotřetí doma nedokázal zvítězit a zůstává hluboko ve středu pole ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 1:3

10.11.2013 12:00

Góly: 24. Sergio García - 4. Federico Fazio, 10. Vitolo, 59. Carlos Bacca

Sevilla zvládla náročný zápas v Barceloně a zvítězila nad domácím Espanyolem 3:1. Na brzké góly Fazia a Vitola sice ještě záhy zareagoval snížením kapitán Sergio García, ovšem třetí gól Baccy po změně stran rozhodl definitivně o výhře hostů.

Andalusané tak uťali sérii dvou proher za sebou po nevydařených výkonech proti Realu Madrid a Celtě Vigo. To Espanyol ve své výsledkové i herní krizi pokračuje, v posledních osmi kolech vytěžil katalánský klub pouze čtyři body. Pomyslnou tečku za dalším chabým představením udělal pět minut před koncem Víctor Sánchez, jenž se nechal vyloučit.

Prakticky od úvodního hvizdu se iniciativy ujala Sevilla a brzy za svou aktivitu začala sklízet ovoce. Hned ve třetí minutě Rakitić poslal z pravé strany přímý kop do šestnáctky, nejvýše na jeho pobídku vyskočil hostující Fazio a prudkou hlavičkou na přední tyči poslal míč do sítě. Ještě hůř bylo pro Espanyol o sedm minut později, kdy znovu kapitán Rakitić stál u zrodu gólové akce. Po jeho rohovém kopu vznikl v obraně domácích zmatek, z čehož těžil Vitolo a zvýšil vedení Sevilly na 2:0.

Jen díky skvělému zákroku brankáře Casilly při ráně nezastavitelného Rakitiće zůstal Espanyol na dostřel a vzápětí díky tomu zdramatizoval zápas. Proti proudu hry totiž García naběhl na Simaův centr a překonal v 23. minutě brankáře Beta. Sevillu ani snížení náskoku nijak nerozházelo a ještě do poločasu mohla své vedení navýšit. Pareja s Carricem však se svými hlavičkovými pokusy po centrech Rakitiće pokaždé minuli.

Krátce po změně stran propásl možnost vyrovnat Sidnei, jehož skvěle vymazal Beto. Klid na kopačky hostů pak dodal v 58. minutě Bacca, jenž po přihrávce střídajícího Cristófora přízemní ranou obnovil dvoubrankové vedení Sevilly. Když pak v závěru zápasu uviděl dvě žluté karty Sánchez, bylo o vítězi definitivně jasno.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Rayo Vallecano 0:2

09.11.2013 22:00

Góly: 24. Jonathan Viera, 72. Joaquín Larrivey

Hostující Rayo Vallecano dokázalo předčit domácí Celtu a díky zásahům Jonathana Viery a Joaquína Larriveye se dostalo z pásma sestupu. Enriqueho celek naopak klesá prozatímní patnáctou pozici.

Už po minutě odehraného času se k centru odhodlal mladík Iago Falqué, ale na jeho pokus nikdo z nabíhajících spoluhráčů nereagoval dostatečně včas. Domácí Celta Vigo se snažila odpoutat od posledních příček tabulky, ale její forma je vzácně nevyrovnaná. To Enriqueho hráči potvrdili i dnes večer, když po Minově křižném míči se do šance dostával útočník Nolito. Obránce Tito mu však skvěle načasovaným zákrokem zkazil radost.

Do další zajímavé šance se dostal obránce Hugo Mallo, jehož hlavička mimo tři tyče však vedení Celty neznamenala. Úvodní půlhodina ale příliš mnoho fotbalové krásy nenabídla, což se divákům na stadionu Balaídos ve Vigu příliš nelíbilo. Mnohem více se (především těm hostujícím) fanouškům zamlouvala akce Tita, který našel nabíhajícího spoluhráče Jonathana Vieru, který svým čtvrtým gólem v sezoně poslal Rayo do vedení.

Hosté se snažili kout železo, dokud bylo alespoň částečně žhavé, takže mladý záložník Saul Ňíguez se odhodlal k zajímavé ráně z větší vzdálenosti. Jeho pokus však Rayu příliš mnoho radosti nepřinesl. Po půlhodině musel své reflexy předvést také domácí brankář Yoel Rodríguez, kterého vystrašila hlavička Arbilly. Po Lassově centru se do zakončení hnal Jonathan Viera, ale jeho postavení bylo sudím Teixeirou Vitienesem shledáno jako postavení ofsajdové. Do druhé půle vstoupilo aktivněji opět Rayo, které krátce po změně stran dostalo příležitost zahrávat standardní situaci z osmnácti metrů. Záložník Roberto Trashorras však míč napálil mimo tři tyče.

Deset minut po úvodu druhé půle se na hrací plochu dostal útočník Joaquín Larrivey. Bývalý hráč italského Cagliari ke konci utkání notně přispěl k další změně skóre. Nejprve se však do šance dostal střídající Rafinha. Mladý záložník, který svůj talent v Celtě rozvíjí formou hostování z katalánské Barcelony, se dostal do zakončení díky nepozornosti obránců. Svůj pokus ale poslal mimo tři tyče. Larrivey se nejprve zastřeloval, když jeho projektil musel nadvakrát krotit brankář Yoel. Zkušený argentinský útočník si vše vynahradil o pár minut později, když do sítě usměrnil centr Adriána Embarby a navýšil vedení svého týmu!

Domácí Celta se snažila zdramatizovat utkání a povést se to mohlo zejména střídajícímu Michaelu Krohn-Dehlimu, který sedm minut před koncem utkání jen těsně minul tyč Rubénovy brány. Poslední slovo ve večerním utkání měli domácí, kteří zaměstnali Rubéna hlavičkou obránce Huga Malla. Ta se však do prostoru brány nevešla, takže hosté mohou bez zbytečných dramat oslavovat tři body.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Levante UD 2:1

09.11.2013 20:00

Góly: 72. Mikel Rico, 84. Aritz Aduriz - 33. David Barral

Athletic Bilbao otočil jednobrankové manko a v druhém poločase si brankami Mikela Rica a Aritze Adurize zajistil vítězství nad Levante v poměru 2:1. Bilbao si díky výhře upevnilo postavení v nejlepší pětici La Ligy, ale pro příští zápas přijde o vyloučeného střelce vítězného gólu Adurize. Hráči Levante zaznamenali již druhou porážku v řadě a pohárová umístění se jim pomalu vzdalují.

Utkání začali lépe domácí, kteří na svého soupeře vlétli řádně nabuzení. Už v osmé minutě je ale mohl hlavičkou zmrazit hostující Barral, na brankové čáře zachránil svůj tým obránce Iraola. Ve 14. minutě se v samostatném úniku řítil domácí Guillermo Hierro na brankáře hostů Navase, gólman z Kostariky ale jeho úmysl výborně vystihl a celou akci zmařil.

Další zajímavý moment přišel až v 34. minutě. Hostující Xumetra se po pravé straně vynikajícím způsobem protáhl kolem dvou bránících hráčů Bilbaa a předložil balón nabíhajícímu Davidu Barralovi, jenž z bezprostřední blízkosti nadvakrát překonal gólmana Iraizoze - 0:1!

Do druhého poločasu tak vstupovali domácí za nepříznivého stavu. Trenér Ernesto Valverde reagoval nasazením Mikela Rica a Aritze Adurize, což se v dalším průběhu utkání ukázalo jako mistrovský tah. Baskové hráli i ve druhém poločase o něco aktivněji, ale dlouho si nedokázali vypracovat gólovou příležitost. A kdy už se domácí dostali do slibné šance, úřadoval brankář Navas. Jako například v 61. minutě, kdy senzačním zákrokem vykryl hlavičku Artize Adurize.

Gólové radosti se tak nový stadion San Mamés dočkal až v 72. minutě. Centr z pravé strany vyrazil Navas ke zcela volnému Mikelu Ricovi, jenž střelou z voleje vsítil vyrovnávací gól Bilbaa - 1:1! Probuzení Baskové tlačili svého soupeře, seč mohli. Levante se bránilo pouze za cenu tvrdých zákroků, za něž vyfasovali žlutá napomenutí Diop a Rodas. Ani ostřejší hra však hostům nebyla nic platná. V 84. minutě totiž milimetrově přesný pas na vzdálenost snad pětadvaceti metrů posadil Iturraspe na hlavu Aritze Adurize, jenž rozhodl o výhře domácích přesnou střelou k levé tyči Navasovy brány - 2:1!

Střelec vítězného gólu byl ještě v nastaveném čase za nesportovní chování vyloučen. Po drobné strkanici v pokutovém území domácích se teatrálně skácel Simão Junior a rozhodčí Borbalan nepochopitelně vytáhl rovnou červenou kartu. I tak ale domácí uhájili vítězství, o němž rozhodla dvojice střídajících hráčů Rico a Aduriz.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Elche CF 1:1

09.11.2013 18:00

Góly: 18. Pedro León - 61. Richmond Boakye

Getafe ztratilo nadějně rozehraný domácí zápas s Elche a navzdory skvělému výkonu brankáře Moyi pouze remizovalo 1:1. V první půli svým čtvrtým gólem sezony poslal madridský klub do vedení Pedro León, ovšem po změně stran ligový nováček srovnal zásluhou Boakyeho.

Domácí vstoupili do utkání správnou nohou a hned Elche přibili k jeho vlastní brance. Z Leónova nebezpečného rohu se však hosté vymanili a záhy to byli naopak oni, kdo se mohl ujmout vedení. Přímý kop Javiho Márqueze Morena však dokázal zastavit svým prvním zákrokem odpoledne brankář Moya. Gólman Getafe se pak musel činit i při ráně Suáreze a v patnácté minutě Moyu nepřekonal dalekonosnou střelou ani Carles Gil de Pareja.

Vedení se tak nakonec přece jen ujali favorizovaní domácí. Diego Castro poslal vzduchem povedený centr přímo k nohám Leóna, jenž z hranice pokutového území levačkou napálil míč do sítě. Ještě do poločasu se pokoušel vyrovnat Gil, ale Moya si i tentokrát s jeho pokusem zblízka věděl rady. Po změně stran měl příležitost uklidnit domácí druhým gólem Pablo Sarabia, jenže střílel nepřesně, stejně jako Pedro Mosquera o pět minut později.

Elche se po hodině hry nakonec přece jen dočkalo zaslouženého vyrovnání. Aaron Ňiguez z levé strany nacentroval do šestnáctky, kde číhal ghanský reprezentant Boakye a hlavou z těsné blízkosti pokořil bezmocného Moyu. Ani to však Elche nestačilo, ligový nováček se hnal za vítězstvím. Znovu u toho byl Ňiguez, jenž pět minut po vyrovnávací brance opět ztroskoval na skvělém Moyovi, přestože neudělal nic špatně.

Na opačné straně mohl rozhodnout o výhře Getafe střídající Gavilán, jenže jeho střela z dálky vystoupala příliš vysoko. Osmadvacetiletý záložník se na samotném konci zápasu dostal ještě k jedné pološanci, ovšem i tentokrát si brankář Herrera v poklidu ránu pohlídal a zařídil Elche druhý bod z posledních čtyř zápasů.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Sociedad 5:1

09.11.2013 16:00

Góly: 12. Cristiano Ronaldo, 18. Karim Benzema, 26. Cristiano Ronaldo (pen.), 36. Sami Khedira, 76. Cristiano Ronaldo - 61. Antoine Griezmann

Real Madrid suverénně ovládl domácí zápas s Realem Sociedad a hlavně díky hattricku Cristiana Ronalda zvítězil 5:1. O jasné výhře madridští rozhodli ještě do poločasu, v němž nastříleli hned čtyři branky.

Stejně jako minulý týden proti Seville i tentokrát Real předvedl ofenzivní smršť, která musela přítomné diváky řádně bavit. Dalším pojítkem mezi oběma zápasy byl hattrick Cristiana Ronalda. Portugalská superstar góly v 12., 27. a 76. minutě posunul své statistiky na číslo šestnáct. Šlo navíc o jeho devatenáctý ligový hattrick v dresu Realu a také šestatřicátý gól v letošním kalendářním roce. Ani v jedné z těchto zmiňovaných kategorií nemá Ronaldo přemožitele.

Aby toho nebylo málo, připravil adept na zisk Zlatého míče druhý gól zápasu pro Karima Benzemu. Útočné dvojici sekundovala i letní posila Gareth Bale, jenž asistoval u branku Khediry. Celkem tento hvězdný trojlístek, který Real stál na přestupovém trhu přes dvě stě milionů liber, byl na konci šestnácti z posledních sedmnácti gólů bílého baletu v posledních čtyřech zápasech. Jedinou výjimkou je již zmíněný Khedira.

Zatímco ofenziva madridského klubu válí, obranná činnost má stále výrazné mezery a ani tentokrát si nepřipsala čisté konto. V 61. minutě totiž kosmeticky zmírnil debakl hostů Antoine Griezmann, svěřenci Carla Ancelottiho tak mají z posledních sedmnácti zápasů pouhá tři čistá konta. Na bodovém zisku to však nic nemění, tříbodová ztráta na Barcelonu a ještě o bod méně na Atlético Madrid znovu vyvíjí tlak na oba vedoucí kluby v ligové tabulce.

Hned v sedmé minutě málem Cristiano Ronaldo otevřel skóre, když z dobrých třiadvaceti metrů trefil povedenou ránou břevno, ale dlouho jej to mrzet nemuselo. Benzema jej totiž pět minut nato našel v pokutovém území centrem zpoza šestnáctky a portugalský kanonýr z úhlu propálil bezmocného Brava. Oba aktéři si následně prohodili role a zařídili druhý pojišťovací zásah šest minut poté. Nadějný Griezmannův průnik skončil na špatné finální přihrávce a takřka z protiútoku poslal Ronaldo přesnou přihrávku Benzemovi, jenž přízemní ranou na zadní tyč znovu nechal Brava akorát vyzvednout míč ze své sítě.

Domácí však stále neměli dost a další góly brzy následovaly. Po ráně Ronalda se míč nešťastně odrazil do ruky Markela Bergary, což rozhodčí posoudil jako provinění proti pravidlům a nařídil pokutový kop. Přísně nařízenou penaltu Ronaldo suverénně proměnil ranou doprostřed branky. Když pak v 36. minutě připravil další gólovou šanci Gareth Bale pro Samiho Khediru a německý reprezentant nezaváhal, mohli se hosté jen modlit, ať už je jejich utrpení konec.

Ani po změně stran se obraz hry příliš neměnil. Madrid se nadále hnal za co největším vítězstvím, ovšem právě tehdy se trefil Sociedad. Povedenou kolmici Vely využil Griezmann beze zbytku a lobem zaskočil brankáře Lópeze. Na víc se však hosté nezmohli, naopak ještě zbyl čas na závěrečný gól utkání, který neobstaral nikdo jiný než Cristiano Ronaldo. Z přímého kopu zakroutil svým typickým způsobem míč přes zeď a Claudio Bravo mohl opět jen přihlížet, jak míč končí v jeho síti popáté a naštěstí také naposled.

Více informací k zápasu

Granada CF - Málaga CF 3:1

08.11.2013 22:00

Góly: 48. Youseff El Arabi, 59. Youseff El Arabi, 77. Youseff El Arabi - 54. Juanmi

Youssef El-Arabi porazil Malagu 3:1. I tak by se dal nazvat duel, v němž si Granada na domácím hřišti poradila s hosty z Málagy. Hattrickem se za Granadu totiž blýsknul právě marocký útočník, který měl lví podíl na druhém vítězství svého klubu v řadě. Domácí rázně nakročili do vyšších pater La Ligy, Málaga se naopak propadla hlouběji do spodní poloviny tabulky.

Utkání začalo z obou stran opatrně. Vyložených šancí se diváci příliš nedočkali, dominovaly spíše obrany. Za zmínku tak stojí snad jen hlavička El-Arabiho, jenž si v 10. minutě dobře počíhal na centr Buonanotteho, ale v dobré příležitosti branku minul. Domácí sice měli územní převahu, ale k zajímavým příležitostem ji dobře bránící Málaga nepouštěla. Byli to naopak hosté, kdo byl po půlhodině hry blíže skórování. Samuel Sánchez se nečekaně vynořil za zády domácích beků, ale branku v zajímavé pozici minul. Gól do sítě Málagy měl na kopačce v závěru poločasu ještě Foulquier, z oblasti pokutového kopu ale branku rovněž netrefil.

Po bezbrankovém prvním poločasu by si na gólovou přestřelku nevsadil asi nikdo. Brankové hody však začaly záhy po rozehrání druhých pětačtyřiceti minut. Aktivní pressing se domácím vyplatil už ve 49. minutě, kdy Fran Rico vypíchl míč Angelerimu a prchal sám na brankáře Caballera, jenž střelu Rica ještě vyrazil, na dorážejícího El-Arabiho byl však už krátký. Maročan tak začal svůj hvězdný večer, když poslal svůj tým do vedení 1:0!

Málaga rozhodně nesložila zbraně a ihned po obdrženém gólu dostala svého soupeře pod tlak. V 54. minutě si musel brankář Roberto připadat jako na střelnici, domácí beci nechali totiž volné pole střeleckým pokusům hostí, čehož využil tvrdou ranou z hranice pokutového území Antunes. Roberto jeho střelu s obtížemi vyrazil a k dorážce se dostal Sergi Darder, ani ten ale gólmana Granady nepřekonal, a tak musel do branky míč doklepnout až střídající Juanmi, který svému týmu zařídil vyrovnání po pouhých šedesáti vteřinách strávených na hřišti - 1:1!

Domácím ale remízový stav nevyhovoval a už 59. minutě si vzali vedení zpět. Zmatku v obraně Málagy využil Brahimi, který předložil perfektní přihrávku El-Arabimu a marocký forvrad s přehledem překonal Caballera - 2:1! A byla to znova alžírsko-marocká spolupráce, která přinesla Granadě v 77. minutě vytoužený pojišťovací gól. Brahimi převzal na levé straně balón a nikým neatakovaný postupoval do obrany hostí, od které dostal dostatek času se rozhlédnout a najít přesným pasem nikým nehlídaného El-Arabiho. Dost naivní bránění Málagy tak vyústilo v hattrick domácího útočníka - 3:1!

Málaga se už do konce zápasu na nic nevzmohla, a tak si Granada s přehledem pohlídala dvoubrankový náskok.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - UD Almería 0:1

08.11.2013 20:00

Góly: 18. Rodri Ríos

Almería potřetí v řadě zvítězila. Tentokrát to odnesla Osasuna, která na svém hřišti podlehla nováčkovi soutěže 0:1. O jedinou branku utkání se postaral v prvním poločase Rodri, jemuž k sedmému vstřelenému gólu v sezóně pomohla velká hrubka domácího brankáře. Almería díky výhře konečně vybředla ze sestupového pásma, kam se naopak propadli Pamplonští.

Zápas o záchranu začal podle očekávání velmi bojovně, často se hrálo především o střed hřiště a hráči hrozili ze standardních situací nebo střelami ze střední vzdálenosti. Slušnou dělovkou ze zhruba dvaceti metrů se ve 12. minutě prezentoval domácí Cejudo, jenže brankář Almeríe Esteban, jehož dnes rozhodně nečekala žádná nuda na čáře, jeho střelu vykryl. Útoky hostí domácí obrana často likvidovala za cenu rohových kopů. V 18. minutě kopali hráči Almeríe už čtvrtý v pořadí, s nímž si měl pohodlně poradit domácí gólman Andrés Fernándes. Tomu však míč na brankové čáře nečekaně vypadl z rukavic a pohotový Rodri doklepl balón do sítě - 0:1!

Vývoj utkání tedy hrál od začátku do karet hostům, kteří se po vstřeleném gólu soustředili na obranu ve snaze vynutit si rychlý protiútok. Naopak územní převaha domácích dlouho nepřinášela kýžené ovoce. Nejaktivněji se hnal za vyrovnáním domácí Torres, jeho četné centry a přímé volné kopy však obrana hostí bezpečně odvracela. Největší šanci si domácí vypracovali v samém závěru poločasu. Standardní situaci tradičně zahrával Torres, na jehož pas si naskočil Arribas, Esteban však mírnou tečí nasměroval gólovou střelu pouze na tyč!

Domácím ani ve druhém poločase nebyla nic platná převaha v držení míče přesahující 70 %. Hosté dobře bránili a nepouštěli Pamplonu do žádné výraznější šance. Tedy až do 64. minuty, kdy se po autovém vhazování Bertrána dostal balón přes Cejuda až k nepokrytému Núñezovi. Paraguayský útočník však nabízenou příležitostí pohrdl a ze vzdálenosti sedmi metrů minul bránu Almeríe. Domácí mohli udeřit znovu v 71. minutě. Přímý volný kop Torrese našel přesně hlavu Oriola Riery, jehož pokus ale Esteban vytlačil nad branku.

Hosté odpověděli nepřesnou ranou Vidala ze 78. minuty, ale blíže gólu byli o dvě minuty později znova domácí. Bertránův centr prodloužil na zadní tyč Núñez a nabíhajícího Rieru dělily od doklepnutí míče do odkryté branky pouhé centimetry. Zmar v koncovce domácích podtrhl ještě v 89. minutě Silva, jenž se po pěkném průniku do pokutového území dostal až před Estebana, ale skvěle chytající brankář Almeríe nedopustil vyrovnání.

Almería tak ubránila hubený jednobrankový náskok a potřetí za sebou si připisuje plný počet bodů. Pamplona naopak utrpěla druhou porážku v řadě a nejméně v nejbližších několika kolech bude bojovat o přežití v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona13121038:837
2.Atlético Madrid13111131:934
3.Real Madrid13101235:1731
4.Villarreal CF1373321:1324
5.Athletic Bilbao1372420:1823
6.Getafe CF1362517:1420
7.Real Sociedad1345419:1717
8.Granada CF1352611:1317
9.Valencia CF1352617:2117
10.Levante UD1345413:1717
11.Sevilla FC1344523:2616
12.Espanyol Barcelona1343613:1815
13.Elche CF1335513:1714
14.Málaga CF1334615:1913
15.Real Valladolid1326516:2012
16.Celta Vigo1333714:1812
17.UD Almería1333715:2412
18.Rayo Vallecano1340912:3012
19.CA Osasuna1331910:2210
20.Real Betis1323812:249

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (565)

Přidat komentář
X-bano-X

Po prvom zápase - paráda.

Reagovat
Messiáš

Rodri válí, 7 gólů...výchova se pozná, bohužel i v tom, že v minulém zápase dal gól rukou

Almería se hezky zvedá

Reagovat
X-bano-X

Po druhom zápase - paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Treti zapas ta sklame

Reagovat
placa

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

To asi áno, Socky sú vonku marné ale mohli by to byť gólové hody a dočkať sa nejakého setu 6:4. Otázkou je však či sa bude pokračovať v nastolenom trende a uvidíme min. 1 penaltu proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ked v nastolenom trende ligy, tak dve nie? A ak ma pamat neklame(co pri Reale skoro nikdy), tak minulu sezonu si Prieto kopol proti nam v oboch zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Však som písal min. 1

Reagovat
sensei25

ako vidíte ten dnešný zápas medzi realom a san sebastianom?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednotka s vysokym poctom golov(4-5 minimalne).

Reagovat
sensei25

san sebastian má formu...madrid žiadny systém...ak bude san seabastian dobre brániť ich rýchle brejky,tak to bude zaujímavé....uvidíme,už sa nato teším

Reagovat
madridcan

Sranda...vyzera to prave opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tretí zápas - no očakávaný víťaz aj keď manita to byt nemusela. Vzhľadom na prvý polčas spravodlivý výsledok. Antoine výborný. Zvyšok nestojí ani za zmienku. Pri poslednom góle si môže Bravo teda poriadne spytovať svedomie. Real hral to, čo potreboval, v druhom polčase zakríknutý, čím ponúkol Erreale minimálne 3-4 pekné možnosti na zdramatizovanie výsledku. O Moratovi je snáď zbytočné niečo písať. Jednoznačne zatienil všetkých

Reagovat
F.Torres

Zlatý míč bude v dobrých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

O tom od jisté doby nerozhodují zdaleka jen výkony a výsledky na hřišti, takže bych si tím nebyl tak jistý, jakkoliv bych to Cristianovi přál a jsem přesvědčený o tom, že by si ho zasloužil i podruhé v kariéře.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že až po Fernandinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Tak ten nemá konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo po Husbauerovi, ne? Ja se smeju tomu jak mate porad pocit, ze Messi ma protekci.. Chytate se toho nejtrapnejsiho stebla.

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádné stéblo, kterého by se někdo zoufale chytal. Konec konců nedávné vystoupení Blattera bylo všeříkající. A ten Fernandinho byl narážkou na tvůj nedávný výstup, tak se nesnaž být děsně nad věcí.

Reagovat
alcantara

Blatter nie, to zidia. Zidia su za tym vsetkym.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ohromně vtipný, měl bys moderovat nějakou talk show.

Reagovat
alcantara

Je to naozaj tak, ver mi. Ty predsa rad veris roznym konspiraciam a famam, tak by si s tym snad nemal mat problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Výstup Blattera nebyl žádná fáma, ale jednoduše doložitelný fakt, který může kdokoliv zhlédnout. Stejně tak spousta novinářů říká, že se rozhoduje na základě sympatií, ten tlak na to, aby vyhrával Messi nebyl zdaleka jen o nějakém svobodném rozhodnutí na základě výkonů. Ale nechci se tady do toho moc pouštět, stejně přiběhne ta vaše místní skupinka některých culés a vysměje se tomu bez jakéhokoliv argumentu.

Reagovat
Kluivert9

Tomuto se bude dát věřit, až pokud vyhraje letos. Všechny 4 dosavadní byly uděleny Messimu zcela správně a po zásluze. A můžeš to zpochybňovat a stavět se na hlavu jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyly. Minimálně v roce 2010 to bylo do očí bijící. Tehdy byl Sneijder motorem týmu, který vyhrál na klubové úrovni úplně všechno, nejlepším střelcem a tahounem Nizozemců za stříbrem na MS, Forlán dotáhl Atlético za vítězstvím v Evropské lize a Uruguay za čtvrtým místem na MS, Iniesta vyhrál totéž, co Messi, na hru Barcelony měl téměř stejný vliv jako Messi, navíc byl motorem Španělů při tažení za vítězstvím na MS, kde dal ve finále zlatý gól a vyhrál to Messi. To byl výsměch a plivnutí do obličeje těm třem.

Reagovat
alcantara

A zase jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Předložím relevantní argumenty, na které nemáš odpověď - bez jakéhokoliv argumentu se tomu vysměješ.

Reagovat
alcantara

Bolo ti to tu vysvetlene milionkrat a ides si stale svoje...Poved mi, naco

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ty mi nic nevysvětluješ, ty mi říkáš svůj subjektivní pohled na věc, já ti argumentuju svým a ty si myslíš, že když za tebou stojí vrchní řitní alpinista vůči všem culés márty, tak máš pravdu.

Reagovat
alcantara

Verim tomu, co vidim a respektujem nazory ludi, ktori nieco velke vo futbale dokazali. A drviva vacsina tychto ludi sa o Messim vyjadruje v najvacsich superlativoch, zaraduje ho po bok najvacsich legiend, praje mu Zlatu loptu. To snad nieco znamena.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Je spousta osobností v rámci fotbalu, která tíhne k Ronaldovi. Co se Messiho týče, v posledních letech většina lidí favorizovala jeho, to je fakt, ale rozhodně to nebyla žádná drtivá většina, to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno ceho dokazali a jaky maji zkusenosti. Hlasujou podle toho kdo je sympaticky Blatterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

On mluví o osobnostech světového fotbalu, z nichž většina ani nehlasuje, tak se na to radši vykašli, když nevíš, o čem je řeč, jako ostatně většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že nehlasování většiny fotbalových celebrit minulosti o Zlatém míči je opravdu ohromně vtipné, no.

Reagovat
Kluivert9

"Minimálně v roce 2010 to bylo do očí bijící. Tehdy byl Sneijder motorem týmu, který vyhrál na klubové úrovni úplně všechno, nejlepším střelcem a tahounem Nizozemců za stříbrem na MS." Zajímavý. Letos je úplně to stejný Ribéry. Táhne Bayern jak nikdo jinej od rekordu k rekordu a fanoušci Realu to chtějí dát hráči, kterej nevyhrál vůbec nic. A to v roce 2010 Messi vyhrál aspoň Primeru... Zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Sneijder v Interu nebyl zdaleka tak vyrazne vynikajicim hracem samotni fanousci na nej nadavali.

Reagovat
Kluivert9

Mně to říkat nemusíš. Ribéry je v Bayernu daleko víc dominantní, než býval Sneijder v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dva argumenty, proč by to měl někdo vyhrát - trofeje s týmem, individuální statistiky. Pokud je Crstiano letos o 15 gólů nejlepší střelec roku a individuálně vyniká, je naprosto relevantní říkat, že si zaslouží Zlatý míč, stejně jako v případě Ribéryho, který byl motorem týmu, který vyhrál všechno kromě německého superpoháru.

Problém je v tom, že ty argumentuješ jedním vítězstvím v La Lize oproti třeba Iniestovi, který v tom roce vyhrál to samé, co Messi a navíc ještě MS, dal tam zlatý gól a byl motorem Španělska.

Reagovat
Kluivert9

To už jsou tvoje subjektivní dojmy, že Iniesta byl pro hru a titul Barcelony stejně důležitý, jak Messi, co já si neymslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem napsal, že vyhrál totéž a byl skoro stejně důležitý, ale máš pravdu, tady už zabředáváme do subjektivních pocitů.

Reagovat
alcantara

Argumenty nie su dva, argumenty su u kazdeho jedinca odlisne, moze ich byt nekonecny pocet a podla toho, ktorym prisudi najvacsiu dolezitost, sa hlasujuci rozhodne. A ty nemozes povedat, ktory je lepsi a ktory je horsi. Ludia, ktori hlasuju, nie su ziadni retardovani jedinci, ale ludia, ktori nieco vo futbale dokazali alebo sa mu rozumeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina ano. Jinak samozřejmě vím, že ty argumenty nejsou jen dva, myslel jsem to tak, že jsou dva předměty sporu - klubové trofeje vs. individuální statistiky a většinová fotbalá veřejnost se pře, které z těch dvou věcí přisoudit větší důležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

*fotbalová

Reagovat
alcantara

A na co chces argument? Na to, ze si vyvodzujes nezmysly z urcitych vyjadreni a upravej si ich podla seba? Blatter povedal svoj nazor, myslim, ze ma nanho pravo. Druha vec je, ze pritom vyzeral ako uplny saso, ale to nie je v tomto priapde podstatne.

Reagovat
smazaný uživatel

On na tyto názory z pozice předsedy FIFA právo nemá. Respektve, nemůže tyto názory takhle veřejně křičet do světa.

Reagovat
asskicker

ale moze, kazdy moze vyjadrit nazor aky chce a kedy chce, logicky potom ponesie dosledky, to je cele.

ty si upravujes veci ako chces, argumentujes Sneiderom, ale teraz to ma vyhrat CR, argumentujes nejakymi sympatiami a pritom je to uplne ireleventne co je vseobecne znama vec, ze nie kazdy vie byt 100% objektivny a tak sa rozhodne pre to co sa mu pozdava ciac.

Reagovat
smazaný uživatel

Blatter má být jako předseda FIFA nestranný a nemůže veřejně stranit jednomu hráči.

Reagovat
asskicker

ale nema, niekto mu to neprikazuje ved hlasuju ludia, ktori snad maju nejaku sudnost, ci su vsetci figurky co skacu ako povie Blatter?

teba by jeho vystupenie ovplyvnilo, keby si mal hlasovat a si nerozhodny pri hlasovani, ci Messi alebo CR? alebo by si sa rozhodol samostatne a netrebalo by Ti pri rozmyslani Blatterove vystupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Si u Blattera udelaj voko a on jim postavi novou akademii.. Na to nezapomen

Reagovat
asskicker

jj, tak mi to pripada.

viem si to celkom zivo predstavit, ze ak by to co povedal Blatter bolo opacne, teda sranda z Messiho, tak by tu take konspiracne teorie nesirili

fakt sila, to ze nesuhlasi s nazorom OK, to ze sa mu nepaci ako ho prezentoval OK, ale ze bude k**va kritizovat, ze niekto svoj nazor povie a este za tym hladat bohvie aku konspiraciu je FAIL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je Blatter ukradený, takže by mě neovlivnil. Jde o to, že tam jsou třeba novináři z různých částí světa, kde Blatter do fotbalu sype jménem FIFA velké peníze a má tam velký vliv, takže může leccos ovlivnit. A nejde jen o Zlatý míč, šéf Mmezinárodní fotbalové federace by takhle vystupovat neměl, to mu nikdo nemusí přikazovat, to je o nějaké etice a zásadách. On má být prostě z titulu své funkce nestranný. Alespoň, že se omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to opravdu myslis vazne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ztracený případ. Běž radši řešit, jestli Fernandinho po zranění pomůže Pellegrinimu ze středu tabulky a druhé angažmá u velkoklubu pro něj nedopadne stejným fiaskem jako to první, to bude lepší.

Reagovat
asskicker

aha, takze z Realom to bolo fiasko? bozsky Jose co, za 3 sezony 3 trofeje s najdrahsim timom historie, fakt uspech ako krava.

inak dochadza dych, ze tu tahas Fernandinha a podobne nezmysly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, José vyhrál rekordním způsobem La Ligu, Copa del Rey a Supercopu a v Lize mistrů postoupil 3x do semifinále. Pellegrini nevyhrál nic, z Copa del Rey vypadl s týmem ze třetí ligy a v Lize mistrů vyletěl v osmifinále s Lyonem, kterému José dával běžně čtyřku. Fernandinho je jen taková narážka na jeden martyho výstup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mi řekni, co na tom není pravda.

Reagovat
asskicker

a to je co? to je hodne kralovskeho klubu? vraj najlepsi trener na svete, vypustit ligu a uhrat jednu hlavnu trofej za tri roky s pre teba najlepsim hracom na svete je super uspech? ak by to zrobil s Arsenalom ci Liverpoolom, AS Roma alebo podobnym klubom, ktory je top ale tie trofeje proste nevyhrava tak beriem. To bolo uplne priemerne angazma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že José předvedl s Realem zázrak, já říkám, že Pellegrini s ním nepředvedl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

je to nic ak to porovnam s napr. s Del Bosquem.

Pele uhral s polovicnym kadrom, s polovicnymi kompetenciami dost bodov, aby mohol v Reale ostat, co ukazal v prvej sezone Mourinho, 5:0 od FCB? Mourinho sancu dostal, peniaze a kompetencie taktiez, Pele tu sancu nedostal, tak to tvoje nic nie je namieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ale hned v první sezóně vyhrál Copa del Rey a ve finále přehrál a porazil Barcelonu. U Pellegriniho nebyla žádná trofej, ani žádný takový zápas.

Reagovat
asskicker

A co? najlepsi hrac na svete + najlepsi trener na svete + najuspesnejsi klub na svete + najdrahsi a najlepsi hraci na svete = 1 liga a copa?

Jasne, ze dokazal viac ako Pelegriny, ale nic svetoborne to nebolo.

Tvoje nic u Peleho je smiesne, spominat sa na neho nebude ale hanbit sa za to nemusi (inak ake mal zapasy s Barcou Pele a ake v 1 sezone Mourinho ? )

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho v první sezóně 1 výhra, 2 remízy, 2 porážky, Pellegrini všechno prohrál. Jinak souhlas, Mourniho taky nesplnil, co se od něj čekalo.

Reagovat
asskicker

a? slo o to, ze Pele hral s Barcou vyrovnanu partiu, nedostal manitu ako Jose a k tomu mal polovicny kader narozdiel od neho. takze nic to ani zdaleka nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál nic. Žádnou trofej, žádné Clásico, z Ligy mistrů i Copa del Rey odešel jako zpráskaný pes. Nic.

Reagovat
asskicker

jj, mal by sa hanbit v kute za tych 96 bodov co uhral.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediné, co na jeho práci můžeš vyzdvihnout. I když skončil druhý, liga nebyla špatná, ale trofej žádná, v lize, ani nikde jinde.

Reagovat
asskicker

ved ja to beriem, ze nic podstatne tam nedokazal. ale stale sa nema zaco hanbit, on nemal k dispozicii take prostriedky a kader ako Jose a predsa skoncil 3 body za Barcou, ide mi len o to, ze urcite to nebol nejaky trenersky neuspech (ani uspech), to je vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já jsem nenapsal nic jiného.

Reagovat
asskicker

to nie je pravda, pisal si o fiasku, to sa nekonalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prostě neúspěch, abych neříkal, že to bylo úplné fiasko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.. radsi budu resit tvoje konspiracni teorie. Ty jsou zabavnejsi. Blatter rekne, ze mu je Messi sympatictejsi a kapitan Kapverd si rekne, ze kdyz mu da hlas, tak mu FIFA postavi akademii.. vzdyt to je uplne dokonaly..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to zjednodušuješ, ale to je u tebe už asi zbytečné psát.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi napsal ty. Ty mas pocit, ze vyberem Blatterova oblibeneho hrace si u FIFA udela voko. Sam jsi to psal. A je to nebetycna picovina, ale tak je dobre, ze si to "umis" obhajit

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ty to překrucuješ, já jsem psal, že to může z části některé lidi ovlivnit, ne že jim Blatter naslibuje, oni ho jak ovce poslechnou a nahlasujou mu tam, co on chce. Já nejsem idiot, jak se ze mě snažíš udělat tímto svým stupidním zveličováním.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok.. Takze nekteri lide si mysli, ze za zvoleni Messiho si u FIFa udelaji voko, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedna z potenciálních možností, jak ovlivnit hlasování ve prospěch někoho, o které se spekuluje v kuloárech i médiích. Já tam nebyl, ptáš se mě, jak kdybych byl jeden z těch funkcionářů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si teda neuvedomujes jak je to stupidni, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mě by to naopak vůbec nepřekvapilo. A nedělejme z toho, že si to myslím jen já.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou v tomto ohledu je, to je dobře, že sis toho všimnul.

Reagovat
smazaný uživatel

hele. Zitra se vzbudis z toho uzkostnyho stavu, co mas dneska.. (nejspis po nejakym maratonu dokumentu s konspiracnimi teoriemi) a bude zase fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z ničeho probouzet nemusím, moje názory jsou v tomto konstantní. Před rokem a něco jsem tady taky psal určitě své názory, někteří culés se tomu smáli, označovali to za konspiraci a jednostranné vidění situace a pak to ve své autobiografii potvrdil i sám Guardiola. Že jsi terčem posměchu ze strany několika lidí, nemusí nutně znamenat, že nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Guardiola to napsal hele.. Jestli si takhle uzkostnej clovek normalne, tak uz te v tom tvym snu necham a nebudu se nad tebou bavit, protoze si snad jeste i neco udelas.. Mej se. STAY ILUMINATSKA FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola napsal ve své autobiografii, že Messi se chová dětisnky, když není centrem dění a není mu dáváno najevo, že je v Barceloně číslo 1. To jsou jeho slova. Já to tady psal před rokem a něco a někteří culés (bylo jich jen pár) se tomu smáli, stejně jako se teď směješ ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsi to? To nebyla JEHO autobiografie, nikdy ji neautorizoval a dokonce se od ni distancoval. Ty pravdo

Reagovat
asskicker

to je na tom to najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Že se od toho distancoval jsem nečetl.

Reagovat
asskicker

a to sa od nej musi distancovat, inak to beries za nejaku pravdu? ved ju neautorizoval, to uz o nieco svedci a ty to tu beries za nejaku bernu mincu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to nebral za bernou minci, jen říkám, že jsem četl, že to potvrdil a naznačoval to i v několika rozhovorech. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ti bylo podobny no..konspiratore.

Reagovat
asskicker

A o com furt tocis? samozrejme, ze sa ma prezentovat nejakou formou a vyjadrovat sa pekne a tak dalej, ale tak isto moze aj vyjadrit svoj nazor , ktory nemusi byt politicky alebo spolocensky korektny, ved vsetko ma svoje nasledky a ak sa niekomu nepaci tak sa nan vyserie preboha.

Potom v kazdom hlasovani mozes hladat nejake zahady a konspiracne teorie, stale niekto nieco povie alebo urobi. A uz si zapametaj, ze ziadna volba nie je 100% objektivna, kazdy ma svoje sympatie, ty do cloveka nevidis. Kazdopadne, je to uz niekolkykrat, co tu podobne veci riesis a stale to podopieras nejakym kecami ako si to mysli viac ludi atd..tak mi daj nejake odkazy na clanky o ludoch co maju s futbalom nieco spolocne, kde pochybuju o zlatej lopte, ale o tom ako sa tlaco Barcelona a podobne kktiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý míč nikdy nebude objektivní anketa, vždycky to bude subjektivní názor těch několika desítek hlasujících, ale zrovna šéf organizace jako je FIFA by neměl přispívat k tomu, aby se někomu předem stranilo.

Reagovat
asskicker

a jak sa mu strani tym, ze povie svoj nazor? ako? mi to vysvetli.

ano nemal by sa takto vyjadrovat, lebo sa tak akurat strapnuje, ale nemal, nie, ze nemoze!

a objektivna anketa nie je ziadna, nie len ta o zlatej lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa objektivní nebude nikdy, o tom žádná, ale Blatter by svým chováním neměl přispívat k nevěrohodnosti už před tím, než se začne hlasovat.

Reagovat
asskicker

a to ze prispieva k nedoverihodnosti sa ako zlucuje s tym co pises ty, ze strani Messimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se nějaká nestranná organizace, která má zaštiťovat všechny fanoušky fotbalu a přistupovat ke všem objektivně a stejně ústy svého předsedy takhle otírá o jednoho z nejlepších fotbalistů světa a na otázku, kdo by měl vyhrát Zlatý míč její předseda posměšně reaguje na Ronalda a říká, že by to dal Messimu, tak to k nevěrohodnosti přispívá. To si nemyslím jen já, ani jen fanoušci Realu Madrid, kritizovala to spousta lidí, kterým je Real ukradený.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.. Ma se naucit fraze a nevyjadrovat svuj nazor, protoze jako predseda FIFA na nazor nema pravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na názor právo má, ale nemůže ho vyjadřovat takhle veřejně, pokud zastává takto vysokou veřejnou funkci. Fráze se učit nemusí, ale toto je přesně typ otázky, ze které musí umět diplomaticky vybruslit.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Nazor ma, ale nesmi ho rict, aby si kapitan Kapverd nemyslel, ze kdyz pak Messiho zvoli tak mu postavej akademii..

Reagovat
smazaný uživatel

Už poosmé demagogicky zjednodušuješ, protože nemáš argumenty, ale to je jak hrách na stěnu házet. Teď nezapomeň na smějícího se smajlíka a máš to komplet, může reagovat na další můj názor příště.

Reagovat
asskicker

ty hlavne nemas argumenty a nejake pozadujes, uz si to uvedom, nedal si ziaden argument, len teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty s martym říkáte, že nejsou pravdivé, stejně jako to někteří culés říkali o některých jiných, které se nakonec ukázali jako pravdivé.

Reagovat
asskicker

to nejde o to co hovorim ja alebo Marty, ci ktokolvek iny...vsetko co si tu napisal su len nejake domnienky, spekulacie, teorie....kde si dal nejaky argument? je to len o tom co si myslis, tak si to vyjadril, nijak si to argumentom nepodporil, tak isto ako Blatter, ten tiez len vyjadril svoj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám svůj názor, Blatter ho může mít taky, ale neměl by ho říkat veřejně. Já můžu z důvodu, že nejsem předseda FIFA. Kdybych teoreticky byl, tak bych doma v obýváku mohl nadávat na Messiho jak chci, ale na veřejnosti bych držel hubu a snažil se chovat diplomaticky, protože jako předseda FIFA zastupuješ i přiznivce Messiho a Barcelony. Opravdu už nevím, jak jinak ti mám ten svůj pohled na věc vysvětlit.

Reagovat
asskicker

ale ved ja ho chapem, a s nim suhlasim, ze by sa takto vyjadrovat nemal, ale to je cele.

stale respektujem, ze je to jeho nazor, ktory vdaka bohu moze vyjadrit ktokolvek a kedykolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. moje reakce níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nemam argumenty? ja se ty tvoje teze snazim videt konkretne a v prakticky rovine.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce nakloněné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli teda chces a slibis, ze nebudes mit uzkostny stavy, tak mi zkus mapsat konkretne a prakticky, jak ten hlasujici muze uvazovat, aby ho tohle nejak ovlivnilo pri hlasovani..

Reagovat
smazaný uživatel

Řešíme to tady celé odpoledne a pokaždé, když se ti to snažím vysvětlit, jediná tvoje reakce je smích. Kdybys nebyl takový ignorant alespoň bys respektoval, že na to já i spousta jiných fanoušků fotbalu máme jiný názor, což ale ty neumíš, jak jsi tady už několikrát ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale neukazal konkretne a prakticky jak to nekoho muze ovlivnit.. Vubec jsi mi nenapsal zadny myslenkovy pochody, ktery cloveku muzou probehnout. Zatim jsi napsal akorat to, ze Blatter stavi akademie a tim padem ma moc nad tom, aby FIFA pomahala..

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně ti to může dokázat tak akorát soud, já prezentuju svůj názor, který nesdílím zdaleka jen já a ten rozhodně není tak jednoduchý, jak píšeš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak.. Takze si nad tim ani nepremyslel, jen se ti proste zda, ze by to mohlo ovlivnit neci nazor a kvuli tomu chcrs nekomu upirat pravo na svobodny vyjadrovani. Komunisti teda meli logictejsi duvody ti povim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvojí rétorikou upírají právo na vyjadřování téměř všechny demokratické země všem lidem, které v nich zastávají vysoké veřejné funkce.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je, protože ve všech opravdu demokratických zemích je nepřijatelné, aby někteří lidi vyjadřovali své názory, i když to není protizákonné. Dokážeš si třeba představit, že by Václav Moravec řekl, že někoho volí a podpořil ho v kampani? Je to taky jen jeho názor, ale jeho pořad by úplně ztratil smysl. To je podobný princip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je podobny princip? On moderuje a potrebuje nezavislost. Blatter nikoliv.. Fassel, predseda hokejovy federace nepokryte fandi Svycarsku.. A svou neprizni k CR se taky nijak netaji.. Rekni mi konkretni a hlavne podobne nazory.. Btw i ustavni conitele vyspelych statu dopredu povedej koho budou volit.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA by měla být taky nezávislá, Fassel rozhodně nefandí Švýcarsku nepokrytě, jen chodí na jejich zápasy, stejně jako na ně může chodit Blatter, je logické že budou oba tíhnout k vlastní zemi a o Fasselovi se akorát říká, že nemá rád Česko, stejně se jako o FIFA říká, že nemá ráda Ronalda. Nic víc.

Reagovat
asskicker

presne tak, ved Messi je jeho oblubenec, za kazdy hlas niekomu postavi stadion a posunie balik penazi, to je z jeho vyjadrenie hned jasne

ale stale mi to neda, ze to tak vnima, ved mne je jasne, ze s nim nesuhlasi, prislo mu to nevhodne (mne sa to tiez nepacilo) ale stale to bol len jeho nazor a su tam iny ludia, ktori hlasuju za hraca, a to co niekto povie im moze byt ukradnute, ved ak chcem zvolit CR tak ho zvolim, ked Messiho tak ho zvolim, preto lebo chcem, nie preto, ze nejaky ujo si robil srandu, tak musim aj tak zahlasovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já si to nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak.. on tomu sam neveri, ale mekdo sahl na jeho idola. Tak kolem sebe kope kak rozmazleny decko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně ztracený případ.

Reagovat
asskicker

sorry, ale takto tu posobis hlavne ty, ale to je tak stale pri Barcelone, kde riesis len teorie, domnienky konspiracie a neviem co este.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.. Blatter rekne koho maji ostatni volit a vsichni mu musi byt po vuli.. Ten Fernandinho ma tedy nejakou spojitost, jo? Akorat vykrik do tmy.. Stejne jako ty vase uplne dementni konspiracni teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Blatter má být nestranný předseda Mezinárodní fotbalové federace, má spojovat fanoušky fotbalu bez ohledu na to, komu fandí, jakého mají oblíbeného hráče atd. A Blatter má samozřejmě z titulu své funkce obrovský vliv a může ovlivnit spoustu lidí, hlavně v Africe nebo Asii, kde to mají do Evropy dost daleko, v mnoha zemích se tam La Liga ani nevysílá, oni Messiho a Ronalda vlastně ani moc nesledují a rozhodují se vyloženě na základě pocitů a sympatií. A když se Blatter snaží Ronalda takhle sejmout, veřejně se mu vysmívá, popřípadě v Africe sype obrovské prachy do rozvoje fotbalu a pak tam šíří ta svoje "moudra" o hodném klukovi, kterého by doma chtěli všichni rodiče, tak to spoustu lidí ovlivnit může a já jsem si naprosto jistý, že v minulosti i ovlivnilo. To je to, o čem mluvím, že nerozhodují čistě jen výkony na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim, jestli ma smysl reagovat. Kazdopadnemoje posledni reakce. Blatter nemuze byt nestrany, nikdo neni nestrany. Kazdy ma nejaky nazor na to co sleduje, uplne kazdy.. A sorry, zijeme v demokraticky spolecnosti a kazdy ma pravo svuj nazor vyjadrit. Pokud se ti ten nazor nelibi, tak v poradku, ale chtit po nekom, aby ho vubec nemel? Fotbal neni totalitni rezim. Vsichni ldo v te soutezi hlasuji znaji oba hrace. Uplna picovina, ze by je neznali. Jsou to vse lidi, kteri se v nem pohybuji a 95% z nich mu rozumi vic nez ty.

Reagovat
smazaný uživatel

On samozřejmě má právo na svůj názor, ale nemůže ho říkat takhle veřejně. Stejně jako třeba moderátor politické diskuze nemůže říkat, koho volí atd. A všichni, kdo hlasují, oba hráče znají, ale jsou tam kouty světa, kde si na to prostě zákonitě nemůžou udělat takový názor, aby to byli schopni posoudit. Ale to je pořád stejná písnička, máš na to prostě diametrálně odlišný pohled a snažíš se za každou cenu křečovitě obhájit všechna vítězství Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem od tebe nic jiného.

Reagovat
asskicker

a od teba cakat co? kazdy by mal mat predpisove nazory a ak by sa nahodou nejak odlisoval tak ho nesmie prezentovat? a k tomu tvojmu moderator politickej diskusie svoj nazor vyjadrit moze, logicky za to potom ponesie dosledky tak ako aj Blatter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Mne sa paci, ako vzdy robis z urcitej skupiny opravnenych volicov zaostalych domorodcov z pralesa, ktory su pomaly nesvojpravny, papaju kazde jedno vyjadrenie urciteho vrcholoveho predstavitela ako slovo bozie a nechaju sa manipulovat ako auticko na baterky. A hovoris to z pozicie cloveka, ktory tu napriklad siri hluposti o Villovi s Messim, sam sa si sklada agumentmi podla seba a necha sa ovplyvnit vyplodmi, ktory niekto z nudy napise.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš mi, že něco manipuluju, přitom jsi teď ukázkově zmanipuloval a demagogicky překroutil všechno, co jsem tady napsal.

Reagovat
alcantara

Fakt mi prijde, ze vysledky ankety bagatelizujes, spochybnujes, konpirujes, pricom k tomu nemas padne dokazy. A vyzivas sa vo vytvarani umelych situacii ako napriklad spor Messi Villa, ktory prakticky doteraz neexistuje, nikto ho nikdy nepotvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebagatelizuju, jen si myslím, že v minulosti byl velký tlak na to, aby vyhrával Messi a bylo až druhořadé, jestli byl opravdu tím nejlepším. A konflikty uvnitř Barcelony nezveličuju, nevěřím těm žvástů, že se Tello rozbrečel v šatně atd., ale zase na druhou stranu, když něco naznačí i Guardiola ve své autobiografii, něco Zlatan, pak odejde za určitých spekulací Villa, tak to prostě del mého není náhoda. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

*dle mého

Reagovat
alcantara

Mysliet si moze clovek hocico...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale tady to není jen o tom, že si já něco myslím. Ten názor sdílí nemalá část fotbalové veřejnosti a je podepřený řadou indícií. Ale nepouštějme se znovu do toho začarovaného kruhu, stejně bychom teď jen začali překládat tytéž argumenty a nikam bychom se nedostali, prostě to vidíme každý jinak.

Reagovat
Kluivert9

Nevím co tady furt řeší. Messi letos nemá tak vyrovnané výkony, jak předchozí roky a Ronaldovi góly jsou Realu platný, asi jako mrtvýmu spacák. Letos vyhraje někdo z Bayernu.

Reagovat
CHONG

Nemá být Zlatý míč individuálním oceněním?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen když je individuálně nejlepší Messi, jindy jde jen a pouze o trofeje. Jen čekám, o co půjde letos, když Messi nemá ani jedno.

Reagovat
Kluivert9

Dají to Ronaldovi za finále Copy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, měl by to dostat za to, že je asi o 15 gólů nejlepší střelec roku, má spoustu asistencí, pomáhá týmu i při bránění standartních situací a individuálně neměl letos pro svůj tým nikdo takový přínos jako Cristiano pro Real. Messi v roce 2012 taky vyhrál akorát Copa del Rey a dostal to za individuální výkony, ze stejného důvodu by to měl letos dostat Cristiano. Nic víc, nic míň.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kluivert9

Určitě. Ale taky ty individuální výkony by měly k něčemu vézt.

Reagovat
CHONG

Hloupost, když budeš mít hypoteticky hráče, který bude všechny válcovat, ale zbytek týmu bude hrát tužku, tak žádné trofeje jako tým nezískají, ale to ještě není důvod neocenit tu individualitu, týmové trofeje jsou jedna věc a individuální ocenění je věc úplně jiná.

Reagovat
Kluivert9

Takže Alfred Finnbogason by měl dostat zlatý míč spíš, než Ribery?

Reagovat
CHONG

Jasně protože Finnbogason všechny ostatní hráče válcuje.

Reagovat
valloire

K čemu vedli ty Messiho v 2012? Vyndej si tu hlavu ze zadku.

Reagovat
C0br

Na to ti řekne, že tam šlo přece o rekord

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ty holt jsi evidentně veeeeeliký znalec a objektivní fanda fotbalu.

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

Vzpomněl jsem si, když tohle zmiňuješ, že ten moderátor, kterej dělá to losování základních skupin LM a podobný akce řikal, že mu několik novinářů, se kterýma se bavil, řeklo, že při Zlatym míči volili čistě ze sympatií, že měli pocit, že je Ronaldo arogantní, tak do dali Skřítkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nepostřehl, ale vůbec by mě to nepřekvapilo. Jen střípek v mozaice.

Reagovat
smazaný uživatel

Střípek, který se hodí do madridské mozaiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten názor nezastávají zdaleka jen fanoušci z Madridu, takže ne.

Reagovat
asskicker

robis ako keby sa kazdy na nejakej pozicii kde o niecom rozhoduje alebo hlasuje spraval vzdy 100% objektivne, hotova konspiracia, len aby to nevyhral CR.

Reagovat
Kluivert9

Bude. Ale určitě ne u Kristýnky

Reagovat
CHONG

Reagovat
F.Torres

máš pravdu, bude totiž v rukou nejlepšího fotbalisty, který se jmenuje Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (speciálně pro tebe to je Bůh z Madeiry)

Reagovat
Kluivert9

Říkej si tomu ubulencovi, jak chceš

Reagovat
F.Torres

trosko

Reagovat
valloire

troubo

Reagovat
valloire

Takže 9 je tvůj věk? To sedí.

Reagovat
asskicker

aj tych 9 je u neho lepsich ako vek u teba...a s Messi kdesi? podla par noumov z EF mu uz prischla prezyvka

Reagovat
Kluivert9

Nevíte někdo, proč na mě furt reaguje ten 35 letej panic?

Reagovat
valloire

vsadím se,žes ženskou neviděl ani z rychlíku

Reagovat
Kluivert9

Tak v 9 mám na to ještě čas, ale ty bys měl se sebou něco dělat... vlastně se sebou něco dělals doteď

Reagovat
valloire

No,bude ti tak 20-25. Máš nejvyšší čas. O mě se neboj. Frajer,kterej jezdí pravidelně na hory,na kole a chodí do posilovny,má těch ženskejch okolo sebe celkem dost.

Reagovat
Kluivert9

Tak to věřím, že jsou z tebe v 7. neby, když jezdíš na kole a na hory Kdo jinej to o sobě může říct Snad do smrti o tebe nějaká zavadí, přeju ti to. Být tebou ale, tak se s ní nebavím o fotbale, mohla by lehce poznat, že tomu moc nerozumíš. Peace

Reagovat
valloire

Podle toho,co píšeš teď v týhle debatě o GB,je vidět,že tomu buď nerozumíš nebo máš krátkou paměť. Obojí je chlapče špatný. Ohýbáte si ta kritéria jak se vám to hodí. Dokonce i letos,kdy i normální fandové od vás nemají problém uznat to,že Messi nemá nárok,si ho prosazujete. To je neuvěřitelný. Jestli si myslíš,že se v tom vyznáš,musíš to vidět. Loni se to dalo skousnout,když Messi udělal ten rekord,ale jak psal bano,na to je tu Kopačka. A loni nebyla.

Reagovat
Kluivert9

Když si to tady přečteš ještě jednou, tak zjistíš, že Messiho pro letošní vítězství nikde neprosazuju a že si myslím, že by ho měl vyhrát Ribéry.

Reagovat
valloire

Což tě samozřejmě šlechtí. Ono to úplně na tebe nebylo,spíš na další chytráky,co si to ohýbaj jak se hodí. Mimochodem,proč jsi tedy loni nepsal,že ty individuální výkony by měly k něčemu vést jako letos u CR? K čemu vedl ten rekord Messiho loni? K CdR...Takže dle tvý logiky by ho dostat loni neměl. Jinak na Ribérym se shodnem. Moje kritéria,který si neohýbám jak se mi to hodí,favorizují jeho. A jsou to kritéria,na základě kterých se GB dával vždycky. Kdyby neplatily,takový Rossi by GB nikdy nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

neby

Promiň, ale to je fakt strašný..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire si mysli, ze si ho zasluzi niekto iny.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Socky nastúpili v prvom polčase na kolotoč, z ktorého nevystúpili celý prvý polčas a výsledok 4:0, tomu iba odpovedal. Bol som vcelku prekvapený, aké problémy mali obrancovia Sociedadu s dlhými loptami, ktoré Real prvý polčas nakopával a vedel sa tak dostať v pohode ku bráne.

Penalta bola jasná.

V druhom polčase Real zmiernil tempo a Socky sa mohli ukludniť a trošku aj zakombinovať a vytvorili si nejaké šance. Penalta na Griezmana by bola pískateľná, keby si neposkočil a počkal si na ten kontakt s Lopezom, ktorý by tam proste bol.

Inak Socky teda moc nesledujem túto sezónu, ale ten výkonnostný prepad Velu, to som iba čumel

Na Cristiana sa dnes skvele pozeralo a ten si to dnes užíval a jednoznačný MOTM, pre diváka pekný zápas s množstvom gólov, čo viac si priať

Reagovat
smazaný uživatel

Socky sú proste dobre poskladané mužstvo, ktorému chýba správna ruka, minulú sezónu by ten zápas odohrali podstatne lepšie...

Griezman je proste rozdielový hráč a rastie smerom k výšinám, myslím si, že Madrid ho mohol zobrať miesto Bale-a ale to sú už ich sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý výkon, i když nám hráči Sociedadu dnešní zápas dost usnadnili. Jsem rád za vysoké vítězství a předvednou hru, ale malou kaňkou z našeho pohledu je, že jsme po skvělém rozjezdu a několika natřílených gólech opět polevili v koncentraci a umožnili soupeři snížit, což by se v jarních bojích v Lize mistrů a Copa del Rey nemuselo vyplatit.

Nezapomínal bych ani na úžasný výkon Cristiana. Všichni už to u něj bereme tak nějak samozřejmě, ale on prostě nikdy nepřestane udivovat. Kdyby se dneska dávaly známky od jedné do desíti, tak by si zasloužil jedenáctku. V letošním kalendářním roce není lepšího hráče.

Hala Madrid!

Reagovat
misinho7

v tomto kalenadrnom roku nieje lepsieho hraca :) ale vyhra to Messi........alebo RIbery(ktory sice vyhral LM a ligu ale to su timove uspechy a on im to nevyhral sam...)

Reagovat
misinho7

ja byt na Ronaldovom mieste a znova sa pozerat ako to vyhrava skriatok aj ked som bol lepsi tak ma asi trafi... lepsi sa uz snad neda byt davat 4 goly v kazdom zapase je nemozne

Reagovat
zidane78

To preto lebo je general.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry byl motorem týmu, který v tomto kalendářním roce vyhrál všechny klubové soutěže, kterých se účastnil, výjma německého superpoháru, Cristiano je nejlepší individuálně, co se týče statistik i předvedených výkonů. A vzhledem k tomu, že loni se jasně ukázalo, že ve Zlatém míči rozhoduje hlavně individuální kvalita v rámci roku a vzpomínalo se to jako důvod vítězství Messiho, měl by to být za tento rok důvod vítězství Ronalda. I když by mě stejně nepřekvapilo, kdyby to dopadlo tak, jak se ty, a zdaleka nejen ty, snažíš naznačit.

Reagovat
Billy McClane

Ja si stale myslim, ze pocet trofeji by nemal byt az taky rozhodujuci, pretoze to je zasluha celeho timu. V tejto ankete by sa to malo posudzovat cisto o individualnych schopnostiach. Preto by sa malo rozhodovat len medzi Messim a CR.

Reagovat
misinho7

tak podla statistik jednoznacne CR tento rok :) ale chlapci z ugandy a podobne daju hlas velkemu Messimu lebo je to dobry chlapec a v mediach o nom hovoria ako o Bohovi

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by mělo být rozhodnuto o Cristianovi Ronaldovi.

Reagovat
Aldeano

Souhlas

Reagovat
Billy McClane

Skvely prvy polcas, druhy sa skor dohravalo. Ronaldo uzasny, Bale nehral zle ale spalil dve vyborne sance, Benzema prvy polcas vyborny, Morata uz taketo sance zazdil viackrat, bohuzial snaha nestaci. Zaloha dnes na vybornu. Pepe kapitan

btw: CR 16 golov, Messi 8

Reagovat
Aldeano

Od Cristiana famózní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nechci, tak musím říct, že letos Ibra a Ronaldo jasně převyšujou Messiho. Jakej že drží Messi ten rekord v lize? Myslim, že letos ho Ronaldo překoná a dá přes 60 golů...

Reagovat
C0br

v lize? to mi přijde trochu přestřelené

Reagovat
smazaný uživatel

V lize měl Messi v sezóně 2011/2012 50 gólů a to je rekord.. (minulou sezónu měl 46, ale to nehrál až do konce sezóny, kvůli zranění).

Reagovat
smazaný uživatel

LARRIVEY

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

ako som ho zo začiatku nemusel, začína byť jedným z oblúbencov, keby nás trénoval Sandoval, tak je na svete druhý Michu... (zatiaľ zostávam pri pomenovaní nafetovaná Godzilla)

chlapík je pravý válečník, akurát by mohol trochu zapracovať na zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Trewinna

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako po minulé kolá, tlieskam netopierom za nesmiernu podporu v boji o záchranu, Viera je proste fenomén

dneska na prekvapenie zamakala obrana, opäť tradične Saúl, Galvéz

hádam, že už konečne aj potvrdíme body, proti Realu sme predviedli výborný výkon a koniec druhého polčasu ukázal, že na poslednom mieste nemáme čo robiť, na dobrý výkon sme nadviazali aj vo Vigu a myslím si, že body sme si zaslúžili...

VAMOS RAYITO!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta trojka Saúl, Gálvez a Viera se mi taky dost líbila. Včera jsem se na Rayo díval letos poprvé a hned vyhráli..., přinesl jsem jim štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Rayo sa dobre pozerá, väčšinou sa v tých zápasoch niečo deje, aj keď sa Rayo snaží hrať dominantný futbal (držanie lopty proti Barcelone) tak to nekvalitou hráčov nikdy neskĺzne do nudy...

inak ak chytím anglický steam tak Gálveza posielaju anglickí komentátori do Barcelony vlastne v lete ho chcel Dortmund a to ešte pred 2 rokmi hral Segundu B

Reagovat
-Kopy-

ani mi o tom nemluv, taková chyba, to je neodpustitelný...ale aspoň, že pomáhá vám

Reagovat
smazaný uživatel

nechápačka kola Alméria a Granada

Reagovat
smazaný uživatel

Len velmi malo riesim Zlatu loptu, ale vela veci sa lame na jesen. Cristiano ma neskutocnu formu, ktoru si taha cely rok. Je mu to ulahcene aj Messiho zranenim, ktore sa s nim taha prakticky cely rok. Ronaldo si za rok 2013 zasluzi Zlatu loptu ako malo kto. Messi(aj vdaka odohranym zapasom a viac menej aj statistikam nemoze byt konkurent) a Ribery sa nanho tento rok absolutne nechytaju. Minuly rok cez Lea, ktory sundal Mullera nemal narok, dva roky uplne zasluzene, do bitiek so Sneijderom sa pustat nebudem...ale tento rok....tento rok by mal byt Cristianov. A nepopieram, ze Bllater vs. Ronaldo by mohlo paradoxne pomoct Ronaldovi k oceneniu.

Reagovat
valloire

Já bych to tedy podle těch pravidel co byly odnepaměti dal Ribérymu. To je pro mě hlavní favorit. Ale jestli podle podzimní formy CR to Ribéry nebude mít lehký. Nezapomeň taky,že hlasování se končí někdy teď. Takže další hattrick by mohl CR pomoci. Bude to mezi nima,Messi,ať už kvůli zranění,ale i slabší formě,bude 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má svůj názor a je třeba respektovat názor lidí, kteří o tom rozhodují. Takže diskuse, jestli je zlatý míč zasloužený či ne, jsou nesmysl. Kdo ho vyhraje, ten ho prostě vyhraje a je zaslouženým vítězem, protože dostal nejvíc hlasů. Tečka.

Reagovat
valloire

Jinak by mě zajímalo proč by měl Zlatý míč letos dostat někdo,kdo si za svý "výkony" vysloužil trefnou přezdívku Kdessi. Na jaře,když šlo do tuhýho,nebyl na hřišti vidět.

Reagovat
X-bano-X

Pozeram ze tu zase rozbiehaš tu svoju show

Reagovat
smazaný uživatel

...hlavne, že bol vyše mesiaca zranený, však..ach

Reagovat
LAM

Ty jsi opravdu hroznej ňouma.Jediný co umíš je pořád někoho pomlouvat.Opravdu tady se ukazuje tvoje inteligence.Ať to vyhraje kdokoliv tak si to prostě zaslouží protože o tom rozhodují Trenéři,kapitáni a novináři po celym světě takže je třeba to přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

,,kdo si za svý "výkony" vysloužil trefnou přezdívku Kdessi"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vocasisko

To v Madridě toho Isca zabijí úmyslně?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
Ángel di María 22

Ono je to bohužel tak, že kdyby momentálně hrál v našem systému Isco, tak zabíjí on nás. A jelikož je důležitější mít postavený tým především okolo Cristiana, potažmo Garetha, tak radši "přizabijeme" Isca. Ale během sezóny se postupně beztak bude více a více rotovat, ještě si zahraje dost.

Reagovat
LAM

No já bych spíš řekl že jste ho koupily hlavně aby ho neměl nikdo jinej.Kdyby todle věděl tak by k vám určitě nešel a je jenom otázka času kdy se mu to přestane líbit.Stejně jako bude dle mě otázka času kdy bude chtít tvůj nick odejít protože Bale teď bude hrát kvůli ceně 80% zápasů a Angel má na víc než na to leštit lavičku zvlášť před MS.

Reagovat
Kily

mně přijde, že se z Isca dělá zbytečné drama hodně založené na tom, že nehrál opravdu jenom pár zápasů, za poslední dva roky opakovaně ukazoval vysokou výkonnost, navíc má pořád hodně velký potenciál, on sám k tom nešel do Realu s tím, že bude mít základ jistý, což vlastně první dva měsíce nakonec i měl, jeho čas přijde, o to bych se moc nebál

Reagovat
smazaný uživatel

První věta dobrý blábol. Jinak o Isca se nebojím, je třeba pamatovat, že je mu teprve 21 a ten skok z průměrného klubu do velkoklubu je prostě obrovský, zvlášť pro tak mladého kluka.

Reagovat
Ángel di María 22

Myslím, že šel. Rzohodoval se mezi náma a City a nemohl doufat, že bude hrát pořád základ. Jak bylo řečeno přede mnou, je hodně mladej, jeho čas určitě přijde.

Co se týče Ángela, věřím, že zůstane. On moc dobře věděl, že přijde Bale, jakou hraje pozici atd. Když se ho novináři ptali na případný odchod tak jim sdělil, že i přes výraznou konkurenci chce zůstat, že je v Realu šťastný. A myslim, že si taky ještě letos zahraje bohatě. On je první alternativa na obě křídla.

Reagovat
misinho7

Bale bude hravat kvoli tomu ze je paradny nie kvoli cene :) s CR a Benzemom sa zohrali paradne a ked im to tak bude slapat tak hura na LM :)

Reagovat
Billy McClane

Este sa praveze ani poriadne nezohrali a uz teraz je to riadny fukot. Cumiet budeme az ked sa naozaj zohraju

Reagovat
DreamTeam

Tak kdyz k nam sel tak asi ani sam necekal, ze by carlo odepsal tisickrat lepsiho Ozila

Bale bude hravat, pokud bude hrat dobre.. Zatim mu to jde s Crisem paradne tak proc ne.Hlavne ma oproti Angelovi vetsi golovy potencial..

Angel doufam ze neodejde. Prijde vetsi rotace, zraneni, oddech... bude se hodit a zahraje si jeste vic nez dost.

Reagovat
Jerichoo

Nejaké dlhšie highlighty k tomu zápasu so Sociedadom?

Reagovat
Jerichoo

dik

Reagovat
teenz

"Nechci mluvit o Zlatém míči. Je to něco, co nemůžu ovlivnit, takže mě to nezajímá."

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste fakt děti Ta vaše posedlost, běžte se léčit. Musíte mít smutnej život.

Reagovat
teenz

Au.

Reagovat
CHONG

Tak teď jsi nám to teda nandal

Reagovat
Woods

uz to ocividne nezvlada chudacik ... to bude krasny pohlad ked ho opat nedostane, snad to zvladne a nerozplace sa

Reagovat
teenz

Přesně tak, takovejch peněz, krásné ženy, auta ... taky bych to nezvládal.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako nezvládá? On to vážně ovlivnit nemůže.

Navíc senilní děda dal poměrně jasno najevo, kdo je jeho kůň.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

keď chce niekto zostrihy, pozápasové rozhovory a kadejaké blbosti, tak Primera má vlastný youtube kanál

http://www.youtube.com/user/laliga/videos

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Rssa

CR opět hattrick? Pěkně. Šílená mašina.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

snad jediny cule, co tu i pochvali nekoho z opacneho tabora

Reagovat
alcantara

To tu potom asi casto nechodis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se mi potvrdilo to, že nebýt Madridu a Barcelony, tak je španělská liga na úrovni té české a vzhledem k počtu obyvatel a toho, že máme i hromadu jiných sportů, je to celkem potěšující.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ,oni vůbec nemaj cyklisty,závodníky,basketbalisty,tenisty atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Počet obyvatel a potom si to rozpočítej. Na obyvatele jsme nejlepší sportovci na světě. Fotbal, florbal, hokej, házená, tenis, futsal a mnoho dalších sportů, kde jsme dobří.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Jj proto je v koeficientu prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si to přečíst ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlupak, zbytocne reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na tebe nikdo nereaguje.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě nesmysl, protože Atlético Madrid suverénně vede svoji skupinu Ligy mistrů a nahrálo v ní více bodů, než ve své skupině nahrála Barcelona nebo Real Madrid, Real Sociedad postoupil přes předkolo do Ligy mistrů a vyřadilo Olympique Lyon, Valencie vede svoji skupinu Evropské ligy, Sevilla vede svoji skupinu Evropské ligy a totéž platí i pro Betis.

Španělsko má kromě nejlepší fotbalové reprezentace na světě poledních let i nejlepší basketbalovou repre Evropy a druhou nejlepší na světě po bezkonkurenčních Američanech, mají řadu skvělých tenistů, cyklistů, vytrvalců atd.

Reagovat
smazaný uživatel

*posledních

Reagovat
teenz

Já bych třeba upozornil na MotoGP kde se rýsuje nejmladší Mistr Světa a celkově zázemí ve španělsku pro sportovce je úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch odvětví je ještě daleko více. Napadá mě i Alonso v F1 a takhle bych mohl pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když mají skoro o 40 milionů víc obyvatel, tak je jasný, že to půjde někde vidět, proto jsem zdůraznil počet obyvatel. Jinak i taková Plzeň byla minulý rok před tvým vychvalovaným Atleticem. Jasný vedou tabulky v EL, ale proto, že tam nemají kvalitnějšího soupeře, i takový nadprůměrný Liberec mohl Sevillu v klidu porazit nebýt te slovenské díry.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea, Kuban, Sankt Gallen, Freiburg, Lyon a spol., to je nejsou žádní slabí soupeři. Třeba takové Polsko má zhruba stejně obyvatel jako Španělsko, Ukrajina jich má taky stejně a jsou daleko, daleko za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně kdo z nich letos hraje dobře, Swensea, Freiburg i Lyon jsou letos bídný. Ty ostatní dva kluby nesleduji.

Taky neříkám, že Polsko a Ukrajina je dobrý, jsou spíš podprůměrní, beru jen srovnání španělsko-česko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No pořádně si drbej hlavu, bavíme se o srovnání česka se španělskem a začneš do toho plíst jiný státy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ty předkládáš argumenty, které jsou z cesty. Snažíš se snížit úspěchy Španělů tím, že nesleduješ jejich konkurenty. To je úplně irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš o čem mluvíš, na to abych řekl, že Česko má lepší sportovce v poměru počtu obyvatel mě nemusí vůbec zajímat, jak na tom je Polsko, Čína nebo Madagaskar.

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítej si, kolik má Španělsko fotbalistů, basketbalistů, házenkářů, tenistů, cyklistů, atletů, pilotů F1, jezdců Moto GP světové extratřídy a spočítej si, kolik máme my. My mámě ve fotbale momentálně akorát Čecha a Rosického, v hokeji několik málo hráčů, kteří jsou nadstandartní v rámci NHL, pár atletů, Filipa Jíchu v házené a tím to hasne. Španělé jsou úplně někde jinde, já nám taky přeju, ale trocha soudnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě Berdycha s Kvitovou, abych nekřivdil.

Reagovat
valloire

Nějaký ty atlety máme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to už jsem psal v té první reakci.

Reagovat
valloire

pravda

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Přesně tak, i on si jede svojí vlastní ligu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A ako sa Ti to potvrdilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkama.

Reagovat
alcantara

Ktorymi vysledkami?

Reagovat
smazaný uživatel

atletico ted dalo austrii jen 4-0, plzen by jim dala minimalne osmicku

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ángel di María 22

Není nad experty.

Reagovat
teenz

Reagovat
monty25

Liberec > Espanyol

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Zlatu loptu prajem Riberymu, ale Messiho vitazstvo by ma potesilo coraz viac, ako to tu tak citam. To by zase bolo nazorov, ako je ta anketa davno zdiskreditovana, nikoho nezaujima, a nasledne bude o tom stale hovorit a vytahovat to, ako je tomu aj poslednu dobu

Reagovat
Aldeano

Je jasné, že fans Barcy budou přát GB Ribérymu,Ibrovi... A v této sezóně pro udělení GB určitě nebudou kritéria statistiky, ale klubové trofeje.... To je sand jasné...

Reagovat
valloire

"Protože se letos jako kritérium pro vítěze berou zdravotní problémy z dětství." Bola

Reagovat
alcantara

Fuu, prekukol si ma. Vzdavam sa, neviem, co si teraz pocnem.

Reagovat
alcantara

200. pre Diega Simeoneho.

Reagovat
valloire

Jak tady čtu ty spory a nebudou jen na EF,udělal bych Zlatej míč na základě jasných kritérií. V dnešní době by nebyl problém na základě oznámkovaných výkonů v zápasech udělat průměr. Kdo by ho měl nejvyšší,dostal by GB. Dalo by se to vymyslet i dle důležitosti zápasů a týkalo by se to cca 50 hráčů vybraných ke konci roku. Možná by pak měl šanci vyhrát GB i obránce nebo brankář a ne jenom útočník. A bylo by po konspiracích a spekulacích a ovlivňování. A jestli si někdo myslí,že Blatter svým prohlášením neovlivňuje,je blázen. Blatter,jakožto nejvyšší představitel FIFA,má být na veřejnosti nestranný. V soukromí ať si třeba honí u plakátu Lea,ale na veřejnosti musí být nestranný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak "ale na veřejnosti musí být nestranný". Je to snad někde napsáno? Nebo se vám to jen nehodí do krámu? Nechceš jít dělat užitečnější věci, než tu denodenně psát kraviny?

Reagovat
Aldeano

Tak existuje nějaká etika,morálka... Na všechno nemusí být a snad ani nebude zákon....

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze existuje nejaka moralka.. A brat nekomu pravo na vyjadreni vlastniho nazoru je nemoralni, totalitni, kretensky.

Reagovat
valloire

To je zbytečný. To je jako vysvětlovat křovákovi princip jízdního kola. Škoda,že Blatter neřekl něco špatnýho o Messim,to by si ale jako nejvyšší guru FIFA nemohl dovolit.

Reagovat
Aldeano

Jenže když ten člověk vykonává veřejnou funkci, tak na veřejnosti mluví jako veřejná postava a ne jako občan Blatter. "Kreténský", jak říkáš by bylo, kdyby každý politik a vůbec každý kdo vykonává veřejnou funkci s nějakou zodpovědností, pouze interpretoval své dojmy. Musí si uvědomit, že ze své veřejné funkce ovlivňuje dost lidí, ať chce nebo ne.

Dám ti příklad z Pražského hradu.

Prezident Zeman: "Jako prezident bych neměl doporučovat žádnou stranu, ale jako občan budu volit SPOZ" Tohle říkat veřejně mi přijde zvláštní. Nebo kancléř Mynář. Kandidoval do PS, ale když zrovna vystupoval za veřejnou funkci kancléře, tak se nechoval jako kandidát do PS, ale jako kancléř, alespoň podle jeho slov.

Další příklad z české politiky. Je veřejně známo, že policejní prezident Červíček je v partnerském vztahu s političkou Janou Černochovou (starostka Prahy 2 a dlouholetá politička za ODS v Praze). Ten říkal, že když se s přítelkyní pohybuje na nějaké soukromé akci v Praze, kde jsou jako hosté Janoušek,Rittig atd., tak se chová jako soukromá osoba a ne jako policejní prezident. A jako policejní prezident se tím nenechá ovlivnit. Svým způsobem je to obdivuhodné, že ti lidé se ani podvědomě nenechají ovlivnit. A jednají buď za veřejnou funkci nebo za svou soukromou osobu a své soukromé aktivity (sarkasmus). Já v tohle nevěřím. To je extrémní příklad toho, když někdo říká, že někde vystupuje jako fanoušek Novák a někde zase jako premiér Novák apod.

No a Blatter by si měl uvědomit, že když na veřejnosti něco prohlašuje, tak ne jako fanoušek,manžel,bratr,strýc Blatter. Ale jako prezident FIFA Sepp Blatter

Reagovat
smazaný uživatel

Takze chces rict, ze lide z verejnych funkci nemaji pravo vyjadrit vlastni nazor? Ok, kazdy jsme jini,.mas radeji totalitni nazory.. Sice s tvym nazorem nesouhlasim, ale vzdycky budu bojovat za to, abys ho mohl vyjadrit.

Reagovat
Aldeano

Irelevantní komentář. A ty to víš. Alespoň doufám. Jestli ne, tak se vem s Milošem za ruku a...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych mel? Ze nechapu co je spatnyho na tom, kdyz KDOKOLIV vyjadri svuj nazor? Valloire je uplnej tupec a taky tady porad vyjadruje nejaky nazory.. To je imho mnohem horsi.

Reagovat
Aldeano

Aha. Jinak, jsi podobný demagog.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad mluvim o tom stejnym. Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor, nejsme v totalitnim rezimu. To neni demagogie, proste jen necitim odpor k tomz, kdyz nekdo neco rekne. Obcas citim odpor k tomu CO rekne, ale ne na tom, ze mel tu drzost se projevit.

Reagovat
Aldeano

Dám ti ještě jeden příklad z politiky. Mladý kluk provokuje ministra financí a 1.místopředsedu tehdy 3. nejsilnější strany. Má se nad tím ministr povznést a jít příkladem nebo ho napadnout (samozřejmě myslím dát mu demokraticky facku) a vulgárně mu nadávat (svoboda slova)?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze chces srovnavat fyzicky napadeni s vyjadrenim neciho nazoru?

Reagovat
Aldeano

Ano, tak si to představ. Ústní projev jako ten fyzický Alespoň si uvědomíš co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty srovnavas peavo kazdyho obcana v demokraticky spolecnosti-vyjadrit vlastni nazor s fyzickym napadenim. Hele koncim. Pokud jsi komous, tak v pohode. To je tvoje vec a s mojim presvedcenim to nema nic spolecnyho. Mej se. Sparta dnes 0:3 Lafata hattrick.

Reagovat
Aldeano

Komunista bohužel nejsem, ale když je právo, aby kdokoliv říkal cokoliv. Tak proč by nemohl někdo cokoliv i dělat. Je demokracie ne? Proč nějaká pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

To si pletes s anarchii.. Demokracie je hlavne zodpovednost a ucta k zakladnim lidskym pravum. K c nimz patri i svobodny vyjadrovani.. Nikoliv vsak fyzicky napadeni.

Reagovat
Aldeano

Ty jsi ten co si to plete. Svoboda slova neznamená, že kdokoliv může říkat cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Znamena.. Pokud to neovlivnuje dalsi zakladni lidska prava a neporusuje zakon, tak si muze rikat kazdy co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

To už není cokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

To cokoliv jsi napsal ty.. Ja ti vymezil jak to doopravdy je.

Reagovat
Aldeano

Ty jsi napsal znamená...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ty neumis dal cist? Vymezil jsem ti hranice, mezi temi hranicemi si muze rikat cokoli.

Reagovat
Aldeano

Beruško, tak ještě jednou.

"Svoboda slova neznamená, že kdokoliv může říkat cokoliv."

"Pokud to neovlivnuje dalsi zakladni lidska prava a neporusuje zakon, tak si muze rikat kazdy co chce."

To už je ta podmínka, ale nebudu s tebou slovíčkařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej berusko.. ja napsal, ze znamena POKUD.. Tim jsem vymezil hranice, uznej svou chybu.

Reagovat
Aldeano

"Svoboda slova neznamená, že kdokoliv může říkat cokoliv"

"Svoboda slova neznamená, že kdokoliv může říkat cokoliv"

"Svoboda slova neznamená, že kdokoliv může říkat cokoliv"

Může přijít nějaký extrémní radikál a říct: Židi do plynu a negroidní rasa není rasa lidská?

Nemůže. Protože se nemůže říkat cokoliv.

"Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno." atd.

Už to nezakecávej díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze neumis cist? Nebo jsi proste to moje vymezeni necetl?

Reagovat
smazaný uživatel

Porušil snad Blatter jedno z toho svým prohlášením? Dostal si dobrej stěr

Reagovat
asskicker

mal by hlavne demokraticky dostat po hube, urcite by s tym suhlasil

Reagovat
fenixLFC

to uz ale do toho miesas urazku osobnosti popripade napadnutie. keby ho ten chlapec provokoval v ramci slusnosti bez nadavok a fyzickeho utoku tak ten minister by to mal odplatit minimalne rovnakou mincou, nie urazanim a podobne. to je potom sedliak a debil

Reagovat
Aldeano

Valloire a imho nezastávají žádné veřejné funkce. Pokud bude mít Obama na EF účet Američan1, tak si budu těžko stěžovat na Obamu proč píše na EF nesmysly, když nebudu vědět, že je to prezident USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mi Obama rekne, ze fandi reforme zdravotnictvi, tak to neznamena, ze ji budu fandit taky.

Reagovat
Aldeano

Ty jsi neskutečný.

Dobře. Když už. Tak ty si myslíš, že jako ty je uplně každý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim. Ale takhle hloupe lidi ovlivnuje spoustu veci, nejen kdyz nekdo vyjadri vlastni nazor. A ty ostatni veci taky zakazat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi v tomto opravdu úplně mimo. Nikdo přece neříká, že tito lidé nemají právo na názor, jen ho nemůžou říkat veřejně po dobu, co vykonávají tyto své funkce, protože mají obrovský vliv a jejich názory mohou ovlivnit spoustu ostatních lidí, což je prostě unfair. Ale jestli hodláš obhajovat Zemana a jeho kroky v poslední době, tak tím se leccos vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa.. Takze jakmile jsou ve funkcich, tak to jsou lide bez prava se svobodne vyjadrit. Uz jsem to asi pochopil. Berete je jako funkce a ne jako lidi. Zajimavy hloupy pohled. Jestli nekoho ovlivnuje cizi nazor na vec, tak neni dostatecne gramotny, a to uz je opravdu jen vec toho hlupaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Má právo se svobodně vyjádřit třeba ve smyslu, že prezident může jít volit, ale neměl by veřejně nikomu stranit. Stejně tak prezident FIFA by neměl stranit nějakému hráči, Česká televize by před volbami měla vysílat spoty všech stran a ne jen jedné, protože má právo na svůj názor, to není žádná totalita, ale nestranná soutěž, je to naprosto běžná věc a klade se na ní důraz ve všech demokratických zemích. Protože tady tyto věci prostě ovlivňují a v žádném případě neovlivňují jen hlupáky. Mě by opravdu zajímalo, jestli máš tak pokřivený pohled na svět, nebo to jen hraješ, protože ti to zrovna teď vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovlivnuje to hlupaky.. Kdyz mi nekdo rekne, ze ma radsi petru svehlovou, tak to neznamena, ze ji budu mit rad taky..A to ani kdyz mi to rekne prezident. Jestli to tak mate vy, tak vas docela lituku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi úplný demagog, který přenáší rozsáhlé problémy do banálních situací a snaží se je nějakým svým pokřiveným pohledem na svět porovnávat. Blatter je prezident FIFA a mluví jménem celé té organizace, kterou lidi ve světě respektují, prezident země reprezentuje celou zemi a pokud něco řekne člověk, který zastává takto vysokou veřejnou funkci, má to prostě úplně jinou váhu, než když to řekne řadový fanoušek nějakého klubu na nějakém serveru, kde nikdo ani neví, co je vlastně zač. On prostě vydá nějaké prohlášení, vytisknou to noviny, napíše se to na hromadě serverů, běží to v televizi a lidi si na základě toho dělají úsudek. Média ovlivňují názory lidí neuvěřitelným způsobem a mnohdy se to dost podceňuje. A v žádném případě se to netýká jen nějakých, jak ty píšeš, hlupáků. I tebe samotného ovlivňují média a názory autorit ve společnosti a děláš si na základě toho úsudek, i když neznáš podrobnosti, dělá to tak nevědomky každý, někdo více, někdo méně, ale každý. To, co tady předvádíš, je demagogie nejvyššího kalibru. Že prý prezident země nebo federace nejpopulárnějšího sportu světa nic neovlivní, když něco řekne a ještě to přirovnáváš k tomu, že něco řekne nějaký kámoš nebo fanoušek na serveru. Se mi snad zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti jasny, ze prezidenti jspu lide a nejsou to stroje s funkci? Chcete jim sebrat zakladni lidsky pravo jen kvuli tomu, ze rikaji co neradi slysite. Nebo kvuli tomu, ze snad ovlivnuji ostatni. Proc jim nezakazes mluvit? Premier taky povida sve nazory a snazi se je menit, dokonce obcas zdiskredituje opozici.. Nemeli bychon jim to zakazat? Je to verejna funkce, ze svy pozice ovlivnuje spoustu lidi prece !!

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident ať se vyjadřuje do věcí, které má v kompetenci, premiér ať dělá to samé. Pokud se premiér snaží zdiskreditovat opozici, voliči mu to příště spočítají, stejně jako některé věci spočítali Nečasovi, potažmo ODS. Pokud se prezident bude cpát do věcí, které nemá v kompetenci viz. jeho schůzky s Haškem a spol., tak mu to voliči taky spočítají a já už se na to za těch pár let těším. Problém je v tom, že Blatter není nikomu zodpovědný, svými populistickými rozhodnutími, přiklepnutím MS do Ruska nebo Kataru zajistil tamním magnátům prachy a invetsice, oni jemu vliv a teď si tam můžou vzájemně notovat a nikdo s tím nehne. Z toho je mi na blití. Jinak, v normálních vyspělých demokraciích chápou, že politika není jen o tom, že rezignuješ, když porušíš lidská práva nebo zákon, tam chápou, že politika má i morální rozměr, což je mnohem širší rozměr. U nás se rezignuje, až když někdo poruší zákon, do té doby se všichni veřejní činitelé, ministři, náměstci atd. chovají jako na dobytém území, lidi jim to nevědomky schvalují (ty jsi typický představitel takových lidí a bohužel jich je u nás pořád hodně) a dokud se tady toto nezmění, tak se nikam neposuneme.

Reagovat
Aldeano

Marty by byl dobrý politik ve VB. Bez psané ústavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se opravdu poseru.. Blatter ma pravo rict svuj nazor, jestli za to ponese nasledky je jeho vec. Politik rezignuje v zahranici az tehdy, kdyz svym jednanim uskodil idealum, ktere zastava.. To Blatter tim, ze rekl, co si mysli, opravdu neudelal.

Reagovat
smazaný uživatel

On za to nemá šanci následky nést, protože je prakticky neodvolatelný, vím, že to možné je, ale jen formálně, v praxi je to jen čekání, než to položí. V zahraničí politik samozřejmě nerezignuje, když poruší své ideály, ale když poruší tamní morální hodnoty a zvyklosti. Kdyby u nás byli demokratické hodnoty nastavené tak jako v Británii, žádná vláda by tady nevydržela déle než několik měsíců. A takový Zeman už by byl dávno pryč z hradu (i když se to špatně porovnává, protože Británie je konstituční monarchie a má královnu).

Reagovat
smazaný uživatel

On tak maximalne nasral cristianofily, zadny moralni hodnoty neporusil.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA má být nestranná mezinárodní organizace spojující všechny, co mají rádi fotbal, on svým prohlášením evidentně zvýhodnil jeden z táborů. Sám to pochopil a omluvil se za to, což je chválihodné, ale nic to nemění na tom, že jen dokreslil, jaké jsou v současnosti uvnitř FIFA poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

A to by me zajimalo cim konkretne nekomu uskodil a nekoho zvyhodnil.. Zkus prosim konkretne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to tady probíráme celou dobu. Může tím jménem organizace FIFA ovlivnit hlasující a celkově na něj vrhá bezdůvodně špatné světlo, týká se to fotbalu obecně, zdaleka ne jen Zlatého míče. Prostě na něj háže špínu pro nic za nic. Přečti si otevřený dopis Florentina Peréze Blatterovi, fakt nevím, co ti mám k tomu víc říct, je to, jak kdybych mluvil do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Cim to ovlivni hlasujici? Ti si jakoze reknou, ze kdyz ma Blatter radsi Messiho, tak mu daji hlas a neco pro ne z toho kapne? Nebo jakoze "kdyz to rika Blatter tak to musi byt pravda, dam mu hlas"?? Rozumis tomu jak je to debilni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to všechno strašně zjednodušuješ a překrucuješ. Blatter v Africe po záštitou FIFA staví fotbalové akademie, přiklepl MS do Ruska a Kataru atd. Když potom člověk, ke kterému díky tomu obzvlášť v Africe vzhlíží na přímou otázku, komu by dal Zlatý míč odpoví, že Messimu a ještě to doprovodí tím teatrálním výstupem, tak to prostě ovlivňuje. Je to protekce od čelního představitele fotbalu. Ty to bereš strašně na lehkou váhu. Ale děláš to jen proto, protože stranil Messimu. Kdyby takhle stranil Ronaldovi na úkor Messiho, tak budeš jeden z prvních, kdo si bdue stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

*pod a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Takze.. "ja dam hlas Messimu, Blatter mi postavi stadion" To jsem presne chtel slyset. Diky. Mej se, tady koncim.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsi potvrdil, že jsi neuvěřitelný demagog a všechno si vykládáš tak, jak ti to vyhovuje, ale u tebe to není nic nového a vysmívají se ti tady často v sekci PD, ale i PL, takže mě to nějak nepřekvapuje.

Reagovat
asskicker

trapak, nech ziju konspiracie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je, že některé věci, které byly kdysi označovány jako "konspirace", potvrdil nedávno i sám Guardiola.

Reagovat
asskicker

samozrejem, ved na kazdom sprochu pravdy trochu. co s tym ma spolocne to co riesis teraz?

stale sa tu ohanas tym istym, ziadna anketa alebo hlasovanie nemoze byt 100% objektivne a stale sa ludia niecim ovplyvnuju...teraz mozem povedat, ze vsetci daju hlas CR, lebo to ze ich velky prezident Blatter ponizil CR a im ho je luto tak to dame jemu, aby nebol smutny, tvojou logikou sa na to mozem pozriet aj takto, takze ma serie, ze Blatter vlastne zvyhodnuje Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je ve své podstatě jedno, jestli to Ronaldovi pomohlo, nebo ne, i když si myslím, že mu to uškodilo. Prezident FIFA by takhle vystupovat neměl, protože tím může spoustu věcí ovlivnit a nejde jen o Zlatý míc. Vadí mi to z principu, kdyby se takhle vysmíval Messimu, taky bych říkal, že by to neměl dělat. Neobhajoval bych to tak vehementně, ale názor bych na to měl stejný.

Reagovat
asskicker

aha, takze ty nazor mozes mat a Blatter nie? ved uz pochop, ze tym vyjadrenim poskodil maximalne sam sebe a nie, ze zvyhodnil Messiho. Stale omielas to iste, hore to mas napisane, je to fajn, ze s tym nesuhlasis atd. ale on nikomu nehovoril koho maju delegati volit, ty si zrobia svoj nazor aj bez niekoho ineho, ci myslis, ze tam sedia cvicene opicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí tam cvičené opičky, ale nesouhlasím ani s tím, že Blatter svými názory nemůže nic ovlivnit.

Reagovat
asskicker

moze, to nikde netvrdim, ved je to preboha logicke, ze kazdym svojim nazorom, ktory prezentuje moze niekoho ovplyvnit a aj ovplyvni - tak ako mohol tymto uskodit CR, tak mohol uskodit aj Messimu a hlavne uskodil sam sebe, to je cele...aj keby povedal, ze sa delegati maju rozhodnut objektivne, tak ich vlastne ovplyvnil. Stale je to len nazor, to ze je nekorektny je vec druha, ale stale je to len jeho nazor, ktory moze prezentovat kedykolvek a kdekolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to jádro problému, na kterém se prostě neshodneme, já si myslím, že předseda FIFA by si tento názor na veřejnosti prezentovat dovolit neměl. Respektuju, že tobě to nevadí, ty respektuj, že mi jo.

Reagovat
asskicker

ale ja to respektujem, s tym nemam problem.

ale nerespektujem to, ze tu hned kvakas o preferovani Messiho a podobne veci, to je cele.

Reagovat
asskicker

suhlasim, ze nieco take by si mal odpustit, ale stale je to len jeho nazor, ktory by mal mat moznost kazdy clovek kedykolvek vyjadrit, nasledky si za to ponesie sam.

Reagovat
valloire

No tak to by mě taky zajímalo. Protože on tu popírá,když to přeženu,význam O2 pro dýchání. Naprosto jasný věci.

Reagovat
teenz

Koukám, že brigádníkem z Anglie a Fernandinhem to nekončí ..

Reagovat
asskicker

aha, takze suhlasis, ze ludia nemozu slobodne vyjadrit svoj nazor, nech je akykolvek?

Reagovat
asskicker

ale ved o tom to je, Zeman vyjadril svoj nazor a clovek, ktory aspon trsku rozmysla, sa nad svojou volbou zamysli a tak pojde volit, iba vypatlany hlupak by hned siel volit tu stranu co povedal Zeman len preto, ze to povedal prezident.

je to fakt kuzelne vas s Fildou vidiet, ako z hlasujucich robite negramotnych hlupakov co sa riadia tym co povie, ukaze alebo zrobi niekto nad nimi.

Reagovat
valloire

Jestli si myslíš,že nejvyšší představitel FIFA nemá být nestranný,tak jsi fakt jelito a nemá cenu se s tebou jakkoliv bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelito seš ty. Nejvyšší představitel má právo říct, co si myslí, stejně jako všichni ostatní. Až zavede pravidlo, že každý hlas pro Messiho je za dva, tak pak tady kvákej něco o nestrannosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec sa nebudem cudovat ked to vyhra ten krpec. Uz za rok 2010 nevyhral viac ako jednu trofej a MS mu vobec nevysli. Vtedy vyhral Sneijder vsetko podobne ako teraz Ribery a nedostal sa ani do tretieho miesta. CR nech sa snazi ako chce ale rozhoduju tam hlavne sympatie a pre mnohych je Messi viac sympatickejsi ako CR

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

GAMES IN WHICH CRISTIANO RONALDO HAS SCORED

Date,Game,No. of goals

01-09-2013 Real Madrid 3-1 Athletic 1

14-09-2013 Villarreal 2-2 Real Madrid 1

17-09-2013 Galatasaray 1-6 Real Madrid 3

22-09-2013 Real Madrid 4-1 Getafe 2

25-09-2013 Elche 1-2 Real Madrid 2

02-10-2013 Real Madrid 4-0 Copenhague 2

05-10-2013 Levante 2-3 Real Madrid 1

19-10-2013 Real Madrid 2-0 Málaga 1

23-10-2013 Real Madrid 2-1 Juventus 2

30-10-2013 Real Madrid 7-3 Sevilla 3

02-11-2013 Rayo Vallecnao 2-3 Real Madrid 2

05-11-2013 Juventus 2-2 Real Madrid 1

09-11-2013 Real Madrid 5-1 Real Sociedad 3

Reagovat
valloire

Podobnej podzim jako loni ten Messiho. Bůh z Madeiry.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vyhral najlepsiu ligu sveta, k tomu ma uchvatne statistiky celkove i tie z velkych zapasov. Kto iny by to mal vyhrat nez on ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery vyhral okrem nemeckeho superpohara vsetko a bol tahunom tohto teamu. Kde bol Messi v najdolezitejsich zapasoch proti Bayernu so skore 0:8?

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery mal v minulej sezone LM udajne len 1 gol a 2 asistencie. Snad nechces, aby to vyhral on.

Reagovat
Aldeano

Aneb když se hodí statistiky, rozhodují statistiky a když rozhodují trofeje, jsou nejdůležitějším atributem trofeje...

Reagovat
valloire
Reagovat
valloire

0-7. Proč si děláš z Barcelony srandu? 8 gólů ani náhodou nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel, ze tie zapasy sa tak odohrali

Reagovat
valloire

ty úchvatný statistiky z těch velkých zápasů nabral na lavičce proti Bayernu? Chtěl bych je vidět,protože CR má z velkých zápasů letos odhadem dvojnásobek gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral snad nieco vyznamne Ronaldo ?

Reagovat
valloire

A loni Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, aku vahu comu davas. Mam pocit, ze vazis podla toho, ako ti to vyhovuje. Messi mal minuly rok genialny statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
valloire

Jo,já určitě. Vy si to přece ohýbáte podle toho,jak se vám to hodí. A ještě vytáhneš něco o úchvatných statistikách z velkých zápasů. Tu statistiku si schválně udělej a budeš překvapenej. Sebere ti totiž iluze. Minulej rok měl geniální statistiky,ale to defacto CR taky. Messi začal dávat víc gólů až po tom,co se rozhodla liga a na závěr podzimu,když honil rekord. To už ale bylo po uzávěrce hlasování. Jinak na tom byli s CR podobně. Ligu vyhrál CR a v semifinále EURA jeho Portugalsko vypadlo smolně na penalty.

Reagovat
Aldeano

Pokud jde o Messiho, tak repre vůbec nevytahuj. Argentině se nedaří, takže repre je irelevantní...

Reagovat
Aldeano

Ale samozřejmě u Iniesty se počítá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Za ten gól proti Ajaxu bych mu to i dal

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 goly proti Ajaxu.

Reagovat
Aldeano

3 GB pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

no a co ma byt...zato mu Zlatu loptu nedaju ved kde je teraz?

Reagovat
valloire

Asi nechápeš princip GB. Je to za rok 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ja som to ratal za tento kaledarny rok.

Reagovat
valloire

Takže 2013 (LM,liga proti Atleticu,Realu,CdR) -

Messi 13 z.-10 g.

Ronaldo 19 z.- 20 g.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade nechapem, preco tu nieco tvrdis o slabych Messiho statistikach vo velkych zapasoch. A nie len dnes.

Inak neratali sme asistencie !

Reagovat
valloire

Jo asistence .Proč mluvím o špatných statistikách? Protože zatímco CR vyšel z těch zápasů naprázdno v 19 z. pouze 4x,tak Messi ze 13 hned 7x. A to už je rozdíl třídy. A to jsem zapomněl supercopu proti Atleticu takže další 2 naprázdno. Prostě když ho tým potřebuje,góla nedá. Když je rozhodnuto,dá hattrick.

Reagovat
asskicker

a teraz spocitaj vitazne goly Messiho a CR, urcite tu hned das vysledok.

Reagovat
asskicker

inak preco sa nevyjadris k tym velkym zapasom, ved hore pises, ze niektori si tie faktory ohybaju podla seba, ty teraz robis co? a este aj blbo

Reagovat
Aldeano

Ozil má GB

Reagovat
C0br

Tak Messiho velké zápasy jsou legendární. Třeba loňský dvojzápas proti Chelsea bude dlouho pamatován - výkon hodný vítěze Zlatého Míče

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

A ten velký zápas proti Leverkusenu už nenapíšeš co?

Reagovat
asskicker

jj smudlo, vypracovat v dvojzapase pre spoluhracov 8 cistych sanci je malo hlavne, ze CR bezpecne premenil penaltu v semi a poslal Real do finale

Reagovat
Billy McClane

Za timove vykony sa udeluju timove trofeje, takze Ribery ani Messi nemaju narok. Argument Messiho timovej vyhry v La lige uz vonkoncom neobstoji.

Jedna sa o GB roku 2013 a nie GB sezony 2012/ 2013, a v 2013 je pravdepodobne najlepsi CR jak do poctu golov, tak v uzitocnosti pre svoj tim.

Ronaldo 62 golov > Messi 45 golov

Reagovat
smazaný uživatel

GB: 1. Ronaldo, 2. Ribéry / Messi, 3. Ribéry / Messi... ti další. Kdo nesouhlasí je zaslepenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Obloha je zelená a tráva modrá. Kdo nesouhlasí je zaslepenej.

Reagovat
placa

Co to je tady za GB manii?? Uz jsme ty teorie slyseli nejmin milionkrat, tak uz by to snad stacilo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Že vás stále sa baví dokola baviť o tom istom, hlavne v ankete kde sa nehľadí na logiku a rozhodujú ďalše faktory ako len góly a výkony v klube,.

GB je anketa, kde sa rozhoduje na základe nemenného vzorca posledných rokov (výkony + získané trofeje) * sympatie/ kamaráti z klubu a repre a môžete sa postaviť aj na hlavu, keď nevyhrá váš favorit, pretože v tej ankete nehlasujete. Ronaldo za posledný rok na svojom PR a sympatiách zapracoval a po slabšom úvode do sezóny sa pekne rozjel a má väčšiu šancu letos poraziť Messiho v bitke o druhé miesto. Podľa mňa favorit je ale len jeden

Reagovat
valloire

Baví. Ale máš pravdu,vyhraje ten len jeden.

Reagovat
indy

preco pises polovicu vety po slovensky a polovicu cesky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to jedno slovo rozjel? Inak rýdza Slovenčina, mal by si na Slovensko chodiť častejšie

Reagovat
smazaný uživatel

*letos

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre najlepsieho futbalistu historie. Leo

Reagovat
Aldeano

Je lepší než Maradona. Jestli ti to udělá radost

Reagovat
valloire

A není,nemá MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona nema 3 LM.

Reagovat
Aldeano

Ale zase má nadváhu a UEFA Cup...

Reagovat
valloire

MS je důležitější. A kdyby hrál Messi za Neapol...tak nic.

Reagovat
teenz

Pro zlodeje, proc ne.

Reagovat
LAM

Ježiš co se to tu člověk zas nedočte.Vás to opravdu baví pořád ne CR bude mít GB ne Messi atd..Hlavně fanoušci Cristiána vypadaj jako kdyby rovnou skákaly s mostu.Nechte to na tom vyhlášení jak to dopadne a pak to zkuste přijmou protože o tom rozhodují lidi z celýho světa a né fanoušci na EF.

Messi má 4 GB za sebou což dle mě bude na dlouho něco nepřekonatelnýho a pro něho by bylo i lepší kdyby to dostal někdo jinej.Za mě by to měl dostat Ribery a když to dostane CR tak taky se nic nestane prostě to tak bude a basta tak už řeště radši jenom svoje týmy a bude vám i líp.

Jinak dle mě dneska Atletico nevyhraje a my jim snad odskočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že diskuse jsou od toho, aby se v nich diskutovalo. Když chtějí lidi diskutovat o GB, tak je nech, propánaboha.

Reagovat
Cizinkx

V tom případě ty diskuze v PD, taky podle toho vypadají :)..

Reagovat
Al Capone

Cristiano další hattrick? Že mě to vůbec nepřekvapuje

Reagovat
Billy McClane

OT:

Dalsi velky zapas Arsenalu a Ozil zase uplne mimo, tak ako predtym doma s Dortmundom. On je to paradny hrac, ale tieto velke zapasy je väcsinou neviditelny a to je jeden z hlavnych dovodov preco sa ho Real zbavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad, ze ked sedim v bare a pozeram futbal, tak najlepsia cast tejto udalosti je pivo...neskutocne nuda.

Reagovat
Billy McClane

Tak MU nema tento rok kvalitu a Arsenal bol pokadeny, ze hral na Old Trafford a mohli by svojho rivala konecne porazit, a tak to tam aj vyzeralo potom.

Reagovat
teenz

Mesutovi nesedí hra, kde je tým utopený, není to žádný aktivní hráč, aby presoval. On patří do jiného stylu, jakmile se otevřela hra v BVB takt o tam tahal především on.

.. jo a to jsou zase kecy ..

Reagovat
vocasisko

Potkal jsem tu teda hodně exotů, včetně sebe. Ale valloire tady tomu o parník kraluje. Kdyby byl Michal Kolesa ještě na živu, tak vsadím trenky na to, že to je jeho nějakej druh alterega.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolesa

Si vždycky vzpomenu na tohle: http://goo.gl/xuWXon

Reagovat
valloire

Copa vocas? Martyho kecy a vaše upravování kritérií GB se ti líbí? A nelíbí se ti letošní Messiho přínos v důležitých zápasech? To bych se nedivil. A neber si mě do huby takhle,můžeš mi to vyvrátit,ale na to asi nemáš.

Reagovat
vocasisko

mně třeba příjdou všechny diskuze o GB stupidní, takže o tom to fakt není

Reagovat
valloire

Někdo se o tom bavit chce. Od toho je to diskusní fórum. Mně třeba přijde naprosto stupidní Martyho obhajování Blattera. Vůbec jeho názory jakoby pana objektivního. To že ti vadím,je mi putna. S tím se i počítá. Já proti tobě nic nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastenec Vo Villareale nevyhral Real, nevyhra tam dnes Atletico a nevyhra tam ani Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mala Ponorka naviac, škoda zraneného Gio, ten gól v závere som im, za ten laxný futbal Atletica a nechuť hrať celý zápas, veľmi prial.

DC si neodpustil svoju typickú vložku a potvrdil tým iba svoj mizerný výkon asi ako všetci hráči Atletica.

Na zápas kola, som bol teda dosť sklamaný.

Reagovat
Billy McClane

Teda ale ten Villarreal hral vyborne. Som zvedavy, ci sa kvalifikuju do LM. Prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

to snad nemyslí ten Neymar vážně ne? dneska ještě neustál ani jeden souboj, pokaždé buď spadne na zem nebo se na to vysere

vím, že mu nikdo nic neřekne, ale možná by to nebylo ku škodě

Reagovat
vocasisko

no bezva a Messi zase zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

neee e:((((

Reagovat
smazaný uživatel

já se poseru uz ! :( co s nim furt je....me to proste bez nej nebavi... :((( a nechapu to, kdyz odesel stridat tak na lavicku a ani u nej nebyl fyzioterapeut a nic ? to je to dlouhodoby stehno...tam to uz ma poniceny a bude se to ozyvat cim dal castejc :////

Reagovat
smazaný uživatel

sem nemocnej a celej vikend se tesim na tenhle zapas a na Messiho a ted todle.......

Reagovat
Diego2

Me pro jistotu uplne vypadl Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak letos to zlatý míč nebude...pořád zranění + mnohem slabší forma oproti Ronaldovi, Ribérymu a Ibrákovi

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu je to dobře...bude mít motivaci se zas vrátit na trůn a pak kdyby náhodou byl až v moc závratných výšinách, tak se vrátí zase na zem. Ale ty zranění mě serou...jak se mu to dřív vyhejbalo jak čert kříži, dneska to přitahuje jak čerta hříšník.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky podzimu se bude rozhodovat mezi Ronaldem a Riberym..spis to vypada ta Riberyho

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslim že spíš na Ronalda teda...Podle mě rozhodnou ještě zápasy do Vánoc...Troufám si říct, že kdyby Messi ještě na tři naběhl a udělal třeba dva hattricky nějaký pěkný, bude to mít zas on.

Reagovat
C0br

Hlasování končí v pátek

Reagovat
Kenneth

To jako vážně? Tak aspon mají čas aby to zase zmanipulovali jako minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože teď to vidíš spíš pro Crise, ale když Messi dá 2 hattricky, tak bys to dal jemu?

Reagovat
C0br

No ale kdyby dal Cristiano ještě dva góly a navíc ještě tyčku, tak by to zase dal jemu!

Reagovat
smazaný uživatel

pozor já neříkal že JÁ, ale že by to tak nejspíš bylo...Jde o to, a je to samozřejmý, že se nejvíc hraje na pocity těch novinářů, trenérů a kapitánů tehdy, kdy je těsně před hlasováním...Ale jestli je to v pátek tak to pak jo...A nezastávám názor, že to musí dostat Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale řeknu ti že by si to i Messi zasloužil...Že nedává tolik gólů ? Sám víš, že je to výhradně tim, že je teď často zraněnej, ale pakliže by se hodnotila uplynulá sezona, tak byl gólovej stejně jako ti dva zmínění...Pro Ronalda mluví gólová potence posledních dnů, pro Roberiho že táhnul Bayern za trofejema minulou sezonu ale pro Messiho to, že táhnul Argentinskou repre ve fakt ne lehký johoamerický kvalifikaci na MS (co se repre týče, tak Ronaldo i Ribery jsou totál jalový ve svejch týmech), takže tak...A výhradně díky němu jde Argentina z prvního místa.

Reagovat
smazaný uživatel

takže bych to viděl fifty fifty...nebo spíš querty querty pro 4 hráče, a to Ronalda, Riberyho, Messiho a Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Ronaldo je s 5z/4g v roce 2013 za repre vyloženě jalový.

Reagovat
smazaný uživatel

takže proto hraje portug. baráž...vim že dával hattrick proti nějakejm šuntům, takže to tak počítat nemůžeš a furt si myslim, že jihoamerická skupina je jedna z nejtěžších co může bejt, tam fakt san marina nebo arménie nepotkáš.

Reagovat
valloire

takže repre,dáme mu to za to,že Argentina jde z 1.místa. To je nějakej fór. Na tohle já nemám,ale pro vocasa jsem já exot

Reagovat
smazaný uživatel

ne to fakt neni z prvního místa, to je fakt tim, že dal po čase toho roku za repre asi 17 klíčovejch gólů, který defacto vedli zhruba k 10-ti bodům...prostě pro Messiho hraje repre prim...jako pro Ronalda góly z teďka, nebo pro Ibru a pro Riberyho uspechy tymovy...já nevyzdvihuju Messiho, vidim to fakt vyrovnaně u těhle 4, jen říkám, že kdyby to Messi náhodou zase získal, jen absolutní ignorant může nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

teda golu min...to sem si nejak popletl, ale proste sem ty zapasy sledoval, byt byly treba nekdy kolem 4 rano vzdy a Messi rozhodoval. Proste a jednoduse co se tyce repre, hraje to z tehle 4 nejvic pro nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorit o jeseni a povedat, ze Ribery je aktualne lepsi je blbost. Cristiano ma neskutocnu formu. Goly, asistencie, ide mu neskutocne karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis nás zatím těžce přehrává

Reagovat
smazaný uživatel

no já to vypínám, tenhle zápas bude z barcelonský strany špatnej, vidim to na 1:1 s odřenejma koulema a vyhrocený až k nevíře (zas budou srovnávat někdy v 85 minute, muj tip )...si jdu radeji neco zahrat, ja stejne za ten vikend mam fotbalu az az a ted sem se tesil prevazne na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

kurva kdyby to teď nechal fabregasovy......

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ma uz dnes celkom vytaca, iba rozklada rukami, place a nic nehra..

Reagovat
smazaný uživatel

me jakbysmet...ja to vypinam po polocase.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, tak sem to zakřikl Nejmá konečně

Reagovat
smazaný uživatel

a tak todle dát musel, to nebyla jeho zásluha, to byla jeho povinnost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze tak, konecne!

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooooooo

Reagovat
vocasisko

tak toto si Betis fakt nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

yeeees, tak je moc, dva goly z ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

dobryyy :)))

Reagovat
Billy McClane

Betis cely polcas lepsi a prehrava 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna produktivita, nic nehrame a z nicoho dame dva goly, fantazia...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale konečně pořádné rychlé protiútoky

Reagovat
smazaný uživatel

ne jako jindy, když je otevřená obrana a přihráváme si dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

no messi no problem

Reagovat
vocasisko

toto má brát Neymar na sebe

Reagovat
vocasisko

né, že by byl Bartra bez chybnej, ale

JEŠTĚ ŽE HO MÁME!!

Reagovat
smazaný uživatel

400. za GB pro CR7

Reagovat
Woods

Ribery, Ibra

Reagovat
DreamTeam

a proc IBra proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je adept na zítřejšího borce nakonec.

Reagovat
vocasisko

v podstatě stačí dávat balóny za obranu

Reagovat
blaugrana

Don Show!!

Reagovat
smazaný uživatel

hraje špatně, ale teď tam poslal dvě krásný kolmice.

Nutno říct, že toho prostoru, co tam máme, to bych takový přihrávky dal možná i já.

Reagovat
smazaný uživatel

o kom je řeč ? já na to moc nekoukám spíš tu sem na netu a jen poslouchám.

Reagovat
smazaný uživatel

Don Andrés

Reagovat
smazaný uživatel

jo Iniesta...ten podle me ztrácí už svůj starej lesk...mnohdy se pouští zbytečně do přesily nebo drží míč...Ale tak to i v poslední době Messi s jeho průnikama no...

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo umíte si někdo představit Neymara hrát rugby, proti třeba Novozélandskejm obrům ?

Reagovat
blunted

nedokazu si predstavit skoro zadnyho fotbalistu hrat rugby :D

ale dneska teda neymar dostaval hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Carlesy...ted se zjebej sám a dej si facku, takhle zkušenej stoper a dělá kličky v pokutovym proti dvěma obráncům....Ok, 3:0, ale stejnak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda útočníkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, s takovýmhle výkonem uhrát čtyřku ...

Reagovat
smazaný uživatel

ber to jako satisfakci...kolikrát je šancí tři prdele a padne tam jen jeden, viz Espanyol...Ikdyz az moc krutý pro Betis, kterej se snazil hrát pěknej fotbal a za to jim patří dík a uznání.

Reagovat
smazaný uživatel

ale čekal sem to horší, jak odcházel Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o počtu šancí to není. Dneska jsme mohli vyhrát klidně deset. Jde o konzistenci výkonu celýho týmu. A to prostě bylo o hodně slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan't10.11.2013 21:18

Ale Betis ma velmi vysoko obranu. To sa im raz vypomsti.

A nie len raz...komik Mel. Co si myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale já jim ten gól přeju....Betisu...a mrzí mě že jsou až poslední..ten výkon dneska je úctyhodnej...

Reagovat
blunted

betis fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

peknej tiket...a ja tam mel manU 1 , juve 1 ...ale pak Messi 2+ :D a ted mi proboha vysvetlete...jak se doprdele Muze Alves tak divit a rozcilovat OMG ?!?!? ........

Reagovat
OVi.77

Shit happens mě ještě bouchl druhý tiket kvůli AS řím které dostalo gol na 1:1 v 94te minutě..samozřejmně jako jedinný zápas na tiketu to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

jo to mi krouhlo taky jeden tiket :) to sem myslel ze je trochu tutovecka a premyslel sem o hendikepu ještě...No dneska voser...neva, stává se ,) od zejtra zkusim systém sázek vysokejch částek na kurzy max 1,2 .

Reagovat
vocasisko

no, stejnou nám foukli v týdnu proti AC, takže je vesmír zase v rovnováze ne?

Reagovat
Billy McClane

A Valdesovi skoncila seria cistych kont vonku. Preto sa Alves tak rozculoval, aj ked penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, jak se o podobných penaltách dá mluvit rozdílně.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, fakt z hovínka maximum, koukám na statistiky a takhle už barcu nikdo dlouho "nepotrpápil" co se těch statistik týče, takže palec nahoru pro Betis a hlavně...hlavně pro jejich fanoušky, kteří ocenili tu snahu a ten gól na závěr byl pro ně dobrej bonus od teď fandim Betisu v udržení v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co ti říkají statistiky, ale dneska to bylo rozehrané tak na 3:8

Reagovat
smazaný uživatel

tak..střely na branky 5:8...takže skoro :)) ...statistiky následující: držení míče 43:57 střely 15:10 střely na branku 5:8 což je úctyhodný pro Betis, zvlášť když hrál poslední tým tabulky s prvním

Reagovat
Aldeano

Betis hrál dobře. A hlavně má skoro komplet obranu zraněnou...

Reagovat
LAM

začátek byl neurovnanej z obou stran ale co se dělo po tom co odešel Messi až 35 minuty byla hrůza.To samý jak na Almerii.Oni si prostě bez něj přestali věřit a naopak Betis do toho šel naplno ale naštěstí jsme dali ze dvouch pěkných akcí dva goly a zápas de facto rozhodli.Jinak Neymar dneska zase ale na zakončení musí zapracovat.

První věc která byla ale hrozná byla naše hra v 1 poločase protože za to bych jim dal v kabině pár facek a takhle to opravdu dál nepude.Hlavně Iniesta a to jeho kroužení před vlastnim vápnem je na pěst a Valdes by mu jí snad měl i dát

Co je ale nejhorší je samozdřejmě zranění Messiho a opravdu se obávám že naši doktoři by měly buď vypadnout nebo začít makat jak profesionálové protože todle není možný.Za Pepa nebyl zraněnej ani jednou a teď je už po čtvrtý za rok 2013 to je na ojeb.Ono pak těžko můžem čekat že se do nějaký top formy dostane když je věčně zraněnej a nebo se teprve rozehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak předem pochybuju že se s novym trenérem změnil i tým lékařů a fyzioterapeutů...Je to prostě dlouhodobý zranění no..a zákon "spravedlnosti"...On nebejval zraněnej dlouhodobě, bylo to vždy kupodivu, protože on byl vždy nejvíc faulovanym a okopávanym hráčem, vzhledem k jeho průnikům přes hráče, hold teď se to možná nasčítává a ten sval zlobí no...Já bejt trenér, dám mu od teď pauzu až do ledna...už budou hrát v LM s Ajaxem venku a s Celticem doma, to by měli zvládnou i bez něho a v lize..to sem se na rozlos zatim nekoukal, ale teď je snad přestávka příště...no mrknu se, ale ikdyby někdo těžkej, tak i Barca bez Messiho by měla jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doma granada ale pak bilbao venku, to bude oříšek, ale tam bych i klidně dva body obětoval eventuelně (hrát případně na remízu), tim spíš, že hrajou tvrdě a fakt tam Messiho cpát aby měl opětovný obnovení toho zranění....ne...todle chce dlouhodobější pauzu...Rozhodující zápasy příjdou mnohem, mnohem později, tak ať tam je fit.

Reagovat
smazaný uživatel

noo ale koukám ...pak doma villareal a venku getafe, tak to ten los na ligu neni teda moc příznivej s potencionální absencí messiho no :/

Reagovat
LAM

Právě že Pep si sebou fyzioterapeuta bral a od tý doby taky začal mít Messi problémy a né malý jak vidíme.Je to hrůza protože on není ani v takový zátěži aby byl zraněnej protože si v zápase dost odpočine.No když ho ukázaly jak stojí u střídačky tak jsem myslel že něco zahodim.Teď to sice tolik nevadí ale proti silnejm týmům ho třeba bude a on musí bejt pořádně rozehranej protože jemu nestačí jenom trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak je na hovno no :/ a asi by meli vyvest nejakou zodpovednost, nebo nevim...no ja taky...uz jak si ho zacly vsimat ty kamery po tom "stretu", tak sem nadaval neskutečně...Bohuzel jsem se, viz vyse, koukal na los a neni ted moc priznivej pro barcu, od bilbaa, villarealu (nastesti doma) po granadu (seč nevim jak hraje, ale v tabulce je vysoko)

Reagovat
smazaný uživatel

No, doktoři by to určitě odnést neměli. Pochybuji, že oni rozhodují jestli Messiho postavit nebo ne. Oni to pouze doporučí. Ale plnou zodpovědnost má trenér a teď prostě Barceloně to neustálý stavění Messiho, i přes zranění, bouchá do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes zase klucovy. Ale je len otazka casu, kedy zacnu timy proti Barcelone premienat sance. Takto vyzera ich obrana dobre, ale je to len a len Victorom.

Reagovat
blaugrana

Tak raz je to, že Voctor ma toľko čistách kónt obranoua teraz už sa to zas obracia.

Reagovat
smazaný uživatel

S touto chujovinou reaguj na tych, co to riesia.

Reagovat
Aldeano

Ale je to tak.

Reagovat
asskicker

Bayern by ich zasa rozniesol, ta obrana je celkom cednik.

Reagovat
LAM

Tak obrana by normálně byla Alves,Pique,Mascherano a Adriano a to stačilo třeba na Real.

Reagovat
asskicker

stacilo...ono by stacila mozno aj na Bayern, ale ziadna istota to zkratka nie je a o to ide,

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo, ale opat vdaka Valdesovi

Reagovat
LAM

Chytil jdnu šanci Ronaldovi jednu Khedirovi takže to zas tak horký nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska tiez dva klucove zakroky Mna inak ani tie sance nemrzia tolko, ako Benzemovo brvno. To mohol byt jeden z najkrajsich golov v Clasicu Ale to mohlo platit aj pri Montoyovom brvne pred rokom.

Reagovat
Kenneth

Už ti z těch katalánských zadků koukají jen vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze pochvalim Valdesa? To vazne nie...

Reagovat
Kenneth

Chválíš ho tu pomalu každý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalim ho tu druhy krat, nevymyslaj si.

Reagovat
LAM

Tak Messi si prej poranil levý stehení sval ale má pocit že na jaře i teď byl naposledu problém s pravym stehnem.Může mi to někdo upřesnit jak to bylo?

Reagovat
Billy McClane

Ano doteraz to bola prava noha.

Reagovat
Kenneth

Kolikátý to nebylo z barcelonský strany ono a zase je to výhra o 2 a více golů. Ta liga už ani nějak nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes, teda 11.11 by oslavil 22 rokov(a zaroven meniny) Muhammadali. Kamo, neskutocne nam tu chybas a dufam, ze Ti hore robi Real radost. Hlavne teda Cristiano. Uplne viem, ze by si Eurofotbal znasilnil prispevkami MES QUE UN MESSI Ostala tu po tebe diera, ktoru nikto miesto Teba nezaplni...

Reagovat
LAM

Co se mu stalo?

Reagovat
Kenneth

Odpočívej v pokoji....

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný. Znal sem ho krátce skrz NHL fantu, ale každá taková událost je strašná. Pokoj mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gianni27

Reagovat
Gianni27

odkiaľ si ho poznal?

Reagovat
monty25

Betis - Barca: Začátek byl nahoru-dolů a víc šancí měl určitě Betis. Valdés musel párkrát skvěle zasáhnout. Navíc se po 20 minutách bohužel zase zranil Messi a docela jsem se obával, jak se s tím Barca vyrovná. Za další čtvrthodinu ale naštěstí přišly dva slepené góly, které byly hodně důležité. Nejprve Song našel parádně Fábregase a ten předložil před prázdnou bránu Neymarovi, který už měl snadnou úlohu. O minutu později vyslal sám sebe do šance Pedro a krásně obstřelil brankáře - 2:0 pro Barcu a hned to bylo veselejší... Prvních pět minut 2. poločasu však měl Betis velký tlak, který vyvrcholil dalekonosnou střelou Nona do tyče. Na druhé straně měl za necelou čtvrthodinu obrovskou šanci Neymar, ale ani nadvakrát nedokázal prostřelit brankáře Saru. Za pár minut ovšem Barca přidala třetí gól, když akce šla po ose Iniesta-Montoya-Fábregas a Cesc zakončoval do prázdné brány. Netrvalo dlouho a Fábregas přidal svůj druhý gól, když přesnou hlavičkou zužitkoval centr Daniho Alvese. Barca vedla 4:0 a už se zdálo, že by to tak mohlo zůstat. Nakonec ale skvěle chytající Valdés přišel o čisté konto, když Betis v nastavení snížil z penalty... Musím ale říct, že Valdés je teď skutečnou oporou. Jak jsem ho v minulé sezoně často kritizoval, tak v té letošní podává opravdu super výkony. Proti Betisu předvedl v těžkých situacích velmi důležité zákroky a nasměroval tak Barcu k vítězství.

Takže výsledek parádní, hra mohla být v některých částech zápasu určitě lepší... Teď je ale hlavní, aby Messiho zranění nebylo vážné. Taky už mě dost znepokojuje, jak je letos už poněkolikáté zraněný.

Reagovat
Kenneth

http://www.youtube.com/watch?v=wIvET5sxPxc

Dokument o Garethu Baleovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele