Primera Division - souhrn 11. kola

13.11.2010, 19:58, aktualizováno 14.11.2010, 23:02
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila Villarreal 3:1, Real Madrid reagoval výhrou v Gijonu. Včera uspěly také Atlético Madrid a Bilbao. V neděli zaznamenaly veledůležité výhry Hercules a Malaga, naopak Zaragoza podlehla Seville a je poslední. Body se dělily na Mallorce a v Santanderu. Valencia je díky výhře nad Getafe čtvrtá.

Valencia CF - Getafe CF 2:0

14.11.2010 21:00

Góly: 8. Tino Costa, 63. David Navarro

V posledním nedělním zápase 11. kola Primera Division přivítala Valencie na Mestalle Getafe a po čtyřech nevyhraných zápasech si konečně připsala tři body za vítězství 2:0. Vítězný gól vstřelil už v 8. minutě Tino Costa a už od úvodu zápasu tak uklidnil hru domácího týmu. Valencie se díky vítězství posunula zpět na čtvrtou pozici před Sevillu. Getafe se propadlo už na jedenáctou pozici.

Aktivněji však začali hosté a v 5. minutě zahrozil Manu, který vypálil z hranice pokutového území po přihrávce od Francisca Casquera. Jeho tvrdou ránu však gólman Moya lehce schoval v náručí. O tři minuty později tak padl první již zmiňovaný gól zápasu. Juan Mata se uvolnil na levé straně a přihrál do středu na Costu, který parádní ranou vymetl levý růžek branky Getafe - 1:0.

Velmi zajímavá pasáž hry přišla mezi dvacátou a pětadvacátou minutou. V ní se zrodily hned tři zajímavé příležitosti, z toho dvě na straně Getafe. Nejprve se uvolnil hostující Dani Parejo a tečovanou střelou pořádně vystrašil domácího gólmana. V následné protiakci se do zakončení hlavou po centru Maty dostal Aduriz, ale ani on svou střelu nenamířil přesně a tu třetí měl Adrián Colunga, který si seběhl na kolmici Pareja a ve vyložené příležitosti v pokutovém území poslal svou střelu pouze do bránícího obránce.

Ve druhé polovině prvního dějství byli domácí jasně lepší, ale až na některé dalekonosné pokusy si nedokázali vytvořit nic kloudného. Getafe však bylo naprosto neškodné a tak domácí příliš práce v obraně neměli. Do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení Valencie.

Druhý poločas přinesl znovu větší aktivitu ze strany domácích fotbalistů, ale většina jejich slibně se rozvíjejících útoků skončila ofsajdem. I přesto se do velmi dobrého zakončení dostal Aduriz, který v 60. minutě poslal svůj projektil jen těsně vedle levé tyče branky Getafe. Na straně hostí se činil zejména Manu, ale jeho individuální výpady končily na domácí obraně.

V 63. minutě tak přišel trest v podobě druhého gólu. Po rohovém kopu Costy se ocitl v pokutovém území osamocený David Navarro a netradiční zakončovatel se z vyložené pozice nemýlil a přidal pojistku v podobě druhého gólu v síti Getafe.

Poté přišlo několik střídání a na hřiště se podíval i mladíček Isco na straně Valencie, který si tak odbyl premiéru v ligové soutěži. Svou nominaci na zápas si vysloužil v pohárovém zápase proti Logronesu, ve kterém vstřelil dva nádherné góly. Do konce zápasu si vytvořil také jednu zajímavou příležitost, ale po přihrávce od Soldada trefil pouze bránícího obránce.

O šancích v závěru zápasu se ani mluvit nedá, a tak za zmínku stojí pouze nepovedené střely Soldada na domácí straně a Albína na straně hostí. Valencie v pohodě ubránila dvoubrankové vedení a zaslouženě zvítězila 2:0. Neškodné Getafe nemělo v zápase moc příležitostí a prohrálo zcela poprávu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Madrid 0:1

14.11.2010 19:00

Góly: 82. Gonzalo Higuaín

Zaplněný stadion El Molinón byl svědkem těsného vítězství Realu Madrid nad domácím Sportingem. V bouřlivém prostředí gijónského kotle vstřelil vítězný gól Argentinec Higuaín. Real se tak vrátil do čela tabulky, zatímco domácí klesli těsně nad sestupové pásmo.

Sporting nedal svou kůži lacino, ovšem častokrát bylo utkání přerušováno, takže se nehrálo plynule. Real si po celý zápas držel mírnou převahu, ač se díky aktivní hře domácích často dopouštěl chyb.

Trenérovi Mourinhovi, který strávil utkání na tribuně, vyšlo střídání, jelikož čerstvý Benzema měl prsty respektive hlavu v rozhodujícím gólu Higuaína. Obrovskou následnou příležitost domácích zneškodnil skvělým zákrokem Casillas.

Manuel Preciado učinil v základní sestavě jen jedinou změnu, když na kraji zálohy nahradil Miguela de las Cuevas navrátilec ze Skotska Nacho Novo. Druhý kouč Realu Karanka vyslal do boje očekávanou sestavu.

Zápas začal ve vysokém tempu, hráči Sportingu vyvíjeli vysoký presink na rozehrávku Realu a nic hostům nedarovali. Přesto měl Real první velikou příležitost v 10. minutě zápasu, kdy se probil zprava do vápna Higuaín a napálil míč do tyče, který se odrazil do náruče Juana Pabla.

Real převzal otěže zápasu, přesto měl šanci na opačné straně Castro, ale nohu mu vložil do střely Pepe. Stejný hráč vyzkoušel Casillase ve 28. minutě střelou zpoza vápna, ale gólman Realu byl připravený. Nevyzrál na něj dalekonosným pokusem ani Novo. Zbytek poločasu minul spíše ve znamení osobních soubojů než šancí, s výjimkou střely Sangoye.

Druhá půle začala pěknou střelou Di Maríi a neméně pěkným zákrokem Juana Pabla. Následně rozhodčí neuznali gól Higuaínovi pro postavení mimo hru. Real se více tlačil dopředu, aktivní byli zejména Ronaldo a Di María. Na druhé straně střílel mimo Sangoy.

K dalším šancím na obou stranách došlo kolem 68. minuty. Nejprve výborně vychytal Higuaína tváří v tvář Juan Pablo a pak agilní Sangoy jen těsně minul svou střelou zadní tyč madridské branky. Oživení přinesl do hry Benzema, nejprve jeho střelu vyrazil pozorný Juan Pablo a o chvíli později Benzema vyzval přihrávkou Marcela, ale jeho pokus zastavila boční síť.

V 82. minutě se hosté konečně dočkali. Ramos nacentroval do vápna, tvrdou hlavičku Benzemy vyrazil Juan Pablo jen před Higuaína, který zblízka doklepl do sítě. Domácí mohli vzápětí vyrovnat, ovšem Casillas výborně zneškodnil hlavičku střídajícího Barrala.

Real na konci utkání zpevnil zadní řady Lassem a Arbeloou a Sporting už se k ničemu nedostal. V nastavení byl navíc vyloučen nejlepší hráč domácích Botía za faul na pronikajícího Ronalda.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 0:0

14.11.2010 17:00

Góly: -

Fanoušci odcházeli z ONO Estadi zklamaní a posmutnělí, neboť Real Mallorca nedokázal využít celozápasového mírného tlaku a neporazil Deportivo La Coruña, které se v posledních týdnech sice zvedlo, ale na Baleárských ostrovech svou formu rozhodně neukázalo.

Mallorca byla v průměrném utkání skutečně lepší, přičemž hned dvakrát nastřelila tyč za brankou Daniela Aranzubíy. Mallorca byla sice aktivnější, ale i Deportivo mělo několik zajímavých příležitostí a mohla protrhnout střeleckou smůlu či nemohoucnost, které se jako klíšťata držela obou mužstev.

První větší příležitosti měli na kopačce, respektive hlavičce Saul Fernánez a Riki, který měl poněkud větší příležitost, když svou hlavičkou jen těsně minul šibenici Aouateho branky. Mallorca odpověděla tlakem, ze kterého málem vstřelila branky, ale nejprve hlavička Emilia Nsueho, a poté parádní volej Michaela Pereiry skončily na brankové konstrukci. Ještě v prvním poločase zahodili své příležitosti Riki a Alberto Lopo, v ani jednom případě však Dudu Aouateho přímo neohrozili.

Druhá půle nabídla nehezký fotbalový odvar, který byl na španělské poměry velice podprůměrný. Pravděpodobně nejvýraznější šanci na rozhodnutí zápasu měl Fernando Cavenaghi, který se dostal za obranu Deporu a snažil se přehodit Daniela Aranzubíu, který však jeho pokus dobrým zákrokem zneškodnil. Samotný Depor se soustředil spíše na bránění remízy, než na snahu o vstřelení branky, zatímco Mallorce se v ofenzívě nedařilo. Utkání nakonec skončilo mírně nezaslouženou remízou, kterou budou brát domácí fanoušci a hráči jako ztrátu dvou bodů.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Sevilla FC 1:2

14.11.2010 17:00

Góly: 53. Nicolás Bertolo - 28. Luís Fabiano, 90. Álvaro Negredo

Zaragoza nedokázala doma navázat na své první vítězství v soutěži z minulého kola a ve vyrovnaném zápase nakonec podlehla favorizované Seville 1:2. Vítězný gól zápasu vstřelil v 90. minutě Álvaro Negredo i přesto, že Sevilla už v tu dobu hrála bez vyloučeného Navarra. V tabulce si tak polepšila na 20 bodů a posunula se na čtvrtou pozici před Espanyol. Zaragoza je poslední.

I přes tři vstřelené góly se jednalo spíše o klidnější zápas s menším počtem příležitostí a o kapku lepší byli rozhodně domácí, kteří tak prohráli nezaslouženě. První půlhodinu se oba týmy oťukávali hlavně ve středu hřiště a tak první zajímavá příležitost byla až ta gólová, která přišla ve 29. minutě. Kanouté poslal před branku přesný balón na volného Luise Fabiana a ten povedenou trefou k tyči poslal Sevillu do vedení 0:1.

Ve 40. minutě se na straně hostujícího týmu zranil záložník Diego Capel a nahradil ho hrdina minulého zápasu proti Valencii Alejandro Alfaro. Do konce první půle už poté zahrozili pouze domácí hlavičkovým pokusem Carlose Dioga, který si však cestu mezi tři tyče nenašel a po velmi nudné první půli se šlo do kabin za stavu 0:1.

Domácí trenér určitě nebyl s výkonem svého mužstva v prvním poločase spokojen a na začátku druhé půle přišli do hry dva noví fotbalisté. Maurizia Laurenza nahradil Marco Perez a Joseho Aurelio Gaye nahradil Nicolás Bertolo.

Tento tah se ukázal jako povedený, protože právě Bertolo srovnal v 53. minutě na 1:1. Ten si naskočil na centr Gabiho a přesnou hlavičkou k tyči překonal gólmana Varase. Domácí byli po vyrovnávacím gólu jasně lepším týmem, ale všechny pokusy z jejich kopaček končily mimo branku Sevilly.

Největší šance měli nejprve Gabi a po něm ve vyložené příležitosti selhal v zakončení Braulio. Situace se hostům ještě více zkomplikovala v 71. minutě, protože červenou kartu dostal za faul na Braulio Fernando Navarro a oslabil tak Sevillu. To však paradoxně hosty nakoplo a o pár minut později trefil tyč z velké dálky Alejandro Alfaro.

Zaragoza se dostala v závěru do lehkého tlaku, ale nedokázala ho využít a tak zákonitě přišel trest na druhé straně. V 90. minutě se uvolnil na levé straně Álvaro Negredo a střelou na zadní tyč rozhodl utkání ve prospěch hostí. Sevilla tak se štěstím zvítězila 1:2 a pro Zaragozu zbyly pouze oči pro pláč.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Espanyol Barcelona 0:0

14.11.2010 17:00

Góly: -

Skvělým způsobem vstoupil do sezóny Espanyol Barcelona a chtěl si i po 11. kole udržet čtvrtou pozici v tabulce. To se mu nakonec nepodařilo, když pouze remizoval na hřišti Racingu Santander 0:0. V tabulce se tak Espanyol propadl na šestou příčku. Rating si polepšil o místo a se ziskem jedenácti bodů se nachází na čtrnácté pozici.

Už v 7. minutě zahrozili domácí rychlým protiútokem. Do zajímavé příležitosti se dostal po povedené přihrávce od Rosenberga Pedro Munitis, ale svou přízemní střelu poslal dva metry mimo branku Espanyolu. O pár minut později se v podobném světle uvedl na straně hostí Callejón, ale jeho dalekonosná střela skončila v rukavicích gólmana Toňa.

V 19. minutě měli domácí obrovskou šanci po centru Munitise. Na ten si naběhl Gonzalo Colsa a hlavou trefil tyč branky Espanyolu. Ve 30. minutě mohli jít domácí za svou aktivitu do vedení. Rozhodčí jim totiž daroval pokutový kop. Na značku pokutového kopu si balón postavil Ariel, ale Kameni vystihl stranu a jeho pokus vytáhl na roh.

Do konce první půle se ještě mezi obranou Espanyolu prosadil individuálně Markus Rosenberg, ale tváří v tvář gólmanovi Kamenimu neuspěl a zahodil tak další vyloženou příležitost. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, což za dosavadního průběhu utkání vyhovovalo hostujícímu Espanyolu.

Druhá půle toho přinesla o dost méně než ta první a oba celky se soustředily zejména na defenzivní činnost. Z toho vyústilo minimum šancí ve druhém poločase. V 52. minutě unikl domácí obraně Luis García, ale rozhodčí mu odmával ofsajd. Z opakovaného záběru však bylo vidět, že se o ofsajd nejednalo.

V 74. minutě po kombinaci na jeden dotek vypálil domácí Markus Rosenberg, ale ani jeho střela si nenašla cestu k brance. V závěru zápasu už nebylo kromě několika střídání nic zajímavého k vidění a utkání tak skončilo nudnou bezbrankovou remízou. Ta v konečném součtu více vyhovuje Espanyolu, který měl v utkání několikrát obrovské štěstí.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Levante UD 1:0

14.11.2010 17:00

Góly: 63. Eliseu

Manuel Pellegrini má zatím na hráče Málagy velice příznivý vliv, neboť pod jeho taktovkou postoupili do osmifinále Copa del Rey a dnes navečer prolomili domácí prokletí a po pěti porážkách konečně obšťastnili věrné fanoušky, kteří na La Rosaledě opět vytvořili výbornou atmosféru a svůj tým k vítězství v podstatě dohnali.

O vítězství se jedinou brankou postaral Eliseu, jehož úder byl skutečně parádní, neboť rozhodl střelou z pětadvaceti metrů přímo k tyči. Portugalský záložník vstřelil po návratu z Lazia Řím (resp. Zaragozy, odkud byl z italského celku na hostování) teprve druhou branku, přesto byla skutečně veledůležitá a posunula Málagu mimo sestupovou zónu.

Levante bylo v zápase nebezpečné, vytvořilo si několik zajímavých příležitostí a jenom dobré zákroky jistého Francesca Arnaua či nepřesné střely uchránily domácí stranu od inkasování. Velké potíže působil domácí obraně ještě loni barvy Málagy hájící Felipe Caicedo. Někdejší hráč Ančoviček nejprve z vyložené pozice přehlavičkoval, aby následně s přispěním Arnaua přestřelil branku. Málaga výrazněji branku Manuela neohrozila, a když už se podařilo domácím vystřelit, všechny pokusy brankář hostí bez potíží ukryl ve svých rukavicích.

Po obrátce si vzal slovo Valmiro Valdo, který měl vůbec největší šanci hostí v zápase, neboť trefil hlavičkou břevno, které resonovalo hráčům andaluského celku v uších jako poplašné zařízení. Právě po břevnu se Málaga pustila do útočení a byla z toho šance Jesúse Gámeze, který hlavičkou vyzkoušel postřeh Manuela Reiny.

Po šanci Gámeze neuběhlo ani pár minut a domácí se radovali z první a rozhodující branky, kterou vstřelil již zmiňovaný Eliseu. Gól sice Málagu náležitě probudil, ale mohl to být opět Valdo, který pěknou ranou vystrašil jak brankáře Arnaua, tak všechny fanoušky v ochozech. Brzy na to málem udeřilo i na druhé straně, kdy Manuel Reina parádním zákrokem podržel své mužstvo proti Edinhovi. V závěru sahalo hostující mužstvo po vyrovnání, ale velice aktivní Valdo svou hlavičku nedokázal umístit mimo rukavice Arnaua, který ochránil své mužstvo od skórování a ztráty dvou bodů, respektive vítězství, které se nerodilo lehce, ale na to se již historie ptát nebude.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Real Sociedad 2:1

14.11.2010 17:00

Góly: 47. David Trézéguet, 51. Royston Drenthe - 15. Antoine Griezmann

Hércules vybředl z velké krize, která jej po výborném vstupu do soutěže katapultovala až do sestupového pásma, a připsal si první vítězství po šestikolovém půstu. Vítězství jej rázem posunulo na třináctou příčku, tedy do velice vyrovnaného středu tabulky.

Real Sociedad v předchozích třech kolech nasbíral plný počet bodů a dnes měl v poločase nakročeno k dalšímu vítězství, osudnou se mu stala hluchá čtyřminutovka na úvodu druhého dějství, během níž se podařilo skórovat nejprve Trezeguetovi a posléze Drenthemu. Baskický celek tak tabulkou klesl, dosavadní devátá příčka je ovšem pořád velmi dobrou výchozí pozicí pro boje o udržení.

Hércules začal od podlahy, a hned ve čtvrté minutě přestřelil branku z dobré pozice Noe Pamarot, kterého zakrátko napodobil po Drentheho centru Abel Aguilar. Tlak z úvodních minut přišel vniveč po překvapivém zásahu, který si připravil Real Sociedad na patnáctou minutu.

Rohový kop sice do branky umístil do branky Carlos Martínez, ale David Cortéz dokázal na zadní tyči míč hlavičkou s vypětím všech sil odrazit, proti dorážce talentovaného Antoine Griezmanna však již nemohl nic udělat.

Po brance málem odpověděl Royston Drenthe, ale Claudio Bravo byl připraven. Juan Calatayud následně pochytal střely Griezmanna a Jona Ansoteguiho. Konec prvního dějství byl ve znamení mírné převahy Realu Socidedad, ale po obrátce vstoupil lépe do hry Hércules, který si dvě minuty po druhém úvodním hvizdu připsal vyrovnávací trefu, kterou zaznamenal po perfektní nahrávce Kikeho Femenia někdejší francouzský reprezentant David Trezeguet.

Neuběhly ani čtyři minuty a Hércules slavil podruhé, když faul na Femeniu potrestal fantasticky kopnutým přímým kopem na přední tyč Royston Drenthe a mohl si užít oslavu alá tučňák. Ochromené a překvapené hosty Hércules dlouho přehrával a připsal si několik nepřesných pokusů, baskický celek kontroval přímákem Jeffreye Sarponga, který Juan Calatayud skryl ve svém náručí. Celek z Alicante vedený Estebanem Vigem své vedení udržel a do konce poločasu nedopustil žádné komplikace.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Villarreal CF 3:1

13.11.2010 22:00

Góly: 22. David Villa, 58. Lionel Messi, 83. Lionel Messi - 26. Nilmar

Ve Villarrealu skutečně dřímá potenciál, ovšem aby dovedla pochrupující žlutá popelka přehrát a udolat katalánskou fotbalovou mašinérii, potřebuje ještě několik ostrých zápasů a více tolik potřebné štěstěny. Na Camp Nou se Žlutá ponorka ukázala v dobrém světle, na soupeře však herně neměla, obzvláště pak ve druhém dějství.

Utkání bylo skutečnou pastvou pro oko příznivce kopané, který se mohl bavit nad líbivými a nápaditými kombinacemi i brankami, které by se mohli zapsat do učebnice fotbalu jako dokonalé příklady provedení jednotlivých herních situací. Jedinou černou kaňkou na výtečném představení byl výkon trojice soudců, která v mnohém svou roli nezvládala a dopustila se několika nevysvětlitelných chyb (ve španělském rozhodcovsském měřítku pochopitelných a obvyklých, bohužel).

O vítězství katalánského mistra se postaral krásnou brankou opět výborně hrající, probuzený kanonýr David Villa, kterého doplnil vítěznou a pojišťující brankou rosarijský šikula Lionel Messi, jehož podíl na vítězství je opět a zase neuvěřitelně vysoký. Na straně Blaugranas je třeba pochválit i Víctora Valdése a Pedra, kteří mají svými zákroky, respektive skvělými přihrávkami velký vliv na výši celkového skóre.

Na straně hostí krom dobře pracující zálohy v čele s Borjou Valerem rozhodně nezklamala dvojice nejlepších kanonýrů valencijského regionu, tedy brazilského forvarda Nilmara a Giuseppe Rossiho. Dobrý výkon předvedla i obrana, obzvláště zahrál někdejší kapitán Valencie Carlos Marchena.

Hostitelé utkání se již od začátku pokoušeli ohrožovat branku Diega Lopéze, přičemž první vážnější příležitost měl Lionel Messi, kterého ve čtrnácté minutě po centru Daniho Alvése vychytal Diego Lopéz, který na jeho hlavičku k tyči zareagoval včas a předvedl výborný zákrok.

V jednadvacáté minutě se již Barca prosadila. O zasloužený úder se postaral David Villa, který si výborně obhodil skuzujícího Marchenu a sám tváří tvář Diegu Lopézovi nezklamal a poslal Blaugranas do vedení. Velmi brzy však přišla série momentů, o nichž by se v případě ztráty Barcelony jistě sálodlouze diskutovalo.

Nejrpve pomezní rozhodčí nepochopitelně nedovolil pokračovat Lionelu Messimu a Pedrovi v postupu na samotného strážce svatyně Villarrealu, a hned poté vstřelil Nilmar vyrovnávací branku, když se výborně uvolnil Puyolovi, zmátl Abidala a přesně umístěnou ranou o pravou tyč nedal Valdésovi šanci.

Po brance se Villarreal chytl a do konce poločasu Barcu nepustil ke slovu. Domácí celek se musel bránit náporu Žluté ponorky, která si vytvořila dvě dobré příležitosti. Nejprve se mohl po Rossiho perfektním vybídnutí prosadit Nilmar, a posléze si Rossiho střelu málem sklepl k pravé tyči Andrés Iniesta.

Villarreal byl do konce poločasu lepší, ale po obrátce již otěže utkání patřili Guardiolovu týmu. Vůbec nejkrásnější moment celého utkání přišel v osmapadesáté minutě, kdy Xavi rychle rozehrál přímý volný kop na půlce hostí, přihrál Messimu, který se za pomoci čtyř narážeček s Pedrem dostal přes pětici obránců až před Lopéze, kterého úchvatným způsobem přehodil.

Barcelona jednoznačně kontrolovala vývoj utkání a osm minut před koncem utkání se dočkala zasloužené třetí odměny. Xavi na rohu vápna našel Pedra, který při pokusu o střelu trefil levačku Joana Capdevily, od níž se míč odrazil směrem k dobíhajícímu Messimu, který neměl potíž tečovat míč na zadní tyč. Messi se mohl radovat ze druhé branky v zápase, ač jí docílil z mírného ofsajdu. V závěru mohl Messi přidat po chybě zadáků Villarrealu třetí úder, ale jeho dorážku po střele Pedra zlikvidoval dobře stojící Mateo Musacchio. Zbytek utkání se dohrál v naprostém klidu, neboť bylo vše jasné. Barcelona si připsala zasloužené prvenství, ale Villarreal z Camp Nou odjíždí se ctí a se vztyčenou hlavou.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CA Osasuna 3:0

13.11.2010 20:00

Góly: 26. Diego Forlán, 41. Sergio Agüero, 70. Diego Forlán

Navarrská jízda neuspěla s dobýváním stadionu Vicente Calderóna, odkud si namísto nůše plné bodů odváží tříbrankovou porážku. Atlético Madrid si po třízápasovém půstu připsalo plný počet bodů a posunulo se na dosavadní pátou příčku tabulky, Osasuna pak zůstává na příčce dvanácté.

O vítězství se zasloužila i mnou kritizovaná dvojice Diego Forlán a Sergio Agüero, která se ukázala v nejlepším možném světle a dala zapomenout na předchozí blamáže, resp. špatné výkony a nedobrou formu, s nimiž se potýkali. Uruguayský forvard Diego Forlán prolomil těžko uvěřitelný osmizápasový střelecký půst v domácí soutěži (celkově pak dokonce dvanáctizápasový!), kritizovaný Sergio Agüero si pak připsal teprve druhou branku v sezóně.

Osasuna v utkání nezanechala špatná dojem, ovšem největším problémem svěřenců Josého Antonia Camacha bylo přesnější zakončení, či v případě povedené rány David De Gea. Atlético Madrid však bylo lepší jak v poli, tak v produktivitě.

První příležitost měl agilní Diego Forlán, jehož střela však skončila za brankou Ricarda. Brzy na to prozkoušel brankáře Osasuny Sergio Agüero, ale zkušený gólman byl připraven stejně, jako jeho kolega a protivník zároveň David De Gea, který fantasticky vychytal ve vyložené šanci Manuela Lola.

První poločas nabídl nesčetně dalších zajímavých momentů, ale vůbec ten nejdůležitější přišel v šestadvacáté minutě, kdy se Atléticu Madrid vyplatila spolupráce s centrujícím Sergiem Agüerem, přihrávajícím brankářem Osasuny Ricardem a dorážejícím Diegem Forlánem, který neváhal potrestat obrovskou minelu hostujícího brankáře.

Krátce po půlhodině hry musel další brilantní zákrok vytáhnout David De Gea, který zápas od zápasu potvrzuje své špičkové kvality a obrovský potenciál, jenž v něm dřímá. Díky výbornému zákroku proti Carlosovi Arandovi uchránil čistý štít a mohl zanedlouho sledovat, jak Diego Forlán rozjíždí po perfektním pasu Josého Antonia Reyese další smrtelnou akci, kterou zakončuje povedeným centrem na Agüera, který hlavičkou dorazí míč do odkryté svatyně branky klubu z Pamplony.

Osasuna i po obrátce celkem úspěšně vzdorovala mírnému nátlaku Atlética a pouštěla se do nebezpečných útoků, které neskončily brankou jenom díky již zmiňovaným nepřesnostem či zákrokům mladíčka De Gey, který musel záhy po obrátce předvést hned dva parádní zákroky proti střelám Massouda Shojaeího a Nacha Monreala.

V šedesáté minutě pak přišel rozhodující moment a konečné utlumení navarrského vzdoru. Monreal byl po druhé žluté kartě poslán do sprch a Atléti měli výhodu jednoho muže v poli. S touto šancí se popasovali parádně, a hned po devíti minutách zvýšili vedení na 3:0, když se radoval po výborném průniku z pravé strany a ještě lepší střele do šibenice hrdina utkání Diego Forlán.

Atlético Madrid mělo ještě dvě velké příležitosti, v nichž se ocitli opět Diego Forlán a Mario Suárez, ovšem obě zůstaly naneštěstí pro Rojiblancos a jejich sebevědomí před nadcházejícími duely nevyužita. Osasuna se po vyloučení marně bránila a nevytvořila si již žádnou větší příležitost. Je však nutné dodat, že by si v utkání minimálně jeden čestný úspěch zasloužila.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Almería 1:0

13.11.2010 18:00

Góly: 10. Fernando Llorente

Athletic Club zuby, nehty, kopačky udržel důležité vítězství nad andaluskými vyzyvateli z Almeríe a vyhoupl tabulkou o několik stupínků výše. Prvenství se nerodilo lehce, obzvláště po vyloučení Koikiliho v pětačtyřicáté a Xabiera Castilla v devětašedesáté minutě, baskičtí Lvi však s podporou neúnavných fanoušků v Katedrále vítězství nepustili.

Athletic je díky tříbodovému zisku tam, kam patří, tedy nikoliv do středu tabulky, ale do oblasti, v níž se bojuje a bude bojovat o evropské poháry. Almería je na tom po porážce poněkud hůře, neboť se ziskem devíti bodů okupuje až šestnáctou příčku tabulky, přičemž se očekává, že po tomto kole ještě o minimálně jeden stupínek klesne.

Utkání začalo zhurta, od podlahy. Hned v páté minutě dostal Athletic Club možnost zahrávat pokutový kop, neboť Junama Ortíz poslal, či spíše převálcoval Carlose Gurpegiho na zem a rozhodčí neváhal ani minutu, ačkoli baskický útočník pád krapet přihrál.

K exekuci se postavil prozatím stoprocentní stoper Mikel San José a vedl si vskutku tragicky, protože brazilský strážce andaluské klece Diego Alvés byl u pravé tyče v podstatě dříve, než vůbec někdejší bek Liverpoolu vystřelil. Nemohlo následovat nic, než baskické zklamání a poklepávání Alvésových ramen jeho spoluhráči.

Athleticu to příliš nevadilo, neboť hned o necelé čtyři minuty rozvlnil síť po centru Igora Gonzáleze. Španělský reprezentační záložník dokázal přízemní centr výborně trefit a tentokráte nedal na Diegu Alvésovi žádnou šanci.

Krátce před půlhodinou hry poslal jen těsně nad branku svou střelu Koikili, záhy si podobně vedl Gurpegi. V první minutě nastaveného času přišel okamžik, který měl ambice ovlivnit další část utkání. Koikili byl po druhé žluté vyloučen a poslán o několik sekund dříve, než jeho spoluhráči, do sprch.

Po obrátce začala Almería zákonitě zlobit a brzy se mohla radovat z vyrovnávací branky Fabiana Vargase, kterou rozhodčí velice správě kvůli ofsajdu neuznali. Posléze vychytal švédského útočníka Henoka Goitoma Gorka Iraizoz.

V devětašedesáté minutě střídající Castillo zatáhl za záchranou brzdu a jako poslední hráč Athleticu Club fauloval unikajícího Henoka Goitoma, načež byl zaslouženě odměněn červenou kartou. Almería měla velkou možnost srovnat, ale Athletic po zbytek utkání bránil jak Inter Milán v období Catenaccia, tedy v šedesátých letech dvacátého století. Almería už se do žádné vyložené šance nedostala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid1192028:529
2.FC Barcelona1191125:828
3.Villarreal CF1172222:1123
4.Valencia CF1162316:1120
5.Sevilla FC1162318:1720
6.Espanyol Barcelona116149:1319
7.Atlético Madrid1152416:1217
8.Athletic Bilbao1151519:1816
9.Real Sociedad1151514:1416
10.RCD Mallorca1143411:1215
11.Getafe CF1141615:1813
12.CA Osasuna1133511:1312
13.Hércules CF1133511:1612
14.Racing Santander113269:1611
15.Deportivo La Coruña112548:1511
16.Málaga CF1131715:2210
17.Sporting Gijón1124510:1710
18.UD Almería111648:109
19.Levante UD1122710:198
20.Real Zaragoza1114611:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (719)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fuck yeah ted ocenuju prebytek levych beku v nasem kadru, i kdyz mam pocit ze trochu pritahujou cerveny karty

Reagovat
-Kopy-

pěkně to Athletic udržel

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jo...jinak ty cerveny byly hodne diskutabilni, zejmena prvni...potrebuju vic zaberu na posouzeni, ale obe zluty pro Koikiliho se mi zdaly dost zvlastni, navic ta druha prisla po jednoznacnym faulu na Iraolu a Castilluv zakrok bych chtel jeste videt z jinyho uhlu....

navic se mela opakovat pecka, Diego Alves si pekne poposkocil pred caru

takze rozhodci

jinak jsme ale pekne zabojovali, zejmena Muniain a Llorente

Reagovat
FC Porto FC

Bilbao tím že chce jen Basky sestoupí.Hned jak prodaj Llorenteho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase se nejakej holobradek po vecerech nudi, protoze nema ukoly do skoly?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jsme v La Lize odehrali vsech 79 sezon, z toho 6 s Llorentem v sestave. Takze ano, mas pravdu

Reagovat
One-Real

hele illnoire, ty jsi fanda Bilbaa že? chci si objedna dres J.Martíneze v domacím dresu, odkud bych to měl objednat a na kolik by mě to tak vyšlo?

Reagovat
smazaný uživatel

fanda Bilbaa Ten si tě podá.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si rikal, ze za tohle mu noir vubec neodpovi

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle nadavku tu zavedl jakysi fanda hazene, no

ale tak pokud chces dres ATHLETICU, tak jdi na stranku nazvanou DOSLOVA podle klubu (=neni tam slovo Bilbao :biggrin:) www.athletic-club.net ... problem je, ze to vyjde relativne na dost, samotny dres se jmenem bych tipnul tak na 90€...postovny je drahy, resenim by bylo zkusit se dohodnout na tom aby dres poslali obycejne nebo tak neco...proste jim napsat...zalezi jakej je tvuj cenovej limit

dalsi moznost www.soccer-spain.com...tam ale prodavaj dresy jen s cislem/jmenem Llorenteho a Muniaina, takze by to chtelo zkusit vykomunikovat jestli by nesel Javi, ale trochu o tom pochybuju....

ja mam jen retro dres, pak jeden ebay exemplar z prelomu 90s a 00s a dve saly

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to drahej spas. svyho casu jsem si chtel poridit dres atletica s torresem, teda do ty doby nez jsem zjistil, ze to stoji asi 150 euro...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohl jsi chvili pockat, po prestupu do Litrpulu urcite sel do vyprodeje

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to uz po jeho prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

zpetne sis ho zacal vazit?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, pred tim jsem mel v kasicce maximalne na lizatka

Reagovat
smazaný uživatel

maximalisto kdyz uz jsme u toho tak mam taky peknou velkou baskickou vlajku se znakama vsech provincii

Reagovat
-Kopy-

Jj a to mám na krku ještě přívěšek z netopýrem za 25 euro, hodiny a štrupny - všechno valencijské a většina toho je přímo z ofiko obchodu u Mestally...

Předloni v létě, když už si všichni mysleli že Villa přestupuje do Realu, tak jsem se sebral a jel do Vale a všechny své prachy narval do ofika obchodu - vida Villa ještě rok zůstal...

No ale bohužel letos už jsem prachy na jeho setrvání neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Villa je drahej spas

Reagovat
Ferguson6

Mal by si, len pre istotu, ist nakupit dresy Vicenteho, Joaquina, Matu, Pabla, Soldada, Albeldu, Mathieuho a ostatnych dolezitych hracov

Reagovat
Ferguson6

Za symoblicke 1 € ju od teba kupim A ako darcek mi mozes pribalit aj sal Athletiku

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zitra bezim na postu v jindrissky...nebo pokud ma nejaka dorucovaci sluzba nonstop oteviraci dobu, tak bych se mozna vykaslal na dnesni parbu

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, já mám zatím jen v adresáři obrázky adresář fotbal a v něm adresář Athletic a v něm Pichichiho a spol.

Stále čekám, že až se konečně dostanu do Bilbba, něco si tam koupím. Například guggenheimovo muzeum v kouli s falešným sněhem

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
supervizor

Llorente , má stejně golu jako Messi a Ronaldo ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejméně odehraných minut. El camión de la Roja

Reagovat
smazaný uživatel

kun s forlanem by si spolu mohli otevrit palirnu...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, dneskaj jim to pálí

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGO!!!! konecne! sice z dorazky, ale stejne...

Reagovat
Robbie

doufám že Llorente přestoupí do Realu neskutečnej sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto doufam, ze tam nikdy neprestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Pruhovaní kazišuci

Reagovat
smazaný uživatel

teda, takhle mluvit o athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby takhle mluvil pristi tyden po zapase na San Bernabeu tak se nezlobim

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, nesnášíš, když někdo napíše Bilbao a sám potom píšeš San Bernabéu . Který klub tam hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne tak pisu "pristi tyden"...to je kdy? jak souvisi nazev klubu s interpunkci

Reagovat
smazaný uživatel

Interpunkci neřeším, ale název stadionu píšeš špatně - San Bernabéu je paskvil.

Reagovat
smazaný uživatel

vam by to melo spis lichotit

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak chapu, Bernabeu neni narozdil od Mamese svaty, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Ale trochu mi to vadí, tohle je typicky česká specialitka, stejně jako Bilbao.

Reagovat
RickNash

znám hodně lidí, kteří ctí i historii rivalů...

Reagovat
smazaný uživatel

neznam moc lidi, co cti historii Realu Madrid

Reagovat
RickNash

no já třeba ten současnej mančaft (stejně jako tu "auru" Galacticos, kterou se kolem sebe snaží vytvořit), ty přestupový sumy, který podle mě mrvěj fotbal, Ronalda a Josého fakt nemusím, ale Real coby ten tým, který válcoval všechno šedesátá léta, ten "negalaktický" Real, který patří mezi světové giganty a který se mezi ně zařadil ne pomocí obrovského toku peněz, ale díky dobré práci vedení a věrným fans, tenhle Real respektuju

Reagovat
smazaný uživatel

prej díky dobré práci vedení a bez obrovských přítoků peněz... nech toho, člověče, Real byl velkoklubem, který vytvořila "přízeň" režimu, kterej bychom dneska neměli zrovna chválit, pokud teda nejsi z těch, co by kvůli kříži ostatní i křížem umlátili.

FC Madrid a jeho úslěchy ještě beru, ale Real období Santiaga Bernabeú je asi stejně tak hodný oslavování, jako ruská kolektivizace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

notak, i ostatní mají právo buzerovat všechny okolo kvůli svému oblíbenému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, proto jsem zavodl název Cukrárna, aby nikdo nemohl vyčítat, jak to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, každý dobrý fotbalista musí jít do Realu.....

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne, ale už se o tom psalo, mluvilo a je to dost možná pravděpodobný..

Reagovat
smazaný uživatel

psalo se už o tom, že půjde k Reds, k Blaugranas, k Pusinkám... Ferda zatím nešel nikam. Sice se u něj odchodu bojím víc, než u Javimara, ale stejně nemyslím, že půjde zrovna do Cukrárny. Fans by mu to dali pořádně sežrat. Ale uvidíme, každopádně by to bylo pěkně drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

36

Reagovat
Filipow

Tak jak to že tam nehraji já?

Reagovat
Robbie

snad přestoupí potřebujem ho

Reagovat
Tomanatura

Tyjo, tak poprvé v sezoně vidím toho strašně kritizovaného Forlána a nestačím se divit. Gól a asistence za poločas 2 supernahrávky do tutovek a suverénně nejlepší hráč na place

Reagovat
smazaný uživatel

a taky dve totalne zadrbany tutovky ale jo, dneska hraje prekvapive fakt dobre...

Reagovat
Tomanatura

Vím o jedné, ale to je nic oproti tomu, co udělal. Jenom za ten poločas určitě má tak 8/10.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, zatim snad nejlepsi vykon v sezone. kdybys ho videl v predchozich zapasech, mluvil bys jinak. ale mam hroznou radost, ze se snad konecne probudil...

Reagovat
Tomanatura

No, už to vypínám, tak snad si nedá 2 vlastňáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi ti tak rikajic o hodinu driv?

Reagovat
-Kopy-

VOŽRALA

OŽRALA, OŽRALA,

OŽRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA

Reagovat
smazaný uživatel

mmch, kopy, kde je tvoje "Stop! In the name of love..."

Reagovat
-Kopy-

pššš vole, jsem rád, že na to kyslík zapomněl a už mi to nepřipomíná a já na to samo kašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blblost? tak, když máš nějký závazky, tak je pl%n.

Reagovat
-Kopy-

hlavně mu to běž vyžalovat na icq... jsme na to oba zapomněli jedno kolo a teď už se to veze, navíc sem tím zasíral diskuzi a bylo to otravný a tak, prostě třikrát a dost !

Reagovat
-Kopy-

mmch, šebyku, proč nejezdíš na ef srazy ?

Reagovat
smazaný uživatel

na ten letni jsem jet mel, ale slusne jsem si rozjebal nohu, tak jsem zustal doma. snad priste...

Reagovat
-Kopy-

Tak to je blbý no, já tam totiž příště nebudu a přijdu tak o VIP status eurofotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli ty sazce? ze se na to nevykasles

Reagovat
-Kopy-

Stále věřím, že to dokážem a budem do druhýho místa.

Reagovat
smazaný uživatel

přijedeš, ikdybych si pro tebe měl přidet

Reagovat
-Kopy-

Aby si měl s kilym koho kritizovat při fobtale ? nasrat Ale sám přiznávám, nějak mi to po třech letech kdy jsem patřil k nejlepším letos nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to není omluva, Kopy má mozkovou poruchu a taky jezdí, Metyho neomezuje jeho věk a Bagoun taky dorazí, i když ví, že spotřebu jídla a jak dneska vidíme, tak i alkoholu, musí snížit na desetinu oproti normálu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
RMCF

a kde by vubec měl být ten další sraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Sraz je na Moravě, já už nic neorganizuju...

Reagovat
RMCF

A kdo je organizátor?

Reagovat
One-Real

Jiří je strašně ožralej

Reagovat
Ferguson6

Athletic Dufam, ze v dohladnej dobe sa bude Sevilla a espanyol porucat smerom dole v prospech Baskicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diegooool je snad definitivne zpatky!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Villaaaaaaaaaaaaaarreeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2x Rossi, Cazorla = 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

a nemas tak trochu vlhkej sen?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

mam a moc si to přeju

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ikdyž asi by byla výhodnější remíza

Reagovat
-Kopy-

Hlavně aby se Villarreal neposral a nedostal šestku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

snad ne, bych neřek..

Reagovat
Ferguson6

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

skvele, tri bodiky doma a k tomu i solidni vykon

pozitiva: diegol je snad konecne zpatky, mario hraje paradne, perea dneska bezchybny ( ) a rozhodci taky ( )

negativa: valera dneska horel jak papir, poradnej pravej bek by se siknul filipe dneska taky bida, lopez ve druhy puli o dve tridy lepsi

a de geuv handling je proste fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Typické Španělsko, pěknej fotbal. Otázka je, co v něčem tak hezkém dělala Osasuna .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Vynimka potvrdzuje pravidlo

Reagovat
Ferguson6

Niekto v Atleticku sa nam zobudil

Reagovat
Rssa

Nějaký dobrý link na Barcu?

Reagovat
RickNash
Reagovat
RickNash

nevíte někdo, proč je větší kurz na výhru Villarrealu proti Barce než Gijónu na výhru proti Realu?

Reagovat
X-bano-X

Villareal na Nou Campe 4 roky neprehral tuším.

Reagovat
RickNash

no právě...

a na výhru má kurz 11.00

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka má to rozestavení naprosto nevhodný, Valero hraje moc vysoko, křídla to nestačí zužovat a Bruno to sám nedává. Chtělo by to talisman Sennu.

Reagovat
One-Real

jiriczek.rezeczek 22:10

One-Real kluk ztatej, kdyz jsm u tý urímnosti, ja ten real mám docela rat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nilmar

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

dopr...dopr.....dal to ten Villa??? Zrovna mi to vypadlooooo

Reagovat
X-bano-X

jooooooooooooooo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze forlan neni jediny, kdo se probouzi...

Reagovat
Rssa

Koho myslíš teď?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Villa už se dávno vzbudil

Reagovat
X-bano-X

heh Alves bojuje akoby mu šlo o novú zmluvu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nilmar

Reagovat
X-bano-X

Prečo gol neplatil?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ofsajd

Reagovat
X-bano-X

jaký offsajd šak to bolo tak o meter v pohode

Reagovat
Carlos Juan Pablo

rychlý zrak čárového

Reagovat
RickNash

nemáte někdo link s anglickým komentářem? tomu špaňělskýmu vůbec nejde rozmumnět, ikdyž to "gooool gol gol gol..." po gólech miluju

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kvůli tomu to mam puštěný ve španělštině

Reagovat
smazaný uživatel

Skandální, nemám slov.

Reagovat
X-bano-X

Tssss to suuu

Reagovat
smazaný uživatel

To vás pěkně zařízli. Nilmar

Reagovat
Tomanatura

Proč není pro zítřek nominován Canales? Zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, koleno, ale jen lehce

Reagovat
smazaný uživatel

No to si snad dělají prdel ti rozhodčí ne?!?! a hned z protiútoku gol...to sem ku*va eště neviděl..

Reagovat
Rssa

Co to dopr....je? Mě běží Messi sám na bránu, pak se to sekne, odsekne a radujou se žlutí To jsou dneska linky

Reagovat
RickNash

to je skoro na žalobu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný hnus v podání rozhodčích

Reagovat
Tomanatura

Každopádně Nilmar

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

regulérnější gól snad ani Barca dát nemohla a rozhodčí nepochopitelně ukázal ofsajd. Brejk a 1:1, hnus

Reagovat
X-bano-X

Barca dala gól ktory neuznali pre neexistujuci offside a z protiutoku Nilmar gol

Reagovat
smazaný uživatel

diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

skandál prostě, jsem totálně nasraný !!!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

to už nie je možné aký rozhodcovia pískajú Primeru

Reagovat
X-bano-X

DPC toto by snad videl aj slepec že Messi bol v čase prihrávky asi meter v pohode....a Nilmar ak by sa Carles nešiel tešiť tak by bol tam kde mal byť.......hnus

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Carozlaaaaaaa, no taaak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto věřím, že dnes vyhrajeme! Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, ale ta psychika hráčů je teď úplně dole

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Opravdu nechápu ten směšnej kurs, podle mě vyrovnanej mač

Reagovat
RickNash

přesně... na neprohru Villarrealu byl kurs 7.50!

(vsazíno )

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

doufam že aspoň za litr

Reagovat
RickNash

nn, já se nakonec trochu lekl, že nehraje senna a dal to za čtyři stovky... stejně to byl asi trošku moc, ale sudí má asi taky vsazíno, takže se to může vyvrbit docela zajímavě

Reagovat
X-bano-X

Pencla? omg

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne pencla ne

Reagovat
RickNash

a do řitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci mávají bílými kapesníky....

Reagovat
X-bano-X

na sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Já pochopitelně vím proč to dělají...

Reagovat
RickNash

Reagovat
X-bano-X

Ježiši co to je? Veď to bolo tečovane.... kto to píska

Reagovat
RickNash

tak ňák..

Reagovat
smazaný uživatel

carlos delgado ferreiro. pritom zatim vsechny letosni zapasy mel v pohode...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

tak ako chápem že je na neho tlak ale dnes to je buď sa píska proti barce alebo sa nepíska veď sme ich mleli jedna radost, potom neuzná jasný gól a do rozhodenej obrany nám jedného šupnú. Mávne offside pri tečovanej strele od obrancu? Iniestovi sa postavi do cesty obranca ako strom a nič sa nedeje.....toto som už dlho nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

úplatky z Madridu, darmo, prachy sú prachy

Reagovat
smazaný uživatel

On to taky nepokazil, to byl asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel nese zodpovednost...

Reagovat
madridcan

Par rokov ma to nemuselo zaujimat,ale teraz ma to zaujima:Neviete kedy sa zrebuje Copa del Rey?

Reagovat
X-bano-X

Zas.....to snad nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem očekával, jde o nadprůměrně vyrovnaný souboj a Villarreal je pro mě prvním soupeřem letos, který dokáže hrát nejen vyrovnanou hru v poli, ale dokáže chvílemi i Barcu zatlačit. Příjemná novinka!

Co se týče zaslouženosti a nezaslouženosti, zatím je to asi spravedlivá remíza, ačkoli je Barca nebezpečnější.

K momentu: takovou chybu rozhodčích jsem dlouho neviděl. Kecám, viděl, a hned několikrát, ale neviděl jsem tak okamžité "potrestání" soupeřem - nebo spíš přilití do ohně soupeřem, jako u Villarrealu. Hráči si ještě nestačili dostěžovat a bylo to 1:1, tomu říkám zvýšení vzteku...

Barca samozřejmě měla vést 2:0, ale je to 1:1 a myslím, že je to setsakramentsky dobře pro nás, nestranné.

Reagovat
-Kopy-

Tak Villarreal je první mužstvo co hraje vyrovnaně s Barcou a Vale je jediné mužstvo co jí poločas přehrávalo si zapomněl dopsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřehráli jste jí tak výrazně, abych to napsal, ale málem bych na to zapomněl, že Valencie s ní hrála vyrovnaný první poločas.

A beru zřetel pouze na domácí soutěž, protože Kodaň taky nehrála špatně....

Reagovat
-Kopy-

navíc villarreal má držení míče 36%, my měli 49% myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Detailisto. Lapíz asi bral v úvahu že vy narozdíl od ponorky zahrajete tak jeden náhodnej poločas a to je vše.

Reagovat
-Kopy-

Jakej náhodnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

do té inkriminované situace to bylo jednostranné utkání .. v momentě kdy se to stalo a psychika hráč§ musela jít rapidně dolů, tak se Villareal vyrovnal, jinak ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle je taky dobrej náser. Pan rozhodčí je snad z Mrd.

Reagovat
X-bano-X

To je vôl...necha rozohrat priamak a piskne koniec?kkt

Reagovat
Tomekcz

maj to rozehrat poradne a ne jak hazenkari

Reagovat
Carrick

Ne, opravdu jsem neviděl žádný jiný mančaft, který se skoro po každém písknutém faulu proti shlukuje u rozhodčího jak vosy a z půl metra mu plivají do obličeje. A čím dál tím víc se v tom utvrzuju. Hlavně Busquets, Iniesta a Xavi jsou v tom přeborníci.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš co - já se jím nedivím při rozhodnutích rozhodčích.

Reagovat
Carrick

to bývá i při jasných faulech

Reagovat
smazaný uživatel

Tos toho asi moc neviděl. Každopádně dneska se té jejich podrážděnosti vůbec nedivím, taky bych byl. Asi jako každý.

Reagovat
Rssa

Všechny přenosy mi dneska ten fotbal pěkně cenzurujou...jsem neviděl ani jeden důležitý moment

Reagovat
madridcan

nemate nejake video na gol villarealu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nechápu ty kecy, že sudí nadržují Barce. Letos už potřetí

Reagovat
X-bano-X

Tomuto sa hovorí zápas blbec. Villareal si prakticky ani neškrtol. Prvú šancu mali po "faule" Puyola ktorý dostal rukou do krku. Mleli sme ich ako zrno a potom si pán rozhodca zmyslel že trošku vyrovná hru. Vymyslený offside č.1 a neuznaný gól bola len taká čerešnička. Vyrovnavajúci gól mi pripomenul zápas Realu a Getafe? kde Raul v offside Robben sa tešil bránou a na druhej strane sa tešili hráči súpera z gólu len z rozdielom že tu gól platiť mal. Od vyrovnania sa už pískalo len na 1 stranu a aj napriek omu sme mali pár góloviek. Verím vo výhru ale toto ma bude teda pekne dlho štvať.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zapomínáš na ty dvě ložený šqance ponorky potom, co vaši stopeři uprostřed vápna nežištně nabídli Nilmarovi balón.

Reagovat
X-bano-X

Ta prvá bola po tom "faule" Puyola a tu druhu si nejak nevybavujem aj keď po 1:1 tam mali viac šancí. Avšak ak by bolo 2:0 a pri tom čo sme produkovali by to bola jednostranná záležitosť. Takto je to zbytočná drama a kľudne to môže viesť k strate bodov.......toto budú ešte nervy.

Reagovat
madridcan

pekne dlho ta to moze stvat ked barcelona nevyhra-aspon mna by to tak stvalo v milane.Ale ked Pedro Leon dal gol a videl som tie ksichty Pirla,Nestu,Gattusa tak to bolo na nezaplatenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám si to samé, třeba z toho budu mít potom větší radost. Ale fakt to solidně nase*e, navíc tohle fakt není letos poprvý.

Reagovat
X-bano-X

Štve ma to keďže hráme parádne, rýchly zápas veľa šancí a potom taký zárez. A štvema to o to viac že vy zajtra vyhráte a tak ak by sme dnes tratili body vám remízka u nás bude hrať do karát. A na remízky je Mourinho expert.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo vyhraje tento zápas?

a) Villa

b) Villarreal

c) Villar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

maraVilla

Reagovat
RickNash

zápas rozhodne villožená šance Villy, který ale pošle balon pouze do rukavic villarrealského Villara, odhaduju

prostě plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Sice si to Jirko dokážeš zařídit - smazání, ale nemění to nic na tom, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to každej vidí přes svoje brejle, že jo, Lapízi. Komenský rulez.

Reagovat
smazaný uživatel

já nic nezařizoval. Naprosto jsi se ponížil ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si se tím příspěvkem ponížil, protože si pokrytec. Na jednu stranu tady hlásáš spásu a na straně druhé potom děláš to samé. To je pokrytectví. Je mi líto.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu. Jakou spásu?

Reagovat
smazaný uživatel

omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM! GOOOOOOOOOOOOOOOL...

Reagovat
Rssa

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní

Reagovat
X-bano-X

Golazoooo Mesiiiiiiiii

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

mimozemstan

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se ptali redaktora Marcy, které 2 hráče Villarrealu by měla Barca koupit, kdyby musela. Prý Nilmara a Valera.

Reagovat
smazaný uživatel

Valera bych jmenoval já. Ale Nilmara ani náhodou, on je sice dobrej, ale ne tak dobrej. Strašně šancí spálí a občas je úplně neviditelnej. Před pár lety by byl druhej Capdevilla, teď snad Diego Lopez.

Reagovat
smazaný uživatel

valero je neuveritelnej hrac

presne nekoho takovyho bychom potrebovali v atleticu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, přitom jste ho asi mohli mít, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

mě by stačil ten Valero.

Reagovat
Rssa

Wow, to byl ťukes, Messi pravačkou Tenhle gól byl opravdu krásný

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá, kam ten brankář běžel ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to zdááááár

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeden Leo, ať máš letos ze hry dvakrát víc gólů než Ronaldo.

Reagovat
X-bano-X

to si piš že to tam da

Reagovat
smazaný uživatel

Když teda nepočítam třetiligový kopáče.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tady nejde o to, kdo má víc ze hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani o to, kdo má víc. Titul letos získají Cukráři, obávám se.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

O to, kdo má víc, jde... Král střelců- individuální trofej, kdežto to, že máš víc gólů ze hry, ti je na nic a naznačuje, že neumíš kopat přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

Na přímáky jsem ani nekoukal, myslel jsem jenom penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale přijde mi směšný, že tu fans ve třetině sezóny řeší, kdo bude králem střelců... jako kdyby záleželo na tom, jestli má aktuálně lepší formu Ronaldo, nebo Messi.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak, to jsou dva miláčci ale samozřemě nejdůležitější to neni, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak se tu řeší, jestli bude mistrem Barca nebo Real. Obdobná logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Góly z penalt, ke kterým přišel jako slepý k houslím, by dal leckdo. To pro mě není žádné velké měřítko individuálních kvalit.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nemůžeš vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Že by to dal leckdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stačí se podívat na naši sestavu... nenajdeš tam snad hráče, kterej by dal dvě pecky za sebou. Dneska zas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

?vaší?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, naší. Athleticu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak to pro mě není nijak velká ukázka schopností.

Reagovat
Rssa

Iniesta

Reagovat
X-bano-X

Ten rozhodca nema kus hanby v sebe......ako tak prerušiť hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Iniesta = dokonalí

Reagovat
Tomekcz

jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

jasna cervena

Reagovat
X-bano-X

tj sam na branu, jasna redka tu nieje o čom....ten sudi je divny čo divny skazil celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to byla čk

Reagovat
smazaný uživatel

Musí kompenzovat první poločas.

Reagovat
F.Torres

něco kecejte o rozhodčích to měla bejt jasná redka..

Reagovat
X-bano-X

vyliezaš keď sa ti hodí..hade

Reagovat
F.Torres

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, první poločas si zřejmě neviděl a teď, když poprvé "pomohl" Barce, budeš něco vykládat.. ..

Reagovat
F.Torres

no a to nemůžu napsat nic o tom, že to měla bejt jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale nemůžeš to použít jako argument, který by měl dokládat, že fans Barcelony spílali rozhodčímu neoprávněně.

Reagovat
F.Torres

stále brečí a to stačí jako argument..

Reagovat
X-bano-X

Si stratený prípad, myslím že nikto tu netvrdil že to nemala byť červená. Ak by uznal gól bolo by teraz tak 4:0 a takéto veci by sa neriešili.Lenže ty si tu jediný kto si z tohto zápasu bude pamatať ako najdôležitejšiu vec neudelenú redku.

Reagovat
F.Torres

hele, zapnu druhej poločas, abych viděl, jak vás utlačujou, viděl sem gol z offsidu a neredku pro barcelonu, tak co k tomu dodat, prsotě jen brečíte nesmyslně.. nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj.

Reagovat
RickNash

Reagovat
RickNash

při tom přímáku teda nebyla dodržená vzdálenost ani omylem... a rozhodčí dělal, že nevidí

Reagovat
Tomekcz

kkdyz si to jak lemplove prituknuli a jeste jim to trvalo... Maj to rozehrat poradne

Reagovat
RickNash

voni přiťukávali? já mám naprd kvalitu a myslel jsem, že tam ten jeden jenom stál... aha tak sorry, beru zpět

Reagovat
-Kopy-

O poločase viděl záznam toho neuznanýho gólu, takže bohužel kompenzace no.

Reagovat
Rssa

Ten rozhodčí je nějakej divnej Sere to už od začátku. Tohle bylo už i na pomezí penalty. Dneska se podle mne ještě červené dočkáme...

Reagovat
X-bano-X

Už sa to všetko kazí...fauly, blbé auty, offside ten rozhodca to nezvláda ani omylom.

Reagovat
Rssa

Leo, ohol se, nesluší ti to

Reagovat
RickNash

ty dokážeš vypíchnout to podstatný

Reagovat
Tomekcz

co to je si tam staci lehnout a on piskne faul to je tragedie

Reagovat
RickNash

a při faulu přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
RickNash

góóĺ

Reagovat
RickNash

takže čtyři stovky v řiti ale ty prachy nechyběj, můj druhej tiket mi dneska vyhrál 1100,-... a Barca navíc neztratila v ligovém souboji s Realem, což je taky dobře...

Reagovat
X-bano-X

GoLaZoooooooooooooo Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
X-bano-X

a možno aj z offside

Reagovat
smazaný uživatel

To nahrával zas Pedro? Dneska super výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
F.Torres

offisde

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, neviděl jsem prokazatelný záběr.

Reagovat
F.Torres

na 85% to byl offside, ale záběr nebyl pořádnej ani jeden ze 3 co sem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor si to nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor tam taky není od toho, aby myslel, to by bylo vážné zneužití pracovní doby

Reagovat
RickNash

to platí jenom v česku

Reagovat
smazaný uživatel

Že tys ještě neslyšel slovenský komentátory

Reagovat
RickNash

ne, mě stačil dnešní komentář ČR-Finsko: "No když se nedaří, tak se to na hráče lepí ve všelijakých žlutých chuchvalcích... Ne, když to nejde, tak prostě ne a ne"

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych řekl, že tam přesně od toho myšlení je. Jednou z těch myšlenek může být i analýza, zdali se v situaci jednalo o offside, vytvořená na základě pozorování.

Reagovat
RickNash

lehká nadsázka a narážka na občasné nesmyslné věty a slovní spojení komentátorů

Reagovat
F.Torres

komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

No stejně je ti asi jasný, jestli pro mě má větší vypovídací hodnotu názor zkušeného komentátora nebo fanouška Madridu s nickem bývalého kapitána největšího rivala.

Reagovat
F.Torres

no, tak jako komentátor toho vidí asi tak jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně je objektivnější než ty.

Reagovat
F.Torres

proč myslíš? myslíš, že nejsem objektivní? když sem ho viděl stát o2 kroky před hráči villarealu tak to asi offide byl podle mě, to samý s tou červenou.. šel sám, sejmul ho tak snad jasná červená má bejt..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vidím, co tu píšeš.

Reagovat
F.Torres

jo? takže když nejsem fans Barcelony tak hnedka podle tebe nejsem objektivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně proto. Proboha

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mi rád ukážeš ty dva kroky z nějakého průlazného záběru.

Reagovat
F.Torres

podivej se pak na záznam..

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo. Další komentátor mě utvrdil ve správnosti mého názoru.

Reagovat
RickNash

nn, ofsajd to nebyl

Reagovat
Rssa

Pěkně si Messi dokázal vykloubit kotník jen pro to, aby dal gól.

Jinak to byl ofsajd, rozhodčí je dneska opravdu na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebyl, z opakovačky to tak vypadalo... ale teď to asi taky nebyl ofsajd a soudce mávnul.

Reagovat
Rssa

Pískal přesně naopak než byla pravda...a to na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak by se to dalo shrnout, no...

Reagovat
-Kopy-

Metrový ofsajd, celé utkání posrané rozhodčím, nazdar bazar

Reagovat
Al Capone

ještě zítra výhra Realu a Sevilly

Reagovat
Rssa

Škoda, už to mohl být trik s kloboukem

Reagovat
X-bano-X

X-bano-X

13.11.2010 19:20

Inak dnes čakám hlavne krásny futbal s 4 gólmi ale vysledok si neodvážim tipnúť. Snáď len že Leo dá góla

Reagovat
smazaný uživatel

cg

Reagovat
Rssa

Jinak spolukomentátorem toho přenosu EKAI je podle hlasu asi herec, co v Crackovii hraje Iniestu

Reagovat
RickNash

neznáš nějaký stránky, kde najdu co nejvíc dílů, nejlépe s českejma titulkama?

Reagovat
Rssa

jen YT

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vs. zbytek týmu 19:19.

Leo, zaber

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už nevím jak víc podtrhnout jak moc je báječný

Reagovat
smazaný uživatel

napiš prostě, jak moc je báječný

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to neudělám aspoň z poloviny tak rafinovaně a nápaditě jako ty, nebude to ono

Reagovat
smazaný uživatel

udělej to z jakékoliv zlomkové hodnoty. I to se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu mě těší, že máme v týmu bezkonkurenčně nejlepšího hráče posledních let, ale ta Messidependencia je čím dál tím zřetelnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Blaugranas. Tým ukázal velkou sílu a to i psychickou po tom skandále z prvního poločasu. Visca el Barca y Visca el Catalunya

Nejlepší tři hráči zápasu: Messi, Iniesta a rozhodně i skvělý Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal v prvom polčase mal ďaleko od skvelého . Messi tiež nepredviedol svoj maximum až na jeho úžasné zakončenie a Iniesta hral naozaj vynikajúco ,tradične výborný Xavi a páčil sa mi aj Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal v prvním poločase v obraně hasil za ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé jsem letos viděl se Forlána usmívat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Báječný Messi potopil Ponorky. Oslavujme

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný jak jednoduše dokáže vstřelit gól Ale jinak to dnes z jeho strany nebylo herně moc povedený, Villareal ho dobře bránil, bylo vidět, jak okamžitě po jeho přebrání míče se kolem něj stahují rychle hráči, měl to těžký..

Reagovat
alcantara

tusim posledny tim, ktoremu nedal na camp nou gola, takze aj v tomto ohlade si moze odskrtnut dalsiu splnenu misiu.

Reagovat
X-bano-X

Tak dnes zápas ako remeň. Myslím že nám dali ponorky zabrať zatiaľ najviac v sezóne aj keď s veľkým prispením rozhodcu, ktorý bol jednoznačne najslabším článkom zápasu(teda celá štvorica rozhodcov). Prístup hráčov si zaslúži bojovali a nakoniec to zlomili. Dnes Iniesta , Xavi ,Pedro , Messi, Alves , Abidal dnes aj keď na stopérovi zahral parádne a vôbec celý tým dnes drel a výsledok si plne zaslúžili.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl no... http://www.as.com/prom/201011/pro_photo1289689349.jpg

Dnes se mi líbili útočníci Villarrealu a záloha a útok Barcy a nelíbili se mi Ángel, Marchena, zklamal Borjita a z Barcy občas průchoďák kraje obrany + první půlka hodně nevyšla Puyolovi. Zasloužená výhra Barcy a moje taky, protože asi po dvou letech jsem byl doma v sobotu večer sám a dal jsem si čtyři hodiny La Ligy v kuse.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to snad jako ofsajd podle těch pruhů nezdá a když, tak jako hodně malý. Z toho záběru to je dost zkreslený.

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. nohy v ofsajdovém postavení určitě neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce nepla, takže v tomto případě se počítají ramena, možná je to plichta .

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Záleží na tom, kdo se předklonil dál. Messi je sice špunt, ale byl ve větším náklonu, takže fakt nevím. Spíš bych řekl, že ofsajd nebyl, ale z těch záběrů to fakt není jasné.

Reagovat
Rssa

Rozhodl penis, ten v zakázaném postavení nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Na TV3 vytvořili simulaci, na základě které o ofsajd nešlo, takže by to mělo být uzavřené.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou přesně ty momenty, který se dle FIFA mají pouštět, takže

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni, hráč blokující Pedrovu střelu byl ještě před Messim, bylo to dobře vidět z televizních záběrů..

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že nebyl a jsem rád, že to takhle dopadlo. Spravedlnost především.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevyzera ten Llorente ako Paul Walker ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

ne

Reagovat
Rssa

Zatím nejtěžší soupeř (doufám, že to tak zůstane), chvílemi hodně nebezpečný. Jednoznačné pozitivum byl pro mne dneska výkon Pedrita (ten toho naběhal neskutečně mnoho, zkoušel parádičky, nahrával na gól/y ), Andrése (ten kluk je fakt neskutečný) a Sergia (čistě odzbrojoval, na jeden dotek rozvíjel útoky, dokázal přejít přes hráče). Naopak jak je Messi super, tak dnes se moc do hry nezapojoval a góly jsou jen ukázkou jeho výjimečnosti. A Villa je každým zápasem lepší a lepší.

Nejhorší byli rozhodčí, poškodili obě strany výrazným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úplný súhlas až na Pedrita , podľa mňa mal ďaleko lepšie výkony ako predviedol dnes . Síce toho nabehal ale potom to celé vynuloval chybou . Proste dnes na mňa Pedro pôsobil ako jeden z horších v zostave Blaugranas

Reagovat
Rssa

vždyť měl dvě asistence, chybu neudělal, běhal jak kůň. MOTM pro mne

Reagovat
X-bano-X

MOTM by som dal Iniestu za tie prieniky cez 3 hráčov to bolo ako z filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to podobně, navíc ta kombinace s Messim.

Reagovat
X-bano-X

hh komentátor "uno, dos, tres, quatro, Messi gol,gol,gooooool"

Reagovat
Rssa

Byl neskutečný. Iniesta taky

Reagovat
alcantara

2 roky sme ich doma neporazili a boli sme majstri, dufam, ze tato vyhra nebude znamenat aj zmenu v poziciach na konci ligy zapas som nevidel, takze sa akurat pozeram na tabulku, ktora sa mi velmi paci a ktora by mohla podobne vyzerat po cely priebeh la ligy, teda az na tych smradov z montjuicu, musia ist dole. ponorkam tu LM, hodne sympaticky tim, aj nilmar si dal svojho gola, spokojnost.

Visca el Barça!

Reagovat
alcantara

*prajem

Reagovat
smazaný uživatel

OT k tématu výše: San Bernabéu je kravina, šířená českými komentátory s línou hubou a neinformovanými povětšinou antimadridistickými fanoušky popřípadě gloryhuntery nejhrubšího zrna. "San" je zkratka od "Santo", čili "svatý" a přestože by si don Santiago tento přídomek bez debaty zasloužil, toto makaronské spojení je z více důvodů nesmysl. San / Santo se nepojí s příjmením a Santiago může být rozděleno na podobu San Yago, ovšem nijak jinak. Můžeme se setkat ještě s odvozeninou Tiago. Absolventi Google univerzity můžou vidět, že výše uvedené spojení je ryze český výmysl... Pánové ze Sportu, co tu často opisují, ale aspoň se to už naučili říct vlastními slovy, nechť tento příspěvek akceptují a opraví své komentáře, které pak přejímá nevzdělaný lid. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je to Chamartín, aspoň pro ty, kdo neradi vyslovují jména válečných zločinců a vysokých důstojníkl fašistických armád.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych si nechal vysvětlit, co je na tom za makarónštinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Makarónština může být i termín pro jazykově zpotvořený výraz, což u tohoto platí. Toho válečného zločince v případě Bernabéua bych prosil dokázat nějakým hodnověrným zdrojem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv, makarónština je termín označující míchání dvou různých jazyků v jednom textu, především například v jednom verši. (Nikdo nebude o Vojně a míru mluvit jako o makarónštině, pokud je mu vlastní zdravý rozum a nechce se zesměšnit.)

O literární teorii mě prosím nepoučuj, mám z ní státní zkoušku.

Ad Bernabeú... vyznamenaný důstojník Falangy, osobní přítel Caudilla, to mi celkem stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lze to brát i rozšířeně jako jakýsi slovní hybrid, což je.

Ty jsi tady ale použil termín válečný zločinec, takže přestaň machrovat zkouškami, a zkus mi to tady dokázat.

Španělsko mělo na výběr mezi extrémní pravicí a levicí, vyhrála na rozdíl od východu Evropy pravice, v opačném případě by bylo Španělsko rudé.

A když už jsi u poučování tak "Bernabéu"

Reagovat
smazaný uživatel

Extrémní levice prej ty jsi mi vtipálek.

A kde vyhrála na východě Evropy levice vlastně? Tobě se zdá, že Sovětskej svaz byl založenej na nějakejch principech levicovýho myšlení? Na principech rovnosti a svobody člověka, na principech kritickýho myšlení a sebehumanizace, na principech přirozených práv a nepodrobování se dogmatům?

Nebo snad na principech marxismu? Považovat východoevropské diktatury za levicové je právě omyl, obávám se. Ale každopádně - interbrigádisti Orwell a Hemmingway nepoužívali jako první v takové míře kobercové bombardování civilních cílů

A nevím, jestli to byl zrovna Rytíř z Thomy, nebo některý z jeho podřízených, ale jeden z německých generálů si prý spolupráci se Svatým Jakubem pochvaloval.

Každopádně ale morální relativismus typu "volba mezi pravicí a levicí" a "Stalin tam měl taky svoje záměry" odmítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítat můžeš, zahlcovat daty můžeš, že ale republikáni měli výrazně blíže k levici a komunismu (tedy její extrémní verzi) nepopřeš, nebo ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Republikáni byli směskou různých stran od středu po anarchisty. Přes klasickou levici - socdem a její hardcore verzi komunisty. Krajně levicové myšlení není komunistické, ale anarchistické. Komunismus je levicový ekonomicky, ale pravicový metodou a společenským uspořádáním, to je přece jasné. Respektive, jde o úhel pohledu, ovšem politika nerovná se politická ekonomie.

Každopádně nemůžeš odsoudit lidovou frontu jen proto, že ve východní Evropě vládl režim, který se označoval za levicový; ač nebyl a nebo je velmi sporné, zda byl. (Protože levicový režim je vlastně paradox, že jo...)

Francouzská lidová fronta fungovala, na to, jaké měla podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, říkat, že v SSSR nebyla extrémní levice, to je novum, na které jsi přišel sám nebo ti ten blud někdo vtloukl do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale podleh minulosti jedne iluze, o ktere pise Francois Furet

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, v čem jsem komunista

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis byt nutne komunista Hlavni myslenkou je jisty pohled na problematiku !levicovych rezimu".

Nicmene, komunismus je levicovy ekonomicky, ale ne politicky a usporadanim spolecnosti a v realite SSSR neexistovali levicove prvky?

Velmi zajimava otazka, ale narazi na jeden problem. A to na promenu podoby "levicovy X pravicovy" v case. Neco jineho znamenala levicova myslenka za francouzske revoluce, neco jineho v 60. letech 20. stoleti a neco jineho znamena nyni. Vzdyt nyni to vypada, ze se spise levicove strany presouvaji k metodam konzervativismu, kdy se brani zmenam a chteji udrzet spolecensky (i socialni) system jaky byl v EU dosazen. (to je jen jeden aspekt).

Abych se vratil k SSSR. Dulezite je si vyjasnit, zda byl a je marxismus levicove mysleni, anebo ne. Ze je komunismus pravicovy metodou? Nemyslim si. Co myslis tou metodou? Myslis rizeni spolecnosti? Nebo metoda, jakou se komunismus ma stat realitou?

Abych to shrnul. Rozlisovani na levicovy a pravicovy je velmi komplikovane. Zacalo se to poprve rozlisovavat behem obdobi francouzske revoluce, kde prave radikalove a republikani sedeli spise po leve ruce predsednictva ruznych zastupitelskych organu. Je toto dostatecne relevantni duvod, podle ktereho by se dali skatulkovat rezimy i 200 let po tomto obdobi? Nelze, spolecnost a s ni i politicke mysleni se vyvyjeji. Napriklad radikalni pravice za francouzske revoluce predstavovala konzervativismus, ktery si daval zacil obhajovat a udrzet stavajici rezim. Tedy, co nejmene zmen. Ale ve dvacatem stoleti (zejmena prvni polovina) se kraji pravice prave snazila o promenu spolecnosti skrze revoluci (napr Hitler, ktery chtel vytvorit ubermana, ale aby takovy jedinec mohl vzniknout, muselo dojit k revoluci ve spolecnosti, k jeji premene.) A tak je to i nadale.

Proto si myslim, ze se tady muzeme dohadovat, ze neco je v SSSR levicove a zaroven pravicove. Ale tim se nikam nedostaneme, nez si vubec vyjasnime, co budeme zahrnovat do levice a co do pravice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě teda zajímalo, co bylo v SSSR pravicové

Reagovat
smazaný uživatel

Například zažraný konzervatismus, sociální i politický útlak, cenzura... typické rysy, či ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že aspekt vývoje hraje roli, a to jak vývoje momentální recepce! základních politických otázek (někdy jsou důležitý rohlíky, někdy pravdy a lásky), tak vývoje historického náhledu. O to mi ostatně šlo, naznačit, že bipolární svět není možné vnímat jako pravici / levici, právě proto, že je ta problematika složitější. Jsem rád, že jsme se pochopili.

/Stejně tak, jako Hitlera nelze vnímat jako esenciálně radikální pravici a třetí říši nelze vnímat, zejména její počátky, jako stát deteminovaný ideologií germánského nadčlověka.

Protože to byl sice "hezký" sebeujišťující příběh nahrazující náboženskou orientaci ve světě, který nově nic nepřesahuje, ale s reálnou politikou nástupu nacismu neměl nic společnýho, tam šlo o to, že průmyslová elita potřebovala pro většinovou společnost přijatelnou alternativu ke komunistické straně. Jak evidentně víš./

Více méně je dichotomie p-l navíc vhodná nikoliv pro popis reálné politiky, pouze politické teorie. Reálná moc se vždycky snaží posilovat se, petrifikovat stávající pořádek, respektive najít takový pořádek, hned po opadu revoučního nadšení, který bude právě moci vyhovovat. Moc má vždycky tendenci stáčet se do sebe, ať už má nálepku pé a nebo el. A každá moc má vždycky tendenci utlačovat toho, kdo je jí podroben, to znamená, že každá moc má tendenci být zlo-činná.

Bez ohledu na člověka, včetně toho, kdo moc vykonává. (Já jsem vůbec stoupenec uvažování, které nebere člověka jako původce dějin, ale spíš oběť zákonitých procesů... určitý věci jsou nevyhnutelný, pokud dozraje jejich chvíle. Přičemž člověk má možnost zcela v duchu existencialismu ať už fenomenologického nebo francouzského pracovat na své představě o sobě a o světě; s tím, že existencialismus bývá v konečném důsledku tragický, respektive snad tragikomický.)

V každém případě: s Bernabeu to byla samozřejmě do jistý míry provokace, protože já první nechci někoho soudit, holt byl o něčem přesvědčenej a tak za to třeba bojoval. Na druhou stranu se mi trochu oškliví idealizovat si ho, jako kohokoliv jiného. (Zapomíná se, že to nebyl jen on, kdo založil PMEZ, maďarské přátele ale nikdo nezmiňuje.) A pomoc režimu při budování Realu byla jistě značná, stačí si uvědomit, kolik měl zahraničních hráčů, což rozhodně nebylo obvyklé. A stačí si uvědomit, kdo mu postavil stadion, Barcelona si ho musela stavět sama. A když k tomu přičtu tajnou policii na el clásicu a oficiální ideologii režimu... tohle prostě z tváře Realu neumeješ. Na druhou stranu, pokud Di Stéfano, pak taky Kubala. A platí okřídlené: kdo je bez viny...

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo na vládě SSSR levicového?

Ty "blude".

Reagovat
smazaný uživatel

Totalitní levicový režim, tak tomu říkají politologové. Tak to prostě je... Nebo snad jsi vystudovaný politolog a zabýváš se zařazením tvrdého socialistického zřízení do politického spektra? V SSSR žádný komunismus nebyl a pokud jde o komunismus jako takový, tak to totalitní režim být může, jelikož ve své podstatě je to nenávistný rovnostářský "program". Nenávistný v tom, že k tomu utopickému modelu se snaží dojít za jakoukoliv cenu. Proto to totalitní režim být může a to pro ty, kteří s tím prostě a jednoduše nesouhlasí. A že je komunismus v ekonomii pravicový? Nenech se vysmát, asi o tom víš velké houby, když něco takového napíšeš...Poradím ti- vystuduj ekonomku, pak politologií a potom se s tebou budu bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Politologové jsou samozřejmě poplatní době. Byla doba, dy se Gabčíkovi s Valčíkem říkalo teroristé. Dneska jsou to hrdinové. Byla doba, kdy se makabejským říkalo banditi. Dneska se po nich jmenuje každej druhej sportovní klub v zemi a jejich výročí se slaví jako nejdůležitější náboženský svátek. A to už nezmiňuju, že dosti absurdně bojovali proti svobodě, vzdělání a pokroku.

Samozřejmě s tím, že tohle je moje současná interpretace, ze svého pohledu bojovali proti tmářství, útlaku a za svou víru. Fokalizace, úhel pohledu se mění.

Ten režim se považoval za levicový, byla to jeho oficiální ideoologie. Nálepka, škatulka. Ty tomu režimu věřiš? Politologové mu věří, zajímavé. Přitom tahle nálepka vypovídá houby o tom, jaký skutečně byl. O tom vypovídají lidské osudy, kterých se můžeš dotknout v Ekibastu nebo na Tagance, v Okudžavovi a Gorbaněvské, jako i třeba ve svých rodičích; kvaitní umění, kvalitní historiografie.

K čemu je ti nálepka? Pomůže ti k porozumění něčemu, nebo to něco spíš přikryje svým jednoduchým řešením interpretačního probému? Porozumíš něčemu díky nálepce?

A nezapomínej, že dějiny píší vítězové. A historie má tradici hodnotit optikou státu, nikoliv člověka. Tím myslím, že pochválí Přemysla Otakara II. a Václava IV. nikoliv, ačkoliv z pohledu člověka mohla být doba Václava IV. šťastnější. Nebo jiné příklady - Kateřina Veliká, Alžběta Anglická, augustův řím jako klasický příklad totalitního státu sovětského typu se vším všudy, propagandou, řízenou ekonomikou, zotročováním obyvatelstva na llatifundiích... a přitom věčný zdroj evropské nostalgie po klidu krásného včerejšku.

Historie je složitější, než historický výklad České televize. Jednoduchým řešením není radno věřit. A národním hrdinou Uzbeků je Tímur. Ten Tímur, který pro nás znamená synonymum ďábla, vyršící třicetimetrové pyramidy z lebek a ohrožující naši civilizaci.

A k dalším výtkám:

Tvoje definice totalitního režimu se perfektně hodí pro jakýkoliv režim lidských dějin i představ.

Nikde netvrdím, že by byl komunismus v rovině politické ekonomie pravicový, to by byla zoufalá mýlka, v této rovině jde právě o radikální levici, radikálnější je snad již jen anarchosyndikalismus. A od něj zbývá malý krůček k - volnému trhu.

Politické spektrum už dávno chápeme jako kruh. Já si ho rád promítám jako kouli... každý je totiž fakticky stejně radikální, Sládek jako knížepán, každý je více-méně přesvědčen o své pravdě.

A ještě k té nenávisti... jistě, revoluce za každou cenu je nenávistná. Stejně, jako byl nenávistný například odboj proti Nacismu nebo boj našich obrozenců s centrální vídeňskou vládou. Nenávistný byl postoj Železné panny Margarety vůči britské chudině i postoj alzhaimrového proroka Ronnieho vůči celému světu. A vida, dneska si je idealizujeme. Přitom to byli dva z největších utilitaristů, rozuměj hajzlů, své doby.

Jenže - vládnout je složité. každá mmince má dvě strany. A dějiny nejsou mince, abychom so rozuměli, dějiny jsou spíš dokonalá koule. Má úcta.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
X-bano-X

Tým sa to všetko vysvetľuje, hlave Torres by si to mal pozrieť a prestať šíriť bludy............

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Někdy jsou některé přímky rovnější než jiné přímky

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty dva kroky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta žlutá čára s vápnem jsou rovnoměrné...

Reagovat
Rssa

jsou

Reagovat
rufus

to ani nebyl účel tý čáry, hlavní je, že se přes ní nedostal Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle obrázku ale být rovnoměrné nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda teď jsi mě zmátnul, myslel jsi rovnoběžné?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, jenže tam právě hraje roli perspektivní zkreslení. Rakurz, ohnisková vzdálenost (čistě teoreticky ohnicková vzdálenost ne, ale vzdálenost objektivu a předmětu) apod. Každopádně je dost evidentní, že to evidentní ofsajd nebyl a pokud si rozhodčí není jistý, nesmí mávat nebo pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. V dobách svý slávy v matematických olympiádách bych si to možná dokázal odůvodnit podobně, teď mi stačí, když si vybavím koleje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

dva odpiskane ofsajdy,ktore neboli.Toto ked nebude o tri goly sa budem velmi cudovat

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann.

Reagovat
madridcan

bodaj by vypadol Gijon

Reagovat
madridcan

Iker je pan,chyti aj noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to ocenil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

koukám Pellegrini s Malagou zatím úspěšný

Reagovat
F.Torres

zatím hroznej fotbal.. teda jestli se tomu fotbal dá řikat, Gijon to je banda simulatů, fakt hrůza

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Sporting góla.

Reagovat
madridcan

cisty gol,zeby maria skarala toho rozhodcu.Dva neofsajdy a regulerny gol.To iste bolo aj minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí PD A nemluvím o tom, že poskozují jen nás (Real), ti poškozují všechny, kdybych měl spočítat kolikrát poškodilo Atletico, tak se nedopočítám

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Atlety, nejvíc poškozujou Zdravíčka a pak skoro každýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomněl jsem si zrovna na Atletico, protože jejich zápasy jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

sam jsi videl ty momenty ze zapasu s villarrealem

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že vás nepoškozujou, jen mi přišlo zvláštní, že si vzpoměl zrovna na vás, ale tak proč ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Se jich nikdo nedotkne a oni padaj, simulanti.. že jim to rozhodčí žere.-.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, jirka jarosiku dneska koukam zazaril...

Reagovat
Tomekcz

Primera Division v cele sve krase

Reagovat
madridcan

nechapem co ten Higuain chce

Reagovat
madridcan

400 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je prostě čuně.

Reagovat
Footballer

tak to jsi řekl hodně slušně

Reagovat
smazaný uživatel

spis kkt doufam ze mu tu smlouvu neprodlouzi

Reagovat
smazaný uživatel

To je banda simulantů

Reagovat
Footballer

Pepe = výmaz

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira to taky v té hlavě nemá srovnané 2x ve vápně soupeře jít nohou proti hlavě... bože!

Reagovat
DreamTeam

a je tam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOL

Reagovat
madridcan

TAM MATE VY SPINAVCI GIJONSKY NAKAZENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu! co to bylo juan pablo?

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Iker!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

iker!

Reagovat
smazaný uživatel

San Iker!

Reagovat
smazaný uživatel

santiago iker?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si koleduješ, peřináři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že jedním ze základních a neoddiskutovatelných požadavků pro svatořečení je předchozí definitivní a nezvratné zastavení životních funkcí organismu. Výjimkou je samozřejmě trojice, předpokládám, že Iker mezi trojici nepatří?

Reagovat
smazaný uživatel

I ty si koleduješ, bilbaisto , to si nikdy neslyšel o posunech významu? Svatý František to nestihl jen těsně, proč by Iker nemohl toto zatuchlé pravidlo změnit, viz třeba "sv.Patrick" Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem v 65. minutě, ale od té doby Sporting útočí jen a výhradně po straně superobránce Marcela. Tam je to fakt průplach

Reagovat
madridcan

vy fanusikovia barcelony prichadzate stale vhod

Reagovat
smazaný uživatel

co tím chtěl básník říct?

Reagovat
madridcan

ze si saso Co riesite len Marcela?ANo je tu casto vychvalovany,ale povedz mi,ktory hrac hra na 189% kazdy zapas?Prvy polcas nebol vobec zly,potom odcentruju trikrat z jeho strany a uz zacnete zaparat.

Reagovat
smazaný uživatel

třikrát?

Reagovat
smazaný uživatel

presne. koukam taky tak od 60. minuty a marcelo hori. opet. vazne nechapu, jak zrovna jeho muze nekdo povazovat za dobryho krajniho beka

Reagovat
-Kopy-

ja koukám od 62. minuty a potvrzuji, že všechny útoky vedou přes Marcela stranu...škoda toho gólu, gijon mohl i vyhrat

Reagovat
stas87

a to tu nejaky saso vypisoval ze marcelo strci balea do vrecka

Reagovat
Kokesh

Jak někdo pochválí Marcela a on se pak zařazuje za ty "lepší", tak je to hned špatně a fanoušci Blaugranas hledají jen momenty, jak ho hned zkritizovat apod. Neříkám, že dnes hraje zase svůj zápas, ale kdyby takhle byl probíranej Abidal...o tom nikdo neřekně ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to se pleteš. Momenty, kdy Marcelo hoří nemusíš hledat. Ty jsou prostě pořád. Teda - pořád, když se koukám. Asi mám na něj holt špatnej vliv. Anebo že by nebyly to madridské pohádky o novém Carlosovi až tak úplně pravdivé ...?

Reagovat
smazaný uživatel

On má len 22 rokov a je pevnou súčasťou zostavy už nejaký ten rok a ešte sa bude zlepšovať takže nesúd dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

kde soudím dopředu?

Já jen popsal, co jsem viděl na place.

Reagovat
smazaný uživatel

"Anebo že by nebyly to madridské pohádky o novém Carlosovi až tak úplně pravdivé ...? "

Reagovat
smazaný uživatel

to nesoudím. To nadhazuju otázku k diskusi. A teď pozor - posuzuju jeho hru podle toho, co opravdu předvede na place. Je to pro vás jistě novinka, ale zkuste to taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tvůj vliv je mu silně u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

co sem tahas abidala? je to nejaky meritko marcelovy kvality? protoze to je to, o cem se tu bavime

marcelo nikdy nebyl, neni a asi ani nikdy nebude krajni bek pro klub typu realu. dozadu hori jak papir, dokonce bych rekl, ze 95 % krajnich beku v primere si svoji praci dozadu odvede lip. jediny vase stesti je to, ze vzhledem k posranejm televiznim pravum se vam ve spanelsku muze rovnat jenom barca a kdyz uz vas nekdo muze potrapit, tak mate z prdele kliku (nebo spis ikera). i napul slepej by videl, ze 90 % akci soupere jde kazdy zapas pres marcela a ze je to on, kdo je nejslabsi clanek ve vasi sestave. ale misto toho ho tu neustale vynasite do nebes, jak patri mezi nejlepsi krajni beky PD ( ) a jak se neustale zlepsuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se pleteš a děláš ze sebe vola.

Reagovat
DreamTeam

no a ? aspon je prdel

Reagovat
smazaný uživatel

v cem konkretne?

Reagovat
kiwwi

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem fanda barcy. a jsem to jenom ja, komu prijde zvlastni, ze ten vychvalovanej marcelo by neubranil ani stojici popelnici?

Reagovat
kiwwi

a som to len ja komu pride zvlastne ze toto tu citam tyzden co tyzden?...naco je to dobre to tu stale pisat?

Reagovat
smazaný uživatel

ja jen ze stale cekam na to az uvidim toho marcela, nejlepsi levyho beka ligy, a ono porad nic

Reagovat
kiwwi

mat tvoje problemy...

Reagovat
DreamTeam

tak co se treba ted divu na C. Ranking..tak je uz Marcelo na 17 miste, z beku jsou pred nim jen D.Alves a S.Ramos...

takze neco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

a? to te asi teda musi hrat na srdicku, ze aspon v nejakejch cislickach je na tom marcelo dobre castrol index ocividne ale nezahrnuje to, ze kazdej zapas jde pres marcela vetsina akci soupere. na jakem miste jsou carvalho, pepe, iker nebo khedira, kteri musi marcelovy chyby hasit?

Reagovat
DreamTeam

tak pokud mas jiny system ktery hodnoti neni problem ukazat

jinak to ze chodi utoky pres levou stranu je jasny...krom Marcela ktery se casto vysouva tam totiz nikdo kdo by se vratil ani neni ..to ovsem neni chyba Marcela...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak ty, ale ja spis soudim na zaklade predvadenejch vykonu, na zaklade vlastni zkusenosti nez to, abych se podival do nejakyho zebricku a na zakalde toho rekl - jo, tenhle hrac je borec

aha, takze treba ramos na druhy strane se vubec nevysouva. mathieu ve valencii treba vubec nepodporuje utok

Reagovat
DreamTeam

ja jsem s vykony Marcela spokojeny..sel neuveritelne nahoru..a letos krom podpory utoku i skutecne brani jen tak dal..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti ke stesti staci opravdu malo

Reagovat
DreamTeam

zato ty se musis hodne snazit aby jsi tu nekoho presvedcil ze tvy kecy maji nejakou vahu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mas pravdu, ze bandu realistu asi nikdy nedonutim kriticky se zamyslet nad vykony jejich hracu

Reagovat
DreamTeam

ale klidne bys moh ale ne takovym prispevkem ze Marcelo je nejhorsi obrance La Ligy

to ti krom Jirikova zjeveni nezere nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem napsal kde?

Reagovat
kiwwi

no jo, je to tazke ked iracionalista presviedca realistov

Reagovat
kiwwi

ten Mourinho musi byt fakt slepy ked si v takom time ako Real drzi v zaklade najhorsieho laveho beka na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je určený hlavně Xabi, který se má zatahovat na jeho místo, to je základní věc z naší taktiky a měl bys to vědět, když to tak moc sleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo rika, ze vas "tak moc" sleduju? kdyz se podivam na vas zapas, tak akorat vidim, jak marcelo zase hori, tot vse. do nejakejch detailu zase vasi taktiku nerozebiram...

Reagovat
smazaný uživatel

sebyku, myslím, že je to zbytečný. Jsou naočkovaní z jejich webu, kde je krmí těma pohádkama, a oni tomu prostě věří. Je naprosto jedno, jak hraje na place. To je vedlejší. No a když napíšeš pravdu (která se jim zákonitě nelíbí), jsou podráždění, jak Pepe

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jsi neskutečně uboze zaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

čím? Tak mi popiš, po které straně dnes útočil Gijon. Nějaká statistika nebo tak. Já tvrdím, že kromě asi tří akcí odjinud jen přes Marcela. Zkus nějaký argument ty. Pane Nezaujatý

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já nejsem zaujatej, já tu nepíšu týden co týden výžblepty na hráče Barcelony. To ty tu furt pindáš na celej Real, ať je to Ronaldo, Marcelo, Mourinho,... A nechápu tvojí potřebu to neustále vytahovat. Všimni si, píšou fanoušci ostatních týmu (např. Realu) stále dokola kecy o hráčích Barcy a řeší to tu? Myslim, že ne, nebo minimálně. Tady možná ani tak nejde o to, jestli Marcelo propustí nějakou akci, ale o tvojí snahu kritizovat všechno madridské, co vidíš... A jinak, na nějakou statistiku se ti můžu, víš co... K Marcelovi, je mladej, je mu 22, a pokud přišlo ze strany Gijonu okolo 5 centrů, tak co? On má taky mnohem útočnější úkoly, když to porovnám třeba s Ramosem. A taky to neni vina jenom jeho, když u něj podél lajny něco projde, ale třeba i Ronalda, který nijak urputně nebrání, protože se tak rychle nevrací, narozdíl od Di Maríi, který vypomáhá na pravý straně dost Ramosovi, když se soupeři tam ženou.... A myslim, že to nejsem jenom já, komu připadaji ty tvoje kecy o Realu už trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

takže zase plno keců o ničem a k jádru problému jsme se nedostali.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tady neni žádný problém, ten tu vidíš jenom ty, protože ho tu chceš vidět.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jako sorry, ale o jeho defenzivních kvalitách tu asi nikdo neřekl ani popel, tam prostě hoří jako svině a každý jen doufá, že se pod Mourinhem zvedne. Dnes není obránce ale jen o hře dozadu, ale taky o hře dopředu, což u Marcela snad ani nejde pochybovat, tohle by mu zase mohl závidět kdekdo...né nadarmo se říká, že nejlepší obránci jsou "bývalý" záložnící. A já osobně věřím, že z Marcela bude jednou TOP bek....a to že jdou akce přes Marcela není vinou jen jeho, ale celého systému hry.

Reagovat
smazaný uživatel

krajni obrance je o komplexnosti - musi si umet podporit utok (v tomhle je marcelo skvely), ale musi si taky svoje odbranit. marcelovi neco do kvalitniho beka porad chybi a chybi mu toho porad hodne...

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zbyteně argumentuješ. Oni mají svoji mantru

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti minulé sezóně se zlepšil i defenzívně, ale to můžu říkat jenom těm, co sledují CELÉ zápasy Realu

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, yardo nikdo nepopira, ze se o hodne zlepsil. ale porad mu toho jeste hodne chybi...

Reagovat
smazaný uživatel

A říkám někde, že je dokonalý?

Reagovat
smazaný uživatel

ne. mne pouze prijde vtipny, jak tady spousta fandu realu opevuje marcela jako novyho carlose a pak kdyz se na to ho vaseho carlose podivam, tak je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nejsem spousta fandů, já jsem yarda

Reagovat
smazaný uživatel

tesi me, sebyk

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak je to pravda - hraje špatně jen, když se zrovna koukám ... No, jsem holt smolař a novýho Carlose mi není souzeno vidět.

Reagovat
X-bano-X

Kravina, kolo do zadu tu bolo písane od fans Realu že je to najlepší bek ligy(dokonca sveta) na svojej strane(dnes som zápas nevidel tak nehodnotim) pritom keď som poukázal na jeho silne chabú obrannú činnosť oproti dobrej offenzívnej tak tu bol popísaný ako "moderný bek". To že Jirka vytiahne niečo čo sa reálne deje a podá to priamo bez nejakých omáčok je len plus. Mikto nikde nepíše že sa Marcelo oproti minulému roku nezlepšil. Jeho progres je výrazný, ale stále je vďaka chabej defenzíve len priemer a dovolím si tvrdiť že je na Real slabý. Minule som ho porovnával s naším Maxwelom a ako vidím nebol som ďaleko od pravdy. Obaja sú kvalitný v predu, ale obaja smerom dozadu horia ako papier čo v sobotu krásne ukázal Maxwell a ako sa zdá nedeľu zas Marcelo. Myslím že každý súdny človek to vidí, len pár ľudí ma potrebuz neho robiť extra triedu aj keď neviem k čomu to keď sa zápas čo zápas môže ktokoľvek presvedčiť o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

cize Mourinho podla teba nie je sudny clovek hej?

Reagovat
X-bano-X

Mourinho varí z toho čo má. Máte tam Arbelou, ktorého si vodilo minulú sezónu 80% útočníkov alebo zlepšujúceho sa Marcela, ktorý je síce dozadu jedna veľká diera ale výborne podporuje útok. Ja z neho lempla nerobím tak isto ako z neho nerobím poloboha. Je mladý má ešte čas zapracovať na defenzíve, len mi príde smiešne keď si pozriem zápas vidím že hrá Real s trebárz s Malagou a jediné centre resp. prieniky sú cez Marcela, ale tuná sú komenty o úžasnom výkone tohto hráča.

Reagovat
kiwwi

tak uvidime v prestupovom obdobi ci na ten post niekoho Mourinho kupi...ak nie, tak je s nim spokojny, ak je s nim spokojny Mourinho, tak to o niecom svedci

Reagovat
RMCF

on v nějakých rozhovorech psal že prvěn chtěpl koupit levýho beka, že se mu Marcelo nelíbil, ale když viděl jak pracuje a rychle se zlepšuje, tak je z něho unešenej. Předem upozorňuju že nepíšu nic o nejlepším levým obráncovi(mimochodem Carlos ze začátku evropské kariery dozadu taky hořel a i mnohem pozděj mu byla vyčítána podstatně horší defensivní práce než ofensivní)

Reagovat
-Kopy-

to je v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

sudí musí být za každou cenu vidět ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten moment "Casillas - Carvalho"? Naprosto správný rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak tohle ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýno, ty se fakt nech léčit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nauč psát jméno Kristýna správně

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdo by se měl léčit seš ty pač tvoje komplexy z Realu srší z každýho tvýho příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Že něco takového opalcuješ zrovna Ty, mně neskutečně baví

Reagovat
$dolar$

Mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že na ně reaguješ. Opakovaně jsem urazil místní skupince Pusinkářů jejich poloboha. Zasloužím si to

PS: ale jinak jsem jen napsal to, co se opravdu dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Losinho

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten faul byl od obránce dost zbytečný... Jinak je pravda, že to nesportovní chování si mohl Ronaldo odpustit. Nicméně iluze o jeho morálních vlastnostech jsem ztratil (asi ne jen já, ale úplně každý) už v době, kdy hrál v ManU. Ale fotbalista je to výborný

Reagovat
kiwwi

mna by tiez tesilo na jeho mieste keby som vedel ze ten buzerant dostane cervenu...sak ten loptu ani nevidel, siel rovno po nohach, bol to cisto likvidacny zakrok...CR ma stastie ze je tak odolny pretoze uz v PL boli nanho taketo zakroky bezne...nehovorim ze to bolo prikladne sportove spravanie ale zasa tu nerobte z neho psychopata co sa ma dat liecit omg

Reagovat
smazaný uživatel

Diagnostikuji u přispivatele těžký komplex, nechci vidět, jestli budeme bodovat na Našem Poli... Na vyléčení syndromu "Krystýna" bych doporučil dvojitého klystýra

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, ale ten dvojitý klistýr ti fakt nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi hodně velký problém napsat aspoň jedno slovo správně že?

Reagovat
Kily

začínáš diskuze svinit víc než ehmmm, mám takovej pocit, že se brzy sejdete v jedné léčebně...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sporting, velka skoda...

Reagovat
-Kopy-

v prdeli no...mohli i vyhrát a místo toho hovno, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Styďte se!

Reagovat
DreamTeam

Gijon marny... Marcelo v poradku ...3 body se vezou domu... skoda ze mel Mourinho zhasle

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vamos Campeon. HALA MADRID

Reagovat
clinger

ku.va ty hvězdy z Madridu měly ale kliku.Gijon si prohrát nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Na zásluhy se ale nehraje... Bylo to vcelku vyrovnané a otevřené do konce, mohl vyhrát kdokoli a naštěstí jsme měli kliku my a ten gól tam dotlačili.

Reagovat
madridcan

radsej sice mohol vysunut Benzemu do sance,ale jeho provokacia a pohlad na fanusika,ktory premysla ci hodi alebo nehodi dazdnik bol na nezplatenie.I tak zasluzena vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Vysunout Benzemu sice mohl, ale byla poslední minuta, tak správně zamířil do rohu... Tudíž to udělal správně

Ale s tím nesportovním chováním naprosto nesouhlasím, kdyby rozhodčí jednal dle pravidel, tam mu musel udělat zbytečnou žlutou kartu. Naštěstí stál tentokrát rozhodčí při něm. Opravdu nechápu, proč jeden z nejlepších hráčů musí každý zápas hrát takové divadlo - nemyslím jen tohle, ale třeba i simulace v minulém kole nebo na AC Milán a mnoho dalších...

Reagovat
madridcan

kedy minule kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, Kily, vyhrajete dneska? Mám vás jako poslední zápas na Destíce od Chance.

Reagovat
-Kopy-

Samo, že vyhrajem...sázím na to duši.

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se už těším na bonus 55 tisíc, sice nevím, kolik dalších výherců bude, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva, nakonec to vyšlo, ale vyhecovaný až moc... Jsem zvědav, jaká bude pozápasová dohra...

Reagovat
smazaný uživatel

„Zdravim Vas...ponukam profesionalne tipy pre stavkarov, tipy su overene a su od svetovych bookmakerov. Viac info na profi-tipy@azet.sk”

Reagovat
Carlos Juan Pablo

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde a brzy, určitě

Reagovat
-Kopy-

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
-Kopy-

TINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
-Kopy-

zase krásnej gól, on jiný neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný gól Tina Costy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

pěkná rána

Reagovat
smazaný uživatel

Z komentářů zápasu Sporting - Real

Delfin, es cierto que preciado lleva bigote porque cuando le come el perineo a Guardiola le hace cosquillas? Responde, por fa

Taky by mě to zajímalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

A co mám jako dělat? Dva nejlepší celky v PD se zrovna tou stranou, kde operuje levý bek nějak obzvlášť chlubit nemůžou. Ale vyčítaný je to jen Realu....

Reagovat
Kokesh

* samozřejmě reakce na sebyka

Reagovat
smazaný uživatel

ja treba nevidim, ze by tu fanousci barcy peli ody na abidala. zato nazyvani marcela novym carlosem je tu dennodenne...

Reagovat
Kokesh

Tak ono je docela zvykem, že Marcelo VĚTŠINOU proti slabším soupeřům neskutečně vyniká.Abidala možná pochválí 2x za sezónu, ale Marcelo měl teď v začátku sezóny skoro pět po sobě vynikajících zápasů....

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam - proti slabsim souperum, kteri se dostanou dvakrat za zapas za pulku, je to idealni varianta na bek. ale az prijdou momenty, ktery rozhodujou sezonu, tak to bude sranda. chci ho videt proti messimu, kdyz ho vetraj i hraci sportingu...

Reagovat
Kokesh

Kteří nakonec dokázali hovno. Taky ho chci vidět proti Messimu a těším se na to jako blázen, ale pokud ho bude vodit jako malý děcko a nedá ani buřta nebo nahrávku, tak mi je to celkem volný. Tohle je prostě ta síla, ta obrana se nesesype jako domeček z karet při sebemenším narušení - Mou je expert na obranu a ať si říká každý co chce, Marcelo v Realu není jen bůhví pro nic za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, dokazali, bohuzel protoze zbytek obrany je natolik kvalitni, ze si beka typu marcela muzete dovolit. a kdyz uz selze i obrana, tak je tam casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní jsou stopeři, Ramos a Arbeloa mi (NÁM) letos připadají sto let za Marcelem a právě RB je nejslabším místem Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ramos mi teda prisel ve vetsine zapasu mnohem jistejsi, i kdyz dopredu toho nepredvede tolik jako marcelo...

Reagovat
Kokesh

Kvůli jménu, nebo kvůli systému? Jak může být Ramos jeden z nejlepších hráčů na MS a zároveň potom být tak neviditelný v Realu...podle mě, až všichni budou mít ten"Mou" systém zvládnutý na sto procent, tak i Ramos bude vynikat jako třebo Maicon v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, něco není v pořádku, únava z MS a už asi 3x byl zraněný, což taky není u něj normální. Vypadá to, že stav jeho těla není na obvyklé úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Exactly.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ho asi nebude velmi "vetrat" ked hrava vecsinou strede a podhrot..

Reagovat
alcantara

abidal hral vynikajuco celu minulu sezonu do zranenia, tuto sezonu co nastupil, hral tiez viac nez solidne tak neviem co tu riesis s barcelonskou lavou stranou

Reagovat
X-bano-X

heh tak toto je už fakt sila........barcelonská ľavá strana v defenzíve je prakticky najistejší defenzívny post v týme. Abidal je úplný top čo sa týka defenzívy mu nit čo vytknúť, na jeho roky je prekvapivo rýchly, má výbornú hru telom a aj čítanie hry. Jedinou jeho slabinou je útok ale aj to je z dôvodu našej pravej strany kde máme Alvesa a tak nemôžeme hrávať s 2 útočnými bekmi. Takže najprv by som si pozrel nejaký zápas Barcelony a potom radšej mlčal. Jediný!!!!! zápas ktorý Abidalovi nevyšiel, bol zápas kde hral stopéra. Inak sa mu v tejto sezóne nedá nič vytknúť.

Reagovat
Rssa

Zcela nezaujatě musím říct, že i Maxwell je lepší než Marcelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Real s obrovským štěstím ale už brzo přijde odplta..na koho jsou tato slova směřována no přece na tu ukecanou držku co žvatlá hovnec.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

njn, hranicni se maji poustet ze spanelskejch rozhodcich je mi uz letos blivno...

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga tento týden boří mýtus o celosvětovém nadržování silnějším, regulérní gól a nachlup stejná situace jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

*víkend

Reagovat
X-bano-X

To už je smiešne s tými čiarovými, od čoho tam potom sú......

Reagovat
smazaný uživatel

REAL vyhral a co JAKO? sou i duležitější věci si to už uvědomte nebo bude pozdě

Reagovat
-Kopy-

Kurva proč hraje Tino pod Albeldou, když Albelda má být DM, pak to tak taky vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to udržte

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ten jak ukazujou opakovaný záběry, tak ta rána byla fakt luxusní

Reagovat
-Kopy-

GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

Reagovat
smazaný uživatel

A Marcelo ve Španělsku opět druhý nejlépe hodnocený po Ikerovi. Nový Roberto Carlos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

jeho známky jsou zasloužené

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze mate marcu a jeji hodnoceni...to opravdu nikdo z vas nevidel, jak marcelo horel?

Reagovat
kiwwi

pozri, ja ti neviem ale ani na goal.com (viem ze goal.com je bulvar ale hodnotenia robia vcelku trefne vzdy) som nikdy nezaznamenal nejaku znizenu znamku u Marcela...aj za vcera mal 6ku co bola taka priemerna znamka celeho timu...je jasne ze ked full back vydatne podporuje utok tak sa niekedy nestihne vratit a pokryt si hraca...napr. aj takemu Evrovi sa to stava (mimochodom aj teraz cez vikend sa mu to stalo) a aj tak je to najlepsi LB na svete

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodnoceni goal.com je podle me hodne casto mimo (vidim to hlavne na zapasech atletica). tady nejde jen o to, ze se nestiha vracet, ale ze i kdyz je nahodou zpatky, tak ho souper obejde jak kuzelku. jeho prace je smerem dozadu spatna - jak pozicne, tak co se tyce odebirani micu. carlos taky nebyl zadnej lumen, ale svoji obrovskou silou (kterou marcelo nema) a rychlosti to vzdycky dokazal nejak vynahradit...

Reagovat
DreamTeam

prober se..pokud ho vsude mozne hodnoti kladne tak asi chyba nebude u nej

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hrálo za Real aspoň 6-7 horších hráčů než Marcelo.

Reagovat
X-bano-X

Mere, ide tu o to že z tých 6 hráčov čo hrali horšie ako Marcelo nikto nerobí najlepších hráčov na svojom poste v La lige resp. na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

takze taky Ronaldo, Ozil ci Higuain nepatria k najlepsim na svojich postoch ?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba z Cristiana a Xabiho děláme nejlepší v lize a například z Özila se tady dělá nový Zizou víc než z Marcela nový Roberto, včera byl mnohem horší než Marcelo, celou sezonu když to sečteme má horší než Marcelo... A nic... Tohle je asi jediná diskuse na světě, kde se tolik řeší včera průměrný Marcelo . Ale tohle se ví už dávno, za jak velký hovno to tady stojí, strhnout pozornost úplně někam jinam a bavit se na úrovni desetiletých. A k soupeři napsat pětkrát víc než k vlastnímu zápasu.

Reagovat
X-bano-X

Mne osobne sa Ozil veľmi páči a práve on dal Realu niečo čo mu minulú sezónu dosť chýbalo. Ako som už niekde tu v diskusii písal, Real som včera nevidel, takže neviem kto hral dobre a kto nie. Náš zápas som komentoval vcelku hojne a k Realu som sa vyjadril až dnes( teda ak to bolo myslene na mňa). A k tomu že nikde inde sa Marcelo toľko nerieši a nezhadzuje, ono nikde inde ho nevyhlasujú za najlepšieho beka sveta že? Zober si príklad Valdesa. Posledné 2 sezóny mal famóznu formu a Ikerovi to nejak extra nešlo. Preto sa začali objavovať hlasy že by si zaslúžil miesto v repre a že sú s Ikerom už na rovnakej úrovni. Na to sa zlietli pusinky ako supy na mrcinu, vyťahovali sa 2 roky staré zákroky atď a pritom sa jednalo o hráča ktorý už má niečo odohrané, má pár Zamorovných trofejí, je dlhodobo stabilný člen základu a viackrát tým podržal. Nikto tu o ňom netvrdil že je najlepší na svete atď. Avšak odvtedy sa tu každé jeho zaváhanie prepiera. Naopak máme tu hráča o ktorom viac prispievateľov z radov pusiniek tvrdí že je najlepší na svete resp. v La lige a preto sa mi zdá oprávnene že sa na neho zameriava pozornosť. Či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Valdésem máš pravdu, to je něco podobnýho, taky jste z něj dělali nejlepšího v lize a jednoho z nej na světě, tak to dostával o to víc. Vám vyhovuje v brance Valdés, nám zase vyhovuje Marcelo dělajíc si ze soupeřů kužely a vzadu z jeho strany téměř žádné inkasované góly. Je dobře, že se líbí vlastním fanouškům, těm ostatním nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze si stale nerozumime. moje prispevky jsou adresovane tem uzivatelum, kteri si tu z marcela kazdy tyden pravidelne uchcavaji, delaji z nej nejlepsiho beka primery a novyho roberto carlose. uprimne receno, prijde mi to docela k smichu, kdyz pak toho nejlepsiho beka primery a novyho carlose vidim a nakonec zjistim, ze takovymu mathieuovi (a carlosovi uz vubec) nesaha ani po kotniky. je to hlavne dany jeho taktickou nevyspelosti a slabou obrannou praci (snad i reyes je lepsi v odebirani micu). je sice pekny, ze si z protihracu dela kuzelky, ale co je to platny, kdyz i oni si delaji kuzelku z nej? jsem rad, ze se vam jako obrance libi (je videt, ze vam ke stesti staci asi malo ), ale podle me to proste (zatim) neni krajni bek hodny klubu typu realu madrid, za takovy velkoklub by mel hrat nekdo lepsi a komplexnejsi...

jeste vic k smichu mi prijde to, ze nekteri fanousci realu pri zmince o marcelovi vytahnou abidala. nevidim mezi tim zadnou spojitost...

osobne proti marcelovi vubec nic nemam, je mi v zasade ukradenej - jak rikam, reaguju na ty ody na nej, co se tu kazdy tyden objevuji...

doufam, ze tim je vse vysvetleno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě nepřijde, ale Pellegrinimu nebo Mourinhovi ano a i my, fanoušci, jsme s ním spokojení. Góly kvůli němu téměř nedostáváme a on má spíš za úkol hrát falešné křídlo s tím, že Cristiano jde na hrot a Marcela zajišťují Xabi a zbytek obrany, který se přesouvá doleva. Tím pádem většinu útoků hrajeme přes Marcela, na té straně jsme zvyklí dominovat a většinou se to daří, že on se někdy nevrátí, s tím se počítá. Důležitý je, že díky němu víc gólů vstřelíme než inkasujeme. Tak to bylo loni, tak to je letos a ať je trenér Petr nebo Pavel, Marcelo už dlouho patří k nejvytíženějším hráčům Realu. Já bych ho za nikoho z La Ligy nevyměnil, ta jeho chuť hrát a vyhrát by mi chyběla. A myslím, že nejsem sám, jeho hodnocení ve Španělsku je neuvěřitelné, na asi největším fóru fororealmadrid.org ho vidí jako zatím nejlepšího našeho hráče sezony, to se tady s tím čajíčkem na EF nedá srovnat. Ale jak říkám, mně už je to jedno, vy jste spokojení, my jsme spokojení .

Reagovat
smazaný uživatel

goly nedostavate proto, ze se vam ve spanelsku nemuze rovnat pomalu zadny tym. kdyby mel treba reyes trochu lip serizeny miridla, mohl vam nastrilet hattrick a vsechny tyhle goly by padly po strane marcela. to samy vcera sporting - iker tam mel zase minimalne jeden svetovej zakrok - akce po centru z marcelovy strany. ja vim, jsou to dohady, teorie a navic vy si takovyho beka (s ohledem na styl hry a zbytek obrany) proste muzete dovolit...

a uz jenom takova poznamecka na zaver: na spouste zahranicnich for atletica madrid zase vidi jako jednoho z nejlepsich nasich hracu pereu, takze tenhle argument neberu

Reagovat
smazaný uživatel

A nemáš odkaz? Já ti toho Marcela nabídnu, tady:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=tXWjym_zFH9fneZJAzMhGsg&authkey=CLTHoqUC&hl=en#gid=98

Media total je průměrná známka za první čtvrtinu ligy. Ano, Iker měl včera skvělý zákrok, ale jinak se nudí a má jich jasně nejmíň v lize, holt máme defenzivu v pohodě a dokážeme nedostatky na levé straně hasit. A Marcelo nám za to nabízí krásnou sambu v útoku, což se madridistům líbí, nestačí nám jen vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

promin, to bych musel projizdet fora a intenzivne to hledat a to se mi uplne nechce kdyz na neco nahodou narazim, hodim sem. spousta uzivatelu ho ale vidi i jako nas nejslabsi clanek, takze to zase neber tak vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsem tak namatkou zahledal, tak jsem nasel tohle:

http://www.atleticomadrid.eu/forum/24-matchtalk/55977-1011-day-8-villarreal-cf-atletico-madrid.html?limit=10&start=10#56045

pochybuju, ze se ti to bude chtit cely prochazet - jsou tam pohledy na pereu jako na dulezityho hrace zakladni 11, ale i jako na nejvetsiho trageda v evrope. dokonce si vybavuju, ze nekdy na jare (pri tazeni EL a povedenym derby) ho nejaky retardi oznacovali za jednoho z nejlepsich obrancu ve spanelsku - to uz bych ale musel hodne hledat ja ale tohle zas tak moc nesleduju, kdyztak se zeptej andrese, ten tam i prispiva (a o pereovi se tam pravidelne hada )

Reagovat
DreamTeam

no jen at si Marcelo tak hori a je neschopny sebrat mic.../ v tehle cinnosti patril vcera k nejlepsim.divny/ hlavne at hraje dal tak jak hraje

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo dneska neuvěřitelně hořel, z jeho stranxy šlo snad 10 centrů. Špatnej obránce, dal bych místo něj Arbeolu.

Reagovat
smazaný uživatel

teda Drenthe.. .. on je ako vymeneny za Hercules

Reagovat
-Kopy-

Dobrá výhra, škoda že dneska Gijón neporazil Real už by jsme ztráceli jen tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Manuel Pellegrini ... mám takový příjemný pocit, že o něm ještě v souvislosti s Málagou uslyšíme. Doufám, že se Málaga udrží ... poslední dobou se na její zápasy zejména doma strašně rád dívám, protože má fakticky moc dobré fanoušky

Koukněte se na krásný gól Drentheho, přímáček jaksepatří!

Jinak - moc pěkné pořadí na posledních třech místech. K těm klubům mám neutrální vztah, ale třeba Levante bych asi přál udržet se ... letos k tomu asi nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Troufnu si říct hodně troufalou věc, a to ... že pokud bude hrát Hércules kompletní a budou se mu vyhýbat zranění, může v klidu překvapit a hrát o poháry (jako např. Málaga před 2 lety).

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám přání sestupu jasné ♥ Sporting, Levante, Almería ♥ nesympatijééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám vysloveně nesympatické kluby, ale určitě bych sestup Almeríe uvítal, a proč? Jednoznačně kvůli divácké kulise a předváděné hře, která se mi prostě dlouhodobě moc nepáčí. Je tam pár borců, které bych nejraději viděl jinde ... Diego Alvés, Piatti, Goitom, Albert Crusat ... přísnější měřítko by jistě snesly další opory jako Juanma Ortíz, Bernardello, možná Corona ... tyhle pryč, namísto nich nějaké sympaťáky (vůbec bych se nebál návratu Betisu (tedy ne že by mi byl Betis někdy hodně sympatický, ale Derby se Sevillou mírně schází), určitě bych rád v nejvyšší soutěži viděl Celtu Vigo nebo Rayto).

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rád viděl v PD Celtu a Valladolid

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Pucela nikterak nevadila, že se sestoupila. Všechno dobrý, ale ta atmosféra na stadionu nebyla dobrá (ono hlavně měla Pucela doma myslím nejhorší bilanci z celý soutěže, tak se možná není čemu divit)...

Celta Vigo určo, to by bylo pozdvižení hlavně v La Coruni. Já osobně sleduji La Ligu pouhé 3 roky, takže má většina uživatelů obrovský náskok jak ve vědomostech, tak přehledu o hráčích atd. A hlavně tu určitě mnozí pamatují galícijské derby mezi Celtou a Deporem, což mohla být paráda. Letos tu bude vyostřené baskické derby (Real Sociedad - Athletic Club), tak by se mohly vrátit i derby SEVILLSKÉ (Betis - Sevilla) a již zmiňované GALÍCIJSKÉ...

Reagovat
X-bano-X

Tak trebárz Barcelonske derby by určite nikomu nechýbalo

Reagovat
smazaný uživatel

... a mě třeba ano ... on se totiž vždycky ten méně sympatickej barcelonskej klubík dokáže sympaticky vyhecovat, až to bolí jak fanoušky, tak předně hráče ... ty vyhecovaný zápasy mají grády ...

Možná by Blaugranas nechyběl z jednoho prostého důvodu, a to jsou pravidelné ztráty bodů s Pericos .... jó, to já si pamatuju, když jsem ještě hrál CSM 2003, to byly bitvy, to bylo pošušňáníčko! Kluivert tehdá pálil, Saviola zářil ...

Reagovat
X-bano-X

Tak grády to má, ale nás to stojí často body. Tie zápasy sú tak nevyspitateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne espanyol vetsinou silene prasi (a velmi casto pousti zapasy realu ), navic barca s nima ztraci body jak rikas - myslim, ze spouste lidi by espanyol nechybel...

Reagovat
smazaný uživatel

proc sporting?

takovej sympatickej tym predvadejici sympatickou hru pod sympatickym trenerem na sympatickym stadionku

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, co bych dodal. Preciado je jeden z mých nejoblíbenějších skřítků trenérů Jo a stadiónek je přenádherný!!! A Sporting od postupu před 3 lety předvádí po katastrofálním vstupu tenkrát (myslím, že dostal za prvních pět kol nakládačky od každého) velice dobrou hru ...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem. Tady je něco, co se Sportingu týká. No a taky to ukazuje neskutečnou aroganci a pokrytectví jejich včerejšího soupeře. Opravdu to stojí za to přečíst:

El Real Madrid ha colgado esta tarde en su web oficial un comunicado en el que "lamenta las declaraciones realizadas por Manuel Preciado, técnico del Sporting de Gijón, en las que descalifica a nuestro entrenador José Mourinho".

El texto íntegro es el siguiente:

El Real Madrid lamenta las declaraciones realizadas hoy por Manuel Preciado, técnico del Sporting de Gijón, en las que descalifica a nuestro entrenador José Mourinho.

El Real Madrid cree que la competitividad, la rivalidad y la crítica son compatibles con las buenas maneras. Asimismo, cree en el fútbol como un territorio de unión y de encuentro y no de confrontación.

Esta institución quiere reafirmarse en las excelentes relaciones existentes con el Sporting de Gijón que están, y deben estar basadas siempre, en el respeto máximo entre directivas, plantillas y aficiones.

Je to s Marci.

Reagovat
kiwwi

neviem spanielsky, len som to prehnal cez google translator, nejak som si to poskladal a...kde je pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho Preciada rozhodně tak verbálně neurazil, jako on jeho. Nechal se prostě vyprovokovat, ale tvrzení výše jmenovaného ani nevyvrátil ani nepotvrdil...

Reagovat
smazaný uživatel

mouřenín předně urazil už kdekoho a Preciada urazil úplně zbytečně. Je mu hofno do toho, jak kdo dělá svoji trenérskou práci. A mimochodem se k Preciadovi křidali další kouči z Primery, takže je asi jasné, kde je pravda.

A Preciado z toho nedělá takový ublíženecký cirkus, jako Mouřenín a celý Real.

Nevidíte si ani na špičku vlastního nosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to přeje Sportingu celý Real, to bylo něco otřesného, co se skoro celý minulý týden dělo, u nás v tisku se ale o tom skoro nic neobjevilo. Naštěstí...

Sporting do Segundy. Hned!

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, co jsem zaregistroval ja, tak cely to zacal kdo jinej mourenin urazenim preciada - muze si za to sam, ze se navazi do vsech kolem. co jinyho pak ceka jako odpoved?

Reagovat
smazaný uživatel

*kdo jinej nez mourenin

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou. Sporting zůstane zaslouženě v lize. A že vás nesnášejí? Nedivím se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás i nás nesnáší skoro celá liga, a to je dobře. Je to normální a mě to baví.

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě není pravda a překvapuje mě, že jsi takovou blbost tady napsal zrovna ty.

Že tě to baví? To si nemyslím. Není to tak dlouho, co jsi tady brečel, jaké jsou tady poměry a jak s tím už nemůžeš nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu vlastně skoro každý klub v PD miluje

Reagovat
smazaný uživatel

Pokřik: "así así así gana el Madrid" je ve Španělsku velmi populární.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je mi do Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že mě to baví, po některých venkovních zápasech jsem z toho nadšený. A záměrně jsem napsal LIGA, ne zdejší hvězdy. Oni do toho jdou na určité úrovni jako Preciado, Caparrós a další, bohužel minulý týden to bylo fakt otřesný, zbytečný, a to mě nebavilo. Co se děje na venkovních stadionech je nepříjemný, ale vždycky si za to můžeme hlavně sami, pokud dáme první šanci, tak je většinou klid. Oni mají právo nás nenávidět, nelíbí se jim naše historie, výhry, pomoc od rozhodčích. Od nich to beru, tam jsou lidi, co tím klubem žijí 24 hodin denně a jsou na něj hrdí. Hulvátství od místních neberu. Já taky napíšu "nesympatie" a ne že jsou to kreténi. V tom je myslím rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle si nemyslím. Stejně, jako Sparťan nemá rád Slávii (někteří idioti si i zařvou "Jude Slávie") a Slávista si z plna hrdla zařve: "Smrt Spartě", tak já nemám rád Madrid a to nemusím žít s těma klubama 24 hodin.

Zadalší - sice jsi napsal "nesympatické", ale hned v zápětí jsi je poblinkal. To taky není znak zrovna nehulvátství.

Reagovat
rufus

Když by spadla Zaragoza do Segundy a znamenalo by to příchod Jarošíka do Sparty, tak doufám, že spadnou. Jinak bych jim udržení klidně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza na to evidentně nemá. Je škoda, že neudrželi Suaza, ten by jim to mohl vystřílet (je překvapující, že jsem si toho nevšiml - předevčírem to napsal kámoš na jediné vysloveně španělské stránky v ČR ) ... Nevím no, jestli by Jarošík v případě sestupu šel do Sparty. Nepochybuji, že na to nemá ... ale ... nevím, nějak se mi to nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

zara je v riti, neudrzela suaza ani colungu, lafitovi ani anderovi se vubec nedari, utocnikum to nestrili a v posledni dobe dojizdi i na chyby v obrane. pokud v lednu (opet) masivne neposili, tak jasnej padak...

Reagovat
smazaný uživatel

ale letos stejne hraje hnusnej fotbal a silene prasi, tak at si spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza je letos tragická, jak jsem jí ještě nikdy neviděl. Taky si přeju, aby sestoupila, protože se mi její styl hry nelíbí. Ještě to chce ale pár lidí dostat pryč, třeba Ander Herrera atd. by se tam zabili...

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro vyšší tresty pro španělské rozhodčí, kteří se dopustí zásadních chyb v zápasech!!!

600. pro jiné přerozdělení peněz z vysílacích práv!!!

600. OT: pro nesestup Dynama České Budějovice!!!

600. pro titul tomu klubu, který si ho zaslouží nejvíc, a boj o titul až do posledního kola!!!

600. pro Athetic Club v Lize mistrů

600. pro vyčištění diskuzí pod PD, kterou už nezahlcují bludy ani tak nováčci, jakožto starouši...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro mě premiéra, tak jsem si jí musel užít! Konečně jsem jednou zaspamoval ... hrdost, hrdost mnou cloumá!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásně vychutnaná šestistovka

Reagovat
Losinho

A Real opět před Barcou...tak to má být.

Reagovat
Xavi

Spodek tabulky vypadá dobře, akorát bych vyměnil Zaragozu za Getafe a jsem spokojený.

A zpátky Betis, Valladolid, Celtu Vigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Real opäť so šťastím 3body

Reagovat
madridcan

humorista.Ze nam uz v 55 minute nebol uznany regulerny gol,boli odpiskane dva neofsajdy ked raz Higuain a raz Ozil mohli ist sami na branu,plus Higuainova tyc to je teda fakt stastie.Netreba len pozerat kedy gol padol,ale cely prieber zapasu

Reagovat
kiwwi

ale je pravda ze ten vykon vcera bol dost biedny a s prehladom to mohlo skoncit remizou

Reagovat
madridcan

biedne bolo to,ze do nejakej 20 minuty hracov Realu len okopavali a v desiatich ludoch branili.Ved v nejakej 30 minute bolo na fauly 12:0 pre GIjon.O to sladsi bol gol Higuaina.Ja som spokojny aj za tento vysledok.Remizou to mohlo skoncit len pre tu sancu co mali minutu po gole,inak si dokopy nic nevypracovali.O jeden-dva goly sme si zasluzit vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

ale uhaluzené góly v poslednej 10minutovke s konečným 3bodovým ziskom sú vašou špecialitou..ale je pravda že tí rozhodcovia v PD sú des

Reagovat
Masi

ty se mi nějak vyznáš, ze 17 soutěžních zápasů téhle sezony jen ve třech dal real vítězný gol v poslední desetiminutovce, do toho mi ještě řekni kterej z těch golu byl uhaluzenej, to jsou mi panečku odborníci

Reagovat
madridcan

Neviete niekto odpovedat na moje dva dotazy,lebo sa mi to nechce hladat a niekto mozno ma nejake info ,,po ruke".Kedy sa zrebuje Copa del Rey a komu hrozi v pripade zltej karty proti Athleticu stop proti Barcelone?

Reagovat
Kily

1. nevim

2. vypadá to, že nikomu, podobně jako by neměl hrozit trest nikomu z Barcelony, takže snad Clasico se vším všudy

Reagovat
madridcan

tak k tej jednotke-Par rokov ma to nemuselo zaujimat a po dlhom case ma to zaujima

Reagovat
Kily

to si schválně počkám, jestli se budeš na něco ptát i někdy na začátku března

Reagovat
madridcan

tak to viem,ze piatok po UEFA sa bude zrebovat,ale este pamatam ked nas mallorca vyradila,ze dalsie kolo COpy sa hralo nejak hned na novy rok a potom vkuse Mimochodom kamarat na FB co fandi barcelone mi pise,ze vraj Pique je v ohrozeni tak neviem teraz.Ze ma 4 zlte,potom dostal dve a rovno cervenu,ze este stale je v ohrozeni...

Reagovat
Kily

vidíš, já jsem projížděl jenom hráče, kteří nastoupili o víkendu a na Piqueho jsem úplně zapomněl a je to tak, má letos pět žlutých s tim, že jedna udělala červenou, takže pro pravidlo o stopce za žlutky by se mu měly počítat čtyři

Reagovat
X-bano-X

Nj a nadôvažok sa Pep vyjadril že Piqué bude hrať budúci zápas, takže ta stopka je celkom reálna.

Reagovat
Kily

ze zápasu s Villarrealem jsem viděl posledních asi 25 minut a je otázka, co je víc riskantní, jestli nechat hrát Piqueho, který má čtyři žlutky, nebo Abidala, kterému bych být Puyolem pro jistotu asi ani nepůjčoval míč a snažil bych se ho co nejvíc dostat ze hry

Reagovat
X-bano-X

Čože? Veď Abidal bol jedným z najlepších ak nie najlepším hráčom z našej strany v zápase. 2 krát tak hasil Puyolovo zaváhanie a prakticky celý zápas Maxwellove minely

Reagovat
Kily

já nevim, jestli byl nejlepším hráčem v zápase, však píšu, že jsem viděl jenom konec a z jeho zásahů mi utkvělo v paměti to, jak při rozehrávce poslal balón do pryč a pak když křižoval hráče Villarrealu, měl k míči blíž a ani tak ho nedokázal uklidit do bezpečí. Jestli tam hraje dobře, tak jenom dobře pro vás

Reagovat
X-bano-X

Hmmm lepši je jednoznačne na strane to je jasné. Stopéra hral na začiatku sezóny a bola to bieda a teraz a to mu vyšlo. Ale určite by som ho radšej v classicu videl na kraji. Celkovo nás čaká tuším Almeria, kde by sme kľudne mohli nastúpiť s niekym z B na stopérovi. Uvidíme ja by som to určite s Piquém neriskoval. Minule pekne pokryl Ronalda ktorý si ani neškrtol a hoci ma Piqué formu ako keby mal obe nohy ľavé tak verím že by sa dokázal hecnúť.

Reagovat
X-bano-X

Ešte k tým najlepším v zápasu. Určite bol najlepší z obrany a celkovo patril medzi 3 najlepších spolu s Iniestom a Pedrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Piqué letos není Piqué, v Clásicu by mohla vést cesta právě přes něj. Což se dařilo i loni, bohužel Puyol tam třikrát vlítl jak Superman a zachránil to.

Reagovat
Xavi

Bude se losovat 18. 11. v 13:00 v Madridu.

První zápasy se budou hrát 21, 22, 23 prosince, odvety 4, 5, 6 ledna.

Jinak Pique je v ohrožení, přesně jak píšeš dole.

Reagovat
madridcan

dakujem

Reagovat
madridcan

Neviete niekto co sa stalo tomu chlapcovi,ktory zda sa skolaboval alebo nieco podobne na zaciatku druheho polcasu v Alicante?

Reagovat
Al Capone

jiri se vůbec nezměnil, pořád tu jenom brečí a brečí... naše výhra byla naprosto zasloužená, hra Gijónu byla k blití a famózní Iker

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

kde brečím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hlavně bych vypíchnul ten počet ran, co Krystýna pošle na tribunu. Úspěšnost střelby 13,5 % má (když to přeženu) kdejaký obránce.

No a poslední pozastavení: až podle téhle statistiky jsem si uvědomil, že Krystýna letos ještě nedala gól ze standartky. Na to, kolik jich kope ...

No a ještě poslední přídavek. V LM je to letos 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten sobec Ronaldo má víc asistencí ;), když už vypichuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé Leo trpí tím, jak se daří Villovi. A zadruhé a hlavně - oba letos jedou po Pichichi. Už teď a časem to bude asi jen horší.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že jo, ale to tvoje vypichování bylo vedeno celkem jednostraně králem střelců bude podle mě letos opět Messi, pokud se vyhne zraněním

Reagovat
smazaný uživatel

chudinka Leo

Reagovat
smazaný uživatel

proč vždy, když se v diskusi mluví o Barceloně, ze sebe musíš udělat vola.

Reagovat
madridcan

v poslednom case robis ty to iste pri Reale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj, popsání skutečného Marcela, koukám, madridské pohádkáře ještě nepřebolelo. No, třeba to přijde časem ...

Reagovat
madridcan

places na velmi zlom hrobe,ja Marcela neriesim absolutne

Reagovat
Xavi

Jn. hlavně mě vždycky praští ten jeho nick. Fakt hrůza.

Reagovat
kiwwi

to este len pockaj jaky bude mat za 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

nemá se sázet.

Prozraď, jaký bude mít.

Reagovat
kiwwi

este neprehral, ale je to vysoko pravdepodobne

mam 2 tyzdne na to co mu vymyslim

Reagovat
alcantara

Legendary Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

buď na něj tvrdej. Zaslouží si to.

Reagovat
alcantara

ale aspon pri tej biede, ktoru v prispevkoch tykajucich sa barcelony ponuka, popisuje svojim nickom realitu, nieco ako "legendary terry" by fakt bol smiech cez slzy.

Reagovat
Losinho

Chudáček

Reagovat
smazaný uživatel

nebyť troch penalt tak má Kristínka 8gólov a skoro o 200minut viac ako Messi, ktorý dal gólov 10 a ani jednu penaltu

Reagovat
kiwwi

to je tym ze Real hra viac timovo a goly dava hocikto

Reagovat
smazaný uživatel

leo vs. kristýna....tahle deska už hodně přeskakuje

Reagovat
alcantara

OT : Afellay, oficial

tak teda vitaj, druhy hleb, v provnani s nim vyjdes lacnejsie, tak preco to neskusit, snad nebudes velmi liezt do kapusty thiagovi.

Reagovat
X-bano-X

Neviem čo za ťah to je....... na jednej strane odpíšu Nolita, ktorý už prerástol Segundu a nechajú ho zadara odísť aj keď sa uviedol v A mužstve parádne. Z Thiaga spravia náhradníka, náhradníka a z Bojana nosiča vody..... ako Pep dával šancu mladým tak teraz ich zakopáva. Cena za neho je slušná, naviac vie hrať na viac postoch.....lenže jedného univerzálneho leštiča lavičky už máme Tak snáď keď už sme ho kúpili tak nech aspoň dostane šancu, aby tie milioný neboli Judášske groše

Reagovat
smazaný uživatel

druhy Hleb?nemyslím si, holanďanom z PSV sa v Barce vždy darilo, navyše nevidím dôvod prečo by spolu nemohli hrať, Ibrahim mi pripomína skôr gólovejšieho Iniestu a Thiagov post je na Xaviho mieste.

navyše máme úzky káder, stačí jedno zranenie a už máme velký problém, 3mil EUR to je ako zadarmo za takéhoto hráča

Reagovat
alcantara

moze byt, odsledovaneho ho velmi nemam, tu golovost neberiem velmi vazne, kedze davat goly v holandskej lige vie bez vacsich problemov aj kubik, strelu ma sice dobru, ale ci sa k nej vobec u nas dostane. holandanov sa v historii barcelony objavilo pocetne mnozstvo, niektroym sa darilo, inym menej, argumetn narodnosti mu dvere do zakladu neotvori ani jeho posobenie neulahci. zaujima ma, ako je na tom s loptovou technikou, defenzivou a pohybom bez lopty, bez potrebnej kvality v tychto atributoch nemusi ani vychadzat z eindhovenu.

Reagovat
madridcan

700 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

703, nie 700

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Real si vyhrát nezasloužil, ale dalo se čekat že to nějak uhaluzí...

Barca pěkně, tedka Almeira a pak baletky

Jinak Messi, Xavi , Iniesta - ti hráči josu prostě neskuteční

A samozřejmě Puyol

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky případ do Bohnic... Zápas jsi asi vůbec neviděl, jinak bys takovo skvostnou píčovinu napsat nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

co napsal špatně? Ten zápas byl vyrovnaný a mohl dopadnout jakkoliv. Nebo vám Mouřenín navykládal nějakou jinou pohádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první větu napsal špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele